FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2022 klo 15:50:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 23
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Palloilijat - takaisin Ykkösessä  (Luettu 163322 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
lossivitunkuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1929


Vastaus #50 : 26.12.2019 klo 22:31:12

Moi Juuso.
Skulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Commanders


Vastaus #51 : 26.12.2019 klo 22:31:14

Liukkosen kuuluminen "testi miehiin" , vaikutti jo lähtökohtaisesti aika oudolta.

:D

Olen samaa mieltä. Liukkosella ei mitään käyttöä Ykkösessä.
« Viimeksi muokattu: 26.12.2019 klo 22:37:33 kirjoittanut Skulle »
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 26.12.2019 klo 23:23:54

Nopeasti nämä tutut nimimerkit "pomppasivat" koloistaan foorumille,  muutamat pelaajat ollut heille jo pitkään, kuin "kivi kengässä"...

Ehkä vieneet pelipaikan itseltä tai joltain tutulta, vaikea muuten keksiä tuollaiselle dissaamiselle motiivia?!
Järkevät, perustellut ja asiantuntevat argumentit loistavat poissaolollaan ja faktat ohitetaan alatyylillä.

 Onneksi löytyy myös asiallisia ja asiantuntevia kirjoittajia, olipa ne sitten puolesta tai vastaan.

Sellaisia lukee mielellään ja punnitsee omia näkemyksiä useammalta kantilta. Kyllä keskustelujen aiheina olevat urheilijat ovat  ansainneet asiallisen kirjoittelun! 

Skulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Commanders


Vastaus #53 : 26.12.2019 klo 23:39:10

faktat ohitetaan alatyylillä.

Kerrotko mitä alatyyliä tuossa edellisessä viestissäni oli?
lossivitunkuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1929


Vastaus #54 : 27.12.2019 klo 00:15:18

Kannattaa varmaan Piällysmiehen miettiä ensiksi omaa objektiivisuuttaan ennenkuin syyttää ketään muuta yhtään mistään puolueellisuudesta.

Itse asiaan, uusi valmentaja alkaa rakentamaan uutta hyökkäyskalustoa uudelle sarjatasolle sopimuksettomista pelaajista-testimiehet (yhdyssana muuten) on aika osuva termi. Oli siellä ketä tahansa.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 27.12.2019 klo 10:22:05

Niin, viittasin "alatyylissä" nimimerkkien viestihistoriaan laajemmin. Kyllä lyhyet, perustelemattomat heitot hymiöllä höystettynä ,ovat alatyylillä, kuten nimimerkkien taustalla olevien nimien arvuuttelu?! Ainakin se kertoo siitä, että kirjoittajien focus on aivan jossain muussa, kuin asiakysymyksissä.

Myönnetään, että kielioppi ei ole vahvimpia osa-alueita ja tekstin automaatti syöttö tekee myös omat virheensä. Yritetään olla tarkempia ja ottaa neuvoista vaarin...

Inhimillinen objektiivisuus ei ole koskaan täydellistä, mutta harjaantunut ihmissilmä näkee ja osaa yhdistellä asioita, tapahtumia pitkässäkin aikajanassa. Tämä toki vaatii kiinnostuneisuutta, riittävää asiantuntemusta ja kokemuksen tuomaa vertailu aineistoa.

MP on kaikilla mittareilla hyvin, pitkäjänteisesti ja vahvalla lajiasiantuntemuksella johdettu urheiluseura. Ei tarvitse kuin vilkaista tämän foorumin keskusteluja eri seuroista, niin tulee vakuuttuneeksi asiasta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ei olisi parannettavaa, tai että ei olisi syytä itsekriittisyyteen ja omien tekemisten tarkkailuun. Helposti hyväkin yhteisö alkaa "lämmetä sisään päin"...

Uusi valmentaja koonnut joukkuetta tähän saakka "taustakuiskaajien" ohjeistamana ja valtuuttamana. Hänellä ei ole ollut mahdollisuutta tutustua kaikkien historiaan ja tekemisiin esim. ottelutallenteita katsomalla.

Ns. runkopelaajat ja tulevaisuuden lupaukset kiinnitetty siis vanhoilla näytöillä ja suosituksilla. Tätä taustaa vasten, on yhden pelaajan "testaaminen" , neljän pelikauden , kahden maalikuninkuuden ja tilastoitujen maalien jälkeen aika epäkunnioittavaa ja kysymyksiä herättävää. Varsinkin kun kyseessä on lajille / seuralle 100% pitkään omistautunut ja sitoutunut urheilija.

Olisi asiat voinut hoitaa reilummin ja henkilökohtaisesemmin jo pitemmän aikaa, jos taidot eivät riitä tai persoona ei muuten sovi ryhmään. Tätä varmaan kaikki urheilijat haluavat, arvostavat ja sietävät paremmin.

Niin, testipelin sijaan päävalmentaja voisi katsoa vaikka loppukesän Kubi 04 pelin nauhoitteen kokonaan. Siinä Liukkosella oli kesälle poikkeusellisesti selkeä rooli pelikieltojen tai muiden sanktioiden takia. Tuosta ottelusta on reilumpaa tehdä johtopäätöksiä, kuin testipelistä, uuden valmentajan, pelikavereiden ja peli systeemin sekamelskasta?!
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #56 : 27.12.2019 klo 11:06:22

Mielestäni Liukkoselle on käyttöä Ykkösessäkin, vähintäänkin rotaatiopelaajana. Uudelle valmentajalle Lipi on tuntematon joten treenien lisäksi myös harjoitus- ja cupottelut tulevat tarpeeseen näyttöjen kannalta.

Mäenpää ja Kimari eivät ilmeisesti lähde hakemaan paikkaa joukkueessa. Toivottavasti Kissoissa pelaaminen kiinnostaa. Yhteistyö- tai farmisopimus olisi kyllä hyvä saada aikaan, jotta Keskiset, Leinoset ja Ylöset saisivat enemmän kovia miesten pelejä alle.
hollywood hogan

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 27.12.2019 klo 11:21:30

MP:llä on farmi SavUn kanssa.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 29.12.2019 klo 23:51:49

Täällä foorumilla ja mm. Länsi-Savo lehdessä käydään taas keskustelua / mielipiteen vaihtoa pelaaja politiikasta  (ulkkarit / kotimaiset / omat junnut). Aihe on varmasti lähes "loppuun puitu", mutta aina ajankohtainen.

Tiedän, että aiheessa päädytään argumentteihin ulkkareiden Suomen jalkapalloilun tason nostajina jne. Lisäksi jos halutaan pärjätä, tarvitaan ulkomaalaisia vahvistuksia, koska muillakin heitä on. Kilpavarustelu on siis tätäpäivää vähintään 2. divisioonasta alkaen. Kesällä MP:n kunniagalleriaan päässeitä pelaajia esiteltäessä, mietin kuinka ennen pärjättiin lähes "kotikylän" miehillä? Joku on muuttunut, varmaan Suomen fifa-ranking on myös noussut noista ajoista?

Fakta on, että ulkomaalaisia pitää olla pärjätäkseen, mutta kuinka paljon ja kuinka sementoitu heidän asemansa pitää olla. Onko 50 % avauksesta optimi Suomalaisen jalkapalloilun tason kohottajana vai pienempi osuus?

Pelaajien nokkimisjärjestys on nykyisin: ulkomaalais ammattilaiset (elävät palkallaan), kotimaiset pelaajat ja omat junnut.

Koska ulkkarit saavat palkkaa, heitä peluutetaan avauksessa ja isoja minuutteja. "Raha puhuu siis", rahoittajat eivät varmaan ilahtuisi, jos tukieurot menisi penkillä istujiin? Tästä tullaankin siihen, että kotimaisten pelaajien pitää olla selvästi parempia syrjäyttääkseen hankitut ammattilaiset. Rehti ja tasavertainen kilpailu pelipaikasta ei siis läheskään aina toteudu, vaikka siitä juhlapuheissa aina puhutaan.

Omat juniorit törmäävät kaikkein kovimmin tähän nokkimisjärjestyksen muuriin. Kymmenen - viidentoista vuoden kova uurastus ja unelmointi päättyy liian usein toteamuksiin "taso ei riitä" ja kehittyminnen vaatisi peliaikaa. Moni lupaava junnu lopettanut pettyneenä ja ei taustajoukkojakaan  (vanhemmat, junnuvalmentajat) paljon naurata, kun vuosien työ valuu hukkaan juuri aikuisuuden kynnyksellä?!

Joku kompromissi lyhytnäköisen pärjäämisen pakon ja kotimaisten pelaajien tasavertaisen kehityspolun turvaamisen välille pitäisi kehittää. Kohtuullinen osuus ulkomaisia ammattilaisia ja "säästynyt" raha kotimaisten pelaajien palkkoihin, joka mahdollistaa täysipäiväisen harjoittelun?!


FC YPA unofficial channel

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 01.01.2020 klo 00:28:59

Tervetuloa takaisin kohti Veikkausliigaa, perinteinen futisseura.

Veikkausliigan kauden 1992 kauneimmat maalit nyt julkaistu, äänestä parasta.

Jukka Ruhanen FC Oulu vs MP sykähdytti minua.

https://www.youtube.com/watch?v=Ekx7hafRenY

äänestys löytyy täältä:

http://futisforum2.org/index.php?topic=234431.0


Tältä Youtube-kanavalta löytyy myös runsaasti muita MP:n Veikkausliigan maaleja.
« Viimeksi muokattu: 01.01.2020 klo 00:33:11 kirjoittanut FC YPA unofficial channel »
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #60 : 01.01.2020 klo 14:01:14

Tervetuloa takaisin kohti Veikkausliigaa, perinteinen futisseura.

Veikkausliigan kauden 1992 kauneimmat maalit nyt julkaistu, äänestä parasta.

Jukka Ruhanen FC Oulu vs MP sykähdytti minua.

https://www.youtube.com/watch?v=Ekx7hafRenY

äänestys löytyy täältä:

http://futisforum2.org/index.php?topic=234431.0

Tältä Youtube-kanavalta löytyy myös runsaasti muita MP:n Veikkausliigan maaleja.

Tulipas muistot mieleen, pari noista saanut paikanpäällä todistaa. Kiitos!
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 04.01.2020 klo 13:24:23

Sopimusrintamalla tuumaustauko, hyvä niin, sillä yksikin päätös vaikuttaa ketjussa laajasti yksilö ja joukkue tasolla.

"Kannettu vesi ei kaivossa kestä", tämä vanha viisaus lienee hyvä muistaa, kun harkitaan kuinka laajasti  turvaudutaan rahan voimalla hankittaviin vahvistuksiin. Tälle linjalle liikaa lähteneet joukkueet rakennetaan uudelleen joka kausi. Silloin voi mennä pelaajien lisäksi myös rahat, kuten monelle seuralle ihan lähihistoriassakin käynyt.

Omia ja sitoutuneita pelaajia ei siis köykäisin perustein kannata sivuuttaa?!
hollywood hogan

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 05.01.2020 klo 11:18:26

Kauan kestää että SavU vaihtaa nimen MP akatemiaksi?
https://mikkelinpalloilijat.fi/2020/01/04/seura-mp-ja-savu-tiivistavat-yhteistyotaan/
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 05.01.2020 klo 11:32:16

Vähän monologiksi mennyt viimeaikoina, varmaan pitkät kirjoitukset tympäisevät, vaikka "oikeista" asioista yrittänyt kirjoittaa ja herättää keskustelua?!

Farmisopimuksen julkaisun odottaisi herättävän keskustelua myös?!

"Maakunnan parhaaksi" slogania MP:n sivuilla olen pohdiskellut, mitä sillä halutaan viestittää / sanoa?!

Itse ajattelen, että tarkoitus on vedota maakunnan taloudellisiin ja urheilullisiin voimavaroihin, jotta MP:n maineikas historia saa jatkoa?! Melko hyvin tässä on onnistuttukin...

Joku täällä vetosi "toppatakki väen" kunnianhimoon, jäi hieman epäselväksi tarkoitettiinko sillä, että pistetään "raha haisemaan " ja ostetaan voittaja joukkue valmiista pelaajista?!

 Tämä olisi kyllä "oikotie onneen", mutta harvoin mitään pysyvää ja oikeasti arvokasta saavutetaan menemällä sieltä mistä "aita matalin".

Työtä on edelleen tehtävä yksilö ja seuratasolla  menestyksen eteen ja sitä tuon "Maakunnan Parhaaksi" uskoisin ajatellun myös tarkoittavan?!
Skulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Commanders


Vastaus #64 : 08.01.2020 klo 15:07:22

Eipä kiinnosta "kommentoida", kun tietää tämän "piällysmiehen" "taustamotiivit". Se vain "kummasti" vaikeuttaa "objektiivisuutta" ja meidän muiden kykyä suhtautua vakavalla "naamalla" "niihin."
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 08.01.2020 klo 17:59:10

No mutta, olisihan se mukava välillä lukea "vakavalla naamalla" kirjoitettuja "objektiivisia" juttuja, kaiken lööperin jälkeen...
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP, Liverpool, Barca


Vastaus #66 : 09.01.2020 klo 17:26:49

Ylihuomenna olisi tiedossa peli FC Lahtea vastaan. Minkähänlaisella miehityksellä liikutaan? Uusia testimiehiä mukana? Vai jatketaanko entisten testausta?
Jarmonpoika

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 09.01.2020 klo 17:43:56

Ylihuomenna olisi tiedossa peli FC Lahtea vastaan. Minkähänlaisella miehityksellä liikutaan? Uusia testimiehiä mukana? Vai jatketaanko entisten testausta?
Samuli Kaasalainen ilmeisesti ainakin kokoonpanossa. Hienoa nähdä mies pitkästä aikaa sinisissä.
Pallopoika2020

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 10.01.2020 klo 11:48:51

Samuli Kaasalainen ilmeisesti ainakin kokoonpanossa. Hienoa nähdä mies pitkästä aikaa sinisissä.

Kaasalainen jos saa sopparin niin tuo hyvin leveyttä Savun rosteriin eli sinänsä hyvä hankinta. Kävikö Samuli tosiaan testillä Kokkolassa? Jos kävi niin itse on sinne ainakin pyrkinyt eikä pyydetty joten kertoo jo jonkun verran siitä että mies todellakin luulee olevansa jotain aivan muuta kentällä kun mitä oikeasti on.
Jarmonpoika

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 10.01.2020 klo 12:21:29

Kaasalainen jos saa sopparin niin tuo hyvin leveyttä Savun rosteriin eli sinänsä hyvä hankinta. Kävikö Samuli tosiaan testillä Kokkolassa? Jos kävi niin itse on sinne ainakin pyrkinyt eikä pyydetty joten kertoo jo jonkun verran siitä että mies todellakin luulee olevansa jotain aivan muuta kentällä kun mitä oikeasti on.
Kävi, ilmeisesti agenttina toimiva Harju on Kaasalaista tarjonnut useampaan seuraan..
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 10.01.2020 klo 14:20:43

Kaasalainen jos saa sopparin niin tuo hyvin leveyttä Savun rosteriin eli sinänsä hyvä hankinta. Kävikö Samuli tosiaan testillä Kokkolassa? Jos kävi niin itse on sinne ainakin pyrkinyt eikä pyydetty joten kertoo jo jonkun verran siitä että mies todellakin luulee olevansa jotain aivan muuta kentällä kun mitä oikeasti on.

Muutaman pelin otannalla Kaasalaisen perusominaisuudet  (taito, fysiikka) samalla tasolla kuin monella muullakin MP pelurilla eli ihan ok. Vahva haastamaan, vielä kun katsoisi useammin, mitä ympärillä tapahtuu, aina kun ei tarvitse itse puskea...
Rokki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS-jp


Vastaus #71 : 10.01.2020 klo 15:48:10

Kaasalainen jos saa sopparin niin tuo hyvin leveyttä Savun rosteriin eli sinänsä hyvä hankinta. Kävikö Samuli tosiaan testillä Kokkolassa? Jos kävi niin itse on sinne ainakin pyrkinyt eikä pyydetty joten kertoo jo jonkun verran siitä että mies todellakin luulee olevansa jotain aivan muuta kentällä kun mitä oikeasti on.
Vanha uutinen:
https://mikkelinpalloilijat.fi/2018/12/19/edustus-samuli-kaasalainen-mpn-keskikentalle/
Kaasalaisella oli optio Mikkeliin, mutta sitä ei jatkettu ja päätyi katsastamaan muutaman seuran kauden jälkeen. KPV:n tryout, HJS:n treenit ja nyt takaisin "kotona". Toivottavasti saa sopimuksen Ykköseen, vaikka Kokkola sanoi ei. KPV tavoittelee liiganousua ja olisi ollut rotaatiomiehenä.
Pallopoika2020

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 10.01.2020 klo 16:01:03

Vanha uutinen:
https://mikkelinpalloilijat.fi/2018/12/19/edustus-samuli-kaasalainen-mpn-keskikentalle/
Kaasalaisella oli optio Mikkeliin, mutta sitä ei jatkettu ja päätyi katsastamaan muutaman seuran kauden jälkeen. KPV:n tryout, HJS:n treenit ja nyt takaisin "kotona". Toivottavasti saa sopimuksen Ykköseen, vaikka Kokkola sanoi ei. KPV tavoittelee liiganousua ja olisi ollut rotaatiomiehenä.

Noilla näytöillä jos pääsee kpv:n testiin niin saa olla "agentti" aika hyvä puhumaan paskaa. Sama agentti esim. Bikanalle niin testit löytyy akselilta PSG - Juventus..
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 10.01.2020 klo 16:33:11

Mielenkiintoista lukea tuo vanha tiedote Kaasalaisen sopimuksesta ja valmentajan silloisista arvioista.

 Kaasalainen on vahva 1. vs. 1. haastaja kentällä ja myös sen ulkopuolella, oli jopa liian vahva Wilkmanin egolle, joten "koirankoppi" oli edessä. Vaatisi suvaitsevaisen ja ohjaavan valmentajan... Pasoja?!
 
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #74 : 11.01.2020 klo 16:53:49

FC Lahti - MP 0-2 Ylos

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 23
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa