FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
10.04.2020 klo 03:29:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 24 [25] 26 ... 33
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2019/20 - Uuden aikakauden alku  (Luettu 184089 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lempilampi

Poissa Poissa


Vastaus #600 : 07.02.2020 klo 12:28:24

Setienin oman lausunnon mukaan Perez halusi enemmän peliaikaa ja Barcelonan johto halusi käteistä sekä vapauttaa palkkarahaa tulevia hankintoja varten. Setien itse olisi ilmeisesti halunnut pitää Perezin.

Totta tämä, mutta ymmärtääkseni halusi enemmän peliaikaa, koska Setien oli ilmoittanut, ettei peliaikaa ykkösjoukkueessa ollut enää tiedossa.

Esim. Forbesin englanninkielisessä jutussa sanotaan näin:

Lainaus
Told by new coach Quique Setien that he was surplus to requirements in the first team and would be demoted to its ‘B’ reserve counterpart, the 21-year-old was forced to seek pastures new and is believed to be shocked at his treatment by Barcelona after coming through the La Masia academy.

Promoted to the seniors by the fired Ernesto Valverde at the start of 2019/2020, alongside fellow youth star Ansu Fati, Perez notched one goal and provided three assists in La Liga. Handed a contract extension for his exploits, he also broke the Spain U21 national team.

In December, he scored the opener in a 1-2 away win at Inter Milan on the continent, which was Barça’s first-ever victory at the iconic San Siro, and still looked to be a part of Setien’s plans upon the ex-Betis coach’s arrival.

Yet upon being given a chance to impress in a scrappy 1-2 victory over Ibiza in the Copa del Rey last week, where he was hauled off around the hour mark, it was on Friday that Perez was told by his boss that he did not feature in his plans.

Due to a return to full fitness in February, Setien is willing to bank on Ousmane Dembele at the same time there is already ample competition on the front line from Fati and Lionel Messi.

Nyt myöhemmin matsia edeltävässä lehdistötilaisuudessa Setien katui sitä, että päästivät Perezin pois, toteamalla, ettei tietenkään olisi niin tehnyt, jos olisi tiennyt Dembelen loukkaantuvan.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2020 klo 12:52:39 kirjoittanut Lempilampi »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #601 : 07.02.2020 klo 13:41:54

Totta tämä, mutta ymmärtääkseni halusi enemmän peliaikaa, koska Setien oli ilmoittanut, ettei peliaikaa ykkösjoukkueessa ollut enää tiedossa.

Setien toki on kiistänyt tämän.

Realin kannattajana
Eilen 57 vuotta täyttänyt Bartomeu on myös siinä iässä, jossa on vaikea löytää/saada uuttaa työpaikkaa. Yhteiskuntavastuunkin näkökulmasta olisi siis tärkeää että herrat saisivat jatkaa tehtävissä. Jos Barcassa ei olla heihin tyytyväisiä, niin ottakaa kiky-tunnit käyttöön jolloin saatte samalla rahalla enemmän sitä samaa.

Mes que un club.
Itsehän potkitte pihalle kaikista viihdyttävimmän presidentin Roman Calderonin.
Blaugranes

Poissa Poissa


Vastaus #602 : 07.02.2020 klo 14:44:05

Alkaa olemaan kyllä kaikilla mittareilla niin surkea tekemistä seurassa kokonaisuudessaan että varsinaisesti ei ole mitään odotuksia tulevaisuuden suhteen. Tuntuu että ollaan koko ajan löysässä hirressä ja suunta vain entistä enemmän pohjalle. Milloin meidän päästetään tästä tuskasta?

Jos ajatellaan että laadukasta tekemistä niin urheiluseurassa kuin yrityselämässä voi kuvailla sanoilla analyyttinen, suunnitelmallinen, proaktiivinen, innovatiivinen, johdonmukainen, pitkäjänteinen etc niin Barcelonassa tekeminen on tämän kaiken vastakohta. Kaikki tehdään ad hoc hengessä, hetken mielijohteesta jonkun hetkellisen eduntavoittelun nimissä. Touhu muistuttaa enemmän peliä politiikan kentillä ja kulisseissä kuin maailman johtavassa urheiluorganisaatiossa. Historiallisesti varmaan ihan normaalia Barcelonassa, mutta toki toivoisi että jollain tavalla näistä oltaisiin kasvettu erilleen, kehitytty tasolle jossa edellekuvattu mätä eli letspuuhatellaan tyyppinen tekeminen ei pääsisi enää ottamaan valtaa organisaatiossa. Näistä ongelmista huolimatta, urheilullisesti tekeminen on itseasiassa yllättävänkin laadukasta, mutta ennemmin tai myöhemmin organisaation johtaminen heijastuu lopulta myös kentälle pelattavan 90-minuuttiseen. Toki tässä on jo osittain onnistuttu.

En odota kauheasti uudelta valmennusjohdoltakaan vaikka toki hyvien tapojen mukaan uudelle valmentajalle tulisi antaa aikaa eikä kritiikkiä. Barcelonan urheijohdolta voisi toki kysyä että miksi penkin päässä istuu 61v herrasmies joka on kohta 20-vuotisella valmennusurallaan onnistunut voittamaan titteleitä 0-kappaletta? Onko miehen valmennusura ollut nousujohteinen? Peli kehittynyt? Uudistanut jollain tasolla jalkapalloa? Johtajuus sellaista jota edellytetään globaalissa suurseurassa? Setienin CV on kyllä sellaista luettavaa jota en itse haluaisi nähdä Barcelonan peräsimessä olevalta valmentajalta. Voittoprosentti uralla alle 50%, ei titteleitä. Jos peräsimeen palkataan valmentaja jolla pidempi ura, pitäisi olla näyttöjä voittamisesta/titteleitä. Jos taas palkataan valmentajaksi joku nuori nouseva kyky, nousujohteinen valmennusura sekä vahvat johtajaominaisuudet sekä jollain tapaa poikkeuksellisen hyvä näkemys modernista jalkapallosta olisi suotavaa olla. 60v rajapyykin saavuttanut, keskinkertaisissa joukkueissa keskinkertaista menestystä saavuttanut Setien ei oikein vakuuta vaikka olisi kuinka romanttisessa mielessä Cruyffin jalanjäljillä ja Betisissä onnistui yhden suonenvetokauden vetämään ja saavuttamaan peräti kuudennen sijan.

Koskahan tämä Uuden aikakauden alku koittaa? Ei ainakaan kaudella 2019-2020...
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #603 : 07.02.2020 klo 15:16:09

Jos sinulla on tulevaisuutta ennustava kristallipallo, niin hae ihmeessä vaikka Barcelonaan töihin!
Coutinhon Barcelona-ura oli kesällä katkolla, koska onnistumisia ei ollut tullut ja ylipäätään ei ollut tilaa joukkueessa. Todennäköisesti Coutinho olisi pelannut sysipaskan syyskauden, jolloin itseluottamus ja muiden luottamus olisi entistä alempana. Ei kesällä ollut muuta vaihtoehtoa kuin pistää Coutinho jonnekin muualle.

Ei se ollut minulla pointtina, eli samaa mieltä että Coutinhon lainaaminen oli järkevä ratkaisu, mutta sen jälkeen tehdyt perezin ja ruizin myynnit sen sijaan ei, eli tarkoitin että liika hyökkääjämäärästä mentiin alimiehitykseen.

Samaa mieltä olemme varmaankin siitä että mitä pikemmin Bartomeu lähtee, sen parempi.
Lempilampi

Poissa Poissa


Vastaus #604 : 07.02.2020 klo 15:31:38

Setien toki on kiistänyt tämän.

Missä? On ainakin monessa paikassa myöntänyt osallisuutensa päätökseen myydä Perez (esim. yllä mainittu lehdistötilaisuus). Onhan se nyt selvä, että tuollaisessa kysymyksessä valmentajalla on iso sanavalta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #605 : 07.02.2020 klo 15:46:09

Onhan se nyt selvä, että tuollaisessa kysymyksessä valmentajalla on iso sanavalta.

Tämä on FC Barcelonan topikki.
Pidetään nämä off-topic jutut poissa, jooko.
Lempilampi

Poissa Poissa


Vastaus #606 : 07.02.2020 klo 15:56:18

:)
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #607 : 07.02.2020 klo 17:15:43

Missä? On ainakin monessa paikassa myöntänyt osallisuutensa päätökseen myydä Perez (esim. yllä mainittu lehdistötilaisuus).

Toki osallisuutensa.
Forbesin, Bleacherreportin tai muiden mukaan Setien on kertonut antaneensa kommentin seurajohdolle ja keskustelleensa pelaajan kanssa, mutta tätä keskustelua ei avaa. Ei siis asettunut poikkiteloin siirron kanssa, mutta se, että olisi käskenyt myydä tai olisi kertonyt peliajan olevan vähäistä, on spekulaatiota. Keskustelun ja siirron hyväksymisen siis myöntänyt, seurasta "pois ajamisen" kiistänyt ja toki nyt sitten katunut, että ei asettunut poikkiteloin seurajohdon kanssa.
Lempilampi

Poissa Poissa


Vastaus #608 : 07.02.2020 klo 17:34:36

No, eihän tuollainen keskustelu ikinä mitenkään julkinen ole, mutta eipähän ole ensimmäinen kerta, kun jokin ei-julkinen on kirjoittelun pohjana tässä topicissa :)

 Esimerkiksi monet luotettavat journalistit ovat viitanneet tuohon keskusteluun. Niiden mukaan Setien katsoi, ettei Perez istu hänen pelisysteemiinsä.

Eikä tämä nyt niin tärkeää. Olen samaa mieltä siitä, että kaikki on päin vittua. Silti minua jää välillä häiritsemään, kun tässä syytösmeressä faktat muuttuu aina vain villeimmiksi. Katson siis seurajohdon epäonnistuneen pahasti, mutta yritän silti säilyttää jonkinlaisen objektiivisuuden. Toivottavasti mahdollisimman pian saataisiin uusi alku.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #609 : 07.02.2020 klo 17:36:48

Olen samaa mieltä siitä, että kaikki on päin vittua.

Kenen kanssa?

Lempilampi

Poissa Poissa


Vastaus #610 : 07.02.2020 klo 18:01:05

Kenen kanssa?Kaikkien.
Capita

Poissa Poissa


Vastaus #611 : 07.02.2020 klo 18:02:46

Valverde out! Eikun.. Bartomeu out! Kuka sen jälkeen?
nupe4ever

Poissa Poissa


Vastaus #612 : 07.02.2020 klo 18:13:01

Onhan tuossa huomattavasti enemmän ideaa kuin Valderven alaisuudessa.

Nyt kävi paska säkä, kun kaikki rahan arvoiset vaihtopelaajat myytiin ja loput loukkaantui. Onpahan paremmat mahdollisuudet menestyä kotimaan kentillä ja ehkä nyt ei lähdetä lauluun ucl:ssa heti ekalla kierroksella.

Ei tullut helppoon paikkaan navettamies, mutta tässä kohtaa hyvä mies jatkamaan projektia. Harmi hänen kannaltaan, että sikariporras tekee kaikkensa ettei kukaan valmentaja pääse loistamaan heidän alaisuudessaan. Kärsivällisyyttä nyt vaan peliin.
Tapparan Messi

Poissa Poissa


Vastaus #613 : 08.02.2020 klo 14:33:49

Luulin että viime vuonna tehtiin rimanalitus Prinssin kanssa, mutta saatan olla väärässä. Nyt voidaan mennä vielä alle, mutta hinta voi vain olla 70 milmua.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #614 : 08.02.2020 klo 14:40:21

Luulin että viime vuonna tehtiin rimanalitus Prinssin kanssa, mutta saatan olla väärässä. Nyt voidaan mennä vielä alle, mutta hinta voi vain olla 70 milmua.
Prinssi tuli puhtaasti lainadiilillä, ei suuria taloudellisia menetyksiä. Nyt haiskahtelee paniikkien paniikki.

Piatekilla oli Milanissa vähän vaikeampaa ja siirtyi sitten Herthaan alle 30m€ hinnalla.. Olisin voinut ottaa Barcaakin tuolla hinnalla.
XTB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa (järvi)


Vastaus #615 : 10.02.2020 klo 00:49:50

Ensiviikonlopun hopeataisteluun Umtiti-Busquets-toppariparilla (?) - luoja meitä armahtakoon...
TaitoFudis

Poissa Poissa


Vastaus #616 : 10.02.2020 klo 01:03:06

Ensiviikonlopun hopeataisteluun Umtiti-Busquets-toppariparilla (?) - luoja meitä armahtakoon...
No on mahkut, että De Jong pääsee pelaamaan ”omalle” paikalleen :)
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #617 : 10.02.2020 klo 01:35:43

Oli muuten yllättävän keskellä De Jongin heat map tänään. Ihan sen näköinen kuin olisi pelannut luontaisimmalla paikalla. Ja olikin joukkueen yksi parhaista tänään.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #StayAtHome


Vastaus #618 : 10.02.2020 klo 09:23:50

Rohkeasti vaan Ronald Arajuurta avaukseen ensi viikonloppuna!

De Jong oli aivan päällikko eilisiltana. Nyt vaan isompaa vaihdetta silmään. 8)
Lempilampi

Poissa Poissa


Vastaus #619 : 10.02.2020 klo 14:35:47

Onkos joku nähnyt juoksemistilastoja viime peleistä? Itse en löytänyt lyhyehköllä googlaamisella.

Tuli vain mieleen, kun kommentaattori totesi ihan oikein, että Barcelona pelaajien liike ennen kaikkea pallottomana on lisääntynyt ja parantunut tuntuvasti viime aikoina. Tämä oli mielestäni mielenkiintoinen pointti.

Muistan, kun avasin Barcelonan pelin ongelmia viime syksynä jollekin, joka ei ollut nähnyt yhtään peliä tältä kaudelta. Se taisi olla juuri sen surkean Praha pelin aikoihin, kun joka pelissä Barcelonan näytettiin juoksevan pari kilometriä vähemmän kuin vastustajansa. Keskustelukumppanini totesi, että eihän se Barcelonalle koskaan mikään ongelma ole ollut, kun hehän pitävät palloa ja laittavat vastustajan juoksemaan. Niinhän se on, ettei munaravilla pelejä välttämättä voiteta, mutta ainakin silloin tuntuivat syöttösuunnat ja pystyynjuoksut olleen tuntuvan vähissä. Sama päti Setienin ensimmäisiin, hyvin staattisiin matseihin.

Muistaakseni joku linkitti tänne jonkun artikkelin, missä puhuttiin juoksemisen (jatkuvan liikkeen) merkityksestä pallonhallintapelissä ja miten Setien suurin koetus on saada laiskistunut ryhmä ymmärtämään ja hyväksymään taas työn teon merkityksen. Nyt vaikuttaisi siltä, että ollaan hyvällä tiellä.

Mites muuten Umtiti? Pääseköhän enää koskaan tuosta kömpelyydestä eroon? Vai hakeeko vielä tuntumaa? Ensi kesän ostoslistalle kyllä tarvittaisiin sellainen uusi, johtava toppari. Pique ei enää nuorene ja muut tuntuvat tarvitsevan vierelleen juuri sellaisen kunnon tekijämiehen. Toivottavasti tämä Arajuuri pääsisi pelaamaan ja osoittaisi tulevaisuuden valoisaksi.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #620 : 10.02.2020 klo 16:09:43

Ensi kesän ostoslistalle kyllä tarvittaisiin sellainen uusi, johtava toppari.

Tämä lause kyllä alleviivaa seuran toiminnan surkuhupaisuuden.
Eilinen peli oli kyllä myös Lenglet-show: käsi, syöttö, maali ja punainen. Joku Messi toki antoi kolme syöttöä, mutta mitäs näistä.

Vastaavasti Betisin riveissä oli melkoinen tukku tuttuja nimiä: Marc Bartra, Cristian Tello, Alex Moreno ja sitten lainamiehet Emerson & Alena.

Juoksemisen osalta, niin Guardiolan ja Enriquen joukkueet paitsi pitivät palloa, niin myös juoksivat. Vähiten kilometrejä taitaa olla Tata Martinon ja Valverden joukkueilla.

Setienhän muutti joukkueen harjoittelutapoja, joka saattoi toki vaikuttaa Dembelen loukkaantumiseen ja Messikin kai ilmeisesti otti jotain osumaa.

Hätävarahyökkääjä saattaa tulla San Sebastianista ja ei ole se viime peleissä onnistunut ruotsalainen vaan koko kaudella kahdeksan maalia tehnyt Willan Jose.

Laajikan Litti

Poissa Poissa


Vastaus #621 : 14.02.2020 klo 14:59:04

Hätävarahyökkääjä saattaa tulla San Sebastianista ja ei ole se viime peleissä onnistunut ruotsalainen vaan koko kaudella kahdeksan maalia tehnyt Willan Jose.
La Realin manageri on kommentoinut, että ulosostohinnan kun lyö pöytään, niin lähtee, mutta muuten ei tässä vaiheessa kautta.
tietokonesimulaattori

Poissa Poissa


Vastaus #622 : 14.02.2020 klo 15:09:32

En kyllä pitäisi itse edes niin varmana, että saadaan "erikoislupaa" tuohon hyökkääjän hankintaa. Siellä päättävässä lautakunnassa kun häärää yksi Tebas, niin voi olla että jäädään nuolemaan näppejä.

Angel ois käsityksen mukaan tällä hetkellä targettina targetiksi 10miljuunan ostopykälällä, kun Willian Josen hintalapuksi lätkäistiin 70miljoonaa. Tähän oli myös Euro-Getafen koutsi sanonut, että Barcelonan kokoisen seuran pyynnöstä on vaikea kieltäytyä.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #StayAtHome


Vastaus #623 : 14.02.2020 klo 15:21:39Piqué näyttänyt kuntoutuneen vaivoistaan, joten Araujoa tuskin ainakaan avarissa nähdään. Jotenkin olin asennoitunut varamiehiseen kokoonpanoon muutenkin, mutta tässähän voidaan laittaa ykköset kentälle Tuoppi

Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Vidal, de Jong, Arthur; Messi, Griezmann, Ansu

Toki Busi sieltä kuitenkin löytyy, mutta elän toivossa. Vastustajalle toivottavasti laitetaan luu kurkkuun ja näytetään, ettei sinne top neloseen nyt mitkään vitun getafet kuulu.
Laajikan Litti

Poissa Poissa


Vastaus #624 : 14.02.2020 klo 15:26:54

Angel ois käsityksen mukaan tällä hetkellä targettina targetiksi 10miljuunan ostopykälällä, kun Willian Josen hintalapuksi lätkäistiin 70miljoonaa. Tähän oli myös Euro-Getafen koutsi sanonut, että Barcelonan kokoisen seuran pyynnöstä on vaikea kieltäytyä.

Tokihan tässä on myös taustalla se, että vaikka Ángel seuran sisäistä maalipörssiä johtaakin, ei ole kuitenkaan avauskokoonpanon vakiopelaaja, vaan lähinnä tullut matseissa vaihdosta sisään, joten vaikka Getafe Champions League paikasta taisteleekin, ei olisi täysin mahdoton menetys niille kuitenkaan. Toisaalta sinne ei kyllä jäisi sitten ketään varteenotettavaa vaihtoehtoa kahden kohtuullisen iäkkään kärkipelaajan taakse ja ne europelitkin alkaa tosiaan taas, enkä voi millään uskoa, että 37-vuotias Jorge Molina jaksaisi painaa kaikki pelit alusta loppuun. Itse en kyllä myisi Getafen pomona, vaikka onkin vaihtopelaajasta kyse ja parempaa hintaa ei tule koskaan saamaan.

 
Sivuja: 1 ... 24 [25] 26 ... 33
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines