FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.07.2020 klo 23:42:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: Newcastle United 2019-20: Steve Brucen johdolla sarjapaikkaa varmistamaan  (Luettu 56708 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
powderfinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves, Huuhkajat, Newcastle United


Vastaus #50 : 19.08.2019 klo 14:13:43

No joo, puskeminen ehkä väärä sana. Lähinnä se oli roiskimista laidalle, ja sieltä roiskimista ensimmäisen vastustajan rintaan. Silloin harvoin kun Harakat siis pallossa oli...
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #51 : 19.08.2019 klo 14:31:09

Bruce kuulostaa jo lausunnoissaan managerilta, jolla on koko paletti sekaisin ja potkut tulossa. Ei managerilta, joka on ollut puikoissa kaksi peliä.

Nämä oli myös hyvät:

"I can't question the desire. Nobody was not trying"

"I can't forgive a performance where basically you don't put your boots on"
« Viimeksi muokattu: 19.08.2019 klo 14:53:33 kirjoittanut Toon Army »
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #52 : 20.08.2019 klo 22:22:08

Kylläppäs sataa paskaa niskaan enemmän kuin koskaan foorumi asiantuntijoiden ja lehdistön puolesta. Varsinkin Pukin hattarin jälkeen joka päivä on iltapäivälehdet täynnä jotain Newcastlen murjomissontaa ja siinä sivussa kommentoijat kertovat asiantuntijoina miten paska Newcastle on! No kaksi peliä pelattu, jos nyt katsottaisiin ensin miten lähtee kausi tästä käymään ja jotkut satunnaiset ns. futisfanit näkisivät ettei putoamista/pisteitä ym.  ratkota parin pelin perusteella.
« Viimeksi muokattu: 21.08.2019 klo 00:35:26 kirjoittanut 8Beardsley »
powderfinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves, Huuhkajat, Newcastle United


Vastaus #53 : 21.08.2019 klo 08:44:35

Kylläppäs sataa paskaa niskaan enemmän kuin koskaan foorumi asiantuntijoiden ja lehdistön puolesta. Varsinkin Pukin hattarin jälkeen joka päivä on iltapäivälehdet täynnä jotain Newcastlen murjomissontaa ja siinä sivussa kommentoijat kertovat asiantuntijoina miten paska Newcastle on! No kaksi peliä pelattu, jos nyt katsottaisiin ensin miten lähtee kausi tästä käymään ja jotkut satunnaiset ns. futisfanit näkisivät ettei putoamista/pisteitä ym.  ratkota parin pelin perusteella.

Proudfoot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #54 : 23.08.2019 klo 14:15:53

Mä ihan periaatteessa ymmärrän 8Beardsleyn ajatuksen. Onhan tuulettimeen lentänyt jo niin hirvittävä määrä sontaa ja se pyörii holtittomasti joka suuntaan, että alkaa olla jo turta koko hommaan ja olisi ihanan helppoa ”vain fanittaa ilman ylimääräistä draamaa”.  Mutta ei ainakaan omalla, enkä jaksa uskoa että kovin monen muunkaan, kohdalla kyse ole suinkaan siitä, että Newcastlelle tai edes Brucelle toivottaisiin mitään pahaa – kaikkea muuta. Mun rehellinen mielipide on, että Steve Bruce vaikuttaa kaikesta huolimatta sympaattiselta kaverilta, joka aivan satavarmasti yrittää parhaansa ja toivon vilpittömästi menestystä. Eri asia on uskonko siihen, mutta kyllä purematta niele, sitä että se tekisi minusta tai kenestäkään muustakaan täällä ”satunnaisen ns. futisfanin”.

Mike Ashleyn ja kumppaneiden toiminta seuran johdossa on ollut niin niin ala-arvoista ja faneja loukkaavaa jo vuosikausia, että oksat pois. Debattia voidaan toki käydä siitä, kuuluuko faneja miellyttää ja minkä verran. Itse lähden siitä ajatuksesta että fanithan kustantaa loppupeleissä koko touhun. Vaikka paikalliset fanit ovatkin se konkreettisin rahoittaja käymällä peleissä, niin kyllä kauempaakin osallistuminen onnistuu pelipaitoja ja muuta oheiskamaa ostamalla ja valuuhan minunkin viaplay-tilauksesta lopulta osuudet Ashleynkin taskuun. Vaikka koenkin olevani henkeen ja vereen harakkafani ja kannattanut seuraa kohta kaksi vuosikymmentä niin emmehän me lätäkön täällä puolen tiedä puoliakaan siitä, miltä paikallisesta ties monennenko sukupolven fanista tuntuu. Keke Armstrong kuvaili Norwich ottelun alla hyvin, kuinka esim. stadionilla katsoit mihin tahansa, niin joka paikassa komeilee ”sportsdirect.com”. Pyhätön muuttuminen ahneen lontoolaismiljonäärin mainoskanavaksi on vain yksi hyvä esimerkki asiasta mikä saattaa aiheuttaa himppusen verran vihaa ihmisistä, jotka ovat vuosikaudet, tai -kymmenet käyneet St. James’ Parkilla.

Jos unohdetaan se, että Benitez nosti Newcastlen (ja Ashleyn) takaisin valioliigan rahapatojen äärelle niin Espanjalaisen nimeäminen oli kenties Ashleyn suurimpia virheitä. Ashley, Charnley ja kumppanit saivat toki Benitezin myötä rauhan faneilta muutamaksi vuodeksi, mutta se aika tapeltiin Rafan kanssa ja kannattajien kritiikki ja vastustus ovat nyt Benitezin jälkeen kovempaa kuin kenties koskaan aikaisemmin. Heidän on täytynyt tietää, ettei Benitez istu muottiin mihin edeltäjät ahdettiin. Mitähän siellä oikeasti ajateltiin? Benitez ei suostunut Head Coachiksi ja miehen lakimiehet syynäsivät sopparia viikkotolkulla ennen allekirjoitusta kesällä 2016. On päivän selvää, että Ashley halusi jatkaa nuorien ja hyvän jälleenmyyntipotentiaalin omaavien pelaajien signaamista ja Benitez halusi rakentaa mahdollisimman kilpailukykyisen joukkueen. Näitä kahta asiaa sitten koitettiin sovitella yhteen melko heikolla menestyksellä, johtaen lopulta siihen, että kaksikko kommunikoi vain ja ainoastaan Lee Charnleyn välityksellä. Tuntui, että mestaruussarjavuotta varten Benitez sai rakentaa ainakin jokseenkin vapailla käsin oman näköisensä joukkueen ja saipa mies kahdeksan miljoonan (D. Murphy & Mo Diame) verran rahaa jopa kokemukseenkin. Muut täsmähankinnat ensimmäisenä kesänä (Ritchie, Gayle, Clark, Hayden ja Yedlin) edustivat sitä ryhmää, joka miellytti luultavasti sekä Beniteziä, että seurajohtoa. Mutta jo mestaruussarjavuoden tammikuussa ensimmäinen särö koettiin, kun Benitez ei saanut Andros Townsendiä hankittua, Ashleyn lyötyä kirstun kiinni. Kaikki loput siirtoikkunat käytiin samaa kissa & hiiri leikkiä, Ashleyn luvatessa aina kesän kynnyksellä rahaa hankintoihin, ilmeisesti kuitenkin sillä ehdolla, että pelaajat täyttävät tiettyjä kriteerejä. Oli päivän selvää, että yhtään isompia rahoja ei oltu edelleenkään valmiita käyttämään muihin, kuin nuoriin pelaajiin. 10 miljoonaa kustantanut Jacob Murphy ei ollut Benitezin listalla ollut nimi ja peräti 26-vuotiaan Florian Lejeunen hankinta venyi farssiksi Newcastlen venyttäessä penniä viimeiseen asti. Olen täysin vakuuttunut siitä, että Federico Fernandez ja Martin Dubravka ovat mm. pelaajia, joita ei olisi koskaan hankittu seuraan ilman että Beniteziä. On edes turha keskustella nykyisestä siirtopolitiikasta Benitezin vaihtuessa Bruceen. Vanhaan systeemiin palattiin niin että rytinä kävi. Erillinen taho etsii nuoria, hyvällä jälleen myyntiarvolla olevia pelaajia ja valmentaja koittaa sitten sovitella pelaajia palapeliin. Ayozen myynnin myötä Ashley sai pitkästä aikaa sulan hattuunsa, mutta silti ihmettelen mikä silloin tällöin rahaa tuottavassa, mutta myös putoamisiin johtavassa systeemissä omistajaa niin kiihottaa.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #55 : 24.08.2019 klo 11:55:27

Omalta kohdalta voin sanoa, että lähes kaikki "intohimo", mitä seuraa kohtaan parhaimmillaan oli on kyllä karissut vähitellen nolliin. Rafa onnistui hieman sitä palauttamaan, mutta kyllä järki silloinkin sanoi, että ei tämä hyvin tule päättymään. Kyllähän tuota sirkusta tulee ainakin toistaiseksi enemmän tai vähemmän seurattua, mutta kannattaminenkin terminä on jo vähän siinä ja siinä. Tällä hetkellä on vaikea nähdä, että tämä tulee muuttumaan ennen kuin seura joskus sitten vaihtaa omistajaa.

Mun on vaan vaikea toivoa Ashleyn joukkueelle vilpittömästi mitään hyvää. Sanoisin, että jopa vituttaisi vähän, jos noin surkealla seurajohtamisella jollain tuurilla Newcastle säilyisi. Urpoilusta kuuluukin saada sormilleen. Varsinkin kun sitä jatkaa vuodesta toiseen. Nautin Pukin maaleista edellisessä pelissä aika varmasti enemmän kun tulen nauttimaan yhdestäkään toisesta Newcastlen pelistä tällä kaudella. Antaa mennä päin helvettiä vaan oikein kunnolla.

Byyrin podcastissa oli tällä viikolla mielestäni erinomainen analyysi seurasta: https://byyri.com/valjuraati-podcast-jakso-3-siirtojen-konsepti-ja-newcastlen-sirkus/
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 24.08.2019 klo 13:57:59. Vaikka koenkin olevani henkeen ja vereen harakkafani ja kannattanut seuraa kohta kaksi vuosikymmentä niin emmehän me lätäkön täällä puolen tiedä puoliakaan siitä, miltä paikallisesta ties monennenko sukupolven fanista tuntuu.

Olisi mielenkiintoista tietää onko tehty jotain tutkimusta siitä kuinka paljon Newcastlen alueella mahdollisesti tietyt mielenterveydelliset ongelmat tai stressitason nousuun liittyvät fyysiset sairaudet ovat nousseet Ashleyn aikakaudella. Joukkueen seuraaminen on kuitenkin niin iso osa elämää suurelle osalle ihmisiä, antaen jopa jonkinlaisen elämän tarkoituksen vaikuttaen esim työssä käyntiin/jaksamiseen, että eihän tällainen perseily, jossa jo lähtökohtaisesti hommat laitetaan lekkeriksi ja keikutaan jatkuvasti veitsen terällä, voi olla vaikuttamatta negatiivisesti kaupunkilaisten terveyteen.

Tune: itselläni ainakin elämänlaatu kärsii. Olisi oikeasti tilausta elämässä sille, että voisi innostua seurasta ja odottaa aina viikonloppuina pelattavia matseja. Pienlapsiperheellisenä sellaiselle totaalisen ”omalle jutulle” olisi tilausta. Ja kun masokismi ei järin enää jaksa vuosien jälkeen innostaa että pelejä seuraisi, jää elämästä iso osa sosiaalisuutta pois kun ei voi osallistua valioliigaa koskeviin keskusteluihin kavereiden kanssa seuraamisen jäädessä nolliin.

Olisi mukava jos suosikki seuraa voisi vaihtaa :)
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #57 : 25.08.2019 klo 07:11:05

No itseä vaan otti NIIN paljon päähän tuo Norwich-peli, että piti täällä vähän purkaa tunteita. No olishan se kivaa joskus seurata suosikkijoukkueen kautta ilman ylimääräistä draamaa kulisseissa ja kentällä, ihan vaan jalkapallosta nauttien. Tämä joukkue ei ole kymmeneen vuoteen antanut tilaisuutta moiseen. No jos voisi suosikkiseuraa vaihtaa niin no niin ei voisi, pitäisi varmaan lopettaa kv-futiksen seuranta siinä tapauksessa. Kahden ekan pelin jälkeen alkaa jo itselläkin olla tuskainen olo ja huomaan, että innostus korvautuu välinpitämättömyydellä. En silti missään tapauksessa halua, että Newcastle putoaa - Championship on rankka sarja niin joukkueelle kuin kannattajalekin, pelimäärineen, viikkopeleineen, joukkueen taloudelle ym.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2019 klo 07:14:27 kirjoittanut 8Beardsley »
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 25.08.2019 klo 13:53:16

Itse olen oikeastaan nauttinut Championship kausista. Lopulta sama missä pelaa, jos joukkue vain voittaa. Huomattavaa on kuitenkin päämäärällinen tarkoitus itse pelaamisessa. Championshipissä on ollut realistinen mahdollisuus edetä menestyksen kautta kun taas valioliigassa joukkue on lähinnä ollut olemassa selviytymistä varten. Kannattajan näkökulmasta kaksi täysin eri asiaa.
Narttu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #59 : 25.08.2019 klo 17:04:00

Ens kaudella kaiken lisäksi voidaan taas saada Championshipissä derbymatseja pitkästä aikaa.
Hapen_ottokyky

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 25.08.2019 klo 20:39:05

Ainakin jengin työmoraali on kohdallaan. Ihan uskomattoman massiivinen voitto, ja tästä voi saada aika mahtavan boostin Watfordia vastaan ensi lauantaille. Mieletön määrä duunia, ja vastaiskuihin oli selvästi saatu nopeutta ja järkeä treenikeskuksessa viikon aikana. Jotenkin peli näytti sähäkämmältä, kun keskikenttä oli uusitussa muodossa ja siitä löytyi enemmän jalkoja. Almiron oli hemmetin pirteä, ja Joelinton näytti aivan eri mieheltä kuin Norwichia vastaan.

Se ainoa miinus, että alkaa käydä rosteri aika kapeaksi, jos kippari + Saint Maximin tosta taas tippui. Mutta otetaan nyt 🍾🍻.
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #61 : 27.08.2019 klo 17:17:27

No niin kylläpä voitto Spursista helpotti tuskaista oloa, pariksi päivää. No viikonloppu olisi ihan pakko voittaa Watford kotona, koska seuraavana on vuorossa Liverpool vieraissa. Selkeästi Spursia vastaa koko joukkue taisteli, no ehkä Muton hölkkäilyä lukuunottamatta, aivan kuin siellä olisi ollut ihan eri joukkue kuin Norwichia vastaan. Almiron ja Ritchie juoksivat kyllä sellaiset km määrät, että huh. Joelinton näytti ihan eri pelaajalta kuin kahdessa edellisessä. Nyt vaan 3p Watfordia vastaan niin olisi helpompi hetken aikaa ja voisi paineet hieman helpottaa. Loukkaantumisia tuo joukkue ei kyllä kestä, tosin Fernandez on ihan hyvä, jos Lascelles ei pysty pelaamaan. Näkispä vaan mahd pian kuntoutuneen  Lejeunen toppariparina, tai kolmantena, ihan miten vaan.
Narttu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #62 : 27.08.2019 klo 20:16:25

Hienosti muuten Newcastlessa puhutaan paniikista, mutta kyllähän tuolla Watfordissa pitää olla nappula jo pohjassa. Helpompi ohjelmakin ja jos nyt häviävät seuraavankin niin aika surkealta näyttää.
Shearer

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 27.08.2019 klo 23:36:43

Näistä pakkovoitoista kun puhutaan jo neljännen pelin kohdalla jolloin alla on jo yksi voitto niin muistutuksena, että viime kaudella newcastle tarvitsi kymmenen peliä alle sarjassa ennen ensimmäistä voittoa. Eli vedetään nyt hetki henkeä vielä ja katsotaan, että miten ja mihin  joukkueen peli kehittyy.
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #64 : 28.08.2019 klo 16:04:23

Puhun pakkovoitosta, koska koko kauden olisi hyvä pysyä piste per peli vauhdissa ja mitä sen päälle sitten tulee on vaan bonusta. Bruce ei ole Benitez, joka pystyi 10 voitottoman pelin jälkeen kääntämään totaalisesti kurssin viime kaudella. Nää Watford, Palace, Burnley, Bournemouth, Sheffield United, Norwich, Villa ym. pelit vaan pitää voittaa jos meinaa pysyä sarjassa.

Täytyy antaa sen verran arvostusta Mike Ashleylle, ettei Championship-kausilla säästelty vaan lisää rahaa löytyi omistajan taskusta kesken kauden. Yksi kausi, siis yksi kausi on mahdollista Championshippiin pudonneen joukkueen pelata joukkueella, jolla on lähes Valioliiga- palkkarakenne (todellisuudessa isoimmat palkansaajat pitää myydä). No toinen kausi tulee olemaan niin vittumainen nousua yrittäessä, kun pelaajia on pitänyt myydä arksisten  kustannusten kattamiseen esim. WBA tällä kaudella. Toi on vaan niin järjetön talouskuilu Valioligan ja Championshipin välillä. Valitettavasti nyt taas on nähtävillä entisiä Valioliiga ja Championship-joukkueita, jotka ovat konkurssin partaalla. Se siitä Championshipin ihanuudesta.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 28.08.2019 klo 21:34:40

Kellään striimiä illan matsiin?
Narttu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #66 : 28.08.2019 klo 21:56:42

Kellään striimiä illan matsiin?

Ei televisioida missään
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #67 : 22.09.2019 klo 10:19:43

Olipas huonointa Newcastlea pitkään aikaan toi eilinen Brighton seisoskelu
brane

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 22.09.2019 klo 15:39:41

Castle on kyllä jo useamman vuoden ajan ollut pelityyliltään kirkkaasti valioliigan unettavin joukkue, eikä managerinvaihdos ole näköjään tuonut tähän muutosta.

Itselleni ainakin on täysin mahdoton tehtävä yrittää katsoa 90 minuuttia näitä matseja ilman, että se matsi jää lopulta vain taustalle pyörimään muiden puuhien viedessä mielenkiinnon. Tuo on vain yksinkertaisesti aivan kuolettavan tylsä joukkue, joka pelaa aivan kuolettavan tylsää futista. The entertainers vai mikäs se joskus olikaan...
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 27.09.2019 klo 02:06:17

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-takeover-kenyon-16990258
Kenyon yrittää taas ostaa Castlea.
brane

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 07.10.2019 klo 10:32:49

Mistä näitä Longstaffeja oikein sikiää? Onkohan niitä enemmänkin?
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 07.10.2019 klo 10:44:56

Mistä näitä Longstaffeja oikein sikiää? Onkohan niitä enemmänkin?

S. ja M. Longstaffien lisäksi puuttuu vielä ainakin L. ja X-L. Longstaff.

Jatkot sitten todella huonoja vitsejä -topicissa.
pee1

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: RoPS, NUFC


Vastaus #72 : 07.10.2019 klo 11:18:03

Mistä näitä Longstaffeja oikein sikiää? Onkohan niitä enemmänkin?

Isänsä on kiekkomiehiä, pelannut Elitserienissä ja MM-kisoissakin
https://en.m.wikipedia.org/wiki/David_Longstaff
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #73 : 07.10.2019 klo 15:26:28

Eilistä peliä katsoessa tuli vaan mieleen et kuinka paska ManU voi nykyään olla kun sen voittaa joukkue, joka hävisi 5-0 Leicesterille ja sitä aikasemmissa mm. varsinkin Brighton-pelissä näytti täysin luokattoman huonolta? Tämä kommentti ei tietenkään poista Longstaff-efektiä, jota kyllä kannattaa käyttää jatkossakin varsinkin kun Shelveytä ei tunnu kiinnostavan ja Hayden on pelikiellossa. Ritchie tulossa Chelsea peliin ja Lejeune alkaa olla myös harkkakunnossa eli kilpailua pelipaikoista keskikentälle ja puolustukseen alkaa olla kivasti.
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #74 : 07.10.2019 klo 15:34:48

Ainut murhe säilymisen kannalta ovat täysin tuhnut laiturit ja kärjet eli Joelinton ja Almiron. En alunperinkään tykännyt Perezistä enkä Rondonista, mutta tulosta syntyi kevätkaudella, joten toivotaan, että samat apinat kuin viime vuonna putoavat selästä pikkuhiljaa.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines