FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2020 klo 10:06:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 42 [43] 44 45
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2019-2020  (Luettu 174143 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1050 : 15.09.2020 klo 13:52:52

Kyllä aika ison rastin saa seinään vetää, mikäli JJ, Santon ja Perotti saadaan ulos ennen sopimuksen päättymistä, Pastoresta puhumattakaan. Faziolle voisi edelleen olla nelostopparina käyttöä, joten hänen ulostamistaan en näe niin pakollisena. Eletään mielenkiintoisia aikoja. Kluivertista ei ole kukaan enää puhunut mitään, lienee rosterissa myös lokakuussa. Onhan tuolla edelleen valtavasti potentiaalia piilossa jos vain joukkue pysyy ehjänä ja Fonseca löytää sopivan pelitavan. Huhuttu rosterin keventäminen ei sovi kovin hyvin yhteen viime vuosien loukkaantumishistorian kanssa, joten voi olla että varsin ohkaisella jengillä vedetään talvikuukausina.
Herstein

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #1051 : 15.09.2020 klo 14:46:08

Mä en oikein osaa innostua tuosta Milikistä. Periaatteessa ihan hyvän profiilin hankinta, mutta pelottaa kyllä, jos hän kaavailuissa olisi Roman ensi kauden selkeä ykköskärki. Sen verran vakava tuo loukkaantumishistoria, että melkein kyllä vaatisi toisen Serie A-tason kärjen hankkimista ihan varmuuden välttämiseksi.

Marash Kumbulla on ihan mielenkiintoinen talentti, läpimurtokausi takana, mutta toivottavasti mahdollinen hankinta ei tarkottaisi Smallingin jäämistä Manchesteriin. 30 miljoonaa on aika kova summa, mutta lahjakkaasta topparista toki puhutaan. Romalla ei vaan oikein ole nämä ison rahan nuorisohankinnat viime vuosina osuneet maaliin, toivottavasti nyt nähtäisiin poikkeus trendiin.
geepistejeesus

Paikalla Paikalla


Vastaus #1052 : 15.09.2020 klo 17:06:18

Kahden edeltävän kirjoittajan kanssa samaa mieltä herroista Fazio ja Milik. Federicolle löytynee vielä käyttöä puolustuksessa etenkin erikoistilanteita silmällä pitäen.

Milik on täysin hajuton ja mauton tyyppi. Ei ole koskaan erottunut edukseen kun Napolin pelejä olen katsonut. Maaleja kuitenkin tekee ihan hyvään tahtiin.

Smallingin mahdollinen poisjääminen ei enää edes vituta kun sitä on veivattu ees taas jo niin kauan.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #1053 : 15.09.2020 klo 17:13:08

Smallingin mahdollinen poisjääminen ei enää edes vituta kun sitä on veivattu ees taas jo niin kauan.

Kumbulan kanssa ilmeisesti henkilökohtaisista ehdoista kiinni ja Roman edustaja lentänyt Englantiin jatkamaan Smallingin kokonaisuutta. Jos Jesus ja Fazio siirtyy ja sisään saadaan Izzo näiden lisäksi, niin on aika kova temppu.

Itselle Milik on kyllä vähän arpa vaihtoehto, mutta tässä tilanteessa raaputtaisin. Toivottavasti takana olisi kuitenkin yksi peluutettava ysi. Ja se ei ole Kalinic, Dzeko sen sijaan voisi jatkaa Milikin mentorina.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1054 : 15.09.2020 klo 18:56:01

Lainaus
Secondo quanto riferito, la Roma è ora in contatto con il suo agente e ha registrato il proprio interesse per il trequartista, ma Pereiro ha indicato che la Roma proverà a firmare De Paul solo se Può riuscire a scaricare presto un centrocampista.

Eli De Paulin agentin mukaan Roma pyrkisi ulostamaan yhden keskikentän Rodrigon hankkimiseksi.
Zachrayas

Poissa Poissa


Vastaus #1055 : 15.09.2020 klo 18:59:46

Eli De Paulin agentin mukaan Roma pyrkisi ulostamaan yhden keskikentän Rodrigon hankkimiseksi.

Jos vaikka argojen määrä pidettäis samana?
Mwandishi

Poissa Poissa


Vastaus #1056 : 15.09.2020 klo 19:53:25

Kumbulla ilmeisesti varmistunut, kelpaa. Oli hyvä Veronan kolmen topparin alakerrassa. Milik, jos tulee, maistuisi myös. Vakuuttavaa peliä kaikissa näkemissäni Napolin matseissa, loukkaantumishistoria toki pelottaa. Fazio toivottavasti/todennäköisesti jatkaa, erittäin hyvä backup. Mitä tulee laitoihin, hämmentää tämä Spinazzolan kohtaama kritiikki (no Rive ja joku muukin sentään puolusti). Omalla laidalla pelatessa ollut erinomainen, myös neljän alakerrassa. Bonusta vielä mahdollisuudesta stuntata oikeallakin. Ei ole turhaan maajoukkueessa. Oikea laita sitten on epävarmempi, mutta Karsdorp on nyt esittänyt ihan lupaavia otteita, joten ehkä se sit kuitenkin...
 
DePauliin en vielä jaksa uskoa, mutta olisi toki hyvä haku Zaniolon korvaajaksi. Anyway, ihan hyvältä näyttää, neljän joukkoon kevyesti!

edit: pieni Rick-muokkaus, ennen Lopezin heräämistä.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2020 klo 20:20:43 kirjoittanut Mwandishi »
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #1057 : 15.09.2020 klo 20:29:52

Smalling, Mancini, Izzo, Kumbulla, Ibanez ja Fazio olisi tässä tilanteessa saatanan kova kuusikko alakertaan. Lienee kuitenkin pelkkää toiveunta valitettavasti. Jos kuitenkin haaveilla saa:

1.             Mancini--Smalling--Izzo
2.             Ibanez--Kumbulla--Fazio

Potentiaalia sekä laatua. Ja Fazio.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2020 klo 20:32:23 kirjoittanut DajeRoma »
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #1058 : 15.09.2020 klo 22:54:03

Lienee kuitenkin pelkkää toiveunta valitettavasti. Jos kuitenkin haaveilla saa:

1.             Mancini--Smalling--Izzo
2.             Ibanez--Kumbulla--Fazio

Potentiaalia sekä laatua. Ja Fazio.

Toiveunta todellakin, mutta jos noista edes 5/6 osuisi niin tilanne olisi hyvä jopa 3:n topparin alakertaan. Cristante pystyy tarvittaessa 3:n linjassa myös pelaamaan.

Yleensäkki olisi ihan kiva nähdä vuosikausiin tässä organisaatiossa tilanne missä toppareidenkin laadun tärkeydestä olisi jonkinlainen yhteinen linja. Nythän on totuttu siihen, että ei kukaan sillä paikalla läpilyönyt ole seurassa yli 2 kautta pysynyt. Yli 20 miltsiä pöytään jostain ja ovi on käynyt Trigoriassa ulospäin samantien.
LechW

Poissa Poissa


Vastaus #1059 : 16.09.2020 klo 09:07:35

Italolehtien mukaan Milikin ja Kumbullan kanssa samalla ovenavauksella tulossa Juvesta De Sciglio, laina + 10M lunastus. MDS herättää enemmän luottamusta oikealla laidalla kuin Rick, Brunoperes tai Santon. Toiminee kolmen tai kahden topparin systeemissä.
Arrabbiata

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1060 : 16.09.2020 klo 18:00:32

Toiveunta todellakin, mutta jos noista edes 5/6 osuisi niin tilanne olisi hyvä jopa 3:n topparin alakertaan. Cristante pystyy tarvittaessa 3:n linjassa myös pelaamaan.

Yleensäkki olisi ihan kiva nähdä vuosikausiin tässä organisaatiossa tilanne missä toppareidenkin laadun tärkeydestä olisi jonkinlainen yhteinen linja. Nythän on totuttu siihen, että ei kukaan sillä paikalla läpilyönyt ole seurassa yli 2 kautta pysynyt. Yli 20 miltsiä pöytään jostain ja ovi on käynyt Trigoriassa ulospäin samantien.


Jos jokin on varmaa ni se on varmaa että Cristante ei pysty yhtään mihinkään.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #1061 : 16.09.2020 klo 18:03:21

Itselle Milik on kyllä vähän arpa vaihtoehto, mutta tässä tilanteessa raaputtaisin. Toivottavasti takana olisi kuitenkin yksi peluutettava ysi.
Itsellä aikalailla samat fiilikset kuin teikäläisellä. Milik on pelannut runsasmaalisen kauden Napolin paidassa ainoastaan toissa kaudella, jolloin teki Serie A:ssa 17 maalia. Tokihan loukkaantumiset ovat vaikuttaneet myös miehen pelaamiin minuutteihin ja sitä kautta tehoihin, mutta minään ehdottomana huippuhankintana puolalaisen mahdollista siirtoa en missään nimessä pidä. Epäonnistuminen aiemmissa siirtoikkunoissa Dzekon manttelinperijän kanssa alkaa pikkuhiljaa realisoitumaan myös kentällä. Tänäkin vuonna on liikkunut "kymppimillillä" ihan mielenkiintoisia nimiä, joista olisi parin kauden sisäänajolla saatavissa todennäköisesti vähintään Milikin tasoisia pelaajia. Roma ei näihin kuitenkaan ole juurikaan tarttunut ja iso satsaus Schickiin ei sekään tuottanut hedelmää, joten ollaan tilanteessa, jossa Milik on 25 miljoonalla jotakuinkin paras mahdollinen vaihtoehto, jos Dzeko perheineen muuttaa Torinoon.

Kumbullasta myös varsin kaksijakoiset fiilikset. Valtava summa on tuo huhuissa pyörinyt 30 miljoonaa pelaajasta, jolla on yksi kausi takanaan Serie A:ta. Aiemmista vastaavista Schick jo mainittiin, mutta Veronallehan tämä ei olisi edes ensimmäinen kerta, kun kuppaavat Romalta vastaavat rahat jotakuinkin yhtä lyhytaikaisilla näytöillä. Juan Iturbe never forget.

Varmasti olisi hyviä lupaavia toppareita saatavilla puolella tuosta hinnasta. Kuten Hersteinkin totesi, nämä 30 miljoonan nuorisohankinnat eivät juurikaan ole Romassa onnistuneet. Tuosta voi vieläpä jättää sanan nuoriso pois, sillä seuran kalleimmat hankinnat -listaus on viime vuosilta varsin karua luettavaa:
https://www.transfermarkt.com/as-rom/transferrekorde/verein/12

(Spinazzolan keinoteltu siirtokorvaus tietty oma juttunsa ja meikäläinenkin ihan hyvillä mielin miestä katselee myös ensi kaudella, kun pääsee toivottavasti pelaamaan vasenta laitaa)

Toisaalta täytyy todeta, että Kumbullan pelejä en ole juurikaan nähnyt ja lähtökohtaisesti voi varmaan pelata useammalla paikalla kolmen alakerrassa, jolloin kehittymisen kannalta oleellisen tärkeä peliaika ei ole niin kiven alla, kuin vaikkapa nuorella keskushyökkääjällä Dzekon takana yhden kärjen systeemissä. Palkkakaan ei ilmeisesti ole muodostumassa niin kovaksi, että se olisi riippakivi ensi kesänä jos albanialainen ei heti vakiinnuta paikkaansa avauksessa. Juventuksen De Ligt on tietysti oma lukunsa, mutta Serie A:ssa on vastaavia summia maksettu viime vuosina Milan Skriniarista, Alessandro Bastonista ja Alessandro Alessio Romagnolista. Tuskin ovat Milanossa hirveästi noita siirtoja katuneet.

Siitä vielä jonkin sortin analyysia, jos on Marraskuun Pulla (anteeksi) muillekin uusi tuttavuus:
https://cultofcalcio.com/player-analysis-hunt-for-marash-kumbulla-is-on/
« Viimeksi muokattu: 16.09.2020 klo 18:07:32 kirjoittanut MamboBob »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1062 : 16.09.2020 klo 20:31:27

Ünder Leicesteriin 27 m.

Sitten sitä De Paulia!
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #1063 : 17.09.2020 klo 13:56:01

Sitten sitä De Paulia!

Mielenkiintoisin Serie A:sta saatavilla oleva pelaja lähes tulkoon. Perez saanee nyt kunnolla vastuuta ja toivottavasti Pedro pystyy stunttaamaan tuota Underin paikkaa vesijuoksualtaan ulkopuolelta. Under käsittääkseni menossa 3m€ lainalle, josta osto-optio 24m€. Toivottavasti menestyy lainallaan.
Milik taitaa saapua ennen De Paulia, joten Dzeko jäänee Romaan?
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1064 : 17.09.2020 klo 14:07:17

Mielenkiintoisin Serie A:sta saatavilla oleva pelaja lähes tulkoon. Perez saanee nyt kunnolla vastuuta ja toivottavasti Pedro pystyy stunttaamaan tuota Underin paikkaa vesijuoksualtaan ulkopuolelta. Under käsittääkseni menossa 3m€ lainalle, josta osto-optio 24m€. Toivottavasti menestyy lainallaan.
Milik taitaa saapua ennen De Paulia, joten Dzeko jäänee Romaan?

Ünderin diili on näillä näkymin ostopakolla, ei optiolla.

Milikin agentti Trigoriassa as we speak.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1065 : 17.09.2020 klo 21:05:34

Edin Dzeko to Juventus and Arkadiusz Milik to Roma, here we go! Total agreement has been reached between the three clubs involved [Napoli just sold Milik to Roma] and also personal terms have been completed. Medicals soon. *No* Luis Suarez for Juventus.

- Romano

Perotti Feneriin 2,5 miljoonalla.

.. tämähän alkaa sujumaan?

E.
Lainaus
@CheccoCasano - La #AsRoma valuta il ritorno di #Scamacca a Trigoria come vice-#Milik: il centravanti dell'Under21 è di proprietà del Sassuolo. Ipotesi prestito con obbligo di riscatto

Ooooh.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2020 klo 22:19:47 kirjoittanut punta »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1066 : 18.09.2020 klo 14:49:47

Lainaus
Karsdorp rimane

Lainaus
Non è una soluzione d'emergenza. Karsdorp rimarrà con noi e abbiamo fiducia in lui. Ha fatto un lavoro molto positivo in queste settimane, potrà aiutare molto la squadra

- Fonseca

Slick Rickin vahvassa kelkassa.

Kumbulla ei aloita, eikä pidäkään. Huomenna:

        Mancini - Fazio - Ibanez
Karsdorp - Diawara - Veretout - Spina
                   Perez - Pellegrini
                      Mikhi/Milik
« Viimeksi muokattu: 18.09.2020 klo 16:13:33 kirjoittanut punta »
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1067 : 18.09.2020 klo 15:59:44

Kovin Fonseca lupaili Smallingin saapumista, mikä on erittäin positiivista. Mancini, Kumbulla, Ibanez, Smalling, JJ/Fazio olisi erinomainen lähtökohta kauteen. Vahvasti näyttää siltä että Dzeko vaihtuu Milikiin. Hattua päästä bosnialaiselle, jätti jälkensä seurahistoriaan. Monia hienoja hetkiä, mutta Salahmaisesti myös paljon turhauttavia jaksoja. Miehen arvo valkenee monelle varmasti vasta jälkeenpäin. Milik -kaupassa (mikäli menee maaliin ja luvut täsmää) Roma onnistui loistavasti, jos alkuperäinen lähtötilanne oli Under +~25m€. Laitapakkien tonteille on kyllä miehiä, mutta laatu on erittäin suuri kysymysmerkki. Toivotaan ettei jää luu käteen.
Herstein

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #1068 : 18.09.2020 klo 21:18:10

Dzeko kuitenkin ilmeisesti vielä huomenna mukana kokoonpanossa ja Gazzettan mukaan jopa mahdollisesti avauksessa. Milik Roomassa lääkärintarkastuksessa, mutta ei millään kyllä ehdi huomiseen matsiin vielä mukaan.
La Magica Roma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma - San Lorenzo - Bajen


Vastaus #1069 : 19.09.2020 klo 00:51:42

Punta vastatkoon itse, mutta Fonsecan puolesta: palkka ja roomalaisuuden taakka, sekä näiden myötä aiheutunut oletus kausikortista avaukseen, johon Florenzin taso ei vain riitä. Siihen kun yhdistetään DDR:n ja Tottin takavuosien kritiikki siitä, kuinka Ale ei oikeastaan halua voittaa vaan pelata, niin tilanne on mikä se on.
Sori kun kesti viikon vastata mutta autatko tuohon Ale vain haluaa pelata? Tiedän että oot pätevä jätkä niin en dissaa vaan oikeasti oon utelias. Nyt Karsdorp on saanut paikan, Peres lie kakkonen mutta mihin ominaisuuksiin nyt mennään sun mielestä? Eihän noista kakkostason jätkistä ole mitään ylöspäin?

Muuten Kumbulla, Milik, Smalling on kivoja. Ollaan ykkösiä kuten aina kauden alussa.

Ja jos Dzeko menee 7,5 miljoonan netolla juveen....
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #1070 : 19.09.2020 klo 07:46:27

Sori kun kesti viikon vastata mutta autatko tuohon Ale vain haluaa pelata? Tiedän että oot pätevä jätkä niin en dissaa vaan oikeasti oon utelias. Nyt Karsdorp on saanut paikan, Peres lie kakkonen mutta mihin ominaisuuksiin nyt mennään sun mielestä? Eihän noista kakkostason jätkistä ole mitään ylöspäin?

Sekä Totti että DDR ovat jopa julkisuudessa arvostelleet Florenzia siitä, että miehellä ei ole riittävää voitonnälkää, ja että Florenzin mentaliteetti on nimenomaan tuo että riittää kunhan pääsee pelaamaan. Muistelen, että Totti heitti Alen bussin alle nimenomaan noilla sanoilla. Se on ihan validi pointti kyllä, etenkin siinä vaiheessa, jos Florenzi pitäisi pelkän roomalaisuutensa takia pitää joukkueessa.

Kakkostason miehet eivät varmasti ole kukaan olennaisesti Florenzia parempia, mutta halvempia kyllä. Tämäkin asia on kokonaisuus, vai pitäisikö oikeasti kallis ja korkeintaan keskinkertainen pelaaja pitää joukkueessa vain siksi, että on roomalainen? Joidenkin mielestä pitäisi, minusta ei. Soitin Fonsecalle ja sama homma ;)
Insti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: As Roma, Italia


Vastaus #1071 : 19.09.2020 klo 08:09:27

Tänään alkaisi uusi kausi, ruutu+ tilattu, herkut ehtoolle hankittu mutta missä uusi kausitopic?
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #1072 : 19.09.2020 klo 08:21:02

Tänään alkaisi uusi kausi, ruutu+ tilattu, herkut ehtoolle hankittu mutta missä uusi kausitopic?

Ei muuta kuin väsäämään!
Giallopies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Newcastle, FC Honka, Huuhkajat, Italia


Vastaus #1073 : 19.09.2020 klo 16:14:01

Moro kaikille Roma-faneille! Monen vuoden seuraamisen jälkeen päätin luoda tunnukset tänne teemalla ”terapian tarpeessa”. Romaa on tullut kannatettua 90-luvun puolivälistä ja suuria tunteita niin hyvässä kuin pahassa on mahtunut joukkoon.

Ajatuksia alkavasta kaudesta:

Zaniolon loukkaantuminen oli järkyttävä takaisku tietysti nuorelle pelaajalle itselleen, mutta myös Roman haaveille TOP-4 sijoituksesta. Olettaen, että hänen paikkaamisen ei ole resursseja, ei yläkerrassa ole ihan Juven, Atalantan, Napolin ja Interiin rosteriin verrattavaa huippulaatua. Haluan uskoa Mestareiden Liigan paikkaan, mutta vaikeaa se tulee olemaan.

Mitä tulee hankintoihin, joita toivoisin vielä tehtävän, alla oma prioriteettilista, jossa oletuksena, että Fonseca jatkaa 3-4-2-1 formaation peluuttamista:
1.   Oikea wingback. Peres väläyttelee hyökkäyssuuntaan ajoittain varsinkin keskikastia alempia jengejä vastaan, mutta puolustuskyvyt eivät riitä kovempia jengejä vastaan.
2.   Keskushyökkääjä. Back-up / kirittäjä Milikille. Huhutulla hinnalla Milik on mielestäni kohtuullinen hankinta, mutta ei Dzekon tasoa. Ideaalisti tähän löytyisi laadukkaalla pohjatyöllä edullinen mutta potentiaalinen nuori lupaus, joka voisi parissa kaudessa nousta haastamaan jopa ykköskärjen roolista. Ja sitten mä heräsin..
3.   Toppari. Varsinkin jos kolmella topparilla jatketaan, tämä on mielestäni välttämätön hankinta. Kumbulla vaikuttaa lupaavalta ja ei se katastrofi ole jos avaava kolmikko on Ibanez-Mancini-Kumbulla. Mutta vähintään back-upiksi jotain muuta kuin Fazio ja Jeesus kiitos. Best case kokenut liideri kuten Smalling.
4.   Zaniolon korvaaja. Pellegrini ei riitä yläoksalla ja Perez ei taida olla valmis ison rooliin, vaikka lupaava onkin.
5.   Back-up / kirittäjä Diawaralle. Diawara tuntuu jakavan mielipiteitä aika vahvasti. Potentiaali on, mutta tasaisuutta ja suoritusvarmuutta tarvitaan. Siksi vähintään kokenut varamies olisi tarpeen. Cristante ei mielestäni kahden miehen kk-keskustaan tuo juuri mitään. 4-3-3 taktiikassa menisi vielä ehkä box-to-box roolissa jos rinnalla sekä laadukas pohjan pelaaja että pelintekoon kykenevä kaveri. Fonsecahan on pariin otteeseen käyttänyt topparina kolmen linjassa.. Voisko siinä olla pysyvä rooli tulevaisuudessa..? Taso tuskin tulee koskaan riittämään avaukseen mutta ehkä herrasta vielä back-up topparin voisin koulia..

Tiedän, että yllä oleva ei ole realistista ja uskon ja pelkään että 2-3 noista on maksimi. Siinä tapauksessa toivotaan tasonnostoa monilta ja terveyttä kaikille.

Näen kyllä Roman rosterissa paljon potentiaalia tulevaisuuteen. Zaniolo tietysti kirkkaimpana helmenä, jos vain pääsisi vammakierteestä eroon. Ibanez väläytteli Marquinhos-tyylistä osaamista viime kaudella, ja Kumbulla vaikuttaa klippien perusteella lupaavalta. Villaria on toistaiseksi nähty aika vähän, mutta itselleni on jäänyt kuva syöttötaitoisesta ja hyvin kentän näkevästä pelaajasta.

Eniten toivoisin jatkuvuutta sekä valmennuksen, että kärkipelaajien osalta. Jokakesäiset huippupelaajien tyhjennysmyynnit masentaa (nyt tosin Zaniolo jäi, mutta..) ja välillä mielestäni valmentajille on hieman turhan herkästi annettu kenkää. Tykkään aktiivisesta pelitavasta, jota Fonseca yrittää ajaa sisään, mutta nähtäväksi jää saako hän tarpeeksi aikaa ja resursseja sen kehittämiseen.
Mwandishi

Poissa Poissa


Vastaus #1074 : 20.09.2020 klo 00:01:58

Eipä se hääviltä näyttänyt ja tasapeli lopulta ihan oikeutettu tulos. Oli hyökkäyspelissä ihan ideaa lyhytsyöttöineen, mutta kun kenttä on käsittämätön perunapelto pitäisi tuolla taktiikalla olla kaikilla pelaajilla vielä pykälää parempi tekniikka. Ja kunto. Ja kentällä yksi ihan oikea kärki.

Spinazzola odotetusti kentän paras, mutta otettiin aika hyvin pois toisella jaksolla, ja väsyi myös. Pedrolta siedettävä avaus, kokemus näkyi, mutta kyllä tuonne toivoisi vähän kovemman kaliiberin miestä. Karsdorpilla meni jotain paskaksi, saa nähdä onko Juvea vastaan laittaa ketään muuta kuin Santon. Ehkäpä se yksi RB pitää vielä hankkia.

 
Sivuja: 1 ... 42 [43] 44 45
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines