FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.03.2020 klo 20:31:47 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2019/20  (Luettu 59092 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #150 : 12.12.2019 klo 10:32:41

Kesällä Favre kieltäytyi fyysisen hyökkääjän hankinnasta ja nyt pari kuukautta myöhemmin sisään ollaan kärräämässä Hålandia. Olenko ainoa, jonka mielestä tämä vaikuttaa kyseenalaiselta hankinnalta? Käsitän, että vuonojen nuorukainen on todella lupaava jannu, mutta eihän hän sovellu lainkaan valmentajan pelifilosofiaan. Hankala nähdä miten tästä voisi koitua positiivisia seurauksia. Mikäli siirto toteutuu, myönnän pistevoiton günthersille äskeisestä väittelystä seuran hankintapolitiikan mielekkyydestä.
BVB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Suomen maajoukkue


Vastaus #151 : 12.12.2019 klo 10:55:01

Jotenkin veikkailisin ettei Favren tulevaisuus joukkueen peräsimessä ole kovinkaan pitkäikäistä odotusarvoisesti. Hålandhan on nyt talenttina suoranainen uusi Zlatan, joka on suorastaan pakko hankkia, mikäli vain on aidosti saatavisssa, taktiikat pitää sitten sovittaa hänelle sopiviksi. Henkilökohtaisesti en usko että Håland Dortmundiin tulee, mies on Red Bullin organisaation omistuksessa, vaikea uskoa että haluavat ulostaa sitä Red Bullin saksalaisen pesäkkeen pahalle kilpailijalle, eiköhän mies sumplita Leipzigiin tai vaihtoehtoisesti Espanjaan tai Englantiin, jossa ei kilpaile Red Bullin joukkueiden kanssa suoraan.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 12.12.2019 klo 14:26:15

Henkilökohtaisesti en usko että Håland Dortmundiin tulee, mies on Red Bullin organisaation omistuksessa, vaikea uskoa että haluavat ulostaa sitä Red Bullin saksalaisen pesäkkeen pahalle kilpailijalle, eiköhän mies sumplita Leipzigiin tai vaihtoehtoisesti Espanjaan tai Englantiin, jossa ei kilpaile Red Bullin joukkueiden kanssa suoraan.

Jos pelaajalla on sopimuksessaan ulosostopykälä, tölkeillä ei ole sananvaltaa siirron osoitteeseen. Voisi kuvitella Dortmundin olevan nousevalle tähdelle kaikin puolin Leipzigiä houkuttelevampi optio.
BVB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Suomen maajoukkue


Vastaus #153 : 12.12.2019 klo 15:42:41

Jos pelaajalla on sopimuksessaan ulosostopykälä, tölkeillä ei ole sananvaltaa siirron osoitteeseen. Voisi kuvitella Dortmundin olevan nousevalle tähdelle kaikin puolin Leipzigiä houkuttelevampi optio.

En ollut tästä edes tietoinen, en törmännyt missään vaiheessa itse tähän, vaikka pelaajaa olen seuraillut aika aktiivisesti. Tuli tämän jälkeen etsiskeltyä internetistä aiheesta ja Bild ainakin väittää että 20 miljoonan euron pykälä olisi olemassa, en tiedä onko tästä jotain 100% varmaa faktaa olemassa Bildin uutisen lisäksi? Olisi kyllä kova haku, mikäli tuo uutinen tosiaan pitää paikkaansa.

https://www.bild.de/bild-plus/sport/fussball/fussball/bvb-kommt-tor-riese-haaland-nach-dortmund-bild-enthuellt-guenstig-klausel-66478162,view=conversionToLogin.bild.html
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #154 : 12.12.2019 klo 15:51:00

Ei minullakaan ole parempaa tietoa. Tuskin pelaaja kuitenkaan Dortmundissa piipahtaisi, ellei hänellä olisi klausuulia tai seurajohdon lupaa talvisiirrolle. Tosin saattaahan norski olla pelkästään kiinnostunut maailman korkeimmasta joulukuusesta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #155 : 13.12.2019 klo 10:10:27

Ilmeisesti Håland neuvottelee tosissaan Dortmundin ja Leipzigin kanssa.
Kuuntelee toki myös Juventuksen ja Manchester Unitedin tarjoukset, varmasti pöydällä tulee olemaan muitakin.

Dortmund voi hyvinkin olla Hålandin seuraava osoite.
Markkinointinimen Haaland käyttöönsä ottaneen norjalaisen perässä oli jo aiemmin isoja seuroja, mutta Salzburgin tarjoama peliaika ja ulosostopykälä siirsivät vaakakuppia tuonne päin. Nytkin Håland taustajoukkoineen on koko ajan korostanut peliaikaa, jota ymmärtääkseni Dortmund pystyy tarjoamaan. Mitenkään loukkaamatta niin keltamustat voivat olla hyvä askel, koska voivat tarjota peliaikaa, joukkue on kuitenkin hyvä, Bundesliigassa on tarjolla kovia vastuksia ja joukkue hyvinkin pelaa Mestareiden Liigaa jatkossakin. Dortmundin saldo pelaajien kehittäjänä ja eteenpäin myyjänä on myös kova.

Täytyy myös muistaa, että urheilullisen puolen ohella Hålandin taustalla on kaikkien ikisuosikki Mino Raiola, jolle sopii enemmän kuin hyvin välisiirto Dortmundiin ja kaiken mennessä odotetulla tavalla megasiirto 2-3 vuoden päästä. Keltamustien puolesta puhuu myös se, että Leipzigissä vaarana on tietty leimautuminen tölkkeihin.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #156 : 13.12.2019 klo 10:53:05

Samaa mieltä, että Raiolalle varmasti sopii siirto Dortmundiin oikein hyvin. Dortmund kyllä päästää huiput kovaa korvausta vastaan lähtemään herrasmiessopimuksilla ilman klasuuleita, ja näissä megasiirroissa liikkuu rahaa mukavasti myös agenttien taskuun. Hålandin taustajoukkoja luultavasti kiinnostaa myös turskajonnen peliaika ja sitä olisi kyllä Dortmundissa tarjolla viimeistään Favren lähdön jälkeen. Mitään tietoa ei siis ole, mutta Tölkkien sisäiseltä siirrolta tai siirrolta Dortmundiin haisee.

Muutenkin siirtoikkunan lähestymisen huomaa huhujen määrästä ja ihan hyvä niin. Sancho pitäisi mielestäni korvata jo talvella, jos ja kun korvaaja haetaan superjunnuosastolta. Vasenjalkaista jeesusbrassi Antonya on huhuiltu epämääräisissä lähteissä Dortmundiin, Leipzig on kuulemma jo luovuttanut 20 miljoonan euron pyynnön vuoksi. Dortmundia käytetään mielellään myyjäseurojen taholta hinnannostattajana, joten tähänkin kannattaa suhtautua varauksin. Toinen jopa looginen huhu on Sparta Prahan 17-vuotiaan hyökkäyspään superjunnu Hlozekin ("uusi Nedved") taustajoukkojen vierailu sattumoisin tiistaina tai keskiviikkona Dortmundin seurajohdon pakeilla, ainakin jonkun tsekkinettilähteen mukaan.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #157 : 13.12.2019 klo 14:06:03

Tein nopean youtube-scouttauksen Hålandista. Omaan harjaantumattomaan silmääni kaveri vaikuttaa melko kulmikkaalta. Heikompia jengejä vastaan fyysisyys on varmasti kova pelote, kun pienet pakit lakoavat kumoon kuin keilapallot jyrän alta. Mahtaako kuitenkaan toimia yhtä tehokkaasti kovemmassa seurassa? Se täytyy sanoa, että norski vaikuttaa luontaiselta kärjeltä. Pallon saatuaan nokka kääntyy välittömästi maalia kohden, jonne lähtee suoraviivaisesti rynnimään. Hieman kuitenkin epäilyttää onko kyseessä pelaajatyyppi, minkä haluaisin keltamustaan paitaan. Oma preferenssi olisi nopea ja tekninen kaveri. Tosin eihän näitä kasva joka oksalla.

Sanchoa pyrkisin korvaamaan lahjakkaalla superjunnulla sekä toisella Hazard-tyyppisellä valmiimmalla kaverilla. Yksistään teinien varaan ei voi laskea, mutta niitä olisi hyvä olla pari kasvamassa supertähdiksi.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #158 : 15.12.2019 klo 11:09:10

Varsin hyvä peli oli eilen. Pientä huolimattomuutta, epävarmuutta ja  paikkojen tuhlailua esiintyi välillä, mutta kokonaisuutena esitys oli lopulta varsin solidi. Se että vastustajalla ei ollut ainuttakaan laukausta maalia kohti, kertoo kyllä paljon pelin luonteesta.

Jo ekalla puoliskolla kyettiin luomaan paikkoja varsin mukavasti, mutta viimeiset syötöt ja viimeistely eivät vielä olleet aivan sillä tasolla, että maaleja oltaisiin saatu enemmän aikaiseksi. Toisella puoliskolla peli avautui ja se toki sopi BVBlle hyvin. Paikkoja riitti tuhlailatavaksi asti toisellakin, mutta nyt saatiin myös viimeisteltyä aivan riittävällä teholla. Nättejä maaleja! Erityisesti Zagadoun alustus 2. maaliin kyllä sai hymyn kasvoille - ja hauska oli katsoa kentälle kun pelikaveritkin kävivät kilpaa taputtelemassa ison miehen selkää!

Yksilötasolla kaikki olivat kentällä aika hyvin pelin tasolla. Brandtilla ei ollut ihan yhtä hyvä päivä kuin muutamissa edellisissä otteluissa, mutta edelleen esitys oli sellainen että tämä rakentava rooli on hänelle varmasti juuri oikea. Olen melko varma, että seuraavaan kommenttiin saadaan hyvin yksilöityjä ja perusteltuja vastakkaisia näkemyksiä, mutta sanon sen nyt kuitenkin: Myös Schulz ja Weigl pärjäsivät hyvin. Schulzille oli selvästi tehnyt hyvää penkillä istuminen ja pelissä oli tarkkuutta edellisiä esityksiä enemmän. Edelleen toki tapahtui joitakin huonoja ratkaisuja / ajoituksia, mutta yritystä ja aktiivisuutta pelissä oli nyt reilusti. Eikä se tällä kertaa päätynyt pelkäksi kohellukseksi, vaan myös vaaratilanteita syntyi - ja tällä kertaa enemmän hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Weigl ei nousut kovasti esiin positiivisessa eikä negatiivisessa mielessä, joka ehkä on Weiglin tapauksesa varsin hyvä lopputulos. Yhteenvetona näiden meidän suosikkikavereidemme pelistä voisi ehkä sanoa, että kun peli kokonaisuutena on kunnossa, pärjäävät pojat näköjään hyvin jengin mukana tällaisia hieman heikompia vastuksia vastaan.

Tiistaina vastaan tulee sitten syyskauden ehkä paras mittari Bundesliigan osalta. Bayerniltä otettiin marraskuussa vieraissa köniin oikein kunnolla (umpisurkealla esityksellä), mutta sen jälkeen on peli parantunut ja Leipzig otetaan vastaan kotona - joten voittohan tuosta pitäisi aivan ehdottomasti saada. Se paikkaisi paljon syksyn töpeksinnästä, varsinkin jos pelin laatu säilyisi hyvänä. Mutta aivan toisenlaiseenkin tulokseen on mahdollisuuksia. Tölkkien peli on ollut ärsyttävän tehokasta.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2019 klo 11:13:12 kirjoittanut Echte liebe. »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #159 : 15.12.2019 klo 18:22:16

Leipzigiä vastaan olisi tosiaan raavittava pisteet jo ihan sen takia, etteivät voittaisi salaattilautasta keväällä. Se olisi surullinen päivä jalkapallolle.

Wingbackkinä pelaaminen on kuin luotu Schultzille, joten pelin pitääkin näyttää ihan hyvältä. Ihan ok peli tosiaan eilen, mutta pakko edelleen ihmetellä miehen hankintaa, varsinkin kun koko alkukausi pelattiin neljän linjalla.

Kolmen linja toimi eilen hyvin, mutta pahoin pelkään että tiistaina tulee vähän liian kiire jalalla. Varsinkin kun edessä linjaa suojaa hidas Weigl, niin todellinen testi luvassa.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #160 : 16.12.2019 klo 22:21:10

On kiistatonta, että peli-ilme koki huiman parannuksen kolmen toppariin siirtymisen myötä. Tästä huolimatta en ole aivan vielä valmis julistamaan kriisiä selätetyksi. Myös Mainzia vastaan tuli lukuisia pelottavia pallon menetyksiä omassa päässä. Vastustajan heikkouden vuoksi näistä selvittiin ilman seurauksia, mutta tölkit ovat tuskin yhtä tuhnuja. Samasta syystä en ole myöskään yhtymässä Weiglin ja Schulzin ylistysvirsiin. Molemmat pelasivat aivan ok, mutta kotijoukkueen paskuuden vuoksi heitä ei myöskään testattu. Schulz kyllä pääsi juoksuvoimansa ansiosta pari kertaa hyviin asemiin, mutta tekniikan puutteet estivät rakentavat ratkaisut. Kuvaavaa on, että ainoa hyvä tarjoilu niukasti paitsiossa olleelle Reusille oli kimmoke säärestä eikä hallittu syöttö. Myös Weigl pääsi puolustuksen edessä helpolla, kun Mainz ei kyennyt häntä paineistamaan. Tuoreessa muistissa on vielä lopputulema Slavian antamasta prässistä.

Myös hyökkäyksessä on parannettavaa - neljästä maalista huolimatta. Aivan liian usein viimeinen syöttö oli luokaton johtaen lupaavan tilanteen purkautumiseen. Kärkikolmikko on aivan liian taitava tälläiseen tuhlailuun. Kyse ei voi olla muusta kuin keskittymisen puutteesta. Mainzeja vastaan hassailu ei yleensä kostaudu, mutta kovat jengit eivät yleensä tarjoa paikkoja tuhlailtavaksi saakka.

Ilahduttavaa on Brandtin puhkeminen kukkaan parantuneen roolituksen myötä. Nyt mies pääsee käyttämään parhaita avujaan. Myös ylin kolmikko on petrannut merkittävästi ja välillä pallo liikkuu todella näyttävästi. Vielä kun edellä mainittu fokus saataisiin säilytettyä koko ottelun ajan. Tässä tilanteessa on päivän selvää, että Pacon ja Götzen rooli tulee jatkossa olemaan puhtaasti rotaation mahdollistamisessa. 

Zagadou oli taas kerran positiivinen ilmestys. Kaveri on isoksi mieheksi yllättävän hyvä jalalla. Lisäksi hän on otteissaan itse rauhallisuus, joten hän kykenee aivan mallikkaasti purkamaan prässiä avauksillaan. Tietenkin pelityyli johtaa jossain välissä väistämättömästi fataaliin harhaan, mutta se pitää vain hyväksyä. Fyysisyydessä ja kaksinkamppailuissa nuorukainen on joukkueen paras. Edelleen täytyy ihmetellä, miten Favrella oli varaa pitää kaveria penkillä koko syksyn ajan.

Huomisen pelin osalta pelkään itsekin eniten miten keltamustien hidas peräpää pysyy tölkkien vauhtimyllyn perässä. Samoin Weiglin pehmeys keskikentän pohjalla sopii mahdollisimman huonosti yhteen markkinointikoneiston fyysisen pelityylin kanssa. Mikäli näissä ei anneta liikaa tasoitusta, hyökkäyskalusto pystynee luomaan riittävästi tuhoa vastustajan päässä.

Zämppärissä on tiedossa jälleennäkeminen Tuchelin kanssa. Aivan ok arpa. Molemmat lädit olisivat olleet selvästi pahempia vastuksia, vaikka myös PSG lähtee ottelupariin selvänä suosikkina. Pientä toivonkipinää tuo patonkien helppo ohjelma kotimaassa. Ehkä kovien otteluiden puute tuo mukanaan tiettyä löysyyttä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #161 : 16.12.2019 klo 23:40:57

PSG on toki selvä suosikki otteluparista jatkoon, mutta parasta otteluparissa on Tuchelin paluu. Tuchel ja Watzke tuskin pystyvät olemaan vuotamatta luottotoimittajilleen itselleen sopivia yksityiskohtia parin vuoden takaa, varmaa viihdettä siis tarjolla ainakin kentän ulkopuolella.
BVB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Suomen maajoukkue


Vastaus #162 : 17.12.2019 klo 18:09:59

Itse olen jo lähes heittänyt kirveeni kaivoon PSG otteluparin suhteen. Vaikea uskoa että Dortmund paljoa mahdollisuuksia omaisi, kauhunsekaisin tuntein lähinnä odottelen minkälaista tuhoa PSGn hyökkäyspää tulee tekemään. Loukkaantumiset tietenkin voivat kääntää voimasuhteita paljonkin, PSGn monella tähtipelaajillahan on tältä kaudelta alla kohtuullisen vähän peliminuutteja ja taustalta löytyy loukkaantumispoissaoloja.  Hålandiin liittyen voisi poimia toisesta ketjusta, että Red Bullin edustajat ilmeisesti kiistäneet huhutun klausuulin olemassaolon.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #163 : 19.12.2019 klo 10:19:45

Tölkkejä vastaan tuli taas esille, että Favrella on kapea lähes aina pelaava ydinryhmä, ja muut ovat sitten kokonaan ulkona. Onhan osa vaihtomiehistä selkeästi ydinryhmää heikompia, mutta vaikea sitä on sitten puolen vuoden välein esittää positiivisia otteita kentällä, kun vihdoin mahdollisuuden saa. Nyt Sancholla kramppasi jokin osa jalkaa ja huominen pelaaminen on epävarmaa. Reus puolestaan vaikuttaa hyvin väsyneeltä ja olen vahvasti sitä mieltä, että miestä pitäisi lepuuttaa useammin.

Joka tapauksessa fakta on se, että sekä Paco että Götze olivat penkillä koko ottelun ajan, kun taas puolestaan ainoa laiturivaihtoehto Bruun Larsen ei ole pelannut koko syksyn aikana oikein minkäänlaista roolia. Jos ja kun Favre ei Götzeen ja Bruun Larseniin luota, niin HG-statuksesta huolimatta miehet viettävät ihan turhaan kevätkauden penkillä. Götzen myyminen ei luonnollisestikaan ole helppoa tähtitieteellisen palkan vuoksi, mutta onneksi kesällä sopimus päättyy ja uutta ei vielä ole sorvattu.

Kevätkaudesta tulee todella pitkä, jos laituriosastolle ei löydy Favren kelpuuttamaa tuuraajaa. Tällä hetkellähän Guerreiro sekä Hakimi ovat koutsin hyväksymät vaihtoehdot, mutta varsinkin Hakimin toivoisi pelaavaan keväälläkin hieman alempana uskomattoman nopeutensa sekä kestävyytensä vuoksi. Jopa Durmin fysiikka (kunnossa ollessaan) tuntuu divaritasolta algerialaiseen verrattuna. Jenkki-Reynan sisäänajon voisi myös aloittaa kevätkauden aikana.

Keskikentälle tuskin talvella hankitaan ketään, joten Weigl jatkaa huhuista huolimatta vielä keväänkin Dortmundissa. Hyökkäyspäähän Dortmund-henkiset netin syväkurkut ovat puolestaan edelleen tuomassa vahvasti turska-Erlingia.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #164 : 19.12.2019 klo 13:26:57

Tuossahan Günthers näköjään pääongelman jo esiin toikin. Siis sillä oletuksella että asia on todella näin.

Ei Dortmundin kaltaisessa seurassa voi olla valmentajaa joka ei rotaatiota hallitse.

Pelaajiin kuten Götze pitää pystyä luottamaan. Yhteistyön pitää sujua molemminpuolisesti tai sitten homma kusee pitkässä juoksussa.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #165 : 20.12.2019 klo 16:39:17

Onneksi Reus saa nyt kunnon lepuutuksen.

Osa kaaderin haasteista menee Favren piikkiin. Hänen kesäinen visionsa oli varmaan pelata 4-2-3-1 muodostelmaa, jossa laidoilla Hazard, Sancho, Brandt ja Guerreiro sekä hyökkäyksessä Paco ja Götze. Nyt kun formaatiota oli pakko vaihtaa, Guerreiro ja Brandt solahtavat eri paikoille ja 'perinteiset' hyökkääjät jäävät toimettomiksi. 

Itsekään en usko, että talvella pystyy suuria muutoksia tekemään. Kaiken lisäksi fokus on mielestäni aivan väärässä paikassa. Tähän nykyiseen taktiikkaan Håland ei sovi lainkaan, mutta häntä kuitenkin kisutellaan isolla rahalla. Paljon suurempi tarve on laiturille, joka pystyisi keväällä tuuramaan ja syksyllä korvaamaan Sanchon. Samoin Witsel tarvitsee paikkaajaa. Weigl tai Delaney eivät kykene tuuraamaan belgiä riittävän laadukkaasti.

Kesällä taitaa olla edessä taas melkoinen ruljanssi, sillä kaaderi on edelleen täynnä pelitapaan äärimmäisen huonosti soveltuvia kavereita.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #166 : 21.12.2019 klo 00:36:25

Hoppelassa vierailu vahvisti käsitystä, että Favre pitäisi potkia ulos ja pian. Perusteluja en jaksa enää toistaa useiden viestieni perään, mutta ei mestaruutta julkisesti tavoitteleva seura voi pelleillä ilman ysipaikan pelaajaa loputtomiin, tänäänkin Paco lyötiin kehiin vasta kun oli löysät lahkeissa. Lisäksi Favren pelko penkin päässä on tarttunut pelaajistoon, vain pakon edestä vaihdetaan hyökkäävämmin, yleensä aina vaan varmistellaan. Peluuttaminen ylipäätään on todella ihmeellistä: vuoron perään pelaajia joutuu koirankoppiin ja yleensä pitkäksi aikaa. Reusia puolestaan peluutetaan loukkaantumiseen saakka vailla minkäänlaista leistungsprinzipia, Akanjiin pätee täysin sama. Ja vaikka Sancho on aivan ykkösluokan pelaaja jo nyt, niin minkä ihmeen takia miestä ei vaihdeta edes lopussa terveeseen vaihtoehtoon, vaikka Suomeen asti näki miehen olevan romuna ja lähes kykenemätön juoksemaan.

Lisäksi nämä balerdit ja moreyt voisi jättää suosiolla hankkimatta, jos kerran nuoria miehiä ei uskalleta kuitenkaan peluuttaa edes pakon edessä.

Seurajohto tuskin uskaltaa tehdä mitään järkevää talvenkaan aikana, vaan hankkivat jonkun ysin (luultavasti luokkaa kehäraakki) nostamaan palkkaa penkille. Lisäksi keskikentälle hankitaan nimen perusteella joku puujalkainen mentälitätmonster, jonka ansiosta yhden maalin johdot hukataan ihan samalla tavalla kuin nykyistenkin mentaliteettipelaajien kanssa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #167 : 29.12.2019 klo 16:54:22

Hålandin siirto Dortmundiin siis varmistui, mutta ei mies nyt ihan ilmainen ole, sillä 20 miljoonan euron klasuulin päälle menee isot siivut isälle ja Raiolalle.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #168 : 29.12.2019 klo 16:57:14

Hålandin siirto Dortmundiin siis varmistui, mutta ei mies nyt ihan ilmainen ole, sillä 20 miljoonan euron klasuulin päälle menee isot siivut isälle ja Raiolalle.

Eikös Dortmundissa ole ykköstykin paikka vapaana? 2-3 kautta hyvillä tahoilla, niin portit ovat avoinna niihin todellisiin ökyihin.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #169 : 29.12.2019 klo 16:59:32

Hålandin siirto Dortmundiin siis varmistui, mutta ei mies nyt ihan ilmainen ole, sillä 20 miljoonan euron klasuulin päälle menee isot siivut isälle ja Raiolalle.

Eikö tämä klausuuli taidettiin todeta potaskaksi?
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #170 : 29.12.2019 klo 17:14:34

Eikö tämä klausuuli taidettiin todeta potaskaksi?
Ainakin saksalaiset ovat kirjoittaneet koko ajan 20 miljoonan euron pykälästä ja kirjoittavat edelleen. Palkaksi huhutaan 8 miljoonaa bruttona, ja tämä kuullostaa ihan järkevältä nykyisiin pelaajiin verraten. Isälle ja Raiolalle maksettavat summat (huhuissa jopa 10+15M) ovat puolestaan todella suuria, joten odotellaan vielä hetki ennen niiden nielemistä. Kilpailu siirrosta oli varmasti kovaa, joten klasuulin päälle maksettiin taustajoukoille varmasti enemmän kuin saludoja.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #171 : 29.12.2019 klo 17:41:44

Jos näin on, niin todella halvalla sai Dortmund tuosta pelurin. Varmaan siellä on Mino tietysti jonkun seteleitukon itselleen hoitanut, mutta silti loistodiili. Se joka on tuon 20M klausuulin kirjoitellut varmaan miettii syntyjä syviä.

Sain näemmä edellisen kuuden sanan viestin sotkettua jotenkin aivan sekavaksi, mutta ilmeisesti siitä nyt ymmärsi mitä yritin sanoa. :D
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #172 : 29.12.2019 klo 18:23:18

Niinno. Tuo klausuuli on kirjotettu loppuvuodesta 2018 18-vuotiaalle norjalaiselle, joka oli pelannut lupaavan kauden norjan pääsarjassa, mutta ei kuitenkaan esittänyt mitään järisyttävää.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #173 : 29.12.2019 klo 19:06:31

Tietenkin sopimuksessa on ollut pykälä. Miksi muutoin pikkutölkit myisivät yhden maanosan lupaavimmista hyökkääjistä kesken kauden markkinaan nähden pilkkahintaan? Tästä huolimatta kyseessä taisi olla kallis hankinta. Kicker puhuu 100 miljoonan kokonaispaketista (siirtokorvaus, sopimuskauden palkka, käsiraha ja Raiolan siivu), joten nuorukaisen olisi syytä onnistua.

Toivottavasti olen totaalisen väärässä, mutta näen tässä suuria riskejä. Omaan silmään Håland ei sovi juuri lainkaan joukkueen nykyiseen profiiliin. Favre sai loppuvuodesta pelin rullaamaan aivan kohtalaisesti siirryttyään 3-4-3 -muodostelmaan, jossa ylimmän kolmikon muodosti kolme nopeaa ja teknistä kaveria. Kulmikas norskiteini ei välttämättä sovi tähän sapluunaan. Toisaalta myös paluu 4-2-3-1:een on haastavaa, sillä dynaamista kasia ei ole edelleenkään näköpiirissä. Lisäksi tulee olemaan mahdoton yhtälö saada Håland, Reus ja Brandt mahtumaan samaan aikaan kentälle. Olisi aika järjetöntä Dortmundin resursseilla operoivalle seuralle hukata joku tämän luokan pelaajista supersubiksi.   
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #174 : 29.12.2019 klo 21:28:58

Tästä huolimatta kyseessä taisi olla kallis hankinta. Kicker puhuu 100 miljoonan kokonaispaketista (siirtokorvaus, sopimuskauden palkka, käsiraha ja Raiolan siivu), joten nuorukaisen olisi syytä onnistua.

Itsekin törmäsin, että palkka olisi jotain 6m€ netto luokkaa. Menee lähemmäs tuota sataa milliä tuollaisella palkalla.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines