FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2020 klo 05:19:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 22
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2019/20: The Final Countdown  (Luettu 64105 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #350 : 05.03.2020 klo 21:31:21


Jep, tätä en ihan niin kirjaimellisesti halunnut ottaa, mutta kai Kohfeldt sitten tosissaan noin ajatteli.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #351 : 06.03.2020 klo 15:05:48

Varmaan me kaikki aliarvioimme Läskin merkityksen. Junassa matkalla Berliiniin, piti junan olla loppuunmyyty, mutta anakin ravintolavaunussa meitä on vain 7 4 metrin päässä toisistaan. Corona- hysteria Saksassa kiihtyy, toivottavasti vielä huomenna pelaavat. Werderanereita taas yli 10.000 paikalla, uskoa siis vielä riittää, vaikka se horjuu kyllä, jos analyyttisesti ajattelee. Jäljelläolevista peleistä on kerättävä „pelastumiseen“ minimissään 16-17 P. ja edessäolevista kolme kotimatsia on mahdottomia tälle jengille ( Neverkusen, Gladi jaBuyern), jäljelle jää siis 8 peliä, joista revittävä mnimissään 2 P/ Spiel. Se ei paljon epäinnistumisia salli ja on siellä vielä lisäksi Bankfurtia,  Wolkkareita ja Schlackeakin vastassa. Summa summarum, Hertha on voitettava, koska yksi kaikkein heikoimmista vastustajista. Jos hävitään, vaihtoehdot suppenevat nopeasti. Toki voi yrittää luottaa Düssen hyytymiseen ja tähdätä relegaatioon, se onnistunee  jo kolmella voitolla, mutta sittenkin, Hertha & Nuori on yksi helpoimmista etukäteen. Näissä mietteissä kohti pääkaupunkia ja huomenna taistoon.
« Viimeksi muokattu: 06.03.2020 klo 15:14:38 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #352 : 07.03.2020 klo 12:01:26

Kuten yllä joku toteaa, aivan pakko olisi voittaa, mutta „ought is“- ongelma eli käänteinen Humen giljotiini puree taas, normista ei välttämättä seuraa fakta. Kaikesta huolimatta suunnistamme vanhojen koulukavereiden kera sumuisen kalseaan Berliiniin voitontahtoisina. Ja meitä vihreäpaitoja on paljon, yli 10.000 taas tänään. Fakta sen sijaan on, että Kapino pelaa tänään ensimmäisen matsinsa, viel Glück. Itsevarmuutta ei kreikkalaisilta tunnetusti puutu. Kosicin telooman Toprakin korvaa Veljko, pieni heikennys toki ja Selken korvaa...kuka? Suuri heikennys joka tapauksessa. Veikkaan, että straiterin lehtileikkeen sankaripoika se sinne kirmaisee (ja minua kirpaisee). Sargent tai penkitetty Jojo voisi olla toinen vaihtoehto, mutta tuskinpa. Bittencourt kaatuilee tänään kärjessä, veikkaan.

Uskoa koetellaan, mutta „auf geht‘s Werden, kämpfen und siegen“. Vielä elävästi muistissa viime sesongin Pizzan täällä iskemä yliajan tasoitus vaparista muurin läpi. Sellaisia uro(s)tekoja tarvitaan. Tuoppi Ylos
« Viimeksi muokattu: 10.03.2020 klo 10:43:57 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #353 : 07.03.2020 klo 16:35:41Penkillä: Plogmann, Osako, Pizarro, Langkamp, Sahin, J. Eggestein, Friedl, Woltemade, Bargfrede

Kohtuullisen odotettu avaus. Nyt sitten toivotaan Sargentilta näyttöjä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #354 : 08.03.2020 klo 03:57:24

Joopa joo, pikku hiljaa hotellilla, vihreä schaali herättää edelleen (vielä ) kunnioitusta ja tuottaa ylpeyttä paikallisissa lokaaleissa samoin kuin ensimmäiset 20 minuuttia tänään stadionilla. Sitten taisi pettää kunto ja pelistruktuuri ja nämä ovat yhteydessä keskenään. Talvileiri oli suurta huijausta ja nyt näkyy sen onneton tulos. Jos joukkueella vielä on joku valmentaja, missä on ns. käden jälki konkreettisesti. En näe missään. Olisiko Torstenista avuksi? Sitten vielä toinen kysymys, mitä helvettiä tuo Meggestein tekee tuossa jengissä? Pistekin on piste, mutta kaksi pistettä liian vähän.

Ps. Jopa Baumann kuuluu eilen Sportstudiossa todenneen, että mitään työtakuuta ei Kohfeldtillä enää ole. Sehän on aika uutta ja katsotaan, mitä tapahtuu. Pahaa pelkään, että tarvitaan vielä mueskatappio Neverkusenia vastaan ja sitten tapahtuu. Palokuntamiehinä Werda-tyyliin Schaaf, Borowski tai Frings?
« Viimeksi muokattu: 08.03.2020 klo 11:40:51 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #355 : 13.03.2020 klo 19:05:06

Nyt sitten BuLi telakalle enkä usko, että kausi enää jatkuu, koska koronaepidemia on Saksassa vasta kiihtymässä ja huippu saavutettaneen vasta huhti- toukokuussa. Sitten alkaa kova vääntö tämän kauden statuksesta, mutta veikkaanpa, että juridisesti ainoa kestävä optio on kauden mitätöinti. Päätöstä voidaan pehmentää ottamalla lisäksi 2-3 kärkijoukkuetta kakkosesta mukaan ja laajentamalla liigaa ( ehkä väliaikaisesti). Näillä mennään, vieroitusoireita tulee, jos (ja kun) Buli-futista näkee vasta loppukesällä, EM- kisatkin siirtyvät ensi vuodelle ja Suomenkin futissarjat alkavat milloin alkavat. Vielä ankeampia aikoja eletään toki futiksen ulkopuolelle, pidettäköön se mielessä. Voimia ja terveyttä Werderanereille ja toki muillekin futiksen ystäville.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #356 : 18.03.2020 klo 22:32:10

Toprakilta meni Kosticin lanauksessa jalka sen verran pahasti hajalle, että saikkua on edessä vielä 8-10 viikkoa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #357 : 20.03.2020 klo 02:57:12

Jep. Vaikka olen melko varma, että kausi oli tässä, niin ihmettelenpä vaan, että miten tämäkin case voitiin taas diagnostisoida niin totaalisesti pieleen, vrt. Ludde. Alkeellista touhua. Jos Korona-tuurilla sarjassa pysytään, mieluiten koko johto helvettiin.

Yleisimmin mielipiteitäni tilanteesta löytyy tuolta „ Korona euroopp...“- topikista, jossa jonnet kyllä vain keskustelee Poolin pokaalista.

Täällä tänään kauppaan mennessä tunnelma oli kuin dystopia- filmeistä, ainoa jono oli Hausarztin oven edessä. Kaupassa oli aavemainen tunnelma, säälin myyjiä todellakin, raaka duuni, hymyiltiin. Ostin itsekin pariksi viikoksi makaronia, kanaa ja jauhelihaa, olutta ja punkkua saa sentään vaikka huoltoasemalta.

Kahdessa päivässä odottava tunnelma on skipannut dystopian puolelle (kaksi viikkoa sitten vielä hieno tunnelma Berliinissä), Suomessa näin käynee ensi viikolla, vaikka tietenkin tuo Suomen linja, että ei testata eikä kerrota edes teho-osastolla olevia auttaa hetkeksi, kunnes salaisuus räjähtää.
Avoimuus olisi parempi, kuten täällä. Nyt juuri esim. viehättävä Braunschweigin yliopiston virologian professori Melanie Brinkmann Markus Lanzin älykkäässä ohjelmassa (kannattaa seurata, jos saksa hallussa) sanoo, että tilanne on pahin sitten toisen maailmansodan. Hymyilee minihameessaan ja kertoo, että toivoisi voivansa antavan lohtua, mutta ei pysty. Jos jengi ei vähennä kontakteja, on Saksakin lähellä Italian tilannetta, vaikka on per capita tasolla toki parhaiten varustautunein teho- osastotaistoon Euroopassa. Tuo taisto on varma, sanoo hän. Englanti on hänen mukaansa jo menetetty, kiitos „virologi“ Boriksen asiantuntemuksen ja USA:ssa katastrofi tullee olemaan suurin, koska siellä on vielä suurempi asiantuntija.

Enemmän omaan alaani liittyen, nyt on unohdettava talouden schwarze Null. On äärimmäisen tärkeää,  että tunnustetaan, että on vielä elämää tämän viruksen jälkeenkin. Ilman toimivaa taloutta mikään ei toimi ja elintoiminnoista on pidettävä huoli.

Laitoin sinne yleiseen Korona- topiikkiinkin, vaikka ei varmaan Pool- jonneja juurikaan kiinnostanut, että pahinta on kuitenkin, (jos itse tästä hengissä selvitään), että tähän voi kuolla suuri osa BuLista elävää futiskulttuuria. Ihmettelen esimerkiksi, miten Eisen, Rum Pumbers ja Heartbreak Hotel tästä voivat selvitä, kun baarit on suljettu ja kiinteät kustannukset kuitenkin säilyvät. Nuo Kneipet elävät kassavirralla, ei niillä jätkillä mitään puskureita ole. Sen verran tunnen Rum Pumbersin omistajaa, että tiedän asian laidan. Klönschnackille, joka elää vain Werdan peleistä,  tämä on melko varma kuolema. Masentavaa.
« Viimeksi muokattu: 20.03.2020 klo 09:59:36 kirjoittanut Osterdeich »
Pastor of Muppets

Poissa Poissa


Vastaus #358 : 20.03.2020 klo 20:50:37

Laitoin sinne yleiseen Korona- topiikkiinkin, vaikka ei varmaan Pool- jonneja juurikaan kiinnostanut, että pahinta on kuitenkin, (jos itse tästä hengissä selvitään), että tähän voi kuolla suuri osa BuLista elävää futiskulttuuria. Ihmettelen esimerkiksi, miten Eisen, Rum Pumbers ja Heartbreak Hotel tästä voivat selvitä, kun baarit on suljettu ja kiinteät kustannukset kuitenkin säilyvät. Nuo Kneipet elävät kassavirralla, ei niillä jätkillä mitään puskureita ole. Sen verran tunnen Rum Pumbersin omistajaa, että tiedän asian laidan. Klönschnackille, joka elää vain Werdan peleistä,  tämä on melko varma kuolema. Masentavaa.

Tietämättä mitään näistä paikoista arvaan, että ovat vuokralla ja se on käytännössä isoin ongelma, jos tulot tippuvat Koronan takia nollaan? Mikä tässä tilanteessa sitten on vuokranantajan intressi, yrittää epätoivoisesti etsiä uusia vuokralaisia, vai luottaa siihen, että vanhan kanssa homma toimii hyvin sitten kun kaikki muukin palautuu normaaliksi? Olihan meillä täällä Suomessa, tai siis Turussa, ainakin se yksi tapaus, missa vuokranantaja ilmoitti, että ei peri vuokria Koronan takia kiinteistöissään olevilta ravintoloilta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #359 : 05.04.2020 klo 12:37:15

https://www.weser-kurier.de/werder/werder-bundesliga_artikel,-der-profifussball-wird-in-eine-ecke-gedraengt-_arid,1906424_type,amp.html?

Werdalla ja Mäurerilla alkaa kohta olla sukset todella pahasti ristissä. Eiköhän osavaltion suunnalta tule kohta jonkinlainen pelaamiskielto loppuvuodeksi, kun mulkku pääsee taas pätemään.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #360 : 05.04.2020 klo 20:59:59

Tähän liittyen juuri äsken ”Buten un Binnenin” Sportblitzissä hyvä juttu nykytilanteesta ja Eisenin sekä ultrien tyyppejä haastattelussa. Löytynee netistä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #361 : 06.04.2020 klo 17:10:56

Ohoh, Mäurer pehmoilee. Nyt Werder saakin aloittaa treenit 4- miehen ryhmissä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #362 : 06.04.2020 klo 17:56:46

Toki ehtoja on listattu sivukaupalla, mm. treenit on pidettävä ulkona, kaikkien on oltava vähintään 1,5 metrin päässä toisistaan ja kolmansia osapuolia ei saa päästää 500 metrin säteelle harjoituksiin osallistuvia 2 tuntia ennen ja jälkeen harjoitusten.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #363 : 09.04.2020 klo 11:00:17

https://www.werder.de/aktuell/news/profis/20192020/telefonaktion-08042020/

Seurajohto ja pelaajat ovat ottaneet puhelimet käteen ja soittaneet kaikille yli 70-vuotiaille jäsenille ja kausarin haltijoille kyselläkseen mahdollista avuntarvetta Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #364 : 14.04.2020 klo 18:18:58

Ettei totuus vallan unohtuisi kerrottakoon, että Sport Eins lähettää tänään kolmen tunnin „SV Werder Bremen Spezialin“ alkaen 20.00 Saksan aikaa. Ainakin VPN:n kautta vapaasti nähtävissä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #365 : 17.04.2020 klo 19:30:50

Kaikesta ankeudesta huolimatta jotain näyttäisi tapahtuvan siirtomarkkinoillakin eli huhut Rashicasta kiihtyvät. Jo aiemmin mainittujen Dortmundin ja Napolin lisäksi, nyt todennäköisempänä pidetään Leipzigiä, joka menettänee Wernerin ja hakee hänelle seuraajaa. Hyvä asia tässä siirrossa olisi tietenkin se, että sopimukseen kirjattu 38 Me ulosostoklausuuli kuulemma pätee myös BuLi-siirtoihin, toisin kuin aiemmin huhuiltiin. Tällä summalla saataisiin aiemmat sitoumukset (Bittencourt ja Toprak, yht. 13 Me, mikäli ei pudota) ja ehkä myös saamatta jäävät tv-  ja pelitapahtumarahat katettua.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #366 : 18.04.2020 klo 12:26:30

Olin joku aika sitten monien muiden ohella huolissani Fussball- skenen kohtalosta. Bremenissä ei vain huokailla kädet ristissä, vaan lukuisia keräyskamponjoita kneipejen pelastamiseksi on pantu pystyyn. Minulle läheisemmät, joissa itsekin mukana, ovat olleet Rum Bumpers, joka keräsi muutamassa päivässä 4000 e ja nyt juuri keräyksen alla legendaarinen Eisen ja paikan ikoniluonne näkyy tässäkin, yli 14.000 e kolmessa päivässä ja keräys jatkuu. Eiköhän näillä muutaman kuukauden yli selvitä Tuoppi Ylos.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #367 : 14.05.2020 klo 21:43:56

Moin kuukauden jälkeen. Ei ole intoa tänne kirjoittaa, liikun nyt tuolla Saksan yleispuolella, jos jossaan liikun. Vituttaa helvetisti ja kruunuksi nyt kerrottakoon, että aika odotetun Pizzan lisäksi nyt sitten loukkaantuneisiin liittyi ensimmäinen kaikista tärkeimmistä pelaajista eli Ludde, hyvin menee, mutta menköön.

Aina vaan vahvistuu tuo tunne, että mikä hiton „Saftladen“ (Arnoa lainaten) tuo meidän „muka uusittu“ fysiojengi oikein on. Jos sarja ei aiemmin keskeydy, meillä lienee parin viikon päästä enää A- junnut kentällä.
« Viimeksi muokattu: 15.05.2020 klo 09:09:52 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #368 : 15.05.2020 klo 18:31:19

Ja nyt sitten eka Werda- pelaaja kahden viikon karanteeniin, koska perhepiirissä infektoitunut. Hienosti menee.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #369 : 15.05.2020 klo 22:12:21

Kyse lienee siis Pizzan tyttärestä eli ei nyt tämän enempää kuitenkaan, mutta ei tämä tähän jää.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #370 : 16.05.2020 klo 11:35:56

Werdan tilanne on vaikea, katselipa sitä mistä kulmasta tahansa.

Jos sarja päästään pelaamaan loppuun, on joukkueella kova työ välttää putoaminen tai karsinta. Jos ei pelata ollenkaan tulee suuria taloudellisia ongelmia. Ja mahdollinen putoaminen, jos kautta ei kokonaan päätetä mitätöidä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #371 : 16.05.2020 klo 11:47:42

Joukkue ei kyllä niin huono, kuin mitä sarjatilanne näyttää. Kaikki vaan lähti alusta asti täysin pieleen, pahimmillaan yli puolet avauksesta oli loukkaantuneena ja kun jokaisesta vastustajan tilanteenpoikasestakin soi omissa samalla, kun maalinteko oli totaalisen tuskaista, niin tulos on tuo.

Pokaalin puolella se näytti kuitenkin ihan hyvältä koko kauden ajan, joten jos tauon aikana on pääkopat saatu kuntoon, niin saumat säilymiseen ovat kyllä olemassa. Toki auttaa, jos loukkaantumisia ei tule enempää mutta sen suhteen ei hirveästi luottoa ole, niin pahasti sillä osastolla on vedetty vihkoon.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #372 : 16.05.2020 klo 12:08:40

Joukkue ei kyllä niin huono, kuin mitä sarjatilanne näyttää. Kaikki vaan lähti alusta asti täysin pieleen, pahimmillaan yli puolet avauksesta oli loukkaantuneena ja kun jokaisesta vastustajan tilanteenpoikasestakin soi omissa samalla, kun maalinteko oli totaalisen tuskaista, niin tulos on tuo.

Pokaalin puolella se näytti kuitenkin ihan hyvältä koko kauden ajan, joten jos tauon aikana on pääkopat saatu kuntoon, niin saumat säilymiseen ovat kyllä olemassa. Toki auttaa, jos loukkaantumisia ei tule enempää mutta sen suhteen ei hirveästi luottoa ole, niin pahasti sillä osastolla on vedetty vihkoon.

Ei joukkue ole minustakaan niin huono kuin mitä sarjasijoitus osoittaa, mutta vaikeassa tilanteessa se joka tapauksessa on.

Toivon toki hartaasti, että Werda säilyy. Ja onhan se toki hyvinkin mahdollista edelleen.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #373 : 18.05.2020 klo 13:37:59

Moin. Tänään taas pelipäivä, keli olisi ok ellei optimaalinen, mutta ei juurikaan innosta, vaikka toki suuresti jännittää, sillä putoaminen olisi (on) katastrofi, josta ei toivuta tällä tyylillä ja tällä johdolla ikinä. Edessä olisi Nürnbergin tie. Kiitos veli yllä kannustuksesta, sitä tarvitaan, tuuria, Fussballgottia ja ennen kaikkea itseluottamusta, mikä on ollut hukassa lähes koko kauden. Toivottavasti siellä on tauon aikana saatu päähommia kuntoon kahden psykologin voimin (mitä Riese- Wiese jo pääsikin omaan tyyliinsä Blödissä irvailemaan ;)) ja ainakin Meggestein ja Osakakin olisivat taas jotenkin edes ok. Meggeltä voi nyt odottaakin jopa hyvää esitystä, koska varmaan miehellä oli myös monenlaisia ylikunto-ongelmia, mutta Osakoa tai Sahinia en kyllä haluaisi nähdä vihreäpaidoissa ainakaan avarissa ikinä enää.

Niin, vastassa siis maaliskuun keskeytystilanteessa BuLin kiistatta paras seura, josta ei juuri heikkouksia löydy. Paras molari, Luke, ja joka tasolla ylivertainen Havertz, räjähtävän nopea Gröpelingenin (Bremenin oma) poika Bellarabi ja kaikki ne muut. Lisäksi tuo armottoman kova prässi ja ilmiömäinen kyky voittaa menetetyt pallot heti takaisin (toiseksi korkein prosentti CL- joukkueissa ja korkeampi kuin esim. Poolilla, tähän viittasi WK:n erinomainen pelianalyysi tänään). Poissa toki kapteeni Bender ja Volland.

No, mitä meillä sitten on tarjota vastaan. Paras tarjonta avariin koko kaudella sanoo aina niin optimistinen hymypoika Kohfeldt. Minusta ei tosiaankaan, aivan välttämätön Ludde on taas loukkaantunut (kiitos fysio- osasto, ilman teitä emme olisi tässä). Klaassen, vaikka onkin heikosti pelannut viime kauteen verrattuna, on poissa keltaisten takia ja Pizza sitten loukkaantunut/karanteenissä, ei niin suuri menetys enää, leider so.

Pelättävissä on siis taas tuo Friedl gegen Bellarabi- kuvio, siksi laittaisinkin Gebren sinne vasemmalle ja koirankopitetun Langin pitkästä aikaa oikealle. Näin tuskin käy, vaan saamme katsella, kun Bellarabi iskee 20 keskitystä taas laidaltaan. Varmaan aloittavat vitosketjulla, jossa Vogt nousee välillä toiseksi kutoseksi toivottavasti pelikuntoisen Bargon rinnalle. Vierellä juoksentelee Meggestein ja toivottavasti nyt viime kevään tyyliin, niin huono tuo jätkä ei ole kuin mitä kulunut kausi osoittaa. Kunpa hänellä olisi nyt myös hieman tuuria ja yksi kaukolaukaus uppoaisi Luken selän taa viime vuoden Schlacke- matsin tyyliin. Ylempänä sitten Bittencourt, Selke ja Rashica. Periaatteessa kova kolmikko, mutta kaikkien on nostettava tasoa paljon, mikäli Neverkusen tänään joutuisi antautumaan. Veikkaan kuitenkin älyttömän optimistisesti syksyn tapaan 2-2.

Pessimismiä on siis täällä päin havaittavissa, enemmän toki ahdistusta, mutta taas toki mennään eikä kaarre nyt laula „Egal wo Du spielst, sind wir dabei, unsre Fahnen wehen, nur für Grün und Weiss“. Silti täältä kotikaranteenistakin kaikuu“ Grün und Weiss ja Du bist mein Verein, ewig, ewig werd‘ ich zu Dir stehen“.
Kämpfen und siegen, auf geht‘s Werder Ylos
« Viimeksi muokattu: 18.05.2020 klo 13:41:19 kirjoittanut Osterdeich »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #374 : 18.05.2020 klo 14:02:15

Kiitokset ennakosta. Valehtelisin, jos väittäisin, että tätä on odotettu. Tänään kuitenkin luin internetistä, että sarjan jatkaminen on kaikkien jalkapallon ystävien voitto, joten se on varmaan totta.

No, nyt niitä pelejä pitää sitten alkaa voittaa.

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 22
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines