FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2020 klo 21:23:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2019-2020  (Luettu 99210 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #100 : 22.09.2019 klo 00:01:44

Ihana derby-dominointi, Milan oli käytännössä täysin hampaaton. 0-2 tulos, pari tolppaa ja yksi millimetri-VAR:ailulla hylätty maali. Tästä on hyvä jatkaa, tosin aggressiivista prässiä vastaan oli edelleen tosi hankalaa, nyt sitä oli matsin alussa. Lukaku-Lautaro -kärkipari ei tunnu toimivan vieläkään yhtään, Lautaro pelaa jotain ihan omaa peliään ja Lukaku on sellainen köntys aika rajoitetulla liikkeellä. Nyt sai nikattua puskun sisään ottelun loppupuolella kun boksissa ei isoa taistelua enää ollut Milanin keskittyessä tasoitusmaalin hakemiseen. Olihan se toki hieno maali joka stepillä Godin->Barella->Lukaku.

Ei silti ihan kauheasti voi valittaa, kun sarjassa on puhdas rekordi toistaiseksi.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #101 : 22.09.2019 klo 00:32:13

Milanohan on ollut sinimusta niin pitkään jo ettei värejä saa punasävyisiksi ilman talttaa :) Milan odotetun heikko ja vaikka Interillä olikin omat murheensa ajoittain, mairittelee lopputulos punamustia. Peli olisi varmasti ollut erinäköinen, jos Milan olisi tajunnut ottaa tilan ja ajan pois Sensi-Brozo-kaksikolta, mutta keskittyivät prässäämään väärää linjaa. Maaleja syntyy vieläkin hiukan huolestuttavan vähän hyökkääjiltä, mutta keskikentältä sentään löytyy tulitukea. Godin esitti tänään juuri sitä, mitä varten hänet hankittiin ja onhan tuon Brozon syötöt ja 60 metrin millintarkat puolenvaihdot vaan mahtavaa katsottavaa silloin, kun mies muistaa laittaa pelikengät jalkaan. Tästä onkin mukava jatkaa härkäviikkoja kun on tarjolla Laziota, Barcaa ja Juvea...

GB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Internazionale


Vastaus #102 : 22.09.2019 klo 08:31:11

Lautarolla on helvetisti yritystä ja kun saa pallon oikealla alueella niin toki potentoaalisesti vaarallinen. Mutta silti.. tuntuu että aina pari askelta ajoitus pielessä tai sitten sijoittunut väärin. Oikeastaan tämä kuvastaa koko uraa Interissä. Täysin raakile, mutta luotetaan että Conte antaa sen uuden stepin eteenpäin. Silti, Politano tällä hetkellä Lukakun kanssa paljon käyttökelpoisempi.

Voitto on voitto, mutta paljon parannettavaa jäi. Olihan tuo puolustuslinja kuitenkin täyttä timanttia ja Dumbo laidassa ok. Sensillä oli tunnin kohdalla jo tankki täysin tyhjä. Toivottavasti ei ala sakkaamaan, kun on pelannut itsestään korvaamattoman joukkueelle.

Vanhana Vecinon fanibussin kyytiläisenä tykkäsin Vecinon pelistä. Juuri tuohon häntä voi tehokkaasti käyttää, kun tuodaan vaihdosta juoksuvoimaisena uusi vaihtoehto.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 22.09.2019 klo 11:05:18

Kyllähän tämä Inter näyttää ihan eri tavalla voittajoukkueelta, kun penkin päähän on saatu hyvän koutsin sijaan huippukoutsi ja puolustuslinjaan tuotu vielä aimo annos johtajuutta ja voittamisen kulttuuria. Kaikki kunnia Mirandalle, mutta onhan tuo Godinin tuoma vaikutus joukkueen puolustamiseen askeleen kovempi kuin mihin sinällään aivan hyvä brassi ikinä kykeni. Pelillisesti loistava suoritus ja Godinin ohella kehuja ansaitsevat mielestäni De Vrij, Brozovic ja Sensi. Nähdäkseni heillä oli suurin rooli siinä että Milan jäi eilen niin pahasti Interin jalkoihin. Innolla jäädään odottamaan mitä tulevan pitää, mutta mikäli Inter nyt CL:stä putoaisi olisi se tällaiselle neutraalille ihan kiva juttu, sillä se tarkottaisi sitä, että Inter pystyisi vielä enemmän keskittymään Juven nujertamiseen kotoisessa liigassa.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #104 : 22.09.2019 klo 12:15:44

Sensillä oli tunnin kohdalla jo tankki täysin tyhjä. Toivottavasti ei ala sakkaamaan, kun on pelannut itsestään korvaamattoman joukkueelle.

Tämä on itseänikin pelottanut. Ei ollut ensimmäinen ottelu, jossa jalka ei riitä loppuun asti ja otteluruuhka on vasta alkamassa. Avauksen pelaajisto on kyllä mallikelpoinen, mutta laadullinen syvyys puuttuu varsinkin keskikentältä. Erityisesti puuttuu korvaaja talismaanille, joten vastustajat on saatava tunnissa siltaan, jotta Sensin voi ottaa vaihtoon ja laittaa tilalle sitten Vecinoa tai Gagliardinia.
Gaetano

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 23.09.2019 klo 13:49:52

Kyllähän tämä Inter näyttää ihan eri tavalla voittajoukkueelta, kun penkin päähän on saatu hyvän koutsin sijaan huippukoutsi ja puolustuslinjaan tuotu vielä aimo annos johtajuutta ja voittamisen kulttuuria.

Tässäpä se. Juventuksen ensimmäinen post-calciopoli -mestaruus tuli monen tekijän summana mutta juuri Conte+BBC+Buffon oli se kivijalka jonka päälle sitten voi heittää vaikka vucinicia, giaccherinia ja estigarribiaa ja silti homma toimii. Itselläni on jäänyt katsomatta ne Interin kauden huonot ottelut joten ihan täyttä kuvaa ei ole, mutta se mitä on tullut nähtyä on ollut vakuuttavaa. Mutta hei, niin on ollut Napolillakin ties kuinka monena kautena tässä aikaisemmin ja diesel on silti putputtanut pitkässä matkassa ohi. Lokakuun alussa ollaan viisaampia.
Vader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #106 : 25.09.2019 klo 22:27:47

Sieltä. Dumbo sementoi oikean laidan avauspaikkaa täksikin kaudeksi itselleen! :)
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #107 : 26.09.2019 klo 00:06:56

Kova tuloskunto päällä, huh huh! Kierrostopiciin kirjoitinkin lyhyesti matsista, ihan ok kontrollissa koko peli, mutta puolustuspelissä on hiomista. Kuten myös hyökkääjien liikkeessä, on vielä ajoitukset vähän pielessä kun eivät saa mitään syöttöjä kiinni ja kaikki on keskikentäsn harteilla päästäänkö ylipäätään hyökkäämään mihinkään.

Barella on aivan huikea pelaaja, Handanovicin ohella/jälkeen paras esitys tänään. Tästä on kyllä hyvä rakentaa kun vihdoin Interillä on keskikentälle laittaa dynaamisia pelaajia kuten Barella ja Sensi. Ylos

Lautarolla taas meinasi pannu keittää yli huolella kun vähän koki kovia vastustajilta ja tuomarilta. Onneksi ei kestäny peli kauempaa, sillä toinen keltainen olisi varmasti napsunut kun Lazio-pelaajat tai tuomari olisivat saaneet argon pois tolaltaan. Mahtavaa, että pelaa tunteella, mutta voisi kyllä alkaa oppia tai kohta näkee punaista.
kehäraakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #108 : 26.09.2019 klo 00:19:01

Hyvin otettu voitto vaikeasta pelistä vaikka tappioonkin oli ainekset. Puolustus sähelti tänään kyllä yllättävän paljon ja välillä oltiin hieman tuuliajolla. Heti kyllä huomaa keskikentän pelistä kun Sensi oli vaihdettu Vecinoon ja tämä mitään pois Vecinolta ottamatta. Vecino on ihan ok vaihtomies, mutta tänään ei ainakaan onnistunut kovin hyvin. Molemmat joukkueet pelasi ihan hyvän pelin ja kyllähän se pelin huonoin löytyi punaisilta eli tuomari. Mistä näitä oikein löydetään, tänäänkin taisi mennä enemmän vihellyksiä väärin kuin oikein. Ei mitään ideaa tuomarityöskentelyssä tänään ja ihan tasapuolisesti siitä kärsi molemmat. Tästä on hyvä jatkaa ja tuloksellisesti hyvä alkukausi. Peli tästä vielä kehittyy ja toivottavasti pienetkin virheet saadaan minimoitua.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #109 : 26.09.2019 klo 00:26:40

Ensimmäinen jakso oli kyllä aikamoista suljua maalista huolimatta. Puolustus teki virheitä, mutta eniten pihalla oli Brozovic. Toiselle jaksolle koko joukkue paransi peliään. Viisi peliä ja viisi voittoa, ei voi muuta kuin olla tyytyväinen.
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #110 : 28.09.2019 klo 13:49:11

Lazio-matsista saa olla täysiin pisteisiin tyytyväinen, sillä melkoinen tuurikin kävi ensimmäisellä puoliajalla, ettei verkko heilunut omassa päässä. Handa oli taas tarvittaessa se muuri mihin on totuttu ja puolustuksessa olikin sitten De Vrijn vuoro olla päällikkö. Oli muuten hollantilaiselta todella hyvä esitys. Keskellä näkyi huomattavasti, että siellä touhusi Vecino, joka olikin siis täysin näkymätön. Toki tehtävänä näytti olevan enemmän ja vähemmän SMS:n vaientaminen, mikä onnistui kohtuullisesti. Muuten ei urugualaiselta kontribuutiota peliin. Toiselle puolikkaalle kun heitettiin Sensi kentällä alkoi pallon pitäminen onnistua ihan eri malliin. Barella oli myös erittäin hyvä ja täytyi useampaan otteeseen ihailla nuorukaisen kykyä nopeaan pelinedistämiseen pitkillä ja tarkoilla palloilla. Molemmat keskikentän hankinnat vaikuttavat onnistuneilta, mutta materiaalin syvyys sitten asia erikseen. Ehkä tammikuussa vähän serbiä Laziosta Milanoon?

Tänään Doriaa vastaan toivottavasti vahvalla rotaatiolla. Huhuja heitelty Sanchezin ja Bastonin avauspaikoista, joista jälkimmäiseen hiukan jännityneenä peukkua. Italoa olisi pikkuhiljaa hyvä ajaa sisään, jotta hänestä kasvaisi ns. "mitat täyttävä" toppari kolmen linjaan, eikä pelkkä rotaatiomies. Keskelle varmaan pientä kiertoa luultavammin Gagliardinin muodossa. Tavoitteena kolme pistettä minimipanoksella, koska ensi viikolla sitten tosipelit.
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #111 : 28.09.2019 klo 14:54:59

Tuosta SMS:stä sen verran että olinko kuulevinani Ruudun välityksellä Meazzan yleisön antaneen serbille suosionosoitukset hänen tullessa vaihtoon?  Olisiko yleisöltä pientä kosiskelua tervetulleeksi toivottelua?
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #112 : 28.09.2019 klo 21:54:00

Tuosta SMS:stä sen verran että olinko kuulevinani Ruudun välityksellä Meazzan yleisön antaneen serbille suosionosoitukset hänen tullessa vaihtoon?  Olisiko yleisöltä pientä kosiskelua tervetulleeksi toivottelua?

Kyllähän sitä hurrattiin. No kaikki keinot käyttöön vaan...

Dorialta täysi pistepotti rotaatiollakin. Olisi pitänyt olla tauolla neljän maalin johdossa, mutta kun ei maistu niin ei maistu. Lautarolla on nyt sellainen apina olkapäällä, että olisi suotavaa saada yksi maali alle, jotta purkki aukeaisi. Sinänsä Toro pelaa kyllä itsensä paikoille, mutta ennen ihan hyvin viimeistelleestä ukosta ei ole kyllä tietoakaan tällä hetkellä. Juve onkin mukava vastus sitten nakutella se kolme heti kärkeen kun alkaa osumaan... Keskikenttä oli taas kultaa Brozon sekä Sensin johdolla ja Gags asettui siihen oikeinkin hyvin. Mukava, että sai maalinkin, jos siitä vaikka alkaisi uusi nousu tai ainakin paluu samalle tasolle, jolla muutama kausi sitten pelasi. Bastonilta hyvä esitys ja vaikka vastus ei ollutkaan kummoinen, pelasi ikäisekseen oikein kypsästi, joten lisää peliaikaa vain rohkeasti. Sanchez hölmöili itsensä ulos ensi viikonlopun gobbo-ottelusta, mikä olikin ottelun ainoa negatiivinen puoli. Ulosajo nyt ei sinänsä ollut oikeusmurha, mutta muuten tuomari laputti kyllä puolin ja toisin kyllä melko omituisella linjalla.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #113 : 28.09.2019 klo 22:00:33

Bastonin debyytti kyllä lämmitti. Hyvä siitä tulee, parin vuoden päästä Godinia voidaan himmailla rotaatiorooliin ja Bastoni ottaa paikan avauksesta (saadaan Skriniar paremmalle puolelleen). Alexis kyllä kunnon uuno, kenties avaa nyt Barcelonaa vastaan kun viikonloppuna ei pelaa ollenkaan? Lautaron touhut eivät vakuuta, pitäisi saada nyt fokusta tuohon tekemiseen, vääriä päätöksiä jatkuvasti. Plussaa kyllä tuo, että pääsee ylipäätään paikoille.

edit. Niin ja tosiaan mitäs helvettiä, 18/18 pistettä kauden avaus, koska viimeksi? Hurja tuloskunto päällä ja tämä Samp-peli oli pelillisestikin melkoista dominointiakin, vaikka toki vastustaja oli ihan ö-luokkaa.
« Viimeksi muokattu: 28.09.2019 klo 22:10:28 kirjoittanut Mogitus »
ar20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milanon sinimustat


Vastaus #114 : 28.09.2019 klo 22:26:23

Niin ja tosiaan mitäs helvettiä, 18/18 pistettä kauden avaus, koska viimeksi?

Ei tartte rullata kuin reilu viisikymmentä vuotta taaksepäin Helenio Herreraan ja Grande Interiin. Vertailut käyntiin? :D (esim. Dumbo vs. Facchetti)
Pasculli

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 01.10.2019 klo 23:35:08

Lukaku on sitten ulkona Barca-pelistä lihasvamman takia, varmaan missaa sunnuntain pelinkin. Alexiksen hölmöily tuli sitten kalliiksi Samp-pelissä. Missaa Italian derbyn ja aiheutti sen että Lukaku piti tuossa pelissä pakosti heittää kentälle. Juuri näissä kahdessa seuraavassa pelissä olisi juuri Lukakua tarvittu target-ominaisuuksiensa vuoksi. Lautaro/Sanchez ja Lautaro/Politano -kompoilla mennään nämä pelit.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #116 : 01.10.2019 klo 23:59:35

Aika huono juttu kyllä Lukakun poissaolo, tosin hänen target-ominaisuudet ovat lähinnä vitsi.
Pasculli

Poissa Poissa


Vastaus #117 : 02.10.2019 klo 12:42:55

https://www.fedenerazzurra.net/news/2019/10/1/off-the-pitch-the-gap-between-barcelona-and-inter-is-humongous-specifically-in-nike-contract-105m-for-barca-10m-for-inter

Masentavaa tietoa. Interillä surkea Nikediili vuoteen 2024 asti. Pirelli maksaa vuodessa suunnilleen saman paitamainoksesta, onneksi Pirellidiili sentään vaihtumassa kiinalaisfirmaan. Ennen omaa stadionia ja uusia paita/väline -soppareita Inter on täysi lilliputti Barceloneja, Realeja ja Bayerneja vastaan.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #118 : 02.10.2019 klo 20:10:38

Aika huono juttu kyllä Lukakun poissaolo,

Noh, Barca antaa tasoitusta kun Messi ei ole kai ainakaan avauksen kunnossa, jos siis tulee edes penkiltä sisään.

Vähän vajaa pari tuntia ja sitten mennään. Saas nähdä miltä se europelaaminen tällä kertaa näyttää, nyt olisi se ensimmäinen mahdollisuus hakea se vaikea vierasvoitto, jos siis lähdetään siitä että Interin on joko Barca tai Dortmund vieraissa voitettava, kiitos puppeloinnin Slaviaa vastaan. Pirun vaikeaa se on mutta ei todellakaan mahdotonta, ei Barca ole ollut mitenkään supervakuuttava tällä kaudella ja jokainen voi itseä miettiä minkä verran tämä johtuu siitä että Messi on ollut sivussa melkein koko alkukauden(?). Pulustamisessa näyttää olevan ongelmia kun kauden seitsemässä sarjapelissä on omiin mennyt jo 10 maalia ja Dortmundia vastaan olivat ekalla kierroksella paikoitellen aivan tehosekoittimessa, jos muistelen oikein.

Toki on muistettava että vaikka Interin kauden aloitus on ollut sitä yhtä tahraa lukuunottamatta vakuuttava ja oma pää pitää niin nythän se kauden ensimmäinen tositesti tulee kun siellä astelee vastaan jotain griezmaneja ja suarezeja. Onneksi siellä on Godin joka tietää miten näitä kavereita vastaan pitää pelata :) . Keskikentän taistelusta tulee kyllä mielenkiintoinen, Brozon on pelattava tasollaan jos jotain haluaa saada kotiinviemisiksi, kroaati onneksi tuntuu aina syttyvän "isoihin" peleihin. Ja toki kaikkein tärkeimpänä se että Lautaron on ruvettava pistämään niitä palloja sisään.

Vähän jo jännittää, kohta baariin Tuoppi
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #119 : 02.10.2019 klo 20:45:06

Tilastokuriositeettina Barcelona ei ole hävinnyt CL:ssä kuuteen vuoteen, ja lohkopeleissä 10 vuoteen. Tämä matsi tullee voiton suhteen ehkä liian aikaisin vielä Conten poppoolle, mutta joku taistelutasuripiste voisi olla tehtävissä.
Nils Gustafsson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso Ruohokäärme, Pallopeliseura Preussi, Fogão


Vastaus #120 : 02.10.2019 klo 21:58:57

Tilastokuriositeettina Barcelona ei ole hävinnyt CL:ssä kuuteen vuoteen, ja lohkopeleissä 10 vuoteen.

Siis kotona?
V.Jano

Poissa Poissa


Vastaus #121 : 02.10.2019 klo 22:47:22

Tajuttoman hienoa peliä Interiltä Camp Noulla.
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #122 : 02.10.2019 klo 23:49:11

Laitapelaajat ei ole muun joukkueen tasoa, ei sitten niin millään. Sama "kirous" jatkuu sen osalta. Asamoah, Candreva, D'ambrosio ei vaan millään riitä maailman todellisia huippuja vastaan.

Olihan eka puoliaika parasta Interiä sitten 2011 mutta mutta.. paska maku silti pelistä jäi ja voimakkaasti.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #123 : 02.10.2019 klo 23:51:10

Hyvin Inter pelasi ensimmäisen jakson. Toisella vaan yksinkertaisesti ei enää riittänyt. Nyt sitten vaan varmistamaan viimeinen sija lohkossa, ettei vaan joudu torstaisin potkimaan.
Sunnuntaina tärkeä peli edessä, siitä voitto ja tämä peli on äkkiä unohdettu.
« Viimeksi muokattu: 02.10.2019 klo 23:58:13 kirjoittanut Nerazzurri »
Pasculli

Poissa Poissa


Vastaus #124 : 02.10.2019 klo 23:57:49

Parempi joukkue lopulta voitti, ei tässä muuta voi sanoa. Toivottavasti keskikentän jalat toipuu sunnuntaihin mennessä. Silloinkin kaivataan sitä ensimmäisen puoliajan prässiä.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines