FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.02.2019 klo 15:14:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka on Klubin seuraava päävalmentaja?
Antti Muurinen
Sami Hyypiä
Ari Hjelm
Esa Pekonen
Pasi Rautianen
Alexei Eremenko Sr.
Abdou Talat
Jari Europaeus
Mika Laurikainen
Mika Lehkosuo
Markku Kanerva
Juho Rantala
Keith Armstrong
Tommi Kautonen
Pekka Lyyski
Jari Pyykölä
Hannu Touru
Ville Lyytikäinen
Olli Huttunen
Marko Rajamäki
Job Dragtsma
John Allen
Steven Polack
Joku muu kotimainen, kuka?
Joku muu ulkomainen, kuka?

Sivuja: 1 ... 136 [137] 138 ... 141
 
Kirjoittaja Aihe: Seuraava Klubikoutsi  (Luettu 264488 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #3400 : 10.08.2018 klo 13:55:23

Bana - vaan ei voittanut Hongassa mitään.
Koska Suomen Cupissa ei voiteta vaan hävitään vähiten. Liika cupin voitti myös pari kertaa, mutta tuota ei taida oikeasti kukaan laskea?
Coco

Poissa Poissa


Vastaus #3401 : 10.08.2018 klo 13:59:53

Koska Suomen Cupissa ei voiteta vaan hävitään vähiten. Liika cupin voitti myös pari kertaa, mutta tuota ei taida oikeasti kukaan laskea?

Rautiaisella ei lasketa kuin yhden kauden menestys Tepsissä?
didier

Poissa Poissa


Vastaus #3402 : 10.08.2018 klo 14:00:32

Toke se tulee olemaan. Varma tieto.
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #3403 : 10.08.2018 klo 14:41:15

Varmasti osaava kaveri ja tulevaisuudessa voi jopa olla ihan ajankohtainenkin nimi Klubin päävalmentaja spekulointeihin, mutta nyt miehellä on vajaa kausi takana päävalmentajana ja sekin ykkössessä. Näillä näytöillä Klubin käskyttäjäksi?

Tottakai noin ohuilla näytöillä operoivan valmentajan palkkaaminen olisi aivan valtava riski, mutta toisaalta jos Garcian urakehitys jatkuu yhtä räjähdysmäisenä, ei hän välttämättä vuodenkaan kuluttua ole enää Klubin saatavilla.  

En tiedä sitten onko Garcia Ägän papereissa edes vaihtoehto, mutta yleisesti ottaen yksi olennaisista kysymyksistä seuraavaan valmentajavalintaan liittyen on, miten suuri riski ollaan valmiina ottamaan. Kuinka paljon floppikausi ja europaikkojen ulkopuolelle sukeltaminen painaa vaakakupissa Östersundmaiseen tuhkimotarinaan verrattuna? Klubin saatavilla ei yksinkertaisesti ole sellaista valmentajaa, joka varmasti tai hyvin todennäköisesti suorituisi Banaa paremmin.
BlueNote

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Töölön Pysti-Veikot


Vastaus #3404 : 10.08.2018 klo 15:33:47

En edes tiedä olisiko tuollainen niin kovin korkea riski. Klubilla on kuitenkin ihan eri resurssit kilpailijoihin nähden. Olisin heti valmis vaihtamaan tuon päittäin banan kanssa. Riveirosta en tiedä, mutta loppukauden aikana sillä olisi aikaa nyt näyttää osaamistaan. Bana kuitenkin äkkiä vittuun. >:(
Klubin ylivoimainen asema kotimaassa juuri antaa sitä pelivaraa riskin ottamiseen, koska talous tai menestys ei romahda vaikka miestä jouduttaisiin vaihtamaan kesken kauden, enkä minä tiedä miksi sellaisen epäonnistumisen riski olisi koulutetulla, kunnianhimoisella nuorella ammattivalmentajalla ratkaisevasti suurempi kuin kotimaisten vakionaamojen rulettia pyörittämällä. Valmentajan palkkaamisessa ulkomailta on oikeasti Klubille paremmat edellytykset onnistua kuin pelaajien rekrytoinnissa. Pelaajille on Suomea parempia paikkoja ja palkkoja tarjolla aina tuhansittain, mutta päävalmentajan paikkoja on rajallinen määrä, ja europeleihin osallistuvien joukkueiden päävalmentajan paikkoja on auki vain kymmeniä samalla kun vakavasti otettavissa futismaissa työskentelee ammattimaisina, koulutettuina alasarja-, apu- ja junnuvalmentajina tuhansia potentiaalisia Pottereita. Kielitaitoa toki vaaditaan mutta ei suomea, eihän sitä osaa puolet pelaajaringistäkään. Saunomis- ja avantouintivaatimuksista voidaan ehkä tinkiä kun ei olla Palloliitossa. Kunnon taustatyö Ägän suurseuraverkoston kautta, ja sitten vain tarvitaan munaa tehdä oikeasti päätös harkitusta riskistä ja kantaa siitä vastuu.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #3405 : 10.08.2018 klo 16:00:26

Klubin ylivoimainen asema kotimaassa juuri antaa sitä pelivaraa riskin ottamiseen, koska talous tai menestys ei romahda vaikka miestä jouduttaisiin vaihtamaan kesken kauden, enkä minä tiedä miksi sellaisen epäonnistumisen riski olisi koulutetulla, kunnianhimoisella nuorella ammattivalmentajalla ratkaisevasti suurempi kuin kotimaisten vakionaamojen rulettia pyörittämällä. Valmentajan palkkaamisessa ulkomailta on oikeasti Klubille paremmat edellytykset onnistua kuin pelaajien rekrytoinnissa.
Näin.. Tästä syystä en itsekkään näe tuota jonkun "random" ammattilaisen palkkaamista minään suurena riskinä klubille. Ei muuta kuin palloliittomaisesti avoin haku käyntiin ja loppukausi rivellä.. Jos Rive pärjää hyvin, niin ei mikään estä valinnan osumista Riveen. Eikä haunkaan tarvitse olla avoin - eiköhän Ägällä tai jollain muulla ole ihan riittävästi kontakteja, että saadaan riittävästi halukkaita kaivettua esiin.

Mitään Hodareita jne. valmiiksi rutinoituneita valmentajia on ihan turha yrittää, mutta heidän alapuolellaan on varmasti maailma väärällään valmentajia, jotka voisivat haluta näyttää osaamistaan.
kustaa vaasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En ole Vaasasta


Vastaus #3406 : 11.08.2018 klo 08:51:35

Tämä Ekenäs IF:n spanski on kyllä mielenkiintoinen heitto valmentajaksi. Toki näytöt ovat vielä kohtuu ohkaiset, mutta ehkä seuraavan Klubi koutsin pitäisikin olla tällainen nuori eteenpäin pyrkivä kaveri. Tätä kaveria kannattaa ainakin pitää tarkasti silmällä. Äärimmäisen hyvää duunia tehnyt Ekenäsissä.

Siellä olisikin sitten Klubin treenikieli kohta espanja kun olisi spanski päävalmentaja ja Riveiro kakkosena.
Nasde

Poissa Poissa


Vastaus #3407 : 11.08.2018 klo 15:25:22

Garcia, tuo Suomen (Espanjan) Nagelsmann Ylos

Yleisesti ottaen Saksassa on omaksuttu tälläinen malli, jossa palkataan nuorempia valmentajia, esim. Tedescon alaisuudessa Schalke pärjäsi viime kaudella mallikkaasti vaikkei hänelläkään kunnon kokemusta valmentamisesta ole ollut.
Jonatan

Poissa Poissa


Vastaus #3408 : 11.08.2018 klo 16:03:27

Tämä otsikko tuskin on ajankohtainen vielä muutamaan kauteen, koska Bana jatkaa ihan senkin takia, että Ägä ei vahingossakaan päästä tätä tekemään esimerkiksi SJK:sta, Interistä tai KuPS:sta HJK:lle varteenotettavaa haastajaa.

Jos HJK kuitenkin toimisi järkevästi, se palkkaisi sellaisen nimen Klubi 04:n päävalmentajaksi, josta se kaavailisi seuraajaa Banalle. Tällä olisi pari kautta aikaa sekä antaa näyttöjä että oppia organisaation tavat. Klubi 04 kasvattaa pelaajia edustukseen, joten miksei se toimisi näin myös  valmentajan kohdalla? Esimerkiksi Pep Guardiola aloitti valmennusuransa Barcelona B:ssa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3409 : 11.08.2018 klo 22:54:00

Kuinka paljon floppikausi ja europaikkojen ulkopuolelle sukeltaminen painaa vaakakupissa Östersundmaiseen tuhkimotarinaan verrattuna?

Mitä vittua nyt taas?
Östersunds FK:n "tuhkimotarina" pohjautuu Daniel Kindbergin 2000-luvun puolivälistä asti tekemään työhön. Graham Potter tuli valmentajaksi jo vuonna 2011. Kyse on siis ollut aika pitkästä prosessista.

Lopussa ei ole myöskään muuta kuin lasikengän sirpaleita: aikanaan oli Libya-kuvio ja nyt Kindbergin syytetään useista talousrikoksista, jotka kytkeytyvät seuraan.

Seura on toki edelleen kärkipäässä ja Potter Swanseassa, mutta kyllähän tuo on osoitus pitkän projektin hedelmien korjaamisesta. Ei riskinotosta ja yhden kauden arpapelistä. Saati että HJK ei ole muutenkaan verrattavissa 2010-luvun alun FK:n kanssa. HJK on Pohjoismaiden mittarilla iso seura, ÖFK ei vieläkään.

Keskiviikko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Medo


Vastaus #3410 : 11.08.2018 klo 23:10:32

Klubin ylivoimainen asema kotimaassa juuri antaa sitä pelivaraa riskin ottamiseen, koska talous ….
Talous ei romahda, mutta europelien ulkopuolelle putoaminen heikentää pahasti e-pojoja. Vaihtoehtoisesti mennään jollain Banan kaltaisella kaverilla, ollaan varmuudella joka vuosi europeleissä ja pysytään sijoitettuina. Nämä arpakoutseilla mehustelut ovat vain kovin romantisoituja näkemyksiä tilanteessa, jossa nykyisyyteen on petytty, mutta aitoja argumentteja tilanteen parantamiseksi tai seuraavien askeleiden ottamiseksi ei ole. Valitettavasti.
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #3411 : 12.08.2018 klo 00:28:12

Tämä otsikko tuskin on ajankohtainen vielä muutamaan kauteen, koska Bana jatkaa ihan senkin takia, että Ägä ei vahingossakaan päästä tätä tekemään esimerkiksi SJK:sta, Interistä tai KuPS:sta HJK:lle varteenotettavaa haastajaa.

SJK:n, KuPS:n tai Interin nousu varteenotettavaksi pitkäaikaiseksi haastajaksi olisi about parasta mitä Klubille voi tapahtua. Vaikka sitten Banan johdolla. Myös Ägä tietää tämän, sillä on puhunut siitä, kuinka HJK:n kasvaminen edellyttää myös muiden joukkueiden kasvamista.
petteri72

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #3412 : 12.08.2018 klo 14:00:56

Jos HJK kuitenkin toimisi järkevästi, se palkkaisi sellaisen nimen Klubi 04:n päävalmentajaksi, josta se kaavailisi seuraajaa Banalle. Tällä olisi pari kautta aikaa sekä antaa näyttöjä että oppia organisaation tavat. Klubi 04 kasvattaa pelaajia edustukseen, joten miksei se toimisi näin myös  valmentajan kohdalla?

Klubi 04:n edellinen valmentaja Toni Koskela valmentaa nyt RoPSia ja HJK:n viime kausien apuvalmentaja Vasara Honkaa, joten näyttää sitä valmentajiakin kehittyvän.
Jermi

Poissa Poissa


Vastaus #3413 : 12.08.2018 klo 14:44:16

Ulkomaalainen!!!!!!
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #3414 : 12.08.2018 klo 17:06:25

Vesa Vasara tulee valmentamaan HJK:ta jossain kohtaa ja taas Mika Lehkosuo tulee valmentamaan taas Honkaa jossain kohtaa. Tapahtunee kahden tai kolmen vuoden päästä.
valetoppari

Poissa Poissa


Vastaus #3415 : 13.08.2018 klo 14:51:52

Xatart Garcia ja Riveiro yhdessä? :o
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #3416 : 14.08.2018 klo 13:42:26

Mitä vittua nyt taas?
Östersunds FK:n "tuhkimotarina" pohjautuu Daniel Kindbergin 2000-luvun puolivälistä asti tekemään työhön. Graham Potter tuli valmentajaksi jo vuonna 2011. Kyse on siis ollut aika pitkästä prosessista.

En tarkoittanut Östersundmaisella tuhkimotarinalla seuran yleistä kehitystä, vaan ainoastaan viime kauden urotekoja eurokentillä. Nähdäkseni Klubilla on mahdollisuudet samaan, jos valmentajavalinta menee nappiin ja kaikki taivaankappaleet ovat oikeassa asennossa.
Floppi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Leyton Orient


Vastaus #3417 : 14.08.2018 klo 14:38:41

Olisi kiva tietää hieman palkkatasoja eri maissa ykkös-, kakkos- ja akatemiavalmentajilla, niin tietää minkätasoisista hepuista voi unelmoida seuraavaksi valmentajaksi. Ei taida löytyä helposti?
HowardHead

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, 80- luvun Manchester United


Vastaus #3418 : 14.08.2018 klo 21:08:44

https://nyheter24.se/sport/895700-allsvenskan-lon-spelare
Tuostapa alkuun länsinaapurin liksoja. Miljoonan kurnun paikkeilla Allsvenskan- koutsien palkat liikkuvat, eli suunnilleen satatonnia euroissa.
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkueet, suomalaiset kasvattajaseurat


Vastaus #3419 : 15.08.2018 klo 14:54:52

Heimir Hallgrímsson. Islantilaista viikinkiasennetta Klubiin, ehkä pari lupaavaa nuorta saarelta mukaan ja muutakin valmennustiimiä. Samalla sopparilla pelaajien leegot kondikseen.  ;)

https://yle.fi/urheilu/3-10309170
« Viimeksi muokattu: 15.08.2018 klo 14:58:20 kirjoittanut drone »
Demian

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #3420 : 15.08.2018 klo 15:05:59

Heimir Hallgrímsson. Islantilaista viikinkiasennetta Klubiin, ehkä pari lupaavaa nuorta saarelta mukaan ja muutakin valmennustiimiä. Samalla sopparilla pelaajien leegot kondikseen.  ;)

Vuosaaressa nämä.
Atse

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #3421 : 15.08.2018 klo 15:11:23

Voisi kuvitella, että noilla näytöillä löytyy lähitulevaisuudessa tiimi jostain Championshipistä tai muusta Veikkausliigaa arvostetummasta sarjasta.
tallywagon

Poissa Poissa


Vastaus #3422 : 15.08.2018 klo 15:48:13

https://nyheter24.se/sport/895700-allsvenskan-lon-spelare
Tuostapa alkuun länsinaapurin liksoja. Miljoonan kurnun paikkeilla Allsvenskan- koutsien palkat liikkuvat, eli suunnilleen satatonnia euroissa.

Pelaajathan voivat Ruotsissa rahastoida osan palkastaan (kukin saa kait päättää että kuinka ison osuuden palkasta), jolloin kait pelaajan kokonaispalkka ei välttis käy ilmi moisista listauksista, mutta onko valmentajilla mahdollisuus samaan järjestelyyn?

Jos on mahdollista, niin tuo listaus ei anna välttis kokonaiskuvaa siitä, kuinka iso päävalmentajan palkka oikeasti tuolla on. Jos se on juurikin tuo 100k tienoilla, niin ei pitäisi olla mikään ongelma Klubille. Toinen asia sitten on, että kiinnostaako Veikkausliigassa valmentaminen edes vähää alusta...
« Viimeksi muokattu: 15.08.2018 klo 15:50:50 kirjoittanut tallywagon »
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iivo Niskanen


Vastaus #3423 : 15.08.2018 klo 16:10:53

5-4-1 ja helvetin matala blokki pitkine rajaheittoineen sopiikin Klubiin kuin nenä päähän Ylos
Hasan Sas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #3424 : 15.08.2018 klo 16:16:23

5-4-1 ja helvetin matala blokki pitkine rajaheittoineen sopiikin Klubiin kuin nenä päähän Ylos

Kelpais mulle! Kunhan taktiikkaan kuuluu, että laitapakkeja kielletään nousemasta ja veskari avaa aina pitkänä target-kärjelle. Siitä minä nauttisin. Tuoppi

 
Sivuja: 1 ... 136 [137] 138 ... 141
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines