FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.07.2020 klo 20:13:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kumpi on kauden 2019 mestari?  (Äänestys päättynyt: 18.10.2019 klo 20:39:01)
KuPS - 145 (43.5%)
FC Inter - 129 (38.7%)
SJK (huumorivaihtoehto) - 59 (17.7%)
Äänestäjiä yhteensä: 331

Sivuja: [1] 2 ... 33
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter - KuPS 19.10.2019 klo.1500 @Veritas-stadion MESTARUUS JAOSSA!!!  (Luettu 72529 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 11.10.2019 klo 20:39:01Mediapoimintoja
Iivo Niskasen mietteet loppuhuipennuksesta: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006268562.html
Turkulaisen ilmaisjakelun ajatuksia: https://www.aamuset.fi/artikkeli/4730955/Pysti+jaetaan+Kupittaalla++Inter+voiton+paassa+Suomen+mestaruudesta
Suuri ja mahtava YLE fiilistelee: https://yle.fi/urheilu/3-11012354
Hesoissa uutisoidaan finglishin voimin: https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/808032-veikkausliigaan-luvassa-kaikkien-aikojen-thrilleri-kumman-puolesta-liputat-kupsn

Veikkausliigakausi 2019 saa arvoisensa päätöksen kun mestaruus ratkeaa vihoviimeisellä kierroksella, ja kaiken kunniaksi vielä samassa ottelussa pelaavien joukkueiden välillä. "Runkosarjan" ykkönen ja kakkonen vaihtoivat mestaruussarjan aikana paikkaa, ja tämän ottelun voittaja (vaihtoehtoisesti KuPS tasurilla) voittaa mestaruuden. Kumpikin joukkue on jo varmistanut jo europaikat ensi kaudelle, ja nyt enää kamppaillaankin vain siitä suurimmasta glooriasta. Toisen odotus on kestänyt yli kymmenen vuotta, kun taas toinen osapuoli ei ole koskaan Veikkausliigan bannerien alla päässyt mestaruutta juhlimaan. Raikaako entisen pääkaupungin hämärtyvässä iltapäivässä Eini, vai siirtyykö valtoimenaan paikalle saapuva kotiyleisö suoraan matsista pelaajien kanssa yöhön juhlimaan kuin olisi 2008?
Lainaus
"Nyt me treenaamme kaksi viikkoa hyvin seuraavaan peliin. Tulee hieno tapahtuma Turussa."

Kun vielä keväällä kotimainen futismedia oli tarjoamassa mestaruutta huippuluokan nuorilla ja superulkkareilla vahvistetulle HJK:lle, sekä viime kauden rungon hyvin kasassa pitäneelle Hongalle, jäivät KuPS ja Inter hieman taka-alalle asiantuntijapiirien veikkauksissa. Molempia veikkailtiin anteliaasti toki tähän uuteen hienoon ylempään jatkosarjaan, mutta mestariksi ei kumpaakaan veikattu ilman että olisi saanut selitellä oikein urakalla lääkityksen määrää. Kauden edetessä nousi Ilves ihan ansaitusti mestarisuosikiksi dieselin lailla puksuttaneella pistetahdillaan. Tamperelaiset kuitenkin ajoittivat kuntopiikkinsä hieman väärään kohtaan sillä kesän jälkeen alkoi tamperelaisryhmän kompastelu, ja tämän kauden cup-voittaja joutuu tekemään tosissaan töitä jopa mitalin eteen.

KuPS sen sijaan haki pitkään muotoaan kauden alkumetreillä. Kauden ensimmäinen täysi kolmen pisteen potti antoi odotuttaa itseään melkein toukokuun puolelle ja vaikka kesää kohti mentäessä joukkueen peli alkoikin osua paremmin uomiinsa, oli edessä toinen hieman vaisumpi vaihe, joka kuitenkin oli aika selkeästi tietoinen valinta europelejä ajatellen. Vaikka liigapelit sujuivatkin eurokiireiden keskellä hieman vaisummin, oli europeleissä peli-ilme sekä otteet sellaisia joita toivoisi näkevän joka kausi suomalaisjoukkueilta jokaista eurovastustajaa vastaan. Huikean toisen Legia-pelin jälkeen, keltaiset eivät ole hävinneet peliäkään.Lainaus
"Joukkue näytti suuruutensa tänään. Upea esitys ja taistelu koko ryhmältä. Meillä on tämän tuloksen myötä mahdollisuus viimeistellä upeasti sujunut kausi parhaalla mahdollisella tavalla."

Interin liigakausi alkoi epätasaisissa merkeissä. Joukkue ei saanut tuloksia missään vaiheessa pysymään suotuisina, ja voitettua matsia saattoi seurata aivan katastrofaalisen heikolla pelillä tullut pistemenetys. Joukkue koki jonkinlaisen herätyksen huhtikuun lopulla käydyssä HJK-ottelussa, jossa Bana Lehkosuon lopullinen lähtölaskenta alkoi Interin murskaavalla 4-1-voitolla. Tätä seurannut hyvä muutaman pelin jakso kuitenkin päättyi niukkaan Ilves-kotitappioon, jota sitten seurasi taas pieni epätasaisempi jakso. Sen verran kuitenkin sarjassa oli ristiin ja rastiin pelaamista että Inter nousi kuin nousikin sarjakärkeen kun sarja jaettiin kahtia. Mestaruussarjassa joukkue kuitenkin on osoittanut haavoittuvaisuutensa nimenomaan näitä "kärkijengejä" vastaan. Tähän mennessä kuuden kovimman sakista on kaatunut ainoastaan ne kaksi alimmaista, kun taas niiden kolmen muun kanssa on ollut vaikeampaa, oikeastaan läpi koko kauden ajan.Miten joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä keskenään?

Tämän kauden puolelta voitot ovat 1-1, kummankin ottelun ollessa varsin erilaiset keskenään. Kesän alussa Veritaksella Inter kairasi 1-0-kotivoiton Daan Klinkenbergin aivan matsin alkupuolella verkkoon uponneella erikoistilannemaalilla. Peli oli Interillä hyvin hallussa, joskin KuPS pääsi iskemään kuin varkain vastaiskumaalin, joka kuitenkin hylättiin äärimmäisen epäselvissä olosuhteissa paitsiona. Molempien joukkueiden lopetettua positiivissävytteiset eurokiireensä elokuun puolivälin tienoilla, oli vuorossa kohtaaminen Keskuskentällä. Ensimmäinen puoliaika oli tuossa ottelussa vielä hyvinkin tasainen, mutta toisella puoliajalla KuPS nollasi Interin tavalla, jollaista ei oltu nähty vielä siinä vaiheessa kautta. Interin hyökkäyspeli oli vaihtelevista tuloksista toiminut tuohon mennessä kuin unelma, ja kuopiolaisten totaalidominanssi tarkoitti lopulta sitä että sinimustat jäivät ensimmäistä kertaa kaudella ilman maalia. Maaleista tuossa pelissä vastasivat toisen puoliajan tehokympillä Ilmari Niskanen ja Petteri Pennanen. Kaksi miestä jotka ovat progressiivisesti parantaneet peliään mitä pidemmälle kausi on edennyt.Pelaajisto

Joukkueet eroavat toisistaan myös tämän kauden pelaajaesitysten perusteella. Kuopiolaisilla on joukkue esiintynyt kollektiivina tasaisemmin koko kauden ajan, eikä joukkueessa ole käytännössä yhtään sellaista pelaajaa jonka poissaolo tekisi ylitsepääsemättömän lommon joukkue-esitykseen. Otso Virtanen, Vinko Soldo, Murillo ja Issa Thiaw sekä Ville Saxman. Siinä ne nimet jotka ehkä tämän kauden osalta voisi nostaa keltaisista vahvimmalla tussilla esiin. Myös Lucas Rangell pelasi kesällä sellaisessa hurmiossa että kuka tietää millaista jälkeä mies olisi saanut aikaan, ellei loukkaantuminen olisi tullut sotkemaan huikeaa liitoa. Tasaisuus on näkynyt kentällä vahvuutena. Vastustaja ei voi vain keskittyä hiljentämään yhtä tai kahta tärkeää pelaajaa, vaan tulosta pystyy tekemään jokainen kentällä viilettävä keltapaita nuoresta Tommi Jyrystä aina sarjajyrän statuksella operoivasta Ville Saxmanin kautta veteraani-iässä olevaan Ats Purjeeseen asti. Iskukykyä löytyy siis laajalta rintamalta, ja tasaisella tahdilla.Interin tämän kauden menestys on puolestaan kulminoitunut täysin hyökkäyspään tridenttiin Ojala-Valencic-Furuholm. Sloveenin ylivoimaiset esitykset ovat laittaneet jo joissain piireissä menneen talven lumiksi tuomitut Interin seuraikonitkin kukoistamaan kuin tehokkaina takavuosina konsanaan, ja kun loppukaudesta vastustajat ovat keskittyneet pimentämään liigan kovinta teholinkoa, ovat juurikin Ojala ja Furuholm käyneet tekemässä ne ratkaisevat maalit. Alakerta ei ole ollut missään vaiheessa mitenkään huono, mutta sieltä on puuttunut sellainen täysi 100% suoritusvarmuus läpi kauden, joko sitten maalivahtisuoritteissa, tai puolustuskolmikon yksilöpuolella. Hyökkäys on kuitenkin ollut ylivoimaisesti se Interin paras puolustus tällä kaudella.

Miten pelataan?

Kuopiolaisten pelitapa on selkiytynyt kauden mittaan puhtaaksi 4-3-3:ksi, jossa ylimmäisen kolmosen muodostaa enemmän tai vähemmän laidoilta kohti keskustaa leikkaavat laiturit, keskellä olevan hyökkääjän hoitaessa akuuteimman maalintekopeloitteen. Laitapakit nousevat tahoillaan tukemaan hyökkäyksiä, kun taas keskikentän kolmikko pystyy korkealla pelaavien laitapakkien avulla shuflailemaan keskellä miten kullaki hetkellä parhaaksi näkevät. Yhtään täysin puhdasta ankkuripelaajaa, box2boxia saatikka pelinrakentajaa ei keskikentän kolmikossa ole, vaan roolit ja tehtävät voivat vaihtua nopeallakin varoitusajalla.

Inter on jo kauden avauksesta asti vannonut 3-4-3:n nimiin, eikä muutosta ole luultavasti tulossa tähän kauden viimeisenkään otteluun. Kolme ylintä pelaajaa pelailevat hyökkäystilanteissa usein tiiviissä nipussa, yhden yleensä toimiessa ihan puhtaana kärkisnaipperina. Kaksi muuta eivät kuitenkaan levennä laitaan, vaan seuraavat yleensä hieman kärkipelaajan alla, keskinelikön laitamiesten hoitaessa laitapelaamisen. Alakerran kolmikosta vähintään yksi mies osallistuu myös aktiivisesti hyökkäyspeliin, etenkin pidemmissä pallonhallintajaksoissa.Seuraa heitä:

Filip Valencic
Veikkausliigan palkintogaalassa aika varmasti pöydän putsaava ylikylän ukko, nähtäneen viimeistä kertaa näillä leveysasteilla tässä ottelussa. Nautitaan siis esityksestä, jonka slovenialaishärkä haluaa satavarmasti kotiyleisölle tarjota.

Juan Carlos Murillo
Veikkausliigan pelipaikkansa paras, on parantanut läpi kauden menoaan ja nyt on sitten sen ultimaattisen esityksen paikka. Interin laidoilla on tilaa ravata, joten Murillo tulee varmasti olemaan elementissään koko matsin ajan.

Aleksi Paananen
Kuopiolaisille hyvinkin tuttu keskikentän dynamo, on salaa vaivihkaa kostautunut yhdeksi Interin tämän kauden tärkeimmistä pelaajista. Paanasen puuttumisen kentällä näkee heti tulostaululla ja pelissä ylipäätään, ja miehen ollessa kentällä piiloutuvat fantastiset peliesityksen valitettavan usein tuloksen ja tehotilastojen taakse.

Ilmari Niskanen
Kauden alussa tuli Immille paljon paskaa niskaan jopa omilta, mutta niin vain juoksukone on laittanut epäilijöille jauhoa suuhun tekemällä kauden loppukolmanneksella paljon tärkeitä asioita kentällä. Pelaaja joka saattaa surffailla 89min ajan epäonnistuen kaikessa, mutta sitten iskeä sen ratkaisevan suoritteen kuin tyhjästä ja sellaisia pelaajia tämänkaltaisten panoksien ottelut hellivät.Luvassa on tämän maan mittakaavassa aivan huikaisevan hieno futistapahtuma. Useita tuhansia ihmisiä katsomoon vetävät Stadin derbyt, kentällä ja katsomossa kuumana käyvät Turun derbyt kuin myös täynnä tunnetta olevat HJK:n ja Lahden väliset taistot, naljailuoikeuksia lakeuksilla tarjoavat pohjanmaan derbyt... kaikissa niissä on aina tarjolla "vain" kolme liigapistettä. Nyt pelataan mestaruudesta kahden joukkueen välillä lähemmäs kymmentuhatpäisen yleisön hakatessa tahtia. Molemmat osapuolet ovat odottaneet mestaruutta pitkään. Viime mestaruuden jälkeen on kumpainenkin kyntänyt syvällä, mutta tämän pelin myötä nuo huonot muistot voi lakaista syrjään ja nauttia. Kirsikkana kakun päälle on tarjolla vielä mestaruus, joten kaikki lähtökohdat ovat kliseisesti sanoen huikealla tasolla.

Kohta mennään! Tule mukaan joko paikan päälle tai näyttöpäätteen (oli se sitten olohuoneessa tai julkisella paikalla) kautta.
jormakaariainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mika Salminen


Vastaus #1 : 11.10.2019 klo 21:05:34

Joko Veritas on loppuunmyyty? Ainakin istumapaikat on jo. Onko paikalla enemmän savolaisia kuin turkulaisia?
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #2 : 11.10.2019 klo 21:07:42

Kiitos Ponnari. Olihan huikea avari jälleen kerran. Iltasanomien  futistoimittajat voisivat tehdä tilaa sinulle.
Aivan älyttömän suuret odotukset pelistä. Pakko toki olla Interin puolella, mutta tosi vaikeaa ennakoida, miten pelissä tulee käymään. Kotijoukkueella on toki kotikentän etu kannattajineen. Vaan tuleehan sitä ääntä ilmeisesti Kuopion suunnaltakin.
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #3 : 11.10.2019 klo 21:08:42

Joko Veritas on loppuunmyyty? Ainakin istumapaikat on jo. Onko paikalla enemmän savolaisia kuin turkulaisia?
Katsomopaikat loppuunmyyty ajat sitten, enää kaiketikin joitain paikkoja seisomakatsomoon.
TPS100

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 11.10.2019 klo 21:19:45

Kiitos Ponnari. Olihan huikea avari jälleen kerran. Iltasanomien  futistoimittajat voisivat tehdä tilaa sinulle.
Aivan älyttömän suuret odotukset pelistä. Pakko toki olla Interin puolella, mutta tosi vaikeaa ennakoida, miten pelissä tulee käymään. Kotijoukkueella on toki kotikentän etu kannattajineen. Vaan tuleehan sitä ääntä ilmeisesti Kuopion suunnaltakin.
Samat sanat! Hieno teksti, jalkapallokulttuuria alkaa olla Suomessakin. Hieno päivä koko Inter-perheelle ja turkulaiselle jalkapallolle. Jospa TPS:kin jälleen jonain päivänä...
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #5 : 11.10.2019 klo 22:36:57

Kyllähän tästä pelistä jotain elämää suurempaa spektaakkelia odottaa.

Pelillisesti voi siis jäädä melkoiseksi pettymykseksi, mutta eipä sillä juuri väliä ole, sillä mestaruus ratkeaa ja voittaja on joku muu kuin HJK, eli tulos on joka tapauksessa hieno Ylos
Hoddle

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 11.10.2019 klo 22:50:03

Kiitos loistavasta avauksesta!

Toivotaan arvonsa tasoista ottelutapahtumaa. Onpa taas hienoa päästä pitkästä aikaa täydelle Veritakselle! Katsomossa aion olla kuten viimeksi Interin juhliessa mestaruutta.
Samaa lopputulosta toivon nytkin mutta kyllä tietyllä lailla hyväksyn senkin, jos kymmenien vuosien odotuksen jälkeen saadaan Kuopijoon voitto. Käy miten vain, on kummallakin ollut hieno kausi.
On ollut hienoa nähdä Valencicin hienot otteet kentällä samoin kuin bongata hänet useasti Tepsin matsin katsomosta.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #7 : 11.10.2019 klo 23:10:42

Veritas Stadionin istumakapasiteetti on 8072 paikkaa, jonka lisäksi stadionilla on 1300 seisomapaikkaa. Näin ollen stadionin kokonaiskapasiteetti on 9372 katsojaa. Veritas Stadionin yleisöennätys on vuodelta 2009, jolloin TPS:n ja Interin välistä ottelua seurasi 9089 katsojaa.
Ei taida ihan olla menossa rikki...vai?
MaraKatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokissat


Vastaus #8 : 11.10.2019 klo 23:30:00

Hieno avaus! Ja myös varmasti hieno matsi tulossa, toki paikanpäälle raahauduttava.

Pieni viilaus kuitenkin; Meidän "colombian connection"-ihmemies on toki Luis, ei Juan Carlos Murillo. :)
Petsari

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 12.10.2019 klo 00:01:57

Hienolle avaukselle Ylos
hiippari

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 12.10.2019 klo 02:28:42

Hieno avaus! Inter sai vielä mahdollisuuden taistella mestaruudesta. KuPS on sarjan paras joukkue,ja heillä on paineet,vaikka vain  tasuri riittää.
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #11 : 12.10.2019 klo 09:05:16

Avaukselle!!!
Ravi-Paisti

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 12.10.2019 klo 10:02:53

On kyllä hieno päätös kaudelle. Optimistinen veikkaus 2-0, Valencic, Tenho. AM 9124
P.Anomies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: INTER


Vastaus #13 : 12.10.2019 klo 10:18:55

Historiallisen hieno ottelu tulossa. Inter ollut tappavan hyvä kotona, siksi tulos: 2-1 (Furu, Valencic). AM:täynnä

Turku on sinimusta!
Kalza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC HotLips Turku, VCF, AAC-OAF


Vastaus #14 : 12.10.2019 klo 10:33:49

Hieno avaus! Miten Sinimusta Kone ei vielä ole täällä? https://www.youtube.com/watch?v=SbyuLfeP_Dk

Toivottavasti päästään mahdollisimman lähelle 9372 katsojaa Ylos
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #15 : 12.10.2019 klo 10:54:12

Inter ollut tappavan hyvä kotona, siksi tulos: 2-1 (Furu, Valencic)

Toisaalta KuPS on ollut todella hyvä vieraissa ja onkin hieman edellä, jos ennakoidaan tähänastisilla tuloksilla. Inter on nimittäin ei-voittanut kotonaan 4 kertaa (31 %), mutta KuPS hävinnyt vieraissa vain 2 kertaa (17 %).

Silti lähtökohta suosii Interiä, koska se voi ennen kaikkea voittaa mestaruuden, kun taas KuPS voi sen enemmänkin hävitä.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #16 : 12.10.2019 klo 11:12:56

Silti lähtökohta suosii Interiä, koska se voi ennen kaikkea voittaa mestaruuden, kun taas KuPS voi sen enemmänkin hävitä.

Mentaalipuoleen tämä peli tulee omastakin mielestä ratkeamaan. Kahden viikon tauon jälkeen kyseessä on yksi ainoa ysikymppinen, vieläpä sellaisten matsien jälkeen jossa kumpikaan ei nyt käytännössä esiintynyt mitenkään parhaalla tasollaan ja panosten ollessa aivan saatanan isot. Lisäksi kumpikin jengi tietää mitä käy jos tyytyy kyttäilemään ja varmistelemaan (toisella joukkueella ei siihen ole edes tasatilanteessa varaa) yksinään viime pelien perusteella, joka tarkoittaa sitä että molemmat yrittävät varmasti täysillä saada sen ensimmäisen maalin, ellei jopa toisen varmistavan siihen päälle.
Prote

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #17 : 12.10.2019 klo 11:14:04

Upea avausposti!

Ottelu tulee kristallipalloni mukaan päättymään 1-1 tai 2-1 riippuen siitä tulkitaanko Furkan 92 minuutin tökkäsy paitsioksi vai ei.

Tämä matsi on myös mannaa sarjauudistuksesta päättäneille. Kaksi sarjan parasta joukkuetta kohtaa viimeisessä pelissä, jossa ratkaistaan mestaruus.
P.Anomies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: INTER


Vastaus #18 : 12.10.2019 klo 11:27:43

Mmolemmat yrittävät varmasti täysillä saada sen ensimmäisen maalin, ellei jopa toisen varmistavan siihen päälle.

Tämän vuoksi sanoisinkin, että Ojala avaukseen ja vaihtoon kun on tehnyt syötöt/avustanut 1-2 maalia.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #19 : 12.10.2019 klo 11:39:41

Tämä matsi on myös mannaa sarjauudistuksesta päättäneille. Kaksi sarjan parasta joukkuetta kohtaa viimeisessä pelissä, jossa ratkaistaan mestaruus.

Ehdottomasti näin Ylos. Samaa voisi yrittää hakea ilman loppusarjoja siten, että vikalla kierroksella kohtaisivat aina edellisen kauden kaksi parasta jne., mutta ainakaan tällä kaudella tuo ei olisi kovin erityistä viimeistä kierrosta tehnyt, sillä otteluparit olisivat:
HJK-RoPS
KuPS-Honka
Ilves-VPS
Inter-Lahti
SJK-MIFK
HIFK-KPV
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #20 : 12.10.2019 klo 11:41:12

Taitaa olla taas niitä matseja joissa avausmaalin merkitys on järjettömän suuri.
Veikkaan ottelun ensimmäisen 30 min olevan jopa Interillä asemasotaa...
tamme auto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: El Salvador


Vastaus #21 : 12.10.2019 klo 11:47:14

0-1 1min Pennanen
1-1 22min Furuholm
1-2 24min Tuco
2-2 40min Furuholm
2-3 86min Niskanen
3-3 89min Furuholm
4-3 90min Filip Valencic

Täydellisen epätäydellinen lopetus kaudelle Ylos Pallo
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #22 : 12.10.2019 klo 11:55:14

Hieno tapahtuma tulee.
TPS100

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 12.10.2019 klo 12:16:49

Kyllähän tästä pelistä jotain elämää suurempaa spektaakkelia odottaa.

Pelillisesti voi siis jäädä melkoiseksi pettymykseksi, mutta eipä sillä juuri väliä ole, sillä mestaruus ratkeaa ja voittaja on joku muu kuin HJK, eli tulos on joka tapauksessa hieno Ylos
Jep. Tämä finaali on hieno asia koko Suomen jalkapallolle. Kyllä muutkin osaa kuin HJK ja kausi antaa uskoa kaikille joukkueille. Peli itsessään saattaa olla hyvinkin hermostunutta, varovaisen hidasta ja riskejä vältetään. Useinhan finaalit on sellaisia. Vaan sillä ei ole mitään väliä, tästä tulee klassikko joka tapauksessa. Peliä muistellaan ja siihen viitataan vielä vuosikymmeniä myöhemmin. Seisomakatsomoon kannattaa kavereita vielä houkutella, olisihan se upeaa lyödä vielä seuran ja stadionin yleisöennätys. Muistaako kukaan TPS-Inter Milanon yleisömäärää kasarin puolivälissä. Seisoin siellä nykyisen pääkatsomon sisäätulon kaarteessa ja aivan täynnä oli stadion. Siihenkin peliin aina välillä palataan muisteloissa. Ja hieno päivä myös Håkanille. Pitkä uurastus futiksen puolesta jällleen palkitaan upealla tapahtumalla. Ja mukava lukea näitä ennakkospekulaatioita. Sellaista jalkapallokulttuuria olen aina Suomeen toivonut.
Mr. Mojo Risin

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 12.10.2019 klo 12:30:44

Jolisihan se upeaa lyödä vielä seuran ja stadionin yleisöennätys. Muistaako kukaan TPS-Inter Milanon yleisömäärää kasarin puolivälissä. S

Tämä tieto löytyi: Yleisöä sai ottaa luvan kanssa sisään hieman alle 12 000, mutta sitä oli ilmoituksen mukaan reilut 13 000, todellisuudessa lähes 15 000

 
Sivuja: [1] 2 ... 33
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines