FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.08.2020 klo 03:34:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 18 [19]
 
Kirjoittaja Aihe: F.C. Internazionale Milano 2019-2020  (Luettu 105058 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #450 : 12.07.2020 klo 13:45:15

Brozovic ajellut kännissä päin punaisia. Hyvin menee mutta menköön. :D
Huomenna olis pelikin, se olis hyvä voittaa ettei tarvitse kuunnella mitään Allegri huhuja.
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #451 : 12.07.2020 klo 14:33:28

Olisin aika valmis siihen että Brozo rahastettaisiin tänä kesänä ja tilalle nopeampaan ja suoraviivaisempaan peliin kykenevä pelaaja tilalle. Eihän nämä siviilielämän sekoilut yleensä varsinaisesti hintaa nosta.
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #452 : 14.07.2020 klo 00:38:50

Jee voitto. Taas melkoista koomailua ja sekoilua kruununa Handan tiputtelu Belottin maaliin. Paljon hyvää tästäkään on vaikea löytää vaan päälimmäisenä tunteena jää pintaan samanlainen turhautuneisuus ja inho (joo liian voimakas sana) Candrevaa kohtaan kuin aikoinaan oli Guarinin kanssa ja ihan samoista syistä. Minä, minä, minä, minä itse, minä.. kaksi hienoa maalia molemmilla ja 2819838193 mokattua paikkaa yli-itsekkäillä ja PASKOILLA ratkaisuilla joissa syöttämällä tulisi varma maali. Halviksittavaa toimintaa asettaa omat maalitavoitteet joukkueen edun edelle. Ulos kiitos.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #453 : 14.07.2020 klo 00:52:19

Samoilla linjoilla edellisen kanssa, jotenkin kummassa Candrevalla on eniten maalisyöttöjä vaikka tuntuu että aina ratkaisu on surkea veto tai keskitys.
Gagliardini on toinen heppu joka saa pulssin nousemaan, kuinka huono voi pelaaja olla? Ulos Candreva kanssa samalla oven avauksella.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #454 : 14.07.2020 klo 01:09:18

Tärkeä voitto, vaikka aluksi laitettiin pientä lasagnelusikallista kurkkimaan jo lahkeesta. Sanchez oli aika tulessa, kova yritys päällä ja kaksi maalisyöttö tänään vaikka paljon tulee myös menetyksiä kun tuolla häärii. Lautarolle myös kendotehot 1+1 ja vihdoin se maali tuli, pienellä onnenkantamoisella. Toivottavasti tästä aukeaisi ketsuppipullo sillä argon maaleja tarvittaisiin nyt loppukaudesta.

Candreva on hyvä pelaaja yleisesti tuolle pelipaikalle, pääsee ylipäätään tuonne boksiin pallon kanssa ja vaikka tuhlaa paljon niin yksinkertaisesti on niillä paikoilla aika usein kuten tosiaan statsit osoittavat. Ei vaan tietystikään avauksen tasoa ja tämä tuleekin loppumaan ensi kauden myötä kun Hakimi tulee mukaan kuvaan.

Gagliardini on kyllä itsellekin sellainen punainen vaate, että jumalauta. Tuntuu, että on AINA myöhässä. Myöhässä ajatustensa kanssa, kun pallo on jalassa, myöhässä liikkeidensä kanssa kun yrittää ajoittaa taklauksia tai pallonriistoja ja myöhässä pallokosketustensa kanssa, kun yrittää jotain kurotuksia tai mitä lie. Ainoa missä on ok, niin boksinousut, joista joskus ja jouluna nikkaa maaleja. Yleensä jotain sysipaskoja jengejä vastaan, että maalitilastot näyttävät hyviltä. Oikeissa matseissa kaverille ei vaan ole käyttöä. Uskonkin, että kaveri laitetaan tavalla tai toisella pihalle kauden jälkeen. Tuollainen pelaaja ei vaan toimi Conten systeemeissä, jossa jokaisella pelaajalla on aika kova vastuu pallonkin kanssa, ja tässähän Gagliardini on täysi katastrofi.

Mielenkiintoista kyllä nähdä, mitä Conte meinaa tehdä Eriksenin kanssa. Juutti ei meinaa saada nyt peliaikaa ollenkaan ja tänäänkin tuli joku 10 minuuttia hyökkäyksessä. Sen sijaan pappa-Valero painoi toisen kokonaisen matsin lähes putkeen. Henkilökohtaisesti kyllä vituttaa tämä Conten touhu. Jos Eriksenin tasoiselle kaverille ei löydy käyttöä keskikentältä, niin taktiikat vaihtoon. Itse toivon, että kyse on kuitenkin vaan siitä, että näillä pelaajilla (Gagliardini) Eriksenin ei voi olla keskikentällä ja tarvitaan varmempia pelaajia pelaamaan alemmas (lue: Barella).
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #455 : 14.07.2020 klo 08:21:43

Ero Candrevan ja Gagliardinin kohdalla on mielestäni se että jälkimmäinen heistä on huono jalkapallossa, aivan kuten Mogitus kuvaili ja ensin mainuttu on aivan helvetin tyhmä jalkapallossa. Jos pelaaja on huono niin se sinäänsä ole oma valinta, mutta jos valitset olevasi itsekäs idiootti niin sille periaatteessa voisi jotain. Candrevan pelaamisessa ja statseissa on aika paljon samaa kuin meikälaisen kalastamisessa. Jokapaikassa viskellään viehettä veteen yhtään ajattelematta minne, miksi ja millä tavoitteella. Pääasiassa hyvät tilanteet menee näillä keinoilla hukkaan mutta kun riittävästi raivolla heittelee viehettä kaislikkoon niin kerran kesässä joku hauki saattaa kyljestä kiinni tarttua ja taas voi esiintyä suurkalastajana seuraavan vuoden kun taas viereisen veneen Mao Zedong on koko kesän kiskonut ihan simona kalaa..
https://twitter.com/CoppaVids/status/1282789305547493377
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #456 : 20.07.2020 klo 00:48:15

Sieniliiga paikka varmistui ennen viimeistä kierrosta, eteenpäin on menty.
Lautaro hiuksista helvettiin, ei mitään annettavaa joukkueelle. Vaikka tekisi millaisen jatkon Interin kanssa, eiköhän viimeistään lokakuussa ala himmailemaan jotta pääsee vinkumaan siirtoa Barcaan.
Gagliardini, kaikki sanottava on sanottu. Mene nyt hyvä mies vaan pois tuolta.
Hommeri

Poissa Poissa


Vastaus #457 : 20.07.2020 klo 01:20:10

Pelin paras pelaaja oli ehdottomasti Pepe 89 asteineen. Muuten peli oli taas kerran täyttä kuraa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #458 : 20.07.2020 klo 10:23:35

Ilmeisen munaton peli pelkästään Jurgensia kuuntelemalla ( :D piti ajaa samalla). Ei ole hirveästi tullut edistystä pelin laadussa Conten aikana, mikä pikkaisen huolettaa. Kuulemma laidat vuotivat oikein kunnolla ja ei tuo keskustakaan kovin tukossa ollut kun katsoo tuota Mhikin maalia, oikeasti mitä helvettiä.

Nyt tapellaan sitten kakkossijasta Atalantan kanssa vaikka Scudetto ei vielä matemaattisesti olekaan varma. Interin on mahdollista venyttää sen varmistumista aina 36. kierrokselle saakka, joten EOM:ää sen suhteen (3 kierrosta pidemmälle kuin vuosi sitten + pidentäjänä Inter eikä joku muu). Mutta katsotaan nyt.

Conte raivostui taas pelinjälkeisessä pressissä, missä ei mitään uutta. Perseelleen menneen painematsin jälkeen aika perinteistä toimintaa. Otteluohjelman kritisointi on ehkä aavistuksen aiheellistakin, mutta ei näitä kyllä aina jaksaisi.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #459 : 21.07.2020 klo 00:39:54

Ei ole hirveästi tullut edistystä pelin laadussa Conten aikana, mikä pikkaisen huolettaa. Kuulemma laidat vuotivat oikein kunnolla ja ei tuo keskustakaan kovin tukossa ollut kun katsoo tuota Mhikin maalia, oikeasti mitä helvettiä.

Pulustus on kyllä se asia mikä Conten ja Marottan on laitettava kuntoon tämän kauden jälkeen ja huhujen perusteella muutoksia voi tulla paljonkin. Godin ja Skriniar olisivat kuulema poistumassa ja on myönnettävä että heille tuo Conten kolmen linja ei oikein tunnu sopivan sitten yhtään, virheitä tulee aivan liikaa. Ei se ihmekään ole että laidat vuotavat kun katsoo ketä siellä tällä hetkellä juoksee, Candrevan sekä D'ambrosion taso ei vaan riitä, Young on taantunut selvästi sen terävän startin jälkeen, Moses vaikuttaa ihan turistilta ja Asa on tainnut kusta oikein huolella Conten muroihin kun vastuuta ei tule yhtään. Biraghi on parantunut peliään kauden mittaan ja on tällä hetkellä melkein se paras laitapelaaja mutta kun ei hänkään ole mikään Maicon vaan perusvarma työjuhta joka hoitaa tonttinsa.

Kuten jo aiemmin mainitsin niin Contelta puuttuu tällä hetkellä se huippuluokan puolustava kk-pelaaja, Chelseassa hänellä oli muuan Kante ja jjuvessakin pelimerkit olivat paremmat vaikken nyt äkkiseltään muista keitä siellä silloin oli :) Barella on vielä kuitenkin osittain raakile ja Sensi ei pysy näköjään yhtään kunnossa, Vecinon ja Gagliardinin tasosta onkin jo puhuttu tarpeeksi. Tämä näkyy sitten siinä että välillä keskikentästä mennään läpi kuin niistä Stockan ovista. Tonalia ja Ninjan paluuta on huhuttu ja jos heidän tieltään poistuvat Vecino ja Gagliardini niin kyseessä on selvää EOMia. Eriksen on tietysti kuuma peruna ja hänen kohdallaan tulee vähän samat vibat kuin silloin Brozon saapuessa vuosia sitten; ei oikein tunnu löytyvän sitä oikeaa roolia/paikkaa kentällä ja siksi siitä potentiaalista saadaan liian vähän irti tällä hetkellä.

Summa summarum, kauden edetessä joukkueen ongelmakohdat ovat tulleet hyvin selville ja nyt on lupa odottaa että näille asioille myöskin tehdään jotain kauden jälkeen. Hakimin hankinta tuli täysin puskista ja kyseessä on kyllä sen tason kaveri että odotukset ovat täälläkin korkealla hänen suhteensa, juuri tällä tavalla ne markkinat pitikin aloittaa. Luotan Marottaan ym. henkilöihin tässä asiassa.

Pakko kyllä vielä mainita että ensi kausi vedetään kyllä hirveimmillä paidoilla tyyliin koskaan, ihan kaamean näköisiä sekä koti -että vieraspaita :D
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #460 : 23.07.2020 klo 00:52:15

Interistä ei tälläkään kaudella ollut haastamaan rikollisjengiä, ei lähellekään.
Contelle jos saa esittää toiveen niin nuoria kentälle viimeiseen kolmeen peliin. Ei tulos voi huonompi olla ja saisivat tärkeää kokemusta. Nämä Cagliardinit, D'Ambrosiot, Candrevat, Mosekset ja Lautarot on nähty. Kenelläkään ei ole käyttöä ensi vuonna (toivottavasti).
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #461 : 30.07.2020 klo 07:50:15

Inter otti voiton Napolista pari päivää sitten ja varmisti, että mahdollisuudet 2. sijaan säilyvät. Inter sai maalin melko alussa ja sen jälkeen oli mekoista kyläseuramaista selviytymistaistelua tauolle saakka. Tokalla jaksolla homma saatiin vähän rauhoitettua ja Lautaro painoi upealla vedolla suoraan kuljetuksesta pelin pakettiin.

Interin peli ei varsinaisesti vakuuttanut, varsinkaan ekan jakson osalta. Toinen oli sitten vähän kympsempi esitys vaikka vetoja päästettiin silloinkin liikaa.

Vikalla rundilla ratkaistaan sijat 2-4. ja Inter-Atalanta-Lazio kuka tahansa voi päätyä mihin tahansa noille sijoille. Olisi ihan kiva nostaa viime kauden 4. sijaa. Tasurilla se hoituu varmasti, mutta olisihan se kivempi voittaa ja olla kakkonen. Vähän enemmän siitä tippuu palkintorahojakin.

Kantona kaskessa on, että tämä peli on nimenomaan Atalantaa vastaan vieraissa. :D Tappiolla voidaan jäädä taas neljänneksi kun Laziolla on vierailu panoksettomana pelaavaa Napolia vastaan. Ja muutenkin olisi hyvä saada positiivista kokemusta näistä jonkinasteisista painepeleistä ennen EL-urakkaa, joka jatkuu sitten keskiviikkona.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #462 : 03.08.2020 klo 11:17:34

Missasin pelin ja 0-2 voitto sieltä haettiin ja napattiin kakkossija. Noh puhutaanko siitä? Ei sananpuolikastakaan, koska kaikki keskittyvät Conten pelinjälkeiseen avautumiseen pressitilaisuudessa. Seuralta ei tule tukea ja turvaa tarpeeksi, seuran ja joukkueen sisäisiä juttuja vuodetaan mediaan liikaa ja näin päin pois. Siirtomarkkinoista tässä ei edes ollut kyse.

Sanotaanko, että ihan valideja pointteja ja kiinnostavaa seurata mitä tässä nyt tapahtuu. Di Marzio huhuilee, että on jo todennäköisempää Conten lähtevän kuin jäävän. Tottakai tämä tulee kyseeseen vain tilanteessa, että Conte itse lähtee eikä potkita, koska Inter ei ala kolmen valmentajan palkkaa maksamaan varsinkaan kun Conten sopimus on sen verran iso.

Alkaa meno olla aika perus-Inter. Vaikka eteenpäin on menty ja melko paljonkin, niin silti löydetään jotain ihmekriisiä. Zhang ainakin voisi jo pikkuhiljaa tulla sieltä vitun Kiinasta jo Milanoon. Italiassa seuran presidentin olisi hyvä olla mestoilla fyysisestikin kun on se päättävän taho lopulta, vaikka Marotta onkin urheilupuolen CEO.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #463 : 03.08.2020 klo 14:11:55

Alkaa meno olla aika perus-Inter.

Enemmänkin meno alkaa olla perus-Contea. On kyllä melkoisen uskomatonta, miten mies saa kerta toisensa jälkeen kiukutteluillaan luotua jotain draamaa sinne missä sitä ei välttämättä muuten olisi.

Juvesta lähti aikanaan ovet paukkuen ja myös Chelseassa alkoi heti mestaruuden varmistuttua kriiseilemään, mikä sitten lopulta eskaloitui ihan täydeksi sodaksi seurajohdon kanssa ja vuotta myöhemmin ovet paukkuen ulos. Jälkikäteen tarkasteltuna olisi Chelseassakin ollut ihan oikea ratkaisu päästää Conte lähtemään jo 2017.

Nyt Interissä mies on saanut seuran mittapuulla todella hyvät resurssit joukkueen kasaamista varten ja sisään juuri niitä pelaajia joita on toivonutkin (ja ensi kaudeksikin Hakimin muodossa jo huippuvahvistuksen yhdelle Conten systeemin kriittisimmistä tonteista), mutta silti ei kelpaa.

Conte on taktisesti yksi maailman parhaita valmentajia, mutta ei hän tuolla läpimädällä luonteellaan tule kyllä pitkäaikaista dynastiaa misssään rakentamaan.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #464 : 03.08.2020 klo 15:44:41

Enemmänkin meno alkaa olla perus-Contea. On kyllä melkoisen uskomatonta, miten mies saa kerta toisensa jälkeen kiukutteluillaan luotua jotain draamaa sinne missä sitä ei välttämättä muuten olisi.

Juvesta lähti aikanaan ovet paukkuen ja myös Chelseassa alkoi heti mestaruuden varmistuttua kriiseilemään, mikä sitten lopulta eskaloitui ihan täydeksi sodaksi seurajohdon kanssa ja vuotta myöhemmin ovet paukkuen ulos. Jälkikäteen tarkasteltuna olisi Chelseassakin ollut ihan oikea ratkaisu päästää Conte lähtemään jo 2017.

Nyt Interissä mies on saanut seuran mittapuulla todella hyvät resurssit joukkueen kasaamista varten ja sisään juuri niitä pelaajia joita on toivonutkin (ja ensi kaudeksikin Hakimin muodossa jo huippuvahvistuksen yhdelle Conten systeemin kriittisimmistä tonteista), mutta silti ei kelpaa.

Conte on taktisesti yksi maailman parhaita valmentajia, mutta ei hän tuolla läpimädällä luonteellaan tule kyllä pitkäaikaista dynastiaa misssään rakentamaan.

Aikalailla näin.

Pitää myös muistaa, että nykyisestä pestistään huolimatta Conte on Juventuksen mies ja tuntee luultavasti itsensä siitäkin syystä ulkopuoliseksi interin organisaatiossa. Erittäin vaikeaa olisi kuvitella Conte ja joku Zanetti samaan kuvaan juhlimaan milanolaisten scudettoa ja Juven dynastian päättämistä. Dynastian, jonka luomistarinan tärkein hahmo on nimenomaan Antonio Conte.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #465 : 03.08.2020 klo 19:02:47

Toki näinkin, mutta Interissä on erilaisia sisäisiä konflikteja ollut jo vuosikausia. Kiinalaisten seuraan tulon jälkeen on Mancini ja Sabatini kävellyt ja Spalletti potkittu ulos. Nyt Conte, joka sitten kävelee ulos tai potkitaan ulos jonkun oikeusjutun turvin, ettei tarvitse maksaa palkkaa.

Tai sitten saavat riidat sovittua. Conten vaatimus on ilmeisesti suora yhteys Zhangin suuntaan ja enemmän autonomiaa siirtoihin. Jälkimmäistä nyt ainakaan ei pidä missään tapauksessa toteuttaa. Hän pyysi ja sai viime kesänä seuran historian kalleimman hankinnan (Lukaku). Lisäksi seura rekrytoi viime kesänä seuran toiseksi kalleimman hankinnan (Barella) ja on hankkinut Contelle ensi kaudeksi seuran historian kalleimman puolustajan (Hakimi).

Tämä autonomian hinku varmasti liittyy myös Erikseniin. Conte on nöyryyttänyt juuttia lähes koko kesän penkittämällä tätä kallispalkkaista tähteä pelistä toiseen antamalla minuutteja pelien lopuista kun 35-vuotias Borja Valero on kantanut päävastuun kentällä. Conte ei tunnu löytävän sopivaa roolia Eriksenille ja eihän tuo hyvältä näytä tällä hetkellä, että miten homma jatkuu tulevaisuudessa, jos Conte siis jatkaa.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2020 klo 19:06:10 kirjoittanut Mogitus »
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #466 : 04.08.2020 klo 23:19:21

Välillä jotain positiivistakin, eli Sanchez saadaan ilmeisesti napattua Unitedilta ilman siirtokorvausta. Valmiina on 3x 7m€ nettona pahvi, jolla Alexis saadaan houkuteltua Interiin ja hylkäämään United-mammuttisopimus. Erinomainen diili Marottalta, joka käytti asemaansa hyväkseen eikä suostunut mihinkään siirtosummiin. Diili on ns. win-win-win jokaiselle osapuolelle, kun Sanchez pääsee varmasti pelaamaan ja nauttii olostaan Interissä ja United pääsee eroon tuosta kammottavasta sopimuksesta.
pelotudo

Poissa Poissa


Vastaus #467 : 05.08.2020 klo 14:58:14

Välillä jotain positiivistakin, eli Sanchez saadaan ilmeisesti napattua Unitedilta ilman siirtokorvausta. Valmiina on 3x 7m€ nettona pahvi, jolla Alexis saadaan houkuteltua Interiin ja hylkäämään United-mammuttisopimus. Erinomainen diili Marottalta, joka käytti asemaansa hyväkseen eikä suostunut mihinkään siirtosummiin. Diili on ns. win-win-win jokaiselle osapuolelle, kun Sanchez pääsee varmasti pelaamaan ja nauttii olostaan Interissä ja United pääsee eroon tuosta kammottavasta sopimuksesta.

Tää oli kyllä varmasti kaikkia osapuolia kiinnostava diili. Halusi pelata, eikä istua katsomossa. Pidetään erossa maajoukkuepeleistä ja Cuadradosta niin eiköhän tästä hyvä tule.
Hommeri

Poissa Poissa


Vastaus #468 : eilen kello 00:09:10

Voitto tuli mut on toi Gagliardini niin surullinen tapaus. Bastonille 👍

 
Sivuja: 1 ... 18 [19]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines