FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.02.2020 klo 02:21:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 27
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2019-2020  (Luettu 99068 kertaa)
2 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #400 : 21.12.2019 klo 10:28:01

Hattua päästä Fonsecalle. On löytänyt joukkueelle sopivan pelityylin johon pelaajat ovat hyvin sitoutuneet. Myös kesän hankinnat ovat menneet ehkä Kalinicia lukuunottamatta nappiin.

Todellakin. Fonseca on parasta mitä seuralle on tapahtunut vuosiin. Omalla joululahjatoivelistalla pelaajahankinnoiksi tammikuussa Dzekolle kunnon stuntti, Smalling omaksi ja Pellegrinille uusi sopimus ilman klausuulia. Näistä viimeinen lienee ainoa toteutettavissa oleva, ellei sitten Kalinic lähde takaisin. On tosiaan ollut pettymys, osin loukkaantumisensa vuoksi. Toisaalta se, että on jo valmiiksi erittäin alhaisiin odotuksiin nähden kostautunut pettymykseksi ei kovin paljon mairittele...
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #401 : 21.12.2019 klo 13:12:11

Täytyy yhtyä edellisten kirjoittajien mielipiteisiin ja toki nostaisin ehdottomasti framille vielä Gianluca Petrachin - miehen, joka palkkasi Fonsecan.

Ei ollut kovin ihanteellinen ympäristö kaksikolla viime kesänä astua ruoriin. UCL-sijojen ulkopuolelle jääneenä joukkueen vahvistaminen tuskin oli kovin helppo tehtävä. FFP ja edellisen urheilutoimenjohtajan kokeneet ja kalliit floppihankinnat pitivät huolta siitä, että rahaa ei olisi liiaksi käytettävissä, kun pelaajamyynneistäkään niitä ei olisi juurikaan saatavissa. Edellisten kausien avainpelaajista Manolas ja SES nostivat kytkintä ja Dzekonkin lähtö oli jo lähestulkoon sovittu. Tähän päälle vielä seurajohdon toiminta De Rossi -saagassa ja Tottin avautumiset mediassa, niin aikamoiseen tilanteeseen Fonseca ja Petrachi saapuivat.

Vajaa puoli vuotta myöhemmin ollaan kuitenkin siinä tilanteessa, että Roma keikkuu kärkisijoilla, pelaa parasta futistaan vuosiin ja on päästänyt yhtä vähän maaleja kuin sarjakärki Juventus. Lisäksi joukkueessa on useampia mielenkiintoisia (nuoria) pelaajia, joiden varaan rakentaa myös tulevaisuudessa.

Hattu päästä!
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #402 : 21.12.2019 klo 13:48:40

Sieltä alkaa kuoriutua täysipainoinen Roma. Zaniololta ja Dzekolta oikein hyvä peli, samoin Lopez otti muutaman hyvän torjunnan. Lopezilta tulee harmillisesti pari-kolme huonoa avausta per peli, joten toivottavasti jostain löytyisi tuohon ratkaisu. Avaukset eivät onneksi ole mitään katastrofeja pääsääntöisesti, mutta tehokkaammalla avauspelillä saisi lisää pelotetta vastahyökkäyksiin.

Jäsen punnan harmiksi näyttäisi siltä, että Ale jatkaa noilla otteilla keväänkin Romassa. Spina tai varsinkaan Zappacosta ei nyt tai koskaan tule riittämään. Mikä tilanne sitten kesällä on asia erikseen? Ale pystyy laidalta peliä avaamaan (hieno avaus keskelle Pellegrinille) ja pääsee keskittämään (jotka ovat hyödyllisiä niin pitkään maalin edessä on Dzekon tyyppinen kaveri). Puolustus näyttäisi edelleen olevan heikkoa, mutta sitä se Romassa on ja hommaan riittää mieluummin näyttävä hyökkäyspeli, kun tiivis puolustus.
Tosin Roman puolustus on ollut jopa yllättävän hyvä (sarjan toiseksi paras?) ja pelottava Manolasin mentävän mustanaukon on tukkinut. Niin, Chris vitun Smalling. Chris Smalling... maaliin johtaneesta löysäilyistä huolimatta. Mancinilta mitään pois ottamatta, mutta onhan vegaanibritti tuonut ihan eri tavalla tasaisuutta ja rauhallisuutta tekemiseen, jolloin Mancini saa räiskyä vieressä. Kolarov ei varmaan kuole koskaan?
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #403 : 21.12.2019 klo 20:25:56

Jäsen punnan harmiksi näyttäisi siltä, että Ale jatkaa noilla otteilla keväänkin Romassa.

Olin toisaalla niitä harvoja, jotka Florenzin esitystä itseasiassa kehui. Ja minulle käy enemmän kuin hyvin Alen jatko, mikäli asiat menevät kuten eilen, joistakin koomailuista huolimatta.

Kapteenia Alesta ei kuitenkaan saa, vaikka onkin roomalaisessa perimysjärjestyksessä seuraava. Ale on maskotti eikä kapteeni, ja sen epäkohdan tässä järjestelmässä aistivat myös muut ns. johtavat pelaajat.
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #404 : 22.12.2019 klo 01:44:33

Upeaa tekemistä Firenzen illassa. Seksikästä peliä kokonaisvaltaisesti koko joukkueelta pl. muutama syöttöhassi omalla alueella. Smalling-Mancini pari on rautaa, Veretout-Diawara -akseli toimii todella hyvin ja täydessä vahvuudessa olevan hyökkäyspään peli on lähes pornahtavaa. Voikin kompata muita siinä, että Fonseca on tehnyt erittäin upeaa työtä. Kaikkein parasta on huomata se seikka, että suunta on nousujohteinen. Suurella mielenkiinnolla odotellaan, mitä kevät tuo tullessaan.

Omasta puolestani haluan toivottaa rauhallista ja mukavaa joulua erityisesti foorumin muille Italian kauneimman, eli AS Roman seuraajille ja kannattajille. Palataan kaukalolle, kun pelit jatkuvat taas.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #405 : 22.12.2019 klo 11:51:20

Pieniä viitteitä alkaa taas herätä, että Mariano Diaz olisi Roman tähtäimessä mikäli Kalinicista pääsevät eroon. Diaz on jäänyt Realissa käytännössä ilman peliaikaa, mutta saavuttaa pikku hiljaa parhaan ikänsä, joten lähtöhaluja voisi kuvitella olevan. Romalla tässä ensimmäiseksi kompastukseksi muodostuu toki palkanmaksukyky, koska suoraan ostoon ei varmasti rahkeet riitä.
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #406 : 24.12.2019 klo 10:31:46

Hyvää joulua forumin kanssaromanistoille! Positiivisin mielin saatiin Violan kaadosta ainakin jäädä joulun viettoon. Toivottavasti uusi vuosi näyttää yhtä valoisalta.
JonathanH

Poissa Poissa


Vastaus #407 : 24.12.2019 klo 12:27:27

Hyvää joulua. Roma ti amo.
Forza Lupi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Italia


Vastaus #408 : 24.12.2019 klo 16:54:22

hyvää joulua forumin romanistat
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #409 : 27.12.2019 klo 17:15:03

Tulispa Nahitan Nandez.

https://www.novantesimo.it/index.php?action=read&id=1330439

Friedkin luottavaisena.

https://romapress.net/2019/12/27/friedkin-confident-they-can-strike-a-deal-before-new-year-for-acquisition-of-as-roma/
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #410 : 28.12.2019 klo 14:29:29

Fonseca ilmoitti Petagnan olevan ulkona laskuista Roman suhteen, vaikkakin pelaajaa itsessään arvostaakin. Samalla kaupungin kasuaalein ilmoitti haluavansa jatkaa seurassa vielä pitkään.

Siirtoikkunnassa etsitään korvaajia mahdollisille lähtijöille, nimellisesti Kalinicille ja Florenzille. Rotsi-Cristante palaa rinkiin jakamaan kolmen turnauksen minuutteja, Nandezista ei mainintaa - harmi.

Koko haastattelu Gazzettassa

Muissa uutissa Schick ilmoitti haluanvansa pysyä Leipzigissä tehdessään nyt maaleja milloin huvittaa.

Pääasia on kuitenkin se, että Smalling haistatti vitut Milanin ja jjuventuksen kosiskeluille, sekä ilmoitti vahvan halunsa pysyä pääkaupungissa.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #411 : 28.12.2019 klo 14:59:46

Fonseca ilmoitti Petagnan olevan ulkona laskuista Roman suhteen, vaikkakin pelaajaa itsessään arvostaakin.

Petagna on hieno pelaaja, vaikka näyttääkin enemmän painijalta. Mutta tämä pätee vain niin pitkään, kun ymmärtää paikkansa ja pelaa sarjataulukon alempien rivien haastajissa. Keväällä Dzekon stunttina varmasti olisi paikkansa paikoin voinut täyttää, mutta Roman tapauksessa jyrälle olisi pitänyt löytää kuitenkin tallipaikka kesän aikana. Turhaa rahanmenoa tässä epävakaassa tilanteessa.

Toivottavsti omistajakuvio saadaan pian päätökseen. Nyt se tulee varmasti näkymään laihana siirtokassana tammikuussa, mutta toivottavasti kesällä olisi taas omistaja joka voi käyttää pelimerkkejä siirtomarkkinoilla.

Lähtijöiden joukkoon kannattaa ensisijassa laskea Juan Jesus, joka voi löytää paikkansa Bolognasta.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #412 : 28.12.2019 klo 17:53:18Paska-Berardihan se siellä.

Moise Kean voisi sitten olla vaikka ties mitä, mutta Petrachi varmasti tutkii myös minkälainen uomo siellä hehkutuksen alla on. Tähän astiset suoritukset kun viittaavat kaikkeen muuhuun kuin ammattimaisuuteen.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #413 : 29.12.2019 klo 03:47:54

FORZA ROMA!

AS Roma on elämää ja historiaa, jotain mitä maalaiset ei koskaan ole ollut, eikä tule ole olemaan.
AS Roma ei ole rakennettu Saksan alelaarista, ei junttikylistä pohjoisesta tai hipsterien nuolemista muovilaseista terasseilla.
Rooma on meille ollut Totti, De Rossi ja rakkaus.
Hyvää vuotta 2020.
Kaunein, suurin ja ikuisesti piikki lihassa.
La Magica...
Kiitos kaikille palstatovereille.
Olette ansainneet ne kymmenen pistettä, mitä persettä nuolemalla ja kakkosnickeillä kulttuuriääniä antamalla ei voi saada.
 
https://www.youtube.com/watch?v=HX4QM4B0Qmo

Nähdään Curvassa, ketkä ollaan...
Tico
« Viimeksi muokattu: 29.12.2019 klo 11:58:40 kirjoittanut Ticorexx »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #414 : 29.12.2019 klo 04:27:19

FORZA ROMA!

Kaunein, suurin ja ikuisesti piikki lihassa.
La Magica...
Kiitos kaikille palstatovereille.
Olette ansainneet ne kymmenen pistettä, mitä persettä nuolemalla ja kakkosnickeilä kulttuuriääniä antamalla ei voi saada.
 
https://www.youtube.com/watch?v=HX4QM4B0Qmo

Nähdään Curvassa, ketkä ollaan...
Tico

Tuoppi

Seura on mennyt, mm. Solanon mukaan tänä yönä kaupaksi. Hintana suhteellisen käsittämätön ~800 m€ooh. Odotellaan virallinen tiedote.

Taika-Jim on siis kokonaisuudessaan mennyttä, ja voittoa tästä rumbasta Tarzan nettosi muutama sata miljoonaa. Näin ollen Joko Friedkin tietää mitä stadionille kuuluu, tai aikoo rakentaa kokonaan uuden Fiumicinoon.

Joka tapauksessa lampeen saapui piirun verran isompi kala.

Eikä tässäkään hassumpia palaajia..?
https://m.calciomercato.com/news/colpo-di-scena-de-rossi-pronto-a-tornare-alla-roma-58375
« Viimeksi muokattu: 29.12.2019 klo 04:37:14 kirjoittanut punta »
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #415 : 29.12.2019 klo 12:43:30

Täysin käsittämätön valuaatio jos pitää paikkansa :D
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #416 : 29.12.2019 klo 17:05:49

Täysin käsittämätön valuaatio jos pitää paikkansa :D

Lainaus
In attesa del comunicato ufficiale che uscirà a breve: "Si è trovato un accordo di massima sul prezzo, 580 milioni netti a cui aggiungere l'aumento di capitale e il debito"

Eli 580 m (dollaria?) + vastuut + osakepääomakorotus ~ 800 - 900m (edit. 870 miljoonaa taitaa olla tarkka euromäärä).

https://romapress.net/2019/12/29/the-friedkin-group-reach-agreement-to-purchase-as-roma/
« Viimeksi muokattu: 29.12.2019 klo 17:23:36 kirjoittanut punta »
JonathanH

Poissa Poissa


Vastaus #417 : 30.12.2019 klo 22:15:33

FORZA ROMA!

AS Roma on elämää ja historiaa, jotain mitä maalaiset ei koskaan ole ollut, eikä tule ole olemaan.
AS Roma ei ole rakennettu Saksan alelaarista, ei junttikylistä pohjoisesta tai hipsterien nuolemista muovilaseista terasseilla.
Rooma on meille ollut Totti, De Rossi ja rakkaus.
Hyvää vuotta 2020.
Kaunein, suurin ja ikuisesti piikki lihassa.
La Magica...
Kiitos kaikille palstatovereille.
Olette ansainneet ne kymmenen pistettä, mitä persettä nuolemalla ja kakkosnickeillä kulttuuriääniä antamalla ei voi saada.
 
https://www.youtube.com/watch?v=HX4QM4B0Qmo

Nähdään Curvassa, ketkä ollaan...
Tico

Veli todistaa väkevästi. Pakko arvostaa.
linea gialla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #418 : 31.12.2019 klo 00:25:45

FORZA ROMA!

AS Roma on elämää ja historiaa, jotain mitä maalaiset ei koskaan ole ollut, eikä tule ole olemaan.
AS Roma ei ole rakennettu Saksan alelaarista, ei junttikylistä pohjoisesta tai hipsterien nuolemista muovilaseista terasseilla.
Rooma on meille ollut Totti, De Rossi ja rakkaus.
Hyvää vuotta 2020.
Kaunein, suurin ja ikuisesti piikki lihassa.
La Magica...
Kiitos kaikille palstatovereille.
Olette ansainneet ne kymmenen pistettä, mitä persettä nuolemalla ja kakkosnickeillä kulttuuriääniä antamalla ei voi saada.
 
https://www.youtube.com/watch?v=HX4QM4B0Qmo

Nähdään Curvassa, ketkä ollaan...
Tico

Tuoppi Ylos
Kiitos kaikille aktiivisille kirjoittajille tänne Roma-topikkiin! Edelleen hienoa huomata miten aktiivista keskustelu täällä on. Roma herättää tunteita ja on aina se kaunein kaikista.
Friedkiniä odoteltu varmistuvaksi pitkin päivää, virallista ei vielä ole. Saapa nähdä miten vaikuttaa esimerkiksi siirtopolitiikkaan, mutta varovaiset optimismin tuulahdukset ovat tietysti ilmassa. Tammikuussa lienee kuitenkin hiljaista. Jos tammialesta löytyy Dzekolle varteenotettava stuntti ja yksi laitapakki niin mahtavaa.
Herstein

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #419 : 03.01.2020 klo 14:30:58

Italolehdet turisevat, että Smallingin siirtosummasta ollaan pääsemässä yhteisymmärrykseen Manun kanssa. Mahtava alku uudelle vuodelle, jos pitää paikkansa.
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #420 : 03.01.2020 klo 19:08:57

Football Italia uutisoi, että Bruno "vitun" Peres tekee paluun Romaan. Joukkueen kanssakin treenaillut jo. Ilmeisesti kaveri myös mukana kokoonpanossa sunnuntaina Torinoa vastaan. Saakohan mahdollisuuden Fonsecalta, vai myydäänkö suoraan eteenpäin?

Täältäkin Smallingin pysyvälle siirrolle giganttinen Ylos
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #421 : 03.01.2020 klo 20:05:15

https://www.asroma.com/en/news/2020/1/the-big-interview-as-roma-x-gianluca-petrachi

Mainio katsaus Petrachin ensimmäiseen jaksoon seuran navigaattorina.

Hieno mies ja varmasti kova jne Ylos

E. Myös Mikkitarjaa oltaisiin lunastamassa.
« Viimeksi muokattu: 03.01.2020 klo 22:24:43 kirjoittanut punta »
La Magica Roma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma - San Lorenzo


Vastaus #422 : 05.01.2020 klo 14:20:34

Football Italia uutisoi, että Bruno "vitun" Peres tekee paluun Romaan. Joukkueen kanssakin treenaillut jo. Ilmeisesti kaveri myös mukana kokoonpanossa sunnuntaina Torinoa vastaan. Saakohan mahdollisuuden Fonsecalta, vai myydäänkö suoraan eteenpäin?
Saa tasan yhden mahdollisuuden ja sen jälkeen lentää ulos sanoo Petrachi.
Arrabbiata

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #423 : 05.01.2020 klo 22:43:41

Ensimmäinen puoliaika takana ja kyllä, kapteenin touhu kirraa edelleen. Penkille,lainalle,myynnille?
geepistejeesus

Poissa Poissa


Vastaus #424 : 06.01.2020 klo 11:44:10

Belotti kävi tukistamassa kahdella maalilla ja kun Roma ei saanut mistään sisään niin tuloksena tappio. Joku maalintekoon kykenevä hyökkääjä tuonne pitäisi saada. Perotti ja Pellegrini olivat eilen pelipäällä, Zaniolo myös ensimmäisen 45-minuuttisen. Smalling ehkä tarpeettoman paljon ravasi ylös alas kenttää ja väsytti itsensä, ehkä tuolta käsivirheeltä olisi tuoreempi mies välttynyt. Ei tämä nyt mikään surkea esitys ollut vaikka lähtökohtaisesti vain voitto kelpaa.

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 27
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines