FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2020 klo 19:17:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: To 15.8. klo 18.30 Tehtiksellä Pirkanmaan KIIMAINEN paikallispeli Haka vs TPV  (Luettu 8173 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #50 : 15.08.2019 klo 21:03:13

Pakko tarttua, kun Vastapallo tekee virheen liittyen Hakaan.

Haka-MyPa-pelissä kesäkuussa Leong tuli kentälle 90.min kohdalla.

Totta. Mun moka.
voseli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #51 : 15.08.2019 klo 21:47:41

Erikoinen taktiikka Hakalla kyllä muuten, kärjessä oli välillä 5 miestä linjassa ja keskikentällä ei ketään. Sanoisin, että luovaa. Vähän harmittelin, ettei Ahde tehnyt paikoista maaleja, oli kuitenkin hyvä.

Mitäs voisi korjata: voisi harjoitella vähän variaatioita kulmiin, nopeampia avauksia Jamin kautta ja letkeitä tuuletuksia, jossa suosittelisin ottamaan tuuletusharjoituksiin hulavanteen, sillä maalituuletuksissa on olennaista, että lanne liikkuu rytmikkäästi.

Haka on pelannut käytännössä joka ottelun tuolla 2-3-5 -muodostelmalla hyökätessä joillakin variaatioilla, kuten esimerkiksi MuSa-vierasottelussa. Erikoistilanteista kannattaa muistaa, että maaliin tai edes maalia kohti suunnattuun laukaukseen päätyvien kulmapotkujen määrä on niin vähäinen, että odotusarvo vaarallisen maalintekotilanteen syntymiseen ilman merkittävää ulottuvuusetua on todella pieni. Erikoistilannepelaamisen tehokkuutta oikeastaan "vääristää" tuo niiden suuri otanta moneen muuhun Ykkösen joukkueeseen verrattuna, sillä Hakan hallitessa kenttätapahtumia syvällä puolustavaa vastustajaa vastaan (kuten tänäänkin) pallo päätyy useasti kulmalipulle epäonnistuneen murtautumisyrityksen tai torjunnan jälkeen. Arvioisin silti, että onnistumisprosentti ei ole kaukana keskiarvosta ja muutenkin Haka taitaa olla määrällisesti erikoistilanteista tehtyjen maalien tilaston kärkipäätä tällä kaudella. Haluaisin kyllä itsekin silti nähdä variaatioita; tarkalleen ottaen lyhyinä pelattuja parin, kolmen syötön kuvioita, joilla haettaisiin laukaisupaikkaa.
poka79

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 15.08.2019 klo 22:09:13

Kuvia ottelusta Haka-TPV http://www.urheilutampere.com/galleria.asp?galleriaid=3869
Nean Der Taali

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 15.08.2019 klo 22:10:45

Aiemmissa keskinäisissä TPV jotenkuten haastoi Hakaa, mutta tänään vieraiden esitys oli mitäänsanomaton. Hyvin vaisua tekemistä.

Kotijoukkueen esitys ei mielestäni ollut erityisen hyvää, muttei huonoakaan. Kuitenkin Haka oli kentällä olleista joukkueista selvästi parempi, rutiinia voittamiseen tälle kaudelle on ilahduttavasti löytynyt. Mamban poissaolon tuomat muutokset alakertaan näkyivät syöttöhasseina, joista lähes yksinomaan vastasi Kari, ekalla puoliajalla. Purme oli taas kentälle päästyään pirteä. Popo, Hilska ja Friberg olivat minusta kolme parasta Hakan paidasta. Ojala se jaksaa hämmästyttää, mies vaan tekee uuneja illasta toiseen. Ehkä hän on sen kaiken positiivisuuden ruumiillistuma, joka tämän kauden Hakaa kantaa, onnistumiset ruokkivat onnistumisia ja itseluottamus on huipussaan. Teksti-tv:n sivu 244 on kyllä ihailemisen arvoinen!

Ai niin, keskimääräiseen nähden ihan ok tuomarointia tänään.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #54 : 16.08.2019 klo 05:19:47

Isät vastaan pojat tuo oli. Ei mitään jakoa Paltsareilla.

Lopun löysäily maksoi sitten vetojen muodossa turhan paljon. Prkl!
quinton

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 16.08.2019 klo 08:02:14

On se helppoo kun osaa. Vähän oli kevyt vastus TPV, jonka vuoksi intensiteetti ei kestänyt koko aikaa. Mutta onhan se lepposta katella tämmöisiä pelejä.

,,,

Erikoinen taktiikka Hakalla kyllä muuten, kärjessä oli välillä 5 miestä linjassa ja keskikentällä ei ketään. Sanoisin, että luovaa. Vähän harmittelin, ettei Ahde tehnyt paikoista maaleja, oli kuitenkin hyvä.

Mitäs voisi korjata: voisi harjoitella vähän variaatioita kulmiin, nopeampia avauksia Jamin kautta ja letkeitä tuuletuksia, jossa suosittelisin ottamaan tuuletusharjoituksiin hulavanteen, sillä maalituuletuksissa on olennaista, että lanne liikkuu rytmikkäästi.

TPV oli kyllä yllättävän kevyt siihen nähden, että heidän tulisi taistella lujasti pisteistä MyPan ollessa neljä pistettä takana ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Todella hengetön kuva kaikin puolin jäi Paltsareista eilisen jälkeen. Haka teki tasan sen, mikä vaadittiin. Aika puolitehoilla sai kotijoukkue kyllä vedellä, kun tälle kaudelle aika harvinaisia koomailuja ja pahojakin syöttöhasseja tuli yllättävän paljon.

Ojala-Ahde-parivaljakko kyllä väläyttelee hienosti ja luo vaarallisia tilanteita. Hienoa, että Salomo sai jälleen yhden maalin tililleen, mutta olisi voinut tuollaisessa pelissä tehdä useammankin. Ekan puoliajan loppupuolella Ahde esimerkiksi siirsi Salomon aivan yksin veskaria vastaan kuudentoista sisälle, mutta tilanteessa taisi olla jo liikaa pellailun makua, kun vasurin laukaus tuntui lähtevän niin lonkalta kuin vaan voi. Hyökkäykset olisivat monesti voineet olla suoraviivaisempia ja määrätietoisempia koko joukkueelta. Ahde ehkä kärsii pienestä apinasta harteilla, kun Haka kumminkin pystyy paikkoja luomaan aika paljonkin eikä maaliverkko ole tuon enempää heilunut. Harmittelin myös, ettei Ahde onnistunut maalinteossa, maalinälkä tuntuu kuitenkin olevan suuri. Jokatapauksessa kiittelemme työmoraalia.

Minun mielestäni Hakan kulmat ovat aivan toimivia ja suhteellisen vaarallisia olleet tällä kaudella. Mielestäni tuo, että miehitetään tukkoon tuo vastustajan maalivahdin edusta luo heti (ainakin mielikuvana) vaarallisen tilanteen, kun maalivahti ei pääse ulos ja mitään ylivoimaahan Hakalla ei pituudessa muuten ole kehenkään nähden. Tärkeitä maaleja ollaan tänä vuonna tehty kulmista, aiempina kausina ei välttämättä ole edes voinut sanoa samaa.
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #56 : 16.08.2019 klo 08:10:18

Haka vei kentällä 3-1, TPV katsomossa suunnilleen samalla erolla.
Pilkuilta hävittiin.
 Lähtökohtakin oli,  että 3-0 on oletus, koska Haka ollut sarjassa tämän kauden ihan suvereeni. Vieraskatsomossa oli ihan hyvä meininki, varsinkin kun lopussa saatiin maali.

 Hakapeliitatkin olivat menneet eteenpäin. Chanttiakin nyt vedettiin, kun kauden ekassa pelissä kuuluivat vain "Vittu, sä oot ihan paska"-huudot entisille Hakalaisille. Toivottavasti homma jatkuu samalla linjalla ja intoa riittää nousun jälkeenkin, vaikka mitään tämän kauden tapaista riemujuhlaa esitykset kentällä eivät olisikaan.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #57 : 16.08.2019 klo 11:57:20

Olisin tosiaan toivonut Eliakselle onnistumista myös maalin muodossa, mutta kyllähän tuo duunimäärä ja pelaaminen muuten oli kiitettävällä tasolla. Kyllä niitä maaleja tulee vielä. Hyvin pääsi paikoille. Salomon ja Eliaksen yhteispeli toimi hyvin, joskus TPV:n puolustus kyllä luki kohtuullisesti kaksikon aivoitukset.

TPV oli niin heikko, että Hakalla meni välillä pimputteluksi 16:sta sisällä. Olisi pitänyt tehdä välillä suoraviivaisempia ratkaisuja, semminkin kun oltiin 2-0 johdossa ekan puoliskon jälkeen. Ja ihan ekasta kosketuksesta se keskitys.

Nämä on loppupeleissä vaikeita matseja kun vastustaja on niin paljon heikompi, niin pelaajat alkavat vaistonvaraisesti varomaan loukkaantumisia, eikä laiteta koko kroppaa peliin.


 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines