FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.08.2018 klo 16:48:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka on Klubin seuraava päävalmentaja?
Antti Muurinen
Sami Hyypiä
Ari Hjelm
Esa Pekonen
Pasi Rautianen
Alexei Eremenko Sr.
Abdou Talat
Jari Europaeus
Mika Laurikainen
Mika Lehkosuo
Markku Kanerva
Juho Rantala
Keith Armstrong
Tommi Kautonen
Pekka Lyyski
Jari Pyykölä
Hannu Touru
Ville Lyytikäinen
Olli Huttunen
Marko Rajamäki
Job Dragtsma
John Allen
Steven Polack
Joku muu kotimainen, kuka?
Joku muu ulkomainen, kuka?

Sivuja: 1 ... 136 [137]
 
Kirjoittaja Aihe: Seuraava Klubikoutsi  (Luettu 227286 kertaa)
1 Jäsen ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #3400 : 10.08.2018 klo 14:55:23

Bana - vaan ei voittanut Hongassa mitään.
Koska Suomen Cupissa ei voiteta vaan hävitään vähiten. Liika cupin voitti myös pari kertaa, mutta tuota ei taida oikeasti kukaan laskea?
Coco

Poissa Poissa


Vastaus #3401 : 10.08.2018 klo 14:59:53

Koska Suomen Cupissa ei voiteta vaan hävitään vähiten. Liika cupin voitti myös pari kertaa, mutta tuota ei taida oikeasti kukaan laskea?

Rautiaisella ei lasketa kuin yhden kauden menestys Tepsissä?
didier

Poissa Poissa


Vastaus #3402 : 10.08.2018 klo 15:00:32

Toke se tulee olemaan. Varma tieto.
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #3403 : 10.08.2018 klo 15:41:15

Varmasti osaava kaveri ja tulevaisuudessa voi jopa olla ihan ajankohtainenkin nimi Klubin päävalmentaja spekulointeihin, mutta nyt miehellä on vajaa kausi takana päävalmentajana ja sekin ykkössessä. Näillä näytöillä Klubin käskyttäjäksi?

Tottakai noin ohuilla näytöillä operoivan valmentajan palkkaaminen olisi aivan valtava riski, mutta toisaalta jos Garcian urakehitys jatkuu yhtä räjähdysmäisenä, ei hän välttämättä vuodenkaan kuluttua ole enää Klubin saatavilla.  

En tiedä sitten onko Garcia Ägän papereissa edes vaihtoehto, mutta yleisesti ottaen yksi olennaisista kysymyksistä seuraavaan valmentajavalintaan liittyen on, miten suuri riski ollaan valmiina ottamaan. Kuinka paljon floppikausi ja europaikkojen ulkopuolelle sukeltaminen painaa vaakakupissa Östersundmaiseen tuhkimotarinaan verrattuna? Klubin saatavilla ei yksinkertaisesti ole sellaista valmentajaa, joka varmasti tai hyvin todennäköisesti suorituisi Banaa paremmin.
BlueNote

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Töölön Pysti-Veikot


Vastaus #3404 : 10.08.2018 klo 16:33:47

En edes tiedä olisiko tuollainen niin kovin korkea riski. Klubilla on kuitenkin ihan eri resurssit kilpailijoihin nähden. Olisin heti valmis vaihtamaan tuon päittäin banan kanssa. Riveirosta en tiedä, mutta loppukauden aikana sillä olisi aikaa nyt näyttää osaamistaan. Bana kuitenkin äkkiä vittuun. >:(
Klubin ylivoimainen asema kotimaassa juuri antaa sitä pelivaraa riskin ottamiseen, koska talous tai menestys ei romahda vaikka miestä jouduttaisiin vaihtamaan kesken kauden, enkä minä tiedä miksi sellaisen epäonnistumisen riski olisi koulutetulla, kunnianhimoisella nuorella ammattivalmentajalla ratkaisevasti suurempi kuin kotimaisten vakionaamojen rulettia pyörittämällä. Valmentajan palkkaamisessa ulkomailta on oikeasti Klubille paremmat edellytykset onnistua kuin pelaajien rekrytoinnissa. Pelaajille on Suomea parempia paikkoja ja palkkoja tarjolla aina tuhansittain, mutta päävalmentajan paikkoja on rajallinen määrä, ja europeleihin osallistuvien joukkueiden päävalmentajan paikkoja on auki vain kymmeniä samalla kun vakavasti otettavissa futismaissa työskentelee ammattimaisina, koulutettuina alasarja-, apu- ja junnuvalmentajina tuhansia potentiaalisia Pottereita. Kielitaitoa toki vaaditaan mutta ei suomea, eihän sitä osaa puolet pelaajaringistäkään. Saunomis- ja avantouintivaatimuksista voidaan ehkä tinkiä kun ei olla Palloliitossa. Kunnon taustatyö Ägän suurseuraverkoston kautta, ja sitten vain tarvitaan munaa tehdä oikeasti päätös harkitusta riskistä ja kantaa siitä vastuu.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #3405 : 10.08.2018 klo 17:00:26

Klubin ylivoimainen asema kotimaassa juuri antaa sitä pelivaraa riskin ottamiseen, koska talous tai menestys ei romahda vaikka miestä jouduttaisiin vaihtamaan kesken kauden, enkä minä tiedä miksi sellaisen epäonnistumisen riski olisi koulutetulla, kunnianhimoisella nuorella ammattivalmentajalla ratkaisevasti suurempi kuin kotimaisten vakionaamojen rulettia pyörittämällä. Valmentajan palkkaamisessa ulkomailta on oikeasti Klubille paremmat edellytykset onnistua kuin pelaajien rekrytoinnissa.
Näin.. Tästä syystä en itsekkään näe tuota jonkun "random" ammattilaisen palkkaamista minään suurena riskinä klubille. Ei muuta kuin palloliittomaisesti avoin haku käyntiin ja loppukausi rivellä.. Jos Rive pärjää hyvin, niin ei mikään estä valinnan osumista Riveen. Eikä haunkaan tarvitse olla avoin - eiköhän Ägällä tai jollain muulla ole ihan riittävästi kontakteja, että saadaan riittävästi halukkaita kaivettua esiin.

Mitään Hodareita jne. valmiiksi rutinoituneita valmentajia on ihan turha yrittää, mutta heidän alapuolellaan on varmasti maailma väärällään valmentajia, jotka voisivat haluta näyttää osaamistaan.
kustaa vaasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En ole Vaasasta


Vastaus #3406 : 11.08.2018 klo 09:51:35

Tämä Ekenäs IF:n spanski on kyllä mielenkiintoinen heitto valmentajaksi. Toki näytöt ovat vielä kohtuu ohkaiset, mutta ehkä seuraavan Klubi koutsin pitäisikin olla tällainen nuori eteenpäin pyrkivä kaveri. Tätä kaveria kannattaa ainakin pitää tarkasti silmällä. Äärimmäisen hyvää duunia tehnyt Ekenäsissä.

Siellä olisikin sitten Klubin treenikieli kohta espanja kun olisi spanski päävalmentaja ja Riveiro kakkosena.
Nasde

Paikalla Paikalla


Vastaus #3407 : 11.08.2018 klo 16:25:22

Garcia, tuo Suomen (Espanjan) Nagelsmann Ylos

Yleisesti ottaen Saksassa on omaksuttu tälläinen malli, jossa palkataan nuorempia valmentajia, esim. Tedescon alaisuudessa Schalke pärjäsi viime kaudella mallikkaasti vaikkei hänelläkään kunnon kokemusta valmentamisesta ole ollut.
Jonatan

Poissa Poissa


Vastaus #3408 : 11.08.2018 klo 17:03:27

Tämä otsikko tuskin on ajankohtainen vielä muutamaan kauteen, koska Bana jatkaa ihan senkin takia, että Ägä ei vahingossakaan päästä tätä tekemään esimerkiksi SJK:sta, Interistä tai KuPS:sta HJK:lle varteenotettavaa haastajaa.

Jos HJK kuitenkin toimisi järkevästi, se palkkaisi sellaisen nimen Klubi 04:n päävalmentajaksi, josta se kaavailisi seuraajaa Banalle. Tällä olisi pari kautta aikaa sekä antaa näyttöjä että oppia organisaation tavat. Klubi 04 kasvattaa pelaajia edustukseen, joten miksei se toimisi näin myös  valmentajan kohdalla? Esimerkiksi Pep Guardiola aloitti valmennusuransa Barcelona B:ssa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3409 : 11.08.2018 klo 23:54:00

Kuinka paljon floppikausi ja europaikkojen ulkopuolelle sukeltaminen painaa vaakakupissa Östersundmaiseen tuhkimotarinaan verrattuna?

Mitä vittua nyt taas?
Östersunds FK:n "tuhkimotarina" pohjautuu Daniel Kindbergin 2000-luvun puolivälistä asti tekemään työhön. Graham Potter tuli valmentajaksi jo vuonna 2011. Kyse on siis ollut aika pitkästä prosessista.

Lopussa ei ole myöskään muuta kuin lasikengän sirpaleita: aikanaan oli Libya-kuvio ja nyt Kindbergin syytetään useista talousrikoksista, jotka kytkeytyvät seuraan.

Seura on toki edelleen kärkipäässä ja Potter Swanseassa, mutta kyllähän tuo on osoitus pitkän projektin hedelmien korjaamisesta. Ei riskinotosta ja yhden kauden arpapelistä. Saati että HJK ei ole muutenkaan verrattavissa 2010-luvun alun FK:n kanssa. HJK on Pohjoismaiden mittarilla iso seura, ÖFK ei vieläkään.

Keskiviikko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Medo


Vastaus #3410 : 12.08.2018 klo 00:10:32

Klubin ylivoimainen asema kotimaassa juuri antaa sitä pelivaraa riskin ottamiseen, koska talous ….
Talous ei romahda, mutta europelien ulkopuolelle putoaminen heikentää pahasti e-pojoja. Vaihtoehtoisesti mennään jollain Banan kaltaisella kaverilla, ollaan varmuudella joka vuosi europeleissä ja pysytään sijoitettuina. Nämä arpakoutseilla mehustelut ovat vain kovin romantisoituja näkemyksiä tilanteessa, jossa nykyisyyteen on petytty, mutta aitoja argumentteja tilanteen parantamiseksi tai seuraavien askeleiden ottamiseksi ei ole. Valitettavasti.
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #3411 : 12.08.2018 klo 01:28:12

Tämä otsikko tuskin on ajankohtainen vielä muutamaan kauteen, koska Bana jatkaa ihan senkin takia, että Ägä ei vahingossakaan päästä tätä tekemään esimerkiksi SJK:sta, Interistä tai KuPS:sta HJK:lle varteenotettavaa haastajaa.

SJK:n, KuPS:n tai Interin nousu varteenotettavaksi pitkäaikaiseksi haastajaksi olisi about parasta mitä Klubille voi tapahtua. Vaikka sitten Banan johdolla. Myös Ägä tietää tämän, sillä on puhunut siitä, kuinka HJK:n kasvaminen edellyttää myös muiden joukkueiden kasvamista.
petteri72

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Liverpool, MP


Vastaus #3412 : 12.08.2018 klo 15:00:56

Jos HJK kuitenkin toimisi järkevästi, se palkkaisi sellaisen nimen Klubi 04:n päävalmentajaksi, josta se kaavailisi seuraajaa Banalle. Tällä olisi pari kautta aikaa sekä antaa näyttöjä että oppia organisaation tavat. Klubi 04 kasvattaa pelaajia edustukseen, joten miksei se toimisi näin myös  valmentajan kohdalla?

Klubi 04:n edellinen valmentaja Toni Koskela valmentaa nyt RoPSia ja HJK:n viime kausien apuvalmentaja Vasara Honkaa, joten näyttää sitä valmentajiakin kehittyvän.
Jermi

Paikalla Paikalla


Vastaus #3413 : 12.08.2018 klo 15:44:16

Ulkomaalainen!!!!!!
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LA Galaxy


Vastaus #3414 : 12.08.2018 klo 18:06:25

Vesa Vasara tulee valmentamaan HJK:ta jossain kohtaa ja taas Mika Lehkosuo tulee valmentamaan taas Honkaa jossain kohtaa. Tapahtunee kahden tai kolmen vuoden päästä.
valetoppari

Paikalla Paikalla


Vastaus #3415 : eilen kello 15:51:52

Xatart Garcia ja Riveiro yhdessä? :o
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #3416 : tänään kello 14:42:26

Mitä vittua nyt taas?
Östersunds FK:n "tuhkimotarina" pohjautuu Daniel Kindbergin 2000-luvun puolivälistä asti tekemään työhön. Graham Potter tuli valmentajaksi jo vuonna 2011. Kyse on siis ollut aika pitkästä prosessista.

En tarkoittanut Östersundmaisella tuhkimotarinalla seuran yleistä kehitystä, vaan ainoastaan viime kauden urotekoja eurokentillä. Nähdäkseni Klubilla on mahdollisuudet samaan, jos valmentajavalinta menee nappiin ja kaikki taivaankappaleet ovat oikeassa asennossa.
Floppi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Leyton Orient


Vastaus #3417 : tänään kello 15:38:41

Olisi kiva tietää hieman palkkatasoja eri maissa ykkös-, kakkos- ja akatemiavalmentajilla, niin tietää minkätasoisista hepuista voi unelmoida seuraavaksi valmentajaksi. Ei taida löytyä helposti?

 
Sivuja: 1 ... 136 [137]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines