FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.10.2020 klo 15:55:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: KäPa mukaan Elite Youth Academy toimintaan  (Luettu 6941 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Käpylän Pallo

Poissa Poissa


: 23.10.2019 klo 15:34:50

https://kapylanpallo.fi/seura/ajankohtaista/2019/kapa-mukaan-elite-youth-academy-toimintaan

KäPan BSM-joukkueen kausi huipentui mestaruusjuhliin sunnuntaina 13.10, mutta nyt on aika siirtää katseet tulevaan kauteen. BSM joukkue tulee osallistumaan talvella pelattaviin BSM-karsintoihin ja joukkueen pelaajia on mukana myös KäPan UEFA Youth Leaguen peleissä.

Suurimpana uudistuksena tulee olemaan UEFA:n 4-vuotinen Elite Youth Academy ohjelma, johon Käpylän Pallo on valikoitunut mukaan yhteistyökumppaniksi Palloliiton ja pääkaupunkiseudun urheiluakatemian URHEA:n kanssa. KäPa:ssa toiminta tullaan kohdentamaan BSM joukkueeseen.

Tämän myötä uutena kasvona KäPan päätoimisiin valmentajiin liittyy Miika Nuutinen ottaessaan BSM-joukkueen vetovastuun. Viimeiset 2-vuotta Nuutinen on toiminut VJS:n talenttivalmentajana. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja (AMK) ja hän on suorittanut UEFA A-valmentajalisenssin sekä valmentajan ammattitutkinnon (VAT).

- Elite Youth Academy KäPan ja Urhean muodostamassa toimintaympäristössä on mielenkiintoinen projekti, tuntuu hienolta tulla valituksi sen päävalmentajaksi. Henkilökohtaisesti tämä on askel uralla eteenpäin. KäPa on tehnyt erinomaista pelaajakasvatustyötä jo vuosia ja samalla se muodostaa valmentajille erinomaisen ympäristön kehittymiseen, Nuutinen kertoo.

- Erityisen innoissani olen työnkuvasta, minkä ansiosta pääsen keskittymään 100% joukkueen valmentamiseen. Tämä mahdollistaa pelaajien kokonaisvaltaisen tukemisen ja monet valmennuksen tukitoimet, mihin ei muuten olisi aikaa. Saimme kasaan loistavan valmennustiimin, missä on hyvä sekoitus kovaa osaamista valmennuksen eri osa-alueilta. Tässä lasketaan jo päiviä maanantaihin, että päästään tositoimiin, Nuutinen jatkaa.

Käpylän Pallo haluaa toivottaa Miikan lämpimästi tervetulleeksi mukaan seuraan ja kiittää myös hänen aiempaa työnantajaansa VJS:ää hyvästä yhteistyöstä asian etenemisessä.

Toinen uusi kasvo valmennukseen on Marko Ignatius, joka on viime vuodet valmentanut HJK:n poikapuolen edustusjoukkueissa ja viimeisimpänä tällä kaudella C15-ikäluokassa. KäPan toiminta on kuitenkin Markolle entuudestaan todella tuttua, sillä hänen poikansa on pelannut seurassa jo useita vuosia ja oli tällä kaudella mukana BSM-mestarijoukkueessa.

Kolmantena uutena palasena mukaan liittyy englantilainen Oliver Pannell. Oliver on pelannut juniorina Lincolnin akatemiassa ja hänen huonekaverinsa oli kahden vuoden ajan nykyinen Suomen A-maajoukkuepelaaja Robert Taylor. Oliver on myös opiskellut ja pelannut USA:ssa, sekä toiminut opintojensa jälkeen päätoimisena maalivahtivalmentajana. Oliver on suorittanut Englannissa FA Level 2 koulutuksen, joka vastaa UEFA C-tutkintoa. 

Viimeiset kaksi vuotta seuran talenttivalmentajana toiminut Marko Honkanen jatkaa tehtävässä myös uudella kaksivuotiskaudelle. Honkanen on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja on tänä syksynä aloittanut liikunnanohjaajan AMK opinnot Lapin urheiluopiston ja Palloliiton yhteisissä monimuoto-opinnoissa.

Tällä kaudella KäPa:n talenttivalmentajana toiminut Joni Ruuskanen puolestaan siirtyy Palloliiton fyysisen valmennuksen asiantuntijaksi ja tulee toimimaan Elite Youth Academyn kanssa tiiviissä yhteistyössä fyysisen valmennuksen koordinoijana. KäPa toivottaa Jonille onnea ja menestystä tulevaan pestiin.

Joukkueen valmennustiimi 2020

Vastuuvalmentaja Miika Nuutinen UEFA A ja VAT

Valmentaja Marko Ignatius UEFA B

Talenttivalmentaja Marko Honkanen UEFA A ja VAT

Fyysinen valmennus Joni Ruuskanen UEFA A ja VAT

Maalivahtivalmentaja Oliver Pannell UEFA C

Joukkueen Try-Out harjoitukset järjestetään viikoilla 44 ja 45. Joukkueen toiminta starttaa viikolla 46. Try-out harjoituksiin valituille pelaajille ilmoitetaan asiasta erikseen viikolla 43. Joukkueen pelaajilta odotetaan sitoutunutta asennetta harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen urheilijana, sekä jalkapalloilijana.

Toiminnan kuukausimaksu joukkueessa tulee olemaan 90e.

Lue lisää asiasta Palloliiton sivuilta:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uefa-elite-youth-academy-ohjelma-kaynnistyy

Tervetuloa mukaan huippulaatuiseen pelaajakehitystoimintaan!

 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset talenttivalmentaja Marko Honkanen.

Marko Honkanen

0440533633

marko.honkanen@kapylanpallo.fi

 
hansel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #1 : 29.10.2019 klo 12:32:53

Yrittääkö palloliitto tällä ohjelmalla hillitä lahjakkaimpien Käpylän pallon alle 18-vuotiaiden pelaajien siirtymistä ulkomaille?
Toki hyvä ohjelma ja kerrankin panostetaan kunnolla siihen että ei jäätäisi kansainvälisestä tasosta tuossa iässä niin paljoa.
Pitkänen

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 22.12.2019 klo 09:14:15

Yrittääkö palloliitto tällä ohjelmalla hillitä lahjakkaimpien Käpylän pallon alle 18-vuotiaiden pelaajien siirtymistä ulkomaille?
Toki hyvä ohjelma ja kerrankin panostetaan kunnolla siihen että ei jäätäisi kansainvälisestä tasosta tuossa iässä niin paljoa.


Leon Pierce --> PK-35
https://twitter.com/PK35_Miehet/status/1208629431863934976

Miro Marin --> PK-35
https://twitter.com/PK35_Miehet/status/1205083929792770048
Pitkänen

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 02.01.2020 klo 17:55:00

Miika Kauppila — > Gnistan
https://www.gnistan.fi/2020/01/miika-kauppila-kapylan-pallosta-gnistaniin/
hansel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #4 : 02.01.2020 klo 18:01:00

en tiedä koskeeko tuo yli B ikäisiä pelaajia kuten Marin

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines