FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.06.2020 klo 17:18:26 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 73
 
Kirjoittaja Aihe: TPS 2020 - Not great, not terrible  (Luettu 334576 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #125 : 04.11.2019 klo 16:34:51

Kappas, olis tämä tietty pitänyt arvata. Onnea tulevaan!

Edit. Velmu
vitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Töpselit


Vastaus #126 : 04.11.2019 klo 16:44:47


Nyt täytyy kyllä rehellisesti sanoa, että tämä siirto tuli aika puskista.
kabinetti

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 04.11.2019 klo 19:51:15

Saas nähdä missä tenho ens kautensa pelaa, lainalla vai kiertääkö klubi04:n kanssa mikkelit,kajaanit ja tammisaaret.
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 04.11.2019 klo 19:59:13

Saas nähdä missä tenho ens kautensa pelaa, lainalla vai kiertääkö klubi04:n kanssa mikkelit,kajaanit ja tammisaaret.


???

Hyvä kausi alla. Kolmostoppariksi varmaan kaavailtu ja miksei nappaisi avarin paikkaakin kauden edetessä.
Räpymies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Kontu, TPS


Vastaus #129 : 05.11.2019 klo 11:11:01

Tämä se on kannattajan parasta aikaa kun voidaan spekuloida vaikka millä ja ollaan vielä kaukana nousijajoukkueen arjen kylmyydestä serjakauden pyöriessä.

Ihan ensimmäiseksi on todettava, että ihan niin kuin viimeksikin Seuran mestaruus tulevalla kaudella on sija 10 ja kaikki siitä ylöspäin on silkkaa juhlaa.

Minun mielestäni tämä vaatisi Koposen jatkamista, koska häntä paremman ykkösveskarin hankkiminen vaatisi jonkin Origi/Wicks tason superjokerikortin vetämisen ja sen varaan ei voi laskea. En itse keksi oikein mitään saumaa kuinka hinta/laatu suhteeltaan paremman maalivahdin voisi saada helpommalla kuin jatkamalla sopimusta Koposen kanssa.

Hernandezin jatkon myötä hätätapauksessa voidaan parjätä hänellä ja Vesiaho, Holma + omat junnut porukalla. Itse toivoisin kuitenkin vielä ykköstopparia joka olisi vielä naksun Hernandezia parempi, mutta se voi olla käytännössä liikaa pyydetty.

Jos Räpy, Varmanen ja Peräaho jatkavat, toivelistalla olisi vasenjalkainen vasen laitapakki kirittäjänään Perälä. Tämä pelaajatyyppi on toki sen luokan harvinaisuus, että laatupelaajan löytäminen muuten kuin tuurilla, on vajavaisella budejetilla melkoista toiveajattelua. Kysykää, vaikka hupilupilta tai harjoitusvastustajalta.

Keskikenttä huutaisi luotettavaa annanhenkistä pohjapelaaja. Tämä olisi kaikkein tärkein hankinta, koska se antaisi huimasti pelivaraa loppu kokoonpanon muokkaukselle.

Veskari, topparit ja puolustava kk ovat jokaisen joukkueen selkäranka ja niiden päälle on helpompi rakentaa hyökkäyspeliä kuin päinvastoin. Naapurilta voi taas kysellä kuinka käy kun joukkueita rakennetaan hyökkäyspää edellä.

Yläkerrassa Espinosa tarvitsee työtelijäitä kavereita rinnalleen. Muzacki olisi varmasti oikein käyttistä myös liigassa. Ärtsiä parempaa on todella vaikeaa saada markkinoilta, huolimatta hänen ilmeisistä heikkouksistaankin.

442 systeemi vaatii väkisinkin sen, että toinen kärki tai toinen laituri on keskikenttää tukeva pallolliseen peliin pystyvä pelaaja, koska 2 kk keskustan pelurilla ei käytännössä voi pärjätä kun valtaosa vastustajista pelaa 3 kk-pelaajalla. Tästä syystä näkisin Lähteen mahdollisen unelmapaluun myötä hänet joko vasempana laiturina tai toisena kärkenä, en toisena kk keskustan vaihtoehtona. Kävi miten kävi toivoisin näihin rooleihin lähteentyyppisiä pelaajia eli mielummin monipuolisia sopeutuvia työmyyriä kuin duahtyypin yhden tempun spesialisteja.

Näitä ehtii pyörittämään ennen kauden alkua vielä niin moneen ketaan, että pää räjähtää.
pökkelö

Poissa Poissa


Vastaus #130 : 05.11.2019 klo 23:37:44

Pitkälti samoja latuja omat ajatukset kulkenut Räpymiehen ajatusten kanssa.
Kärkimiehistä vielä sen verran, että numerot hämäävät. Espin huikea maalimäärä ei kerro hyökkääjän kiltteydestä ja heppoisuudesta, joilla vielä pärjäsi heikkotasoisessa ykkösessä olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Veikkausliigassa on aikaa vähemmän parempien ja kovempien toppareiden puristuksessa.
Toiveissa kehitysalkeleita Espille talven aikana.

Ärtsin maalisaldo oli taas kovin vaatimaton siitä huolimatta, ettei mikään supertykki koskaan ole ollutkaan. Siitä huolimatta Ärtsin merkitys kentällä oli melkoinen.
Rajua työntekoa, karvausta, puolustamista, jolla auttoi joukkuetta. Teki vastustajan puolustukselle hikisiä hetkiä terävällä liikeellä ja oikea aikaisella kovuudella.
Muiden maalisarakkeet kaunistuivat Ärtsin duunista.

Joukkue huutaa Yateken kaltaista hyökkääjää, sillä vaikea uskoa nykyisen parin takovan maaleja tulevalla kaudella. Ärtsi pärjännee kovalla työllä, ja Espi menisi ykköskärjen kirittäjänä.
Lähde menisi hyökkäävänä keskikenttänä, jollaista toki 442 sapluunassa ei ole.
Narttu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #131 : 05.11.2019 klo 23:45:43

Lähde tosiaan sopisi melkeinpä toiseksi kärjeksi. Eikö Vepsussakin pelannut valeysiä? Vähän vetäytyvämpänä kärkenä, kun ei aina voi 4-4-2:llakaan pelata
Bniz

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 06.11.2019 klo 04:25:48

Mä olen Lähdettä viimeksi nähnyt varmaan tepsin paidassa, mutta en millään saa poikaa kärjeksi tai edes kympiksi. Nimenomaan tohon 442 formaatin toiseksi keskikentäksi tai 3 keskikenttäpelaaja kanssa semmoseen kivaan box2box rooliin. Matejn kanssa kivasti täydentäisi toisiaan. Joka pelipaikalle tarvitaan se yksi ns. hyvän liigatason peluri pl. maalivahti, jos Koponen ja toinen molareista jatkaa. Mieluiten vasenjalkainen laitapakki, vahvistus toppari osastolle, keskikentälle koodinimi Lähde, laitaan hyvä kahden suunnan laituri, kärkeen todellinen vahvistus. Nämä jos kaikki jatkaa, pl. Duah ja Moundi. Moundi ehkä, jos on tosiaan niin halpa, että mahtuu Lähteen varamieheksi.
kabinetti

Poissa Poissa


Vastaus #133 : 06.11.2019 klo 10:41:39

Näin unta että Moisanderi olis tullu Koposen kirittäjäksi
Räpymies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Kontu, TPS


Vastaus #134 : 06.11.2019 klo 12:33:57

Mä olen Lähdettä viimeksi nähnyt varmaan tepsin paidassa, mutta en millään saa poikaa kärjeksi tai edes kympiksi. Nimenomaan tohon 442 formaatin toiseksi keskikentäksi tai 3 keskikenttäpelaaja kanssa semmoseen kivaan box2box rooliin. Matejn kanssa kivasti täydentäisi toisiaan.

Olen katsellut Lähteen suorituksia myös Vepsussa ja Lähteen tragedia koko uran on ollut hänen monipuolisuutensa, mikä on tehnyt hänestä valmentajien luottomiehen, mutta aina siellä missä vene vuotaa ja tästä systä ihan kaikkea mitä Lähde olisi voinut liigapelaajana olla ei ole mielestäni nähty. Vepsussa hän taisi pelata kaikilla muilla paikoilla paitsi maalissa, topparina ja puhtaana kärkenä.

3 keskikentässä hän olisi mielestäni parhaimmillaan juuri box-to-box roolissa, mutta en näe häntä, varsinkaan Matin rinnalla 2 pelaajan keskikentässä omimmillaan. 442 sijoittaisin hänet vasemmaksi laituriksi, joka tukee selkeästi keskikenttä tai toiseksi hyökkääjäksi, joka tukee selkeästi keskikenttää.

No tämä on taas ihan puhdasta fantasymanagerointia, mutta sehän se mukavaa hommaa onkin.
Jasseri

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 06.11.2019 klo 12:35:10

!HUOM! jossain Vepsun pelissä loppukaudella (en muista missä, enkä tiedä miksi katsoin) Lähde oli topparina !HUOM!
Räpymies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Kontu, TPS


Vastaus #136 : 06.11.2019 klo 12:41:57

!HUOM! jossain Vepsun pelissä loppukaudella (en muista missä, enkä tiedä miksi katsoin) Lähde oli topparina !HUOM!

Taisi olla vain grafiikoissa, mutta pelasi vasempana pakkina. En ole ihan 100varma, mutta näin se mielestäni meni. Vepsun loppukaudella pelaajat oli vähän milloin missäkin kutakuinkin joka pelissä kun puolet jengistä oli loukkaantuneena tai pelikiellossa.
kabinetti

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 06.11.2019 klo 14:28:58

Ennen edellistä liigakautta joukkuetta vahvisti Antto Tapaninen, Ben McKendry, Elias Ahde, Aleksi Ristola ja Drago Milovic. Joten jos näihin sankareihin aletaan peilaamaan tulevia vahvistuksia, niin kovin paljon huonommin ei voi mennä. Silloin oli sokea luotto omiin divarivoittajiin, joista jotkut pärjäsivät, monet taas ei. Ehkä virheistä on opittu tälläkertaa
SalainenKurdi

Poissa Poissa


Vastaus #138 : 06.11.2019 klo 14:33:04

McKendryn ottaisin ilomielin takaisin
Söören

Poissa Poissa


Vastaus #139 : 06.11.2019 klo 15:29:36

Heitellään sopimuksettomien pelaajien nimiä ilmoille ja viisaammat saavat ampua alas, ja kertoa miten eivät lainkaan sovi Pikkaraisen tepsiin, mahdu budjettiin tai miten ovat jo varmoja siirtyjiä johonkin muualle: Matias Ojala, Obed Malolo, Akseli Ollila, Isaac Shaze, Keaton Isaksson.

Eipä näillä kuuhun taideta mennä, joten varmaan lyödään ulkomaanlottoa myös talven aikana pystyyn. Pikkis myös vaikuttaa ottavan mielellään pelaajia lainalle, joten ehkä joku lainakin olisi mahdollinen.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #140 : 06.11.2019 klo 16:24:28

Heitellään sopimuksettomien pelaajien nimiä ilmoille ja viisaammat saavat ampua alas, ja kertoa miten eivät lainkaan sovi Pikkaraisen tepsiin, mahdu budjettiin tai miten ovat jo varmoja siirtyjiä johonkin muualle: Matias Ojala, Obed Malolo, Akseli Ollila, Isaac Shaze, Keaton Isaksson.
Ollila ja Malolo kyllä menisivät Pikkaraisen pelitapaan ja TPS ymmärtääkseni viime talvena jo Ollilasta jollain tasolla kiinnostunut olikin.

Isakssonin ja Ojalaa en kyllä näe oikein Pikkaraisen fudiksess mitenkään käyttökelpoisina. Tai Isaksson kyllä varmasti menisi hyvin, mutta hänelle ideaalia roolia ei oikein tuosta 4-4-2 löydy, jollei toisena ns. alempana kärkenä pelaisi.
ntorvi

Poissa Poissa


Vastaus #141 : 06.11.2019 klo 17:48:06

Yateken ja/tai McKendryn paluu toiveissa. Yatekelle ei ilmeisesti kauheasti vastuuta Itävallassa ole tullut ja McKendry tällä hetkellä ilman sopparia. Allekirjoittaneella aiheuttaisi orastavaa stondista kyllä kumman vaan signaus.
Erkka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, RFC Liége


Vastaus #142 : 06.11.2019 klo 18:30:05

Yateken ja/tai McKendryn paluu toiveissa. Yatekelle ei ilmeisesti kauheasti vastuuta Itävallassa ole tullut ja McKendry tällä hetkellä ilman sopparia. Allekirjoittaneella aiheuttaisi orastavaa stondista kyllä kumman vaan signaus.
McKendry purki sopimuksensa, kun hajotti olkapäänsä toukokuun lopulla niin pahasti, että koko kausi oli siinä. Ilmeisesti palannut Kanadaan. Pelaamista tuskin lopettanut, mutta tällä hetkellä ollut puoli vuotta pelaamatta. Yateke pelaillut säännöllisesti Itävallan kakkostasolla. Maalitahti tosin ei ihan sama ole ollut kuin Veikkausliigassa.
Romelun 24 tuumaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: https://youtu.be/l7ixU_PGAH8


Vastaus #143 : 06.11.2019 klo 22:59:44

Ben McKendryllä edelleen Twitterissä TPS pelipaita päällä, location Finland ja saatetekstinä "TPS" joten eiköhän tämä ole selvä.

McKendryn paluulle Ylos
Herstein

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #144 : 06.11.2019 klo 23:02:15

McKendry olisi ihan hyvä rotaatiomies, mutta ei tuo kyllä mikään Matin korvaaja tai keskikentän ykkösratsu ole.
toivotaara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #145 : 07.11.2019 klo 21:44:07

Tulipa vierailtua pitkästä aikaa Gant-akatemian sivuilla. Missä viilettävät Kasperi Tuomi ja Bamo Ahmadi? Minkäänlaista vastuuta ei viime kaudella avautunut. Entäpä mikä on Erik Mirelin tilanne? Raumalla vaikutti viime kaudella. Onko Tepsillä käyttöä alkavalla kaudella?
Zabala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Turun Palloseura


Vastaus #146 : 07.11.2019 klo 21:48:09

Tulipa vierailtua pitkästä aikaa Gant-akatemian sivuilla. Missä viilettävät Kasperi Tuomi ja Bamo Ahmadi? Minkäänlaista vastuuta ei viime kaudella avautunut. Entäpä mikä on Erik Mirelin tilanne? Raumalla vaikutti viime kaudella. Onko Tepsillä käyttöä alkavalla kaudella?

Bamo Ahmadi ainakin dominoi Nelosessa kakkosen riveissä menneellä kaudella ja Tuomellekin kertyi näköjään jokunen peli siellä.
Söören

Poissa Poissa


Vastaus #147 : 07.11.2019 klo 21:58:35

Tuomi pelasi raporttien mukaan hyvän alkukauden Salpassa, mutta armeija ilmeisesti sotki loppukauden. Mirelistä joku kirjoitti tänne vähän aikaa sitten, että valittiin kauden parhaaksi pelaajaksi Pallo-iiroissa. Siitä en osaa sanoa, onko kummallakaan kaverilla potentiaalia veikkausliigapelaajaksi asti.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2019 klo 22:05:16 kirjoittanut Söören »
-futari-

Paikalla Paikalla


Vastaus #148 : 08.11.2019 klo 07:43:24

Tuomi pelasi raporttien mukaan hyvän alkukauden Salpassa, mutta armeija ilmeisesti sotki loppukauden. Mirelistä joku kirjoitti tänne vähän aikaa sitten, että valittiin kauden parhaaksi pelaajaksi Pallo-iiroissa. Siitä en osaa sanoa, onko kummallakaan kaverilla potentiaalia veikkausliigapelaajaksi asti.


Mitä olen raumalaisten topikista lukenut niin siellä ihmeteltiin Mirelin valintaa parhaaksi pelaajaksi. En sitten osaa sanoa, onko ihmettelyillä perää vai ei. Olisi kyllä silti aika kova harppaus kakkosen miehestä veikkausliigaan. Nythän on talvi aikaa treenata ja sitten voi katsoa, onko potentiaalia vai ei.
TPS100

Poissa Poissa


Vastaus #149 : 08.11.2019 klo 08:09:37

McKendryn ottaisin ilomielin takaisin
Samat sanat! Pelasi hyvän kauden vaikeissa oloissa. Asenne aina kohdallaan, todella teki töitä joukkueen eteen.  Maalinteossa oli vähän epäonnekas, vaikka pääsi hyvin vetopaikkoihin. Jos Matej jäisi ja Mckendry saataisiin, niin keskikenttä olisi hyvällä mallilla.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 73
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines