FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2023 klo 17:29:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: MiPK - MP la 5.10 klo 14 - Mikkelin derby sekä Rafaelin uran viimeinen ottelu  (Luettu 18527 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


: 04.10.2019 klo 16:56:10

Avasin nyt kuitenkin matsille ketjun, vaikka kieltämättä panokseton derby lokakuussa päätöskierroksella ei hirveästi jaksa enää innostaa.

Kakkosen runkosarjan kausi päättyy huomenna lauantaina pelattavaan Päämajakaupungin Derbyyn. Jostain erikoisesta syystä otteluohjelmasta vastuussa olevat tahot ovat päättäneet laittaa derbyn pelattavaksi päätöskierrokselle lokakuun räntäsateeseen ja nollakeliin. Panoksena ottelussa on enää kaupungin syyskauden herruus, sillä joukkueiden sarjasijoitukset varmistuivat edellisellä sarjakierroksella.

Kotijoukkueena lauantaina toimiva MiPK varmisti sarjapaikkansa 0-0 -tasapelillä JIPPO:n vieraana. Samalla varmistui Kissojen yhdeksäs sija, sillä sarjataulukossa kymmenentenä kolme pistettä perässä olevan Kiffenin maaliero on 22 osumaa Kissoja heikompi. Kaupungin sininen leiri, MP voitti VJS:n edellislauantaina lukemin 3-0 ja kun heidän uhkaajansa JIPPO ei siis onnistunut Kissoja kaatamaan niin MP:n lohkovoitto sekä sarjanousu varmistuivat. Kissojen kausi päättyy lauantain paikalliskamppailuun ja MP:n kausi jatkuu vielä kolmen ottelun loppusarjan verran.

Huominen ottelu on legendaarisen Rafaelin aktiiviuran viimeinen ottelu. Veikkausliiga -historian toiseksi paras sekä Suomen pääsarjahistorian kaikkien aikojen seitsemänneksi paras maalintekijä 136 pääsarjaosumallaan, ripustaa nappulakengät naulaan 41-vuoden iässä, mutta aikoo kuitenkin jatkaa lajin parissa valmennuspuolella sekä harraste- ja ikämiespeleissä. Länsi-Savon juttu Rafaelista https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/266ad60b-c7f2-4f9b-8fc7-0a764d114d3a (maksumuurin takana).

Kissat aloitti kautensa lupaavasti odotuksia herättäneellä 0-4 -vierasvoitolla Kiffeniä vastaan ja ensimmäisestä kuudesta ottelusta pisteitä kertyi kelvolliset 10. Tuon jälkeen Punakone ajautui kesällä pahaan syöksykierteeseen ja seuraavista kymmenestä ottelusta pisteitä kertyi vaivaiset kuusi. Aallonpohja koettiin elokuussa 6-2 -tappiolla Nurmijärvellä jonka jälkeen Kissat onneksi kokosi rivinsä ja osoitti tasonsa olevan putoamistaistelun yläpuolella voittaen kuuden pisteen kotiotteluissa VJS:n sekä Kiffenin joiden välissä joukkue pelasi tasurin Klubia vastaan sekä hävisi niukasti Viikingeille. Sarjapaikka tosiaan varmistui edellislauantaina vierastasurilla JIPPOa vastaan.

Normaalistikin kovia panostuksia Kakkosen tasolle tekevä MP satsasi juhlavuotensa kunniaksi tavallistakin suuremmalla rahalla joukkueensa kasaamiseen ja alkukauden hienoisen kankeuden jälkeen joukkue jyräsi ylivoimaiseen sarjajohtoon ja kun ennakkoon kovimmat haastajat eivät ole pysyneet sinisten tahdissa niin heidän lohkovoittonsa sekä nousu Ykköseen varmistuivat tosiaan edellislauantaina neljä kierrosta ennen sarjan päättymistä, loppusarja mukaan laskettuna.

Kissojen ennakon mukaan kokoonpanosta puuttuvat huomenna T.Ekmark sekä kesällä suurella kohulla sinisistä punaisiin vaihtanut Kaasalainen, joka ei ole pelikelpoinen lainaseuraansa vastaan. Kaasalainen osoittautui syyskierroksen aikana päteväksi hankinnaksi tehden 9 ottelussa 4 maalia. Erinäisten syiden takia kapealla ringillä syyskauden operoineen Kissojen kokoonpanosta puuttuvat lisäksi pitkäaikaispotilaat Damm sekä V.Teräsranta ja armeijakiireiden takia syyskierroksen poissaollut Lampinen.

MP ei ole vielä ennakkoaan julkaissut, mutta kaikki avauskokoonpanon pelaajat taitavat olla pelikuntoisia eikä merkittäviä poissaolijoita taida olla. Päävalmentaja Wilkman totesi viikolla jossain lehtijutussa sinisten lähtevän otteluun ykköskokoonpanollaan.

Kauden ensimmäinen derby heinäkuun alussa oli tiukka ottelu jossa molemmilla oli hetkensä. Ottelu päättyi sinisten 1-0 -voittoon MP:n brassien värkättyä ottelun ainokaisen kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

MP ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan joten Kissoilla olisi mitä mainioin paikka päättää kausi sekä Rafun ura tyylillä aiheuttamalla sinisille kauden avaustappio. Toivotaan että derbyn ajankohdasta huolimatta yleisö löytää Urskin lehtereille ja Rafaelin uran viimeisestä ottelusta saadaan hieno tapahtuma aikaiseksi. Avauspotku Urskissa klo 14. C'moon Kissat! Ylos
« Viimeksi muokattu: 04.10.2019 klo 17:08:57 kirjoittanut sadekatsomo »
Savon Sonni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP & Polk High


Vastaus #1 : 04.10.2019 klo 17:08:09

Paljonkohan tulee Kissoille taloudellisesti pataan versus viime kesän derby? Nelinumeroisista lukemista varmaan puhutaan. Paska säkä kyllä otteluohjelman suhteen.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #2 : 04.10.2019 klo 17:23:35

Viime vuoden kesäkuussa Kissojen kotiderbyssä yleisöä oli 2212, joten jos tuosta esimerkiksi tuhat katsojaa jää pois joista 500 ostaisi 10 euron lipun ja 500 viiden euron lipun niin sehän olisi nopeasti laskettuna 7500 euroa.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #3 : 04.10.2019 klo 20:00:42

Pätevä avaus. Kiitokset sadekatsomolle, jonka raportointia muutenkin on ollut ilo lukea menneen kauden aikana.

Raha. Asia joka Mikkelissä usein yhdistetään Sinisiin.

Minulla ei etäkannattajana ole asiasta syvempää tietämystä. Olen lehtitietojen varassa. Toukokuussa ennen kauden avausta oli Länsi-Savossa mielenkiintoinen juttu MP:n valmistautumisesta tulevaan kauteen:

Lainaus
Wilkman:
-Viime vuosi oli monella tapaa sellainen, että rakennettiin tulevaa. Nyt on saatu lisää niitä palikoita, mitä viime kauden perusteella halusin.
Kakkosen tasolla ei Wilkmanin mukaan pelaajia hankita rahalla vaan ammattimaisuus syntyy muusta toiminnasta.
-Pyrimme tarjoamaan pieniä juttuja, jotka mahdollistavat pelaajille tavoitteellisen treenaamisen. Olemme saaneet sellaisia pelaajia, joita haluamme. Viime vuonna tehty pohjatyö on helpottanut asioita.
Esimerkiksi kaikki MP:n pelaajat asuvat Mikkelissä. Reissumiehiä ei ole. Kaikki pystyvät osallistumaan seuran päivittäiseen toimintaan.
-Toimiston puolella on tehty hyvää työtä ja nyt on aikamme tehdä kentällä. Taikatemppuja ei ole vaan kova työ ratkaisee.

Edellisestä jutusta sekä kuluneesta kaudesta päättelisin, että pelkkä raha ei riitä menestykseen (jos sitä nyt ylipäätään niin hirvittävästi on ollutkaan). Paljon on tehty eMPeessä oikein tällä kaudella. Tämä ratkaisee myös derbyherruuden Sinisille.
Pikka

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 05.10.2019 klo 07:59:16

Varmasti hieno tapahtuma (vaikkakin panoksia sarjasijoituksen suhteen ei ole). Rafu. Ylos
kyrpäjyrä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Against modern football


Vastaus #5 : 05.10.2019 klo 08:50:12

Erinomaiselle avaukselle Ylos

Ja kaikille jotka vielä arpovat, menkää peliin!
lossivitunkuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1929


Vastaus #6 : 05.10.2019 klo 09:27:47

Punakoneen kannattajat ne aina jaksavat vedota Sinisiin rahajoukkueena. Katkeruus se on yksi ihmisen perisynneistä. No samapa tuo mut eipä sitä pelkällä rahalla sarjanousuja tehdä.

Miun mielestä Palloliitto onnistui melkein nappiin otteluohjelman laatimisessa. On yhdestä kierroksesta kiinni että tässä ratkaistaisiin kaupungin herruuden lisäksi suuren ja mahtavan EmPeen nousua ja kissalauman tippumista. Miettikää mikä asetelma se olis? Syksyllä nää nousun ja tuhon pelit kuuluukin pelata. Empee sattu vaa olee niin ylivoimainen tällä kaudella. Rahasta lie johtuu.

Rafaelille Ylos

Tulosveikkaus 1-2.
Kamreeri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #7 : 05.10.2019 klo 09:28:37

All in 1x
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #8 : 05.10.2019 klo 10:23:28

Enkeli <3
simo hylje

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti


Vastaus #9 : 05.10.2019 klo 11:28:51

Laittakaa linkkiä matsikoosteeseen, kuviin tms jos sellaisia on.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #10 : 05.10.2019 klo 16:12:36

Eipä noussut klassikoksi tämä derby. Haluttomasti pelaillut MP voitti rankkarimaalilla. Kissat olivat yritteliäämpiä, mutta jäivät ilman palkintoa. Mikkeli on Sininen.

Komea yleisömäärä räntäsateen ja auringonpaisteen jaksottamassa iltapäivässä: 1285. Kaljakatsomossa henkeä piti yllä iloinen lahtelainen kannattajakööri, joka oli tullut hyvästelemään Rafaelin peliuran. Kulttuuria.
aksu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MP, Liverpool, Barca


Vastaus #11 : 05.10.2019 klo 17:14:23

Kunikahan monessa MP:n otteluraportissa on tänä vuonna ollut seuraava lause (eri muunnoksineen):

Lainaus
Ottelu ei noussut miksikään klassikoksi ja varsinkin MP:n esitys jätti toivomisen varaa.

Eihän MP mitenkään sarjaa dominoinut muuten kuin pisteiden valossa, ja varsinkin Sudet-pelit olivat heikkoja. Kyllä Ykköseen tarvitaan ainakin hyökkäykseen oikea maalintekijä - nykyjoukkueesta ei sille tasolle sellaista löydy. Lucas/Mello-kaksikon pärjääminen Ykkösessä myös mietityttää.

Mutta kokonaisuudessaan hienoa, että seura on taas Ykkösessä. :)
Epeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lupi


Vastaus #12 : 05.10.2019 klo 17:22:02

Eipä noussut klassikoksi tämä derby. Haluttomasti pelaillut MP voitti rankkarimaalilla. Kissat olivat yritteliäämpiä, mutta jäivät ilman palkintoa. Mikkeli on Sininen.

Komea yleisömäärä räntäsateen ja auringonpaisteen jaksottamassa iltapäivässä: 1285. Kaljakatsomossa henkeä piti yllä iloinen lahtelainen kannattajakööri, joka oli tullut hyvästelemään Rafaelin peliuran. Kulttuuria.

Mietin itsekin tulla paikalle tuon takia, koska Rafael voitti aikoinaan maalikuninkuuden Klubin paidassa. Laiskuus, ja nollanelosen peli kuitenkin voitti. Kerrankin olisin ollut lahtelaisten kanssa samassa paikassa samaan aikaan samalla asialla.
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #13 : 06.10.2019 klo 00:15:49

Mikkeli on Sininen.
Utelias Vili

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RB Leipzig


Vastaus #14 : 06.10.2019 klo 09:16:46

Mikkeli on Sininen.

MIKKELI ON KISSOJEN.
simo hylje

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti


Vastaus #15 : 06.10.2019 klo 09:18:31

Oliko Mikkelissä muuten hyvii hyvii kissoja?
Evian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Läpärit


Vastaus #16 : 06.10.2019 klo 12:16:42

Keskisormi porvareille!
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #17 : 06.10.2019 klo 12:17:13

MIKKELI ON KISSOJEN.

Entäs Lahti, apinoiden vai Rupikonnan?
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #18 : 06.10.2019 klo 16:12:03

Koska juoksette kentälle?
Savon Sonni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP & Polk High


Vastaus #19 : 06.10.2019 klo 17:20:51

Laittakaa linkkiä matsikoosteeseen, kuviin tms jos sellaisia on.

https://mkp.kuvat.fi/kuvat/URHEILU/MiPK/MiPK-MP+0-1/
simo hylje

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti


Vastaus #20 : 06.10.2019 klo 19:43:43


No niitähän riitti! Kaikki katoin, kiitos.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa