FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 01:00:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 31 [32] 33 34
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2019-2020  (Luettu 132364 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #775 : 30.06.2020 klo 12:27:07

Jotenkin täysin mahdotonta uskoa Cavanin päätyvän Romaan kaikista vaihtoehdoista. Nykypalkka 12m€ NETTO, ja vaikka tuosta tultaisiin alaspäin 50% niin aika kallista Roman budjetille? Toki Growth Decree jne. alentaa seuralle koituvaa bruttokustannusta, mutta silti. Lähteekö Dzeko Interiin?
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #776 : 30.06.2020 klo 13:45:58

Jotenkin täysin mahdotonta uskoa Cavanin päätyvän Romaan kaikista vaihtoehdoista. Nykypalkka 12m€ NETTO, ja vaikka tuosta tultaisiin alaspäin 50% niin aika kallista Roman budjetille? Toki Growth Decree jne. alentaa seuralle koituvaa bruttokustannusta, mutta silti. Lähteekö Dzeko Interiin?

Eiköhän Cavani tule tässä vaiheessa uraa palkassa reilusti vastaan, jos nyt ei lähde vallan Kiinaan. Palkka tulee siitä huolimatta olemaan Romalle iso kynnys.

Itse en ymmärrä miksi Inter haluaisi 34 vuotiaan Dzekon projektiinsa, jolla on tarkoitus päättää Juventuksen dominanssi tulevina vuosina. Interillä on pohja ja mahdollisuus nyt rakentaa joukkue, joka pystyy seuraavana viitenä kautena haastamaan Juventuksen toistuvasti. 34-vuotiaan sotaratsun palkkaaminen siihen projektiin tuntuu hieman epäloogiselta. Interin hyökkäys tarvitsee kyllä selkeää kehitystä, mutta miksi sinne ei lähdetäisi hankkimaan selkeästi useamman vuoden tarpeita täyttävää ratkaisua? Varsinkin kun Icardin lähdön myötä jäi palkkarakenteeseen tilaa.
Roma on pelannut itsensä toistaiseksi taas aloituspisteeseen scudettotaistelussa, joten uskon Dzekon päättävän sopimuksen Romassa. Dzeko olisi pitänyt myydä pari kautta sitten ja korvata nuoremmalla maalitykillä, joka olisi pitänyt joukkuueen pitkällä tähtäimellä kehittyvänä. Siihen ei kuitenkaan Roomassa löytynyt tahtoa, joten nyt voi Bosnian Härkä paukutella pitkiä verkkoon ja taistella sijoituksista "ynnä muut".

Roma hakee Cavannin ja Dzekon kaltaisilla pelaajilla lyhyellä jänteellä maksimitulosta, joka kulminoituu varmaan korkeintaan coppaan ja sitä myötä mahdolliseen hetkelliseen boostiin seuran myynnissä. Uusi omistaja voi ehkä muuttaa suunnan, mutta katsellaan ne rakennusprojektit sitten erikseen.

e: Vaikuttaisi siltä, että Atletico jättäytyy pois Cavanin neuvotteluista ja keskittyy todennäköisesti Milikiin. Inter ja Roma jatkavat hernerokan keittoa Pariisin rajalla.
« Viimeksi muokattu: 30.06.2020 klo 13:48:48 kirjoittanut Ticorexx »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #777 : 30.06.2020 klo 14:11:44

On tosiaan vain ajan kysymys (heh), milloin seura vaihtaa omistajaa. Kuten tiedämme, prosessi on seuran liiton arkkiin hakatun sanan mukaisesti monimutkainen ja sekava: Pallotta odottaa Raggin päätöstä saattaa stadionmenettely viimeiseen äänestykseensä, Raggi odottaa sopivaa hetkeä stadionkortille uusia vaaleja silmällä pitäen, Friedkin odottaa Pallottan bluffin viimeisimmän 570 miljoonan euron tarjouksesta ja lopulta ainakin nimimerkki Kepola näiden kaikkien osa-alueiden luhistumista olemattomaksi singulariteetiksi.

Viimeisimpään alkaa uskomaan toki yhä useampi, mutta pitää muistaa, että Jimmy on seuran myyntiä vaativien rahoittajiensa kynsissä, ja omien sanojensa mukaisesti etsiikin aktiivisesti uutta omistajaa seuralle. Tämän lisäksi voin olla varma, että ainakin muutama muu isotaskuinen tarkkailee seuran omistuspohjan liikkeitä tulevina kuukausina. Näin ollen tämä hirbernaalinen status quo tulee kyllä räjähtämään jälleen kertaluokkaa suuremmaksi sirkukseksi, ja jos hyvin käy, saattaa seuran seuraavan vuosikymmenen täysin arvaamattomat kvanttivariaatiot olla todistettavissa uudella areenalla piirun verran paremman seurajohdon observaatiopisteessä, perinteitä kuitenkaan unohtamatta.

Muulla ei ole väliä, mutta jos Zaniolon myytte tämän sekoilun tuloksena, on vahinko peruuttamaton.

----

Viimeisimmän mukaan Pau olisi menossa vatsastapuhujan saattelemana sumusaarille, ja Atalantan kanssa tehtäisiin juve-tyyliset Ulle, ulle -pallottelut Florenzin ja maalivahti Gollinin osalta, ja molempien taseeseen kirjattaisiin napakat 20 miljoonaa varallisuutta tyhjästä! Titta!
« Viimeksi muokattu: 30.06.2020 klo 14:31:59 kirjoittanut punta »
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #778 : 30.06.2020 klo 16:44:48

Tulipa puskista tuo Cavani-huhu. Olisihan tuo toki vielä ikämiehenäkin kova vahvistus Romalle. Cavanin saapuminen Dzekon ja Zaniolon kaveriksi rymistelemään yläkertaan saattaisi poikia oikein mukavan lopputuloksen. Haluan tosin painottaa, etten usko El Matadorin saapumiseen, vaan joku edullinen arpa sieltä tulee, jos tulee.

Siitä huolimatta pientä ajatusleikkiä:

                                     Dzeko
             Cavani                                   Zaniolo
                      
                                            Pellegrini  
                     Veretout
                                
                                   Diawara
    Spinazzola                                         Montiel
                      Smalling         Mancini
                                
                                 Pau Lopez

Ja sit mä heräsin.

                          
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #779 : 30.06.2020 klo 17:06:08

Suurin sääli lienee, jos Veretoutia ja Diawaraa pitää katsella vielä seuraavakin kausi. Siitä kun keskikentällä luuti DDR/Pjanic/Ninja/Kevin tai edes pari noista on tultu ryminällä alas. Pellegrinin kylkeen keskikentälle tarvittaisiin edes yksi jalkapalloilija, niin väitän Pellegrinistäkin löytyvän sitä taikaa mitä ollaan odoteltu. Cavanin hankinta syö about kaikki paukut keskikentän vahvistamisesta edes yhdellä hyvällä pelaajalla.
Minkä näistä nyt toivoisi nousevan ykkösprioriteetiksi?
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #780 : 30.06.2020 klo 18:59:44

Diawara pelasi mielestäni oikein hyvin ennen koronataukoa. Sampdoriaa vastaan guinealainen oli ihan kuistilla, mutta en miestä heittäisi vielä luiskaan. Mies on kuitenkin todistanut kykynsä ja potentiaalia on vielä lunastamatta. Veretout ei ole scudettoa jahtaavan joukkueen avausmies, mutta nykytilanteeseen ihan kelvollinen peluri. Totta on, että nykyinen keskikenttä ei kestä vertailua muutaman vuoden takaiseen, mutta silloin Romalla oli ehkä sarjan parhaat palaset keskiakselilla. Kiitos Monchin, hassattiin iso nippu kahisevaa nzonzeihin ym. joiden rinnalla nykyinen osasto näyttää ainakin siedettävältä. Näin ainakin omaan silmääni.

Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #781 : 30.06.2020 klo 19:10:16

Mitäs kaikkea herkkua sieltä muuten onkaan palaamassa kauden jälkeen rinkiin? N'zonzi, Defrel, Schick, Olsen, Karsdorp, Florenzi, Gonalons, Coric + nippu nuoria jostain Serie B jengien penkiltä. Jumalaude eihän tässä tarvitse Romamaisesti yhtään ketään tulevana kesänä hankkia, kun tällaista laatua on palaamassa rosteriin tulevalle kaudelle. On muuten aika Chelseamainen tuo Roman rosterin koko, riittääkö edes 50 sopimuksenalaista pelaajaa tälläkin hetkellä? Ei tarvitse kauaa ihmetellä totakin listaa katsoessa, että miksi Romalla on "pieniä" ongelmia tuon palkkarakenteen ja palkkakulujen osalta.

Jos nyt kevätkauden trendi oli jättää 6 topparia rinkiin niin olisiko syksyllä ringissä 6 oikeaa pakkia? Peres, Florenzi, Zappacosta, Karsdorp, Santon + varmaan joku uusikin hankinta päälle.

EDIT. Jos jotain positiivista niin huomenna on 1.7. eikä Roma ole vielä joutunut tekemään joka kesäistä kesäkuun lopun paniikkimyyntiä jostain kärkipään pelaajasta. Merkki paremmasta vai pahin vasta edessä myöhemmin kesällä?
« Viimeksi muokattu: 30.06.2020 klo 19:34:01 kirjoittanut Kepola »
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #782 : 30.06.2020 klo 20:13:34

Diawaralla loukkaantuminen ja pitkä tauko teki tehtävänsä ja on itkujumissa. Eihän se pelimies sieltä mihinkään ole hävinnyt, kun oli tuossa hetki sitten vielä Zaniolon ja Smallingin ohella selvästi Roman paras pelaaja. Pysyy toivottavasti seurassa vielä pitkään.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #783 : 30.06.2020 klo 20:49:41

Oman muistin mukaan Diawara ei ollut ennen koronaakaan sen enempää kun vähemmän huono huonolla keskikentällä. Romassa aikana ennen Monchia ei olisi ollut keskikentällä edes penkkimiehenä. En pidättelisi, jos joku olisi vähääkään kiinnostunut. Ei vaan taida olla?
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #784 : 30.06.2020 klo 22:07:00

Nyt kyllä Ticolla menee diawarat ja cristantet sekaisin.

Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #785 : 30.06.2020 klo 22:39:22

Nyt kyllä Ticolla menee diawarat ja cristantet sekaisin.
Ei mene. Cristante, Diawara, Veretout, Villar... surkeaa. Ehkä Diawara on noista se, jolla toisinaan lipsahtaa syöttö omillekin, mutta ei se seiso kuitenkaan.

Mielestäni tuo Roman keskikenttä tulisi rakentaa säälimättä kokonaan uudelleen. Ainoastaan Pellegrini ja Zaniolo (jos lasketaan keskikenttään) ovat ne palaset jotka tulee säilyttää. Pellegriniäkin periaatteessa on turha pitää kuihtumassa, jos ympärille ei tule pelimiehiä. Jonkun Ninjan tai DDR alaisuudessa olisi varmaan voinut ottaa aikanaan paikkansa, mutta nyt näyttää olevan vähän liian paljon harteilla. Zaniololla riittää paukut ottaa paikkansa ja saavuttaa potentiaalinsa heikommassakin ryhmässä, jos on haluja jäädä.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #786 : 01.07.2020 klo 14:27:48

https://www.calciomercato.com/news/roma-cavani-arriva-solo-con-la-nuova-proprieta-17837

Cavanin siirto on siis kytketty uuteen omistajaan..

Miksipä ei? Kohta sataa!

Ticon kanssa samaa mieltä siitä, että keskikenttä tarvitsisi ankkurikseen jonkun muun kuin Cristanten. Johtajavaje kun näky myös (etenkin) Lorenzon ollessa keskikentän kolmikossa.

Ünder menossa Napoliin, joko vaihdossa rahaan tai Milikiin.
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #787 : 01.07.2020 klo 14:59:50


Taitaa siirtoikkunasta loppua syksyllä päivät kesken ennen kuin Cavani ikuiseen kaupunkiin saapuu. :)

Tai siis luulisi Cavanilla olevan muitakin prioriteetteja/mahdollisuuksia kuin jäädä pitkäksi aikaa odottelemaan jotain kuukausikaupalla tekeillä olleita kauppoja Romasta.
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #788 : 01.07.2020 klo 15:20:11

Roman keskikentän heikkoudesta on varsin paljon viime vuosina puhuttu. Ajoittain näyttää kuin läpi tultaisiin kuin avoimista ovista, toisena päivänä taas tuntuu, että ehkä tämä seisoo sittenkin.
Näkisin itse, että ongelma johtuu osin ko.osa-alueen pelaajien tason liian suuresta vaihtelusta hyvän ja huonon päivän välillä. Veretout, Cristante, Diawara ja Pellegrini ovat loistavia ajoittain. 10 pelin keskiarvo ei kuitenkaan kenelläkään ole riittävä ollakseen johtava pelaaja Roman keskikentällä. Jotenkin itsestä tuntuu, että toinen syy ailahteluun on tasapainon puuttuminen ylemmällä kenttäpuoliskolla. Aina kun Dzeko on kentällä, prässipelin ajoittaminen ja toimivuus on erittäin haavoittuvaa, antaen vastustajalle mahdollisuuksia ylivoimatilanteiden rakentamiseen keskikentällä. Siihen ei riitä itsellä aika analysoida, johtuuko se sitten laitapakeista, laitahyökkääjistä vai koko joukkueen tasapainosta ja kyvystä reagoida vaihtuviin tilanteisiin. Reagoinnin hitaus on kuitenki asia, jonka myös Fonseca vastikään toi julkisestikin esille.

Ehkä siis kuitenkin suurempi ongelma on oikeiden pelaajien sovittaminen kentälle valmentajan haluamaan pelitapaan? Niin tärkeä mies kuin Dzeko onkin, tuo hän kentällä ollessaan nähdäkseni myös todella paljon haasteita muulle joukkueelle.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #789 : 01.07.2020 klo 17:18:06

https://www.calciomercato.com/news/roma-cavani-arriva-solo-con-la-nuova-proprieta-17837

Ünder menossa Napoliin, joko vaihdossa rahaan tai Milikiin.

Toivottavasti vaihdossa rahaan ja sitä myötä se olisi osa kokonaisuutta jolla Zaniolo ja Pellegrini pysyy joukkueessa. Under ei lopulta koskaan vakuuttanut ja hyvin vaikea nähdä roolia enää jatkossa Romassa. Napolissa ehkä ura aukeaa uudelleen tai sitten siirtyy hiljalleen takaisin Turkkiin.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #790 : 02.07.2020 klo 13:03:30

Toivottavasti vaihdossa rahaan ja sitä myötä se olisi osa kokonaisuutta jolla Zaniolo ja Pellegrini pysyy joukkueessa. Under ei lopulta koskaan vakuuttanut ja hyvin vaikea nähdä roolia enää jatkossa Romassa. Napolissa ehkä ura aukeaa uudelleen tai sitten siirtyy hiljalleen takaisin Turkkiin.

Roma pyytää 40, joten varmasti joku 34+3 bonuksina.. ja salahithan tässäkin käy.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Totti, De Rossi


Vastaus #791 : 02.07.2020 klo 14:21:12

ja salahithan tässäkin käy.

Tästä on vaikea olla mitään mieltä. Salah oli talentti, joka höntyilyllään tuhlasi tolkuttomasti omia ja muiden paikkoja. Tämä hiottiin Poolissa kuntoon ja jälki oli shokeeraavaa. Romassa tyydyttiin hökeltämiseen turhautumiseen asti. Underilla ei oikein ole kunnon näyttöjä ja tuntuu vaan vajoavan harmaaseen keskinkertaisuuteen. Näistä nuorista laitureista vastoin odotuksia Kluivert tuntuu edes vähän lupaavammalta, mutta yhtä turhauttavalta. Isä Patrik tuskin antaa poikansa jäädä taantumaan, vaan siirto tulee tosiasiaksi myös isän vaikutusvallan kautta hyvin pian.

Ongelma ei kuitenkaan ole sinällään pelaajat ja niiden vahvuudet tai heikkoudet. Hyökkäyspelin talentteja Romaan kannettu kasapäin, mutta heistä on saatu yllättävän vähän ulosmitattua. Floppeja ja turhaumia senkin edestä. Jotain Romassa tehdään perusteellisesti väärin (kysykää vaikka Gersonin isältä). Ympäristöä, kulttuuria tai mitä lie on turha syyttää, koska maalivahtivalmennus on ulkopuoleltakin tunnustettu hyväksi ja halutuksi. Myöskin toppareista on onnistuttu toistuvasti kehittämään huippupelaajia (Marquinhos) tai vastavuoroisesti hetkellisesti kaikki on saatu ulosmitattua (Benatia).

Tästä on helppo tehdä päätelmä: "mitä väliä, koska jokainen talentti myydään heti kun se on saatu nostettua avauskokoonpanoon".
Olisi helppo toivoa, että jatkossa joukkueeseen tuodaan sarjajyriä ja kehäraakkeja, joilla voidaan saavuttaa hetkellisesti ehkä jotain pientä ja monen nuoren pelaajan kohdalla ei toivottu lainakierre saadaa vältätettyä.
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #792 : 02.07.2020 klo 15:16:58

Tästä on vaikea olla mitään mieltä. Salah oli talentti, joka höntyilyllään tuhlasi tolkuttomasti omia ja muiden paikkoja. Tämä hiottiin Poolissa kuntoon ja jälki oli shokeeraavaa. Romassa tyydyttiin hökeltämiseen turhautumiseen asti.

Kyllä se jälki oli aika pirun shokeeraavaa jo Romassa varsinkin viimeisellä kaudella. Sarjassa taisi olla 15+13 kendotehot ja kaikissa sarjoissa 41 peliin 19+15 tehot. Nuo on sellaisia tehoja laitureille, että ei Euroopan isoista sarjoista löydy edes kolmea kovempaa laituria tuollaisilla tehoilla. Eikä ne 15/16 kauden tehot Serie A:ssa 14+6 myös mitkään kammottavat olleet vaikka toki sitä tuhlailua tuolla ensimmäisellä Roma kaudella oli tosiaan ihan turhautumiseen asti.

Edelleen väitän siis, että aika vähissä ovat ne Euroopan isoissa sarjoissa pelaavat laiturit, jotka tekevät n. 20+15 tehoja kauden aikana. Todennäköisesti eivät ainakaan saa yhtä paljon paskaa ja aliarviointia kuin Salah Roma vuosinaan...
« Viimeksi muokattu: 02.07.2020 klo 15:19:12 kirjoittanut Kepola »
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #793 : 02.07.2020 klo 22:17:23

Edelleen väitän siis, että aika vähissä ovat ne Euroopan isoissa sarjoissa pelaavat laiturit, jotka tekevät n. 20+15 tehoja kauden aikana. Todennäköisesti eivät ainakaan saa yhtä paljon paskaa ja aliarviointia kuin Salah Roma vuosinaan...

Näin se on ja oli. Salah vaan ei halunnut Romaan jäädä. Lueskelin jossain välissä bosnialaista Dzekon haastista, ja siinä kääntäjää klikkaillessa mainitsi, että Salah oli kopissa kovin arka ja hiljainen, ja että joillakin joukkueessa oli tapana kiusoitella Salahia esim. suihkussa, jossa häveliäänä miehenä halusi käydä itsekseen. Kertoo paljon. Ja Kloppo varmaan on näitä kuiskaajia, jotka saa tuollaisesti timangista sitten kaikki irti. Minulla ei ole Momosta kuin hyviä muistoja, oli ja on hieno pelimies.
Zachrayas

Poissa Poissa


Vastaus #794 : 02.07.2020 klo 23:10:39

Nyt on kyllä sellanen avauskokoonpano Romalla, että jos yhtä heikkoa porukkaa pitäisi etsiä historiasta, niin riittääkö Luis Enriquen kausi vai mennäänkö suoraan ysärille?
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #795 : 02.07.2020 klo 23:28:58

Nyt on kyllä sellanen avauskokoonpano Romalla, että jos yhtä heikkoa porukkaa pitäisi etsiä historiasta, niin riittääkö Luis Enriquen kausi vai mennäänkö suoraan ysärille?

Ja on kyllä peli sen näköistäkin. En muista noin paskaa ja hengetöntä Romaa nähneeni muutamaan vuoteen. Monta sellaista äijää kentällä kenen ei pitäisi edes pelata Serie A:ssa.
Carlos83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi, Ilves


Vastaus #796 : 03.07.2020 klo 00:56:15

Sanotaanko näin, että olen ollut aika kärsivällinen Diawaran suhteen, mutta nyt alkaa vati täyttyä. Toista kertaa noin viikon sisään avarissa sarjan häntäpään jengejä vastaan, toista kertaa kentän paskin. Ja tänään oli sentään rima niin matalalla, että sen ali piti kaivaa tunneli. Enkä kyllä ymmärrä sitäkään, miten tää Villar ajoi Pastoren edelle kun vaihdon hetki tuli eteen.

Kalinicilta nyt ei kai kukaan ole missään vaiheessa mitään odottanutkaan. Kun on löysä niin on löysä. Primaverasta löytyisi varmasti ihan saman tasoinen kärkipelaaja, joka ainakin yrittäisi.

Perezille peukkua, espanjalainen oli tänään ylivoimaisesti joukkueen paras. Mirante myös täytti jälleen paikkansa, vaikka jäikin toki Musson varjoon.
Arrabbiata

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #797 : 03.07.2020 klo 01:02:07

Maailmanluokan joukkue Udinesta kävi hakemassa ansaitut pisteet. Sitten vaan pressiin kertomaan kuinka oltiin väsyneitä, opimme virheistä, kausi ei ole vielä ohi, ummetjalammet jumalauta... fakta vaan on että Roman esitys oli toista kertaa putkeen täysi paska, kentällä oli viis ukkoa joiden ei tasonsa puolesta pitäisi olla koko sarjassa, EL-paikka on toteutuessaan pieni ihme, ero maalaisserkkuihin on 20 pistettä!
Mites tästä noustaan?
Mwandishi

Poissa Poissa


Vastaus #798 : 03.07.2020 klo 01:15:33

No tästä noustaan sillä, että nyt hiotaan peli ykköskokoonpanolla kuntoon ja hoidetaan UCL-paikka ensi kaudeksi suuren sattuman UEL-turnauksessa.

Diawara oli joukkueen tärkein pelaaja viime vuoden lopulla, ja nyt siis ihan vasta toipunut pelikuntoon. Ehdottomasti avauksen materiaalia tulevaisuudessa. Samoin Negaticorexxin parjaama Veretout on ollut pääsääntöisesti hyvä, joten hänestäkin pitäisin kiinni. Muuten sitten usual suspects Zaniolo, Pellegrini, Mancini, Smalling, Pau ja jos motivaatiota riittää niin Spinazzola. Muut myyntiin, jos nyt joku jotain on valmis maksamaan.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #799 : 03.07.2020 klo 02:17:33

Jokos Kepolakin odottelee uutta amerikkalaista?

 
Sivuja: 1 ... 31 [32] 33 34
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines