FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2020 klo 03:51:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Königsblaues Kasperletheater: FC Schalke 04 2019-  (Luettu 7086 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #25 : 14.09.2019 klo 21:58:54

... kategorian 'Shouldawouldacoulda' tapauksista ajankohtaisin Ruhrin alueen sydämessä lienee kotoinen Teemu Pukkimme ja hyvästä syystäkin. Suomalaisena miehen nimi nousee aina silloin tällöin esiin vanhoja päiviä muisteltaessa ja näissä yhteyksissä saa kuullakseen erilaisia huhuja sekä teorioita kotkalaisen Schalkessa kokemiin vaikeuksiin liittyen. Tältä osin kiinnostaisi kovasti kuulla tai lukea aikanaan Pukin omia kiikkustuolimuisteloita aiheeseen liittyen sekä vertailla näitä mainittuihin kiertäviin tarinoihin. Haluamatta tässä kohtaa sanoa näistä sen enempää, uskaltaisin väittää finskin suurimman ongelman Gelsenkirchenissä olleen kuninkaansinisiltä täydellisesti puuttunut suunnitelma nuoren miehen kehittämiseksi vihreän veran sisä- sekä ulkopuolella. Pukin nousu kaikista kirkkaimpiin valoihin on toki aikamoinen kasvutarina muutamine laskelmoimattomine käänteineen vaimon ja elämänkumppanin löytämisestä tyttären syntymään, mutta mieleen juolahtaa silti pari seuran vaikutuksen ulottuvissa olevaa elementtiäkin. Näistä Alexander Zornigerin työ luotsina Pukin kehityksen eteen on yksi aspekti, mutta en aliarvoisi Lukas Hradeckyn kanssa vietettyjen kimppakämppävuosienkaan merkitystä. Bröndbyssä kotkalaisesta pidettiin huolta kaikilla elämänaloilla, Schalkessa nuori mies hylättiin - monen muun muualta saapuneen nuoren kaiffarin tapaan - omilleen seuran ja joukkueen virallisten aktiviteettien ulkopuolella. Tuskastuttavaa nähdä, millä tavalla Pukinkin tapauksessa Schalke heitti talenttia menemään.

(P.S. En silti kaipaa sitä Pukin kuninkaansinisten päivien forumsirkusta, mikäli tähän halutaan mahdollisissa vastauksissa viitata.)

---

Muissa uutisissa Schalken sanotaan päästäneen kesän hyökkäyssuunnan suurhankintansa Benito Ramanin maajoukkuetouhuihin toistuneista nilkkavaivoista huolimatta. Tätä perusteltiin halulla mahdollistaa belgialaiselle tämän ensimmäinen keikka 'Punaisissa paholaisissa', mikä on inhimillisesti katsottuna hieno ele seuralta. Varjopuolena vain Raman palasi sellaisessa kunnossa, että osallistumisesta huomiseen kamppailuun Paderbornissa ei tule mitään. Leipzigin keikkakin lienee uhanalainen, eli kaksi kivasti vastaiskumahdollisuuksia tarjoavaa ja laitamiehen vahvuuksia korostavaa taistoa mennee sivu suun. Hienoa..!
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #26 : 21.09.2019 klo 14:43:14

Schalke pelasi eilen viihdyttävää peliä ja otti vielä loppuhetken osumalla ansaitun voitonkin. Komeita maaleja (myös Mainzin tekemä) kaikki tyyni. Katsojaystävällinen matsi. Ylos
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #27 : 05.10.2019 klo 14:50:50

Ei kauheasti ole viime viikkoina liiennyt Schalkea koskevien tapahtumien päivittämiseen, vaikka aihetta tuohon äskettäin löytyikin seuran sisäisten tapahtumien takia. Palataan tähän kuitenkin tuonnempana, kun pallo pyörii taas muutamien tuntien päästä Gelsenkirchenissä karnevaalikaupungin kilipukkilaumaa vastaan. Schalke seilaa matsiin neljän peräkkäisen voiton synnyttämässä myötätuulessa, eli lapuille kannattanee laittaa rohkeasti kakkosta huonosti kauteen startanneen Kölnin puolesta. Päinvastaisen tuloksen kohdalla allekirjoittanut nostaa kyllä handunsa pystyyn ja myöntää mielellään, ettei tajua tästä maailmanmenosta enää mitään. Toisaalta lähellä se oli menneenä lauantainakin, kun kuninkaansinisten matkaan tarttui hyvän esityksen kruunuksi täysi pistepotti Dunkeldeutschlandin perukoilta. Itse laskeskelin 4:0- tai 5:0-selkäsaunan varaan. Vaan mikäs tämän hienompaa?

P.S. Amine Harit on ihanan lutunen sälli ja kova skulaamaan futista!
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #28 : 03.11.2019 klo 15:01:04

Berliinin derbyä lukuun ottamatta aika paska viikonloppu alla näin tuloksellisesti, mutta ehkä Schalkelta saisi tällä kertaa sopuisan finaalin ennen uutta viikkoa. Ainakin aloittelut on kohdillaan, kun täällä Augsburgissa ryystetään olutta kannattajapiireissä tutun Schalkerin isännöimässä ravitsemusliikkeessä ja jauhetaan autuaina paskaa ennen Guido Burgstallerin ja Mark Uthin hukattujen maalipaikkojen festivaalia. Valkku Wagneria lukuun ottamatta luulisi tähän mennessä kaikkien huomanneen näiden nallipyssyjen kuuluvan penkille nuoren Ahmed Kutucun edestä, mutta partaveikko pitänee kiinni valinnoistaan. Muilta osin hyvälle valkulle suotakoon ehkä tämä, kun ei tässä nyt muutenkaan sarjapaikkaa kovemmista panoksista olla taistelemassa ja tähän mennessä on näyttänyt hyvältä.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #29 : 09.11.2019 klo 13:03:19

Raskas viikko takana sysipaskan Augsburg-matsin, Salif Sanen loukkaantumisen ja varsinkin Clemens Tönniesin paluun myötä. Baijerissa toki onnistuttiin vääntämään kauden paskimmasta peli- ja valmennussuorituksesta huolimatta täysi pistepotti, eikä Sane loukkaantunut ihan niin vakavasti kuin aluksi tuli pelättyä. (Kuukausien huili silti.) Tönnies taas... ei jumalauta. [Virallinen] Schalke on kyllä näyttänyt menneinä kuukausina olevan yksi ainoa paskaseura nykyään. Kyljyskeisarin paluuta juhlistettiin seurassa haastatteluin ja kruununa pitkähkö face-to-face-video miehen kanssa, jossa tämä yritettiin esittää keissinsä varsinaisena uhrina. Syljettää tällainen lammastelu. Häpeällistä!

... vaan minkäs teet. Kulissien takaa kuultuna ultrat on kuulemma peloteltu katteettomilla uhkauksilla hiljaisiksi ja nykyisessä setämiesten identiteettipaniikissa valitettavan iso osa muusta seurakentästä on yksinään maailmankatsomuksellisistakin syistä Tönniesin puolella. Ei kauheasti taas innosta seurata tätä touhua.

Ja silti kohta kiroillaan taas 90 minuuttia kuninkaansinisiä katsellen. Fortunan kanssa on parikin laskua avoinna ja toiveissa olisi Tönniesin ystävän Friedhelm Funkelin nöyryyttäminen, mieluusti Benito Ramanin toimesta. Pääasia olisi kuitenkin palata takaisin Augsburg-matsia edeltävälle pelilliselle tasolle, ettei tarvitsisi hukuttaa maksaansa olueen. Sikäli kun Mark Uthin tai Guido Burgstallerin nimi piirtyy taas avausmiehistöön, en usko pystyväni hillitsemään itseäni. Kutucu kehiin, kiitos!
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #30 : 09.11.2019 klo 14:36:59

Clemens on rangaistuksensa kärsinyt eikä siten ole enää rasisti >:(
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #31 : 22.12.2019 klo 12:59:08

Nübel lähtee kesällä ilmaiseksi jonnekin.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #32 : 22.12.2019 klo 17:04:18

Jonnekin eli siis Bayerniin. Tätähän on pidetty julkistusta vaille varmana jo kuukausia, muistaakseni jo ennen harjoituskauden alkua.

Kuten Dieterkin taisi aiemmin kirjoittaa, todella naiivi ratkaisu Wagnerilta nimittää Nübel tätä taustaa vasten kapteeniksi. Tai suoraan sanoen älytön, kun nauha luultavasti vaihtaa omistajaa tammikuun aikana toiseen hihaan (Stambouli?).
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #33 : 22.12.2019 klo 18:00:42

Kuinkas on, pääseekö pelikeltonsa jälkeen kentälle enää? Vaikka ei kai tämä sinänsä puskista tullut.
Müllermilch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HUUUUUUUUUU


Vastaus #34 : 22.12.2019 klo 21:46:28

Kuinkas on, pääseekö pelikeltonsa jälkeen kentälle enää? Vaikka ei kai tämä sinänsä puskista tullut.
Siellä on ilmeisesti otettu urasuunnittelussa mallia kollega Schubertilta. Ainoa oikea ratkaisuhan tässä on penkittää Nübel loppukaudeksi, kuten myös taannoin Dresdenissä Schubertin kanssa tehtiin. Siinähän myös harjoittelisi sitä, mitä seuraavat kaudet joutuu Bayernissa tekemään. Toivottavasti Wagnerilta löytyy munaa tähän ratkaisuun.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #35 : 05.01.2020 klo 05:48:26

Kas, kas. Tässä ihmetellään nyt Kurikkaa myöten huuli pyöreänä maalivahti Nübelin seuravalintaa, :o. Taisi paderbornilainen kuulla kuuluisan edeltäjänsä tapaan vasta vuoden vaihduttua müncheniläisten kiinnostuksesta ja sen tapahduttua asiat hoidettiinkin Hasan Salihamidzicin kaltaisen uskomattoman ammattilaisen myötävaikutuksella lähes ennätystahtia. Tästä se Sammerkin silloin aikoinaan latoi faktat tiskiin, Bayern työskentelee yksinkertaisesti aivan eri kompetenssitasolla siirto- ja sopimuskysymysten parissa ja saa parissa päivässä aikaan sen, mihin Schalke ei yli kuudessa kuukaudessa pystynyt. Hattua päästä!... ei sillä, nyt tämä saatanan sirkus on ohi ja nauhakin lähti olkavarresta. (Vahvaa kautta keskikentän ytimessä skulaava Omar Mascarell on hyvä valinta.) Seuraava askel on siirtää Nübel kesäkuuhun asti amatöörien vaihtopenkille katselemaan esimerkiksi Mario Barthin tai Matze Knopin parhaita paloja. Kun kaverin pää ei kestänyt edes 'avointa' sopimustilannetta ja mokia nähtiin kuin liukuhihnalta - esimerkiksi Leverkusenissa tai Frankfurtia vastaan - loppu kohden, en usko tämän selviävän stadionin paineen alla seuraavan osoitteen nyt paljastuttua. Mönchengladbachia vastaan nähtäneen taas vanhoja tuttuja bannereita stadionilla ja Nübelille tehdään selväksi, ettei tämän palveluksia enää kaivata Berger Feldillä tai muuallakaan kuninkaansinisessä sotisovassa. Muilta osin laskisin enemmän sellaisen hiljaisen halveksunnan kuin aggressiivisten vihanosoitusten varaan. Kaikkien vuosien saatossa nähtyjen lähtöjen jäljiltä kauhean moni ei jaksane tuhlata aikaansa Nübelin kaltaisiin luukkuhousuihin. Markus Schubert maaliin ja Ralf Fährmann takaisin lainalta Norwichista, that's it. Poissa silmistä, poissa mielestä.

Muualla aloitettuun keskusteluun Nübelin [palloilulliseen] perspektiiviin liittyen on ihmeteltävä miehen siirtoa tässä vaiheessa uraa. Kaikesta potentiaalistaan huolimatta paderbornilainen ei Bayernissa ykköseksi ole nousemassa lyhyellä tähtäimellä. Münchenissä katsellaan vielä vuosia legendaarisen reklamaatiokäden heilumista. Vaikka maailmanhistorian parhaan maalivahdin kulta-aika on ollutta ja mennyttä, on tämän asema yhä kuin betoniin valettu. Kysykää vaikka Marc-Andre ter Stegeniltä. Brazzo turautelkoon vastaisuudessakin ideoitaan rotaatiosta, se ei muuta mitään. Tavoitteellinen huippumaalivahti ei tällaiseen suostu. (Tähän liittyen suosittelen lukemaan ter Stegenin ison haastattelun 11FREUNDEssa.) Nübeliä vartoo siis, ilman loukkaantumisia, Gelsenkirchenissä toivottavasti koittavan puolivuotisen päälle pari kolme lisäkautta pakaralihastreeniä saksalaisstadioneiden recaroilla. Käsittämätön ratkaisu tässä iässä. En ihan oikeasti hiffaa, mikä - pakottavan tarpeen saavuttaa salaattilautanen unohtaen - sai ensi vuonna 24 vuotta täyttävän kaiffarin vaihtamaan varman aloituskokoonpanopaikan vaihtopenkkiin. Schalkenkin palkalla olisi maksanut päivittäiset gourmet-C[urry]P[ommes]M[ayo]t vuosikausiksi. Pariin Taxi-Telleriinkin silloin tällöin olisi varmasti rahat löytynyt. Noh, se säilynee lähiajat arvoituksena.---

Muissa uutisissa Schalke on laittanut hyökkäyssuunnan kalustoaan hieman uuteen muotoon talven siirtoikkunan alkupäivinä. Lähinnä laiskaan ja haluttomaan surffailuun syksyn aikana keskittynyt Mark Uth lähti kotikaupunkiinsa Kölniin lainalle ja Steven Skrzybski lähiseudun Fortuna Düsseldorfiin. Nallipyssy-Uthin tapaan uutta nousua uralleen kotiseuduiltaan hakee Fabian Reese, nuorukainen suuntaa pysyvästi Kieliin. Näillä siirroilla Schalke saa pääasiassa hieman helpotusta palkkakustannuksiinsa, palloilullisesti lähinnä vain Uth on saanut säännöllistä vastuuta ja tämän osalta suoriutunut uskomattoman huonosti. Kuninkaansinisestä näkökulmasta menetys on sen myötä olematon.

Päinvastainen markkinaliikehdintä on tähän mennessä jäänyt Bremenin kausiotsikon huhuiluista tuttuun Michael Gregoritschiin. (Klick.) Pohjoisen kalastajatorpan sijasta itävaltalainen skulaa kevään Schalken paidassa, tuoden ilahduttavan tuulahduksen erilaista osaamista kärkeen tai kärkimiesten taakse. Tässä vaiheessa on vaikea sanoa, missä ja minkälaisessa roolissa mies David Wagnerin papereissa seisoo. Kysyä saa luonnollisesti tasonkin perään, sillä Gregoritsch ei tasoltaan nyt niin merkittävästi esimerkiksi Guido Burgstallerista eroa. Pallollisen osaamisen suhteen ero on toki selkeä ja mielenkiinnolla katselisin itävaltalaista esimerkiksi kolmikon Amine Harit, Benito Raman ja Ahmed Kutucu kanssa Schalken hyökkäyspeliä tähdittämässä. Wagnerin uskon silti katselevan ennemmin Rabbi Matondoa sinne Haritin ja Ramanin kaveriksi. Näillä ratkaisuilla Gregoritschin ympärille saisi tuotua aimo annoksen dynamiikkaa, Suat Serdarin tukiessa kasipaikalta ja Jonjoe Kennyn alhaalta laidalta. (Daniel Caligiuri on myös syytä mainita.) Haritille pystyisi suomaan enemmän vapauksia ja vapaata lääniä toteuttaa itseään, mikä on tähän mennessä ollut kuninkaansinisten tämän kauden menestyksen 'salaisuus'. Kun edes yksi sinivalkoinen vielä painaisi palloa pussiin, niin sitä katselisi luultavasti hyvinkin mielissään gelsenkircheniläisten hyökkäyssuunnan esityksiä. Edeltävästä kerrasta onkin aikaa.

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines