FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.05.2022 klo 21:29:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 22 [23]
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Palloilijat - takaisin Ykkösessä  (Luettu 163241 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
lossivitunkuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1929


Vastaus #550 : 09.11.2020 klo 07:46:11

Miksi ei voitu urheilullisesti pelata sarjaa loppuun niillä pelaajilla ja sillä joukkueella jossa sarjassa pelattiin....?
Sopimukset ovat loppuneet suurimmalta osalta kauden kokoonpanon pelaajista. Ei sopimuksettomia pelaajia voi velvoittaa pelaamaan. Mikä tässä nyt on niin vaikea ymmärtää?
TK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: koko oulun calcio


Vastaus #551 : 09.11.2020 klo 09:14:06

Ei tässä arvostella niitä nuoria poikia jotka parhaansa tekivät. MP seurana kyllä tulee suurennuslasin taakse. Täysin moraalitonta tekemistä kun sarjassa taistellaan voitosta. Vaikka se ei nyt juuri omaa seuraa tällä hetkellä koskettanuutkaan niin joskus voi olla toisin päin. Miksi ei voitu urheilullisesti pelata sarjaa loppuun niillä pelaajilla ja sillä joukkueella jossa sarjassa pelattiin....?Olisi Oulullekkin ollut varmaan mukavampaa nousta jos sen ansainneet olisi niillä pelimerkeillä joilla sarjaa pelattiin...(eikä jo valmiiksi luovuttaneena - pidin Pasojaa pätevänä miehenä ja selkärankaisena Kemiläisenä - mutta ei taida olla) Joku sääntömuutos tulevaisuudessa pitää keksiä että jollain järkevällä kokoonpanolla jatkossa sarjat tulee pelata rehdisti. Esimerkiksi seuraava kausi on täysin arvaamaton KORONAN tiimoilta ja siihen pitää keksiä jo ennalta miten toimitaan jos ja jos ...
:D :D :D
Rents

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Käpylän pallo, Greta Thunberg


Vastaus #552 : 09.11.2020 klo 10:33:43

Ihan täysin ymmärrettävä Mikkelin ratkaisu. Oli aika vekkulia nähdä vielä kerran numero
5 Ozeias Graciano tositoimissa. Aikoinaan oli kova vastus Kajaanin riveissä.
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #553 : 09.11.2020 klo 10:51:19

KTP ryssi itse hommansa. Lisäksi Kymenlaaksossa on ryssitty koronankin kanssa, toisin kuin Mikkelissä, jossa epidemian hoitaminen on valtakunnan parasta. Win the right games and shut up, se on vinkkini taistelijoille.
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #554 : 09.11.2020 klo 19:23:22

Erikoislaatuinen kausi 2020 on sitten paketissa.

Siitä ainutlaatuinen kausi myös itselle, että ensimmäisen kerran lähes 50 vuotta kestäneen MP-kannattajauran aikana tuli nähtyä suorana kaikki MP:n pelivuoden viralliset ottelut; alkuvuoden cup-matsit Ruudussa ja Ykkösen pelit Elisa Viihde Sport -palvelussa. Sarjatason nostossa on etunsa. Paradoksaalisesti myös ensimmäinen kausi ilmeisesti koskaan sitten taaperovuosien, kun en nähnyt yhtään sinisten peliä paikan päällä katsomossa - kiitos koronarajoitustilanteeni.

Täytyy kyllä nostaa Pasojalle hattua siitä, miten hyvin mies on saanut joukkueen pelaamaan. Puolet joukkueesta oli lähtökohtaisesti kuitenkin ennemmin Kakkosen tasoa, ja ennakkoon tärkeäksi kaavaillusta keskiakselista suuri osa (N'Djock, Bikana, Abdelali, Firmino, Sadik... ) katosi ukkojen lähdettyä lätkimään tai jouduttua sairastuvalle. Tilalle hankitut möhömahaiset jäähdyttelijät (kaikella rakkaudella) eivät aiheuttaneet hurraahuutoja, mutta hoitivat tonttinsa riittävän hyvin. Ja mikä parasta, MP:n omat junnut saivat Pasojalta hienosti luottoa. Nuorukaiset vastasivat huutoon esiintymällä kypsin ottein aina kun kentälle pääsivät.

Pasoja on luonut joukkueeseen erinomaisen hengen - realistisen mutta rennon meiningin, joka kannustaa pelaajat pelaamaan rohkeaa jalkapalloa omilla vahvuuksillaan.

Onnistujia on paljon, mutta muutama pelaaja nousee erityisesti esiin hienosti vedetyn kauden jälkeen:

Jonne Uronen. Nappasi ykkösveskarin paikan heti, kun tilaisuus tuli ja hoiti tonttinsa läpi kauden varmoin ottein. Nähtiin hyvää avauspeliä, riittävää fyysisyyttä ja tukku mahtavia torjuntoja - joukossa muutama game saver.

Iiro Äijö. Varmaa luutimista läpi koko sesongin. Hyvä liike toppariksi, harvoin pääsi hyökkääjä yllättämään nopeudella. Kylläpä on unelmavapareiden vetäminen helppoa.

Jonathan Dunyin. Valtavasti töitä keskikentällä molempiin suuntiin ja aina ammattimaisella asenteella. Rooli korostui entisestään, kun Abdelali loukkaantui. Modernin keskikenttäpelaajan tavoin onnistuu pallollisena aina löytämään tilaa ja aikaa ratkaisuilleen. Ansaitusti MP:n kauden 2020 pelaaja. 

Kiitos pelaajille, valmennukselle, taustajoukoille, kannattajille (hienoa aktivoitumista Ylos) ja kaikille Mikkelin Palloilijoiden ystäville kuluneesta futisvuodesta.

Nyt vedetään hieman henkeä ja käydään luottavaisin mielin kohti uutta kautta.
pena pena

Poissa Poissa


Vastaus #555 : 09.11.2020 klo 20:40:21

Todellakin onnistunut kausi MP:ltä.  Ihan yllätyksenä se ei tullut, sillä edellisen kauden tulos kakkosessa lupasi ainakin tilastojen valossa Ykkösessä säilymistä.  Toki pelaajamuutoksia tuli, mutta etenkin puolustuksen rungon säilyminen (vahvistettuna Daoussilla) oli tärkeää.  Onnistunut oli myös valmentajavalinta ja (ilmeisestikin) joukkueessa saatiin säilytettyä hyvä henki.

Puolustuspeli olikin MP:n vahvuus tällä kaudella.  Ilman Oulu-hassuttelua se on päästettyjen maalien valossa sarjan neljänneksi paras.  Ja lopullisissakin, virallisissa tilastoissa kuudenneksi paras.  Onnistujina nostan etenkin Äijön ja Daoussin.  Nollapelejä saatiin neljä kappaletta, molemmat Mypa-pelit sekä Gnistan ja Kajaani vieraissa.  Kajaanissa tasattiin pisteet, muista tuli voitot.

Keskikentällä jo kehuttu ja palkittu Dunyin oli ilman muuta tärkeä hankinta, jonka peli tuntui vain paranevan loppua kohti.  Abdelali osoitti tärkeytensä niin pelinrakentajana kuin tarkoilla keskityksillään ja saatiinpa pari maaliakin kaupan päälle.  Ilman muuta tarvitaan ensi kaudellakin joku saman tyyppinen pelaaja, jos Abdelali ei ole käytettävissä.  Mutta toki kehut myös Abdelalia onnistuneesti paikanneille: Etenkin Tarvaisen esitys oli todella positiivinen.

Hyökkäys oli MP:n heikko kohta, mutta silti loppujen lopuksi riittävän hyvä.  Sarjassa se oli kolmanneksi huonoin Mypan ja SJKa:n jälkeen.  Netin vedonlyöntisivustojen tilastoissa MP:n taakse jää vielä VPS, kun arvioidaan maaliodottamia.  Vaasalaiset olivat kuitenkin harvoissa maalipaikoissaan sarjan tehokkaimpia.  Nollille MP jäi kuusi kertaa, joista vain yksi kotona.  Kotisaldo parani alkukauden jälkeen ja pisteitä tuli lähes (14) yhtä paljon kuin vieraissa (15).

Jos joukkueen runkopelaajat saadaan jatkamaan ensi kaudella ja löydetään ratkaisija/ratkaisijoita hyökkäyspäähän, niin tuskin on pelkoa sarjapaikan puolesta.  Kakkosen nousijoista Klubi04:n joukkue on arvoitus, PK-35 saattaa olla yllättävän kova ja Jippo puolustaa, niin kuin aina.  Sarjan taso noussee hieman tämän vuotisesta, varsinkin jos Gnistan saa jalkeille iskukykyisen ryhmän.
pena pena

Poissa Poissa


Vastaus #556 : 10.11.2020 klo 23:07:06

Jatketaan nyt vielä hieman MP:n tekemistä maaleista. 

Alkukaudesta puhuttiin paljon vastahyökkäyksien merkityksestä.  Loppujen lopuksi vastahyökkäyksistä taisi tulla vain kolme maalia: Sadikin maali Kajaania vastaan, A-V:n maali Kotkassa ja yhden miehen vastahyökkäyksenä Dudun maali Seinäjokea vastaan.

Yli puolet (16) kauden aikana tehdyistä maaleista oli "normaaleja" hyökkäyksen päättäviä viimeistelyjä.  Erikoistilanteista (kulmat, vaparit) suoraan tai jatkotilanteesta syntyi 9 maalia, sisältäen Äijön ja A-V:n upeat vaparimaalit.  Yksi maali merkittiin omaksi maaliksi (KPV).

MP ei siis ollut millään muotoa vastahyökkäysjoukkue, vaikka pelin hallinta olikin usein hieman enemmän vastustajalla.  Erikoistilanteet sen sijaan olivat isossa roolissa ja yhdistettynä hyvään puolustuspeliin voidaan sanoa, että niillä oli oleellinen merkitys kauden onnistumisessa.  Ja tosiaan: Yhtään rankkarimaalia MP ei tällä kaudella tehnyt.
Yellow

Poissa Poissa


Vastaus #557 : 10.11.2020 klo 23:33:49

Ja tosiaan: Yhtään rankkarimaalia MP ei tällä kaudella tehnyt.

A-V teki yhden Gnistania vastaan pilkulta.

Maalintekijä pitäis ens kaudelle jostain kaivaa, mutta niitä ei välttämättä niin helposti löydy. Kaikki muutkin niitä yrittää löytää.


el mono

Poissa Poissa


Vastaus #558 : 11.11.2020 klo 08:49:09


Maalintekijä pitäis ens kaudelle jostain kaivaa, mutta niitä ei välttämättä niin helposti löydy. Kaikki muutkin niitä yrittää löytää.


https://www.transfermarkt.com/juuso-liukkonen/profil/spieler/419778 ;)
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP, Liverpool, Barca


Vastaus #559 : 11.11.2020 klo 09:16:12

Aamun Länkkärin mukaan "puolet eniten peliaikaa saaneista hakevat paikkaa muualta" ensi kaudeksi. Uusia pelaajia myös kuulemma "paljon" tarjolla. Todennäköisesti MP 2021 on erinäköinen kuin 2020.

Pasoja teilasi myös aika suoraan kauden ulkomaalaisvahvistukset, Abdelalia ja Dunynia lukuunottamatta.

Haussa olisi 10 maalin mies ensi kaudeksi. :)
« Viimeksi muokattu: 11.11.2020 klo 11:47:23 kirjoittanut aksu »
Feeblebastard

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Mikkeli


Vastaus #560 : 11.11.2020 klo 11:32:11

Aamun Länkkärin mukaan "puolet eniten peliaikaa saaneista hakevat paikkaa muualta" ensi kaudeksi. Uusia pelaajia myös kuulemma "paljon" tarjolla. Todennäköisesti MP 2021 on erinäköinen kuin 2020.

Pasoja teilasi myös aika suoraan kauden ulkomaalaisvahvistukset, Abdelalia lukuunottamatta.

Haussa olisi 10 maalin mies ensi kaudeksi. :)

Njoo, luotto on kova Pasojaan. Viime kauden haut onnistui hyvin.

Mikkelikin näyttäytynee pelaajille houkuttelevampana kaupunkina, kun uskottavavuus ykkösessä pelaamiseen on hommattu. Budjetti yhä varmaan sarjan pienimpiä.

 
Sivuja: 1 ... 22 [23]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa