FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 00:49:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 36 [37] 38
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2019/20 - Uuden aikakauden alku  (Luettu 228859 kertaa)
1 Jäsen ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
kerma10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sulley Muntari


Vastaus #900 : 28.06.2020 klo 20:20:16

Valverde out! Vai miten se nyt meni? Pitäiskö pelata sitä Football manageria vaan?
Kukaan housuihinsa tammikuussa tullut ei viitsi nostaa edes kättä pystyyn, vaan sama laulu uudestaan käynnissä.
Pakko laittaa vanhan miehenkin jo hymiö. 😂

Huutista bro hei :D Mene kelailemaan YouTubesta parhaita paloja Valverden ajalta Roma ja Liverpool pelien muodossa jos alkaisi taas helpottaa. Sama laulu se sinullakin tuntuu jatkuvan vuodesta toiseen.

Sitten asiaan. Tuntuu että seura koki pohjakosketuksen Valverden potkujen kohdalla jolloin asia hoidettiin kaikinpuolin niin tyylittömästi kuin vain ikinä on mahdollista, mutta mitä vielä. Koko ajan Barto sätkynukkeineen onnistuu kyntämään yhä syvemmälle. Tähän Arthur keissiin voisi kiteyttää koko toiminnan usean vuoden ajalta, hyi helvetti kuinka oksettavaa.
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #901 : 28.06.2020 klo 21:14:56

Uskon, että Barcan tarvitsisi jonkun kokeneen, arvostetun ja karismaattisen valmentajan, ns ison nimen. Ei siksi että voisi osata myös valmentaa, mutta pistää seurajohdolle vastaan eikä antautuisi sätkyukoksi, koska kyllähän Valverde ja setien ovat olleet ihan Bartomeun juoksupoikia, jotka ovat tehneet nii kun on sanottu kun on saatu once In the lifetime mahdollisuus. Joku isompi nimi voisi myöskin saada pelaajille jotain uutta halua näyttää ja uskoa valmentajaan, koska kyllähän pelaajatkin tietävät mikä meininki nykyään on, suuri osa Barcan kokeneemmista pelaajista ovatkin valmentajansa yläpuolella.
Tapparan Messi

Poissa Poissa


Vastaus #902 : 28.06.2020 klo 21:29:29

Älä välitä. Sieltä on tulossa todella iso nimi Englannin ja Mansesterin, enkä tarkoita Tamperetta, suunnasta. Se vaatii nyt vaan pari sopivaan lopputulokseen päättyvää peliä tällä ja ensi viikolla.😁
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #903 : 28.06.2020 klo 21:39:18

Nyt kun todennäköisyydet alkavat kallistua tukevasti pokaalittomaan kauteen, on varmaan ihan luontevaa täälläkin miettiä millä eväillä kausi loppuun ja kohti seuraavaa. Vaikka suurimmat ongelmat eivät todellakaan ratkea pelkästään valmentajaa vaihtamalla, Valverden potkut (joista nolla tyylipistettä) tuntuvat myöhässäkin saapuneita yhä ihan perustelluilta ja samaten Setienin aseman kyseenalaistaminen on ihan paikallaan. Nykyisessä tilanteessa verrattuna Valverden kauteen ylimääräisen mausteen tuo se että huhuja on kuulunut ettei pukuhuone enää tue valmentajaa. Tähän pisteeseen Valverdella kesti todella hämmentävän kauan päästä ja sikäli tilanne on vähän erilainen (jos totta ja erimielisyyksiä ei saada sovittua). Siinä voi taas olla Bartolle sauma kenkiä Setien ulos ja saada huomio itsestä taas hetkeksi muualle.

Itse olen seurannut Barcaa aktiivisesti vain 15 vuotta eli sikäli perspektiiviä on rajallisesti. Sen vähän perusteella sanoisin silti että vaikka Bartomeu on tässä suurin ongelma (Messin iän lisäksi), Bartomeusta tuskin eroon päästään ennen 2021. Tämä taas varmaankin mutkistaa ison nimen naaraamista Barcelonaan. Eli eiköhän tässä kesällä valmentajan kenkimisestä puhuta, Abidal saa rahakkaan irtisanoutumispaketik, muutama nimekäs pelaaja (vaikkapa Semedo ja Lenglet) lähetetä muualle kun taso ei muka riitä ja puolustajien paitoja ei fanikaupassa myydä, luoda kaikkea mahdollista savuverhoa ja oteta kaikki irti hillotolpasta.

Näissä olosuhteissa tuntuu siltä että Setien saa jatkaa jos joku pytty tulee. Jos kaikki menee reisille, otetaan joku toinen pätkävalmentaja ensi kaudeksi (ja ehkä riskillä jo elokuun UCL-peleihin) ja toivotaan sitten Xavi/Koeman/Enrique/Pep-julkistusta kun uusi hallitus on nimetty.
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #904 : 28.06.2020 klo 21:41:34

Älä välitä. Sieltä on tulossa todella iso nimi Englannin ja Mansesterin, enkä tarkoita Tamperetta, suunnasta. Se vaatii nyt vaan pari sopivaan lopputulokseen päättyvää peliä tällä ja ensi viikolla.😁
Ole Gunnar seuraava sätkyukko?
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #905 : 29.06.2020 klo 13:50:06

Uutinen
Quique Setién will not continue next season. The club thinks hiring him was a mistake and also feels that he's lost the dressing room. [@rubenuria]
- barcacentre.
Messy

Poissa Poissa


Vastaus #906 : 29.06.2020 klo 15:16:33

Kun ei kuitenkaan Bartosta ja kumppaneista päästä eroon ennen kesää 2021, niin omasta puolestani Setién saisi vetää vielä ensi kauden (jota kohtaan ei valitettavasti kummempia odotuksia ole). Sopimus miehellä on kuitenkin voimassa kesään 2022 asti, joten maksamaan Barcelona joutuu kuitenkin.

2021 sitten uutta presidenttiä (Victor Font?), jonka johdolla voitaisiin aloittaa kokonaan uusi projekti nykyrungon (Messi-Suarez-Busquets-Pique-Alba) jälkeiseen aikaan keskittyen. Omissa toiveissa uusi presidentti voisi houkutella Pepin vielä Barcelonaan, kun nykyinen City-sopimuksin päättyy sopivasti 2021. Pep tainnut tosin itsekin sanoa, että paluu ainakaan Barcelonan ykkösjoukkueen valmentajaksi ei kiinnosta, joten todennäköisempi vaihtoehto on heittää Xavi syvään päähän.
TaitoFudis

Poissa Poissa


Vastaus #907 : 29.06.2020 klo 20:31:00

Mielestäni Setien on vetänyt vähintäänkin yhtähyvin kuin  Valverde. Paljon on ollut Setienillä epäonnea loukkaantumisten suhteen. Lisäksi Messi on pelannut uransa huonoimman kevään? Lähinnä tarkoitan, että aikaisemmat valmentajat ovat saaneet voittoja vaikka joukkue olisi pelannut kuinka huonosti, koska Messi on taikonut tarvittavat maalit... nyt on Messillä jäänyt viime hetken maalit jääneet tulematta!
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #908 : 29.06.2020 klo 23:16:14

Mielestäni Setien on vetänyt vähintäänkin yhtähyvin kuin  Valverde. Paljon on ollut Setienillä epäonnea loukkaantumisten suhteen. Lisäksi Messi on pelannut uransa huonoimman kevään? Lähinnä tarkoitan, että aikaisemmat valmentajat ovat saaneet voittoja vaikka joukkue olisi pelannut kuinka huonosti, koska Messi on taikonut tarvittavat maalit... nyt on Messillä jäänyt viime hetken maalit jääneet tulematta!

Aika hyvin tiivistyy tuossa Setienin haasteet. Pisteitä on tosiaan tullut per matsi enemmän kuin Valverdellä kuluvalla kaudella vaikka Setien joutui pitkään operoimaan ilman Suarezia ja edelleen Dembele on sairastuvalla. Tilanne hyökkäyksen osalta oli hälyttävä ennen Braithwaiten saapumista. Kun marginaalit ovat pieniä, Messin kliinisyyden puute selittää ihan yhtä hyvin La Ligan kakkospaikan kuin Setienin vaikutusvallassa olevat asiat. Ja ei ole tarkoitus sanoa etteikö Messi edelleen olisi ollut hyvä, ratkaisevia maaleja on vain jäänyt pari uupumaan. Samaan aikaan naapurissa Benzema & co ovat onnistuneet vääntämään tiukat matsit voitoiksi.

Vaikka viime viikkoina ja kuukausina Setien ja Sarabia ovat tehneet virheitä median ja pelaajien suuntaan, kukaan ei varmaan usko että valmentajan vaihto varsinaisia ongelmia ratkaisee. Siitäkin huolimatta, kun katsoo härdelliä joukkueen ympärillä, sekä hallitus että vaikutusvaltaisimmat pelaajat voivat olla valmiita löytämään syyllisen siihen ettei pokaaleja tullut muualta kuin omista tekemisistään. Näin ollen näkisin että jos pokaaleja ei tule, Setien saa lähteä. Vaikka ei se oikea päätös välttämättä ole, klassista nyky-Barcaa kylläkin.
Messy

Poissa Poissa


Vastaus #909 : 01.07.2020 klo 01:10:42

Ei Barca tästä pelistä oikeen enempää olisi ansainnutkaan. Hidasta, niin hidasta on tuo peli.

Suarezilta en laskenut yhtään onnistunutta suoritusta koko ottelussa. Silti ei uskalla vaihtoon ottaa, kun edellisessä ottelussa loukkaantumisesta vasta toipunut 33-vuotias uruguaylainen otettiin vaihtoon 84. minuutilla otteluruuhkan keskellä ja mies kiukutteli tästä.

Setien vaikuttaa menettäneen kopin ja jos (/kun) mestaruutta ei tule, niin tuskin saa ensi kaudella jatkaa. Vaikea nähdä kenenkään tuolla tosin onnistuvan, ilmapiiri seurassa vaikuttaa niin myrkylliseltä. Vaatisi kunnon tuuletusta alkaen seurajohdosta ja jatkuen pelaajistoon. Kesää 2021 odotellessa.
Tapparan Messi

Poissa Poissa


Vastaus #910 : 01.07.2020 klo 09:21:16

Muistaakseni Setienin pelin piti olla nopeeta ja silti prässäävää. Nyt näyttää siltä, että joukkue on kyllä tiivis välimatkoiltaan, mutta aina myöhässä. Niin hyökkäykseen kuin puolustukseenkin. Siksi kai peli pysähtyy hyökkäyssuuntaan. Jos näin on, niin tuo on tuhon tie. Valkku sanoi yöllä, että  "we were extraordinarily good, but we lacked a little success. I am happy with the performance, but not the result".

Iltapulun käännös: "– On vaikea peluuttaa häntä horjuttamatta joukkuetta, Setién vaikeroi ottelun jälkeen.

– Ymmärrän, että ei ole helppoa tulla sisään, kun on noin vähän aikaa jäljellä. Puhun hänen kanssaan huomenna, mutta en pyydä anteeksi, koska kyse on päätöksistä.

Eli, jos tuo käännös on oikein, niin hänhän sanoo tuossa, että Griezmanin peluutus ei ole järkevää.

Jos tuo riittää, että saadaan tasuri, niin oha se ihan ok, mutta ei ok joukkueelle, joka haluaa olla maailman paras ja myös pitäisi sitä olla.

Ny hän antoi lopussa muutaman minuutin peliaikaa AG:lle. Nyt hän aikoo tänään puhua hänen kanssaan. Vielä kun miettii hiukan ennen tuota, niin hän kehoittaa Griezmania sitoutumaan paremmin. Juuri kuten syyllisti Arthurin kanssa. Ei vielä syletä, kun näin ei ole vielä käynyt. Mutta en pitänyt jälleenkään hänen kommenteistaan. Mielestäni tällä hetkellä ei vain riitä.
« Viimeksi muokattu: 01.07.2020 klo 11:25:18 kirjoittanut Tapparan Messi »
Lempilampi

Poissa Poissa


Vastaus #911 : 01.07.2020 klo 09:47:25

+ Tehtiin kaksi.

- Päästettiin kaksi.

- Se taisi olla siinä.

+ Pian tämä kausi loppuu ja muutenkin aina vain kiinnostaa vähemmän.

... Toivotaan, että tänä kesänä saadaan iso tuuletus, koska ajatus vielä yhdestä tällaisesta kaudesta vie yöunet ja elämänhalun. No, eniten vituttaa varmaan niitä, jotka tuolla pelaavat ja valmentavat. Helpompi tuota on sivusta katsoa, vaikkei helppoa sekään. Nyt alkaa ihan oikeasti olla sellainen olo, että mielummin alempaan keskikastiin junnuilla kuin noita vanhoja, väsyneitä ja pahantuulisia ukkoja "taistelemassa" hopeasta.
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #912 : 01.07.2020 klo 13:43:15

Kyllähän kaikki varmaan ovat huomanneet, mutta täytyy silti hehkuttaa kuinka hyvä Riqui Puig oli eilenkin. Kaverilla on loistava kyky pitää palloa ja ohittaa vastustajia. Ei tee juuri ollenkaan huonoja ratkaisuja pallolla (verrattuna esim. Vidalin joka on aina kusessa kun saa pallon). Puig vaikkei ole ehkä paras puolustuspäässä, on hän erittäin hyvä prässäämään yläosassa kenttää, yllättää vastustajat usein nopeudellaan. Kun tässä Arthur menetettiin niin kyllä Puig on jo nyt parempi monessa mielessä ja tulee varmasti kehittymään edelleen ja on toivottavaa, että myös ensi kaudella häneen luotetaan avauksen pelaajana, eikä lähetetä lainalle. Keskittyä olisi De Jong, Puig ja joku kolmas (Arthur niin olisi ollut kova)

Sen verran vielä että kyllä suurimmat ongelmat on käytännössä laitureiden puute kokonaan. Ensi kaudelle voisi jälleen koittaa Messin tuomista keskelle ja laidoille oikeat laiturit tarkoitan pelaajia kuten Dembele ja Fati (kantaa taitoihin ottamatta, he ovat tyypillisiä laitureita).
Jota kautta saataisiin nopetta ja pystyliikkeitä, jotka nyt puuttuvat, toki ei tilaakaan tule kun pallon liikuttelu on niin hidasta.

Ja sitten vielä, että jos tekee vaihtoja niin ei hyökkääjille annetta 5 minuuttia, siinä ajassa ei pääse millään sisälle ja kun Suarez oli aivan hukassa koko pelin, ei voi käsittää miksi vaihdot tehtiin niin myöhään.
« Viimeksi muokattu: 01.07.2020 klo 13:45:53 kirjoittanut Okto »
elstadi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #913 : 01.07.2020 klo 16:09:19

Ja sitten vielä, että jos tekee vaihtoja niin ei hyökkääjille annetta 5 minuuttia, siinä ajassa ei pääse millään sisälle ja kun Suarez oli aivan hukassa koko pelin, ei voi käsittää miksi vaihdot tehtiin niin myöhään.

Suarezin peruspelihän on sellainen, että kaveri on aivan pihalla koko pelin ja sitten taikoo jostain maalin tai pari. Siinä mielessä hyväksyn hänen pitämisensä kentällä, mutta esim. Vidalia en ymmärrä vähää alusta; pelkkiä vääriä ratkaisuja, turhia rikkeitä ja hirveää kitinää koko peli. Silti on kentällä pyörimässä koko ajan. Helvetin raskasta katsottavaa.
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #914 : 01.07.2020 klo 22:31:15

Keskittyä olisi De Jong, Puig ja joku kolmas (Arthur niin olisi ollut kova)

Vai pehmeä? En nyt mitään luunmurskaajaa siihen kaipaa, mutta kyllä jonkunlaisella fyysisellä preesensilläkin on paikkansa.
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #915 : 01.07.2020 klo 23:23:18

Vai pehmeä? En nyt mitään luunmurskaajaa siihen kaipaa, mutta kyllä jonkunlaisella fyysisellä preesensilläkin on paikkansa.
Kuten Xavi, Iniesta ja Busi? Omasta mielestä ei välttämättä tarvitse.
Messy

Poissa Poissa


Vastaus #916 : 03.07.2020 klo 15:40:14

Paljon on ollut juttua nyt ympäri mediaa ja Twitteriä (alkuperäinen lähde Sique Rodriguez / Cadena SER), että Messi olisi pistänyt jatkosopimusneuvottelut jäihin ja aikoo lähteä nykyisen sopimuksen jälkeen kesällä 2021. Taustalla se, että Messi kokee, että häntä ollaan syytetty seurajohdon aiheuttamista ongelmista ja että osa näistä "vuodoista" on tullut seuran sisältä.

Toivotaan, että taustalla olisi Messin keino saada aikaan muutosta seurajohdossa. Toki Messi on kesällä 2021 34-vuotias, joten montaa vuotta peliuraa huipulla ei muutenkaan olisi jäljellä. Mutta oikein roolitettuna maailman parhaalle kyllä käyttöä löytyisi varmasti vielä parin kauden ajan...

Ei päivää ilman kriisiä. :D
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #917 : 03.07.2020 klo 15:51:29

Tervetuloa Interiin, niin ei tarvitse Lautaron lähteä pois, jotta pääsee pelaamaan Messin kanssa. 8)
SummerTime

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nukun yöni hyvin, kiitos Messilakanoiden


Vastaus #918 : 03.07.2020 klo 20:18:40

Messi lähtee jos haluaa. Ei ole mitään velkaa Barcalle, enemmänkin toisinpäin. Barca ei tällä hetkellä ansaitse Messiä.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #919 : 03.07.2020 klo 20:51:48

Uutiset/huhut käyvät päivä päivältä hurjemmiksi. Tänään on huhuiltu että Pjanic-Arthur vaihtokauppa voi saada jatkoa kun Griezmann saattaisi suunnata Juveen ja toiseen suuntaan liikkuisi floppi-Rabiot ja Costa. Jos tämä kauppa tapahtuu, luulenpa ensi kauden seuraamisen jäävän minimiin. Koska eniten vituttaa kaikki. Seuraavien kausienkin osalta vaikuttaa hallitus hoitavan homman kotiin jos Messi ei suostu päättämään uraansa Euroopassa Barcan paidassa. Messin ennenaikaisen poistumisen osalta todennäköisyys lienee vielä matala mutta Hullu-Barto ja Abidal voivat hyvinkin tehtailla vielä muutamat päättömät kaupat lisää kun sille tielle ovat lähteneet.
 
E. Kun kerran keskusteluyhteys on avattu Torinon suuntaan, onkohan Barto jo ehdottanut Ter Stegenin vaihtamista Buffoniin. Barca voisi maksaa vielä 10meur väliä. Miten voi olla noin käsittämättömän tyhmä mies tuollaisessa roolissa. Ihan oikein jos Messin lähtee kun syövästä ei päästä eroon. Ja ei, korkki on kiinni ja aukeaa vasta myöhemmin.
« Viimeksi muokattu: 03.07.2020 klo 20:57:57 kirjoittanut weller00 »
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Japanilaiset samurait, hollantilaiset, Red Bull.


Vastaus #920 : 03.07.2020 klo 23:34:14

Toisaalta jos Messi lähtisi, lähtisi varmaan Vidal, Suarez ja muut amigot samalla.

Kokoonpanosta häipyisi puolet, seurajohto eroaisi, rakenteet heiluisivat, valmentajasta tulisi merkittävä ja kaikki random aasialaiset, jotka tuulettavat ulosajoja, häipyisivät fiilistelemään jotain Spursia koska "premari on niin kliffa sarja".

Kaikkien aikojen parhaan futarin, meikän suurimman sankarin viimeinen harakiri tämän syöpäisen seurankuvatuksen pelastamiseksi?

Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #921 : 03.07.2020 klo 23:38:46

Messinhän voisi vaihtaa Cristianoon niin saisi kunnolla tasetta kuntoon.
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Japanilaiset samurait, hollantilaiset, Red Bull.


Vastaus #922 : 03.07.2020 klo 23:43:11

Messinhän voisi vaihtaa Cristianoon niin saisi kunnolla tasetta kuntoon.

Tai Piquen Ramosiin.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #923 : 04.07.2020 klo 00:17:55

Tai Piquen Ramosiin.

Näistä sankareista voisi olla hankala kirjata edes kaksinumeroista lukua taseeseen. Muuten toki olisi mielenkiintoinen liike.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #924 : 04.07.2020 klo 13:15:47

Jepjep, VMP.

Mitähän siellä todellisuudessa tapahtuu, helppo ainakin uskoa että Messille alkaa riittämää. Todella surulista jos nämä Messin viimeiset vuodet barcassa jättää paskanmaun suuhun valmentaja- ja toimistosekoiluineen.

Toivotaan vitulista tuuletusta toimiston ja johdon puolella.. Eli ei tule tapahtumaan, jatketaan paskojen treidien tekoa & tuttua sekoilua.

 
Sivuja: 1 ... 36 [37] 38
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines