FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.10.2020 klo 14:39:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: Everton 2019/20: The Hateful Eighth  (Luettu 57809 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


: 09.08.2019 klo 16:54:17



Everton 2019/20: The Hateful Eighth



Koko nimi: Everton Football Club
Lempinimet: The Toffees, The Blues
Perustettu: 1878 (alun perin St. Domingos Football Club)
Kotikenttä: Goodison Park (kapasiteetti 39 572)
Omistajat: Farhad Moshiri (77,23%), Bill Kenwright (5%), muut 17,77%)


Iranilainen miljardööri Farhad Moshiri omistaa seuran osakkeista jo 77,23%

Kausi 2018-19

Evertonin kausi 2018/19 voidaan oikeastaan jakaa karkeasti kolmeen jaksoon: alkukausi (=nousu), Merseysiden derbyjen välinen aika(=tuho) ja loppukausi (=uusi alku). Uuden päävalmentaja Marco Silvan ensimmäinen kausi oli kokonaisuutena positiivissävytteinen erityisesti aktiivisen ja iloisen pelitavan osalta, mutta positiivisuuden keskelle mahtui Anfieldilla tapahtuneesta Pickfordin hörppäyksestä näennäisesti alkanut parin kuukauden alavireinen jakso. Silva joutui kovan kritiikin alle erityisesti kauden ensimmäisellä puoliskolla jatkuvasti erikoistilannemaaleja vuotaneen puolustuksen takia, mikä kulminoitui erityisesti tammikuun lopussa The Denillä parilla erikoistilannemaalilla hävittyyn FA Cupin 4.kierroksen peliin Millwallia vastaan. Pahimmillaan joukkueen puolustusesitykset toivat mieleen Bobby Martinezin lapselliset taktiikat.


Tappiollisessa Wolves-ottelussa Goodisonin nurmella tepastellut musta kissa enteili pahaa valmentaja Marco Silvalle.

Helmikuussa sitten tapahtui jotain ja City-pelin siirtymisestä seuranneella 2,5 viikon ottelutauolla tehtiin ilmeisesti paljon oikeita asioita harjoituskentällä. Tauolta palattuaan Everton pelasi kauden viimeiset 11 peliä saldolla 6-3-2 ja nousi samalla vielä taisteluun Eurooppa Liigan paikkaan oikeuttavasta seitsemännestä sijasta. Mikä parasta joukkueen vuotanut puolustus oli saatu tauolla tilkittyä ja kauden viimeisissä kuudessa kotipelissä ei päästetty omiin enää maaliakaan, vaikka niin Liverpool, Man Utd, Chelsea kuin Arsenalkin kävivät vuorotellen yrittämässä. Erityisesti Man Utd:n kukistaminen 4-0 lämmitti scousereita varmasti paidan väriin katsomatta ja tuota voi pitää jonkinlaisena kauden kohokohtana. Everton päätyi lopulta sarjassa Wolvesin taakse kahdeksanneksi eikä europelejä näin ollen ole suureksi harmiksi alkavalle kaudelle luvassa.


Hyvin menneen loppukauden aikana irtosi jo valmentajaltakin hymyä

Kotiderbyssä esiteltiin ensimmäistä kertaa myös nyrkkeilijä Tony Bellewin otteluissaan käyttämä sireeni Z-Carsia edeltävänä tunnelman nostajana, mikä toimikin hienosti ”Fortress Goodisonin” uuden tulemisen symbolina. Silva ja johtavat pelaajat puhuivat pitkin kautta kotipelien tunnelman parantamisesta ja viime kaudella tehtiin isoja harppauksia sen suhteen niin seuran kuin kannattajienkin taholta. Goodison Park voi olla pahimmillaan todella vihamielinen paikka myös kotijoukkueelle ja on ehdottoman tärkeä askel oikeaan suuntaan, jos pelaajat eivät pelkää omia kannattajiaan kentälle astuessaan.


Sekä seura, että kannattajat ovat osallistuneet ottelutapahtuman tunnelman parantamiseen. Burnley -pelissä ollut banneri teki kunniaa Evertonin "yseille"

Kauden plussat:

+Keskitalven kriisin selättäminen oli isona kysymysmerkkinä sumusaarilla pidetyltä Silvalta vahva työnäyte, joka auttaa joukkuetta rakentamaan myös tulevaa kautta varten. Loppukauden Everton oli työteliäs ja aktiivisesti prässäävä porukka ja todella vaikeasti voitettava porukka, joka vain yksinkertaisesti juoksi vastustajansa kumoon.

+Lähes kympin arvoisesti onnistuneet hankinnat kesän siirtoikkunassa toivat Evertonin kokoonpanoon Richarlisonin, Bernardin, Andre Gomesin ja Kurt Zouman kaltaiset avainpelaajat. Suurimpana onnistumisena tietenkin Evertonin kauden pelaajan Lucas Dignen hankinta Barcelonasta. Ainoastaan loukkaantumisista ja Zouma/Keane kaksikon hyvästä vireestä kärsinyt Yerry Mina on vielä vähän kysymysmerkki kesän 2018 hankinnoista puhuttaessa.


Barcelonasta saapunut Andre Gomes oli kesän 2018 parhaita hankintoja

Kauden miinukset:

-Surkea cup-menestys vaivasi Evertonia jälleen kerran sillä Liiga Cupista pudottiin Southamptonia vastaan kotona 3.kierroksella ja FA Cupista jo aiemmin mainitussa 4.kierroksen ottelussa Millwallia vastaan. Joku top 4:n haastaminen liigassa vaatisi sen suuntaista palasten kohdilleen loksahtamista, että näissä pitää ehdottomasti pystyä hakemaan parempaa menestystä.

-Oman pään erikoistilanteet olivat toki kauden kuuma puheenaihe, mutta fakta on se, että hyökkäyksen tehottomuus oli suurin yksittäinen syy varsin vaatimattomaan 54 pisteen kokonaissaldoon sarjassa. Niin paljon pallonhallintaa ja aktiivisen prässipelin tuottamia vastaiskuja hassattiin joko luokattomiin viimeistely-yrityksiin ja heikkoihin viimeisiin syöttöihin tai ratkaisuihin hyökkäyskolmanneksella.

Kesän tapahtumat:


Marcel Brands – The man with the plan

Evertonissa päävastuu joukkueen rakentamisesta on urheilutoimenjohtaja Marcel Brandsilla. Edellisen kesän onnistuneen siirtoikkunan seurauksena tähän kesään lähdettiin täynnä toiveita siitä, että vihdoinkin joukkuetta rakennetaan selkeän suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Edellinen kausi toi selkeästi esiin sen, että Evertonilta puuttuu tulivoimaa kärjestä eikä Silvalla ole juurikaan taktisia vaihtoehtoja penkillä muuttaakseen joukkueen peliä A suunnitelman mennessä reisille. Lisäksi edellisen kesän onnistuneet lainahankinnat olisi hyvä pyrkiä hankkimaan seuraan pysyvällä siirrolla.

Brands on kertonut avoimesti ajatuksistaan joukkueen rakentamisen suhteen ja suuntaa antavana perusajatuksena on ainakin se, että joukkue rakennetaan nuorten ja kehityskelpoisten pelaajien varaan. Valmiisiin veteraanipelaajiin ei käytetä isoja summia. Lisäksi niiden haluttujen pelaajien hankinnassa ollaan kärsivällisiä, mistä kertoo esimerkiksi se, että Gbaminin mukaan Brands on ollut hänen edustajiensa kanssa yhteyksissä jo toista vuotta. Hankintaan ennemmin se oikea pelaaja huomenna kuin väärä pelaaja tänään, tai jotain sellaista. Tässä siirtoikkunassa saatiin kokea muutamakin esimerkki tästä ajattelutavasta.

Kesän onnistumisina voidaan pitää vahvan kauden pelanneen Andre Gomesin kiinnittämistä varsin maltillisella siirtosummalla sekä italialaisen superlupauksen Moise Keanin hankkimista Juventuksesta. Jälkimmäisestä ehkä isoin kunnia sille, että sekä Brandsilla että Farhad Moshirilla on hyvät suhteet Mino Raiolaan. Jean-Philippe Gbmanin vaikuttaa onnistuneelta Ganan korvaajalta, mutta aika näyttää miten sopeutuu Englantiin. Fabian Delphin, Djibril Sidiben ja Jonas Lösslin kaltaiset edulliset veteraanihankinnat ovat sitten sitä kokoonpanon järkevää laajentamista ja taktisten vaihtoehtojen lisäämistä mitä kaivattiin. Sanojaan säästelemätön Delph toivon mukaan myös tuo aimo annoksen johtajuutta mukanaan. Isona miinuksena Brandsille oikeastaan vain kyvyttömyys vahvistaa toppari -osastoa kun ensin Jagielka päästetiin menemään ja Zouman hankinnassa epäonnistuttiin. Tämä voi vielä tehdä kipeää jossain vaiheessa. Siirtoikkunaan saatiin muutenkin hieman sekava lopetus, kun topparisekoilun lisäksi Everton teki tarjoukset ainakin omasta mielestä hieman suunnitelmaan sopimattomista Abdoulaye Doucouresta ja Wilfried Zahasta. Tällaiset täsmähankinnat eivät mielestäni vielä vasta kasvamassa olevan joukkueen rakentamiseen kuulu. Ehkä sitten jos/kun joukkueen runko on siinä kunnossa, että tosissaan haastetaan top 4 -joukkueita.

Kesän siirtoikkunan aikana toteutuneet siirrot:

+
Fabian Delph, Manchester City
Jonas Lössl, Huddersfield Town
Andre Gomes, FC Barcelona
Jean-Philippe Gbamin, Mainz 05
Moise Kean, Juventus
Djibril Sidibe, Monaco
Alex Iwobi, Arsenal

-
Phil Jagielka, Sheffield United
Ashley Williams, ei tietoa uudesta seurasta
Nikola Vlasic, CSKA Moscow
Antonee Robinson, Wigan Athletic
Sandro Ramirez, Real Valladolid (kauden laina)
Ademola Lookman, RB Leipzig
Idrissa Gana Gueye, Paris Saint Germain
James McCarthy, Crystal Palace
Joe Williams, Wigan Athletic
Muhamed Besic, Sheffield Utd

Lähtöpuolella isoimmin kirpaisee kolme vuotta Evertonin keskikentällä väsymättä uurastaneen Idrissa Gana Gueyen lähtö Pariisiin. Sitä työmäärää on vaan todella vaikea korvata ja yhdistettynä Zouman poistumiseen tässä on nähtävissä kyllä ongelmia Evertonin syyskauden peleihin, kun tällainen kulmakivi korvataan heikommilla vaihtoehdoilla. Taktiikoihin ja harjoitusrytmiin sopeutumaton luonnonlapsi Ademola Lookman lähti myös lopulta sinne rakastamaansa Leipzigiin. Toivotaan, että Nagelsmann on se sopivasti vapauksia antava unelmavalmentaja, joka vihdoin lunastaa tuon kaverissa piilevän potentiaalin. Onnistuessaan palaa kotiin parin vuoden päästä isolla hintalapulla varustettuna, jolloin tämä kauppa saattaa näyttää vähän tyhmältä.  Uskoisin, että Iwobi on tässä kohtaa Evertonille käyttökelpoisempi vaihtoehto.

Muuten olisin odottanut vieläkin isompaa edellisten managerien virheiden korjailua ja Bolasien, Martinan, Mirallasin ja Niassen kaltaisten pelaajien myyntiä. Valitettavasti iso palkka ja olemattomat näytöt tekevät myynnistä hyvin vaikeaa. Manner-Euroopan markkinat ovat kuitenkin onneksi vielä auki, joten eiköhän em. kolmikko löydä vielä itsensä lainasopimuksella jostain hieman Liverpoolia lämpimämmästä paikasta. Galatasarayssa viime kauden pelannut laitahyökkääjä Henry Onyekuru on ilmeisesti siirtymässä Monacoon, mutta tuo on vielä auki. Nigerialaiselle ei työlupaa tälläkään kierroksella yllättäen irronnut.

« Viimeksi muokattu: 27.09.2020 klo 14:02:31 kirjoittanut budha »
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #1 : 09.08.2019 klo 16:55:24

Kokoonpano kaudella 2019/20

Maalivahdit


Jonas Lössl on valmiina haastamaan Pickfordin

1.Jordan Pickford, ikä: 25, sopimusta jäljellä vuoteen: 2022

Evertonin sekä Englannin ykkönen ja tietää sen kyllä itsekin. Pickford on liigan parhaita torjujia, joka pelastaa Evertonille pisteitä myös alkavalla kaudella. Erittäin hyvä pelin avaaja, joka löytää Calvert-Lewinin mistä tahansa kohtaa kenttää. Nyt olisi aika ottaa se viimeinen askel maalivahtien eliittiin ja jättää viime kaudella nähdyt satunnaiset sekoilut historiaan. Haluamme nähdä tolppien välissä rautaisen ammattilaisen, emmekä harakat ihon alle kentällä ja sen ulkopuolella päästävää Mackems-kannattajaa.  

22.Maarten Stekelenburg, 36, 2020

Veteraanimaalivahdille ei ole peliaikaa luvassa ilman loukkaantumisia. Todennäköisesti kausi menee Evertonin harkkaveskarina ja sen jälkeen sitten hanskat naulaan tai paluu kotimaahan.

49.Jonas Lössl, 30, 2022

Huddersfield Townista saapuneen tanskalaisen toivotaan olevan aiempia yrittäjiä vahvempi haastaja Pickfordille. Viime kaudella ihan ok esityksiä liigan heikoimmassa joukkueessa, jossa palloa kaivettiin omasta verkosta useasti. Hyvä, isokokoinen torjuja, jonka heikkoudet ovat enemmänkin pelin avaamisessa.

Puolustajat


Michael Keanen ja Yerry Minan hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeätä alkavalla kaudella

2.Mason Holgate, 22, 2022

Nuori puolustaja pelasi hyvän kauden Webassa, tosin lähinnä oikealla laidalla. Nousi kesän tapahtumien seurauksena Evertonin toppari-hierarkiassa sijalle kolme, joten nyt olisi kaikkien aikojen näytönpaikka tarjolla. Harjoituskaudella nähtiin niitä vanhoja tuttuja aivopieruja vähintään yksi per peli, joten en jaksa odottaa ihmeitä Holgatelta.

3.Leighton Baines, 33, 2020

Vasemman laidan veteraani jäi vielä kaudeksi tuuraamaan Dignen mahdollisia poissaoloja. Turvallinen vaihtoehto, jonka voi aika huoletta heittää kehiin, vaikka askel on hieman jo hidastunut.

4.Michael Keane, 26, 2022

Evertonin puolustuksen johtajan varassa lepää nyt paljon. Hyvä nousujohteinen kausi takana, jonka aikana sekavan debyyttikauden muistot jätettiin unholaan. Zouman kanssa pelatessa pelin avaaminen jätettiin pääosin ranskalaiselle, joten jostain pitäisi löytää vastaava pallovarma kaveri Keanen rinnalle. Keanella on myös pää auki usein, mikä on tietysti hyvän topparin merkki.

12.Lucas Digne, 26, 2023

Vaikea kuvitella täydellisempää korvaajaa Bainesille kuin Evertonin kauden pelaajaksi valittu Digne. Kaikki modernin laitapakin ominaisuudet yhdistettynä loistavaan vasempaan jalkaan, jolla lähtevät niin keskitykset kuin vaparitkin vaarallisesti. Viime kaudella saldona 4 maalia, johon saadaan todennäköisesti vielä parannusta nyt kun tuota pelotetta osataan hyödyntää paremmin.


Bernardin ja Dignen yhteispeli vasemmalla toimii erinomaisesti molempiin suuntiin

13.Yerry Mina, 24, 2023

Barcasta viime kesän siirtoikkunan lopussa saapunut topparikolossi kärsi valitettavasti parista ikävästä loukkaantumisesta sekä Keane/Zouma -parin hyvistä otteista, eikä vielä oikein löytänyt paikkaansa kokoonpanosta. Muutama loistava esitys kauteen kuitenkin mahtui, mikä antaa toivoa tulevaan. Vielä ei myöskään juurikaan nähty sitä erikoistilannepelotetta, mistä on maajoukkueessa tunnettu.

19.Djibril Sidibe, 27, 2020

Monacosta hankittu pakki tulee kilpailemaan peliajasta Colemanin kanssa. Maailmanmestari muutaman vuoden takaa, mutta viimeiset pari kautta ovat menneet hieman alavireisesti, osittain loukkaantumisongelmien takia. Vahva nousija ja hyvä syöttelijä. Sidibe pelaa Evertonissa lainalla tämän kauden ja sen jälkeen pohditaan osto-option lunastamista.

23.Seamus Coleman, 30, 2022

Vahvasti laidaltaan nouseva Coleman on edelleen mitat täyttävä laitapakki kovempiinkin koitoksiin. Paha loukkaantuminen on kuitenkin vaatinut veronsa, vaikka haastaa edelleen vastustajaa terävillä nousuillaan. Valitettavasti pallon toimittaminen maalille ei suju vastakkaisen laidan ranskalaisen kollegan tavoin, vaan todella usein se keskitys menee a) suoraan vastustajalle tai b) leijailee oikeaan osoitteeseen niin löysänä, ettei sitä edes Duncan puskisi verkon perukoille.

Lewis Gibson, 19, 2020

U23-joukkueen puolustuksen superlupaus saanee jonkin verran peliaikaa ainakin cupin peleissä, koska siirtoikkunassa ei onnistuttu hankkimaan kokeneempaa tuuraajaa Minalle ja Keanelle. Erittäin varmoja ja rauhallisia esityksiä harjoituskaudella, mutta rehellisyyden nimissä tällainen kaveri pitäisi kyllä laittaa ensin lainalle vuodeksi. Kunhan pää kestää on heittämällä parempi pelaaja kuin Holgate.

Keskikenttä


Jean-Philippe Gbaminilla on isot saappaat täytettävänä

8.Fabian Delph, 29, 2022

Citystä hankittu monitoimimies pystyy tuuraamaan keskellä ja vasemmalla. Tuonee myös kaivattua johtajuutta kokoonpanoon.

10.Gylfi Sigurdsson, 29, 2022

Evertonin hyökkäyksen tärkein pelaaja tekee paikkoja muille ja laukoo vaarallisesti itse myös kauempaakin. Kova työmäärä ottelusta toiseen, jossa kertyy kilometrejä eniten koko joukkueesta. Viime kaudella pari missattua rankkaria, joten voisi jättää sen homman esimerkiksi Dignelle. Viimeisteli 13 liigamaalia edellisellä kaudella, millä irtosi joukkueen jaettu kärkisija Richarlisonin kanssa.

18.Morgan Schneiderlin, 29, 2021

Ranskalainen oli viime kauden yllättäviä onnistujia, tuuraten Gomesia menestyksekkäästi keskikentällä. Isolla liksalla pelaava luksuspelaaja, joka on liian kallis penkkirooliinsa, mutta täyttää sen ihan kiitettävästi. Ei pysty kuitenkaan korvaamaan esimerkiksi Ganaa, vaikka teknisesti onkin saman paikan pelaaja.

21.Andre Gomes, 26, 2024

Portugalilainen on vanhan koulukunnan kokonaisvaltainen keskikenttäpelaaja, joka on elementissään niin peliä rakentamassa kuin rouhimassa palloja takaisin omalle joukkueelle. Ehkä suurimmat odotukset joukkueen pelin paranemiseen lepäävät juurikin Gomesin harteilla nyt kun hän on kunnolla kotiutunut Merseysidelle.

25.Jean-Philippe Gbamin, 23, 2024

Mainzista hankittu Ganan korvaaja keskikentän pohjalle, vaikuttaa fyysisiltä ominaisuuksiltaan valmiilta Valioliigaan ja Evertonissa toivotaankin pelaajan nopeaa sopeutumista liigan vauhtiin. Pystyy pelaamaan myös keskuspuolustuksessa, mutta asettunee nopeasti keskikentän puolustavaan rooliin. Kesän tärkein hankinta tulevan kauden kannalta.

26.Tom Davies, 21, 2023

Seuran oman kasvatin kehitys polkee edelleen paikallaan. Silvan papereissa hänen paikkansa on ollut lähinnä Sigurdssonin korvaajana kymppipaikalla / hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Silva on yrittänyt herätellä antamalla Tompalle mm. kapteenin nauhan käsivarteen. Hyötyisi varmasti vaikka lainasiirrosta jonnekin, sillä vaikea nähdä Daviesin syrjäyttävän Sigua tai Gomesia ilman loukkaantumisia.

Hyökkäys


Toffees-kannattajat odottavat Moise Keanin debyyttiä erityisellä mielenkiinnolla


7.Richarlison, 21, 2023

Monipuolinen hyökkäyspelaaja aloitti kauden vasemmalla, siirtyi välillä sentteriksi ja löysi itsensä lopulta oikealta laidalta, missä yhteispeli Colemanin kanssa toimikin ihan mallikkaasti. Alla vahva kausi niin Evertonissa kuin Brasilian maajoukkueessakin jätti kasvun varaa vielä tulevillekin kausille. 13 liigamaalia riitti seuran jaettuun maalikuninkuuteen ja lisää odotetaan alkavalla kaudella. Vähän vähemmän kieriskelyä ja nykyistä parempaa joukkuekavereiden hyödyntämistä niin hyvä siitä tulee. Evertonin paras ase parkkeerattujen bussien siirtämiseen.

9.Dominic Calvert-Lewin, 22, 2022

DCL kasvoi hyvin target-hyökkääjän rooliinsa kauden aikana Silvan annettua hänelle paljon vastuuta. Nopea ja vahva hyökkääjä voittaa pääpallot kovalla prosentilla. Voittavasta kombinaatiosta ei puutu enää kuin ne maalit, sillä kaikista erinomaisista ominaisuuksistaan huolimatta Calvert-Lewin on todella keskinkertainen viimeistelijä. Nyt tonteille on saapunut myös maaliahne italialainen, joten edistystä on tapahduttava, mikäli haluaa peliaikaa jatkossakin.


Näky, jonka soisi toistuvan useamminkin

11.Theo Walcott, 30, 2021

Theo on edelleen oma itsensä, joskin hieman hidastuneena versiona. Juoksua, kohkausta ja hukattuja maalipaikkoja. Välillä se pallo löytää tiensä myös verkkoon kuin ihmeen kaupalla. Kärsii ennen muuta ikärasismista, sillä jos joku 19-vuotias nopeakinttuinen junnu latoisi viisi maalia liigassa, olisi keskustelu aivan erilaista. Monella tapaa kuitenkin Evertonin tehottoman pelin ruumiillistuma, jonka soisi viettävän hieman enemmän aikaa vaihtopenkin puolella.

14.Cenk Tosun, 28, 2022

Turkin maajoukkueen ykköspyssy on osoittautunut valitettavan kevyeksi kaveriksi Valioliigaan, mistä osoituksena vain neljä maalia viime kaudella vastustajan verkkoon. Ominaisuudet eivät myöskään oikein tue sitä yksinäisen sentterin roolissa pelaamista, joten Silva ymmärrettävästi tukeutui viime kaudella usein Calvert-Lewiniin turkkilaisen kustannuksella. On vapaa lähtemään, jos sopiva tarjous tulee.

17.Alex Iwobi, 23, 2024

Arsenalissa pääasiassa laidalla pelannut taituri haastaa puolustajia ja luo paikkoja muille. Silvan mukaan Iwobi oli hänelle yksi kesän tärkeimmistä hankinnoista ja hänen sanojensa mukaan taistelee peliajasta Richarlisonin, Bernardin ja Walcottin kanssa. Luonnollisestikaan häntä ei nähty harjoituspeleissä, joten lähtenee penkin kautta haastamaan em. kavereita.

20.Bernard, 26, 2022

Hyökkäyksen vasemman laidan pienikokoinen brassi tarvitsi puoli kautta Valioliigan vauhtiin totuttelemiseen, mutta keväällä otteet olivat pääasiassa erinomaisia. Goodison Parkin yleisö arvosti miehen otteita ja osoitti useampaan otteeseen seisaaltaan suosioita Silvan ottaessa brassin vaihtoon työteliään iltapäivän jälkeen. Yhteispeli Dignen kanssa toimii jo erinomaisesti ja nyt olisi ehjän harjoituskauden jälkeen sitten lupa odottaa niitä tehoja.

27.Moise Kean, 19, 2024

Juventuksesta hankitulta superlupaukselta odotetaan hyökkäykseen uutta energiaa, räjähtävyyttä ja erityisesti maaleja. Kyseessä on varmasti kovin hyökkääjälupaus Goodisonilla sitten Rooneyn päivien. 19-vuotiaan jannun kanssa kannattaa kuitenkin laittaa myös hieman jäitä hattuun ja näin uskon myös Silvan tekevän ensi alkuun.

28.Kevin Mirallas, 31, 2020

Belgialaiselle ei pitäisi olla peliaikaa luvassa. Edellisten kausien lainasiirroista huolimatta edelleen valitettavasti kokoonpanossa ja myös viimeinen sopimuskausi mennee jossain lainalla.

29.Oumar Niasse, 29, 2020

Prinssi roikkuu edelleen mukana kokoonpanossa, koska pysyvää uutta työnantajaa ei ole vielä yrityksistä huolimatta löytynyt. Ilmeisesti kiikaritehot Cardiffissa viime keväänä oli jo sen tason työnäyte, että edes turkkilaisia ei enää kiinnosta. Lähtee lainalle johonkin viimeistään tammikuussa ja sopimuksen päätyttyä sitten ensi kesänä ulos.

31.Yannick Bolasie, 30, 2020

Oikean laidan taikalanne ei valitettavasti ole ollut oma itsensä enää vakavan polvivamman jälkeen. Vietti syykauden lainalla Villassa ja siirtyi kevääksi Anderlechtiin birminghamilaisten tultua järkiinsä. Liksa on sen verran korkea, että hyvin vaikea Bolasieta on myydä mihinkään, joten katsotaan ja rukoillaan ihmettä.

Todennäköinen avauskokoonpano:




Vaihtoehtoinen kokoonpano:



Kauden 2019/20 pelipaidat:


Kotipaitaan on otettu vaikutetta ”Goodison Parkin arkkitehtuurista”


Vieraspaitana toimiva lohenpunainen tekele

Odotuksia alkavasta kaudesta

Median edustajat ovat olleet lähes liikuttavan yksimielisiä sijoittaessaan Evertonin kahdeksanneksi tulevan kauden ennakoinneissaan. Tämähän ei tietenkään Toffees -kannattajille riitä, vaan viime kauden keskivaiheen kaltaista suvantoa ei hyväksytä ja pistemäärään on saatava myös reilu korotus. Evertonin pahimmat kilpailijat myös alkavalla kaudella ovat Leicester ja Wolverhampton, jotka halutaan toki molemmat jättää taakse sarjataulukossa. Erityisesti Nuno Espirito Santo vei maanmiestään kohtuu pahasti viime kaudella keskinäisissä peleissä ja varsinkin Goodisonilla pelattu ottelu oli kamalaa katsottavaa sinisten kannalta. Kärkikuusikossa on myös näin kauden alla harvinaisesti havaittavissa hieman haavoittuvaisuutta, joten sinne olisi mukava lyödä myös hieman painetta.


Kovat kilpakumppanit myös alkavalla kaudella

Everton aloittaa kautensa Crystal Palacen vieraana, jonka jälkeen kohdataan Watford (koti), Aston Villa (vieras) ja Wolverhampton (koti). Vastaavista peleistä saatiin viime vuonna kaksi pistettä, pois lukien Villa toki, joten tässä on heti saumat tehdä pientä pesäeroa edelliseen kauteen. Palace on heti hyvä testi, koska viime kaudella Selhurst Parkin vierailu sujui Evertonilta tehottomasti halliten ja kotiin tuomisina oli lopulta piste 0-0 tasurin jälkeen. Harjoituskauden esitykset eivät viittaa siihen, että joukkueen maalintekovoima olisi jotenkin lisääntynyt, mutta aina on mukava yllättyä positiivisesti. Ja voihan olla, että eräs italialainen on myös valmiina taisteluun.

Come on you blues!

Laitetaan tähän vielä muutamia kysymyksiä keskustelun avaukseksi:

Onko Tom Daviesilla oikeasti tulevaisuutta Evertonissa tulevaa kautta pidemmälle?

Onko Moise Keanista Evertonin johtavaksi maalintekijäksi jo debyyttikaudellaan?

Miten vaikeaa voi olla löytää edes yhtä mitat täyttävää keskuspuolustajaa Euroopasta?

Mikä on hyväksyttävä pistemäärä / sijoitus (ei kahdeksas) Evertonille alkavalla kaudella?
« Viimeksi muokattu: 18.08.2019 klo 13:26:03 kirjoittanut Sheedy »
Dalton

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 09.08.2019 klo 19:28:24

Kiitokset Sheedylle erinomaisesta avauksesta! Pelkkää asiaa, joista on helppo olla samaa mieltä.

Näihin kysymyksiin vielä:

Onko Tom Daviesilla oikeasti tulevaisuutta Evertonissa tulevaa kautta pidemmälle?
- Pakko rosterissa joku oman junnuputken läpikäynyt kaveri on olla. Tosin Daviesin pitää ottaa isompia kehitysloikkia tällä kaudella tai muuten ei peliaikaa ole jatkossa luvassa. Jos meillä olisi enemmän laatu keskikenttäpelaajia, laittaisin itsekin jannun lainalle johonkin valioliigan heikommista porukoista, joissa peliaikaakin olisi tarjolla.

Onko Moise Keanista Evertonin johtavaksi maalintekijäksi jo debyyttikaudellaan?
- Niin huikea lupaus on kyseessä, että uskon nuorukaisen räjäyttävän pankin heti avauskaudella. Jos tarjoilu pelaa, niin kyllähän niitä maaleja syntyy reippaasti. Toki tämä kaveri pystyy niitä paikkoja luomaan itsekin, toisin kuin vaikkapa DCL tai Tosun.

Miten vaikeaa voi olla löytää edes yhtä mitat täyttävää keskuspuolustajaa Euroopasta?
- Nähtävästi pirun vaikeaa. Toivottavasti tämä on harkittu riski. En kyllä mitään Rojoa olisi ottanut mistään hinnasta!

Mikä on hyväksyttävä pistemäärä / sijoitus (ei kahdeksas) Evertonille alkavalla kaudella?
- Pidän kuuden joukkoon sijoittumista hyvänä suorituksena. Nyt olisi Chelsean ja Manun sekä ehkä myös Arsun heikentyessä mahdollisuus isekä jopa neloseksi. Toki jommankumman cupin voitto lämmittäisi myös kovasti.

Mukava odotus on tulevasta kaudesta päällä. Toivottavasti topparipari Mina-Keane pysyy ehjänä, koska muuten voidaan olla pahasti kusessa.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #3 : 10.08.2019 klo 14:22:27

Avauksesta suurkiitos. Kysymysten kimppuun:

Davies on nuori kaveri jolle peliaika tosiaan tekisi terää. Valitettava tosiasia on että kehityksensä kannalta, ilman loukkaantumisia Evertonissa, penkki tulee olemaan kohtalonsa liian usein. Se laina johonkin alempaan Valju-jengiin, tai jopa sarjaporrasta alemmas isoon rooliin, voisi tehdä nuorukaiselle terää. Kehitystä pitäisi tulla nopeasti sillä Evertonin kasvaneet siirtokassat tulevat aikaansaamaan kilpailun kiristymistä tulevaisuudessakin. Toisaalta omalle kasvatille saattaa löytyä seurassa kärsivällisyyttä vähän kauemmin.

Kean pyssyttää 16 häkkiä eli ihan eliittiin ei vielä ensimmäisellä kaudella kaveri tule nousemaan. Olen mielelläni tässä väärässä ja siihen on kyllä mahdollisuudetkin koska noin teoriassa tarjoilu pitäisi olla luvassa.

Hyvä homma että Rojo vältettiin. Huono homma että vältettiin tosiaan kaikki muutkin. Tammikuussa kaupoille? Jenkka "Kusessa ollaan" on kuitenkin ihan realistinen skenario Keanen tai Minan loukkaantuessa.

Sijoitus... Kutossijaan olisin tyytyväinen. Siitä ylöspäin on mahdollisuuksien rajoissa mutta se vaatii kyllä sitten suvannon välttämisen. Cupit ovat sellaista tuuripeliä etten osaa niistä edes uneksia. FA:ssa vitoskierrokselle pääsy olisi kiva eli eiköhän siellä tammikuussa joku Etihad sitten napsahda.

Puolisentoista tuntia ja sitten mennään.
gigi becali

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 10.08.2019 klo 18:37:56

Avaus Palacessa alkoi ihan kohtuullisesti, kunnes Gomes meni rikki ja tilalle tuli shokeeraavan huonon debyytin tehnyt Gbamin. Ensimmäisellä nelivitosella peli oli hallussa, mutta paikkoja ei juurikaan pystyy luomaan. Oli siellä muutama josta paremmalla viimeistelyllä...

Mielestäni Bernard-Digne-akseli toimi välillä todella hyvin, toisinaan ajatukset eivät sitten menneetkään yksiin. Baines-Pienaar-tasoon on vielä matkaa, mutta potentiaalia myös.

Sniderlin pelasi ok, mutta osoitti myös miksi joutaisi häipyä muihin maisemiin. Rasittava tyyppi.

Puolustukselta hyvä peli, keskikentällä on nyt (jo) ongelma kun Delph Ja Gomes ovat loukki ja Snide pelikiellossa. Ketkä pelaavat watfordia vastaan?
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 11.08.2019 klo 10:48:13

Kiitoksia avaajalle Ylos

Eilisestä ei paljoa jäänyt jälkipolville kerrottavaa, puolustussuuntaan toki ihan hyvä esitys mutta siitä ylöspäin suoritukset jättivät paljon parantamisen varaa. Gylfin ohella DCL tuntui olevan aivan pihalla koko pelistä, ja sopiikin toivoa että Kean pääsee mahdollisimman nopeasti sisään joukkueeseen. Watfordia vastaan saadaan varmaankin sitten ihastella Davies-Gbamin kaksikkoa keskikentällä, eilisen jälkeen en kovin levollisin mielin odota tuota näytöstä.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #6 : 12.08.2019 klo 06:42:21

Tämän kauden uutuutena näköjään joka ottelusta tulee pari minuuttisen koosteen lisäksi myös tuo hieman kattavampi, noin 10 minuutin kooste vapaasti katsottavaksi youtubeen. Virallisilla sivuilla on rekisteröityneille nähtävillä myös noin 20 minuuttinen paketti, minkä perusteella saa jo jonkinlaisen kuvan ottelun kulusta.

Crystal Palace-Everton -pelin 10 min kooste:

https://youtu.be/OJbtOVfk9UQ
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #7 : 12.08.2019 klo 13:31:16

Kiitokset uudesta topicista ja hyvistä pelaaja-arvioista Ylos

Lauantain peliä haittasi aika paljon todella puuskittainen tuuli. Esimerkiksi Sigurdssonin alussa saama vapaa paikka pilaantui nähdäkseni islantilaisen olosuhteen huomioimattomuuteen. Varmasti pallon käyttäytyminen pääsi yllättämään. Muuten homma olisi pitänyt laittaa pussiin avausjaksolla. Colemanilta paha missi avopaikasta. Lisäksi Bernard-Digne kaksikon ruosteisuus ratkaisupalloissa kostautui pariin kertaan. Erittäin keskeneräistä pelaamista monelta osin keskikentän ja hyökkäyksen osalta. Puolustus sen sijaan toimi ok, vaikka Pickford toisella jaksolla ottikin pari tärkeää torjuntaa.

Schneiderlin pelikielto sekä Gomesin loukki aiheuttavat hiukan päänvaivaa Silvalle Watford otteluun. Delph ei toipune vielä nivusvammastaan tähän. Davies-Gbamin kaksikolla varmaankin sitten. Gbamin ei vielä päässyt Valioliigan vauhtiin lauantaina, joskin oppii varmasti nopeasti irrottamaan nopeammin pallon jalasta ja parantanee peli peliltä. Maalinteko on aiheuttanut suurta vaivaa preseasonilla sekä avauksessa. Kean sekä Iwobi toivottavasti tuovat jotain lisää kauden edetessä samoin Richarlisonin uskon parantavan hyvän treeniviikon jälkeen.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 12.08.2019 klo 13:34:33

Minkälaiset tunnelmat täällä on Evertonin stadionprojektista?
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #9 : 12.08.2019 klo 14:16:25

Uskottavin projekti tähän mennessä ja erinomaisella sijainnilla. Tämä on myös pidemmällä suunnittelussa kuin aiemmat projektit King's Dock ja Kenwrightin oman Tesco Stadion koskaan, joten varovaisen optimistisia ollaan senkin suhteen. Tässä on vähän  muuttujia vielä esim Brexitin suhteen, joten tuskin kukaan haluaa vielä kuitenkaan liikaa innostua.

Kova paikka jättää Goodison Park ja 130 vuotta historiaa taakse, se on varmaa.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #10 : 12.08.2019 klo 19:28:50

https://www.evertonfc.com/news/1310544/onyekuru-moves-to-monaco

Henry Onyekurun siirto Monacoon varmistui. "Undisclosed fee", ilmeisesti noin £12 miljoonaa tuo lopulta oli.
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #11 : 13.08.2019 klo 12:01:16

Piti useamman vuoden tauon jälkeen taas investoida livetelkkariin Viasatin muodossa. Oletettavaa olisi edes jonkunlainen mahdollisuus voittavaan futikseen. Avausmatsi oli ihan hanskassa kuten todettua mutta kyllä tämä suorastaan huutaa italianteinin onnistumista heti alusta lähtien ja topparien pysymistä poissa vesijuoksualtaasta ennen tammikuuta ja lisävahvistusten hankintaa keskuspuolustukseen.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #12 : 13.08.2019 klo 23:27:57

Carabao Cupissa Evertonin vastustajaksi arvottiin viime kauden FA Cupista tuttu The Imps eli Lincoln City vieraissa. Eiköhän tuosta tule taas ihan tiukka vääntö.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #13 : 14.08.2019 klo 09:10:10

Andre Gomes on nilkkavaivan takia varmuudella sivussa lauantain pelistä Watfordia vastaan. Delph toipuu vielä omasta kolhustaan ja Schneiderlin kärsii pelikieltoa, joten keskikentän keskustan kokoonpano valitsee käytännössä itse itsensä. Eli jos ei junnuihin haluta vielä siirtyä lienee Gbamin/Davies se kaksikko, jolla tuohon peliin lähdetään, mikä hieman huolettaa kun tietää, että tuo on nimenomaan Doucouren ja Capouen myötä se Watfordin ehkä paras vahvuusalue.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #14 : 17.08.2019 klo 18:48:52

Nihkellä pelillä 1-0-voitto kotona Watfordia vastaan Bernardin tehtyä vastahyökkäyksen päätteeksi 1-0-maalin Dignen käynnistettyä hyökkäyksen pitkällä syötöllä. Everton aloitti hyvin, mutta avausjakson loppu ja toisen puoliajan alkupuoli olivat aika nihkeitä, lopussa sitten Everton taas tappoi pelin hyvin ja piti Watfordin poissa paikoilta. Aika nihkeä kokonaisuudessaan Evertonin esitys oli ja siihen päälle vielä Dignen takareisivamma, joten kyllähän tuo taas jatkoon joitakin kysymyksiä herättää.

Bernard oli hyvä hyökkäyksessä, mutta Sigurdssonilta paria hyvää erikoistilannetta ja lopun ajantappoa lukuunottamatta aika vaisu esitys, ei oikein ollut pelissä mukana. Richarlison yritti hirveästi, oikeastaan yritti aivan liikaa ja peli meni melkoiseksi koheltamiseksi, siihen päälle kahden vapaan puskupaikan hukkaaminen Sigurdssonin erikoistilannekeskityksissä. DCL taisteli kovaa, mutta jäi aika paljon pelin ulkopuolelle.  Kean väläytteli vaihdosta kentälle päästyään, vahvoja kuljetuksia ja pari kertaa lopun vastahyökkäyksissä oli lähellä maalintekoa, tosin se lähempänä ollut jälkimmäinen paikka olisi luultavasti videotarkistuksen jälkeen osoittautunut paitsoksi, jos pallo olisi maaliin mennyt.

Puolustus on toiminut kauden alkuun, kaksi nollapeliä ja Keane-Mina-topparipari on toiminut hyvin ja Pickford ollut maalilla vahva. Gbamin on joutunut yllättävän suureen rooliin keskikentän pohjalla heti alkuun, mutta vaikuttaisi parantavan koko ajan, puolustussuuntaan hyvä, pallollisena ei vielä oikein ole Valioliigan tempossa mukana. Varsinkin avausjaksolla Gbamin tuntui pyrkivän pelaamaan liiankin nopeasti ja syöttötyöskentely oli aika huolimatonta

Hyvin on tuloksellisesti kausi sinällään alkanut, mutta hyökkäyspelissä on vielä paljon parannettavaa.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #15 : 18.08.2019 klo 08:47:39

Ei niin vakuuttava voitto Watfordista. Alku parempaa, sitten puoliskon loppu ja toisen alku oli vierailija parempi. Lopussa hommaa tosiaan saatiin jäädytettyä ihan mukavasti.

Pickfordilta jälleen pisteiden arvoista maalivahtityöskentelyä torjuessaan päällään Deeneyn paikan. Puolustus näyttäisi muuten toimivan hyvin. 6 ottelua putkeen Goodisonilla päästämättä maalia. Minalla taitaa kesän Copa ja harjoitusottelut mukaan lukien olla jo jotain 10 peräkkäistä nollapeliä? Nyt Watford sai pallon rimaan kulmapotkun jälkitilanteesta eli eiköhän se kohta helähdä Pickfordin takana. Gomesilta ihan ok esitys keskikentällä ja Gbamin paransi edellisestä, joskin vielä riittää kiristämistä. Hyökkäyksen pirtein oli maalin tehnyt Bernard. Muilla riittää vielä tekemistä. Keanilta ihan mukava tulo vaihdosta 20 minuutiksi. Ehkä avaa jo Villaa vastaan?

Hyökkäykseen pitää saada parempaa pöhinää, jotta saa pisteitä, omissa kun soi jossain vaiheessa väkisin. Iwobi ja Kean tuonevat jotain uutta. Digne taas tuo loukillaan puutteita vasemmalle mikäli joutuu olemaan sivussa. Villa on mahdollista kaataa ja jatkaa heidän tappioputkeaan.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #16 : 18.08.2019 klo 10:51:49

Kaikki täydet pistepotit näistä kauden ekoista sekavista peleistä otetaan ilolla vastaan, vaikka eihän tuo nyt kaunista ollut. Peli paranee kyllä sen myötä väkisinkin kun tuo Gbamin pääsee pikkuhiljaa Valioliigan vauhtiin. Poolin Fabinholla tais vastaavassa tilanteessa mennä muutama kuukausi?

Moise Keanilta lupauksia herättävä parikytminuuttinen ja paremmalla viimeistelyllä olisi saattanut jo kihahtaa ensimmäisen kerran. Auttoi paljon siinä ottelun lopun Watfordin paineen hellittämisessä kun joutuivat olemaan italialaisen kanssa varpaillaan puolustuspäässä. Villa -otteluun voisi ajatella jopa avaukseen jos/kun siihen viritellään vastaiskutaktiikkaa.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #17 : 22.08.2019 klo 13:21:30

https://www.bbc.com/sport/football/49423487

Vähän pidempi artikkeli BBC:ltä koskien Moise Keanin hankintaa ja Brandsin työskentelyä. Entistä vahvemmin näyttää siltä, että joukkueen rakentaminen on vihdoinkin oikeissa käsissä.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 22.08.2019 klo 13:26:05

Kaikki täydet pistepotit näistä kauden ekoista sekavista peleistä otetaan ilolla vastaan, vaikka eihän tuo nyt kaunista ollut. Peli paranee kyllä sen myötä väkisinkin kun tuo Gbamin pääsee pikkuhiljaa Valioliigan vauhtiin. Poolin Fabinholla tais vastaavassa tilanteessa mennä muutama kuukausi?

Joo, Fabinholla meni tuonne marras-joulukuulle ennen kuin pääsi joukkueeseen ja sarjaan sisään. Paljon paremmin Gbamin on mielestäni päässyt uusissa ympyröissä joukkueen peliin sisään, vaikka ongelmia on ollutkin. Potentiaali mielestäni on kuitenkin ilmeinen ja ominaisuuksia löytyy, joten katsellaan rauhassa.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #19 : 22.08.2019 klo 15:14:10

Digne on mukana huomenna Villaa vastaan, joten säikähdyksellä näytti selviävän pienestä takareiden kiristyksestä. Myös Baines mukana. Delph ei vielä kuntoutunut, mutta Silva odottaa mukaan seuraavalle viikolle. Schneiderlin palaa pelikiellon jälkeen.

Iwobi ja Kean lähestyvät täyttä pelikuntoa. Riippuu valmentajan päätöksestä kuinka paljon peliaikaa tulossa.

Avaus huomenna?

Pickford; Coleman, Keane, Mina, Digne; Gbamin, Gomes; Richarlison, Sigurdsson, Bernard;  Calvert-Lewin

Lössl, Holgate, Baines, Schneiderlin, Iwobi, Walcott, Kean

Davies tippuu pois kokoonpanosta? Kean pelannee tilanteesta riippuen jo lähemmäs puoli tuntia ja avaa sitten viikolla Lincolnia vastaan. Iwobille myös minuutteja sekä avaus liigacupissa. Holgate, Sidibe, Walcott ja Schneiderlin avaavat myös samaisessa pelissä?
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #20 : 22.08.2019 klo 17:42:50

https://www.fourfourtwo.com/features/long-read-making-marco-silva-and-luis-boa-morte-managers-a-journey-through-portugal

Nyt on näköjään poikkeuksellisen paljon näitä pidempiä Everton-aiheisia artikkeleita tarjolla. Tässä siis taustoitetaan Silvan ja Boa Morten yhteistä historiaa Estorilin ja Sportingin ajoilta. Ihan hyvää luettavaa tuokin.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #21 : 23.08.2019 klo 10:18:54



Tämän kauden kolmospaita on tällainen tummempi sininen. En tiedä pärjääkö tuolla paitakolmikolla vieläkään ihan joka matsissa (Palacea vastaan piti käyttää viime kauden mallia...), mutta onhan toi nyt hihamainosta lukuunottamatta ihan tyylikäs.

Edit. Lisätään sen verran, että tämä eikä myöskään mikään muista tämän kauden peliasuista kelpaa Villa-ottelussa käytettäväksi. Eli erinomaista työtä Umbrolta kyllä....
« Viimeksi muokattu: 23.08.2019 klo 12:11:27 kirjoittanut Sheedy »
forEverton

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 23.08.2019 klo 23:17:03

Mr Martineesi nostaa taas päätään. Neuvottomat keskikenttämiehet siirtelee palloa sivusuunnassa ja tuhnut kärjet tuhlailee harvoja paikkoja. Noh, kevättä odotellessa, josko taas varmistettais sarjapaikka.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #23 : 24.08.2019 klo 00:48:46

Gbaminilla on merkittävä reisivamma, minkä takia oli sitten Aston Villa vastaan sivussa ja seuran ilmoituksesta päätellen on sitten sivussa hyvän tovin, joten sitä läpimurtoa Valioliigassa saadaan odottaa vielä.

Ei kai se niin suuri ongelma olisi, jos Andre Gomes ei näyttäisi siltä, ettei jaksa joku Evertonin edustaminen kiinnostaa niin yhtään. Vaisuja otteita alkukaudesta, Aston Villaa vastaan aivan kamala niin pallollisena kuin pallottomana, mutta nyt on aikalailla kausari avaukseen, kun vaihtoehdot ovat Schneiderlinia ja Daviesia, toki Schneiderlin oli Villaa vastaan paria luokkaa parempi kuin Gomes, joten ehkä tuosta pelipaikkakilpailua vielä tulee... Delph toivottavasti kohta olisi kunnossa.
Slim Mill

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #24 : 24.08.2019 klo 00:55:03

On kyll törkeet paskaa niinku, Iwobis mull on toivoo, eikä oo Silvan vika.

 
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines