FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.08.2020 klo 20:33:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 24 [25] 26
 
Kirjoittaja Aihe: Suomen kisajoukkue  (Luettu 119467 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
diagonaali

Poissa Poissa


Vastaus #600 : 27.03.2020 klo 23:33:00

Halmetta voisi kokeilla ajaa Sparvin tilalle, vaikka Sparv kunnossa ollessaan edelleen ykkösvaihtoehto onkin.

Onko reilun vuoden päästä? Sparvin sementoitu paikka seurajoukkueensa avauksessa tuntui vaihtuneen rotaatioon ja vauhti hiipunee kesään 2021 entisestään.

On aidosti mielenkiintoisia pohdintoja, mitä yksi vuosi voi saada aikaan. Hyviä pohdintoja täällä jo enkä viitsi samoja toistella. Kaikkiaan tämä mahdollistaa yllättävänkin nuoren, mutta kilpailukykyisen joukkueen valinnan, JOS vaan ukot pysyvät terveenä ja jatkavat kehittymistään.
Herra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalaiset maailmalla


Vastaus #601 : 28.03.2020 klo 09:30:09

Onko reilun vuoden päästä? Sparvin sementoitu paikka seurajoukkueensa avauksessa tuntui vaihtuneen rotaatioon ja vauhti hiipunee kesään 2021 entisestään.

On aidosti mielenkiintoisia pohdintoja, mitä yksi vuosi voi saada aikaan. Hyviä pohdintoja täällä jo enkä viitsi samoja toistella. Kaikkiaan tämä mahdollistaa yllättävänkin nuoren, mutta kilpailukykyisen joukkueen valinnan, JOS vaan ukot pysyvät terveenä ja jatkavat kehittymistään.

Samaa mieltä. Sparvin pelinopeus ei ole ikinä riittänyt kovempia maita vastaan, joita kisoissa on pelkästään vastassa. Ensi kesänä tilanne voi olla jo paljon nykyistäkin huonompi.

Tähän saakka Sparvin pelipaikan on taannut se, että parempaakaan ei ole ollut tarjolla. Jos tilanne on sama kisoissa 2021, niin Suomella on kokoonpanossa järkyttävä aukko.
Krishito

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Huuhkajat, FFC, Celtics


Vastaus #602 : 28.03.2020 klo 11:18:35

Sama. Liikutaan heikoilla jäillä jos Tim Sparv on vielä kesällä 2021 Huuhkajien ykkösavauksen pelaaja. Kokemuksen puolesta varmaankin oiva lisä vielä kisaryhmään mutta Kamaran vierelle avaukseen tarvitaan riittävän ketterä pelaaja. Tuoreessa muistissa vielä karmaiseva Bosnia - vierasmatsi jossa Sparv lönkötteli kentälläolonsa ajan syöttövarjossa vaikeuttaen muun joukkueen tekemistä jo valmiiksi vaikeassa ottelussa.
firs

Paikalla Paikalla


Vastaus #603 : 28.03.2020 klo 12:52:44

Mutta onko topparikoulutettu Halme sitten ratkaisu?

Palloa pitäisi saada myös ylöspäin ja vastustajan olisi helppo lamauttaa Suomen peli pitämällä vain Kamaran taskussa.
Turvatarkastus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dimitar Berbatov


Vastaus #604 : 28.03.2020 klo 13:02:34

Mutta onko topparikoulutettu Halme sitten ratkaisu?

Palloa pitäisi saada myös ylöspäin ja vastustajan olisi helppo lamauttaa Suomen peli pitämällä vain Kamaran taskussa.
Itse näkisin, että alemmaksi pudotettu Robin Lod on se ratkaisu ja Halme pelaa torppareiden edessä mahdollistaen laitapakkien nousut.

—-—-Pohjanpalo—-—Pukki—————
———-———Eremenko———————
———-—-Kamara——-Lod—————
Uronen—-——-Halme————Raitala
——-—-Arajuuri———Toivio————-
PlayFair

Poissa Poissa


Vastaus #605 : 11.04.2020 klo 01:34:00

Löytyykö koosteita Suomalaisten tämän kauden maaleista.?
« Viimeksi muokattu: 11.04.2020 klo 01:41:46 kirjoittanut PlayFair »
Stefan Stanovic

Poissa Poissa


Vastaus #606 : 23.04.2020 klo 16:47:32

Markku Kanervan vinkki paluuta Huuhkajiin ja EM-kisoihin haluaville pelaajille: Soittakaa.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #607 : 23.04.2020 klo 16:56:32


Sivua ei löydy.
Stefan Stanovic

Poissa Poissa


Vastaus #608 : 23.04.2020 klo 17:40:22

Sivua ei löydy.
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006483439.html
I. Lius

Poissa Poissa


Vastaus #609 : 21.05.2020 klo 20:12:11

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2020/05/21/uskon-olevani-em-kisajoukkueessa-ilmari-niskasen-tavoitteet-korkealla
I. Lius

Poissa Poissa


Vastaus #610 : 18.06.2020 klo 20:43:10

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/gorilla-putosi-suomalaislupauksen-selasta-elamansa-kuntoon-paassyt-santeri-hostikka-nakee-itsensa-ensi-kesan-em-kisamiehistossa-se-on-unelman-lisaksi-realistinen-tavoite/7850586
« Viimeksi muokattu: 18.06.2020 klo 20:45:43 kirjoittanut I. Lius »
diagonaali

Poissa Poissa


Vastaus #611 : 19.06.2020 klo 09:36:42

Niin, ei kai noilla tehoilla vielä pitäisi olla mitään asiaa, mutta minuutteja kuitenkin tulee. Samaa ei voi sanoa esim. suorasta kilpailijasta Soirista?
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #612 : 24.07.2020 klo 11:13:35

Sparvin paikka maajoukkueessa on ollut sementoitu, ihan syystä. Timillä alkaa kuitenkin olla ikää ja ikä alkaa näkyä. Seurastatus on tällä hetkellä epäselvä. Sparvin topicissa mietitään maajoukkueeseen lopputurnausvuoden keskikenttäpelaajia. Aihe sopii paremmin tänne.

Rivellä ei ole mikään ihanne tilanne. Sparvin hidastuminen hitaasta pelaajasta vielä hitaammaksi on ollut jo nähtävillä. Niillä kiistämättömillä vahvuuksilla, jotka pelajaalla on, ei enää kovissa kansainvälisissä peleissä korvata kasvavia puutteita. Ainoa syy pelata lopputurnauksessa on se, että muut vaihtoehdot ovat huonoja. Tämä ei tietenkään vähennä sitä arvoa, mikä Sparvilla joukkueessa on ollut ja kisakoneeseen hän istuu ainoana Riven kanssa business-luokassa, vaikka Rive ei häntä kentälle enää avaukseen laittaisikaan.

Kamara on ihan selvä nimi, mutta kuka kaivetaan Kamaran rinnalle? Vaihtoehtoja tarvittaisiin mielellään parikin, jos tulee loukkaantumisia tai tarvitaan taktisia vaihtoehtoja. Lisäksi Rive painottaa aina valinnoissa pelituntumaa ja sitä on tässä hetkessä mahdotonta arvata, joten spekulaatiot ovat vielä melkoista hakuammuntaa.

Yksi vaihtoehto on Eremenko. Pelillisesti sopisi ja taidot riittävät. Kamara on aika hemmetin hyvä tekemään itsensä pelattavaksi. Voisin kuvitella, että Eremenko ja Kamara löytävät toisensa keskikentällä. Eremenkolla on kuitenkin historia kieltäytyä maajoukkuepeleistä. Ikääkin alkaa olla. Vaikea sanoa, onko Eremenko Riven papereissa jo yliviivattu mustalla tussilla.

Schuller on aina riittänyt melkein. Rooli muuttui rapakon takana enemmän puolustavaksi keskikentäksi. Samalla Rasmus opetteli taklaamaan, mistä on maajoukkuepeleistäkin ihan kelpo esimerkkejä. En ihan rehellisesti ole katsellut HJK:n pelejä, jotta osaisin sanoa miekkosen tämän hetken vireestä tai ennustaa tulevaa. Syystä tai toisesta Schuller on forumilla osin aliarvostettu pelaaja, joka ihan kelvollistenkin esitysten jälkeen saa kuraa niskaansa. Syytä en osaa sanoa. Paljon riippuu tästä kaudesta ja kisojen aikaisesta vireestä.

Melkein saman kuin Schullerista voi kirjoittaa Kaukosta. Kauko astui karsinnoissa tiukkaan paikkaan Sparvin korvaajana ja suoriutui minusta erinomaisesti. Hän on ihan varteenotettava vaihtoehto, jos joukkue on sopiva ja vire kisojen aikaan kohdillaan. Väärä sarja, huono kausi, penkkikomennuksia ja olematon vire tarkoittaa, että Kauko katselee kisat lokoisasti kotisohvalta.

Alexander Ring on lopettanut maajoukkueuransa vedoten lentojen aiheuttamaan rasitukseen. Pelaajatyypiltään ja koulutukseltaan Ring sopisi keskikentän pohjalle Kamaran rinnalle. Sopimus loppuu 2021 joulukuussa. Ainakin teoriassa olisi mahdollista, että Ring siirtyisi takaisin Eurooppaan, olisi kisajoukkuetta kasattaessa hyvässä vireessä ja Rive kaivaisi nahkatukan takaisin joukkueeseen. Pelillisesti ja persoonana sopisi. Kysymysmerkkejä on paljon.

Halsti ei minun papereissani enää riitä. Pelaajaprofiililtaan voisi käydäkin, mutta ei ole ollut aivan riittävä edes parhaina vuosinaan ja nyt ikä alkaa olla jo melkoinen lisärasite.

Mosa on siitä hassu pelaaja, että voisi olla vaikka missä, jos ei jatkuvasti hassuttelisi itseään ongelmiin. Jossain teoreettisessa rinnakkaistodellisuudessa Yaghoubi pelaa HIFK:ssa unelmakauden, saa sopimuksen isoon sarjaan, jossa saavuttaa avauksen paikan ja vakuuttaa peliesityksillään paitsi kansainvälisen lehdistön myös Riven. Väliin ei mahdu omiin muroihin kusemista. Todennäköisempää toki on pelata kisojen aikaan Somerolla futsalia, koska Mosa on Mosa ja pysyneekin Mosana.

Thomas Lam voisi olla ihan realistinen puolustava keskikenttä. Viimeaikaisesta statuksesta ei ole mitään havaintoa eivätkä peliesitykset keskikentän pohjalla ole olleet ihan parasta A-luokkaa. Lisäksi Lam on koulutukseltaan enemmän toppari kuin keskikentän pohja. Seuraava vuosi kuitenkin kertoo paljon. Sopiva rooli, hyvät peliesitykset ja levenneet hartijat, ja Lam voi piirtyä Kamaran rinnalle Riven kokoonpanoon.

Joku ehdotti Lodin pudottamista keskikentän pohjalle. Ihan perusteltu ehdotus, koska ylös vaihtoehtoja on enemmän. Uskon, että pelaajana Lotina riittää, mutta muutos edellyttäisi minusta Lodin pelipaikan muutosta myös seurajoukkueessa. Lodin rooli seurassa on kuitenkin niin erilainen kuin mitä keskikentän pohjalla tarvitaan, että ihan pienellä leirityksellä Lodista ei keskikentän pohjalle pelaajaa leivota.

Surullista tässä koko pohdinnassa on, että edes teoriassa rooliin riittäviä nuoria ei vain ole. Jonkun pitäisi saada unelmasiirto ja pelata isoilla minuuteilla nappikausi, jotta nimiä kehtaisi edes ottaa esiin. Edes läpilyönti Veikkausliigassa ei tähän riitä. Se on vasta askel kohti jotain isompaa.

Niin karmeaa kuin se onkin, Sparvin korvaajaksi ihan realistinen vaihtoehto on hidastunut Sparv, jonka seurajoukkuestatus on pahimmillaan jo kisojen aikaan romahtanut ja pelivire kyseenalainen.

Kaikessa tässä pohdinnassa on ollut oletuksena, että Rive lähtee pelaamaan tutulla 4-4-2 ryhmityksellä. Pelaajamateriaali vinkkaa tällä hetkellä siihen suuntaan, että ryhmitystä voisi muuttaa esim. puolustettaessa malliin 4-5-1, joka sitten taipuu hyökätessä 4-3-3:ksi, jolloin Kamara pelaa keskikentän pohjalla. Ylemmäs on selvästi enemmän vaihtoehtoja kuin toiseksi puolustavaki keskikentäksi. Tämä tosin toisi kokoonpanoon toisenlaisia haasteita, kuten hyökkääjien roolituksen, kun kumpikaan Pukki tai Pohjanpalo ei välttämättä istu 4-3-3:n laitahyökkääjäksi ja jompikumpi istuisi penkillä tai pelitapaa muokattaisiin pelaajille sopivaksi.

Ainoa asia, mistä koko tilanteessa olen varma, on että Rive ratkaisee tilanteen niin hyvin kuin vain on mahdollista.
« Viimeksi muokattu: 24.07.2020 klo 12:13:12 kirjoittanut Nuorenanätti »
Virallinen

Poissa Poissa


Vastaus #613 : 24.07.2020 klo 11:24:45

Yksi (ainakin teoreettinen) vaihtoehto voisi myös olla Aapo Halme. Toppari koulutukseltaan Lamin tapaan, mutta pelannut puolet tämän kauden matseistaan puolustavana keskikenttäpelaajana.
Hevone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hippitytöt


Vastaus #614 : 24.07.2020 klo 11:26:08


Hyvää pohdintaa. Rive soittanee Barnsleyn toimistolle ja käskee peluuttamaan Halmetta ensi kauden keskikentän pohjalla.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #615 : 24.07.2020 klo 12:53:16

Yksi vaihtoehto on Eremenko. Pelillisesti sopisi ja taidot riittävät. Kamara on aika hemmetin hyvä tekemään itsensä pelattavaksi. Voisin kuvitella, että Eremenko ja Kamara löytävät toisensa keskikentällä. Eremenkolla on kuitenkin historia kieltäytyä maajoukkuepeleistä. Ikääkin alkaa olla. Vaikea sanoa, onko Eremenko Riven papereissa jo yliviivattu mustalla tussilla.

Koko rahalla Romaa. En jaksa lähteä arvailemaan kieltäytymisten syitä, mutta oletetaan, että on käytettävissä ensi kesänä ja täten siis myös kaiken järjen mukaan jo syksyllä (Aijai, reilun kuukauden päästä mennään jo Tuoppi).

Viime syksynä käytiin vääntöä kuuluuko Roma sattuneista syistä ylipäätään mukaan ollenkaan vai ei. Jotkut perustelivat tätä sillä, ettei Roma kuulu joukkueeseen, koska ei olisi mitään mahdollisuutta, että syrjäyttäisi avauskokoonpanosta Kamaraa, Sparvia, saati Pukkia jne. Itse en tuolloin näitä argumentteja ymmärtänyt, olisin ottanut Roman mukaan, mutta penkille, rikkomatta hyvin toiminutta avauskokoonpanoa. Nyt tilanne alkaa kuitenkin olla eri, puhumattakaan mitä se vuoden päästä on. Mielenkiintoista seurata mihin joukkueeseen Sparv ensi kaudeksi päätyy.

Joka tapauksessa Kamara-Eremenko keskikentällä kovettaisi aika lailla. Kestäisi myös hyvin vertailun moneen muuhun maajoukkueeseen. Mixun joulukuusessa Roma jäi usein yksin, mutta nyt olisi heittää Kamaran muodossa toinen huippupelaaja rinnalle. Molemmat ovat myös hyviä pallollisina ja saisivat palloa jaettua hyvin Pukille ja Pohjanpalolle. Tarpeen mukaan myös 4-5-1 onnistuisi siten, että Sparv olisi pohjalla, Kamara ja Eremenko tämän yläpuolella.

Arvokkaan lisän Eremenko toisi maajoukkueeseen. En näe oikein yhtäkään syytä olla käyttämättä tätä mahdollisuutta, vaikka Sparv alustavasti aloittaisikin. Tai sitten Sparvia voisi ottaa lopussa kentälle suojaamaan johtoasemaa. 
tab

Paikalla Paikalla


Vastaus #616 : 24.07.2020 klo 14:07:34

Sparvin tavoin ensi vuoden kisoissa vuotta vanhempia avauskokoonpanon pelaajista alkavat olemaan Arajuuri, Toivio, Raitala, Granlund, joilla vääjäämättömästi pian ammattilaisura alkaa vetämään viimeisiä vuosia ja mahdolliset pienet loukkaantumiset kauden aikana voivat heikentää pelivirettä. Tällä kertaa EM-kisojen siirtyminen tuli Suomelle pahaan kohtaan, koska sukupolvenvaihdosta oli arvioitu kisojen jälkeen tapahtuvan. Todennäköisesti Kanervan papereissa 24-vuotias Leo Väisänen ja 23-vuotias Aapo Halme eivät ole vielä ensi kesänä tarpeeksi kokeneita maajoukkueen avauskokoonpanoon puhumattakaan sellaisista reilu parikymppisistä nuoremmista lupauksista, joilla ei ole vielä tarpeeksi kansainvälistä kokemusta U21-maajoukkueen asteelta. Tässä tapauksessa Halsti, Ojala, Toivomäki, Kalle Taimi, Mikko Sumusalo, Niko Markkula voivat olla niitä enemmän maajoukkuekokemusta omaavia pelaajia, joita kisajoukkueessa taistelevat peliajasta esim. Halmeen ja Väisäsen kanssa. Toisaalta jos kevään valmistavien otteluiden aikana on U21-maajoukkueella myös otteluita, niin uskon että ainakin Halme on vielä hakemassa sieltä vauhtia miesten peleihin.
« Viimeksi muokattu: 24.07.2020 klo 14:20:21 kirjoittanut tab »
Pietari II

Poissa Poissa


Vastaus #617 : 24.07.2020 klo 14:27:48

Todennäköisesti Kanervan papereissa 24-vuotias Leo Väisänen ja 23-vuotias Aapo Halme eivät ole vielä ensi kesänä tarpeeksi kokeneita maajoukkueeseen puhumattakaan sellaisista reilu parikymppisistä nuoremmista lupauksista, joilla ei ole vielä tarpeeksi kansainvälistä kokemusta U21-maajoukkueen asteelta.

Leo Väisänen pelasi Huuhkajien avauksessa pelin jo viime vuonna ja alkukautensa Allsvenskanissa on mennyt niin hyvin, että on varmasti mukana tulevana syksynäkin. Saattaa hyvin pelata tulevissa peleissä enemmän kuin veljensä. Halme taas pelannut viimekaudella kovassa sarjassa todella isot minuuttimäärät ja on ominaisuuksiltaan sellainen, että luulisi joukkueen matkaan mahtuvan. Voi käyttää vaihtomiehenä puolustusta vahvistamaan ja tuomaan uhkaa hyökkäyspään erikoistilanteisiin. Ja luulisi olevan myös hyvä lisä treenien erikoistilanneharjoitteluun.
« Viimeksi muokattu: 24.07.2020 klo 17:59:28 kirjoittanut Pietari II »
Kannattelija

Poissa Poissa


Vastaus #618 : 24.07.2020 klo 16:34:05

Seuraavat harkkapelit näyttää, missä mennään, mutta toisaalta tuleva kausi antaa taas uusille, ehkä yllättävillekin ehdokkaille mahdollisuuden nousta kisalipun arvoiseksi. Sparvissa on valitettavasi jo vuoden verran näkynyt merkkejä ongelmista sekä pelillisissä että terveydellisissäkin syissä. On kiistämättä liideri ja joukkueessa mukana, mutta optimiavaukseen riittämätön.

Parhaat avut Kamaran pariksi keskelle saatavilla olevista on Lodilla. Spekulatiivisesti Ringillä ja Perpalla, jos olisivat käytettävissä. Yksi yllätysnimi voisi olla Oksanen, jos onnistuisi läpimurrossa ykkösjengiin tulevalla kaudella. Ne vähäiset esitykset, jotka olen mieheltä nähnyt oli kyllä vakuuttavaa tekemistä ja potentiaalissa edelleen lupa odottaa.

Lodin siirtyminen omimmalle keskisektorille olisi mahdollista, mikäli kk:n oikealle laidalle joku potentiaalisista nimistä breikkaisi känsäinvälisesti. Näistä lähimpänä voisi olla Skrabb Serie-B:.ssä. Muita mahdollisia voisivat olla mm. Soisalo tai Stavitski, mutta toki vaatisi pienen ihmeen. Roman paikka voisi olla myös oikea kk, joka hyökkäysmuodossa siirtyisi 433 muodossa ylempään kolmannekseen Lodin levittäessä vanhalle tontilleen kk:n oikealle laidalle.

Ei pidä unohtaa Tayloriakaan spekuloinneissa. L Väisäsen kanssa ehdottomasti kesän suurimpia valopilkkuja.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #619 : 24.07.2020 klo 16:36:21

Sparvin tavoin ensi vuoden kisoissa vuotta vanhempia avauskokoonpanon pelaajista alkavat olemaan...

Kaivoin vanhat MAOL:in taulukot esille ja tarkkojen syväanalyysien perusteella päädyin siihen, että kaikki Suomen pelaajat ovat vuoden päästä vuoden vanhempia kuin nyt.
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #620 : 24.07.2020 klo 17:08:39

Schuller, Kauko ja Sparv todennäköisimmät ja mieluisimmat. Heille ne suurimmat minuutit tullee menemään ja Sparv on mukana vaikka apuvalmentajan tittelillä.

Mutta jos Sparvi  ikääntymisen tai muusta syystä tarvitaan viides nimi, niin Roman on mielestäni liian hyökkäävät tuolle paikalle, etenkin kun ikä todennäköisesti hidastaa myös häntä. Sen sijaan laidalle Roman sopisi, jolloin Lod voisi siirtyä keskelle ja toisella laidalla perinteinen laituri.

Aapo Halme myös mielenkiintoinen nimi. Tyyliltään olisi todennäköisesti Sparvin kaltainen, eli antaisi Kamaran höyrytä ja sijoittumisellaan hoitaa hommia. Sama Lamin suhteen: molemmat olisi mielenkiintoisia nimiä ja tyypiltään sopivia Kamaran rinnalle.
« Viimeksi muokattu: 24.07.2020 klo 17:56:31 kirjoittanut muumi »
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #621 : 24.07.2020 klo 17:12:29

Jos Sparv jostain syystä ei lopputurnauksessa pelaisi, kaivaisi Rive luultavasti naftaliinista taas kolmen topparin linjan.
Juuhan Kraiff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #622 : 25.07.2020 klo 04:44:56

Antti Åke kisakoneeseen ja vitun nopeesti! Rive hereillä!!!
Osmonkääliö

Poissa Poissa


Vastaus #623 : 25.07.2020 klo 06:23:11

Hyvää pohdintaa. Ehdottomasti näkisin tärkeimpänä Roman paluun. Muutamassa matsissa mitä tällä kaudella näin niin teki kyllä hyvin duunia alaspäinkin. Toki Riven taktiikkaan ei välttämättä riitä. Optimitilannehan olisi se että 1-0 johtotilanteessa heitetään Sparv vaihdosta sisään, joka ottaa koko matsin haltuun.

Kuitenkin on koko ajan ollut sellainen fiilis että kisoissa mennään kolmella topparilla, varsinkin jos Moisander palaa. Tässä taktiikassa Roma-Kamara kaksikko voisi toimia erittäin hyvin. Taktiikkana 5-3-2 tai ehkä enemmänkin 3-4-1-2.

lollz

Poissa Poissa


Vastaus #624 : 25.07.2020 klo 10:28:47

Taktiikkana 5-3-2 tai ehkä enemmänkin 3-4-1-2.


Muuten samaa mieltä koko viestistä, mutta näissä formaatioissa laitapakit/wingerit jäisivät todella yksin. Eräs Mixun joulukuusen suurimmista heikkouksista oli juuri tuo, että se olisi vaatinut lähes maailmanluokan laitapakkeja, joita ei meiltä silloin löytynyt. Eikä löydy tälläkään hetkellä.

Eli kolmen topparin kanssa pelatessa ainoa vaihtoehto olisi 5-4-1 tai jonkinlainen muunnelma siitä. Tuossa tietenkin kärjessä oleva pelaaja jäisi todella yksin, eikä esimerkiksi Pukkia ja Jollea saataisi samaan aikaan kentälle. Näin ollen itse pysyisin ehkä tutussa ja turvallisessa 4-4-2-taktiikassa.

 
Sivuja: 1 ... 24 [25] 26
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines