FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.09.2020 klo 23:13:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2019/20  (Luettu 81659 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #250 : 26.05.2020 klo 00:07:13

Aika hiljaista on täällä Dortmundin forkalla ollut viime aikoina..;)
Noh, ymmärrän kyllä miksi - enkä lähde sitä tuomitsemaan - vaikka aika sujut tilanteen kanssa itse olenkin. Mitenkään optimaalinen tilanne ei tietenkään ole, mutta kun huonoista vaihtoehdoista pitää valita, tämä on mielestäni vähiten huono. Toki minusta on taas kiva katsoa jalkapalloa, mutta se on sinänsä toissijaista. Mutta kun kerran pelataan, minä kyllä katson ja mielestäni joukkue ja pelaajat ansaitsevat kyllä kannatuksemme yhtä lailla nyt kuin aikaisemminkin.

Lauantaina pelattiin autokaupungissa. Esitys oli ihan ok. Vaikka volkkarin joukkue pelasikin ajoittain ihan hyvin, oli peli pääsääntöisesti melko hyvin hanskassa BVB kannalta. Ja laitapakit hoitivat taas maalien teon. Laajempaa pohdintaa en tässä nyt jaksa lähteä kirjailemaan, mutta muutama juttu jäi mieleeni.

Canin tulo puolustuksen keskelle Hummelsin tilalle hieman hämmästytti, mutta ihan hyvinhän tuo pärjäsi! Erityisen hauska tilanne oli kun Can piti Weghorstin suvereenisti poissa pallosta eräässä tilanteessa maalin lähistöllä. Hieno suoritus! Silti toivon kyllä kovasti että Hummels on rivissä huomenna..

Ja Balerdikin pääsi taas vähäksi aikaa kentälle. Pikkusen vielä tuo rooli on itselleni epäselvä, mutta ehkä sekin alkaa selvitä. Jotenkin ajattelin, että hän alkaisi pikkuhiljaa tuurata Piszczekiä, mutta eipä nyt ainakaan heti ala. Ja tulihan sieltä sitten Polakillekin vielä vuoden jatko, mitä jo viime viikolla hieman pohdiskelin.

Huomenna (tiistaina) on sitten totuuden hetki. Voitto pitäisi tulla ihan väkisin, muuten ei Bayernin kiinni saamisesta tarvitse enää tällä kaudella haaveilla. Voittokaan ei todennäköisesti mestaruuteen riitä, mutta sillon on edes jonkinlaiset mahdollisuudet jäljellä. Edellinen esitys Bayerniä vastaan oli niin umpisurkea, etten oikein mitenkään pysty optimistisia ajatuksia järkisyillä perustelemaan, mutta kai sitä pitää vaan uskoa että niitä ihmeitäkin joskus voi sattua!
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #251 : 26.05.2020 klo 23:15:55

Olin varma, että Dortmund lähtee myös ensi kauteen Favrella, mutta nyt Kicker hieman yllättäen kirjoittaa, että sveitsiläisen tulevaisuus on epävarma. Eipä minulla mitään vaihtoa vastaan olisi, jos uusi tulokas olisi jotenkin järkevä ehdokas, mutta joku Kovac olisi kyllä melkoinen oma maali. No katsellaan.

Dahoud-Delaney oli mielestäni tänään keskikentällä oikein hyvä kaksikko, juutin vaihto puoliajalla vähän yllätti. Harmi kun Sancho ei ole (vielä) kunnossa, tänään olisi ollut enemmänkin tarjolla.

Haaland rikkoi polvensa törmäiltyään tuomarin kanssa. Loppukauden loukkaantuminen ei varsinaisesti olisi tilauksessa.
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #252 : 27.05.2020 klo 11:55:27

Olin varma, että Dortmund lähtee myös ensi kauteen Favrella, mutta nyt Kicker hieman yllättäen kirjoittaa, että sveitsiläisen tulevaisuus on epävarma. Eipä minulla mitään vaihtoa vastaan olisi, jos uusi tulokas olisi jotenkin järkevä ehdokas, mutta joku Kovac olisi kyllä melkoinen oma maali. No katsellaan.

Favre itse lisäsi spekulaatioita kommentoimalla, että puhuu parin viikon päästä omasta tilanteestaan. Favre saattaisi itsekin siirtyä sivuun (kuten Gladbachissa, tosin silloin hänelle ei muuta mahdollisuutta tarjottu), mutta veikkaisin silti kuitenkin, että haluaa jatkaa sopimuksen (2021) loppuun.

Omasta mielestäni olisi aika siirtyä eteenpäin. Favre on hyvä valmentaja, mutta ei lähellekään riittävän hyvä viemään seuraa eteenpäin. Dortmundista paistaa kunnianhimo läpi, joten siltä kannalta seuran pitäisi panostaa myös valmennukseen. Eikä tämä mielipide perustu vain eiliseen otteluun, vaan pitkällä aikavälillä tuntuu, että yksilöt kannattelevat joukkuetta.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #253 : 27.05.2020 klo 13:31:45

Mutta kuka tilalle? Potentiaalisista nimistä esimerkiksi Nagelsmann ja Rose ovat kiinnitettynä muualle. Itse en näe että Kovac olisi merkittävää eteenpäin menoa ja samaa on sanottava myös Hasenhuttlista, jolla on myös nykyistä sopimusta jäljellä vuoteen 2021. Farkellakin on sopimusta jäljellä 2022 saakka. Kehlin ja Kohfeldtin näytöt eivät mielestäni ole riittävät.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #254 : 29.05.2020 klo 08:11:57

Favren potkujen paikka oli viime syksyllä. Olisi aika erikoista antaa monoa nyt, kun peli on lähtenyt rullaamaan. Varsinkin kun parannus on suoraan johdettavissa loppuvuodesta tehtyihin muutoksiin taktiikassa. Sveitsiläinen ei koskaan pääse eroon pelokkaasta filosofiastaan eikä hänen avulla luultavasti voiteta mestaruutta. Kaveri saa kuitenkin joukkueen pelaamaan kohtuullisen solidilla tasolla. En vaihtaisi ilman todella pätevää korvaajaa kuten Pochettino tai Ten Haag.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #255 : 31.05.2020 klo 13:31:58

^ Tähän samat. Tuntuisi hassulta, että seurajohdolla olisi nyt kova tarve vaihtaa valmentaja, kun pelit ovat sujuneet huomattavasti syksyä paremmin ja tasaisemmin suorituksin. Mutta voin hyvin olla väärässä, ja Favre itsekin on tunnettu kyvystään itsekritiikkiin. Jos vaihdokseen kesällä lopulta päädytään, tulisi vaihdoksen sitten tarjota todellisen parannuksen ja odotusarvon BVBn kunnianhimoisiin tavoitteisiin lisäarvoa tuovasta valmentajasta.

Bayern peli jätti ristiriitaisen olon. Pelin taso ei ollut kovin huono, ja parannus edelliseen kohtaamiseen oli valtava. Enemmän olisi tosiaan ollut otettavissa. Tasuri tai edes BVBn voitto ei olisi ollut suuri vääryys. Ja katkeruutta toki lisää vielä se tapa, miten yksi todellinen tasurimahdollisuus meiltä vietiin. Bayernille sovellettavissa jalkapallosäännöissä puolustaja saa siis näköjään torjua maalintekoyrityksen kädellään. Vaikka yleisesti ottaen suhtaudunkin VARriin varsin positiivisesti, nyt toiminta herätti kyllä epäuskoista hämmästystä; miten ihmeessä tuohon ei puututtu?! Yksittäisenä tuomarivirheenä tuo olisi helppo unohtaa, mutta nyt se osaltaan käänsi loppukauden asetelman peruuttamattomasti toiseen asentoon. Toki neljä pistettäkin olisi mitä todennäköisimmin ollut mahdoton ero saavutettavaksi, mutta silloin yksi Bayernin lipsahdus olisi voinut muuttaa tilanteen aivan toiseksi. Nyt tarvittaisiin lipsahduksia niin paljon - ja itseltä täydellistä suoritusta - joten siitä on nyt enää turha haaveilla.

Noh, yhtä kaikki, nyt pelataan siis sieniliigan paikasta ja kunniasta. Itse sanoisin, että tölkkien pitäminen takana on minimitavoite. Mönchengladbachin tai jopa Leverkusenin taakse jäämisen ehkä jotenkin sietäisin, mutta tölkeille häviäminen ottaisi koville. Jos toinen sija onnistutaan pitämään siististi, voi kai kauteen olla jossain määrin tyytyväinen. Suuren tavoitteet eivät toki (taaskaan) toteutuneet, se on fakta ja tietysti pettymys.

Pelillisistä asioista minullekin on jäänyt mieleen Delayneyn ja Dahoudin yllättävän pirteät ja solidit otteet. Jos pystyvät pitämään nähdyn tason ensi vuonnakin, näkisin että keskikentälle on tarjolla varsin hyviä vaihtoehtoja, edellisten lisäksi kun on jengissä vielä keskikentälle sopivina Can ja Brandt. Witsel, Can ja Delayney tuovat varmuutta, asennetta ja fyysistä uskottavuutta - Dahoud ja Brandt taas pallollista luovuutta.

Nyt kun suurimmat mestaruuspaineet on harteilta varisseet, voisi otteisiin löytyä hieman positiivista rentoutta. Toivottavasti se ei näy ylimielisyytensä ja asenneongelmana, joka sekin on mahdollista. Tänään on hyvä paikka osoittaa oikeaa asennetta. Syksyllä Bayern peli ja Paderborn ottelun 1. puolikas olivat kauden ekan puolikkaan pohjanoteeraukset. Nyt takana on suht. kelvollinen esitys Bayerniä vastaan ja muutenkin jossain määrin hyväksi todettu pelisysteemi, joten realistisissa toiveissa on että syksyn kaltainen riman alitus ei toistu.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #256 : 06.06.2020 klo 21:34:43

Emre "Hyvin keskinkertainen jalkapalloilija" Canilta suhteellisen loistava esitys Hummelsin paikkaajana ja kruununa vielä ottelun ainoa maali. Sancholle ei tänään maistunut, joten on hyvä että keltapaitojen riveistä löytyy pelaaja joka kykenee ratkaisemaan isoja pelejä. 8)
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 07.06.2020 klo 01:22:43

Emre "Hyvin keskinkertainen jalkapalloilija" Canilta suhteellisen loistava esitys Hummelsin paikkaajana ja kruununa vielä ottelun ainoa maali. Sancholle ei tänään maistunut, joten on hyvä että keltapaitojen riveistä löytyy pelaaja joka kykenee ratkaisemaan isoja pelejä. 8)

Ei ollut kovin iso peli 😉 ansaittu voitto kyllä. Pari olis voimut mennä enemmänkin.

Can on osoittautunut (odottamallani tavalla) hyväksi ja tärkeäksi hankinnaksi. Piszczek, Can ja Akanji veti hyvin pohjalla. Polakki on ollut hyvä kapteeni Reusin poissaollessa. Sancho ja Brandt maalin alustuksestaan huolimatta olivat aika usein melko flegmaattisia ja paljon tuli harhoja. En jaksanut laskea kaikkia huonoja syöttöjä ja pallon menetyksiä, mutta mutulla aika monta ketaa hyökkäys stoppasi jommankumman huonoon suoritukseen. Välillä onneksi sentään välähtää.

Itse vaihtaisn Farkeen tai Ten Haagiin jos jompikumpi vaan irtoaa. Muuten on turha ensi kaudellakaan haaveilla Bayernin kaatumisesta.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #258 : 07.06.2020 klo 09:57:54

Minä olin yksi niistä (monista), jotka suhtautuivat Canin hankintaan epäilevästi. Nyt myönnän oikein mielelläni olleeni väärässä. Otteet ovat olleet kaikin puolin positiivinen yllätys. Eilen sujui Hummelsin paikkaus mallikelpoisesti, eikä keskikentälläkään suorituksista ole löytynyt suurempaa valittamista. Hieno homma! Puolustuspäässä myös Akanji on mielestäni nostanut tasoaan merkittävästi syksystä. Varmuutta on pelissä ihan toisella tavalla ja pidemmät avauksetkin napsuvat kohdalleen paljon aikaisempaa paremmin. Paikka kolmen linjan vasemmalla näyttäisi sopivan hänellä keskustan roolia paremmin.

Mielestäni Paderborn ja Hertha pelit olivat melko samantyyppisiä. Vastustaja puolusti kurinalaisesti koko joukkueella ja tilaa hyökkäyspäässä oli siksi todella vähän. Paderbornille loppui kunto, taito tai molemmat toisella puolikkaalla ja luvut päätyivät aika selkeiksi. Herthalla pakka pysyi selvästi paremmin kasassa 90min, vaikka olisi BVBllä pelin loppupuolella toki eilenkin ollut paikkoja useampaankin maalin. Tällä kertaa yksi onneksi riitti.

Minä en aivan allekirjoita Brandtin ja Sanchon osalta edellä mainittua vaisua esitystä. Erityisesti Sancho oli kyllä minusta eilen todella hyvä. Maalinteko ei vaan oikein maistunut. Sanchon pelityyli on rohkea, luova ja peliä avaavia ratkaisuja etsivä. Sellaisessa pelissä harhasyöttöjä tulee väkisinkin keskimääräistä enemmän. Brandtin osalta tilanne on jossain määrin sama, mutta jotenkin Brandtin kyky ennakoida tulevia kaksinkamppailuja ja ahtaita tiloja on huono ja siten pallonmenetyksiä tulee varsin paljon. Noh, Brandtin puolustukseksi pitää sanoa, että eilen hänellä oli tilaa todella vähän. Jos niskassa on heti kaksi ukkoa, pitää ratkaisujen olla todella nopeita, jos ilman pallonmenetystä haluaa selvitä. Ja lisäksi, olihan maalin alustus Brandtilta (ja Sancholta) kyllä aivan maailmanluokkaa!

1-0 peliin voi harvoin olla todella tyytyväinen. Pienikin vahinko voi kääntää pelin tasuriksi tai tappioksi. Mutta 1-0 voitonkin voi ottaa eri tyyleillä. Eilen se tuli varsin vahvalla esityksellä, joten siinä mielessä peliin voi mielestäni olla aivan tyytyväinen. Harmi että mestaruustaisto on jo ratkennut! Toivottavasti Bayern nyt ei enää sössi muutamaa pistettä jäljellä olevissa peleissä. Silloin tilanne harmittaisi entistä enemmän!
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #259 : 07.06.2020 klo 10:51:26

Dortmundilla oli eilen pari tähtipelaajaa liikaa pois kokoonpanosta ja se näkyi. Voitto oli kuitenkin ansaittu ja edellä kommenteissa mainittu Sancho pelasi erinomaisesti, paria tilannetta lukuunottamatta, täydellisesti.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #260 : 18.06.2020 klo 09:26:55

Eilisen katastrofaalisen esityksen jälkeen Favren asema on mediassa jälleen kyseenalaistettu. Olen edelleen sitä mieltä, että valmentajan vaihtaminen puhtaasti vaihtamisen ilosta ei ole järkevää, jonkun Kovacin saapuminen olisi monestakin näkökulmasta uskomattoman älyvapaa idea. Joka tapauksessa jos Dortmund päättää jatkaa Favren kanssa, niin mies on koko ensi vuoden löysässä hirressä ja luultavasti cupeissa päädytään lauluun aikaisessa vaiheessa. Lisäksi avaus-11 peluutetaan puhki tai sairastuvalle ja sitten ihmetellään, kun täysin ilman luottoa jääneet penkkimiehet eivät esiinny edukseen.

Favren kanssa luvassa on siis ensi kaudellakin varma top-4-sijoitus, mutta jonkinnäköinen apatia seuran ympärillä jatkuisi edelleen. Toisaalta, jonkun puhtaan tsemppikoutsin saapuminen kertoisi epätoivosta myös seurajohdon osalta.

P.S. Toivottavasti nämä kalliit balerdit jätetään jatkossa hankkimatta, jos kerran eivät saa valmentajalta peliaikaa edes eilisen kaltaisessa ottelussa.
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #261 : 18.06.2020 klo 10:56:02

Eilisen katastrofaalisen esityksen jälkeen Favren asema on mediassa jälleen kyseenalaistettu. Olen edelleen sitä mieltä, että valmentajan vaihtaminen puhtaasti vaihtamisen ilosta ei ole järkevää, jonkun Kovacin saapuminen olisi monestakin näkökulmasta uskomattoman älyvapaa idea. Joka tapauksessa jos Dortmund päättää jatkaa Favren kanssa, niin mies on koko ensi vuoden löysässä hirressä ja luultavasti cupeissa päädytään lauluun aikaisessa vaiheessa. Lisäksi avaus-11 peluutetaan puhki tai sairastuvalle ja sitten ihmetellään, kun täysin ilman luottoa jääneet penkkimiehet eivät esiinny edukseen.

Favren kanssa luvassa on siis ensi kaudellakin varma top-4-sijoitus, mutta jonkinnäköinen apatia seuran ympärillä jatkuisi edelleen. Toisaalta, jonkun puhtaan tsemppikoutsin saapuminen kertoisi epätoivosta myös seurajohdon osalta.

P.S. Toivottavasti nämä kalliit balerdit jätetään jatkossa hankkimatta, jos kerran eivät saa valmentajalta peliaikaa edes eilisen kaltaisessa ottelussa.

Olen tässä samaa mieltä kaikessa, mutta itse kyseenalaistan silti Favren jatkon vahvasti. Jos BVB haluaa ottaa askeleen eteenpäin, se ei tapahdu Favren kanssa. Favren kanssa saadaan juuri se mitä kuvasit, mutta sillä ei houkutella pelaajia kuten Sancho ja Hakimi jatkamaan seurassa. BVB:lla on pohja mennä eteenpäin, mutta oikean valmentajan löytäminen ei ole helppoa. Kloppin kaltaisia persoonia ei löydy helposti, mutta toivon, että seurajohto pohtii vaihtoehtonsa todella tarkasti kesällä.

Götze ei ansainnut tällaista loppua BVB-uralle. Se oli vain yksi Favren kyseenalaisista (ja suoraan sanottuna typeristä) tempuista Dortmundin peräsimessä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #262 : 18.06.2020 klo 13:42:28

Götze on saanut Dortmundilta paljon enemmän mitä ansaitsee. Onneksi miehen aika seurassa on vihdoin ohi. Toki syyttävä sormi kohdistuu myös seurajohdon epätoivoon neljä vuotta sitten, mutta Favrea ei voi kyllä syyttää Götzeen liittyen.
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #263 : 18.06.2020 klo 15:09:39

Käsi ylös kuinka moni uskoo BVB:n haastavan ensi kaudella Favren johdolla kesällä vahvistuvan Bayernin luultavasti heikentyvällä hiehistöllä?

Aivan.

Pelkästään tuolla perusteella käyttäisin mahdollisimman paljon energiaa sellaisen valmentajan löytämiseen, joka kasvattaisi joukkueen uskoa voittamiseen, kehittäisi nykyisistä lupauksista varteenotettavia pelimiehiä eikä katsoisi tyynesti sivusta eilisen kaltaista perseilyä. Jotenkin täytyisi saada myös pidettyä huipulle kasvaneet pelaajat sen aikaa että ehtivät voittaa jotain eivätkä siirry Götzen esimerkkiä seuraten Bayerniin tai muihin ökyihin rahastamaan heti kun oma arvo on suurimmillaan. Jos kilpailu ei onnistu rahalla, urheilullisen puolen on pakko olla ihan tikissä.

Günthersin kanssa myös täysin samaa mieltä että Götze sai jo yhdet (ansaitsemansa) läksiäiset ja takaisin hankkiminen oli emämunaus. Nyt tarra hanuriin ja Berliiniin (tai ihan sama minne)
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #264 : 28.06.2020 klo 10:53:33

Eilinen osoitti hyvin sen mentaalisen eron, joka Dortmundin pitäisi pystyä kuromaan umpeen suhteessa Bayerniin. Molemmat pelasivat kuudennesta sijasta kilpaillutta erittäin tasavahvaa joukkuetta vastaan ilman varsinaista omaa panosta, Bayern vieraissa ja Dortmund kotona. Punaisille 4-0 voitto ja keltamustille samoilla luvuilla pataan. Peli on välillä oikein viihdyttävää, mutta ajoittain joukkuepuolustaminen unohtuu ja tekeminen lässähtää veltoksi pelailuksi. Tämä on enemmän tai vähemmän asennekysymys, jonka korjaaminen on mielestäni valmennuksen tärkein tehtävä.

Jännä nähdä miten joukkue muuttuu kesällä ja kuinka lähtevien pelaajien korvaaminen onnistuu. Eiköhän Sancho ja Hakimi ainakin poistu ennen ensi kautta. Meunier vaikuttaa hyvältä haulta ja varmaan paikkaa Hakimin lähtöä sekä antaa Piszczekille huiliaikaa ennen eläköitymistä. Bellinghamin mahdollisesti saapuessa hänestä varmaan toivotaan Sanchon korvaajaa. Muuten ei ole mitään kovin uskottavia huhuja osunut silmään. Monen lupauksen pitäisi joka tapauksessa alkaa ottamaan isoja askeleita jos halutaan tosissaan kisata titteleistä. Ajoittaiset väläytykset eivät siihen riitä. Hienoa, että Morey, Balerdi ja Reyna saivat loppukaudesta jo ihan kivasti peliaikaa.
Pallopoika23

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Saksa, Manchester United


Vastaus #265 : 28.06.2020 klo 13:27:15

Ihan, kuin BVB:tä ei eilinen peli kiinnostanut yhtään. Kakkostila oli varma ja punainen joukkue vei taas mestaruuden. Huili on paikallaan ja sit täysillä pre-seasonin jälkeen mestaruuskamppailuun.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #266 : 28.06.2020 klo 14:51:29

Bellingham on kasipaikan pelaaja, joten Sancho korvataan kyllä aivan toisella miehellä. Lisäksi hyökkäävä osasto on jo ilman Sanchon lähtöä liian kapea, sillä Brandt toivottavasti kehittyy hieman alemmassa roolissa ja Reusin varaan ei saa laskea ensi kaudella mitään.

Mutta niin kauan kuin Sancho pysyy seurassa, niin Dortmundin on vaan pakko yrittää dumpata kallista poppariosastoaan muualle. Nuorukaiset, Toljan ja Wolf tuskin ovat suuria ongelmia, Toprak Werderin säilyessä myöskin ongelmaton, mutta muiden kanssa onkin tekemistä. Schürrlen kohdalla luultavasti päädytään sopimuksen purkuun miljoonakorvauksin.
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #267 : 28.06.2020 klo 15:50:08

Bellingham on kasipaikan pelaaja, joten Sancho korvataan kyllä aivan toisella miehellä. Lisäksi hyökkäävä osasto on jo ilman Sanchon lähtöä liian kapea, sillä Brandt toivottavasti kehittyy hieman alemmassa roolissa ja Reusin varaan ei saa laskea ensi kaudella mitään.

Ok. Näin varmaan. Aika paljon tuo Bellingham on pelannut myös vasemmalla laidalla, mutta jos ja kun Sancho lähtee niin mahtaako suoraa korvaajaa mistään löytyäkään. Täysin samaa mieltä, että noista luettelemistasi pelaajista pitää tosiaan päästä järkevästi eroon ja että tuo hyökkäyspää on todella (=liian) kapea ilman uusia hankintoja. Siksi tässä onkin mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu varsinkin kun mitään kovin uskottavia huhuja ei ole näkynyt.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #268 : 28.06.2020 klo 16:08:15

Uutinen
"Ich wage die steile These, dass den ganz großen Unterschied bei den Bayern zwei Spieler ausmachen: Manuel Neuer und Robert Lewandowski. Ich war ja glücklicherweise bei den letzten beiden Meisterschaften, die Bayern nicht gewonnen hat, dabei. Neuer hat damals noch auf Schalke gespielt. Lewandowski war noch bei uns. Wir waren damals nicht so viel besser als heute. Ohne dass die Bayern mal schwächeln - und das länger als drei Wochen - wird es schwierig."
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #269 : 24.07.2020 klo 11:50:26

Thomas Meunier ja Jude Bellingham (ME-summalla) liittynyt siis joukkueeseen ja ilmeisesti tästä kesästä tulee edelliskesää hiljaisempi siirtomarkkinoilla, ellei toki Sancho lähde isolla rahalla eteenpäin. Balerdi lähti lainalle Marseilleen ja mainittakoon, että Schürrle lopetti uransa vasta 29-vuotiaana.

Balerdin lähdön myötä puolustus on melko kapea, mutta onhan tuonne mm. Norwichin Ben Godfreya huhuiltu. Godfreyn hinta tulee esteeksi todennäköisesti, sillä jos Hakimiin ei ole varaa laittaa 40 miljoonaa, niin varmasti myöskään häneen ei ole. Akanjin toivoisi vaihtavan maisemaa kesän aikana, jolloin tarve olisi jo melko kova puolustukseen. Hålandille voitaisiin hankitaan stunttaaja, mutta tuskin kovin isolla rahalla. Moukoko saa pelata lokakuussa Bundesligaa, mutta kyllähän tuonne yksi pelaaja lisää tekisi hyvää. Vaikea sanoa kuitenkaan, että mitä tapahtuu.

Sancho todennäköisesti jää, koska koronakevään jälkeen kenelläkään ei taida olla varaa mieheen. Bellinghamin kannalta olisi myös hyvä, että Sancho jäisi vielä vuodeksi.

Lähtijöiden listalle lisätään varmasti lainapelaajia, kuten Marius Wolf, joka on jäämässä Berliiniin. Mo Dahoud myös todennäköisesti vaihtaa maisemaa Bellinghamin tulon jälkeen.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #270 : 30.07.2020 klo 16:02:39

Kyllä Sancho lähtee seuraavan parin viikon aikana, kaikki jäämistä tukevat artikkelit ovat vain osa pokeria. Dahoudin lähdöstä en puolestaan olisi varma, mies ei ainakaan tähän asti ole ollut kiinnostunut vaihtamaan seuraa.

Sanchon tilalle olisi pakko saada kaksi korvaajaa, sillä laituriosasto on todella ohut ja varsinaista driplaajaa ei Sanchon lisäksi nykymiehistöstä löydy. Hevosmiesten tietotoimisto on huhuillut viime aikoina korvaajaksi Lyonin Memphisiä, enkä oikein tiedä mitä tuosta sanoisi. Viime kausien kovien tehojen lisäksi imeisesti ainakin hankalan maineessa ja alla juuri polven ristisidevamma.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #271 : 11.08.2020 klo 09:21:17

Zorc päätti sitten eilen ilmoittaa myös medialle, että Sanchon nykyinen diili kestääkin kesään 2023 saakka, vanhaa sopimusta oli päivitetty jo vuosi takaperin. Samalla ilmoitettiin, että Sancho ei siirry minnekään tässä ikkunassa.

Jos Sancho kaiken tämän jälkeen siirtyisi, niin siitä syntyisi fanien keskuudessa kyllä todella kova poru. Eli ehkäpä tässä on oikeasti uskottava, että Sancho pelaa myös tulevalla kaudella Dortmundissa. Englannin median alleviivaava 5.10. nyt ainakin on täyttä paskaa, sillä pakkohan Dortmundilla olisi hankkia korvaaja/korvaajia Sancholle ja siirto kesken kauden sekoittaisi pakan totaalisesti.

Hieman ihmetystä herättää, että miksi jatkosopimusta ei uutisoitu aiemmin? Sanchon siirtyminen 2022 kestäneellä sopimuksella olisi ollut helpommin perusteltavissa faneille?
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #272 : 11.08.2020 klo 13:15:18

Tämä on kyllä melkoista teatteria! ;)

Hieman tosiaan tuntuisi kummalliselta jos Sancho noin vahvojen lausuntojen jälkeen vielä siirtyisi - vaikka voihan sekin vielä olla osa peliä. Itse näen myös hyvin haastavana tilanteen jos siirto tapahtuu elokuun lopussa, saati syyskuussa. Aika valmiina pitäisi vaihtoehdot olla, niin tärkeä osa BVBn kokonaisuutta Sancho on.

Noh, ainakin Zorc on esiintynyt varsin tiukkana ja tuonut julki ettei Sanchoa alennuksella nyt saa. Vaikea sanoa mitä Sancho itse ajattelee. Jos tosiaan tuumaa, että hyvin voi vielä pelata kauden keltamustissa, on tilanne ManUn kannalta aika vaikea - kun ei voi pelaajan omiin lähtöhaluihin luottaa. Aika yllättävä oli tosiaan uuden sopimuksen julkitulo - joka toki osin selittää Zorcin itsevarmuutta. Ehkä uutta sopimusta ei olisi julkistettu lainkaan jos siirto olisi tullut? Ja tokihan se voi vieläkin tulla, nyt on ehdot varsin selvät, ja syyt tiukkuuteen myös julkistettu.

Itselle Sanchon jääminen olisi kyllä aivan huikea positiivinen yllätys. Vaikka vähän vaisumpia jaksoja hänenkin peliinsä vielä mahtuu, on hän kuitenkin jo todistanut tasonsa, eikä ole mitään syytä olettaa etteikö se säilyisi korkeana jatkossakin. Päinvastoin, laatua ja tasaisuutta voi olla luvassa jopa kuluneita kausia enemmän, kun ikää hieman kertyy! Toivottavasti hype ei kihahda hattuun, vaan asenne pysyy hyvänä jatkossakin. Pientä diivailua on ajoittain esiintynyt, mutta myös ihailtavaa nöyryyttä ja joukkuehenkeä.

Yhtä kaikki, jos Sancho jää, odotukset ensi kaudelle nousevat kummasti. Runko on resurssit huomioiden minusta varsin hyvä. Kokemusta ja nuorta lahjakkuutta on joukkueessa aika hyvässä suhteessa. Hakimin siirtyminen Interiin oli harmillinen juttu. Itse olin varma, että Real haluaa pitää Hakimin itse, eikä siis halua häntä myydä. Nyt kun kuitenkin myivät, tuli sellainen olo, että kyllä Dortmundin kaikki kukkaron pohjat olisi pitänyt kaivaa, että Hakimi olisi saatu jäämään Saksaan. Varsinkaan kun siirtosumma ei nyt ihan järkyttävän suuri ollut. Voi olla, että Hakimiin olisikin investoitu jos Sanchon siirtyminen olisi ollut varma. Mutta nyt esiin tulleiden faktojen valossa ajatuksena onkin tosiaan saattanut olla, ettei Sanchon siirtokorvauksia olekaan käytettävissä vielä tässä siirtoikkunassa. Mutta tässä voin kyllä hyvin olla väärässä.

Nyt on mielenkiintoista nähdä onko joukkueeseen vielä tulossa uusia kasvoja. Voi olla ettei ole, ylimääräistä rahaa ei ainakaan varmasti liikaa ole käytettävissä.
« Viimeksi muokattu: 11.08.2020 klo 13:24:32 kirjoittanut Echte liebe. »
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #273 : 11.08.2020 klo 15:57:05

Zorc on tehnyt taas loistavaa työtä. Jos Sanchon vuoden jatkon olisi tiennyt aiemmin, en olisi edes kuunnellut tarjouksia lädistä. Näin ollen en voi millään uskoa, että kaveri lähtisi harjoitusleirin alettua enää minnekään. Nyt siirtosummissa näkyy koronavarovaisuus, vuoden päästä on saatavilla paljon enemmän. Lisäksi ensi kesänä saattaa ilmaantua muitakin kiinnostuneita, mikä mahdollistaisi tarjouskilpailun.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #274 : 13.08.2020 klo 16:38:43

Sanchon tapaus voi olla Dortmundin tilaisuus näyttää, että isommat eivät aina vie pelaajia.
Vielä Kloppin aikana Bayern vei pelaajia ilmaiseksi ja sittemmin on lähtenyt esim. Dembele kun isompi on ollut tarpeeksi härski. Nyt seurassa on mm. Håland ja esim. Bellingham tuli juuri. Kukaan tuskin pelaa uraansa loppuun keltamustissa, etenkään lädit, mutta Sancho voi olla se vedenjakaja, jonka jälkeen lähdetään vain Dortmundin ilmoittamalla hinnalla ja todennäköisesti tilanteessa, jossa korvaaja/korvaajia on kartoitettu.

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines