FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.07.2020 klo 18:24:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6
 
Kirjoittaja Aihe: Everton 2019/20: The Hateful Eighth  (Luettu 43917 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #100 : 07.01.2020 klo 17:54:38

Olen ollut ihan tyytyväinen Pickfordin peleihin Evertonin paidassa, muutamia sekoiluja lukuunottamatta. Pääsääntöisesti ei kovin paljon pisteitä ole maalivahdin takia jäänyt saamatta. Toisaalta en nyt olisi välttämättä täysin sitä vastaankaan, että Englannin ykkönen pistetään hyvän tarjouksen tullessa esim kesällä lihoiksi. Tuohan saattaa muutenkin olla edessä, koska Pickfordilla on kauden jälkeen enää kaksi vuotta sopimusta jäljellä.

Toffeemies27

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 09.01.2020 klo 08:26:01

Tuohan saattaa muutenkin olla edessä, koska Pickfordilla on kauden jälkeen enää kaksi vuotta sopimusta jäljellä.
Ei ole vaan neljä, jatkosopimus tehtiin jo vuonna 2018.

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/09/26/jordan-pickford-signs-new-six-year-deal-keep-everton-until2024/
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #102 : 09.01.2020 klo 09:45:27

Pickford on nähdäkseni aivan hyvä maalivaahti, eikä niitä ensimmäisiä ongelmia Evertonin kohdalla mitä pitäisi ratkaista. Samaan hengenvetoon on todettava, että 'kilpailijoista' Wolvesilla, Leicesterillä ja West Hamilla on selkeästi kovemmat ykkösveskari. Viime vuosien näytöillä nostaisin Brightonin Mathew Ryaninkin edelle. Noi puutteet lädin pelaamisessa ovat niin ilmeiset ettei hänestä taida tulla sellaista pitkäaikaista huippumaalivahtia Liverpoolin siniselle puolelle. Perustaso on kuitenkin sellainen, ettei mitään paniikkiratkaisuja maalinsuun suhteen tarvitse tehdä.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #103 : 22.01.2020 klo 09:48:33

Everton that. Onhan tuo jengi vuodesta toiseen kuin lahja joka vaan jaksaa tuottaa iloa...

Ylivoimaisesti kauden paras 80 minuuttinen. Sitten Davies kentälle ja Oumar perässä. Vaan noidenkin pitäisi olla ihan se ja sama, Newcastle ei esittänyt minkään sortin kiriä. Niin vaan Pickfordinkin suurella avustuksella päädyttiin 2-2 tasuriin.

Koominen suoritus.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 29.01.2020 klo 02:02:44

En löytänyt foorumilta mainintaa, joten pistetään tänne: Hymy nousi huulille, kun selvisi, että Andre Gomes palasi tiistaina (osittain) harjoituksiin. Pitkän aikaa toki saattaa vielä kulua, että kentällä nähdään.
https://twitter.com/Everton/status/1222180028538073088
« Viimeksi muokattu: 29.01.2020 klo 02:05:13 kirjoittanut ensijokolmas »
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #105 : 09.02.2020 klo 20:42:22

Ancelotti on hieman tuonut valoa tunnelin päähän? Tulokset ovat parantuneet selvästi, peliesityksetkin hieman joskaan mitään seksipalloa ei olla nähty. Silvan poislähdön jälkeen 11 otteluun vain yksi tappio liigassa on hyvä saldo ja sen ansiosta onkin noustu hätyyttelemään europaikkoja. CA näyttää kierrättävän aika paljon porukkaa pelistä toiseen, vaikka tulokset ovat olleet ihan mukiin meneviä. Halunnee saada pelaajista paljon tietoa kesää kohti.  Seuraavat pelit ratkaisevat sijoituksellisesti paljon. Arsenal, Manu ja Chelsea otteluista ei saisi yhtä enempää hävitä ja joku pitäisi voittaakin.

Keskikentän keskustassa on kärsitty vaivoista ja raakileet jääneet jäljelle. Yksikään nelikosta Sigurdsson, Schneiderlin, Delph ja Davies ei ole tasoltaan riittävä, jos haluaa korkeammista sijoista pelata. Pari rotaatiopelaajahan tuossa on, mutta aloittavaan kokoonpanoon ei taso riitä. Gomes on palaamassa tällä tiedolla jo Arsenalia vastaan sijoiltaan lähteneen nilkan parannuttua huippuvauhtia. Sen sijaan kesähankinta Gbaminin loukkaantuminen on pitkittynyt miehen käytyä toisessa operaatiossa. Paluu ehkä huhtikuun lopussa. Keskientän oikealle laidalle on haussa pelaaja. Nyt Walcott ainoa laatuaan sinne. Theo on pelaillut viime otteluissaan nousevalla trendillä, joskin tuskin on enää riittävä optio tulevina vuosina avaamaan jatkuvasti. Lisäksi taitaa omata joukkueen suurimman palkan niin voipi jäädä ensi kausi viimeiseksi.sopimuksen loppuessa.

Puolustus on parantanut, joskin edelleen tulee virheitä esim Pickfordille liian usein. Jos vahti saisi joka toisen virheen karsittua otteistaan, olisi ihan ok. Nyt ei luottoa ole liiaksi. Toppariosasto pelotti kauden alussa, kun vain kolme jonkin tasoista pelimiestä siellä pelaili. Näistäkin Holgate aika keltanokka vielä. Holgate on kuitenkin ollut paras näistä ja noussut jopa maajoukkuepaikkaa tavoittelemaan. Lisäksi mies on myös tuuraillut osaavasti keskikentällä ollen myös Ancelottin ajan paras puolustaja ja keskikenttämies joukkueessa. Mina myös saanut terveen kauden tähän saakka ja esitykset viime kautta positiivisemmat. Oikean laitapakin dilemma edessä kesällä. Lunastaako Sidiben 13M osto vai antaako Schalkessa hyvin esiintyneen Kennyn näyttää taitonsa ensi kauden joukkueessa? Kennyn voisi mielestäni myydä Saksaan ja katsoa kokonaan uutta laitapakkia. Coleman tuurailee. Toppariosastolle Keanea voisi kaupitella, jos löytyisi markkinoilta joku hieman parempi versio tilalle.

Kärkiosasto on yhtäkkiä muuttunut Evertonin parhaaksi osa-alueeksi. Richarlisonin pelatessa pääasiallisesti kärkimiehenä Calvert-Levin kaverinaan ovat tehneet ihan hyvää tulosta. Eiköhän myös Kean ala osumaan muutaman kerran loppukaudesta, kun nyt on päässyt paremmin joukkueeseen sisään.

------------------------------------------------------------------------

Talven siirtoikkunasta ei mitään hankintoja eli sopivaa palasta ei löytynyt eikä selvästi haluttu FFP peloissa isoja summia mistään maksaa. Pettymyksen puolelle sen sijaan palkkalistoja rasittavien Niassen ja Martinan jääminen listoille kesään saakka, jolloin kumpikin lähtee ilmaiseksi. Ensi kesänä ratkaistavana vielä vuoden enemmän seuran listoilla olevien Bolasien, Sandron ja Besicin kohtalo. Näistä lopullisesti eroon pääseminen olisi suotavaa joskin vaikeaa isojen palkkapussien takia.

Rakennusoikeushakemus uudesta stadionista on vetämässä. Uutisia sen hyväksymisestä/hyväksymättä jättämisestä pitäisi kuulua huhti-/toukokuussa. Samalla pitäisi paljastua myös suurin rahoitusmalli projektille. Jos tuota aletaan tämän vuoden puolella rakentamaan, niin olisiko ensimmäinen peli Bramley Moorella sitten 23-24 kaudella? Tarkoittaisi siis kolmea kautta vielä Goodisonilla.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #106 : 21.02.2020 klo 17:13:42

https://www.evertonfc.com/news/1617409/everton-boss-provides-gomes-and-walcott-update

Uskottava se varmaan on, että Andre Gomes on toipunut nyt jo pelikuntoon marraskuun alussa tapahtuneesta nilkkamurtumastaan. Hän pelasi suljettujen ovien takana pelatussa harjoituspelissä 60 minuuttia ilman ongelmia viime sunnuntaina ja nyt portugalilainen on Ancelottin mukaan käytettävissä Arsenal-pelissä. Uskomaton toipuminen kun tietää miten pitkiä sairauslomia näiden avomurtumien seurauksena on aiemmin koettu. Toivottavasti niitä minuutteja nyt annetaan ihan rauhassa kuitenkin eikä oteta mitään turhia riskejä.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #107 : 24.02.2020 klo 17:54:30

2-3 takkiin Arsenalin vieraana, vaikka saumoja olisi ollut paremmalla viimeistelyllä myös pisteille. Arsenal oli ehkä lopulta Aubameyangin ja Lenon suoritusten verran laadukkaampi nippu eilen, joten siinä mielessä ansaitut pinnat heille. Näistä peleistä kyllä tarvittaisiin pinnoja, koska Cityn tilanteen vuoksi euro-paikkojen suhteen on vielä paljon pelattavaa. Evertonin seuraavat vastustajat ovat Man Utd, Chelsea ja Liverpool, joten kuuden pinnan pelejä on edessä myös lähiviikkoina.

Gomes tosiaan teki paluun kokoonpanoon eilen tultuaan toisella jaksolla vaihdosta kentälle ja olihan tuo heti ihan omaa luokkaansa kollegoihinsa nähden. Todella tärkeä vahvistus loppukautta silmällä pitäen.

Nyt Ancelottin touhuja pari kuukautta katselleena on ajatukset siirtyneet jo myös hieman kokoonpanon vahvistamiseen tulevaa kautta silmällä pitäen. Tulevan siirtoikkunan osalta kokoonpanon tärkeimmät vahvistettavat pelipaikat ovat nähdäkseni tärkeysjärjestyksessä keskikentän keskusta, keskikentän oikea laita, oikea puolustaja ja toppari. Moni on varmasti valmis lisämään listalle Pickfordin hapuilujen jälkeen myös maalivahdin, enkä nyt varsinaisesti ole tätäkään vastaan.

Keskikentän keskustassa Gomesille tarvitaan mitat täyttävä taistelupari. Koko kauden saikuttaneen Gbaminin toivoisi kuntoutuvan ensi kautta silmällä pitäen ennen kauden loppua, koska puolentoista ottelun otannalla ei kaverin osaamisesta vielä ota selvää. Tom Davies mennee toki edelleen rotaatiovaihtoehtona, mutta Schneiderlin ja Delph eivät ole riittävän hyviä sille tasolle, missä halutaan jatkossa olla. Delph ei ole pystynyt tuomaan keskikentälle sitä veteraanipelaajan varmuutta, mihin rooliin hänet kesällä hommattiin vaan on pikemminkin fanien kanssa riitelyn lomassa ollut porukan pahimpia höntyilijöitä.

Loukaantumissumassa keskikentällä stuntannut Sigurdsson ei myöskään kuulu tuolle pelipaikalle, eikä hänelle taida oikein sopivaa paikkaa muutenkaan optimitilanteessa Ancellottin kuvioista löytyä.

Keskikentän oikea laita on ollut Walcottin ja häntä tuuraavaan Sidiben varassa, joista molemmat sopivat paremmin rotaatiovaihtoehdoiksi avauksen sijaan. Junnuistakaan ei ole oikein ketään tälle paikalle murtautumassa, joten todennäköisesti Brandsin on lähdettävä kesällä ostoksille.

Oikean pakin paikan suhteen pitää tehdä päätös Sidiben, Colemanin ja Schalkessa lainalla pelaavan Kennyn välillä. Lähinnä se valinta tehdään Sidiben, Kennyn sekä mahdollisen hankinnan välillä sillä uskon Colemanin jatkavan edelleen tämän kauden tyyliin vähintäänkin rotaatiossa. Sidibe on lunastettavissa sillä reilulla £13 miljoonalla Monacolta, mitä pidän ehkä todennäköisimpänä vaihtoehtona tässä vaiheessa. Kenny on pelannut ihan hyvin Bundeksessa, mutta riittääkö paukut kuitenkaan avauksen rooliin Evertonissa? Sydän sanoo, että kokoonpanoon kaivataan muutama scouse-taustainen pelaaja, mutta ehkä myynti olisi kuitenkin fiksuin vaihtoehto.

Toppareista Mina ja Holgate ovat olleet erittäin hyviä kun taas Keanen suoritustaso on pudonnut pahasti ja maajoukkuestatus taitaakin olla tässä vaiheessa vain kaukainen muisto. Olettaen että Keane saadaan kesällä myytyä, Evertonin olettaisi hankkivan kesällä vasenjalkaisen topparin, joka olisi statukseltaan joko kokeneempi avauksen tähti tai Mina/Holgate -kaksikon taakse hankittava lupaus. Keskuspuolustus on kuitenkin loistavan kauden pelanneen Holgaten (jota itse pidin menetettynä lupauksena) tasonnoston jälkeen ihan siedettävässä kunnossa. Lewis Gibson on esittänyt vahvoja otteita ykkösliigan Fleetwood Townissa ja voisi ensi kaudella olla valmis 3-4 topparin rooliin myös Evertonissa.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #108 : 24.02.2020 klo 18:45:31

Gomes oli tosiaan kentälle tultuaan loistava ja kunhan pääsee vauhtiin, niin voi olla se sateentekijä Evertonille. On mielestäni esimerkiksi Sigurdssonia selkeästi parempi ja vahintäänkin potentiaalisempi pelaaja, vaikka islantilainen huikean laukauksensa vuoksi hieman näyttävämpi saattaakin olla.

Mitä tulee oikean pakin tilanteeseen, niin itse näkisin Kennyn oikeasti potentiaalisena vaihtoehtona ensi kautta ajatellen. Aikaisemmin pidin Kennyä sellaisena Championship-tason peruspakkina, joka voisi valjun alemmassa keskikastissa hyvällä kehityksellä pelata. Kenny on kuitenkin Schalkessa päässyt pelaamaan kaikki ottelu ja nuo nyt kuitenkin keikkuvat BuLissa sijalla kuusi. Sidibekin on mielestäni ollut ihan hyvä, mutta viisi vuotta nuorempi oma kasvatti joka on pelaajana samaa tasoa (tämän kauden otannalla) olisi mielestäni Evertonin kannalta mielenkiintoisempi vaihtoehto.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #109 : 25.02.2020 klo 09:10:40

Ei vielä riitä taso voittamaan vaikeammissa paikoissa. Arsenalia edelle päästiin sentään jo xG-tilastossa, mutta tulostaululla jäi maalin verran. Heikkoa puolustamista kahden jälkimmäisen maalin lisäksi parissa muussakin tilanteessa joista kotijoukkue ei pystynyr viimeistelemään. Omia paikkoja sitten tulikin varsinkin toisella jaksolla, joista tasuri olisi pitänyt pystyä vähintään tappelemaan.

Calvert-Levin ja Richarlison jälleen maalintekijöinä erikoistilanteiden jälkihöyryistä. DCL kuitenkin kunnostautui myös tuhlaajapoikana. Kärkipari on toiminut Ancelottin aikana, joten eiköhän sieltä loppukaudesta ole lisääkin luvassa. Keskikentälle paluun tehnyt Gomes nosti tasoa välittömästi. Niin paljon edellä muita, että oikein hirvittää. Sormet ristissä toivon kestävän kauden loppuun. Oikealle ei oikein Walcottin lisäksi ketään toimivaa ratkaisua tahdo löytyä, joten hankintaa vaatii kesällä. Puolustuksessa Sidibe oli heikko. Unohti toisessa Aubameyangin ( keskikentän prässin puute Luizille kyllä ihmetytti myös) ja kolmannessa ei merkannut samaa miestä lainkaan. Sidibe on ihan hyvä taklaaja ja prässääjä ylempänä kenttää, mutta omassa boksissa unohtuu puolustaminen turhan usein.

Seuraavaksi Goodisonilla Manu, josta voinee enemmänkin odottaa kuin tästä Emiratesin vierailusta. Walcott ja Digne ovat palaamassa Ancelottin mukaan, joten pieniä muutoksia avaukseen varmaankin tulossa.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #110 : 26.02.2020 klo 11:04:26

Keskuspuolustus on kuitenkin loistavan kauden pelanneen Holgaten (jota itse pidin menetettynä lupauksena) tasonnoston jälkeen ihan siedettävässä kunnossa.

Nämä keskuspuolustuksen herrat kun saisivat pidettyä vielä valot päällä 90 minuuttia niin hyvä olisi. Sunnuntain 3-2 maaliin olisi jomman kumman topparin pitänyt tulla kuin höyryjunan. Auba siinä vähän toki jäi unholaan mutta kummatkin, niin Mina kuin Holgate makasivat melko alhaalla ja pallon lentorata huomioon ottaen ainakin toisen olisi pitänyt olla porrastettuna boksiin tullut keso katkomaan. Näitä tälle parivaljakolle tulee siis edelleen, saa nähdä alkaako virheiden määrä yhteispelin myötä vähenemään entisestään.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #111 : 03.03.2020 klo 11:47:28

DCL:llä on nyt Carlon aikana 10 liigapelissä yhteensä 8 maalia ja liigamaaleja yhteensä koko kaudella 13 kappaletta. Carlon kommentti saapuessaan oli, että näkee DCL:ssä kovaa työtä tekevän hyökkääjän, jonka pitää kuitenkin kehittyäkseen maalintekijänä keskittyä oikeisiin asioihin ja olla itsekkäämpi. Ei selvästikään jääneet pelkästään puheen asteelle nämä asiat. The Athleticissa oli ihan konkretiaa asiasta kun vertailtiin lämpökarttaa pelaajan liikkeistä ja pallokosketuksista ennen ja jälkeen Ancellottin saapumisen. Näissä oli valtaisa ero ja on helppoa nähdä, että paljon ajatusta on mennyt nimenomaan oikean sijoittumisen harjoitteluun. Pallokosketukset tapahtuvat aiempaa useammin maalintekosektoreilla, mistä konkreettisin esimerkki oli 3-1 -maali Palacea vastaan, jossa DCL oli ensimmäisenä paikalla sijoittamassa Richarlisonin ylärimasta kimmonnen puskun verkon perukoille.

Mielenkiintoista seurata miten maalivire jatkuu ja poikiiko tämä Calvert-Lewinille näytönpaikan maajoukkueessa. 
Toffeemies27

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 03.03.2020 klo 22:13:21

Erinomainen uutinen, Holgatelle uusi viiden vuoden sopimus. Voitaneen sanoa että pitkäjännitteisyys kannatti. 

https://www.evertonfc.com/news/1634717/defender-holgate-signs-five-year-everton-contract

Sinänsä nämä viime vuodet ovat olleet hassuja että enemmän kuin uusia pelaajia saapuvaksi on odottanut kesäisin sitä, kenestä päästään eroon. Onhan siellä nytkin monta joiden sopimus loppuu kesällä 2021 mutta kun siellä on vielä niitäkin jolla se sopimus loppuu vasta kesällä 2022...
« Viimeksi muokattu: 03.03.2020 klo 22:17:42 kirjoittanut Toffeemies27 »
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #113 : 03.03.2020 klo 22:19:14

Erinomainen uutinen kyllä. Calvert-Lewin toivottavasti tekee saman lähipäivinä.
Toffeemies27

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 06.03.2020 klo 20:24:03

Calvert-Lewin toivottavasti tekee saman lähipäivinä.
DCL:n tilanne on ehkä siinä mielessä vähän eri että nykyistäkin sopimusta on yli 3 vuotta jäljellä. En pahastu vaikka sopimusta jatkettaisiin heti mutten myöskään näe ongelmana jos homma hoidetaan vaikka kesällä.

Muissa uutisissa Ancelotti sanoi suoraan toivovansa että Baines jatkaisi vielä vuoden. Sopii ainakin minulle hyvin joten toivottavasti tämä saadaan nopeasti maaliin.
Toffeemies27

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 06.03.2020 klo 21:05:07

Sieltähän se Calwert-Lewinin viiden vuoden sopimus myös tuli. Mahtavaa!

https://www.evertonfc.com/news/1637605/calvert-lewin-agrees-new-five-year-everton-deal
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #116 : 06.03.2020 klo 23:22:29

DCL ja Holgate. Joo-o. Molemmat on tullut tuomittua mutta eritoten Holgate on kyllä kasvanut tällä kaudella, vastuun osuttua, aika tavalla. DCL... Yksinäiseksi piikiksi siitä ei ole mutta kahden kärjen systeemissä tuntuu toimivan, vaikka hukkaakin edelleen niitä "istujia" aika usein.

Baines. Vuoden jatkon suo ihan mielellään. Terve ego riittää Dignen paikkaamiseen ja aika kellontarkkaa sieltä vasemmalta edelleen tulee. On ymmärtänyt pelata enemmän silmällä ja hyvin on mennyt.
Honkkeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bristol City


Vastaus #117 : 29.05.2020 klo 09:06:41

Viime kesän hankinta Jean-Philippe Gbamin on saanut harjoituksissa akillesjännevamman ja on vähintään loppuvuoden sivussa peleistä.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #118 : 04.06.2020 klo 16:20:30

Myös Yerry Mina oli jo kerennyt loukkaantumaan treeneissä. Vielä on vähän epäselvää onko lihasvamman  takia sivussa koko loppukauden. Ei nyt kovin ole loukkaantumisten puolesta sujunut tämä paluu treeneihin.

Leighton Bainesille tarjottiin uutta vuoden jatkoa sopimukseensa.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #119 : 22.06.2020 klo 13:33:36

Panokseton loppukausi jatkui eilen paikallisella Liverpoolia vastaan. Tuttu lopputulos kiikareilla. Ancelotti oli saanut puolustuspelin hyvään formiin. Myös kuntopuoli piti täyden ottelun ajan ja lopulta vieraiden isommasta pallonhallinnasta ei ollut mainittavaa hyötyä ja Everton oli jopa lähempänä voittoa.

Ruostetta oli näkyvissä lähinnä pallollisessa pelissä. Sekä Davies että Gomes keskikentällä menettivät muutaman helpon pallon vastustajan prässätessä. Onnistumisia tuli puolustuslinjalle. Coleman sai Manen kiinni lähes täydellisesti. Holgatesta on kasvamassa puolustuksen johtaja ja eilen tyylikästä pelin katkomista ilman mitään kikkailuja.

Schneiderlinin pitäisi siirtyä näinä päivinä Niceen kotimaahansa. Lisäksi kuun lopussa loppuvat Martinan, Niassen ja Stekelenburgin sopimukset. Stekelenburgin sopimusta saatetaan jatkaa kuukaudella, kaksi edellistä lienevät vapaat liikkumaan omiin suuntiinsa.

Schneiderlinin siirtyessä ja Gbaminin ollessa sivussa ensi vuodelle keskikentälle varmaankin ollaan hankkimassa jonkinlaista peluria. Napolin Allan on ollut vahvasti huhuissa. Lisäksi keskuspuolustukseen huhut ovat tuomassa Thiago Silvaa. Oikean laitapakin tilanne mennee Kennyn ja Sidiben valinnan välille Colemanin jatkaessa toisena vaihtoehtona.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #120 : 22.06.2020 klo 15:09:49

Keskikentän keskusta sekä oikea laita ovat ne ihan ehdottoman tärkeät vahvistuspaikat nyt seuraavassa siirtoikkunassa. Sen jälkeen sitten topparistoon vahvistus ja mahdollisesti Keane muualle. Thiago Silvaa on nyt huhuiltu paljon ja molemmat ovat Ancelottin kanssa esittäneen toisistaan ihailevia arvioita mediassa. Muista keskuspuolustajaehdokkaista Gabriel Magalhães näyttäisi olevan tarttumassa Napolin haaviin. Schalkessa ainakin nyt kaikupallon aikakaudella epävarmasti esiintynyt Jean-Clair Todibo olisi puolestaan median huhujen lähellä siirtoa Evertoniin. Hänhän on siis Barcelonan omistama pelaaja. Aika raakileelta tuo lyhyen otannan perusteella vaikuttaa, joten tuskin on ensi kaudella avauksen paikoista taistelemassa.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #121 : 22.06.2020 klo 16:28:43

Nyt tulikin tuo tieto Stekelenburgin lyhyestä jatkosta ja sen jälkeen siirrosta Ajaxiin. Muistoksi jää ne kaksi torjuttua rankkaria vierastasurissa Cityä vastaan.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #122 : 23.06.2020 klo 16:56:23

Schneiderlin lähti Nizzaan: https://www.evertonfc.com/news/1692963/schneiderlin-leaves-everton-for-nice

Walshin ajan pahimpia huteja hankintana ja suurelta osin pelkkää painolastia ensimmäisen kevään jälkeen Evertonissa. Siirtosumma oli kuitenkin jopa £24 miljoonaa tammikuussa 2017 kun nämä summat eivät olleet vielä ihan perushintoja tällaisesta valioliigajyrästä.
 
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #123 : 25.06.2020 klo 12:02:20

Oli väsynyt matsi eilen hyvin heikkoa vastustajaa vastaan. Norwichilla oli kahden päivän pidempi huili ja ainakin Evertonin tekeminen ensimmäisellä jaksolla oli hyvin väsynyttä. Norwichin pelaaminen oli kuitenkin niin heikkoa etteivät juurikaan päässeet hätyyttelemään vieraiden maalia. Yksi kimmokkeiden jälkeinen ulkotolppa siellä taisi olla. Toisella puoliajalla Davies vaihdettiin Sigurdssoniin ja Evertonin peli parani riittävästi voittoon. Keane puski kulman jälkeen voittomaalin.

Puolustus on nyt toiminut tauon jälkeiset ottelut kiitettävästi. Huomaa, että Ancelotti on hiukan päässyt sitä hiomaan alaisineen. Joukkueena puolustaminen toimii riittävän hyvin ja vastustaja jää vähille maalintekopaikoille. Hyökkääminen on vielä piipussa ja varsinkin keskikentän keskusta on liian heikkotasoinen isomman dominoinnin peliin.

Yksilöistä Iwobin toinen puolisko toi hiukan toivoa miehen pelaamisen paranemiseen. Oli selvästi joukkueen paras hyökkäyssuuntaan. Moise Kean osoitti jälleen kypsyyden puutetta viimeisellä vartilla kikkailemalla muutaman kerran vaarallisesti omalla puoliskolla.

Tänään pitäisi selvitä Niassen ja Martinan kohtalo. Loppuvatko sopimukset kuun lopussa vai saavatko loppukaudeksi lyhyet jatkot. Martina on ollut penkillä, joten ehkä pieni mahdollisuus on, että kuukauden jatkon saa. Niassella on jotain virityksiä Turkkiin. Näiden kahden lisäksi Ancelotti oli luottavainen Bainesin kirjoittavan vuoden jatkon kesän aikana.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #124 : 25.06.2020 klo 17:20:31

https://www.evertonfc.com/news/1697344/everton-announces-players-to-leave-club

Niasse, Martina ja Garbutt lähtevät sopimusten päättyessä kuun vaihteessa. Sidibe ja Baines puolestaan jatkavat ainakin kauden loppuun.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines