FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.03.2020 klo 19:14:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 ... 32
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2019/20 - Uuden aikakauden alku  (Luettu 177528 kertaa)
1 Jäsen ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Mendes

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #450 : 14.01.2020 klo 11:11:44

En tiedä monesta muusta täällä, mutta itselleni se tärkein on pelillinen identiteetti. Setienin kanssa Cruyffilaisuus on jälleen mahdollista. Valverde vei suuntaa rajusti pois.

Odotan innolla.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #451 : 14.01.2020 klo 11:13:19

Ilmaa tämä puhdistaa, nähtäväksi jää miten paljon valmentaja voi ratkaista kaikkia käsillä olevia ongelmia. Nyt valittu valmentaja on varmaankin se ketä monet fanit Katalonian ulkopuolella pitävät esitetyistä vaihtoehdoista parhaana. Arvot ja pelityyli kohtaavat seuran perinteet. Kaveri voittaa Simeonen ja Kloppin shakissa mutta miten käy raadollisissa europeleissä joissa pelityylistä ei jaeta pisteitä.

Suurin huoli liittyy itselläni siihen että puolustuspelaamiseen näillä nykyisillä pelimiehillä pitäisi keksiä jotain uutta. Vaikka Messi & co heiluttavat vastustajan verkkoa mielinmäärin, pelkkä luotto Ter Stegeniin ei voi olla ratkaisu jääkiekon maalimäärien välttämisessä. Roberto-Pique-Lenglet-Alba, toivottavasti ei enää koskaan ainakaan nykyisessä muodostelmassa.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #452 : 14.01.2020 klo 11:46:31

Kauden tavoite on saavutettu: Barcelona on ensimmäistä kertaa ykkönen Deloitten listalla ja miljardin haamuraja häämöttää!

Mistä Barca nykäisi ne 150 miljoonaa lisää liikevaihtoonsa? Hämmentävä nousu.

Setienin Betis oli mielenkiintoinen ja ajoittain hyvin viihdyttävä, mutta samalla todella haavoittuva enkä usko sen johtuneen Betisin riittämättömästä pelaajamateriaalista. Tässä pitkähkö juttu fanipojalta ajalta kun Betisillä kulki: https://pmanalytics.wordpress.com/2018/05/11/how-quique-setien-turned-real-betis-from-mid-table-stragglers-to-european-hopefuls/

Quiquen suurin innovaatia Betisissä oli vaihtaa neljän takalinja kolmeen, jonka jälkeen lähti toimimaan. Keväällä 2019 alkoi kuitenkin yskiä ja tuolloin Setien yritti paluuta neljän linjaankin siinä onnistumatta.
N3DV3D

Poissa Poissa


Vastaus #453 : 14.01.2020 klo 13:33:18

Tsemppiä jatkoon Ernestolle. Vaikkei mikään erinomainen valkku ollutkaan, niin hyvin sai kurssin käännettyä Neymar-darran jäljiltä vastoin monien odotuksia.
Värikästä toimintaa jälleen johtoportaan puolelta. Varmaan ihan kelpo vaihtoehto tämä Setien vuotavan paatin kippariksi. Xavin näkisin mieluummin penkin päässä
myöhemmin, vuoden tai parin päästä. Kokemusta kerryttämään kakkosjoukkueeseen tai johonkin Barcelonaa pienempiin ympyröihin. 2022 Xavin johdolla sitten kasaamaan uutta Barcaa nuoremmasta rungosta, kun Pique, Messi & co. ovat jäähdyttelemässä Kiinassa/Jenkeissä.

Setienin pelikirjasta ei itselläni isompaa käsitystä. Joitain muistikuvia Betisin hurlumhei peleistä. Mietityttääkin, onko herrasta korjamaan paatin pahiten vuotavaa osaa
eli puolustusta.

Mielenkiinnolla odotan puolustuslinjan muodostavia nimiä, sekä Griezmanin uutta roolitusta, nyt kun Suarezin lepo osoittautuikin pidemmäksi.
Vielä olisi tammikuuta jäljellä hankkia maaliruiskuksi joku pirteä ravuri, tai sitten joku vanha sotaratsu.
savolaesta

Poissa Poissa


Vastaus #454 : 14.01.2020 klo 14:57:16

Mielestäni Barcan pitäisi pärjätä näillä liiga loppuun asti. Lautaroa ei ainakaan ole järkevää vielä ostaa ja korvaaja champpariin pitäisi löytyä seurasta, mikä ei champparia ole pelannut. Liigaan tämän materiaalin pitäisi ilman Luisitoakin pärjätä. Jospa Grizi pääsisi vihdoin enemmän omalle paikalleen ja Fatikin saisi enemmän vastuuta.
pujoli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Blaugrana


Vastaus #455 : 14.01.2020 klo 15:15:23


Setienin pelikirjasta ei itselläni isompaa käsitystä. Joitain muistikuvia Betisin hurlumhei peleistä. Mietityttääkin, onko herrasta korjamaan paatin pahiten vuotavaa osaa
eli puolustusta.


Puolustus korjaantunee jo sillä, jos prässipeli saadaan hyvään kuntoon ja välit pienemmiksi. Ei noilla nykyisillä välimatkoilla minkään joukkueen puolustus voi olla hyvä.
Barca on tunnettu siitä, että pallo yritetään voittaa jo ylhäällä takaisin tai pakottamaan vastustaja heittämään pitkää palloa. Tällöin puolustaminen on jo automaattisesti helpompaa eikä vastustaja pääse jatkuvasti keskikentän yli hyökkäämään pelkästään puolustusta vastaan.
BalloBaba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Class of 83


Vastaus #456 : 14.01.2020 klo 15:33:21

Setienin pelikirjasta ei itselläni isompaa käsitystä. Joitain muistikuvia Betisin hurlumhei peleistä.
https://www.youtube.com/watch?v=hd59YwYKE_o

Pariisin Perhonen

Poissa Poissa


Vastaus #457 : 14.01.2020 klo 15:38:10

Mielestäni Barcan pitäisi pärjätä näillä liiga loppuun asti. Lautaroa ei ainakaan ole järkevää vielä ostaa ja korvaaja champpariin pitäisi löytyä seurasta, mikä ei champparia ole pelannut. Liigaan tämän materiaalin pitäisi ilman Luisitoakin pärjätä. Jospa Grizi pääsisi vihdoin enemmän omalle paikalleen ja Fatikin saisi enemmän vastuuta.

Tämä sääntöhän muuttui täksi kaudeksi. Eli pelaaja ei ole pelikelvoton uudessa seurassa, vaikka olisi chämppäriä jo toisessa seurassa pelannut samalla kaudella.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #458 : 14.01.2020 klo 16:33:52

Mistä Barca nykäisi ne 150 miljoonaa lisää liikevaihtoonsa? Hämmentävä nousu.

Deloitte kovasti korostaa Barcelonan rakenteellisia uudistuksia eli kaikki kaupallinen toiminta on siirretty pois kolmansilta tahoilta seuran omaksi toiminnaksi. Tuollaisesta "talon sisäisestä" toiminnasta tulee melko tavalla liikevaihtoa, jota tuossa siis mitataan (pois lukien siirrot). Pelkästään tuosta arvioidaan Barcelonan saaneen 60 mljoonaa lisää. Lähetystulojen osalta Barcelona pääsi melkein finaaliin juuri sillä kaudella kun UEFAlla oli enemmän rahaa jaossa ja noissa tuloissa siis 70 miljoonaa lisää ja sitten vielä ottelutuotoissa sellaiset 15 miljoonaa.
Tapparan Messi

Paikalla Paikalla


Vastaus #459 : 14.01.2020 klo 16:40:48

Minua ainakin on häirinnyt pitkät etäisyydet. Se on mielestäni niin last season. Nyt asia korjaantuu. Prässipeli vaatii hiukan kilometrejä, mutta toisaalta Setien on joskus sanonut, ettei peliä voiteta juoksemalla enemmän kuin vastustaja. Tuossa mielenkiintoinen ristiside. Miten alas esim. Messi juoksentelee? Miten AGsta saadaan nyt potentiaali irti? Mikä on De Jongin pelipaikka? Onko Busi nyt saletti valkun kaveri? Entä Roberto? Mikä on puolustuslinja?  Miten lyhyt etäisyyspeli toimii? Tuossa on elementtejä, jolla voidaan saada taas kiimaa. Varppina katon viikonloppupelin ja seuraan noita ed.mainittuja.
Varovainen peukalo tälle MAHDOLLISUUDELLE.
Alenyar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tammelan Stadion


Vastaus #460 : 14.01.2020 klo 17:20:41

Mahdollisuushan Setién ennen kaikkea on, potentiaalia löytyy. Parhaimmillaan sai Real Betisin huikeaan iskuun, ja peli oli ihanaa katseltavaa pallon liikkuessa ja paikkojen vaihtuessa hyökkäysalueella. Ennen kaikkea Setiénin täytyy saada Barcelonaan peli-ilo takaisin, mutta samalla myös tähdentää raa'an työnteon merkitystä pallonmenetyksiä seuraavassa kovassa prässissä. Eniten pelottaa se, että Barcelona kellottaa 80% pallonhallintalukemia pelistä toiseen, muttei pääse tekopaikoille.

Tärkeintä on kuitenkin se, että Valverde ei ole enää puikoissa syövyttämässä suoraviivaisuudellaan Barcelonan peli-identiteettiä entisestään. Kaikki kunnia Ernestolle kaudesta 2017-2018 ja Neymarin lähdön jälkeisestä joukkueen organisoinnista, mutta viimeisten puolentoista vuoden aikana on ilmeistä, ettei mies ole ns. "ison seuran" valmentaja. Athletic Bilbaossa Valverde teki ennen Barcelona-pestiä loistavaa jälkeä, toivottavasti mies pääsee pian takaisin mukaan valmennuskuvioihin, mielellään vaikkapa Bilbaon kaltaisen seuran parissa.

Valverde sentään toisinaan yritti parhaansa, kaikista suurin sormi osoittaa kohti Bartomeuta ja kumppaneita. Onneksi uudet vaalit ovat jo tulossa...
Incrível

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: #StayAtHome


Vastaus #461 : 14.01.2020 klo 18:35:59

Copa del Reyssä pelataan muuten Ibizaa vastaan. Ilmeisesti historian ensimmäinen ottelu saarelaisia vastaan tiedossa. :)
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #462 : 14.01.2020 klo 18:44:22

Kuten sanottua - Valverden olisi pitänyt joko itse ymmärtää erota tai saada potkut viime kevään Anfieldin tapahtumien jälkeen. Sen jälkeen tappiollinen CdR-finaali oli vain kruunu sen negatiivisessa mielessä. Bartomeu taisi olla kesällä lähes ainoa, joka uskoi Valverden saavan vielä joukkueen pelaamaan laadukasta ja voittavaa jalkapalloa. Kävi kuitenkin juuri kuten miljoonat culét pelkäsivät ja ennustivat: Joukkue pelasi keskinkertaista ja valitettavasti enimmäkseen varsin tylsää futista, jossa oli hyvin vähän merkkejä seuraidentiteetin määrittävästä pelifilosofiasta. Osasta virheistään Valverde oppi (Rakitic pelasi syksyllä todella vähän), mutta paluuta pysyvästi kokonaisuudessaan parempaan ei enää ollut. Kärjistetysti Messin, Suárezin ja ter Stegenin erinomaisen syksyn pelaamisen vuoksi Barcelona on edelleen kolmessa kilpailussa mukana...

... josta päästäänkin siihen, että vaikka Valverde saikin potkunsa vasta nyt kauden puolivälissä - ensimmäisenä Blaugrana-valmentajana kesken kauden lähes kahteenkymmeneen vuoteen - on culéjen ja barcelonismon kannalta kuitenkin suotuisampaa, että potkut ja vaihdos tulivat jo nyt eikä vasta esimerkiksi pokaalittomana päätä seinään taotun tuskaisen ja pitkän kevään jälkeen. Nyt joukkueella on kuitenkin edelleen kaikki mahdollisuudet voittaa jotain kauden päätteeksi. La Ligassa lähinnä Real Madridin maalinteko-ongelmien vuoksi Barcelona on pysynyt kaikessa keskinkertaisuudessaankin sarjakärjessä.

Ehkä kaikkein korneinta Valverden potkuissa oli kuitenkin se, että potkut tulivat Atlético-ottelun jälkeen, jossa joukkue pelasi kuitenkin 80 minuuttia kauden parasta jalkapalloaan. Ehkä Valverden Barcelonalle tyypilliseen tapaan joukkue kuitenkin suli lopussa, mutta ei sillä kertaa liiallisen passiivisuutensa vuoksi, vaan yltiökorkean puolustuslinjan ja pitkien etäisyyksien vuoksi. Valverde sai kuitenkin anteeksi Rooman katastrofin 2018 ja vielä pahemman Anfieldin katastrofin 2019. Jos ja lopulta kun tappio Espanjan Supercupissa riitti potkuihin, otan culéna sen ilomielin vastaan, sillä muutos oli välttämätön ja tarpeellinen tässä kohtaa - viimeistään.

Nythän Setiénillä on helppo tehtävä: Ei tarvitse muuta kuin voittaa kauniin hyökkäysvoittoisella pallonhallintaan perustuvalla jalkapallolla peluuttaen samalla mahdollisimman useita La Masian kykyjä ykkösjoukkueessa. La Liga on tärkein, UCL on unelma, sillä edellisestä mikkihiiri-pystistä on jo liian kauan: viisi vuotta. Messin kanssa viisi vuotta on ikuisuus hukattuja mahdollisuuksia. Setiénillä on pelifilosofisesti kaikki Blaugrana-valmentajan eväät, mutta muuten hän on täysi kysymysmerkki. Toivottavasti näemme heti honeymoon-tyyppisen efektin muutamien viikkojen aikana Barcelonan pelaamisessa, mikä usein tapahtuu valmentajan vaihtuessa kesken kauden. Ainakin muilla joukkueilla, jotka ovat vähän tottuneempia valmentajavaihdoksiin (terveisiä vain sinne Madridin Valkoiselle puolelle), honeymoon-efektejä usein nähdään.

Nyt tuntuu muutenkin olevan Euroopan isoissa seuroissa trendinä vaihtaa valmentajaa ennen kuin mitään/kaikkea on menetetty: Bayern, Tottenham ja Barcelona toimivat kesken kauden, Juve toimi jo viime kevään jälkeen. Saapa nähdä kellä näistä riittää eväät pisimmälle esimerkiksi UCL:ssa, jossa kuitenkin suosikit (tai suosikki: Liverpool) löytyvät muualta.

Quique Setién aloittaa uuden syklin. Tilanne näyttää selkeältä siinä mielessä, että jos Setién onnistuu (= voittaa vähintään La Ligan, peluuttaa viihdyttävää futista ja jos jättipottia UCL-mestaruutta ei tule, putoaa joukkue ko. kilpailusta vähintäänkin saappaat jalassa (vrt. kaksi edellistä kautta)) jatkaa hän puikoissa myös seuraavan kauden. Jos Setién ei onnistu nyt keväällä, astuu uusi Barcelona-legenda (Xavi) puikkoihin aloittamaan uuden syklin. Kesällä 2021 on Barcelonassa uudet presidentinvaalit, joiden jälkeen valmentajanvaihto on todella todennäköistä voitti vaalit sitten kuka tahansa ja oli Setiénin Barcelona pelannut sitten miten tahansa. Tai sitten Setién on voittanut kaksi triplaa peräkkäin ja barcelonismosta ei löydy sellaista henkilöä, joka haluiaisi tai uskaltaisi hänet vaihtaa. Sitten mä heräsin, sillä barcelonismo osaa aina tuhota itsensä viimeistään sisältäpäin tapahtuvan politikoinnin kautta.

Puolustus korjaantunee jo sillä, jos prässipeli saadaan hyvään kuntoon ja välit pienemmiksi. Ei noilla nykyisillä välimatkoilla minkään joukkueen puolustus voi olla hyvä.
Barca on tunnettu siitä, että pallo yritetään voittaa jo ylhäällä takaisin tai pakottamaan vastustaja heittämään pitkää palloa. Tällöin puolustaminen on jo automaattisesti helpompaa eikä vastustaja pääse jatkuvasti keskikentän yli hyökkäämään pelkästään puolustusta vastaan.

Tämä. Ja vaikka Suárezin poissaolo on ikävää monessa mielessä ja pakottaa Messin ohella muiden astumista etenkin tehollisessa mielessä esiin, helpottaa se Setiénin tehtävää eli joukkueen pelitasapainon löytämistä, sillä Messi on nyt lähtökohtaisesti ainoa veteraanihyökkääjä kentällä. Pelissä Atléticoa vastaan viikko sitten Barcelona pelasi pitkään laadukasta prässipeliä puolustaen korkealta, pakottaen Atletin syvälle omalle alueelleen ja näin jättäen patjantekijät pitkiksi ajoiksi ottelussa täysin vaille mahdollisuuksia.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR


Vastaus #463 : 14.01.2020 klo 19:09:22

Kärjistetysti Messin, Suárezin ja ter Stegenin erinomaisen syksyn pelaamisen vuoksi Barcelona on edelleen kolmessa kilpailussa mukana...
La Ligassa lähinnä Real Madridin maalinteko-ongelmien vuoksi Barcelona on pysynyt kaikessa keskinkertaisuudessaankin sarjakärjessä.

Totta

Ehkä kaikkein korneinta Valverden potkuissa oli kuitenkin se, että potkut tulivat Atlético-ottelun jälkeen, jossa joukkue pelasi kuitenkin 80 minuuttia kauden parasta jalkapalloaan. Ehkä Valverden Barcelonalle tyypilliseen tapaan joukkue kuitenkin suli lopussa, mutta ei sillä kertaa liiallisen passiivisuutensa vuoksi, vaan yltiökorkean puolustuslinjan ja pitkien etäisyyksien vuoksi.

Totta

Toivottavasti näemme heti honeymoon-tyyppisen efektin muutamien viikkojen aikana Barcelonan pelaamisessa, mikä usein tapahtuu valmentajan vaihtuessa kesken kauden. Ainakin muilla joukkueilla, jotka ovat vähän tottuneempia valmentajavaihdoksiin (terveisiä vain sinne Madridin Valkoiselle puolelle), honeymoon-efektejä usein nähdään.

Kiitti. Voittaa LaLigan kuka tahansa, pitäisi se aina tapahtua hyvän pelaamisen ja kunnon kilpailun kautta.
Jos mestaruuden vie vähiten huono, ei se edes ole mestaruus.

Cruyffin pelityylin ja seuraidentiteetin mahdolliselle paluulle iso Ylos   
Barca ei tosiaan ole ollut paras versio itsestään, joten ainakin tässä yritetään tehdä ryhtiliikettä.
Pitkästä aikaa oikein odottaa seuraavaa sarjakierrosta  :)animal instinct

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MaPS, FCB


Vastaus #464 : 14.01.2020 klo 22:03:12

Mielenkiintoista nähdä miten Setién saa pelin pyörimään, kun on pelitapaan oikeasti sopiva joukkue komennettavana.

Sen mitä Betisin matseja tuli katseltua, niin alussa peli oli kyllä iloista hyökkäämistä, mutta vähitellen muuttui aika väkinäiseksi.
Näytti, että kun vastustajat oppivat puolustamaan betisiä vastaan syvällä alhaalla, niin Setién ei oikein enää keksinyt keinoja puolustuksen puhkomiseksi.
Omaan mieleen tuli Guardiolan viimeinen Barca kausi, jossa palloa siirreltiin tehottomasti keskialueella, mutta maalipaikkojen luonti oli yhtä tuskaa.
Johtuu suurelta osin varmaan pelaajien taidosta, mutta Betisin puolustus kyllä lahjoitti yltiö uskaliaalla pelillä välillä liukuhihnalla vastahyökkäyksiä vastustajalle.
Tuntui myös, että hänellä on tuo tasan yksi pelitapa käytössä, jossa ei paljoa variaatioita nähdä, eikä kesken ottelun juuri muutoksia tehty.

Hienoa kuitenkin, että Setién saa kokeilla huippujoukkueen valmentamista ja toivotaan ennenkaikkea viihdyttävää peliä.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #465 : 14.01.2020 klo 22:39:35

Sen mitä Betisin matseja tuli katseltua, niin alussa peli oli kyllä iloista hyökkäämistä, mutta vähitellen muuttui aika väkinäiseksi.
Näytti, että kun vastustajat oppivat puolustamaan betisiä vastaan syvällä alhaalla, niin Setién ei oikein enää keksinyt keinoja puolustuksen puhkomiseksi.
Omaan mieleen tuli Guardiolan viimeinen Barca kausi, jossa palloa siirreltiin tehottomasti keskialueella, mutta maalipaikkojen luonti oli yhtä tuskaa.
Johtuu suurelta osin varmaan pelaajien taidosta, mutta Betisin puolustus kyllä lahjoitti yltiö uskaliaalla pelillä välillä liukuhihnalla vastahyökkäyksiä vastustajalle.
Tuntui myös, että hänellä on tuo tasan yksi pelitapa käytössä, jossa ei paljoa variaatioita nähdä, eikä kesken ottelun juuri muutoksia tehty.

Hidas puolustus ja puuttuva keskushyökkääjä yhdistettynä tähän filosofiaan kuulostaa aika tuhoisalta yhdistelmältä :D No, se ei pelaa joka pelkää ja niin päin pois. Onneksi jalkapallo on monimutkainen peli.

Helvetti alkaakin jännitys olla tapissa, kun odottaa viikonlopun pelaajavalintoja ja ryhmityksiä. Harvemmin viime aikoina ollut sellainen olo, että sieltä voi tulla ihan mitä vaan, mutta nyt ollaan lähellä sitä. Mikäpä voisi olla hienompaa Tuoppi
nupe4ever

Paikalla Paikalla


Vastaus #466 : 15.01.2020 klo 08:58:34

Uutta renesanssia odotellessa. Fati, Puig, De Jong, Arthur, Dembele luultavasti suurimmat voittajat. Häviäjät Rakitic, Vidal.

Entä Coutinho? Jos Setien saa joukkueen lentoon, on aika iso houkutus lisätä hänet ensi kauden rosteriin.
edelläkävijä

Poissa Poissa


Vastaus #467 : 15.01.2020 klo 09:08:37

Kyllä harmittaa Alenan puolesta, että ehti siirtyä juuri ennen valmentajanvaihdosta. Olisi varmaan sopinut Setienin sapluunaan aika hyvin. Noh, ensi kaudella sitten.
pujoli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Blaugrana


Vastaus #468 : 15.01.2020 klo 09:38:13

Hidas puolustus ja puuttuva keskushyökkääjä yhdistettynä tähän filosofiaan kuulostaa aika tuhoisalta yhdistelmältä :D No, se ei pelaa joka pelkää ja niin päin pois. Onneksi jalkapallo on monimutkainen peli.


Eipä Barcan puolustus mikään nopea ollut esim. triplakausilla. Homma toimi silti ihan ok :)
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #469 : 15.01.2020 klo 09:46:39

Kyllä harmittaa Alenan puolesta, että ehti siirtyä juuri ennen valmentajanvaihdosta. Olisi varmaan sopinut Setienin sapluunaan aika hyvin. Noh, ensi kaudella sitten.

Mietin tässä, että seisookohan Todibo yhä jossain saksalaisella lentokentällä ja odottaa, josko Setien käyttäisi mahdollista veto-oikeutta. Pallovarma kaveri hänkin.
Tapparan Messi

Paikalla Paikalla


Vastaus #470 : 15.01.2020 klo 11:09:23

Ja nyt  erittäin vahva huhu, että Brasiliasta tuodaan uutta keskikenttämiestä jollain 7+4 milmulla sisään. En tiedä, mitä järkeä, muuta kuin nostatetaan kaverin arvo 20 milmuun ja myydään pois. Tiiä sitten, onko Matheus Fernandes huippu talentti vai mikä?
« Viimeksi muokattu: 15.01.2020 klo 11:12:41 kirjoittanut Tapparan Messi »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #471 : 15.01.2020 klo 11:37:33

Kyllä harmittaa Alenan puolesta, että ehti siirtyä juuri ennen valmentajanvaihdosta. Olisi varmaan sopinut Setienin sapluunaan aika hyvin. Noh, ensi kaudella sitten.

Ilman blaugranalaseja niin eihän Alena toki ole pelannut tasolla, jota hypetys edellyttäisi.
Lainasopimus antaa peliaikaa ja itseluottamusta, joten eiköhän ole tämä tilanne ihan hyvä kaikille.

Viime vuoden alena ja "uhri" Malcom toki on loukkaantunut, joten suoritustasoa Venäjällä ei ole nähty.

Sitten koviin faktoihin.
Barcelona olisi ilmeisesti hankkimassa Palmeirasin Matheus Fernandesin sellaisessa 11 miljoonalla, josta osa perustuu peliaikaan ja vastaavaan. Kyseessä siis 21-vuotias keskikenttäpelaaja, joista on perinteisesti ollut pulaa... Rooliltaan toki enemmän puolustava ollut.

Ainakin huh... sisäpiirin tiedoissa Setien haluaa paikata puolustusta ja sen vuoksi tietysti on listattu iso kasa puolustajia. Umtiti tuskin Barcelonassa enää nousee vanhalle tasolleen, Pique ailahtelee liikaa ylivoimaisesta surkeaan ja Lengletillä ei vaan keskittymiskyky riitä 90 minuuttia, jos riittää niin ei sitten lisäaikaa. Niin ja sitten on Todibo, mutta kuka enää muistaa...

Espanjalaislehdistön keittämän Olmo-saagan uusin käänne on, että Barcelona ei olekaan enää kiinnostunut.
Suurimmaksi syyksi mainitaa Suarezin pitkä poissaolo ja tarve hankkia keskushyökkääjä eikä sadatta kuudessa laituria. Että toinen keskushyökkääjä, eihän sellaista olekaan montaa vuotta tahdottu!

Yksi ehdokkaista olisi Gironan Cristhian Stuani, jonka ulosostohinta on 21 miljoonaa. Stuani sopii loistavasti myös seuran siirtopolitiikkaan, koska häntä huhuttiin jo viime kesänä ja silloin hinta olisi ollut vain 6 miljoonaa eli aivan liian vähän. Suarezin Stuani varmaan korvaa ihan ookoo, koska on urugualainen ja 33-vuotiaana yhtä varma sijoitus tulevaisuuteen.

Huhuissa kyllä myös Milanin 20-vuotias Rafael Leão, jota kuitenkin pidetään ihan liian raakileena ja toisena nimenä Gabriel "Gabrigol" Barbosa, joka ehti jo floppaamaan Interissä, mikä tietysti herättää huolta pärjäämisestä muuallakin Euroopassa.

Niin ja kuten joku aika sitten tuli ennustettua, niin myös Paco mainittu!

kerma10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sulley Muntari


Vastaus #472 : 15.01.2020 klo 12:33:43

Noniin, Valverde sai sitten vihdoin ja viimein lähteä. Tapa jolla tämäkin hoidettiin jätti kuitenkin (yllätys yllätys) melko paskan maun. Tuosta on nyt kuitenkin sen verran jauhettu, etten omalta osaltani ja osaamattomuuttani ala sitä enempää perkaamaan. Olispa jo vaalit..

Setienistä en tiedä itse juurikaan mitään. Nopean ja puusilmäisen interweb scouttauksen perusteella peluuttaa hyökkäävää pallonhallinta futista, korkealla prässillä. Innolla ja mielenkiinnolla jään odottamaan miten homma lähtee toimimaan, paperillahan tuo kuulostaa hyvältä. Ylos

Eipä ole ottelu Granadaa vastaan herättänyt näin paljoa kiimaa sitten varmaan ikinä. :D Mukava nähdä millaisella ryhmityksellä tuohon peliin lähdetään.

Niin ja sitten on Todibo, mutta kuka enää muistaa...

Minä muistan! Toivottavasti nyt vihdoin ja viimein Ranskan Barcan Varane saa näyttää osaamistaan enemmän kuin kerran puolessa vuodessa. Potentiaali huokuu Utsjoen kaamokseen asti.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #473 : 15.01.2020 klo 14:13:34

Paljon on puhuttu keskikenttäpelaajista uuden valmentajan ensimmäisinä päivinä. Kun ensimmäisten viikkojen voittajista puhutaan, Riqui Puig tulee ekana mieleen ja saattaa päästä kentälle jo Granadaa vastaan kun De Jong mietiskelee tyhmää punaistaan. Vidalia voi kai myös pitää voittajana koska oli paljon puhetta että joko lähtee Valverde tai Vidal mutta tuskin molemmat vaikka Vidalille kysyntää on. Arthur on ehkä myös käytettävissä sunnuntaina ja luulisi Arthurin istuvan Setienin tyyliin paremmin kuin hyvin (epäselväksi jäi miten vamma vs EV vaikutti syksyn ”pelaamattomuuden”). Alena olisi voinut hyötyä vaihdoksesta mutta nyt saa rauhassa näyttää tasonsa ja eiköhän hän sieltä palanne valmiimpana.

Kaikki kynnellekykenevät hyökkääjät tulevat olemaan käytössä ja melkein sitä toivoo että kaikki paukut peliin uuden ysin metsästämiseen sitten ensi kesänä ja silloin Suarez-tyylinen hankinta jonka hedelmistä saa nauttia minimissään viisi vuotta.

Setien ei ilmeisesti ole puhaltamassa pilliin Todibon siirron kanssa. Huhuttu että siirrolle vahvistus vielä tänään ja Barcan takaisinosto-optio vasta 18kk päästä (jos siis Schalke ensin käyttää oman optionsa kevään jälkeen). Tämä Todibon siirtosaaga kuuluu sarjassa niihin joista ei oikein saa otetta kun katsoo tuota joukkueen CB-nippua. Tarkoittaako tämä sitä että ensi kesänä pitää taas ostaa vai saako Araujo oikean mahdollisuuden?

EV:n lähdöstä eivät välttämättä ole innoissaan jo monta kertaa mainittu Rakitic (joka pelasi jo syksylläkin melko vähän), Sergi Roberto (tuskin enää automaattinen avauspaikka ainakaan joka puolella kenttää), Pique ja Alba (jos korvaajia olisi).
edelläkävijä

Poissa Poissa


Vastaus #474 : 15.01.2020 klo 15:51:15

Ilman blaugranalaseja niin eihän Alena toki ole pelannut tasolla, jota hypetys edellyttäisi.
Lainasopimus antaa peliaikaa ja itseluottamusta, joten eiköhän ole tämä tilanne ihan hyvä kaikille.

Minun mielestäni taas on esiintynyt hyvin niinä harvoina kertoina, kun on pelaamaan päässyt. Ei saanut oikeata mahdollisuutta minusta. Ihmeellistä oli myös se, että aloitti (muistaakseni) kauden avausottelun ja pelasi (mielestäni) erittäin hyvin, jonka jälkeen ei sitten käynytkään kentällä melkeinpä kuukausiin.

 
Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 ... 32
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines