FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2020 klo 05:54:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 16
 
Kirjoittaja Aihe: AC Milan 2019-20  (Luettu 92679 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Il Rossoneri, Fernando Carlos Redondo


Vastaus #325 : 25.02.2020 klo 13:22:54

Oksettavaa paskaa.

No juu, en itse mitään isompia tuuletuksia yms. huomannut, mutta vaikka olisi ollutkin, niin reagointi hieman ylimitoitettu. Pelaaja mielestäni antoi kaikkensa niinä kertoina kun pääsi kentällä Milanin paidassa.
Nick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Il Rossoneri, Fernando Carlos Redondo


Vastaus #326 : 25.02.2020 klo 13:29:57

Illan lampaanperseet seuraavasti:

***Calvarese
-Zlatanin maalihylsyssä käytti kuitenkin sen 5sek tilanteen tarkistamiseen, mutta Romagnolin tilanteessa ei raaskittu videolle edes mennä. Ja vaikka oli Milanin onni että ulosajolta vältyttiin, niin miten vitussa ammattituomari päästää läpi Rebicin halailut? Tuon suorempaa vittuilua tuomiosta harvemmin näkee, kuvastaa hyvin tämän puuhastelijan osaamista.

**Turkin potkutekniikkajumala
-Uskomattoman paskaa suorittamista alusta loppuun, ei toki sillä että tämä enään ketään yllättäisi. Vaihtasin koska vaan päittäin siihen kuuluisaan pakettiin Saludoa, vaikka sekin taitaisi olla lievä ylihinta tästä vaparispesialistista.

*Milanin johtoasemassa/ylivoimalla pelaaminen
-Mikä ihme siinä on että sitä pelin tappamista pelätään, vai eikö vaan kiinnosta? Laiskaa, halutonta, ja sitten sen jumalan siunaaman kerran kun lähdetään vauhdilla hyökkäykseen, niin tilanne päättyy johonkin täysin absurdiin pääty- tai sivurajan yli lähtevään roiskaisuun.

Näistä ekaan ja viimeiseen täysin sama. Calhan osalta osittain samaa mieltä.

Tuomarointi oli ihme perseilyä. Melko selvästi voi sanoa, että Ibran maalin hylkääminen ja rankkari Fiorentinalle meni tuomioina sääntökirjan mukaan väärin.

Tuohon viimeiseen kohtaan pureutuisin syvemmin seuraavasti: Tuudittauduttiin liikaahenkisesti siihen, että "ollaan ylivoimalla", eikä osattu puskea toista maalia. Olisi pitänyt olla heti punaisen jälkeen selvästi agressiivisempi. Mikäli tämä olisi kuitenkin osoittautunut liian vaikeaksi, olisi pitänyt muokata peliä niin että tyydyttäisiin kontrolloimaan palloa vastustajan kenttäpuoliskolla. Calhallakaan kun ei kulkenut, niin olisi pudottautunut vähän alemmaksi ja varmistanut pallollisen pelaamisen.

Peli sekosi ihmeellisesti monta kertaa niin, että lähdettiin puolittain hyökkäämään miesylivoimalla, ajauduttiin tilanteeseen missä Viola muodosti miesylivoiman 3vs2 pienelle alueelle, eikä osattu pelata palloa takaisin kierrätykseen. Lisäksi hyökättiin huolimattomasti ja varomattomasti yhdessä linjassa niin, että varsinaista porrastusta ei ollut. Keskikenttä tyhjeni, ja viola nosti muutaman kaverin ylös, niin että jokaisesta pallonmenetyksestä seurasi vastaisku.

Miksi ei kontrolluitu peliä puolelta toiselle maltilla, ja etsitty heikkoja kohtia puolustuksesta ja samalla tapettu aikaa? Suurin syy tappioon oli mielestäni  tämän henkinen "turvallisuuden tunne" + huonosti organisoitu pallonpitäminen vastustajan kenttäpuoliskolla.

Sanoin itselleni ennen peliä, että jos Chämppäristä vielä haluaisi tapella, niin tämä peli on viimeinen oljenkorsi. Haluan että olen väärässä, mutten oikein enää usko siihen.
« Viimeksi muokattu: 25.02.2020 klo 13:34:44 kirjoittanut Nick »
Nick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Il Rossoneri, Fernando Carlos Redondo


Vastaus #327 : 25.02.2020 klo 13:33:56

Viisi vapaata agenttia kesällä, joita Milanin tulisi harkita (ei minun mielestä, vaan linkin):

1. Dries Mertens
2. Thomas Meunier
3. Nemanja Matic
4. Jan Vertonghen
5. Mario Götze

Näistä sanoisisin että Vertongen ja Götze olisi screaming sing - ottajia olisi varmaan muitakin. Vertonghenin ollessa nuorempi Thiago Silvaa, olisi parempi hankinta?

Meunierin voisi signata jos Contin tai Calabrian saisi myytyä? Mieluusti Contin (jos halutaan myydä joku), koska omia kasvatteja on tärkeä olla seurassa. Toki Meunierille joutuisi maksamaan varmaan vähän enemmän..

Lähde:
https://sempremilan.com/devils-advocate-five-free-agents-ac-milan-simply-must-try-and-sign-this-summer
« Viimeksi muokattu: 25.02.2020 klo 16:31:38 kirjoittanut Nick »
Nick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Il Rossoneri, Fernando Carlos Redondo


Vastaus #328 : 01.03.2020 klo 13:58:15

Jaahas. Tämän päivän pelin piti ensin pelata tyhjille katsomoille, ja nyt peli on peruttu.

Luultavasti liittyy siihen, että varsinkin Milanossa on tartuntaa ihan käytännössä todettukin.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #329 : 01.03.2020 klo 22:36:51

Rangnickin saapuminen ensi kaudeksi näyttää koko ajan todennäköisemmältä ja todennäköisemmältä, kun Boban antoi aika tulikivenkatkuisen haastattelun Gazzettalle. Tai no oikeastaan kokonaisuudessaan haastattelu ei ollut ihan niin ärhäkkä kuin eri puolilla käännetyt yksittäiset lainaukset antavat ymmärtää, mutta joka tapauksessa jonkinlainen luottamuspula tällä hetkellä Gazidiksen ja Bobanin (ja ehkä Maldinin + Massarankin) välillä vallitsee, johtuen etupäässä siitä, että Elliott ja Gazidis olivat olleet Rangnickiin yhteydessä ilman konsultaatiota urheilusektorilta. Se luonnollisesti myös asettaa omistajatahon luottamuksen urheilusektoria kohtaan kyseenalaiseksi, kun kerran ollaan nähty tarpeelliseksi etsiä vaihtoehtoisia urheiluprojekteja. Tietynlainen projektihan Rangnick olisi, etenkin viime vuosikymmenen teknologiahassutteluineen päivineen, mutta tulosta on tullut ja vieläpä yllättävän paljon sellaisella tavalla, minkä kerrotaan olevan Elliotin tavoitteena.

Rangnickia itsessään on vaikea nähdä Italiassa vuonna 2020 missään valmentajan ja urheilutoimenjohtajan yhdistetyssä roolissa, vaan jos tulee Milaniin niin todennäköisesti pesti olisi jompi kumpi. Tylsänä futisviikonloppuna media on jaksanut keksiä jo kaiken maailman Fabio Capelloja Bobanin ja Maldinin tilalle, mutta luulisin kuitenkin, että edelleen koko seurajohdon tavoitteena on se, että porukalla voidaan jatkaa. Sen takia heti alkuviikosta onkin odotettavissa tapaamisia ihan Elliotinkin toimijoiden kanssa ja homma saadaan ehkä jollain tasolla selvitetyksi. Se, että Boban ja Maldini tuovat asian lehtiin kuvaa ainakin osaltaan sitä, että asema on koettu jollain tavalla uhatuksi. Puhtaasti tulosten perusteella tuo on aika helppokin ymmärtää, vaikka sentimentaaliset arvot saavatkin toivomaan, että seuraikonit saavat jatkaa työtään. Vaikka sitten sen Rangnickin kanssa, jos vaan ylpeys antaa myöden. Siitä en kyllä mene sanomaan varmaksi, Boban on tunnetusti aika tulisieluinen jannu eikä Maldininkaan kommentit aiheen tiimoilta varsinaisesti indikoi, että asiaa käsitellessään Maldini nauttii pari palaa tummaa suklaata ja pohtii kuin aikuinen.

En kyllä tiedä, onko Rangnick paras mahdollinen vaihtoehto saatavilla. Mutta ymmärrän ehdottomasti sen, miksi ukko oltaisiin Saksasta roudaamassa.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Silkkaa nostalgiaa


Vastaus #330 : 02.03.2020 klo 21:49:22

Bobanin eroilmoitus tulossa kenties vielä tämän illan aikana.
Nick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Il Rossoneri, Fernando Carlos Redondo


Vastaus #331 : 03.03.2020 klo 01:26:38

En kyllä tiedä, onko Rangnick paras mahdollinen vaihtoehto saatavilla. Mutta ymmärrän ehdottomasti sen, miksi ukko oltaisiin Saksasta roudaamassa.

Itse olisin kyllä mieluusti nähnyt Zlatanin ensi kaudella, ja Allegrin päävalmentajana. Parilla täsmävahvistuksella varustettuna pikanousu chämppäriin ensi kaudella ja valtava kiima. Jos luksusvaatebrändi olisi ostanut seuran, olisi tämä ehkä todennäköisin vaihtoehto.

Nyt näyttää siltä, että talousajattelu ajaa kaiken edelle Milanossa. Missä ei tietenkään mitään väärää ole, Racgnickilla on näyttöjäkin ihan kivasti tuloksista. Mutta käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki vanhat pelaajat laitetaan ulos, Zlatanille ei jatketa sopparia ja Thiago Silva ei ole tulossa. Ideana on "play the long game".

Sanoisin että jälkimmäisellä ideologialla on johtoportaalle aivan hemmetin sama, mikä on sarjasijoitus ensi vuonna. Tähdätään vasta sitä seuraaviin kausiin kunnolla. Chämppäriin kyllä halutaan, mutta ostamalla nuoria pelaajia ja kehittämällä niitä. Silloin on vaikea uskoa äkkinousuun.
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #332 : 03.03.2020 klo 02:16:23

Edessä siis paluu malliin jossa "nuoret ja kehittyvät" jannut eli tällä vuorolla Leao, Bennacer ja kumppanit pääsevät isoon vastuuseen johtamaan Milanin peliä valtavien paineiden alla? Noh, aika näyttää että monennessako uudessa projektissa menee Donnarumman ja Romagnolin raja, ennen kuin näidenkin herrojen kärsivällisyys viimein loppuu ja lähtevät juveen ja psg:hen.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #333 : 03.03.2020 klo 02:27:06

Kirjoittelisin pitkästikin aiheesta, jos en tietäisi, että seuraavaan pariin viikkoon ei vain ehdi. Mutta yleisesti muutamalla ranskalaisella viivalla:
- Elliotin projekti seuran kuntoon laittamiseksi jatkuu edelleen ja nyt on edessä askel rajumpana suuntaan. Kun aiemmin remmiin tuodut Milan-taustaiset yrittäjät eivät onnistuneet tekemään tulosta, on aika kunnon remontille. Rangnick teknologisten innovaatioineen ja muineen on juuri sellainen kaveri.
- Seuran taloustilanne on edelleen sillä tasolla, että luultavasti mikään älytön mälläily kalliilla palkoilla ja isoilla täsmähankinnoilla ei ole mahdollista. Jos sellaisten jälkeen pääsisikin sinne CL-sijoille, olisi jälleen isoja ongelmia odottamassa. Ei siellä kukaan vittuillakseen ole laittamassa vastaan ja haluamassa jotain nuorisoprojektia ihan omien FM-nostalgioidensa takia. Nykyisen urheilujohdon toiveissa tosiaan varmaan olisi ollut se, että parilla investoinnilla nykyiseen coreen haetaan se lopullinen seuraava askel ja taloustilanne hoidetaan kuntoon sitten CL:n turvin. Eli juuri kuten kävi vaikkapa Higuainin tai Bonuccin hankintojen jälkeen. Noita pikavoittoja voi tavoitella aina vuodesta toiseen tai sitten pistää sorkkaraudan kiinni.
- Boban ja Maldini myös ryssivät todella monet siirtoneuvottelut erinäisten syiden takia. Vissiin ainakin Bobanin balkanilainen veri on ollut vähän u/m neuvotteluissa. Myös lopulta isosti vihkoon mennyt Giampaolon rekrytointi vaatinee omistajien silmissä vastuullisia. Siinä kuitenkin meni yksi kausi kaivoon heti alussa.
- Sekä kiinalaiset että Elliott saapuivat Milaniin, jonka koko kaupallinen sektori oli käytännössä sitä, että Galliani tai Berlusconi olivat omien verkostojensa kautta haalineet sponsseja ja nämäkin suhteet pääosin alkoivat ennemmin sponsorien kuin seuran aloitteesta. Luin juuri hiljattain Milanin Chief Revenue Officialin Casper Stylsvigin haastattelun, jossa ukko kertoili siitä, mistä on lähdetty ja mitä on seuraavaksi. Ilmeisesti seuraorganisaatiossa ei ollut esimerkiksi yhtäkään myyjää.
- Kaiken kaikkiaan todella valitettava tilanne, että huikeita seuralegendoja joudutaan siirtämään syrjään. Verrattaessa muiden seurojen palveluksessa oleviin ikoneihin, ovat esimerkiksi Zanetti sekä Nedved lähteneet liikkeelle kunnon mentorien kanssa ilman suurempaa valtaa ja sitten vaikkapa Totti lähti lätkimään syistä, joita en tähän hätään muista. Aika kovaan valtaan siis Boban sekä Maldini oli asetettu ns. kylmiltään ja luultavasti visiona on ollut, että neuvonantajia ja ohjaajia löytyy sitten nokkimisjärjestyksessä alemmista rooleista. Joku siinä yhtälössä ei vaan sitten ole toiminut. En jaksa uskoa, että eri visioiden syynä olisi se, että Elliott haluaa saada rahaa jostain pelaajamyynneistä tms, vaan ensinnäkään lafkaa ei kiinnosta omistaa kolminumeroista miljoonamäärää tappiota tekevää kohdetta ja toiseksi kukaan ei todellakaan ole ostamassa sellaista mihinkään järkevään hintaan.

Kuten jo aiemminkin totesin, en tiedä yhtään onko tämä paras mahdollinen taktiikka lähteä rakentamaan tulevaisuutta. Mutta todellakin ymmärrän sen, miksi Elliott sinne suuntaan ohjaa. Ja kokonaisuudessaan tällaiset muutokset vaikuttavat aina todella paljon todellisuutta dramaattisemmilta ja tajunnutkaan tapahtuessaan ja median sekä Twitterin arabifanien myllyttäessä ties mitä. Sama rämpivä suurorganisaatio siellä edelleen samoissa punamustissa paidoissa kuitenkin pelailee. Toivottavasti vielä ensi kaudellakin Zlatanin, Romagnolin ja Donnarumman kanssa.
Herra Holmes

Poissa Poissa


Vastaus #334 : 03.03.2020 klo 14:47:10

Lähtökohtaisesti olen pettynyt näihin ennakoimattomiin muutoksen tuuliin. Toiminnassa ei vaikuta olevan stabiliteettia, vaikka varmasti siihen kaikki tahoillaan pyrkivät. Jos Piolikin lähtee Bobanin myötä, niin jännäksi menee.

Toivotaan, että touhu kääntyy parhain päin. Tässä vaan on monta vuotta seurattu melkoista alisuorittamista mahtavalta seuralta. Joukkueet tuskin ovat alisuorittaneet. Taso ei vain ole ollut sitä totuttua Milania.

Toki historiassa on mennyt vielä huonomminkin, kai sekin on muistettava. Hyvin on mahdollista, ettei tästäkään suosta vielä aikoihin nousta.

Tosin edellisen kirjoittajan tapaan ymmärrän, miksi tällaisia muutoksia kenties ajetaan. Vaikea tietysti sanoa huhujen osalta, mikä on totta ja mikä ei. Harmi kuitenkin, jos näiden koko ryhmää vakauttavien sotaratsujen - nyt pelkästään Zlatan, ensi kaudella kenties joku muukin Punamusta - arvoa ei tunnusteta. Totta kai kannattajan asemasta on mahdotonta arvioida, mitä kaikkea neuvotteluihin liittyy taloudelliselta ja urheilulliselta näkökantilta. Mikä on realismia ja mikä fantasiaa.

Tosiasia on kuitenkin, että suuret pelaajat tuovat merkittävästi sähköä kokonaisuuteen. Sitä kuuluisaa vetovoimaa.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #335 : 03.03.2020 klo 16:27:36

Ja kokonaisuudessaan tällaiset muutokset vaikuttavat aina todella paljon todellisuutta dramaattisemmilta ja tajunnutkaan tapahtuessaan ja median sekä Twitterin arabifanien myllyttäessä ties mitä.

Tämä on kyllä erikoinen ilmiö/ryhmä. Tietysti, kun italiaanot eivät puhu englantia, niin Twitterin fanityhjiön täyttää sitten joku ryhmittymä, joka tätä kieltä taitaa ja kun pallokorvat seuraavat omia sarjojaan, niin seuraajat tulevat muualta. Melkoisia "tietäjiä" osa näistä kuvitteellisine suhteineen :D Alas
Milanista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan, Suomen maajoukkue, Baltimore Ravens


Vastaus #336 : 04.03.2020 klo 13:23:34

Jaahas tämänkin illan matsi peruttu.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #337 : 04.03.2020 klo 22:36:53

Kaiken koronan ja Elliotin aiheuttaman paniikin ja kaaoksen keskellä tuli nähtyä tämäkin ihme, että Mirabelli ja Maldini lähtevät pieneen sanasotaan lehdistön välityksellä. Paolokin pisti vastapalloon ihan kunnolla.

Uutinen
Meanwhile, reports are circulating claiming Zvonimir Boban is set to be sacked after he spoke out against CEO Ivan Gazidis, and in turn it is claimed that Maldini could leave too.

Interviewed by Tuttomercatoweb.com, Mirabelli hit out once again at Maldini for his lack of experience as a director.

“To Maldini, who was a great champion as a footballer, he should be asked: ‘What did you do to become a manager?’ He’s like a doctor who didn’t go to primary school.”


https://sempremilan.com/mirabelli-hits-out-at-maldini-again-hes-like-a-doctor-who-didnt-go-to-primary-school

Uutinen
Now, Maldini has hit back at the comments as he spoke to ANSA, and his words were transcribed by MilanNews.

“Apart from the fact that every negative comment about me I consider a great compliment, hearing him speak, if I was him, I would avoid references at any level of school education.”


https://sempremilan.com/maldini-issues-staggering-response-to-criticism-from-ex-milan-director-mirabelli

Jokohan kohta pitäisi pelata taas futista, niin saisi homman rauhoittumaan? :D

Maldinista puheenollen, lähtö ei ainakaan tämänhetkisten huhujen mukaan ole yhtä varma kuin Bobanin. Valta varmaan tulee pienenemään jos Maldini jää, mutta Elliotin kaavailuissa roolia olisi. Ja ymmärrettävästi heidän kannaltaan, Maldini osana kokeneempien ja "pätevämpien" vetämää tiimiä on kuitenkin Maldini ja tällöin statusarvo fanien silmissä säilyy, mutta voivat olla omien mittareidensa mukaan varmempia tuloksenteosta. Se on sitten tietysti eri asia, onko Maldini siihen valmis. Olisihan tuo enemmän siirtymä johtajan paikalta kohti maskottia. Mene ja tiedä, seuraillaan tilanteen kehitystä.
N-CoRe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan


Vastaus #338 : 07.03.2020 klo 21:36:46

Virallista nyt, että Boban sai lähteä ja näennäisesti väittävät ainakin, että Pioliin on luotto ja jopa Gazidis kiistänyt Ragnickin tulon, mutta ite veikkaan, että on tulossa kuitenkin

https://sempremilan.com/official-ac-milan-sack-boban-after-just-nine-months-the-statement
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #339 : 08.03.2020 klo 01:24:02

Samaa veikkaan minäkin. Jos se Gazidis on tosiaan puhunut joukkueelle tuollaisia, niin tuskin se Piolin vieressä seisoskellessaan on alkanut vinkkailemaan silmää sanoessaan jengille, että joo ei mittää saksalaisii oo kyselty, Piolin Teppo jatkaa tappiin asti. Varsinaisesti ei edes ole joukkueen asia saada kesken kauden tietoja seuran toimitusjohtajan mahdollisista ensi kauden valmentajasuunnitelmista. Ja sakemannikaan ei ole vielä laittanut nimeä paperiin, vaan keskustelut ovat käynnissä ja kesken. Boban vaan ehti jo jyrähtämään ja saamaan itsensä pihalle ennen sitä kun korvaaja oikeasti on lyötynä lukkoonlukkoon.

Nyt kun tarkemmin miettii, niin Bobanin ura Milanin seurajohdossa oli lopulta hyvin samankaltainen kuin Seedorfin taival valmentajana. Tuli kovalla pöhinällä ja tohinalla kovin odotuksin sisään, teki hyviä juttuja, teki huonoja juttuja ja lopulta joutui lähtemään ennen alkujaan räiskyvän persoonansa ja tietyn yhteistyökyvyttömyytensä takia. Niinhän se Seedorfkin sai Gallianin ja useamman pelaajan vihat niskoilleen antivirus-lausuntojensa ja muiden vastaavien kautta. Boban suututti Gazidiksen ja Elliotin pesemällä likapyykkiä lehdessä ja ilmeisesti on tosiaan myös ollut hankalahko yhteistyökumppani useammalle agentille. Edelleen toivon, että lopputuloksena tässä myllyssä olisi se, että pikku-Schumi tulee sisään ja Maldini jää kehittymään sekä tuomaan sellaista "vanhaa Milania" sekaan. Jo ihan sen takia, etten malta olla kiduttamatta itseäni tietämättömien idioottien GazidisOut- ja ElliotOut-huuteluilla jossain twitterissä ja ristus että hajottaa lukea niitä, kun kellään ei vaikuta olevan minkäänlaista kykyä ajatella seuran tilannetta ja tilaa kokonaisuutena.
« Viimeksi muokattu: 08.03.2020 klo 01:27:00 kirjoittanut The Missionary »
Nick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Il Rossoneri, Fernando Carlos Redondo


Vastaus #340 : 08.03.2020 klo 19:59:41

Olipas masentava peli. Ja melkeinpä taas kausi. 0-2 erätauolla, ei katsojia, ja kuliseissa kuohuu. Luulin jotenkin että tästä tulisi parempi kausi kun edellisestä. Huoh.
CadornaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #341 : 08.03.2020 klo 20:38:55

Olipas masentava peli. Ja melkeinpä taas kausi. 0-2 erätauolla, ei katsojia, ja kuliseissa kuohuu. Luulin jotenkin että tästä tulisi parempi kausi kun edellisestä. Huoh.
Kaikki näytti taas niin hyvältä elokuussa
CadornaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #342 : 11.03.2020 klo 01:19:55

Siellä se Caldara vetelee ucllää Atalantan kanssa... Vittu.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Silkkaa nostalgiaa


Vastaus #343 : 11.03.2020 klo 02:34:39

Siellä se Caldara vetelee ucllää Atalantan kanssa... Vittu.

Hieno juttu, että Caldarakin sai juonen päästä taas kiinni pienen uraa hidastaneen harha-askeleen jälkeen Ylos Ja hieno homma, että meikäläisen Ruutu+ loppui vihdoinkin näkymästä Ylos Gazidis tahdittamassa Milania kohti lopullista keskenkertaisuutta? Eipä muistaakseni Arsenalkaan paljon enää juhlinut niinä vuosina kun etelä-afrikkalainen pääsi vähän hääräilemään. Seuraavaksi Zlatan sitten veke ja joku parikymppinen excel-löytö jostain Luxemburgista tilalle?
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #344 : 17.03.2020 klo 20:39:32

Nyt olisi seuralla aikaa tarkastella tilannetta rauhassa ja tehdä peliliikkeitä. #GazidisOUT Käsittämätöntä että tämä Arsenalin tuhonnut jantteri piti päästää Milanoonkin perseilemään.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #345 : 17.03.2020 klo 21:11:32

Nyt on myös medialla aikaa keksiä seuran tekemiä peliliikkeitä. Viimeisen kahden viikon aikana Rangnick on ollut pelkästään Gazzettalla jotain kolme kertaa varma nakki ja neljä kertaa jäämässä Saksaan. Laskut keskeytyivät kun lopetin kehää kiertävien juttujen seuraamisen. Sama homma Zlatanin jatkosopparin, Donnarumman jatkosopparin, Maldinin lähdön jne kanssa. Silti aina joku 20 seuraajan dosentti tason analysoija jaksaa käydä heittämässä väsynyttä GazidisOuttia johonkin Sempre Milanin käännökseen Tuttosportin jutusta, jonka mukaan Donnarumma ja 30 miljoonaa menee Juveen vaihdossa Blaise Matuidin vasempaan reiteen ja Ronaldon pelipaitaan.

Todellisuudessa tuota Gazidista huudellaan pihalle (ja on huudeltu suunnilleen saapumisestaan asti) täsmälleen siitä syystä, että englanninkieliset fanit ovat kuulleet Arsun faneilta, että Gazidis on ainut syypää seuran alennustilaan (:D), ja toisaalta italialaisia faneja häiritsee se, että kaiffari on afrikkalainen eikä italialainen. Tämä siitä huolimatta, ettei Milanin tämänhetkisissä ja Arsenalin silloisissa tilanteissa juuri mitään samaa olekaan. Lisäpontta tähän soppaan tuli sitten Bobanin avauduttua haastattelussa käytännössä siitä, että hänelle ei ollut kerrottu, että pomonsa on kysellyt mahdollista korvaajaa rooliin. Seuralegenda häpäisty ja niin edelleen. Mikä tietysti onkin osaltaan totta, mutta Boban teki kyllä tuossa itsensäkin vähintään yhtä tehokkaasti naurunalaiseksi. Tai sitten turvasi selustaansa ja oli vaan isomman erorahan perässä.

Jos itse lähtisin tässä kohtaa huutamaan suu vaahdossa twitterissä Gazidista ulos (mitä en todellakaan näe millään argumentilla relevantiksi toiminnaksi), olisi isoin miinus se, että kaveri ylipäänsä päätyi tällaiseen tilanteeseen, jossa joutuu korvaamaan yhtä tai kahta suurta seuralegendaa kokeneemmalla, varmemmalla ja pätevämmällä vaihtoehdolla. En tiedä, mikä suunnitelma viime kesänä Maldinin, Bobanin,  Massaran ja kumppanien suhteen oli, mutta selvästikään se ei mennyt ylimmän johdon tavoitteiden ja odotusten mukaisesti. Veikkaan, että joko kaksikolle ei löydetty oikeanlaista taustatukea (koitettiin Igli Tarea, tuli Massara jne)/yhteistyötä ei vaan löytynyt. Ja siksi ollaan siinä kusisessa tilanteessa, että toimitusjohtaja joutuu asettumaan turhautuneiden fanien iskujen eteen. Urheilupuolella tapahtuneita eponnistumisia lukuunottamatta seura on mennyt reilun vuoden aikana taustaorganisaatiotasolla reilusti eteenpäin, some ja mediapuoli on kunnossa ekaa kertaa ikuisuuksiin, stadionprojekti on hyvällä mallilla, välit UEFA:an kunnossa jnejne. Sponsoripuolen asioista kirjoittelin jo aiemminkin ja ylipäänsä palkkakuitin alentaminen ei ole mitään kaljun mulkun ilkeää vittumaisuutta, vaan ihan puhdas välttämättömyys.

Enkä tällä mähinälläni tarkoita missään nimessä sitä, että forkan Milan-keskustelijoita idiootteina tai että vähän karskistikin ilmaistu teksti olisi osoitettu tähän suuntaan. Lähinnä vaan oon törmännyt ympäri internetin syöpäisimpiä syövereitä niin uskomattoman idiootteihin narratiiveihin vaikkapa juuri jostain Gazidiksen motiiveista ja toiminnasta, että vituttaa lukeakin niitä. Vähän voi vilkaista sitä kokonaiskuvaakin joskus.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2020 klo 21:14:14 kirjoittanut The Missionary »
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #346 : 22.03.2020 klo 16:24:36

Zlatan ei jatka Milanissa
https://www.svt.se/sport/fotboll/uppgifter-zlatan-lamnar-milan-i-sommar
grasso

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Markku


Vastaus #347 : 23.03.2020 klo 00:28:55

Ja isä sekä poika Maldinilla on todettu korona.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #348 : 09.04.2020 klo 16:36:28Jatkoa ei liene tarjolla huhujen mukaan, joten kiitos vuosista, Jack!

Valitettavasti se iso loukkaantuminen tuntui vieneen parhaan terän pelaamisesta, enkä olisi itsekään jatkanut enää sopparia, vaikka aiemmin oli varsin luotettava sotaratsu näinä muuten heikkoina kausina/aikoina.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Silkkaa nostalgiaa


Vastaus #349 : 09.04.2020 klo 18:15:38

Donnarumman myynnin myötä maalivahdille varmaan tarvetta. Begovic varmaankin vain varamies.

Sehän olisi kerrassaan jännä kuvio jos kaikista mahdollisista joukkueista Lazio ostaisi Romagnolin pois. Sitten voisi viimeistäänkin marssijärjestyksen kääntyneen toden teolla. Toki SMS:sta tulossa taivaansinisille massia. Thiago Silva toki mukava paluumuuttaja tuonkin ikäisenä mutta ei kai Kjaer/Duarte voi olla se toinen avaaja. Musacchion agentti sanonut melko suorasanaisesti, että tämä komennus oli tässä. Laitapakkiosastolle tuskin sen kummempia muutoksia tiedossa. Se Wiganin sydänvikainen jenkki saattaisi olla vieläkin tulossa Theon stuntiksi.

Jackin ja Biglian sopparit päättyvät. Paqueta on varsin valmiiksi syöty rapala mutta kai siihen joku hullu voi vielä tarrata kiinni. Kessiellä varmaan viimeistään nyt hyvä aika painella valjuun ettei nimi unohdu ihan kokonaan. Lucas Torreiralle taas valjuttelut riittivät jotenka takaisin Italiaan ja uusi alku Milanissa. Tonalin vaikea nähdä menevän muualle kuin Juveen mutta ainahan saa unelmoida. Rakiticin siirto kaatui Bobanin ulosmarssiin?

Milik kesän ykköstarget. Piatekin kohdalta ei opittu mitään näistä polakkikaatuilijoista? Zlatan painelee Hammarbyyn ihan vaan vittuilakseen Malmön mamuille. Saksalainen natsitohtoria muistuttava Ralf Rangnick haluaa kärkeen myös Timo Wernerin. Näiden seurassa Rebickin varmaan tuntee itsensä kotoisaksi.

Siinä näin nopeasti tiivistettynä nämä korona-ajan Milan-huhut.

 
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines