FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.04.2020 klo 15:12:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15]
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2019/20: Don't Let Me Down  (Luettu 41044 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #350 : 05.03.2020 klo 21:31:21


Jep, tätä en ihan niin kirjaimellisesti halunnut ottaa, mutta kai Kohfeldt sitten tosissaan noin ajatteli.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #351 : 06.03.2020 klo 15:05:48

Varmaan me kaikki aliarvioimme Läskin merkityksen. Junassa matkalla Berliiniin, piti junan olla loppuunmyyty, mutta anakin ravintolavaunussa meitä on vain 7 4 metrin päässä toisistaan. Corona- hysteria Saksassa kiihtyy, toivottavasti vielä huomenna pelaavat. Werderanereita taas yli 10.000 paikalla, uskoa siis vielä riittää, vaikka se horjuu kyllä, jos analyyttisesti ajattelee. Jäljelläolevista peleistä on kerättävä „pelastumiseen“ minimissään 16-17 P. ja edessäolevista kolme kotimatsia on mahdottomia tälle jengille ( Neverkusen, Gladi jaBuyern), jäljelle jää siis 8 peliä, joista revittävä mnimissään 2 P/ Spiel. Se ei paljon epäinnistumisia salli ja on siellä vielä lisäksi Bankfurtia,  Wolkkareita ja Schlackeakin vastassa. Summa summarum, Hertha on voitettava, koska yksi kaikkein heikoimmista vastustajista. Jos hävitään, vaihtoehdot suppenevat nopeasti. Toki voi yrittää luottaa Düssen hyytymiseen ja tähdätä relegaatioon, se onnistunee  jo kolmella voitolla, mutta sittenkin, Hertha & Nuori on yksi helpoimmista etukäteen. Näissä mietteissä kohti pääkaupunkia ja huomenna taistoon.
« Viimeksi muokattu: 06.03.2020 klo 15:14:38 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #352 : 07.03.2020 klo 12:01:26

Kuten yllä joku toteaa, aivan pakko olisi voittaa, mutta „ought is“- ongelma eli käänteinen Humen giljotiini puree taas, normista ei välttämättä seuraa fakta. Kaikesta huolimatta suunnistamme vanhojen koulukavereiden kera sumuisen kalseaan Berliiniin voitontahtoisina. Ja meitä vihreäpaitoja on paljon, yli 10.000 taas tänään. Fakta sen sijaan on, että Kapino pelaa tänään ensimmäisen matsinsa, viel Glück. Itsevarmuutta ei kreikkalaisilta tunnetusti puutu. Kosicin telooman Toprakin korvaa Veljko, pieni heikennys toki ja Selken korvaa...kuka? Suuri heikennys joka tapauksessa. Veikkaan, että straiterin lehtileikkeen sankaripoika se sinne kirmaisee (ja minua kirpaisee). Sargent tai penkitetty Jojo voisi olla toinen vaihtoehto, mutta tuskinpa. Bittencourt kaatuilee tänään kärjessä, veikkaan.

Uskoa koetellaan, mutta „auf geht‘s Werden, kämpfen und siegen“. Vielä elävästi muistissa viime sesongin Pizzan täällä iskemä yliajan tasoitus vaparista muurin läpi. Sellaisia uro(s)tekoja tarvitaan. Tuoppi Ylos
« Viimeksi muokattu: 10.03.2020 klo 10:43:57 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #353 : 07.03.2020 klo 16:35:41Penkillä: Plogmann, Osako, Pizarro, Langkamp, Sahin, J. Eggestein, Friedl, Woltemade, Bargfrede

Kohtuullisen odotettu avaus. Nyt sitten toivotaan Sargentilta näyttöjä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #354 : 08.03.2020 klo 03:57:24

Joopa joo, pikku hiljaa hotellilla, vihreä schaali herättää edelleen (vielä ) kunnioitusta ja tuottaa ylpeyttä paikallisissa lokaaleissa samoin kuin ensimmäiset 20 minuuttia tänään stadionilla. Sitten taisi pettää kunto ja pelistruktuuri ja nämä ovat yhteydessä keskenään. Talvileiri oli suurta huijausta ja nyt näkyy sen onneton tulos. Jos joukkueella vielä on joku valmentaja, missä on ns. käden jälki konkreettisesti. En näe missään. Olisiko Torstenista avuksi? Sitten vielä toinen kysymys, mitä helvettiä tuo Meggestein tekee tuossa jengissä? Pistekin on piste, mutta kaksi pistettä liian vähän.

Ps. Jopa Baumann kuuluu eilen Sportstudiossa todenneen, että mitään työtakuuta ei Kohfeldtillä enää ole. Sehän on aika uutta ja katsotaan, mitä tapahtuu. Pahaa pelkään, että tarvitaan vielä mueskatappio Neverkusenia vastaan ja sitten tapahtuu. Palokuntamiehinä Werda-tyyliin Schaaf, Borowski tai Frings?
« Viimeksi muokattu: 08.03.2020 klo 11:40:51 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #355 : 13.03.2020 klo 19:05:06

Nyt sitten BuLi telakalle enkä usko, että kausi enää jatkuu, koska koronaepidemia on Saksassa vasta kiihtymässä ja huippu saavutettaneen vasta huhti- toukokuussa. Sitten alkaa kova vääntö tämän kauden statuksesta, mutta veikkaanpa, että juridisesti ainoa kestävä optio on kauden mitätöinti. Päätöstä voidaan pehmentää ottamalla lisäksi 2-3 kärkijoukkuetta kakkosesta mukaan ja laajentamalla liigaa ( ehkä väliaikaisesti). Näillä mennään, vieroitusoireita tulee, jos (ja kun) Buli-futista näkee vasta loppukesällä, EM- kisatkin siirtyvät ensi vuodelle ja Suomenkin futissarjat alkavat milloin alkavat. Vielä ankeampia aikoja eletään toki futiksen ulkopuolelle, pidettäköön se mielessä. Voimia ja terveyttä Werderanereille ja toki muillekin futiksen ystäville.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #356 : 18.03.2020 klo 22:32:10

Toprakilta meni Kosticin lanauksessa jalka sen verran pahasti hajalle, että saikkua on edessä vielä 8-10 viikkoa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #357 : 20.03.2020 klo 02:57:12

Jep. Vaikka olen melko varma, että kausi oli tässä, niin ihmettelenpä vaan, että miten tämäkin case voitiin taas diagnostisoida niin totaalisesti pieleen, vrt. Ludde. Alkeellista touhua. Jos Korona-tuurilla sarjassa pysytään, mieluiten koko johto helvettiin.

Yleisimmin mielipiteitäni tilanteesta löytyy tuolta „ Korona euroopp...“- topikista, jossa jonnet kyllä vain keskustelee Poolin pokaalista.

Täällä tänään kauppaan mennessä tunnelma oli kuin dystopia- filmeistä, ainoa jono oli Hausarztin oven edessä. Kaupassa oli aavemainen tunnelma, säälin myyjiä todellakin, raaka duuni, hymyiltiin. Ostin itsekin pariksi viikoksi makaronia, kanaa ja jauhelihaa, olutta ja punkkua saa sentään vaikka huoltoasemalta.

Kahdessa päivässä odottava tunnelma on skipannut dystopian puolelle (kaksi viikkoa sitten vielä hieno tunnelma Berliinissä), Suomessa näin käynee ensi viikolla, vaikka tietenkin tuo Suomen linja, että ei testata eikä kerrota edes teho-osastolla olevia auttaa hetkeksi, kunnes salaisuus räjähtää.
Avoimuus olisi parempi, kuten täällä. Nyt juuri esim. viehättävä Braunschweigin yliopiston virologian professori Melanie Brinkmann Markus Lanzin älykkäässä ohjelmassa (kannattaa seurata, jos saksa hallussa) sanoo, että tilanne on pahin sitten toisen maailmansodan. Hymyilee minihameessaan ja kertoo, että toivoisi voivansa antavan lohtua, mutta ei pysty. Jos jengi ei vähennä kontakteja, on Saksakin lähellä Italian tilannetta, vaikka on per capita tasolla toki parhaiten varustautunein teho- osastotaistoon Euroopassa. Tuo taisto on varma, sanoo hän. Englanti on hänen mukaansa jo menetetty, kiitos „virologi“ Boriksen asiantuntemuksen ja USA:ssa katastrofi tullee olemaan suurin, koska siellä on vielä suurempi asiantuntija.

Enemmän omaan alaani liittyen, nyt on unohdettava talouden schwarze Null. On äärimmäisen tärkeää,  että tunnustetaan, että on vielä elämää tämän viruksen jälkeenkin. Ilman toimivaa taloutta mikään ei toimi ja elintoiminnoista on pidettävä huoli.

Laitoin sinne yleiseen Korona- topiikkiinkin, vaikka ei varmaan Pool- jonneja juurikaan kiinnostanut, että pahinta on kuitenkin, (jos itse tästä hengissä selvitään), että tähän voi kuolla suuri osa BuLista elävää futiskulttuuria. Ihmettelen esimerkiksi, miten Eisen, Rum Pumbers ja Heartbreak Hotel tästä voivat selvitä, kun baarit on suljettu ja kiinteät kustannukset kuitenkin säilyvät. Nuo Kneipet elävät kassavirralla, ei niillä jätkillä mitään puskureita ole. Sen verran tunnen Rum Pumbersin omistajaa, että tiedän asian laidan. Klönschnackille, joka elää vain Werdan peleistä,  tämä on melko varma kuolema. Masentavaa.
« Viimeksi muokattu: 20.03.2020 klo 09:59:36 kirjoittanut Osterdeich »
Pastor of Muppets

Poissa Poissa


Vastaus #358 : 20.03.2020 klo 20:50:37

Laitoin sinne yleiseen Korona- topiikkiinkin, vaikka ei varmaan Pool- jonneja juurikaan kiinnostanut, että pahinta on kuitenkin, (jos itse tästä hengissä selvitään), että tähän voi kuolla suuri osa BuLista elävää futiskulttuuria. Ihmettelen esimerkiksi, miten Eisen, Rum Pumbers ja Heartbreak Hotel tästä voivat selvitä, kun baarit on suljettu ja kiinteät kustannukset kuitenkin säilyvät. Nuo Kneipet elävät kassavirralla, ei niillä jätkillä mitään puskureita ole. Sen verran tunnen Rum Pumbersin omistajaa, että tiedän asian laidan. Klönschnackille, joka elää vain Werdan peleistä,  tämä on melko varma kuolema. Masentavaa.

Tietämättä mitään näistä paikoista arvaan, että ovat vuokralla ja se on käytännössä isoin ongelma, jos tulot tippuvat Koronan takia nollaan? Mikä tässä tilanteessa sitten on vuokranantajan intressi, yrittää epätoivoisesti etsiä uusia vuokralaisia, vai luottaa siihen, että vanhan kanssa homma toimii hyvin sitten kun kaikki muukin palautuu normaaliksi? Olihan meillä täällä Suomessa, tai siis Turussa, ainakin se yksi tapaus, missa vuokranantaja ilmoitti, että ei peri vuokria Koronan takia kiinteistöissään olevilta ravintoloilta.

 
Sivuja: 1 ... 14 [15]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines