FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2024 klo 10:47:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Antti Pehkonen - Lahden penkiltä Oulun penkille?  (Luettu 3925 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sakallio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rauno Ojasen puoliaikaomena


: 26.04.2007 klo 10:06:32

Tervarit ensin ykkösessä, sitten kausi AC Oulussa ja siirto liigakentille FC Lahteen. Siellä kaikki ei mennyt ns. putkeen tällä puolustuksessa ja keskikentällä viihtyvällä oululaiskasvatilla. Kannattajat eivät ainakaan olleet tyytyväisiä Penan otteisiin ja viime kauden jälkeen oli edessä siirto takaisin kotikaupunkiin ja AC Ouluun.

Pehkonen oli ensimmäinen paluumuuttaja tälle talvelle ja moni odottaa Pehkosen parantavan otteitaan tutussa ympäristössä. Omissa toiveissani on ainakin, että Pehkonen nousisi Oulussa liigatason pelaajaksi ja jättäisi taakseen heikot Lahden esitykset. Se on vieläkin mahdollista, mutta harjoituskausi ei paljoa lupaa.

Harjoituskaudella Pehkonen näytti hetkittäin otteita paremmasta, mutta enemmän olin havaitsevani kritiikkiä Penaa kohtaan. Harjoituskausi meni pääasiassa topparin paikalla, kun hän paikkasi loukkaantunutta Hietsua. Ensimmäiset pelit sillä paikalla olivat todella huonoja eikä yhteistyö puolustuksen sisällä ja keskikentän kesken toiminut ollenkaan. Hiljalleen otteet paranivat ja hän pelasi ihan mukiinmeneviä pelejä. Harjoituskausi osoitti kuitenkin, että avaukseen Pehkosella ei ole asiaa ellei joku avauksen miehistä loukkaannu. Eikä tuo ensimmäinen liigapelikään hirveästi vakuuttanut. Hyökkäyssuuntaan hyvää peliä, mutta puolustuspäähän heikompaa.

Ac:ssa laitapuolustajien paikat on miehitetty, topparin paikalle on liigan kärkipelaajat eikä sinne kyllä Pehkonen mahdu kuin jos jompikumpi loukkaantuu. Keskikentän pohjalle tie näyttää myös tukitulta, kun Banduliev ja Kolic hallitsevat sen homman niin hyvin. Edelle menee myös Koivuranta, joka pelailee nyt hiemen erilaisessa roolissa kuin aikaisemmin.

Eli Pehkosen rooliksi näyttäisi muodostuvan sama kuin Lahdessa eli vaihdosta kehiin ja loukkaantumisia paikkaamaan. Tämä voi olla liian hätäinen arvio, mutta tältä se näyttää harjoituskauden ja yhden liigapelin perusteella.

Mitäs muut ovat mieltä?

« Viimeksi muokattu: 26.04.2007 klo 10:11:39 kirjoittanut Sakallio »
mungo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACO


Vastaus #1 : 26.04.2007 klo 10:11:17

Harvinaisen samaa mieltä.

Sääli sinänsä, Pehkonen on kuitenkin oululainen pelaaja ja niiden ympärille AC:n pitää rakentaa tulevaisuuden joukkuerunkonsa. Valitettavasti Pehkosesta ei vielä ole pelaamaan liigatasolla avauksessa. Toki mies on hyvä alakerran all-around Back-up, mutta vielä ei ole tarpeeksi tasoa avaukseen.
Tietysti potentiaalia löytyy kasvaa avauksen mieheksi, mutta tämä ei vielä tällä kaudella tule toteutumaan 
giuseppebergomi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Internazionale


Vastaus #2 : 26.04.2007 klo 16:27:08

Keskikentän pohjalle tie näyttää myös tukitulta, kun Banduliev ja Kolic hallitsevat sen homman niin hyvin. Edelle menee myös Koivuranta, joka pelailee nyt hiemen erilaisessa roolissa kuin aikaisemmin.

Vaihtopelaaja Pehkonen varmasti tulee olemaan pääasiassa. Bandulievin ja Kolicin paikoille Ana tulee kuitenkin toivottavasti saamaan vastuuta, sillä miehen omien puheiden mukaan toivoi Ouluun lähtiessään enemmän peliaikaa keskikentällä jossa itse kokee olevansa parempi kuin puolustuksessa. Etenkin Bandulievin korttiherkkyys tuo myös varmasti mahdollisuuksia. Pehkosen otteissa on näkynyt liigacupin ja veikkausliiga-avauksen perusteella kuitenkin merkkejä siitä että potentiaalia on.  Ylos Myös laitapuolustajien pelipaikoille toivon kovaa yritystä, koska Tolja ja Kaijalainen ovat varmasti haastettavissa.
Vuoden Vaihde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OTP, AC Oulu, Djurgårdens IF


Vastaus #3 : 26.04.2007 klo 16:29:57

Harvinaisen samaa mieltä.

Sääli sinänsä, Pehkonen on kuitenkin oululainen pelaaja ja niiden ympärille AC:n pitää rakentaa tulevaisuuden joukkuerunkonsa. Valitettavasti Pehkosesta ei vielä ole pelaamaan liigatasolla avauksessa.

Tämä on sinällään mielenkiintoista, että Pehkonen on vuonna 1982 syntynyt eli ei mikään nuorukainen enää. Pikkuhiljaa valkenee kysymys, onko Pehkosesta koskaan liigatasolle avaukseen.. Tokihan pelaajat ovat myöhemminkin kehittyneet ja nousseet avauksen miehiksi, mutta kohta alkaa olla kysymys siitä, onko Pehkonen jäämässä "ikuiseksi lupaukseksi".
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 27.04.2007 klo 10:57:21

Hieno pelastus maaliviivalta  Ylos

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa