FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.04.2020 klo 21:36:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2019/20  (Luettu 59678 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #75 : 22.10.2019 klo 16:17:28

Kyseinen ehdotelma kuullostaa hyvältä, en jaksa ymmärtää mikäli Brandtille ei nyt anneta mahdollisuutta parhaalla paikallaan. Ainoastaan Götzen puolikuntoisuus olisi jollain tavalla hyväksyttävä argumentti, mutta tällöinkin mieluummin Bruun Larsen tai Hazard kärkeen kuin esimerkiksi Dahoud kymppipaikalle.

Joka tapauksessa Hakimin peluutus laitahyökkääjänä voisi pikku hiljaa loppua ja Akanji voisi levätä penkin puolella, kunnes otteisiin palaa jonkinnäköinen punainen lanka.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 23.10.2019 klo 14:44:05

Täälläkin laitettaisiin ylin nelikko muotoon Hazard-Brandt-Sancho ja yläpuolelle Götze piikkiin. Tällöin Götze/Brandt ja Hazard/Sancho voisivat liukuvasti vaihdella paikkoja. Lisäksi puolustuslinjani olisi Guerreiro-Hummels-Zagadou-Hakimi ja yläpuolella varmistaisi Witsel-Delaney. Favre on onneksi allekirjoittanutta viisaampi, joten todennäköinen kokoonpano on: Hitz/Bürki - Schulz, Hummels, Akanji, Piszczek - Witsel, Delaney - Hakimi, Brandt, Sancho - Hazard.

Illan peli on äärimmäisen tärkeä lohkosta jatkoonpääsyn kannalta. Mikäli otteluparista saavutetaan vähintään neljä pistettä, kevään jatkopelit ovat käytännössä varmistettu. Myös pisteiden valossa tasatuloksella (kaksi tasuri tai molemmat voittaa yhden pelin) ollaan hyvin lähellä lohkon kakkossijaa - varsinkin jos voitetaan vierasmaaleissa. Sen sijaan otteluparin häviö (tappio+tasuri tai kaksi tappiota) tietäisi todennäköisesti torstailiigaa keväälle. Näin ollen kaikki paineet ovat Interin päädyssä. Heidän on pakko voittaa ja senkin jälkeen Dortmund voi korjata tilanteen kahden viikon kuluttua kotonaan. Näistä lähtökohdista on aivan varma, että Favre lähtee puolustusvoittoisella taktiikalla kyttäämään kotijoukkueen virheitä ja vastaiskupaikkoja. Aiemmin nähdyn perusteella taktiikka tulee olemaan myrkkyä molemmille joukkueille :)

Auf geht's!
Hunaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #77 : 23.10.2019 klo 21:34:47

Täälläkin laitettaisiin ylin nelikko muotoon Hazard-Brandt-Sancho ja yläpuolelle Götze piikkiin. Tällöin Götze/Brandt ja Hazard/Sancho voisivat liukuvasti vaihdella paikkoja. Lisäksi puolustuslinjani olisi Guerreiro-Hummels-Zagadou-Hakimi ja yläpuolella varmistaisi Witsel-Delaney. Favre on onneksi allekirjoittanutta viisaampi, joten todennäköinen kokoonpano on: Hitz/Bürki - Schulz, Hummels, Akanji, Piszczek - Witsel, Delaney - Hakimi, Brandt, Sancho - Hazard.

Ja näin :D. Tosin Hakimin tilalla keskikentällä Weigl, Dortmund lähtee siis peruuttelemaan aika rajusti. Ei ole kyllä pienintäkään luottoa, että tuolta lähtisi mukaan pistettäkään. Ainakin alustavassa grafiikassa vasemmalla laidalla hyökkäysuhkaa ovat luomassa Schulz ja Weigl. Inter saanee unohtaa tuon laidan puolustamisen kokonaan ja keskittyä oikeaan puoleen.  

Lisäksi Götze jatkaa edelleen koirankopissa. Kaverilla täytyy olla kassakaapissaan nude-kuvia Favresta. En ymmärrä kuinka tuossa on edes päädytty muuhun ratkaisuun kuin Götzeen piikissä, Brandt alapuolellaan, laidoille Hazard ja Sancho.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 23.10.2019 klo 21:41:04

Eiköhän Weigl pelaa topparina ja Akanji oikeana pakkina, eli sama linja kuin lauantaina. Itse asiassa ainoa muutos on Sancho Reusin tilalle. Sanattomaksi vetää.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #79 : 23.10.2019 klo 21:43:36

Tämän päivän tähti on Interin vasen laitalinkki. En ole (syystä) valmentaja, mutta pakko kompata NdB:tä.

Huomenna luetaan sitten lisää Mourinho-huhuja.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 23.10.2019 klo 23:59:58

Surkea peli, aivan karseeta. Inter ei esittänyt mitään erityistä mutta silti puhtaasti pataan.
Jännä nähdä kumpi istuu pidempään, Favre vai Kovac...

Pelin valopilkku oli se kun Brandt siirrettiin keskelle, niin peli parani selvästi. Brandtissa olisi niin paljon potentiaalia mutta tuo kaksinkamppailupelaaminen on järkyttävän pehmeää. Yläkroppaan 5kg lisää ja asennetta vähintäin saman verran.

Götzen tilannetta ihmettelen mutta toisaalta valmentaja on niin onneton, että mitkään ratkaisut ei yllätä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 26.10.2019 klo 12:42:48

Enpä muista, milloin viimeksi olisi lähdetty yhtä synkeissä tunnelmissa Derbyyn. Favre vaikuttaa menttäneen täysin otteensa joukkueesta. Lisäksi ainoa hyökkääjä on lasaretissa, flunssa jyllää taitopelaajien keskuudessa ja loput ovat muuten vaan surkeassa vireessä. Rakas naapuri on puolestaan parhaassa iskussaan moneen vuoteen. Puolustus on ollut tiivis ja Harit on tuonut elonmerkkejä luovalle osastolle. Bonuksena hyvin mennyt alkukausi on nostanut itseluottamuksen kattoon.

Ei ole vaikea ennustaa ottelun luonnetta. Kotijoukkue tulee hyökkäämään valtavalla höökillä juosten, raastaen ja taistellen. Favre pyrkii vastaamaan tähän ultradefensiivisellä taktiikalla, jonka ytimen muodostaa kuuden pakin perälinja. Joukkue vetäytyy oman rankkialueen sisään odottamaan vastustajan keskityksiä sekä kyttää Reusin, Sanchon ja Hakimin voimin vastaiskuja. Taktiikka onnistuu täydellisesti, kunnes Akanji hölmöilee rankkarin arvoisesti. Tämän jälkeen Favre reagoi 88. minuutilla ja vaihtaa Hakimin Bruun Larseniin ja 93. minuutilla pornoviiksi pääsee vihdoin irti. Götze pääsee ottamaan lämpöä puoleksi tunniksi, mutta valmentaja unohtaa tehdä viimeisen vaihtonsa. Ottelun jälkeen Zorc ilmoittaa seurajohdon 100% Favren takana.

Auf geht's!
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #82 : 26.10.2019 klo 13:06:00

Hienosti kerrottu!
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #83 : 26.10.2019 klo 13:07:22

Tämän visioiminen ei vaatinut Rukan hangilla hiihtelyä :)
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #84 : 27.10.2019 klo 13:45:43

Hieman synkäksi kyllä vetää - jopa minutkin. Yllä oleva varsin inhorealistinen ennustus toteutui aika täysimääräisesti, lukuunottamatta sitä että kaiken tuskan keskeltä jotenkin onnistuttiin saamaan piste mukaamme. Esitykset eivät ole olleet odotuksien tasolla ja lupauksia paremmasta ei varsinaisesti ole ilmassa.

Vuosi sitten vastaavassa derbyssä tilanne oli aika toisenlainen. Schalke oli silloin jopa hämmentävän heikko, ja se ehkä sai Dortmundin näyttämään paremmalta kuin oikeasti olikaan. Nyt Schalke oli paljon parempi, ja BVB taas huonompi, jolloin tulos voitiin sitten todeta eilen katsomoissa.

Pelin kulku huomioiden keltamustat voivat ilman muuta olla tyytyväisiä pisteeseen. Tappio ei olisi ollut mitenkään vääryys. Sinänsä hieman ironista on, että viimeisen kympin aikana BVB oli jopa lähempänä voittoa. Siihen ne ilonaiheet - muutaman yksittäisen vähän paremman hyökkäyksen lisäksi - sitten jäivätkin.

Pelin yksityiskohtaisempi analyysi ei täten kyllä innosta lainkaan. Pitää vaan toivoa, että peli jotenkin kehittyisi pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Vaikka monessa kohtaa yhdynkin valmennusta kohtaan esitettyyn kritiikkiin, ihan kaikkea ei sekään selitä. Kyllä ne pelaajatkin ovat alisuorittaneet. Siinä piileekin toivo paremmasta. Jos pelaajat kykenevät löytämään potentiaalisen tasonsa, voi tulokset parantua, vaikka peluutukseen ja taktiikan puutteet eivät täysin tukisikaan uskoa paremmasta. Ikäväksi tilanteen tekee se, että edessä on neljä kovaa matsia, joissa panokset ovat tapissa ja vastustajat kykeneviä hyödyntämään BVB:n tämänhetkisen alennustilan.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #85 : 27.10.2019 klo 16:46:20

Tällä hetkellä löisin rahani skenaariolle, joka sisältää voiton DFB-Pokalissa persepompulla, tappion Volkkarin vieraana, hikisen tasurin Mestarien liigassa ja ruman hoonauksen Münchenissä. Tämän jälkeen Zorc ja Watzke painavat punaista nappia ja Favre saa kultaisen kädenpuristuksen.

Miehen seuraajaa en kyllä uskalla veikata, hyviä vaihtoehtoja ei taida olla oikein ollenkaan tarjolla. Tiedä sitten lähteekö seurajohto sitten jollain Wolf&Buvac-tyylisellä kaksikolla loppukauteen, tiedäpä häntä. Vahvalta välikaudelta taas valitettavasti haiskahtaa ja päämäärätöntä menoahan tämä on seurajohdolta. Kloppin perään haikaillaan Watzken toimesta avoimesti ja klopp onkin viimeinen (ja samalla myös ensimmäinen) valmentaja, joka on Watzken aikakaudella ollut täysi onnistuminen. Pelaajiston puolella ovet ovat käyneet viime vuosina hanakasti, mutta luotto valmentajaan on kadonnut valitettavan nopeasti kausien aikana valmentajan antaessa siihen aiheen tai sitten ei.

Favren jarrupallo on tällä hetkellä todella turhauttavan näköistä, mutta toivottavasti seuraajaksi ei haeta valmentajaa, joka ainoastaan antaa hassuja haastatteluja kentän ulkopuolella ja asennetta kentän puolella. Sellainenkin vaara tässä vielä mielestäni on.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #86 : 27.10.2019 klo 18:21:13

No ei se Mourinho kyllä anna „ hassuja“ haastetteluja puhumattakaan siitä, että toisi me-asennetta jengiin. Ryhtiä ja kuria se varmaan kyllä toisi ja 1/0 - 0/1- pelejä, kunhan ensin vaihtaisi porukan kaltaisekseen jarruryhmäksi. Favrea potenssiin kaksi, mutta ilman anteeksipyytävyyttä ja hiirulaisuutta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 30.10.2019 klo 17:47:46

Omaan silmään tässä nykyisessä syöksykierteessä on pelottavan paljon yhtäläisyyksiä Boszin viimeisiin viikkoihin. Pelaajien itseluottamus on täysin kadonnut ja esitykset muuttuvat viikottain entistä katastrofaalisemmaksi. Barcan pyörityksestä ei ole kuitenkaan ehtinyt kulua kuutta viikkoa kauempaa, mutta taso on ehtinyt romahtaa pohjamutiin. Onkin vaikea nähdä, miten Favren johdolla kurssin suoristaminen voisi enää onnistua. Toveri günthersin maalailema skenaario vaikuttaa sen sijaan hyvin realistiselta. Ainoa ero kahden vuoden takaiseen on joukkueen merkittävästi korkeampi henkilökohtainen suorituskyky (jota sveitsiläinen ei kykene ulosmittaamaan). Eli hiuksenhieno todennäköisyys pitää jättää sille, että pari huikeaa yksilösuoritusta pystyy seuraavassa neljässä ottelussa peittämään joukkuepelin ongelmat. Tämä voisi luoda väliaikaisen onnistumisen kierteen ja siirtää valmentajanvaihdoksen kesään saakka.

Todennäköisintä on kuitenkin kipparin vaihdos Arroganz-areenalla tapahtuvan turpasaunan jälkeen. Itse yrittäisin hakea väliaikaisratkaisua, sillä kovin houkuttelevia nimiä ei juurikaan ole vapaana näin kesken kauden. Seuraisin tarkalla silmällä varsinkin Tottenhamin tapahtumia. Mikäli Pochettino saa monoa, laittaisin kaikki peliin hänen houkuttelemiseksi. Myös Ajaxin ten Hag kiinnostaisi, vaikka häntä taidetaankin istuttaa Kovacin tilalle. Muita harkinnan arvoisia saattaisivat olla Hasenhüttl ja Kohlfeldt. Toivottavasti Watzke ei ole edes hassutteluissa maininnut Mourinhon nimeä.

Tänään olisi vuorossa sitten ensimmäinen kuoleman ottelu. Onneksi myös Poneilla on loukkaantumishuolia, joten tuomareilta tai persepompuilta ei välttämättä tarvita aivan valtavasti apuja. Kokoonpanoa on turha lähteä arvailemaan. Eiköhän siellä ole riittävästi toppareita kentällä sekä ukkoja aivan väärillä paikoilla.

Auf geht's!
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 31.10.2019 klo 19:16:22

Eilinen tarjosi malliesimerkin, miksi moni kannattaja - allekirjoittanut mukaanlukien - on tällä hetkellä erittäin turhautunut Favre-palloon. Joukkue vilisee taitavia pelaajia ja materiaali on laadukkainta vuosiin. Silti ensimmäisen 70 minuutin kaltaiset pelokkaat tyrimistalkoot ovat muodostuneet normiksi eikä se enää yllätä ketään. Vasta kun pakon edessä joudutaan heittämään varovaisuus romukoppaan ja nostamaan hyökkäystä pienellä riskilläkin, muuttuu joukkueen olemus kuin taikaiskusta. Miten ihmeessä valmennus voi olla näin sokea, jos kaikki ulkopuoliset ovat tehneet saman havainnon jo kuukausia sitten??? Lisäksi kaaderin koostumus ei sovi lainkaan kyttäävään pelityyliin. Favren filosofia vaatisi isokokoisia ja juoksuvoimaisia atleetteja, jotka ovat parhaimmillaan tiukoissa väännöissä ja fyysisessä pelissä. Nyt joukkue vilisee pienikokoisia vipeltäjiä, joiden vahvuus on hyökkäyspään pallollinen peli.

Eilinen oli myös paljastava läpileikkaus pelaajiston pahimpiin ongelmakohtiin.

- Nyt jo uskaltaa sanoa Nico Schulzin olevan 25 miljoonan floppi. Kyseessä on muuten aivan ok kaveri, mutta tekniikka ja pelikäsitys loistavat poissaolollaan. Miehellä ei ole yhtään mitään annettavaa hyökkäysten rakentelussa. Vastapainoksi sentään puolustuspäässä tulee nukahduksia ja avaavat syötöt napsuvat hyvällä prosentilla vastustajan jalkaan.

-Weigl voi olla ok hätäapu topparina, mutta keskikentälle hänestä ei yksinkertaisesti ole. Pysyikö kukaan laskuissa kuinka monta pallonmenetystä hänelle tuli eilen kriittisissä paikoissa? En minäkään. Kyseessä ei ole mitenkään uusi ilmiö, joten en voi ymmärtää miten Favre lankeaa kerta toisensa jälkeen samaan ansaan. Toisaalta rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että vaihtoehdot ovat rajalliset. Delaney on lähes yhtä huono pallollisena. Hän tosin hieman paikkaa tekniikkavajettaan fyysisellä puolustuspään rouhimisella. Koska Gündogan ei palaa, kokeilisin Guerreiroa Witselin vieressä.

-Olisi mielenkiintoista olla treeneissä näkemässä pelaajien edesottamuksia. Bruun Larsenin täytyy nimittäin olla harjoitusten ylivoimainen tähti, koska hän saa säännöllisesti näytön paikkoja kärjessä. Itse pelit juutti on vetänyt täysin vihkoon. Pidän hyökkääjää Witselin vieruskaverin lisäksi kaaderin pahimpana aukkopaikkana. Alcacer kyllä viimeistelee kohtuullisen kliinisesti, mutta muuten mies on aina täysin ulkona pelistä. Enkä tarkoita nyt pelkästään vesijumppaa. Götzeltä puolestaan löytyy pallovarmuutta ja luovuutta pelin tekoon, mutta ei hänestä kärjeksi ole. Sen jälkeen mennäänkin Bruun Larsen -osastolle.

Löytyi pelistä myös positiivista. Thuram pääsi livahtamaan Zagadoun selän taakse takaiskumaalissa, mutta muuten nuori ranskalainen oli erittäin vakuuttava. Fyysinen kaksinkamppailuissa ja hyviä avaavia syöttöjä. En ymmärrä mitä vaaditaan, jotta patonki saisi pysyvän paikan Hummelsin viereltä. Toivottavasti myös Brandt sai ketsuppipullon auki. Ensimmäinen puoliaika oli mieheltä melkoinen sössimisfestivaali, mutta tauon jälkeen otteisiin tuli tarkkuutta ja maalit antavat varmasti lisää itseluottamusta.   

Samaa voisi toivoa koko joukkueelta. Nyt olisi alla hyvä onnistuminen, jonka päälle on mahdollista rakentaa positiivista kierrettä. Tosin eiköhän Favre torppaa sen viimeistään Inter-pelissä, kun halutaan varmistaa oman pään puhtaana pysyminen.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #89 : 31.10.2019 klo 19:33:59

Favre sai jonkinnäköisen reisivamman eilen, onkohan kunnossa viikonloppuna?
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #90 : 31.10.2019 klo 19:42:06

Favre sai jonkinnäköisen reisivamman eilen, onkohan kunnossa viikonloppuna?

Oli kuulemma vanha vamma, jonka olemassaolo unohtui tuuletuksen tiimellyksessä. Onneksi reiden revähdys ei estä hyödyntämästä taktista neroutta :)
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #91 : 31.10.2019 klo 22:46:49

:)

En kyllä tiedä mitä eilisestä ajattelisi. Peli oli kaukana loisteliaasta, mutta kun tuskaa on katsellut jo monta peliä, on mukavampi etsiä ilon aiheita - niitäkin kun sentään muutamia eilen löytyi.

Itsekin ilahduin Zagadoun pääsystä kentälle, ja hyvinhän tuo veti. Pääpelivoima ja vahvuus kaksinkamppailuissa on kovalla tasolla. Ja avauksissakin on hyvää yritystä. Pienoinen virheherkkyys (kokemattomuus) vielä näkyy välillä. Hieman raadollista asiassa on se, että yksittäinen virhe puolustuksessa voi ratkaista ottelun, ja se kyllä muistetaan - hyökkäyspään virheet unohtuvat helpommin, vaikka yhtä lailla voivat olla ottelutuloksen kannalta ratkaisevia.

Weiglin peli keskikentän pohjalla ja Akanjin tämänhetkinen varmuustaso tuovat peliin sellaista jännitystä, mitä ei välttämättä kyllä kaipaisi. Koskaan ei tiedä milloin sattuu ratkaiseva pallonmenetys tai harhasyöttö...(toki sattui niitä harhasyöttöjä muillekin, valitettavasti!). Muuten ehkä suhtaudun Weigliin hieman muita optimistisemmin, varsinkin topparina on pelannut välillä ihan kelpo pelejä. Peluutusta topparina on vaan siinä mielessä hieman hankala ymmärtää, kun kaaderissa toppareita on muutenkin. Balerdinkin olisi kiva nähdä saavan edes pientä vastuuta jossain välissä. Ei kai se nyt niin huono voi olla ettei koskaan voi kentälle laittaa!

BruunLarsenille ei kyllä oikein löydy sympatiaa täältäkään. Mielestäni ei kyllä luonut oikein minkäänlaista vaaraa eilen. Toki tilanteita hänelle asti tuli eilen varsin vähän, mutta kyllä Brandt, Hazard ja Sancho silti ovat aivan eri tason pelimiehiä. Hyökkääjä kyllä porukasta puuttuu. Jotenkin ajattelin että Pacosta vielä voisi kehittyä pelin rakenteluunkin osallistuva kärki, mutta hieman hankala on kehittyä, jos puolet ajasta on loukkaantunut. Paha on tuon varaan maalitehtailua laskea.

Schulzin osalta itse haluaisin antaa eilisestä hieman armollisemman tuomion. Mielestäni meno kentällä ei ollut aivan yhtä toivotonta kuin muutamissa edellisissä matseissa, ja pallojen hukkaamisten sekaan mahtui mukaan myös muutamia ihan onnistuneita haastoja, kuljetuksia ja keskityksiä. Ehkä tuolle kuitenkin näkisin käyttöä tällaisissa otteluruuhkissa.

Brandtille toivon kyllä kaikkea hyvää. Toivottavasti rytmi ja varmuus alkavat nyt löytyä. Toinen maali oli kyllä upea. Vaikka aikaa tähdätä toki oli tilanteessa hyvin, oli pusku aivan alakulmaan silti huikean tarkka. Senteistä oli kiinni, ettei osunut tolppaan, tai päätynyt Sommerin näppeihin.

Lauantaina nähdään mihin asti tämä lento riittää. Nyt en kyllä uskalla mitään kovin optimistista ennustaa, vaikka tokihan tuosta pitäisi voitto kotona ottaa. Itseluottamus vaan tahtoo olla täälläkin yhtä alamaissa, kun näyttää keltamustilla jätkillä kentällä olevan.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #92 : 01.11.2019 klo 19:31:31

Muuten ehkä suhtaudun Weigliin hieman muita optimistisemmin, varsinkin topparina on pelannut välillä ihan kelpo pelejä.

Nimenomaan. Topparina mukiinmenevä hätävara, vaikkei missään nimessä lähellekään kestävä ratkaisu. Keskikentän pohjalla mies on puolestaan sysipaska. Ensi kesää ajatellen herää kysymys, kannattaako kaaderipaikkaa varata miehelle, joka ei koskaan tule olemaan nelostopparia parempi. Mun mielestä tähän on hyvin helppo vastaus. Etenkin kun Weiglillä on ilmeisesti jonkin verran jälleenmyyntiarvoa.


Jotenkin ajattelin että Pacosta vielä voisi kehittyä pelin rakenteluunkin osallistuva kärki, mutta hieman hankala on kehittyä, jos puolet ajasta on loukkaantunut. Paha on tuon varaan maalitehtailua laskea.

Jos katsoo tarkemmin Alcacerin otteita, huomaa miehen puutteellisen tekniikan. Tämän perusteella uskallan väittää, ettei hänestä tule koskaan peliin osallistuvaa hyökkääjää. Taito ei yksinkertaisesti riitä. En ole seurannut miten Joelintonilla on sujunut sumujen saarilla, mutta siinä olisi ollut keltamustien sapluunaan loistavasti soveltuva kärki.


Schulzin osalta itse haluaisin antaa eilisestä hieman armollisemman tuomion. Mielestäni meno kentällä ei ollut aivan yhtä toivotonta kuin muutamissa edellisissä matseissa, ja pallojen hukkaamisten sekaan mahtui mukaan myös muutamia ihan onnistuneita haastoja, kuljetuksia ja keskityksiä. Ehkä tuolle kuitenkin näkisin käyttöä tällaisissa otteluruuhkissa.

Mies on nyt ollut viisi kertaa avauksessa. Haastan listaamaan hänen kaikki onnistuneet haastot, kuljetukset ja keskitykset. Tämä on itseasiassa erittäin helppo tehtävä, sillä näitä on tasan yksi: keskiviikon pelissä matala keskitys maalin edustalle. Muihin kategorioihin ei löydy yhtään kriteerit täyttävää suoritusta. Sen sijaan pallonmenetyksiä ja huonoja sijoittumisia puolustuspäässä löytyy pienen novellin verran. Tämä olisi ehkä jotenkin hyväksyttävää rotaation täytemiehelle, mutta 25 miljoonan hankinnalle arvosanaksi muodostuu floppi. Varmasti Schmellekin olisi pystynyt samaan, jolloin rahat olisi voinut investoida vaikkapa edellä mainittuun hyökkääjään tai lupaavaan kasiin. 
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #93 : 01.11.2019 klo 19:34:03
Jos katsoo tarkemmin Alcacerin otteita, huomaa miehen puutteellisen tekniikan. Tämän perusteella uskallan väittää, ettei hänestä tule koskaan peliin osallistuvaa hyökkääjää. Taito ei yksinkertaisesti riitä. En ole seurannut miten Joelintonilla on sujunut sumujen saarilla, mutta siinä olisi ollut keltamustien sapluunaan loistavasti soveltuva kärki.Joelinton tehnyt yhden maalin kymmenessä pelissä. Toki Brucen seksifutiksessa on vaikea loistaa.
« Viimeksi muokattu: 01.11.2019 klo 19:37:45 kirjoittanut Seeteufel »
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #94 : 01.11.2019 klo 20:50:13

Joelinton tehnyt yhden maalin kymmenessä pelissä. Toki Brucen seksifutiksessa on vaikea loistaa.

Viime kaudella Joelinton teki 7 maalia BuLissa ja tuo on tehojen puolesta hänen paras kautensa. Toki viime kaudella tuli myös seitsemän maalisyöttöä.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 02.11.2019 klo 01:11:29

Itse en ole tämän kauden sieniliigan pelejä nähnyt, mutta bulista on tullut katsottua enemmistö matseista. Siltä pohjalta on helppo yhtyä moneen kantaan mitä joukkueen tilaan täälä on mainittu.

Valmennuksen niskaan paskaa on kaadettu ja osin ihan aiheesta, mutta silti pitää muistaa ettei ne valmentajat pelaa kentällä. Vaikutusmahdollisuudet kesken pelin kentän laidalta on aika vähissä mikäli peli ei mene niin, kuin on haluttu.

Yksi ratkaisu tuohon hyökkääjän paikalle olisi peluuttaa Reussia kärjessä. Mies on aivan maailman huippua keskeltä murtautumisessa. Tällöin Alcacer olisi se vaihdosta tuleva subersup ja satunnainen aloittaja, kun Marco tarvii lepoa.

Samalla tämä vaihdos avaisi mahdollisuuden sille, että Brandt avaisi kymppinä ja Götze olisi hyvä vaihtoehto niin kympiksi, kun kärkeenkin. Mikäli Mariolle tarvitaan minuutteja niin Julian keskikentän pohjalle. Myös Reussin peluutusta laidalla olisi syytä miettiä vaikka näenkin, että Marcosta paras saadaan irti peluuttamalla miestä keskikaistalla.

Guerreiro on mielestäni parhaillaan vasempana laitapakkina ja keskikentällä on se suurin tarve hankinnalle, kuten moni on jo todennut. Schulzia taas en näe yhtä paskana, kun moni forum tovereista. Schulz on osaltaan valmennuksen heikkouksien uhri. Tuchelin aikana jopa Ginterin tasoinen puujalka näytti Dani Alvesilta antaessaan kesoja boxiin. Sillon taktiikka pohjautui vasemman laidan ylimiehittämiseen ja nopeaan puolenvaihtoon painottomalle puolelle missä Ginterillä oli kaikki maailman tila ja akka antaa se laadukas pallo boxiin. Mikäli Schulzilla olisi sama tila ja aika keskittää, kun Ginterillä oli Tuchelin pelikirjassa niin jälki olisi tuhoisaa sillä taidolla keskittää mitä Schulzilla on(viime kauden syöttötilaston voi tarkistaa).

Välillä on aika yksinäistä touhua koittaa nähdä posia asioissa, kun ympärillä olevat haluaa vaan kieriä paskassa. :)
« Viimeksi muokattu: 02.11.2019 klo 01:21:04 kirjoittanut -Nilkki- »
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #96 : 02.11.2019 klo 15:23:39

Valmennuksen niskaan paskaa on kaadettu ja osin ihan aiheesta, mutta silti pitää muistaa ettei ne valmentajat pelaa kentällä. Vaikutusmahdollisuudet kesken pelin kentän laidalta on aika vähissä mikäli peli ei mene niin, kuin on haluttu.

Valmennuksen tehtävä on kehittää pelaajia yksilöinä sekä saada heidät pelaamaan joukkueena paremmin. Haluatko perustella Favren onnistumista näissä kategorioissa? Omaan silmään yksikään pelaajista ei ole kehittynyt viimeisen vuoden aikana. Aika moni (mm Reus, Witsel ja Akanji) on sen sijaan ottanut selkeästi takapakkia. Myöskään joukkueena pelaaminen ei ole mennyt parempaan suuntaan. Vai pystytkö sanomaan tältä vuodelta Barca-ottelun lisäksi jotain toista hyvää esitystä joukkueelta? Minusta tuo on muuten todella karu tilasto, jos sitä miettii hieman syvällisemmin. Hyvä valmentaja saa joukkueen pelaamaan paremmin kuin osiensa summa, kuten Freiburg Streichin alaisuudessa, Nagelsmannin Hopp tai Kloppin aikojen Dortmund. Favre ei saa joukkueestaan kaikkea irti.   


Schulzia taas en näe yhtä paskana, kun moni forum tovereista. Schulz on osaltaan valmennuksen heikkouksien uhri. Tuchelin aikana jopa Ginterin tasoinen puujalka näytti Dani Alvesilta antaessaan kesoja boxiin. Sillon taktiikka pohjautui vasemman laidan ylimiehittämiseen ja nopeaan puolenvaihtoon painottomalle puolelle missä Ginterillä oli kaikki maailman tila ja akka antaa se laadukas pallo boxiin. Mikäli Schulzilla olisi sama tila ja aika keskittää, kun Ginterillä oli Tuchelin pelikirjassa niin jälki olisi tuhoisaa sillä taidolla keskittää mitä Schulzilla on(viime kauden syöttötilaston voi tarkistaa).

Minäkin olisin aika tehokas liigajyrä, jos vain joukkuekaverit tajuaisivat pelata mulle tarpeeksi usein pallon vapaaseen paikkaan maalin eteen :) Valitettavasti tämän päivän pelissä ajan ja tilan saaminen ei ole kovin helppoa. Yleensä sen eteen joutuu itsekin tekemään jotakin. Ja tässä Schulz on huonon tekniikkansa vuoksi täysin kyvytön. Mun mielestä on laitapakille aivan kestämätön tilasto, jos viiteen peliin onnistuu yhden kerran tuottamaan vaaraa vastustajan päässä. Sen sijaan huonoja haltuunottoja, harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä tapahtuu joka pelissä tuhottomasti. Tämä voisi olla aivan hyväksyttävää jossain keskikastin jengissä. Nyt puhutaan kuitenkin mestaruutta havittelevan joukkueen huippuhankinnasta, jonka oli tarkoitus ratkaista vaspa-ongelmat. 


Välillä on aika yksinäistä touhua koittaa nähdä posia asioissa, kun ympärillä olevat haluaa vaan kieriä paskassa. :)

Muistutan taas oikeasta kontekstista. Oma kritiikkini perustuu siihen, että keltamustat haluavat tosissaan haastaa alppien rikolliset mestaruusjahdissa ja investoivat tämän vuoksi 130 miljoonaa pelaajahankintoihin. Tätä taustaa vasten Dortmundin suorittamisessa on tällä hetkellä paljon kritisoitavaa.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #97 : 03.11.2019 klo 10:45:35

Eilen oli hyvä päivä. Bayern antoi hieman tasoitusta ja BVBn pelin osalta pahimmat ennustukset eivät tällä kertaa toteutuneet. Hieman avauksen nähtyäni kyllä jäin minäkin miettimään että mitenköhän tässä käy.

Eipä tuo toki mitenkään täydellinen peli ollut. Ensimmäisen jakson vääntö toi ikävästi mieleen aikaisempien pelin tuskan, mutta onneksi toinen puolikas oli merkittävästi parempi. Maaleissa oli mukana hieman tuuria, mutta myös hyviä oivalluksia ja laadukasta viimeistelyä. Ja olihan paikkoja useampaankin.

Kahden johdossa palautui taas aikaisemmat tasurit mieleen. Hieman painostusta vastustaja aikaiseksi saikin, mutta aivan täydellistä paniikkia ei onneksi saatu kehitettyä, ja peli pysyikin lopulta kohtuullisesti hallussa loppuun asti. Toki maalipaikkoja oli myös Wolfsburgilla, joista hyvin olisi maali tai pari voinut tulla. Onneksi Hitz pelasi eilen erinomaisesti. Muutenkin hän on - Pokal pelin pientä vahinkoa lukuunottamatta - ollut viime aikoina oikein luotettava kakkosmolari, nyt kun häntä taas on tarvittu. Hyvä kakkosmolari tuo kummasti turvallisuudentunnetta!

Guerreiro oli taas kyllä hyvä. Enkä toki hänen tuomaa laatua Schulziin nähden lähde kiistämään. Vahinkoja toki sattuu hänellekin, mutta pääsääntöisesti pallovarmuus ja peliäly ovat kyllä erinomaisella tasolla.

Hazard alkaa paljastua erinomaiseksi hankinnaksi, ja varovaisesti kesällä esitetyt odotukset alkavat toteutua. Hazard on ollut mielestäni viime aikoina (muun tuskan keskelläkin) joukkueen paras pelaaja. Aktiivisuus, liike, tekniikka ja viimeistelytaito ovat hyviä ominaisuuksia hyökkäävälle pelaajalle. Toivottavasti taso säilyy ja vielä kehittyykin tuosta.

Keskikentän kaksikko kyllä aiheutti ennakkoon hieman pelonväreitä, mutta vastoin kaikkia odotuksia onnistui tehtävässään aivan kohtuullisesti. Ei nyt erinomaisesti, mutta tämänhetkisessä kierrätystarpeessa, ja rajalliset resurssit noilla pelipaikoille huomioiden, oli mukava havaita että tuollakin kombolla tämäntasoisessa pelissä pärjättiin. Silti Witselin otto kentälle lopussa oli varmasti fiksu veto, ja osaltaan edesauttoi pelin pysymistä hallinnassa.

Aivan hyvä peli siis lopulta. Liikaa en tulevan viikon kovia matseja ajatellen halua vielä innostua, mutta onhan tilanne toki aivan erilainen kun joukkue on nyt saanut muutamia onnistumisia alle ja yksilöt parantaneet peliään. Lisäksi lauantaita ajatellen Münchenissä taitaa olla hieman paineita ja pientä sekaannusta ilmassa - mikä ei silti tarkoita sitä etteivätkö voisi hyvin kyetä keräämään itsensä viikon aikana ja antamaan BVBlle kunnon selkäsaunan. Ja ensin pitäisi vielä kaivaa voitto Interistä kotona. Se ei tule olemaan helppoa.

Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #98 : 03.11.2019 klo 18:55:05

Eilen oli nähtävissä pitkästä aikaa positiivisia merkkejä. Varsinkin 1-0 maalin jälkeinen vartin jakso näytti, että joukkueessa on aidosti potentiaalia varsin laadukkaaseen pelaamiseen. Miehet ja pallo liikkuivat liukkaasti vapaisiin paikkoihin, eikä vastustaja saanut minkäänlaista otetta keltamustaan vyöryyn. Mikä parasta, aina pallonmenetyksen jälkeen alkoi välittömästi agressiivinen prässi syvällä vastustajan alueella eikä Kupla päässyt pallon kanssa juurikaan keskirajaa edemmäksi. Tietenkin heti herää kysymys, miksi vastaavaa ei ole nähty aiemmin koko syksynä? Selvästi materiaali riittäisi dominoivaan pelaamiseen.

Ei liene montaa yllättynyttä, kun Guerreiro oli osoittautui Schulziin verrattuna aivan eri kategorian ratkaisuksi vaspana. Ilman maaliakin mies toi aivan uutta pelotetta vasemmalle laidalle sekä auttoi pari kertaa hyvällä nousulla prässin purkamisessa. En tiedä kuinka paljon näyttöjä Favre tarvitsee, mutta pidän täysin käsittämättömänä ellei lusitaania nähdä jatkossa avauksessa.

Omastakin mielestä Hazard on ollut viime viikkoina tehokkaimmasta päästä luovaa osastoa ja eilinen vain vahvisti tätä. Miehellä on aivan kohtalainen kombinaatio nopeutta, tekniikkaa ja laukausta. Nyt kun maalitili avautui, tämä saattaa entisestään avata henkisiä lukkoja ja vapauttaa uusia voimavaroja.

Ehkä kuitenkin odotuksiin nähden suurin positiivinen yllätys oli Dahoud. Koomailuilta vältyttiin ja mies teki hyvällä liikkeellä itseään koko ajan pelattavaksi. En usko tämän olevan pysyvä olotila, mutta iloitaan kun aihetta on.

Mielenkiintoista nähdä, uskaltaako Favre jatkaa tällä lievästi rohkeammalla linjalla vai vaivutaanko takaisin varmistelun tielle. Seuraavan viikon kuluessa on tiedossa syksyn kaksi tärkeintä peliä, joten kiusaus varmanpäälle pelaamiseen on varmasti suuri.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #99 : 03.11.2019 klo 20:39:57

Nyt kun Dahoud mainittiin, on kyllä pakko nostaa yksi ’ulkojalkapallollinen’ asia esille: Dahoudin tyyliin voi kyllä luottaa; ollaan jo vuosia teini-ikäisten poikieni kanssa naureskeltu kaverille! Nyt noita pornoviiksiä ei kyllä voita mikään! :D

Muuten olen kyllä samaa mieltä, esitys oli positiivinen yllätys - vaikka ei mitään suurempaa jatkosta tosiaan takaakaan..

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines