FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.02.2020 klo 22:46:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 29
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2019/20 - Uuden aikakauden alku  (Luettu 155448 kertaa)
1 Jäsen ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #400 : 12.01.2020 klo 23:05:34

Siitä olen kyllä samaa mieltä, että Valverde on nähty ja uudelle miehelle oli tilausta.

Syksyllä ilmestyneessä Rakutenin Matchday-dokkarin ensimmäisessä jaksossahan Pique toteaa suurin piirtein näin: "Olimme New Yorkissa ja halusimme mennään juhliin. Valverde ei ymmärtänyt millään eikä antanut lupaa. Sanoin lopulta, ettei väliä, menemme joka tapauksessa." Dokkari siis kuvattu kauden 2018-2019 aikana ja tämä kohtaus Lopeteguin potkujen aikoihin. Tuo kuvannee aika hyvin pukukopin tilannetta eikä sitä kyllä kukaan pysty muuttamaan ilman rajua puhdistusta. Xavi ei ole koskaan antanut mitään syytä uskoa että hänestä olisi tuota puhdistusta tekemään, mutta en kyllä tiedä kenestä olisi.

P.S. Dokumentissa on ajoittain ihan hyvää materiaalia, mutta aika paljon myöskin tosi väsynyttä juttua. Lienee silti katsomisen väärti ja ilmaiseksihan tuon Rakutenin palvelusta näkee.
laite

Paikalla Paikalla


Vastaus #401 : 12.01.2020 klo 23:36:27

En minä nyt oikein ymmärrä tätä tuohtumista Valverden kohtelusta, kun kohta puoli vuotta on tullut luettua pelkkää yleistä vihaa ja tappouhkauksia. Nyt, kun vihdoin sitten kaikki on saanut siitä kuonasta tarpeekseen ja haetaan uutta vaihtoehtoa, Valverdesta tuleekin marttyyri :D

Itsekin olen sitä mieltä, että vaikka ernesto on toki ansainnut päästä "kokeilemaan uusia haasteita", niin se tapa millä tämä on seuran puolelta mediaan perseilty on kyllä aivan älytöntä.

Jännä nähdä kyl kuka vie kauden loppuun, lienee selvää että valverde se ei ole.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2020 klo 23:42:12 kirjoittanut laite »
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #402 : 12.01.2020 klo 23:54:57

Itsekin olen sitä mieltä, että vaikka ernesto on toki ansainnut päästä "kokeilemaan uusia haasteita", niin se tapa millä tämä on seuran puolelta mediaan perseilty on kyllä aivan älytöntä.

Toki. Huvitti vain tuo, kun jotkut, jotka ovat toivoneet Ernestolle mitä kamalimpaa kohtaloa jo pidemmän aikaa, yhtäkkiä alkavat puolustaa häntä, kun näkevätkin sen lyömäaseena, jolla pamputtaa seurajohtoa päähän (viittaus sosiaalisiin medioihin ihan yleisesti) :D

Sitä on toki vaikea sanoa, mitä on tarkalleen ottaen kenellekin sanottu. Tuskin on ensimmäinen kerta jalkapallon historiassa, kun mahdollisille seuraajille puhutaan ennen potkujen julkistamista. Tässähän on aika tiukka aikataulu muutenkin. Vaikea ottaa sen tarkempaa kantaa pelkkien lehtijuttujen perusteella.
Capita

Poissa Poissa


Vastaus #403 : 13.01.2020 klo 02:41:52

Eikös tämä Suarezin loukkaantuminen pitäisi nyt foorumin mukaan olla pelkästään positiivinen juttu? Mieshän on täällä julistettu pitkän aikaa jo liian hitaaksi ja laiskaksi, jotta mitään voitaisiin voittaa? Sama kai se sitten on kenet sinne tilalle laittaa. Ei se varmaan paskempi ainakaan voi olla. Ja loppuu se amigos-perseily saman tien.
weller00

Paikalla Paikalla


Vastaus #404 : 13.01.2020 klo 07:53:57

Kyllähän Suarez ja Amigos on täällä ollut tapetilla. Amigos liittyy ainakin omassa pienessä mielessä Valverdeen sikäli ettei ole pystynyt tiettyjä kaiken kokeneita pelaajia penkittämään. Suarez on saanut ehkä eniten kritiikkiä osana sitä ihmettelyä miten hankalaa Barcalla on UCL:n vieraissa ollut.

Peliotteiden valossa Suarez on kuitenkin pelannut hienon (loppu)syksyn ja tilanne voisi olla paljon nykyistä haastavampi ilman Pistoleron hienoja maaleja ja syöttöjä. Aika kovat paineet tulee tuosta leikkauksesta nyt muiden niskaan kun tuskin sieltä mitään Prinssiä tässä tammikuun ikkunassa tuodaan ”vahvistamaan” hyökkäystä. Ja vaikka täältä ei Valverdelle sympatiaa satele (kiitokset toki varsinkin ekasta kaudesta), Suarezin leikkaukselle tuulettelu on ainakin toistaiseksi ollut luojan kiitos vähäistä. Silti uskaltanee sanoa että Suarezin vuodet ovat hyvin todennäköisesti tulossa nyt päätökseen, oliko niin että sopimusta yksi kausi jäljellä?
tunde

Poissa Poissa


Vastaus #405 : 13.01.2020 klo 09:26:05

P.S. Dokumentissa on ajoittain ihan hyvää materiaalia, mutta aika paljon myöskin tosi väsynyttä juttua. Lienee silti katsomisen väärti ja ilmaiseksihan tuon Rakutenin palvelusta näkee.

Samaa mieltä. Alkuun vaikutti mielenkiintoisemmalta, mitä lopulta olikaan. Väsyneen puoleista oli varsinkin cup-finaalin käsittely termein "Barcelona taisteli loppuun saakka urhoollisesti". Olihan tuon finaalin häviäminen oikeasti helvetin suuri pettymys, eikä sitä voi kuitata millään "hyvä että taisteltiin" -jutuilla. Lisäksi itseäni häiritsi tapahtumien käsittely väärässä aikajärjestyksessä, eli ensin oli cup-finaali, jonka jälkeen vasta La Liigan viimeinen peli ja mestaruusjuhlat. Keinotekoisesti haettu onnellinen loppu jätti paskan maun suuhun, koska Barcan viime kausi nimenomaan ei totellut kaavaa "vaikeuksien kautta voittoon", jota tyyliin jokaisessa urheiludokkarissa haetaan.
Umtiti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #406 : 13.01.2020 klo 09:26:16

Silti uskaltanee sanoa että Suarezin vuodet ovat hyvin todennäköisesti tulossa nyt päätökseen, oliko niin että sopimusta yksi kausi jäljellä?
Tämä. Suarezin loukkaantumishistoria aika mitätön ja nyt tällainen tähän paikkaan. Kesällä lihoiksi (Eli jää seuraan) ja tulevaisuuden tekijä tilalle tammikuussa tai viimeistään kesällä.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #407 : 13.01.2020 klo 11:43:58

Don Andreskin jo arvostellut El Transistorin haastiksessa hellin sanoin Barcelonan toimintaa valmentajakysymyksessä, joten aika syvissä vesissä taidetaan mennä.


Siitä olen kyllä samaa mieltä, että Valverde on nähty ja uudelle miehelle oli tilausta. Baski on ihan hyvä valmentaja

Valverdehan ei ole baski.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #408 : 13.01.2020 klo 12:30:57

Juuri kun kuvittelee, että Bartomeun hallinto ei voi sekoilla enempää, niin löytyy uusi pohjakosketut.

Valverden jakson Barcelonassa olisi pitänyt päättyä kesällä Rooman ja Anfieldin jälkeen, mutta kuten miljoonaan kertaan jankutettu, niin löysässä hirressä roikkuva päävalmentaja on parasta, mitä seurajohto voi toivoa. Ei häiritse liikaa hankintoja, politikoi ja kun tekee edes jonkinlaista tulosta, niin mikään ei häiritse jalkapalloa tärkeämpia asioita. Joku fani voi olla eri mieltä tärkeysjärjestyksestä, mutta fanit nyt vaan tuovat hiekkaa seuran tiloihin. Valverde on hyvä valmentaja ja pelasti Neymarin lähdön jälkeen seuran, mutta suurtekoihin ei muurahaisen kyvyt riitä.

Mistäköhän päin tätä farssia pitäisi avata.
Urheilutoimenjohtaja Eric Abidal ja toimitusjohtaja Oscar Grau siis olivat mukamas kyselemässä Dembeleen kuulumisia, mutta samalla reissulla tarjosivat siis Xaville sopimusta Barcelonan päävalmentajana. Xavin kieltäytymisen syiksi on mainittu kolme: ensinnäkin keskellä kautta on hankalaa aloittaa projektia, toiseksi yhden tarinan mukaan Xaville tehty tarjous on mm. Messin ja Busquetsin masinoima idea ja tällaista epälojaalisuutta päävalmentajaa kohtaan Xavi ei halua tukea ja kolmanneksi, kuten Jinete jo kertoi, Xavi on yhdistetty tulevissa presidentinvaaleissa Bartomeun vastaehdokkaaseen Víctor Fontiin. Näiden tarinoiden totuusarvo on tietenkin jotain...

Yhtä kaikki tämä on taas yksi pohjakosketus Bartomeun hallinnolle.
Nyt on siis faktaa siitä, että Barcelonan johtajisto etsii uutta päävalmentajaa ja ykkösehdokas kieltäytyi. Valverden entisestään heikko asema muuttui jo miinusmerkkiseksi. Teoriasta riippuen, niin Valverde on siis menettänyt pukukopin tai sitten Bartomeulta päätöksenteko on oikeasti siirtynyt Messille ja kumppaneilla. Näiden vaihtoehtojen paskuuseroa on hankala määritellä. Bonuksena tietenkin se vaihtoehto, että Bartomeun hallinnon ykkösehdokas päävalmentajaksi onkin hallinnon kriitikon tukija (tai sitten tempaukselle haluttiin Xavin tuki pois...).

Yhtä kaikki päävalmentaja on entistä vallattomampi ja seurajohdon asema näyttää joko koomiselta tai sekoilevalta, saa valita.

Xavia en itse kyllä kannata päävalmentajaksi (vielä).
Ensinnäkin aikanaan Guardiola oli kuitenkin valmentajakurssien priimus ja Barcelona B:ssä osoittanut osaamistaan, joku Lampard puolestaan teki hyvää työtä Frank Lampardin Derbyssä. Jokaista näitä kohden on kymmenen Thierry Henryä, jotka ovat napanneet liian ison palan liian aikaisin. Henry on muuten yksi ehdokas Barcelonan päävalmentajaksi. Toisekseen Xavi valmentaa Qatarissa ja leimautunut Qatarin MM-kisojen mainoskasvoksi, mainosyhteistyö tuonne saatiin poikki ja nyt seuran imago ottaisi taas yhden tahran lisää, jos näin Qatar-henkinen valmentaja tulisi seuraan. Pesti jossain muualla ja MM-kisat ohi, niin imagohaitta on pienempi. 

Suarezin polvileikkaus puolestaan kruunaa tässä alkuvuodesta kaikki.
Viime aikojen loanheitosta huolimatta Suarez on ollut mukana viime aikojen Barcelonan kaikissa maaleissa ja yksi seuran tehokkaimmista pelaajista. Korvaajan tai varavaihtoehdon hankkimisen olisi pitänyt olla asialistalla jo muutaman vuoden, mutta mitään ei ole tapahtunut. Griezmann ei ole vastaus, koska ranskalainen on parhaimmillaan valeysinä tai oikealla laidalla eli Messin pelipaikoilla. Griezmann vaatii loistaakseen sen ysin...

Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #409 : 13.01.2020 klo 13:06:39

Valverden jakson Barcelonassa olisi pitänyt päättyä kesällä Rooman ja Anfieldin jälkeen, mutta kuten miljoonaan kertaan jankutettu, niin löysässä hirressä roikkuva päävalmentaja on parasta, mitä seurajohto voi toivoa. Ei häiritse liikaa hankintoja, politikoi ja kun tekee edes jonkinlaista tulosta, niin mikään ei häiritse jalkapalloa tärkeämpia asioita. Joku fani voi olla eri mieltä tärkeysjärjestyksestä, mutta fanit nyt vaan tuovat hiekkaa seuran tiloihin. Valverde on hyvä valmentaja ja pelasti Neymarin lähdön jälkeen seuran, mutta suurtekoihin ei muurahaisen kyvyt riitä.


Samaa mieltä siitä, että Valverden eväät oli syöty viime kauden jälkeen. Itsekin olin vaihdoksen puolella, mutta ongelma oli se, ettei ketään riittävän hyvää ehdokasta ollut tarjolla. Itse pidän siitä, että Barcelonassa valmentajavalinnat otetaan niin tosissaan, ettei vaihtoja tehdä heppoisin perustein.

Yhdessä saksalaisessa sanomalehdessä oli hyvä juttu siitä, miten Bundesliigassa nyt vahvimmillaan ovat seurat, jotka ovat ottaneet selvän, pitkäkestoisen linjan valmentajia valitessaan. Esim. Leipzig oli valmis pitämään välivuoden vanhalla valmentajalla saadakseen Nagelsmannin. Kannattajille sellaiset välivuodet ovat tietenkin yhtä vittuilua, mutta pitkässä juoksussa ne saattavat kannattaa. Tähän verrattuna Bayern München ja Dortmund ovat ilman sen selkeämpää linjaa vaihtaneet tasaisin väliajoin valmentajaa ja ottaneet aina sen, joka on sattunut olemaan tarjolla. Vaikka yhä kärkiseuroja molemmat, samalla myös niitä jatkuvia kriisiseuroja.

Jälkiviisaus on aina helppoa, mutta harvoin asiat ihan yksinkertaisia ovat.

Joidenkin lähteiden mukaan Barto halusi vaihtaa Valverden mutta pelaajat ei. Mikäli näin, ei sekään puhu Barton puolesta, jos pelaajilla on noin paljon valtaa. Toisaalta tämä jatkuva poliittinen sota takaa sen, ettei johto uskalla tehdä kovia ratkaisuja, vaan kuin pahimmat populistit tyydyttää fanien lyhytkatseisia haluja.

Tärkeintä olisi nyt löytää joku, joka luo uuden henkisen ilmapiirin seuraan ja sitten kesällä tehdä suursiivous ja rakentaa valmentajan visiota tukeva joukkue.

Griezmann ei ole vastaus, koska ranskalainen on parhaimmillaan valeysinä tai oikealla laidalla eli Messin pelipaikoilla. Griezmann vaatii loistaakseen sen ysin...

Näinhän sitä sanotaan, mutta itse haluan uskoa. Griezmann osaa olla myös huikea, yllättävä pelaaja. Itse en sulkisi pois vahvaa keskikenttää ja Messi-Griezmann-tandemia keskellä. Tai Fati-Griezmann-Messi-kolmikkoa, johon liittyy Dembele mukaan myöhemmin. Puolustus tiiviiksi ja henkinen puoli kuntoon. I want to believe :D
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #410 : 13.01.2020 klo 13:10:46

Kyllä se hullulta kuulostaa, että joku seurapresidentti valkkailee valmentajat, tulee ihan Interin Moratti-ajat mieleen. Eikö Barcelonan seurajohdossa ole rakennetta presidentin alla, tyyliin joku urheilutoimenjohtaja tai muuta ns. substanssiroolia?
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #411 : 13.01.2020 klo 13:17:09

Kyllä se hullulta kuulostaa, että joku seurapresidentti valkkailee valmentajat, tulee ihan Interin Moratti-ajat mieleen. Eikö Barcelonan seurajohdossa ole rakennetta presidentin alla, tyyliin joku urheilutoimenjohtaja tai muuta ns. substanssiroolia?

Ei kai siellä kukaan mitään yksin päätä. Onhan siellä isompi ryhmä menemättä nyt tarkemmin nimiin ja rooleihin.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #412 : 13.01.2020 klo 13:22:56

Itsekin olin vaihdoksen puolella, mutta ongelma oli se, ettei ketään riittävän hyvää ehdokasta ollut tarjolla. Itse pidän siitä, että Barcelonassa valmentajavalinnat otetaan niin tosissaan, ettei vaihtoja tehdä heppoisin perustein.

Mitä tarkoittaa "ei ollut tarjolla"?
Kyllä niin pikavipeillä olisi saatu irroitettua lähes kuka tahansa valmentaja, jos vaan oltaisiin haluttu.

Toisekseen voisi "välikaudeksi" ottaa valmentajaksi vaikka Barcelonassa B:ssä hyvää työtä tehneen Pimentan (joka nytkin on ehdolla väliaikaisratkaisuksi).

Nyt valmentajaksi jäi kaksi kertaa Mestareiden Liigassa sulanut valmentaja (toki joukkueelle isot tappiot Mestareiden Liigassa ovat käyneet tutuiksi), joka vielä hävisi Copan finaalin ja on eri lähteiden mukaan kannattajien tuen lisäksi menettänyt pukukopin eikä seurajohtokaan paljoa kuuntele. Ratkaisuksi sitten tammikuussa lähdetään kyselemään entistä pelaajaa valmentajaksi, jonka kieltäytyminen sotkee kuviot entisestään.

Lainaus
Esim. Leipzig oli valmis pitämään välivuoden vanhalla valmentajalla saadakseen Nagelsmannin.

Tuota, Leipzigissä Ralph Hasenhüttl erosi koska seura ei tarjonnut jatkosopimusta ja valmentajaksi yhden vuoden ajaksi tuli Ralf Rangnick, joka siirtyi urheilutoimenjohtajaksi Nagelsmannin tieltä. Hasenhüttlin erotessa oli käytännössä varmaa, että Nagelsmann on tulossa ja Hasenhüttl ei tahtonut jäädä vain tien tasoittajaksi.

Tokihan Koeman voi vapautua EM-kisojen jälkeen, mutta esimerkiksi Erik ten Hagilla oli viime kesänä sopimusta jäljellä vuosi, nyt teki Ajaxin kanssa jatkon vuoteen 2022 saakka. Tarkoittaa siis sitä, että olisi ollut paremmin saatavilla juuri viime kesänä.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #413 : 13.01.2020 klo 13:24:36

Kyllä se hullulta kuulostaa, että joku seurapresidentti valkkailee valmentajat, tulee ihan Interin Moratti-ajat mieleen. Eikö Barcelonan seurajohdossa ole rakennetta presidentin alla, tyyliin joku urheilutoimenjohtaja tai muuta ns. substanssiroolia?

Eric Abidal on urheilutoimenjohtaja.
Ylipäätään Barcelonassa on iso johtokunta ja jossain vaiheessa pelkkiä siirtoasioita hoitamassa oli jotain seitsemän tyyppiä johtajan tittelillä.

Enemmän tässä ongelma on just se, että lusikoita sopassa on ihan liikaa ja kaikki hukkuu politiikkaan.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #414 : 13.01.2020 klo 13:51:17

Mitä tarkoittaa "ei ollut tarjolla"?
Kyllä niin pikavipeillä olisi saatu irroitettua lähes kuka tahansa valmentaja, jos vaan oltaisiin haluttu.

No, jos kerran kaikki valmentajat ovat aina tarjolla, niin miksi ei sitten irroitettu vaikkapa Guardiolaa, kun se kerran on niin helppoa pikavipeillä. En ymmärrä. :D Muistaakseni mm. ten Haag halusi jatkaa Ajaxissa vielä ainakin vuodeksi. Koemanilla on kisat ensi kesänä. Tuskin kukaan oli Valverdeen niin tyytyväinen, ettei olisi ilolla vaihtanut, jos joku toinen mielekäs ja lupaava projekti olisi ollut realistinen vaihtoehto.

Kerro, miten sinä olisit toiminut.

Tuota, Leipzigissä Ralph Hasenhüttl erosi koska seura ei tarjonnut jatkosopimusta ja valmentajaksi yhden vuoden ajaksi tuli Ralf Rangnick, joka siirtyi urheilutoimenjohtajaksi Nagelsmannin tieltä. Hasenhüttlin erotessa oli käytännössä varmaa, että Nagelsmann on tulossa ja Hasenhüttl ei tahtonut jäädä vain tien tasoittajaksi.

Niin, pointti oli, että odottivat vuoden, että saivat sellainen projektin aluille, johon todella uskoivat. Niin uskon ja luulen, että Barcelonassakin ajateltiin. Toki voi olla, että kaikki ovat vain aivokuolleita idiootteja, jotka janoavat vain pahaa ja tuhoa. Sellainen olettamus ainakin tekee tilanteen analysoinnista helpompaa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #415 : 13.01.2020 klo 14:57:58

No, jos kerran kaikki valmentajat ovat aina tarjolla, niin miksi ei sitten irroitettu vaikkapa Guardiolaa, kun se kerran on niin helppoa pikavipeillä. En ymmärrä. :D

Seuraavaksi kun hymyilet ennen lukemista, niin saatat ymmärtää niin sanottua huumoria ennen kuin itse siihen turvaudut.

En tiedä miksei Guardiolaa yritetty ostaa, tuskin Bartomeun pikavipit ja lounarit olisivat riittäneet.
Tuskin olisi myöskään (vielä) halunnut tulla.

Lainaus
Muistaakseni mm. ten Haag halusi jatkaa Ajaxissa vielä ainakin vuodeksi.

ten Hag kuitenkin teki sitten samantien jatkosopimukseen vuoteen 2022 eli joko ei ollut alun perinkään tulossa tai sitten ei kysytty.

Lainaus
Koemanilla on kisat ensi kesänä.

Niinhän tuossa kirjoitin.
Enkä nyt Koemanistakaan olisi kovin innostunut.

Lainaus
Tuskin kukaan oli Valverdeen niin tyytyväinen, ettei olisi ilolla vaihtanut, jos joku toinen mielekäs ja lupaava projekti olisi ollut realistinen vaihtoehto.

Lopputulos nyt on, että Valverdea ei vaihdettu.
Mikä se ensimmäinen mielekäs ja lupaava projekti on ollut?

Ihan mielenkiintoista tosiaan, että kukaan ei ole ollut tyytyväinen, mutta silti annettiin jatkaa!
Ei tämä nyt oikein saa luopumaan siitä teoriasta, että löysässä hirressä roikkuva Valverde palveli paremmin hallinnon etuja ja kun rahaa meni Griezmanniin pikavippien verran ja lisää hynää haluttiin Neymariin, niin jatkosopimuksen helmikuussa 2019 tehneen Valverden potkut ja uuden päävalmentajan hankinta olisivat tulleet kalliiksi suhteessa käytettävään rahamäärään.

Lainaus
Kerro, miten sinä olisit toiminut.

Antanut Valverdelle potkut heti Copan finaalin jälkeen ja hankkinut uuden päävalmentajan.

Lainaus
Niin, pointti oli, että odottivat vuoden, että saivat sellainen projektin aluille, johon todella uskoivat. Niin uskon ja luulen, että Barcelonassakin ajateltiin.

Eli keväällä ja kesällä 2019 Barcelonan kokoluokan seuralle ei ollut tarjolla yhtään sellaista valmentajaa, johon seurajohto olisi uskonut. Sen sijaan Valverdelle annettiin vielä tilaisuus, jotta ehkä mahdollisesti toivottavasti kesällä 2020 olisi joku sopiva valmentaja saatavilla. Sitten kuitenkin saman mestarisuunnitelman tehnyt seurajohto päättää Barcelonan johtaessa sarjaa ja edettyä jatkoon Mestareiden Liigassa, että palkataan tammikuussa 2020 päävalmentajaksi valmentajana kokematon entinen pelaajalegenda! Bonuksena mennään homman kanssa julkisuuteen ja valmentajaehdokas kieltäytyy!

Ihan tuosta vain baldrickmaisesta cunning planista täyteen puskafarssiin.

Lainaus
Toki voi olla, että kaikki ovat vain aivokuolleita idiootteja, jotka janoavat vain pahaa ja tuhoa. Sellainen olettamus ainakin tekee tilanteen analysoinnista helpompaa.

Saat olettaa ihan rauhassa.
Kukaan muu ei ole pitänyt Bartomeun hallintoa aivokuolleina idiootteina.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #416 : 13.01.2020 klo 15:06:59


Antanut Valverdelle potkut heti Copan finaalin jälkeen ja hankkinut uuden päävalmentajan.


Niin, kenet ja miten? Sitä yritän tässä kysyä.

Minäkin olisin päästänyt irti Valverdesta, mutten tiedä, kuka kaikista miljoonasta irrotettavasta valmentajasta olisi ollut hyvä valinta. Samaa mietin viime kesänä. Ja tuskin minä ja sinä ollaan ainoat, jotka näkivät tilanteen "oikein" silloin. Se oli aika ilmeistä. Uskon, että ongelma oli siinä, että potkujen antoon on iso kynnys, jos ei tilalle ole ketään sellaista ehdokasta, jonka varaan laittaa pitkäjänteinen projekti. Lisäksi Valverde yhä voitti Liigan.

Esim. Xavi on vieläkin kokematon, mutta sentään kokeneempi kuin viime kesänä. Ja nyt ollaan pakkoraossa. En väitäkään, ettei pieleen ole mennyt. Yritän vain ymmärtää niitä valintoja, joita ollaan tehty.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2020 klo 15:29:20 kirjoittanut Lempilampi »
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #417 : 13.01.2020 klo 15:08:08

 
Bonuksena mennään homman kanssa julkisuuteen ja valmentajaehdokas kieltäytyy!

Siis menikö seura julkisuuteen asian kanssa? Kuulostaa ihmeelliseltä.
Messy

Poissa Poissa


Vastaus #418 : 13.01.2020 klo 15:17:40

Nyt kun Suarez on melkein loppukauden loukissa ja hyökkäyspäässä on miesvajautta ja vastaavasti toisessa päässä puolustus on takkuillut, niin voisi olla aika kolmen linjalle. Penkiltä kuitenkin löytyy maailmanluokan toppari Umtitin muodossa, tällä myös voitaisiin saada sille Todibolle vastuuta rotaatiossa enemmän.

---Griezmann--Messi------
-----Arthur----Rakitic------
Alba----De Jong---Semedo
--Umtiti--Lenglet--Pique--
-----------MATS------------

Tähän vielä lisäksi joku kolmen linjaa suosiva valmentaja.

Sitten mä heräsin ja huomasin, että Valverde peluuttaa loppukauden Sergi Robertoa laiturina. :(

Edit: Jaa, nähtävästi Todibo lähdössä Schalkeen loppukaudeksi lainalle. Kun Alenakin lainattu, Vidal mahdollisesti lähdössä ja Suarez pitkällä loukilla, niin kapeaksi alkaa rinki käymään.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2020 klo 15:26:39 kirjoittanut Messy »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #419 : 13.01.2020 klo 15:28:55

Niin, kenet ja miten? Sitä yritän tässä kysyä.

Miksi?
Minulle ei ainakaan makseta jalkapalloseuran johtamisesta, joten en ehdi ja en myöskään voi tietää kaikkia liikkuvia palasia. Jos maailman valmentajista pitäisi valita, niin ainakin Ajaxin ten Hagin kanssa olisin käynyt kunnon neuvottelut. Nythän tuo(kin) on tavoittamattomissa ja kuten todettu, niin Valverden potkut ja irrotus Ajaxista olisivat maksaneet.

Kesällä spekuloiduista Xavi oli silloinkin suosikkeja ja tuskin nyt puolessa vuodessa on kehittynyt. Oikeastaan päinvastoin kun mestarijoukkue on kolmantena. Muista nimistä Philip Cocu oli vapaana ja kuten myös ilmeisesti (eli olivat irrotettavissa) Roberto Martinez, Marcelo Gallardo, Quique Setien, Marcelino, Jose Bordalas ja Laurent Blanc. Tietenkin myös Thierry Henry ja Allegri, mutta... näistä nimistä Cocu tai Gallardo olisivat olleet ehdottomasti kiinnostavia hakuja. Pochettinohan on kanssa aina mainittu, mutta tuskin on koskaan ollut Barcelonaan tulossa.

Lainaus
Se oli aika ilmeistä. Uskon, että ongelma oli siinä, että potkujen antoon on iso kynnys, jos ei tilalle ole ketään sellaista ehdokasta, jonka varaan laittaa pitkäjänteinen projekti.

Tokihan tässä on vähän se ristiriita, että puhutaan pitkäjänteisestä projektista kun oikeasti kyse on Messin, Suarezin, Busquetsin, Piquen ja kumppaneiden saattohoidosta. Muutenkin jos tätä projektia voitiin lykätä kesään 2020 (tai jopa 2021?), niin jollain kokeneella valmentajalla olisi voinut hakea pikavoittoja. Eli siis samaan tapaan kuin se RB Leipzig teki...

Onko tässä nyt jotain merkkejä siitä, että on alkamassa tai tavoitellaan jotain pitkäjänteistä projektia?
Esimerkiksi Griezmannin hankinta viittaa enemmän ajatukseen, että tavoitellaan vielä isoja voittoja kun Messi ja kumppanit ovat omalla tasollaan. Miksei siis samaa menetelmää olisi voitu soveltaa päävalmentakysymykseen, jolloin se "projekti" olisi lykkääntynyt saman verran kuin Valverden kanssa, mutta mahdollisesti tuonut palkintoja kaappiin?

Lainaus
Yritän vain ymmärtää niitä valintoja, joita ollaan tehty.

Eikös tässä kaikki yritä niitä ymmärtää.
Tuskin kukaan tietää, mitä siellä on oikeasti päätetty, tehty tai jätetty tekemättä.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2020 klo 15:32:00 kirjoittanut Rikkiviisas »
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #420 : 13.01.2020 klo 15:42:53

Miksi?
Minulle ei ainakaan makseta jalkapalloseuran johtamisesta, joten en ehdi ja en myöskään voi tietää kaikkia liikkuvia palasia. Jos maailman valmentajista pitäisi valita, niin ainakin Ajaxin ten Hagin kanssa olisin käynyt kunnon neuvottelut. Nythän tuo(kin) on tavoittamattomissa ja kuten todettu, niin Valverden potkut ja irrotus Ajaxista olisivat maksaneet.

Olisi ollut kiinnostava kuulla. Itse en välttämättä olisi lähtenyt kehenkään noihin mainitsemiisi valmentajiin SILLÄ HETKELLÄ (pois lukien ten Hag, Gallardo ehkä jälkiviisaana). Mutta niinhän se on, että vaikea sitä on tietää, mitä kaikkea siellä kulissien takana tapahtuu.

Tällaisen löysin googlatessa: https://www.90min.com/posts/6368670-ajax-manager-erik-ten-hag-insists-he-is-not-thinking-about-leaving-this-summer

En tiedä, onko oma "teoriani" enemmän toiveajattelua kuin realismia, mutta jotenkin sitä täytyy sada unta öisin ;)

e. Huhujen mukaan Xavi haluaisi heittää puolet joukkueesta pihalle, ja jos kerran hänelle tarjotaan sopimusta, on se mielestäni jonkinlainen merkki seurajohdon valmiudesta aloittaa uusi ajanjakso.
weller00

Paikalla Paikalla


Vastaus #421 : 13.01.2020 klo 16:23:01

Vaikka vielä saa pari tuntia odotella mennäänkö kevät Valverdellä ja annetaanko Schalkelle osto-optio Todiboon, täytyy olla iloisella mielellä siitä että täällä on otettu hajurakoa Real Madridin lankaan (olisipa liigassa yhtä tukeva johtoasema) ja ylimääräistä vapaa-aikaa saa tuhrattua vilkuilemalla onko tänne tullut uusia päivityksiä. Kriisistä ilo irti. Jotenkin tuntuu ettei tätä iloa kauan kestä.

Tuntuu absurdilta jos Valverde selviää tästäkin. Miten vaikeaa olisi maksaa Valverde nyt viimein mahdollisimman tyylikkäästi ulos ja antaa natsat Pimientalle/Setienille kevääksi. Katsoa sitten kesällä kisojen jälkeen tilannetta uudelleen ja pidemmälle. Nykyjohdon toiminnalle luontevaa jatkoa olisi lykätä Valverde-päätöstä nyt vielä pari päivää että allegrit ja wengerit voivat myös julkisesti tarjoutua palauttamaan Barcan arvot ja identiteetti. On nämä aika noloja aikoja.
patarumpu

Poissa Poissa


Vastaus #422 : 13.01.2020 klo 16:51:55

Ilmeisesti siellä on nyt seurajohto neuvottelemassa Valverden sopimuksen purkamisesta...

Ja Allegri ilmaissut kiinnostuksensa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #423 : 13.01.2020 klo 19:44:14

Onko nykypresidentillä muuten varteenotettavaa vastaehdokasta vai saako nykyinen sirkus jatkua vielä useammankin vuoden ajan?
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #424 : 13.01.2020 klo 19:47:42

Seuraaja tulee kuulemma kolmikosta Setien, Pochettino ja Pimienta, ja olen siitä iloinen. Toivottavasti sopimus on sitten todellakin vain kesään, eikä mitään lyödä pidemmälle lukkoon. Mukava, että tapahtuu. Pitkästä aikaa sitä oikein innostuu seuraavasta matsista.

Kaikkein ongelmattomin ja riskittömin vaihtoehto on toki Pimienta. Itseä kutkuttaa Pochettino, mutta valinta aiheuttaisi taas lisää myrskyä vesilasiin. Jotenkin toivoisin kaiken draaman jälkeen vähän vähemmän turbulenssia ja enemmän työrauhaa tulevalle valmentajalle.

e.
Onko nykypresidentillä muuten varteenotettavaa vastaehdokasta vai saako nykyinen sirkus jatkua vielä useammankin vuoden ajan?

On. Victor Font.

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 29
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines