FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.09.2020 klo 16:14:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 23
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2019-2020  (Luettu 125002 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


: 19.08.2019 klo 16:00:24

#notforeveryone ja onko se läski vai ei. Pazza Interiä ei kuulemma tulla enää näkemään ja jatkossa mennään tasaisen tylsästi kausi läpi. Ainakin mercato on jatkanut hieman pazza Inter linjalla kun Nainggolan, Perisic ja todennäköisesti Icardi myydään/lainataan pois.

Uusi kausi ja uusi ketju. Jotain sinistä, jotain lainattua ja jotain vanhaa, niinpä laitan jatkoksi edelliskauden katjuun laittamani viestin copy pastella ja perään hieman päivityksiä.


Conte siis uusi valmentaja ja taktiikkana harjoituskaudella on käytetty 3-5-2 ryhmitystä. Conten harjoitusmetodit ja vaatimustaso ovat uutisten mukaan kovat ja niin täytyykin. Mielikuvaa Contesta ei ole vielä rakentunut ja ilmeisesti vaativa, mutta motivoiva valmentaja. Kysymysmerkkinä on se, että kuinka nopeasti pelaajat tottuvat ja oppivat tuon uuden taktiikan ja onko Interillä riittävän hyviä pelaajia toteuttamaan tuota taktiikkaa. Isoja muutoksia on tarvittu, että materiaali saatiin sopimaan uuteen taktiikkaan sopivaksi, mutta toisaalta muutokset ovat olleet osaksi pakotettuja muutoksia johdon suunnasta. Icardi ja Nainggolan olisivat varmasti sopineet uuteenkin ryhmitykseen jos olisivat käyttäytyneet ammattimaisesti, Perisicistä ei ilmeisesti saatu muokattua taktiikkaan sopivaa pelaajaa. Toimiessaan 3-5-2 on varmasti hyvä ja toimiva taktiikka, nyt vain toivotaan, että aika riittää sen oppimiseen.

Maalivahdeista ei paljoa sanottavaa oikeastaan ole, jatketaan vanhalla kaavalla ja toivotaan ettei Handanovic loukkaannu.

Puolustuslinjan muutos kolmeen toppariin tuo vaikeuksia ja nyt alkaa olla kiire omaksua uusia taktiikoita. Yhden harkkapelin katsoneena (Valencia) puolustuksen muodot ovat vielä aivan hakusessa. En ole myöskään vakuuttunut Candrevan ja Dalbertin puolustuskyvyistä. Oikeastaan koko ensimmäinen puoliaika oli toppareille vastaiskujen torjumista ilman wingbackien tukea. En ole lainkaan vakuuttunut tuon toimivuudesta tässä vaiheessa. D'ambrosiokin huiteli välillä missä sattui ja vastaiskua torjumassa oli vain kaksi topparia ilman muuta tukea. Jos tuota ei saada korjattua ennen kauden alkua niin en ihmettele vaikka ensimmäiset pelit olisivat tappioita. De vrij pelasi ihan ok pelin ja näksin hänet tuossa D'ambrosion paikalla peliätekevänä topparina jos avauksessa ovat kolmikko De vrij, Godin ja Skriniar. D'ambrosio tulee saamaan kyllä peliaikaa ja nyt onkin tärkeää saada hänelle kokemusta tuosta paikasta. Skriniaria peluutetaan koko ajan väärällä puolella ja jo viime kaudella oli näkyvissä, että pelaa paremmin tuossa oikealla puolella. Jostain syystä miestä on nyt peluutettu koko ajan vasemmalla puolella ja se syö mielestäni parhaan terän pelistä. Olisiko paikka sitten tuossa kolmikon keskimmäisenä vai tuleeko Godin siihen pelaamaan. Godin ei pelannut, enkä ole muita pelejä nähnyt niin kertokaa jos tiedätte, että miten aikaisimmissa peleissä on puolutus sujunut. Wingbackeistä on vaikeaa sanoa mitään kun Dalbert on hyödytön niin ylös kuin alaspäin pelatessa. Asamoah oli hyökkäyssuunntaan parempi kuin Dalbert ja toivon, että Dalbert myydään ja hommataan joku parempi kirittäjä Asamoahille. Candreva oli ihan ok ylöspäin, mutta puolustuspelaaminen ei oikein onnistunut. Toivotaan, että Lazaro on ratkaisu tuohon ongelmaan.

Keskikenttä on kokenut pienen muutoksen Nainggolanin lainan ja Barellan sekä Sensin tulon myötä. Lähtökohtaisesti Brozovic tulee olemaan avauksen mies joka pelissä jonka jaksaa pelata. Nyt kuitenkin on parempia vaihtoehtoja lepovuoron antajaksi. Sensi teki itseeni hyvän vaikutuksen ja mielestäni pystyy paikkaamaan Brozovicia osassa peleistä. Muutenkin näytti siltä, että ainakaan Joao Mario tai Borja Valero eivät tule olemaan vaihtoehtoja keskikentälle koska Sensi on omasta mielestä paljon parempi. Joao Mario täytyy saada myytyä koska on aivan turha pelaaja joukkueessa. Borja on kyllä niin ammattimaisen oloinen, että yksi vuosi varamiehenä ja tsemppaajana ei itseäni haittaa. Barellasta ei oikein saanut kuvaa, että millainen pelaaja on kyseessä. Toivotaan, että kasvaa nyt siihen toisen avaajan paikalle ja ottaa vastuuta keskikentällä. Sensi saattaa olla alkukauden yllätys ja nappaa avauksen paikan kokoonpanosta. Veikkaan, että tullaan näkemään monesti kentällä ainakin vaihdosta. Vecino ja Gagliardini ovat sitten muut vaihtoehdot keskikentälle ja varmaan molempia tullaan näkemään säännöllisesti, ellei saada hankittua vielä yhtä kovempaa keskikenttää. Lähtökohtaisesti osa-alue joka on parantunut viime vuodesta hieman ja yhdellä kovalla hankinnalla oltaisiin tasavertaisia muiden top 4 joukkueiden kanssa. Vielä tuossa on kuitenkin pieniä kysymysmerkkejä ilmassa.

Hyökkäys tulee olemaan ainakin mielenkiintoinen koska nyt pelitapa sisältää kaksi kärkeä. Icardin maalintekotaitoa voi tulla ikävä, mutta ratkaisut on tehtävä koko joukkue mielessä. Uskoisin Icardin olevan vielä parempi kahden kärjen taktiikassa, sopivan pelaajan vieressä, mutta turha näitä on enää miettiä. Lukaku ei alkuun vaikuttanut kovinkaan hyvältä ostolta, varsinkaan tuohon hintaan. Nyt kuitenkin kun Lukaku on Interin pelaaja, on täytynyt alkaa miettimään asiaa positiivisesti. Jos Zapata sai tehtyä 30 maalia Atalantassa niin kyllähän Lukakulla pitäisi olla mahdollisuudet samaan. Kuitenkin hieman samanlaiset pelaajat kyseessä ja pidän Lukakua kuitenkin näistä parempana pelaajana. Tietysti voidaan sanoa, että Atalantaa vastaan oli enemmän tilaa juosta ja taktiikka ja pelikaverit on erilaisia. Interillä pitäisi kuitenkin olla näistä ne paremmat pelaajat rinnalla ja varmasti viime kauden Atalantaa vastaan yritettiin myös bussittaa. Gomes ja Ilicic antavat varmasti luovempia vaihtoehtoja hyökätä kuin Asamoah ja Candreva, mutta kokonaisuutena mahdollisuudet ovat vähintään samaa luokkaa. En usko, että Lukakun kausi alkaa ilotulituksella vaan tietyn ajan vaatii, että pääsee mukaan tempoon ja uuteen sarjaan. En yllättyisi yhtään jos Lecceä vastaan Lukaku näyttäisikin hieman hukassa olevalta. Toisaalta kyseessä on kuitenkin ammattilainen joka on tottunut olemaan ihan siellä terävimmällä huipulla niin maali Lecceä vastaan ei olisi ihme. Martinezilla alkaa nyt kausi jolloin on mahdollisuus osoittaa olevansa jo nyt ykköskärjen arvoinen. Riippuen tietenkin loppu mercatosta niin paineitakin aletaan kasaamaan hartioille onnistumisista. Tämän takia olisikin hyvä olla varma kolmoskärki (Dzeko) vaihtopenkillä tai vaihtoehtona avaukseen. Kausi on pitkä ja kolmas hyvä kärkipelaaja on pakollinen hankinta. Hyökkäys on tällä hetkellä se suurin kysymysmerkki suorittamisen suhteen jos puolustus on taktiikan suhteen.

Vielä on mercatoa jäljellä ja harjoituksia vedettävänä, ennen kuin kausi alkaa. Toivotaan siis, että taktiikka saadaan hiottua kuntoon ennen kauden avausta ja saadaan vähintään yksi hyökkääjä, vasen wingback ja kirsikkana huippu keskikenttä niin kaikki on valmista. Johdon toimista täytyy vielä sanoa, että ehkä tämä kesä oli sitten se paras aika tehdä kunnon tuuletus pukukopissa kun valmentaja ja taktiikka vaihtuivat joka tapauksessa. Tavasta jolla tämä tehtiin, jättää toivomisen varaa ja voidaan vain arvailla mitkä motiivit siellä ovat olleen taustalla. Ulkopuoliset eivät varmasti saa koskaan tietää lopullista totuutta Icardin ja seuran välisistä riidoista tai syistä ottaa kapteenin nauha pois. Huhuissa on ollut niin monenlaista syytä, että noista on mahdotonta saada totuutta. Seuran ja joukkueen etu on kuitenkin aina tärkeämpää kuin pelaajan ja toivottavasti tämä oli viimeinen isompi ongelma seurassa.

*                            *                          *                               *                                  *                               *

Eli Lukaku tuli kärkeen ja tällä hetkellä sisään tuodaan myös Biraghia sekä Sanchezia. Biraghin tulo tarkoittaisi sitä, että vasen laita olisi tasaisen varma ilman suuria odotuksia. Tämä kelpaisi itselle vallan hyvin koska oikea laita onkin yksi suuri kysymysmerkki. Candreva saattaa olla ihan välttävä varamies laiturin paikalle, mutta parempaa odotin. Lazaro on edelleen täysi kysymysmerkki ja ainoa varma pelaaja paikalle on puolustavampi D'ambrosio. Edelleen on liian aikaista sanoa, onko mercato onnistunut vai ei. Vielä on niin suuria liikkuvia palasia, että odotetaan ensin Icardin päätöstä ja Interin tulevan viikon liikkeitä. Kirjoitellaan lopullinen tuomio näiden jälkeen.

Mutta nyt on kauden odotus käynnissä ja tunnelma on odottava.
« Viimeksi muokattu: 19.08.2019 klo 16:07:19 kirjoittanut kehäraakki »
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #1 : 20.08.2019 klo 19:50:54

Kiitos Kehäraakille uudesta kausitopikista :ylos;

Alexista, kuten siirtoketjussa kovasti huhutaan ollaan tuomassa Interiin laina+osto-optiolla ja jos vielä Mauno maksaa ison osan palkasta niin eihän Interillä siinä juuri mitään hävittävää ole. Huolta aiheuttaa enemmän liikehdintä seurasta ulos päin. Joao Mario, Dalbert vielä joukkueen mukana ja molemmista pitäisi päästä eroon ja pian. Monacoa ja Niceä on liikkunut huhuissa mutta jotain pitäisi tapahtuakin ja enää pari viikkoa ikkunaa jäljellä. Sitten siellä on vielä toki Icardi.. en edes jaksa ja uskalla ajatella mitä tässä tulee käymään. Mieluummin istuttaisin ukkelia pari kautta poppareilla kuin että siirtyisi juveen pähkinöillä. Pois suljettua lienee kuitenkin se skenaario, että herraa nähdään kentällä uudessa pelinumerossaan vaan #7 mennee Alexisisille jopa tämän viikon aikana.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #2 : 20.08.2019 klo 20:13:59

Ylos

Sanchez olisi tulossa. Ilmeisesti vielä neuvotellaan yksityiskohdista (palkan suhteen, kuka maksaa ja miten paljon) ja/tai odotellaan muita liikkeitä. Voi esim. olla, että jos Dybala olisi swapissa saatavilla niin Sanchez pidetään holdissa. Toisaalta tähän vaikuttaa Neymarin siirto, koska jos se onnistuu niin Dybala siirtynee Pariisiin.

Tähän mennessä case-Icardi on kyllä hoidettu sieltä talvesta asti enemmän tai vähemmän päin persettä, mutta lopputulos ratkaisee minkä tuomion johto tästä saa. Tähän lopputulokseen voi vaikuttaa vielä sen vajaa pari viikkoa, vähän kiire siis meinaa tulla.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #3 : 21.08.2019 klo 02:59:13

Uudelle otsikolle Ylos

Dalbert

Rapojen mukaan paluu Nizzaan on "deal done", laina + 12-13milj.€ osto-optio ja patongit maksavat vielä brassin liksan kokonaan Ylos

Sanchezin kohdalla lädit ovat rapojen mukaan ottaneet hieman jarrua päälle ja siellä olisi nyt ehdotettu uusia ehtoja siirrolle. Interin pitäisi maksaa "enemmän" chileläisen liksasta ja 15milj.€ osto-optiotakin haluavat nostaa. Eipä siinä, ihan ymmärrettävää heidän kannaltaan mutta ei tässä nyt Interinkään kannata turhaan liikaa siimaa antaa. En näe chileläistä mitenkään välttämättömänä hankintana vaan jos on edullisesti saatavissa mukaan niin miksi ei? Italiassa uskotaan edelleen vahvasti että tämä menee läpi hyvinkin pian.

Hitto, alle viikko ja sitten taas mennään Ylos
Agagabuto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #4 : 21.08.2019 klo 09:17:58

Hieno avaus!

Icardin (=Wandan) aivoituksista saa yhtä paljon tolkkua kuin Trumpin twiiteistä. Ihan oikeastiko siellä vielä ajatellaan, että sinimustissa löytyisi sijaa kentältä. Eihän tässä ole kuin valmentaja, kannattajat ja varmasti ainakin suurin osa pelikavereistakin (mitään puolustuspuheenvuoroja ei ole juuri kuulunut) jo tehneet selväksi, että on aika lähteä.

Tuntuu kyllä vielä aika oudolta nähdä Conte kentän laidalla, mutta siihen varmaan tottuu, eikös?
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #5 : 22.08.2019 klo 01:04:17

Rapojen mukaan paluu Nizzaan on "deal done", laina + 12-13milj.€ osto-optio ja patongit maksavat vielä brassin liksan kokonaan Ylos

...ja tämä sitten ilmeisesti kaatui viime metreillä kun seurat eivät päässeetkään sopimukseen ehdoista. Nyt sitten pöydällä onkin Dalbert <--> Biraghi -swapi Violan kanssa joka seurojen välillä on jo sovittu, pallo on Dalbertilla joka ei ole vielä ilmaissut kantaansa tähän siirtoon.

Icardin (=Wandan) aivoituksista saa yhtä paljon tolkkua kuin Trumpin twiiteistä. Ihan oikeastiko siellä vielä ajatellaan, että sinimustissa löytyisi sijaa kentältä. Eihän tässä ole kuin valmentaja, kannattajat ja varmasti ainakin suurin osa pelikavereistakin (mitään puolustuspuheenvuoroja ei ole juuri kuulunut) jo tehneet selväksi, että on aika lähteä.

Kiukuttelevan kakaran käytöstä, en oikein itse keksi miten muuten kuvailisin Icardin ja Wandan toimintaa. Tuntuu että ihan vittuillakseen jahkaavat ja vänkäävät päivänselvästä asiasta kun kaikille on selvää että Icardilla ei ole minkäänlaista tulevaisuutta Milanon sinimustalla puolella. Ottajia olisi varmasti jonoksi asti mutta kun itse ovat vaihtoehdot kutistaneet kahteen mahdolliseen niin nyt pitäisi myös alkaa syömään niitä muroja joihin ovat pitkällä kaarella kusseet. Joo, Inter-johto ei myöskään ole ihan parhaalla tavalla asiaa hoitanut mutta onhan tämä käytös myös hyvin epä-kypsää pelaajalta itseltään ja syyllistä voi katsella omasta sängystään. Joku oikea pelaaja-agentti olisi varmaankin vetänyt litsarilla poskeen ja sanonut että nyt vittu menet sinne Napoliin jos kerta Italiassa haluat pysyä. Surkuhupaisa farssi kaikkiaan ja ei tätä jaksaisi enää seurata, painuisi vaan vittuun niin nopeasti kuin mahdollista.
Hommeri

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 22.08.2019 klo 12:40:04

Kausi vihdoin alkaa maanantaina Lecceä vastaa. Conten eka vuos Milanon sinimustissa ja 1-3 sijat pitäis olla ne mitä lähetään hakemaan. Godin, Barrella, Sensi,Lazaro ja Lukaku (mahdollisesti vielä Sanchez) tuntuvat kyllä sellaisilta tekijöiltä joita todellakin tarvitaan uuteen tulemiseen. Mestareiden liigassa ei sais tänä kautena samanlaista sulamista kuin viime kaudella.

Kiitos Kehäraakille uudesta kausitopicista ja hyvää kautta kaikille Nerazzurreille, Forza Inter!
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #7 : 22.08.2019 klo 13:00:13

Kauden avauspelin läheneminen innoittaa :)

Dalbert, Joao Mario ja Icardi. Siinä on nimet joiden tulisi vielä poistua nopeasti joukkueesta, että olisi mahdollista edes yrittää jotain vahvistusta hankkia korvaajaksi. Huhuahan on ollut Dalbert <-> Biraghi kaupasta jolloin vahvistus saapuisi samassa kaupassa kuten Icardi <-> Dybala kaupassakin. Tosin tuo Icardin ja Dybalan vaihtokauppa näyttää hyvin epätodennäköiseltä ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Juventus yrittää tehdä viime hetkellä hävyttömän alhaista tarjousta jonka Inter hylkää ja siitä alkaa Icardien itkut sosiaaliseen mediaan ja uhkailu oikeustoimilla. Ilman kaikkea tuota sivutuotetta Icardi olisi liian hyvä pelaaja myytäväksi, mutta pikkuhiljaa omakin ymmärrys alkaa loppua. Nythän Icardi on postannut kuvia rakenteilla olevasta asunnosta joka ilmeisesti sijaitsee jossain Milanon keskustassa. Noin kaksi viikkoa ja tiedetään lopputulos tuohonkin vääntöön, luulen ettei Interin johdon pokka pidä ja pettyneenä saadaan lukea siirtouutisia asiasta. Joao Mariota ei saada kaikesta päätellen mihinkään koska näytöt ovat niin huimat, tulisi joku ja pelastaisi vaikka lainadiilillä.

Alkava kausi on jälleen kerran ennakkoon mielenkiintoinen. Pienemmissä joukkueissakin on mielenkiintoisia pelaajia kun mm. Brescia juoksuttaa Balotellin ja Tonalin kentälle. Keskikastissa vastaavasti Cagliarilla on Nainggolan, Nandez sekä Rog keskikentällä. Tähän voisi nostaa kaikista joukkueista melkein jonkin pelaajan, muuta aika ei riitä siihen. Ylemmässä keskikastissa yllätysvalmiita joukkueita ovat Torino, Fiorentina ja Atalanta. Atalantan voi olla vaikeaa toistaa temppuaan top4 sijoille koska tänä vuonna energiaa syö myös CL-pelit ja mahdolliset EL-pelit. Mahdotonta se ei ole, mutta lähtökohtaisesti Atalanta on ylemmän keskikastin joukkue.

Top4 sijoista on tällä kaudella mielenkiintoinen vääntö koska monella joukkueella on valmentaja vaihtunut.

Sijat 1-2: Scudetton vahvimmaksi suosikiksi on laitettava Juventus vaikka se onkin tylsää vuodesta toiseen myöntää, niin Juventus on suurin suosikki. Sarrin tulo valmentajaksi sekoittaa kuitenkin sen verran pakkaa, että nyt tuo scudetton voitto ei ehkä tule olemaan niin selvää. Avauskokoonpanossakin on vielä muuttuvia tekijöitä, mutta ero Napoliin on tänä vuonna pienempi kuin aikaisemmin. Napolissa on nyt jatkuvuutta ja joukkuetta on vahvistettu valmentajan mieleiseksi. Napolissa on tehty hyvää työtä sopivalla rahamäärällä, että kehitystä on ollut mahdollista jatkaa. Napoli ei ole kaukana Juventuksen tasosta, mutta omaan silmään keskikentän suoritusvarmuus ja pelaajiston mahdollinen kapeus voi olla kompastuskivi. Lähtökohtaisesti kuitenkin se suurin haastaja Juventukselle.

Sijat 3-5: Inter näyttäisi olevan tällä hetkellä vahvin ehdokas haastamaan Juventuksen ja Napolin verrattuna Romaan tai Milaniin. Kaikki joukkueet (Inter, Roma ja Milan) ovat vaihtaneet valmentajaa ja voidaan sanoa, että kaikki ovat vahvistuneet tällä osa-alueella. Kaikilla on siis sama lähtökohta kauteen ja kysymysmerkkejä valmennuksen ja muutosten suhteen. Roma ja Milan ovat kuitenkin tilanteessa jossa taktiikan muutos ei ole niin iso kuin Interissä.

Interin suurin epäilys on taktiikan toimivuus heti kauden alussa sekä siinä, että kuinka kauan sen toimintaan saaminen vie. Värilasit tai ei, mutta laittaisin siis Interin vahvimmaksi ehdokkaaksi kisaamaan Juventuksen ja Napolin kanssa, täten myös vahvimmilla kolmannen tilan saamiseen. Interistä lopuksi vielä lisää.

Roma ja Milan ovat molemmat mielenkiintoisen kauden edessä ja heittelenkin omia näkemyksiä vailla tietoa todellisuudesta. Milan on muuttunut viime kaudesta ja suurimpana vahvistuksena näkisin valmentajan, joka ajaa sisään voittavan pelitavan. Väheksymättä Gattusoa näkisin Giampaolon olevan astetta kovempi tekijä. Hyökkäyksessä jatkaa Piatek joka saa alleen kesäharjoittelun joukkueen kanssa ja tämä ei ainakaan tiputa odotuksia tälle kaudelle. Muuten hyökkäyksessä on laajuutta ja potentiaalia, mutta tällä hetkellä en ole vielä vakuuttunut laadusta niin paljoa, että nostaisin kannujahtiin. Keskikenttää on yritetty vahvistaa kesän aikana, mutta vaikka siellä on hommattu Bennacer ja Krunic niin riittääkö se nostamaan tasoa riittävästi verrattuna edelliskauteen. Toisaalta kuinka paljon Bakayokon vaihtaminen Bennaceriin muuttaa keskikentän luonnetta ja oliko Bakayoko huonompi kuin Bennacer. Tasonnostoja odotetaan myös koska taktiikan muutos ilman laitureita pelattavaan systeemiin taitaa pudottaa Suson pois omalta paikaltaan ja kärkien teho on kysymysmerkki. Keskuspuolustus ja maalivahtipelaaminen taitaa olla Milanin vahvuus tulevalla kaudella ja Serie A:ssa puolustuksella pääsee pitkälle. Tämän vuoksi luulen Milanin lähtevän tasavahvana kauteen Roman kanssa.

Roma on ollut itselle jokaiseen kauteen lähdettäessä jonkinlainen mysteeri. Koskaan ei tiedä millainen kausi tulee. Dzekon jääminen tarkoittaa, että kärjessä on hyvä pelaaja joskin ilmeisesti ailahtelevainen. Muutenkin vaikuttaa, että Roman hyökkäys on nuori ja herkkä tasonheilahduksille vaikka kesken pelin. Potentiaalia ainakin yhtä paljon kuin Milanilla, mutta aikaisemoien kausien tapaan on myös lupa odottaa ongelmia kärkiosastolla. Valmennus voi kuitenkin olla pelastus jos saadaan tietyt pelaajat hereille ja nuoria kehitettyä lisää. Valmentajasta en osaa sanoa mitään koska itselle sen verran tuntematon. Keskikentälle tehty hankinnat Veretoutin ja Diawaran muodossa. Luulisin heidän tuovan ainakin juoksuvoimaa, mutta muuten keskikenttä on hienoinen arvoitus. Pelaajalistaa katsellessa tuli olo, että mahdollisuuksia on, mutta nuorten pelaajien täytyy ottaa isoa vastuuta tulevalla kaudella. Puolustus näyttää huonommalta kuin kilpakumppaneiden, mutta Ruganin tulessa ja onnistuessa voi puolustus olla ihan kelvollinen. Fazion tai JJ avatessa alkaa kerääntyä pieniä epäilyksiä puolustuksen suhteen, mutta Mancini on lupaava pakki jos vain kestää paineet.

Lazio ja Atalanta ovat heti perässä odottamassa ja molemmilla jatkuvuus on plussaa. Laziolla vaikuttaa varmasti paljon SMS:n tilanne. Lähteekö vai jääkö ja mikä on tämän kauden suoritusvarmuus. Mielestäni Lazio ja Atalanta eivät ole kovin kaukana top3-4 sijojen taistelussa, mutta materiaalin laajuus on ohuempi ja joukkueet eivät kestä kovin pahoja/pitkiä loukkaantumisia.

Sitten Interiin. Interillä on vahvat puolustajat kolmen topparin tai neljän topparin linjaan. Skriniarin ja De Vrijn lisäksi Godin täydentää mukavasti puolustusta. Nopeus on heikkous tällä linjalla sekä se, että materiaali on kapea tällä saralla. D'ambrosio ei ole näyttänyt kovin vakuuttavalta topparin paikalla ja Bastoni on arvoitus. Conten taktiikan heikkous onkin ollut puolustuksen saaminen taktiikkaan sopivaksi. Laidat ovat olleet auki ja Skriniarin pelatessa väärällä puolella on suorituksen tasokin laskenut. Taktiikka on ollut pahasti alttiina vastahyökkäyksille ja tuo on saatava kuntoon jos edes haaveillaan Juventuksen tai Napolin haastamisesta, tai CL-paikasta. Top4 sija on pakko saada jos meinataan edes haaveilla jatkuvasta kehityksestä. Laiturit ovat suurin murhe koska ainoa varma suorittaja on Asamoah ja taktiikka tukeutuu paljon myös laitojen käyttöön. Nämä asiat kuntoon niin hyvä tulee. Keskikenttä on vahvistunut vaikka joku voi olla eri mieltäkin. Aikaisemmin Joao Mario, Valero, Gagliardini ja Vecino ovat pyörittäneet kahta paikkaa kolmesta. Nyt keskikentälle on saatu Barella joka on vahvistus keskikentälle sekä Sensi joka oli erittäin hyvä harjoituspeleissä. Hyökkäykseen hankittiin Lukaku joka on kyllä parempi pelaaja kuin loukkaantunut ja kiukutteleva Icardi tai itsekäs Perisic. Lukakun takana onkin sitten sitä potentiaalia Martinezin muodossa ja varalla vielä Politano. Sanchezin saapuessa toisi hän lisää laajuutta, mutta täydellinen arpahan se Sanchez olisi. Eli kapea on Interinkin terävin kärki ja ilmassa paljon epävarmuutta. Lähtökohtaisesti kuitenkin näkisin Interin olevan vahvin kolmikosta Inter, Roma ja Milan.

Sijat 3-7 ovat kyllä mielenkiintoisen kilvoittelun kohteena ja kuka vaan voi yllättää tai romahtaa, mutta laitan silti omasta mielestä vahvuusjärjestykseen: Inter, Milan, Roma, Lazio ja Atalanta. Fiorentina ja Torino on taas mustina hevosina sotkemassa sijoituksia. Ainoa asia mistä olen varma on, että kauden aloitus jännittää ja odotus on erittäin kova.
cashenko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale, JJK, Huuhkajat


Vastaus #8 : 22.08.2019 klo 14:49:27

Kauden avauspelin läheneminen innoittaa :)

Alkava kausi on jälleen kerran ennakkoon mielenkiintoinen. Pienemmissä joukkueissakin on mielenkiintoisia pelaajia kun mm. Brescia juoksuttaa Balotellin ja Tonalin kentälle.

Pakko lisätä, että on mielenkiintoista myös nähdä, josko Joronen ottaisi ykkösvahdin paikan.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #9 : 22.08.2019 klo 19:11:26

Icardista vielä, että jos asettuu hänen asemaan niin on se ehkä vittumaista, että seura puskee sinua väkisin ulos seurasta mutta haluaa vielä määritellä mihin saat mennä. Kyseessä ei ole mikään villi poikamies, jolla ei ole huolta huomisesta vaan sen sijaan elämä perheen kanssa Milanossa.

Ei ole helppo tilanne kellekään ja en ihmettele, että Icardi on tyytymätön seuraan (jos on) eikä ole kiinnostunut ehdotuksista muuttaa johonkin vitun Napoliin kun on tottunut Milanoon. :D Seurajohdolla kyllä tiukat paikat selvittää parissa viikossa tämä sotku, jonka ovat kyllä ihan itse saaneet aikaan.
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #10 : 22.08.2019 klo 22:26:15

Keksin millä sen saa pois. Ostetaan Maxi.

https://www.football-italia.net/142862/maxi-lopez-and-denis-back-italy
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #11 : 22.08.2019 klo 22:41:54

No joo jos Icardi ei ole itse ryssinyt tilannetta tuohon kuntoon niin sitten on sallittavaa olla tyytymätön. Huolta huomisesta tuskin tarvitsee enää kantaa jos elää järkevästi varallisuuden rajoissa ja varmasti pystyisi lopettamaan pelihommat jos haluaisi. Se tässä harmittaa kyllä, että kun toisaalta Icardi vaikuttaa rehelliseltä ja kunnolliselta kaverilta niin miksi tilanne on nyt tämä. En usko myöskään, että seura on tarkoituksellisesti päättänyt yhtäkkiä alkaa savustamaan parasta pelaajaansa pihalle. Ja jos syy on kieroilu Juventuksen kanssa niin mun puolesta istukoon katsomossa kaksi vuotta tai siirtyy sinne minne seura haluaa myydä. Olisi kyllä kiva tietää, missä mentiin metsään ja mistä syystä.   
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #12 : 22.08.2019 klo 23:26:04

Kukaan ei varmastikaan ole puhtoinen tässä tapauksessa, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Inter-johto ajoi tilanteen tällaiseksi ja siinä on vähän turha alkaa syytellä Icardia mistään. Itse ovat vastuussa seuran johtamisesta, ei siinä alaisia voi alkaa syytellä. :D
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #13 : 22.08.2019 klo 23:41:44

Ollaan ehkä sitten eri mieltä tästä asiasta. Tapauksessa, että Icardi on seuran selän takana sopinut Juventuksen kanssa siirrosta kesälle ilman seuran lupaa, tulee olla seurauksia. Mun mielestä on ihan hyväksyttävää ensinkin ottaa kapteeninnauha pois ja ilmoittaa, että sut myydään, mutta ei Juventukseen ja jos muut ei kiinnosta niin istu katsomossa.

Muussa tapauksessa sitten jotenkin toisin. Seuran puolelta on kyllä parantamisen varaakin, siinä olet oikeassa. Toisaalta ihmetyttää, että jos tämä on mennyt noin kun kuvailin niin miksi Inter ei olisi tuonut sitä jo esille jollain tavalla.
Agagabuto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #14 : 23.08.2019 klo 08:30:02

Kehäraakina kanssa samaa mieltä ja lisäksi minusta Icardin tapausta ja käytöstä (ml. Wanda) voi tarkastella kyllä hieman pidemmälläkin aikajanalla ja miettiä, onko se Interin arvojen mukaista, ylipäänsä jalkapallojoukkueen kollektiivissa toimimista tai etenkään kapteenin toimintana sopivaa. Minusta tämä pitää katsoa loppuun saakka ja ei siirtoa Juveen ja voi istua katsomossa.
Asperiini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Milan, Muury


Vastaus #15 : 23.08.2019 klo 08:39:24

Ollaan ehkä sitten eri mieltä tästä asiasta. Tapauksessa, että Icardi on seuran selän takana sopinut Juventuksen kanssa siirrosta kesälle ilman seuran lupaa, tulee olla seurauksia. Mun mielestä on ihan hyväksyttävää ensinkin ottaa kapteeninnauha pois ja ilmoittaa, että sut myydään, mutta ei Juventukseen ja jos muut ei kiinnosta niin istu katsomossa.

Muussa tapauksessa sitten jotenkin toisin. Seuran puolelta on kyllä parantamisen varaakin, siinä olet oikeassa. Toisaalta ihmetyttää, että jos tämä on mennyt noin kun kuvailin niin miksi Inter ei olisi tuonut sitä jo esille jollain tavalla.

Itse taas näen asian seuraavalla tavalla:

- Icardi vaimoineen pahensi tilannetta Wandan lausunnoilla
- Pukukopin tilanne on ollut paha jo viime kauden alusta lähtien.
- Mitä vuoden vaihteessa tapahtui, on valitettavaa mutta täysin oikea tilanne Interin johdolta, jos puolijoukkuetta on vaatinut Icardin kapteeniuuden poistamista ja ilmoittanut että ei halua pelata pelaajan kanssa.
- Joukkueen kemia rakoili todella pahasti heti viime kauden alkuvaiheista. Sen näki jokaisessa pelissä pelaajien tuuletuksista ja pelin aikana kommunikoinnissa.

Jos mietitään tilannetta Inter näkökulmasta, johtoporras teki aivan oikean ratkaisun. Yksikään pelaaja ei ole ylitse Interin ja tilanne vaati jonkinlaista korjaamista. Tuommoisessa tilanteessa missä 20-30 pelaajan pukukopissa on ongelmana pelaaja, jota suurin osa pelaajista inhoaa eikä tule toimeen, paras ratkaisu on siirtää tämä ongelma pois.

Ymmärrän miksi monet ihmiset täällä ja FF:llä ihmettelevät Interin johtoportaan ratkaisua, mutta tuollaisissa tilanteissa pelkkä "jutelkaa ongelmat pois rauhassa" ei valitettavasti toimi 20-30 pelaajan kollektissa, missä pelaajat ovat eri maista (erilaiset persoonallisuudet).

Icardi ei tule menemään Juveen, Zhang JR ilmoitti tämän jo viime keväänä ja uskon että on valmis pitämään ukon katsomossa tammikuuhun saakka. Icardi aiheuttaa itse myös tämän katsomoon ajon, sillä ettei hyväksy siirtoja muihin seuroihin (Napoli, Roma).
Asperiini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Milan, Muury


Vastaus #16 : 23.08.2019 klo 08:42:07

Itse taas näen asian seuraavalla tavalla:

- Icardi vaimoineen pahensi tilannetta Wandan lausunnoilla
- Pukukopin tilanne on ollut paha jo viime kauden alusta lähtien.
- Mitä vuoden vaihteessa tapahtui, on valitettavaa mutta täysin oikea tilanne Interin johdolta, jos puolijoukkuetta on vaatinut Icardin kapteeniuuden poistamista ja ilmoittanut että ei halua pelata pelaajan kanssa.
- Joukkueen kemia rakoili todella pahasti heti viime kauden alkuvaiheista. Sen näki jokaisessa pelissä pelaajien tuuletuksista ja pelin aikana kommunikoinnissa.

Jos mietitään tilannetta Inter näkökulmasta, johtoporras teki aivan oikean ratkaisun. Yksikään pelaaja ei ole ylitse Interin ja tilanne vaati jonkinlaista korjaamista. Tuommoisessa tilanteessa missä 20-30 pelaajan pukukopissa on ongelmana pelaaja, jota suurin osa pelaajista inhoaa eikä tule toimeen, paras ratkaisu on siirtää tämä ongelma pois.

Ymmärrän miksi monet ihmiset täällä ja FF:llä ihmettelevät Interin johtoportaan ratkaisua, mutta tuollaisissa tilanteissa pelkkä "jutelkaa ongelmat pois rauhassa" ei valitettavasti toimi 20-30 pelaajan kollektissa, missä pelaajat ovat eri maista (erilaiset persoonallisuudet).

Icardi ei tule menemään Juveen, Zhang JR ilmoitti tämän jo viime keväänä ja uskon että on valmis pitämään ukon katsomossa tammikuuhun saakka. Icardi aiheuttaa itse myös tämän katsomoon ajon, sillä ettei hyväksy siirtoja muihin seuroihin (Napoli, Roma).


Sääli sinäänsä olisi voinut olla Interin uusi Bergomi tai Zanetti (seuralegenda) mutta itse aiheutti ongelmat seuraa vastaan.

Luca Tonin sanoja lainaten:
“Icardi found himself in a mess that he did not expect. He thought that he could stimulate the dressing room with some strong declarations but instead, his wife and himself they ruined everything. Too bad because on the pitch he has always done well.”

kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #17 : 23.08.2019 klo 10:41:33

Luca Tonin sanoja lainaten:
“Icardi found himself in a mess that he did not expect. He thought that he could stimulate the dressing room with some strong declarations but instead, his wife and himself they ruined everything. Too bad because on the pitch he has always done well.”

Jos tilanne on lähtenyt jostain tällaisesta liikkeelle niin olisin ehkä kuitenkin yrittänyt kauden loputtua korjata tilannetta. Vaikkakin kapteeniuden vieminen aiheutti "loukkaantumisen" joka on lähes anteeksiantamatonta niin olisin antanut mahdollisuuden Icardille itselleen korjata tilanne seuran edellyttämällä tavalla. Eikä kukaan voi nyt edes tietää vaikka näin olisi toimittu, mutta mediaan ei ole vain vuodettu mitään. Tähän asiaan saadaan varmasti vasta mahdollisen siirron jälkeen selvyyttä kun nyt ei ole mitään kuulunut. Silloin tullaan kuulemaan todennäköisesti kaksi erilaista tarinaa.

Jos Juventus heittää viimisenä päivänä surkeaa 30M€ tarjousta ja Icardi kitisee kun ei myydä, niin siitä voidaan päätellä jo paljon. Olisi kyllä saanut Italiassakin päättyä mercato ennen kuin sarja alkaa, jostain syystä tykkäsin siitä enemmän. Nyt kauden aloitusjännitys ja focus sekoittuu loppumercaton sekavaan tilanteeseen.
Francescoli

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 23.08.2019 klo 10:45:53

Syyt Icardin ja seuran välirikon taustalla ovat osin hämärän peitossa, mutta sen perusteella mitä tiedetään on Mauro hölmöillyt Wandansa kanssa siinä määrin, että en ainakaan itse kyseenalaista seurajohdon toimintaa tässä tapauksessa. Viimeinen niitti omalla kohdallani oli tuo naurettava pelleily kapteeninnauhan viemisen jälkeen, jolloin Icardi oli muka loukkaantuneena. Tuossa tilanteessa argo olisi voinut toimia monella eri tavalla ja valitsi sitten hölmöilyn silläkin kertaa. Tuonkin jälkeen olisi kenties ollut mahdollista korjata tilanne, mutta ilmeisesti Contea palkatessa on luvattu tälle siivota joukkueesta mädät omenat pois.

Nuorempi Zhang on tosiaan puhunut, ettei Icardia myydä Juveen ja toisaalta Marotta taas huhujen mukaan olisi ollut jo pitkään valmis vaihtokauppaan Dybalan kanssa, johon taas Juve ei haluaisi taipua. Sinänsä ei lainkaan yllättävää, että siirtoikkunan loppumetreille mennään tämän keissin kanssa. Onko Paratici kuiskutellut Mauron ja Wandan korviin ja lupaillut paikkaa Juvessa, kunhan vain torjuvat kaikki muut tarjoukset ja malttavat odottaa elokuun loppuun, jolloin katsovat neuvotteluasemansa olevan vahvimmillaan? Toisaalta myös ymmärrettävää että esim. sijaintinsa vuoksi Torino lienee esim. Napolia houkuttelevampi vaihtoehto Wandalle. Näillä näkymin siis odotettavissa siirtoikkunan viimeisinä päivinä paskatarjous Torinosta, mutta toisaalta eipä sielläkään ole mennyt myyntien kanssa ihan putkeen. Icardi-Dybala swappi olisi FFP:n kannalta molemmille hyvä ratkaisu. Inter on myös valmis myymään Icardin alle markkinahinnan, mutta ei Juventukseen. Taipuuko Inter tuohon? Taipuuko Juve vaihtamaan Dybalaan? Koko kesän vatvomisen jälkeen alan olla sillä kannalla, että Mauro saattaa hyvinkin jäädä kuluttamaan penkkiä tammikuuhun asti. Siinä vaiheessa varmaan alkaa upota kaaliin, että tekee tuolla toiminnalla eniten hallaa itselleen. Sääli näiden touhujen kanssa, sillä luulen että jonkun järkevän naisen ja agentin kanssa niistä olisi suurin osa vältetty. Mauro taitaa olla yksi niistä keskenkasvuisista huippu-urheilijoista, jotka eivät osaa itse hoitaa asioitaan ja jotka tarvitsisivat oikeat ihmiset ympärilleen, mutta nyt siellä häärää Wanda.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #19 : 25.08.2019 klo 01:11:46

Rapojen mukaan Alexis lentäisi maanantaina Milanoon ja tiistaina olisi lekuri. Laina + 15milj.€ osto-optio ja Inter maksaa kolmasosan chileläisen 12milj.€ vuosiliksasta. Jos toteutuu niin on kyllä hyvä haku, riskitön kokeilu ja jos peli-ilo taas löytyy ja homma alkaa luistamaan niin voi olla todella kova tekijä ylhäällä. Ylos
MattiTSC

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 25.08.2019 klo 01:50:40

Rapojen mukaan icardi on aloittanut treenit joukkueen kans. Numero 7 selässä.
No itse olen toivonut että seura ja Mauro saa riitansa sovittua ja herra jatkaa Interissä.
Tykkäään että parempi näin kuin pakkomyynti jonnekkin pilkkahintaan. Kyseessä kuitenkin yksi Euroopan parhaista maalintekijöistä.
Jos Mauro jää, Interin hyökkääjistö on sillä tasolla että ei taida Euroopasta samanmoista löytyä.

Edit pari typoa
« Viimeksi muokattu: 25.08.2019 klo 01:56:04 kirjoittanut MattiTSC »
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #21 : 25.08.2019 klo 04:18:15

Jos Mauro jää, Interin hyökkääjistö on sillä tasolla että ei taida Euroopasta samanmoista löytyä.
Kyllä tämä väkisinkin pisti naurattamaan. Icardi-Lukaku-Lautaro Martinez, minkäs niille kukaan voi.
MattiTSC

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 25.08.2019 klo 14:29:55

Kyllä tämä väkisinkin pisti naurattamaan. Icardi-Lukaku-Lautaro Martinez, minkäs niille kukaan voi.
Älä unohda sanchezia. No joo ehkä humalatila toi pientä liioittelua, mutta onhan hyökkäys esim. juveen verrattuna erinomainen.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2019 klo 14:32:35 kirjoittanut MattiTSC »
MattiTSC

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 25.08.2019 klo 14:30:46

-
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #24 : 25.08.2019 klo 20:31:18

Oliko jotain lähdettä näille väitteille, että puoli joukkuetta halusi Icardin kapteeninnauhan pois? Jos nyt ei kuitenkaan pidetä foorum-totuutena jotain random facebook-postausta.

En jaksaisi olla mikään kiilusilmäinen Icardin puolustelija, mutta tämä narratiivi, jossa Icardista on rakennettu tyyliin sanoinkuvaamattoman vastenmielinen ihmisyksilö ei vaan oikein napostele kun faktoja on kuitenkin aika vähän liikkeellä. Esim. jollain Spallettilla on taatusti oma osansa tässä koko pelleilyssä, kun päästi joukkueen sisäisesti tuollaiseen tilaan.

Icardille kapteenius oli erittäin tärkeä asia ja kun se viedään tuolla tavalla pois, pelaaja ja henkilö täydellisesti nöryyttäen niin vastareaktio oli täysin odotettu. Icardihan ei teknisesti tehnyt mitään sopimuksenvastaista, päätti vaan seuralle vittuillakseen, että tämä koko kauden ajan ollut ongelma polvessa onkin yhtäkkiä tässä kohdassa aika paha juttu. Interin vastauksessahan tämä myös todettiin.

 
Sivuja: [1] 2 ... 23
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines