FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2020 klo 01:48:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: Jornada 11  (Luettu 2875 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Japanilaiset samurait, hollantilaiset, Red Bull.


Vastaus #50 : 31.10.2019 klo 01:05:10

Itsekin joutuu monien tavoin olemaan samoilla linjoilla Starkin epäsuosittua mielipidettä vastaan.

Respectit hienosti asetellusta lauseesta Ylos

Lainaus
Jo sanottujen perusteluiden lisäksi pitää muistaa, että Atletico ei ole seura, jolta olisi realistista odottaa pokaaleja kovin tiuhaan tahtiin, koska La Ligassa tulee aina pelaamaan FC Barcelona (toki "aina" tässä kohtaa kyseenalainen sanavalinta..) ja Real Madrid ja Euroopasta pokaali nyt tulee jos on tullakseen ja tämä koskee seuraa kuin seuraa. Tämä luo aika mukavan pohjan kehittää seuran pelillistä kulttuuria ja identiteettiä ja tuoda Atleticoon Simeonen ja tämän taustaryhmän osaamista tuleville vuosille, niin pitkään kuin Cholo vain ikinä itse Madridissa viihtyy. Lähdön aika varmasti koittaa vielä joku päivä, mutta ei nyt muutaman Alaves-tasurin vuoksi.

Jinete ja kumppanit tuossa ansiokkaasti tekivät selkoa Atletin suuresta harppauksesta "isojen kerhoon" Cholon aikana. Tietystikään kyseessä ei ole vielä Barcelonan tai Realin numeroissa pyörivä lafka, mutta Wanda (ei Icardin vaimo) oli jo itsessään valtava harppaus kohti isojen poikien pöytää.

Jollain tavallahan sen on näyttävä odotuksissakin. Vaikka Atletico onkin historiallisesti ja identiteetiltään aina se kapinallinen luuseri-pikkuveli ollutkin, ja Cholo Simeone on persoonaltaan kapinamieltä luonut, on nähdäkseni näillä tuloilla ja taloudellisella flexailulla tultava jossain vaiheessa muutakin kuin haaveita ja hyviä yrityksiä.

Voin tietysti olla ihan väärässäkin, mutta mulle Atleticon pystit, stadionit ja isot liikkeet pelaajamarkkinoilla on edustanut kuvaa todellisesta isojen seuraan liittymisestä. Ei saman vanhan Patjatehtaan Poikien menoa, kuin aikaisemmin. Cholo on ollut, ja tulee aina olemaan, patsaan arvoinen pelastaja, mutta viimeisen parin kauden TOM pelillisellä puolella ei lupaile niitä isoja saavutuksia, joihin rahkeita Atleticossa olisi.

Pelityylistä puhuttaessa Simeone on jo jättänyt kädenjälkensä. Ja aikapäiviä sitten. Kurinalainen, isosti grindaava rottajengi muutamilla taito-ominaisuuksilla höystettynä. Atletico Madridilla on tällä hetkellä yksi futismaailman tunnistettavimpia pelityylejä, joten Cholon voisi sanoa luoneen perintönsä niinkin.

Onko sillä enää annettavaa Atleticolle? Kyllä se pystyy nähdyn tason about ylläpitämään, mutta entäs sen jälkeen?

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines