FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.02.2020 klo 03:08:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 23 [24] 25 ... 27
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2019-2020  (Luettu 96696 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #575 : 02.02.2020 klo 18:24:00

Florenzi halusi lisää peliaikaa eikä Fonseca sitä voinut luvata, koska peliesitykset eivät siihen antaneet edellytyksiä. Jos ei rooli kelpaa rotaatiopelaajana kelpaa, esim. jjuve-pelin hölkkäilyjen jälkeen kapteenin nauha kädessä, niin soronoo.
geepistejeesus

Poissa Poissa


Vastaus #576 : 02.02.2020 klo 18:52:15

Ei ollut Florenzilla niin paljoa annettavaa että hänen perään kannattaisi jäädä nyt haikailemaan. Fonsecan olisi nyt hyvä ottaa järki käteen ja jättää Cristante penkille tai kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle. Huonoimmillaan aivan kammottava pelaaja. Pystyy kyllä parempaan mutta ei näiden viimeaikaisten esitysten perusteella kannata laittaa kentälle. Aiemmin täällä mainittu Fazio toppariksi ja Mancini keskikentän pohjalle olisi kokeilun arvoinen. Pellegrinille voi tuo huili tulla tarpeeseen. On ollut väsyneen oloinen viime peleissä. Pau Lopez alkanut osoittaa Robin Olsenmaisia epävarmuuden merkkejä. Eilen ekassa maalissa olisi voinut lähteä tulemaan vastaan ja viedä turhan tilan pois Caputolta.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #577 : 02.02.2020 klo 19:27:56

La Roma en Serie A 🇮🇹

➡️ Cristante titulaire
> 9 matches
> 2 victoires (22%)
> 1 clean-sheet (11%)
> 2 matches avec + 2 buts encaissés

➡️ Cristante absent/banc
> 13 matches
> 9 victoires (69 %)
> 4 clean-sheet (31 %)
> 0 matches avec + 2 buts encaissés
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #578 : 02.02.2020 klo 19:43:22

Jos seuran toiminnassa on tiettyjä koomisuuden piirteitä, on niitä myös meissä suomalaisissa kannattajissa. Kärsivällisyyttä ei ole nimeksikään ja kaikki tuntuu olevan aina päin helvettiä, kun joukkue ei suorita kykynsä mukaisesti. Muistutan kaikkia edelleen, että joukkue on pelannut käytännössä lähes samalla avauskokoonpanolla viimeisen kuukauden otteluruuhkan, eikä esim. Cristante olisi missään nimessä ollut moneen matsiin kentällä, jollei olisi ollut pakko. Sama pätee Pellegriniin, jonka väsymys näkyy Kurikkaan asti. Lazio-matsi tsempattiin kannattajien avulla, mutta nyt tuli arki vastaan.

Joukkue on loukkaantumisista johtuen liian ohut taistelemaan kaikissa kilpailuissa, eikä Fonseca ole ollut riittävän rohkea kierrättämään esim. junnuja täydentääkseen joukkuetta kunnolla. Yhdyn kysymyksiin, missä on ollut Fazio? Eilisessä matsissa Cristanten olisi voinut korvata Pellegrini ja kymppipaikalle Pastore tai Perotti?
Ei ole toki täysin Petrachin vika Spinazzola-Politano -diilin peruuntuminen, mutta muilta osin kalju on liian hitaasti reagoinut tilanteeseen. Siirtoikkuna on ollut kuukauden auki ja jälleen ratkaisut tehtiin viimeisten päivien aikana. Ei sentään Sabatini -tyylistä savuverhojen rakentelua, mutta turhan hidasta kuitenkin.

Helpointahan tässä toki on haukkua jenkit, seurajohto, pelaajat ja valmentaja vaatien uutta alkua. Niitä uusia alkuja vaan on nähty jo ihan riittävän monta, eikä tulos ole siitä parantunut. Seuraavaksi voisi ehkä kokeilla kärsivällisyyttä, uskoa omaan tekemiseen ja omien vahvuuksien kautta pelaamista?

Niin ja kun täällä haikailtiin Radjaa, Keviniä, DDR:ää, Tottia yms. seuralegendoja, muistetaan myös että sulamisia on tullut vuosien saatossa aina, oli kentällä kuka tahansa edellä mainituista. Johtajuuden puute on näkynyt koko vuosikymmenen, eikä ongelma ole uusi. Petrachin tehtävä onkin ensi kesänä hankkia kentälle potentiaalin ja mahdollisen arvon lisääntymisen sijaan selkeää johtajuutta. Mancinista voi olla johtohahmo kasvamassa, mutta pari vuotta se vielä vaatii.
Padre

Poissa Poissa


Vastaus #579 : 02.02.2020 klo 20:01:35

Florenzi on kyllä muuten ihan kelpo oikea pakki, mutta ei osaa vaan puolustaa ollenkaan! Miesvartioinnissa ja sijoittumisessa vaarallisia virheitä liian usein. Toivottavasti Valenciassa kulkee.
Maalipyssy

Poissa Poissa


Vastaus #580 : 03.02.2020 klo 02:46:42

On ohut materiaali, mutta esim. väite, että Cristantea ei olisi voinut korvata muilla tavoin on väärä. Sen sijaan Cristanteen on kova luotto Fonsecalla, joka tietänee jotain enemmän kuin me. Ehkä Cristantessa todella on potentiaalia ja nyt itseluottamus jne aivan nollissa. Toisaalta hän on Kluivertin lisäksi tässä nykyjengin perusrosterissa toinen, jonka arvoa en vain itse näe. Mutta antaa ajan kanssa yrittää ja ehkä se siitä - tuo pelipaikka on vain sellainen, että jostain niistä 10 pallonmenetyksestä lähes alimpana pelaajana tulee kutakuinkin maali per peli.

Spinazzola on tällä kaudella ollut pelaamissaan peleissä Florenzia parempi. Ale halunnee kisajoukkueeseen, joten tämä oli win-win periaatteessa... No, Romalla on nyt hetken muös ohut laitapakkiosasto.

Johtajuus... Miten sitä puuttuu verrattuna muihin joukkueisiin? Voiko kyse olla siitä, että paremmassa organisaatiossa, parempien kollegoiden kanssa on helpompaa olla "johtaja"? Ei päde edes pelkästään potkupalloon.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #581 : 03.02.2020 klo 06:06:08

Johtajuus... Miten sitä puuttuu verrattuna muihin joukkueisiin? Voiko kyse olla siitä, että paremmassa organisaatiossa, parempien kollegoiden kanssa on helpompaa olla "johtaja"? Ei päde edes pelkästään potkupalloon.
Se on juurikin näin. Toivottavasti kaikki kaapit tyhjennetään lähiviikkoina.
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #582 : 03.02.2020 klo 09:28:29

Johtajuus... Miten sitä puuttuu verrattuna muihin joukkueisiin? Voiko kyse olla siitä, että paremmassa organisaatiossa, parempien kollegoiden kanssa on helpompaa olla "johtaja"? Ei päde edes pelkästään potkupalloon.
Osasyy on varmasti organisaatiossa ja kulttuurissa, mikä Trigoriassa on ollut vuosikymmenet. Romalta on kuitenkin puuttunut pitkään sellainen johtajuus, joka pitää huolen siitä, ettei kentällä kukaan uskalla löysäillä vaan taistelee loppuun saakka. Totti, De Rossi, Kolarov, Manolas, Radja, Kevin ovat olleet viime vuosien johtajatyyppejä, mutta kukaan niistä ei ole ollut se pelaaja, joka on kyennyt tuomaan joukkueeseen kentälle vaatimustason, joka esim. Juventuksessa on aina ollut. Romahduksen hetkellä em. johtajatyypit eivät ole kyenneet katkaisemaan kierrettä, vaan ovat vajonneet muun joukkueen mukana. De Rossi olisi ehkä huippuvuosinaan siihen kyennyt, mutta joutui olemaan parhaat vuotensa Tottin varjoissa, eikä saavuttanut sillä hetkellä ansaitsemaansa asemaa ja sitä kautta vaikutusta joukkueteseen. Myös valmennuksesta ovat pääosin vastanneet ns. hyvät tyypit, jotka eivät ole kyenneet saamaan joukkuetta riittävän tiiviiksi ja taistelevaksi, kuin ajoittain. Tästä syystä olin ainakin itse enemmän kuin innoissani keväällä velloneista Conte-huhuista, vaikka ymmärränkin täysin, miksi mies jätti Romaan tulematta.

punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #583 : 03.02.2020 klo 10:04:58

https://streamja.com/a0rQ
https://streamja.com/LeyO
https://streamja.com/jLe3

Suosittelen katsomaan Cristanten liikkeet. Mikään joukkue ei toimi yhden miehen alivoimalla.
Maalipyssy

Poissa Poissa


Vastaus #584 : 03.02.2020 klo 10:07:07

Osasyy on varmasti organisaatiossa ja kulttuurissa, mikä Trigoriassa on ollut vuosikymmenet. Romalta on kuitenkin puuttunut pitkään sellainen johtajuus, joka pitää huolen siitä, ettei kentällä kukaan uskalla löysäillä vaan taistelee loppuun saakka. Totti, De Rossi, Kolarov, Manolas, Radja, Kevin ovat olleet viime vuosien johtajatyyppejä, mutta kukaan niistä ei ole ollut se pelaaja, joka on kyennyt tuomaan joukkueeseen kentälle vaatimustason, joka esim. Juventuksessa on aina ollut. Romahduksen hetkellä em. johtajatyypit eivät ole kyenneet katkaisemaan kierrettä, vaan ovat vajonneet muun joukkueen mukana. De Rossi olisi ehkä huippuvuosinaan siihen kyennyt, mutta joutui olemaan parhaat vuotensa Tottin varjoissa, eikä saavuttanut sillä hetkellä ansaitsemaansa asemaa ja sitä kautta vaikutusta joukkueteseen. Myös valmennuksesta ovat pääosin vastanneet ns. hyvät tyypit, jotka eivät ole kyenneet saamaan joukkuetta riittävän tiiviiksi ja taistelevaksi, kuin ajoittain. Tästä syystä olin ainakin itse enemmän kuin innoissani keväällä velloneista Conte-huhuista, vaikka ymmärränkin täysin, miksi mies jätti Romaan tulematta.Ymmärrän ja Conte olisi ollut juuri sitä, mitä Roma olisi kaivannut. Jopa Mourinho kiinnosti allekirjoittanutta.

Mutta kyllä Romassa johtajuuden puute kumpuaa syvemmältä kulttuurista. Sanoisin näin, että tässä voi olla kulttuurieroja pohjoisen kanssa myös jalkapallon ulkopuolella... Ehkä pohjoinen on lähtökohtaisesti järjestätyneempi kuin Rooma ja siitä etelään. En usko, että bonuccit ja chiellinit tuosta vain alkaisivat Roomassa kukoistamaan johtajina. Edellinen scudettokin tuli sellaisella hurlumhei-meiningillä, että juuri sen takia Roma on Roma. No, myönnän, että siinä joukkueessa oli Aldair ja kumppanit, mutta you got the point.
Maalipyssy

Poissa Poissa


Vastaus #585 : 03.02.2020 klo 10:08:43

https://streamja.com/a0rQ
https://streamja.com/LeyO
https://streamja.com/jLe3

Suosittelen katsomaan Cristanten liikkeet. Mikään joukkue ei toimi yhden miehen alivoimalla.

Niinpä.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #586 : 03.02.2020 klo 11:56:46

Kertoopa sekin kieltään, että myös kapteenina esiintynyt Dzeko alkaa yksilöimään joukkueen sisältä pelaajia, joiden ei tulisi pelata tällä tasolla. Epäilemättä yksi näistä on Cristante.

Enemmän lausunto kertoo kuitenkin siitä, että taas yksi pelaaja kuvittelee nousevansa koodin yläpuolelle, kritisoimaan organisaation - valmentajan, ds:n päätöksiä julkisesti.
Padre

Poissa Poissa


Vastaus #587 : 03.02.2020 klo 12:14:15

Enemmän lausunto kertoo kuitenkin siitä, että taas yksi pelaaja kuvittelee nousevansa koodin yläpuolelle, kritisoimaan organisaation - valmentajan, ds:n päätöksiä julkisesti.

Ei tietenkään pitäisi mennä noin, mutta voisiko boldatusta ajatella niin, että taas yksi pelaaja joutuu, tai hänellä on mahdollisuus, nousemaan liikaa mielipiteineen esiin. Eli johtajuusvaje/tyhjiö muuallakin kuin kentällä antaa tilaa sekoilulle. Tietysti turhautuminenkin on hedelmällinen ilmapiiri aivopieruille.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #588 : 03.02.2020 klo 12:31:32

Ei tietenkään pitäisi mennä noin, mutta voisiko boldatusta ajatella niin, että taas yksi pelaaja joutuu, tai hänellä on mahdollisuus, nousemaan liikaa mielipiteineen esiin. Eli johtajuusvaje/tyhjiö muuallakin kuin kentällä antaa tilaa sekoilulle. Tietysti turhautuminenkin on hedelmällinen ilmapiiri aivopieruille.

Lähtökohtaisesti nämä kapteenitason palautteet annetaan visusti suljettujen ovien takana. Kyseessä voi olla yksittäinen lapsus, nimenomaan pelin jälkeisessä haastattelussa hieman latautuneena annettuna, sikäli aivan täysin perustellusta asiasta. Tai sitten asia on joidenkin pelaajien osalta tiedostettu jo pidempään, eikä Dzeko näe enää muuta mahdollisuutta kuin lausua asiasta julkisuudessa, omankin integriteetin kustannuksella.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2020 klo 12:41:12 kirjoittanut punta »
geepistejeesus

Poissa Poissa


Vastaus #589 : 03.02.2020 klo 12:57:56

Itse nyt en tulkinnut että Dzeko olisi puhunut että tietyt pelaajat eivät kuuluisi tälle tasolle vaan sen iltaiset peliesitykset missä mies onkin aivan oikeassa. Hyvä että jyrähti julkisesti, syytäkin on.
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #590 : 03.02.2020 klo 13:37:54

Eikös Dzekon kommentti kuulunut niin, että Fonsecan systeemi ei toimi, jos 2-3 pelaajaa luistaa sen toteuttamisesta vai oliko käännöksessä oiottu? Tuollainen kommentti ei kritisoisi niinkään pelaajan tasoa vaan sitoutumista ja/tai kykyä toteuttaa haluttua pelitapaa.

Diawaran kierukka taitaa mennä puukon alle ja loppukausi on sitä myöten paketissa.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #591 : 03.02.2020 klo 15:17:50

En ole suoraa sitaattia lukenut, vaan oijoin itse kolmansilta kuullun kautta.

Olkoon miten oli, valittu sanamuoto oli varmasti tarkoitus osua tiettyjen pelaajien kohdalle. Muutenhan asiaan - epäonnistumiseen - olisi voinut ottaa kantaa kollektiivina.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2020 klo 15:20:01 kirjoittanut punta »
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #592 : 03.02.2020 klo 16:14:34

Varmasti oli piikkiä tietyille pelaajille. Jos tarkoitus on puolustaa ylhäältä ja liikuttaa palloa nopeasti, niin siinä ei oikein sijaa vapaamatkustajille ole tai koko korttitalo romahtaa. Dzeko kritisoi tarjoilun puutetta itselleen, mutta ei tuo alakerrankaan tilannetta herkulliseksi tee.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #593 : 03.02.2020 klo 19:51:51

https://m.vocegiallorossa.it/primo-piano/live-friedkin-il-magnate-texano-e-a-roma-terminato-l-incontro-tra-i-legali-della-roma-e-quelli-del-gruppo-friedkin-video-190660

Diili lähenee loppuaan. Nyt koolla osapuolten delegaatiot Via Tolstoilla. Mukana tosin myös Friedkinin talouspuolen ykkösmies Brad Beinart.

Ilmeisesti myös itse Dan ja Ryan Roomassa.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2020 klo 19:57:45 kirjoittanut punta »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #594 : 04.02.2020 klo 10:31:08

https://www.vocegiallorossa.it/primo-piano/capello-nella-roma-di-friedkin-190682

Enpä tiedä mistä näitä skenaarioita revitään, mutta Don Fabion liittäminen seuran johtoportaaseen laittaa todella veren kiertämään. Valmentajan rooliin setä tuskin palaa.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #595 : 06.02.2020 klo 13:22:37

Mertens-lakanat voinee kaivaa kaapista, sillä tämä transgenderi oli lounastanut Roomassa pukuseurueessa, juurikin seuran lakiasioita hoitavan toimiston vieressä.

Leggo taas kirjoittaa Mancinin nousevan keskikentälle ennen Diawaran kuntoutumista.

Petrachin koppikäynnin jälkipuinti jatkuu. Uuden omistajapohjan myötä on myös väläytelty Petrachin poistumista seurasta pelaajien kanssa syntyneen epäluottamuksen johdosta.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2020 klo 13:26:10 kirjoittanut punta »
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #596 : 07.02.2020 klo 22:58:24

Onhan tuo pelaaminen nyt aivan kauheaa. Hyökkäyksessä ei ole mitään ideaa ja puolustus vuotaa kuin seula.
Arrabbiata

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #597 : 07.02.2020 klo 23:28:42

Kun pelaa 90 minuuttia yhden miehen alivoimalla niin jälki saattaa olla vähän huonoa. Kiitos Cristantelle jälleen kerran loistavasta pelistä.
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #598 : 07.02.2020 klo 23:44:02

Itse alan jopa syttyä tähän tän kauden Romaan. Nuo on ihan häpeilemättä täysin paskoja eikä ketään edes näytä kiinnostavan. Coutsi seisoskelee kentän laidalla kädet selän takana ja miettii, että mikä meni pieleen.

Loppukauden suurin mielenkiinto kohdistunee siihen, että tuleeko paskin kausi pisteiden osalta viimeiseen 15 kauteen...
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #599 : 07.02.2020 klo 23:51:51

Kun pelaa 90 minuuttia yhden miehen alivoimalla niin jälki saattaa olla vähän huonoa. Kiitos Cristantelle jälleen kerran loistavasta pelistä.

Tällä kertaa myös omistautui asialleen Ylos

 
Sivuja: 1 ... 23 [24] 25 ... 27
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines