FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 15:22:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal Ykkönen (naiset)  (Luettu 35870 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kulmannurkka

Poissa Poissa


: 30.10.2019 klo 00:34:54

Millaisia mietteitä Futsal Ykkösestä naisten puolella? Onko huomattavia tasoeroja kahden eri lohkon välillä? Mitkä joukkueet ennakkosuosikkeja ja mitkä mielenkiintoisia silmällä pidettäviä? Miten sarjan taso kehittyy?
tamppaaja

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 30.10.2019 klo 21:59:17

Tälle vuodelle sarja jaettiin kahteen lohkoon (taloudellisesti varmasti hyvä ratkaisu) ja pelkästään nimiä tutkimalla etelälohko vaikuttaisi kovempi tasoiselta, mutta omat kokemukset vain pohjoislohkosta, joten niistä joukkueista pienet arviot:
FC Brändöpojkarna
Paljon kokemusta jalkapallon puolelta ja fyysisiä pelaajia, futsalin puolella varmasti opeteltavaa pelityylissä. Tulee olemaan kova joukkue vaikka hävisikin avauspelin Tarmolle selkeästi. Kaustisella kuitenkin voitti harjoitusturnauksen.
FC Botnia
Luopui sarjasta muutama viikko ennen sarjan alkua, harmillista.
FC Seinäjoki
Seinäjoella osataan pelata futsaliakin, ilmeisesti nuori joukkue ja uusia pelaajia haalittu futsalin puolelle. Hävisivät Brändölle harkkapelin, mutta sielläkin aletaan vasta hiomaan kuvioita kuntoon. Ei varmasti tule olemaan mikään heittopussi.
GBK
B-tytöissä SM-kultaa ja suomenmestari (Sievi) valmentaja Kimmo Mattila ruorissa, voidaan odoittaa todella kovaa porukkaa ja on sarjan ennakkosuosikkeja. Ensimmäisessä pelissä tuli tappio Kaustisella, mutta varmasti tullaan näkemään pelaaja vahvistuksia GBK:n edustuksen puolelta, sekä Kimmon taktiikoita jatkossa ja tulosta alkaa syntyä.
Kampuksen dynamo (kady 2)
Ykkösjoukkue pelaa liigaa, joten kakkosjoukkue ei voi sinne nousta? Yksi sarjan kovimmista joukkueista ehdottomasti ja varsinkin jos saavat vielä apuja liigaporukasta silloin tällöin.
KP-V etu
Kaustisella osataan kannustaa omia ja se tuleekin olemaan monelle joukkueelle vaikea vieraspelipaikka. Kp-v pelannut muutaman kauden ykköstä ja ollut keskikastia aikaisemmin, rutiini saattaa viedä voiton muutamasta nousijajoukkueesta.
KuPS futsal
Kuopiosta löytyy jalkapallo osaamista vaikka millä mitalla, nyt nähdään miten se yhdistyy futsalin puolella, mielenkiintoinen joukkue.
Kälviän Tarmo
Nousijajoukkue joka vei Brändöä mennen tullen, jos tulokseen on uskominen. Onko tässä sarjan yllättäjä joka vie vastustajia peli toisensa jälkeen, saa nähdä..
WJK Varkaus
Luopuivat sarjasta viikkoa ennen kauden alkua, hävetkää.

Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #2 : 30.10.2019 klo 22:17:17

KaDyn nimen alla pelaa käytännössä b-tyttöjen joukkue (pelaavat myös ikäluokkansa sarjassa) ja tarkemmin peluutuspolitiikkaa tuntematta on varmaankin tarkoitus pikemminkin saada näille nuorille silloin tällöin tilaisuuksia liigapeleihin, kuin kierrättää liigapelaajia ykkösessä. Pitkään ovat käsittääkseni yhdessä pelanneet hyvässä valmennuksessa ja voihan se pitkällekin sarjassa riittää. Mukavasti ainakin voitolla alkoi. Se on tietysti harmi että Riemu aseteltiin etelälohkon puolelle.

Kampuksen dynamo (kady 2)
Ykkösjoukkue pelaa liigaa, joten kakkosjoukkue ei voi sinne nousta? Yksi sarjan kovimmista joukkueista ehdottomasti ja varsinkin jos saavat vielä apuja liigaporukasta silloin tällöin.

Random1

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 06.11.2019 klo 11:29:29

Etelälohkosta veikkaan Fc Nokian, Ilves fs/2 ja Fc Halikon kilpailevan kärkipaikasta,EBK voi olla myös vahvoilla. Mad Max ei kahden ensimmäisen pelin perusteella tule olemaan yhtä vaarallinen kuin viime kaudella, toki kausi on vasta alussa.
Ihmettelen kovasti Ilveksen lippujen hintoja, 5e on kova hinta, eivät ilmeisesti kaipaa katsomoon väkeä. Samaan hintaan pääsee naisten liigaakin katselemaan esim YIlveksen peleihin.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2019 klo 11:57:56 kirjoittanut Random1 »
Kulmannurkka

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.11.2019 klo 23:57:28

Joo itsellänikin tietoa lähinnä pohjoislohkon joukkueista. Etelälohko tosiaan varmasti kovatasoisempi, mutta mielenkiintoista on sarjan edetessä nähdä, kuinka isot tasoerot kummassakin lohkossa on joukkueiden välillä. Itseni yllätti hieman Seinäjoen voimattomuus sarjan ekoilla kierroksilla. GBK tosiaan panostanut ja tänään se voitti Tarmon 6-4, vaikka kakkosessa oli otteluparin häviäjä muistaakseni aina. Liekö muutokset jo vaikuttaneen.
Vasarahai

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 08.11.2019 klo 00:58:26

Naisten futsalin tason kannalta ikävä ratkaisu joukkuemäärän nostaminen ja jakaminen kahteen lohkoon.

Etelälohkon joukkueista ei hirveästi ole tietoja, mutta veikkaisin Nokiaa ja Riemua korkealle.

Pohjoislohkon joukkueet enemmän tuttuja, mutta rohkenen väittää ettei liigaan asti ole sieltä rahkeita kenelläkään.

Lohkon voittajaksi veikkaisin KP-V etua, vaikka joukkueen/sarjan paras pelaaja on vaihtanut maisemaa, niin joukkueesta pitäisi löytyä riittävästi laatua voittamaan sarja.

Toiseksi tulee lopulta päätymään GBK. Alkukaudesta kone saattaa vielä tökkiä, sillä Mattilan laadukkaat futsalopit eivät välttämättä heti pure nuoriin tyttöihin ja tulosta rupeaa syntymään loppukaudesta.

Tämän jälkeen arvelen tulevan Kady2 sekä KuPS.

Näiden jälkeen taulukosta tulee löytymään Tarmo. Joukkueesta löytyy hyviä pelaajia, mutta joukkue ei mielestäni ole taktisesti riittävällä tasolla.

Samaan kastiin lukeutuu Vaasalainen Brandöpojkarna, mutta keskinäisen kohtaamisen vuoksi sijoitusta alempana.

Lohkon viimeiseksi tulee päätymään edelliskausien tapaan FC Seinäjoki. Pelkän hyvän maalivahdin turvin ei tulla pisteitä ottamaan.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #6 : 08.12.2019 klo 18:46:09

KaDyn gimmat painaa puhtaalla pelillä ja tänään lyötiin Kaustinen nollille. Toki ollut kotipainotteinen ohjelma, silti.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #7 : 05.01.2020 klo 16:20:08

Pohjoislohkon osalta voidaan tässä vaiheessa todeta KaDyn gimmojen olleen toistaiseksi aivan omaa luokkaansa. Loppuohjelmassa toki neljä peliä vieraissa ja vain yksi kotikentällä, mutta yksi tai todnäk kaksikaan tappiota ei riittäisi viemään sarjavoittoa, jonka ainoa uhkaaja on Kaustinen.
tamppaaja

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 17.01.2020 klo 00:00:15

Etelälohkosta ei paljoa juttuniekkoja täällä liiku, Halikko nyt näyttäisi vievän sen ja kova porukka heillä on heittää pohjoislohkon voittajaa vastaan.
Mielenkiintoista tulee olemaan, jos kady liigassa sattuisi toiseksi viimeiseksi pääsemään ja kady 2 häviäisi lohkovoittajien pelin niin silloinhan tulisi kady 1 vs 2, todella jännittävä taistelu varmasti..
Kaustinen hävinnyt tärkeät ottelut KuPS kotona ja kady vieraissa niin pitäisi kadyn melkoisesti kompuroida, että lohkovoitto olisi uhattuna.
GBK:lla mennyt tulokasjoukkueeksi ihan kohtuudella vaikka ei ole pystynyt kärkijoukkueilta paljoa pinnoja napsimaan.
Brändö ollut vahva piskuisessa kotisalissaan ja Tarmo on erikoisella pelityylillään aiheuttanut harmia ja hauskoja tilanteita, mutta eipä muuta.
Seinäjoki on yrittänyt kasvojenpesua pestaamalla uusia pelaajia loppukaudeksi, saa nähdä jos vielä kiusaavat joitakin vastustajia.
Ebba

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 27.01.2020 klo 09:01:34

Etelälohkossa Halikko hallinnut sarjaa yllättävänkin ylivoimaisella tavalla. Neljä kierrosta ennen sarjan päätöstä joukkueen ero takana tuleviin jo 12 pistettä, joten karsintapaikka lienee selviö. Periaatteessa Nokia ja sarjan pirtein yllättäjä Luja saattavat vielä kiilata ohi, mutta aikamoinen käänne täytyy tapahtua että näin kävisi. Taitaa Halikossa jo useamman vuoden junnupuolella hyvää työtä tehneen Tomi Tuomisen kädenjälki näkyä vahvasti myös tämän naisjoukkueen pärjäämisessä.
Nokia aloitti sarjan todella vahvasti voittaen alkukaudesta pelin toisensa jälkeen, mutta joulukuun jälkeen peli yskähdellyt ja ero Halikkoon kasvanut jo tavoittamattomaksi.
Sarjanousijat MU,EBK ja Luja pelanneet varsin pirteästi pystyen haastamaan ja napsimaan pisteitä sarjan kärkijoukkueiltakin. Erityisesti Huittisissa nimenomaan lajiosaaminen hyvällä tasolla ja plussaa hyvin järjestetyistä ottelutapahtumista.
Nousijoista RaiFu oli alkukaudesta sarjan pisteautomaatti, mutta joulun jälkeen useampi voitto nostanut joukkueen pois häntäpaikalta. Alkukausi kenties vielä opettelua sarjan rytmiin, mutta loppukautta kohti tulostakin syntynyt.
Ilves/2:lta saattoi odottaa enemmänkin, yhteistyö liigaryhmän kanssa antanut mahdollisuuden pelaajaliikenteeseen molempiin suuntiin.
Viime kauden liigajoukkue Riemu ja liigakarsintoihin yltänyt Mad Max veikattiin täälläkin ennen kautta sarjan kärkitaistoon, mutta molemmat ajautuneet yllättäen taisteluun putoamista vastaan.

Jos ei mitään yllättävää käännettä kummassakaan lohkossa loppukaudesta tapahdu, karsinnat pelataan Halikon ja KaDy/2:n kesken. Mielenkiintoiseksi tuon parin tekee tosiaan se että KaDy:n liigajoukkue tällä hetkellä liigassa karsijan paikalla, joten parhaassa tapauksessa päästäisiin näkemään kiihkeä taisto liigapaikasta välillä KaDy - KaDy/2
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #10 : 27.01.2020 klo 12:05:13

Mielenkiintoiseksi tuon parin tekee tosiaan se että KaDy:n liigajoukkue tällä hetkellä liigassa karsijan paikalla, joten parhaassa tapauksessa päästäisiin näkemään kiihkeä taisto liigapaikasta välillä KaDy - KaDy/2

Itselläni ei ole tietoa tai aavistustakaan sen suhteen, mikä on seuran lähestymistapa tähän jopa todennäköiseen skenarioon, mutta tottahan sellainen varmasti mietinnän alla jo on. Joka tapauksessa ulkomuistista heitettynä ainakin 3-4 b-tyttöjen (a.k.a KaDy/2) pelaajaa on esiintynyt enemmän tai vähemmän vakituiseen myös kauden liigapeleissä ja lienee ilmeistä, että KaDyn edustuksen runko (millä sarjaportaalla sitten pelaakaan) koostuukin jo ihan seuraavilla kausilla näistä nuorista.
Kim

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 28.01.2020 klo 18:55:38

Etelä-lohkossa FC Halikko hoitelee itsensä karsinnoista Liigaan.  

Lisää päättäjien ratkaisuja voi vain odotella, jos tosiaan kävisi siten, että Kady olisi Liigassa karsijan paikalla. Kannattaako silloin edes karsintoja pelata, koska Kady2 ei kuitenkaan voi 2-joukkueena Liigaan nousta, vaan sitten pitää keksiä uusi seuran nimi ja pelaajat siirtyisivät sen alaisuuteen, jotta ko. joukkue voisi liigaa pelata.

Olisi tosiaan ollut mielenkiintoista nähdä ns. lohkojen ristiin karsinta (esim. A1/B2 ja A2/B1), kun kerran pohjoinen menetti vielä pari joukkuetta ennen sarjan alkua, niin heille tuli tosi tynkä sarja :(

FC Nokia jatkaa hyvää junioritoimintaa ja ajaa loppukauden nuoria/uusia pelaajia edustusrinkiin, sekä jatkaa pelaajavirtaa Euroopan kentille :)

FC Nokia siirtelee pelaajia Euroopan pääsarjoihin :)

https://fcnokia.sporttisaitti.com/?x306852=734271

« Viimeksi muokattu: 28.01.2020 klo 19:02:53 kirjoittanut Kim »
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #12 : 29.01.2020 klo 20:53:32


FC Nokia siirtelee pelaajia Euroopan pääsarjoihin :)

https://fcnokia.sporttisaitti.com/?x306852=734271


Ylos  Paikka maajoukkueessa on käytännössä selviö ja syksyllähän alkaa EM-karsinnat.

tamppaaja

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 10.02.2020 klo 09:19:04

Tulihan sieltä etelälohkosta lajitietäjiä kertomaan, hieno homma!

Pohjoislohkon sijoitukset alkaa olemaan selvillä kun 2-3 ottelua on enää jäljellä (GBK pelannut kaikki pelit). Kady vie sarjan, jos ei hirveästi kompuroi lopuissa peleissä. Kaustinen toinen ja Kuopio kolmas. Olisi ollut mukava nähdä taistelua sarjavoitosta Kaustisella joukkueiden viimeisessä kohtaamisessa.

Näin jälkikäteen tällainen olisi ollut hyvä vaihtoehto ja samalla oltaisiin nähty lohkojen mahdollinen tasoerokin:


Olisi tosiaan ollut mielenkiintoista nähdä ns. lohkojen ristiin karsinta (esim. A1/B2 ja A2/B1), kun kerran pohjoinen menetti vielä pari joukkuetta ennen sarjan alkua, niin heille tuli tosi tynkä sarja :(

Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #14 : 16.02.2020 klo 14:55:29

KaDy voitti tänään Kaustisilla ja varmisti lohkon ykköstilan ennen kahta viimeistä otteluaan. Sarjavoitto putipuhtaalla pelillä olisi komea juttu ja siihen on tietysti varsin hyvät mahdollisuudetkin.
Vasarahai

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 16.02.2020 klo 15:06:39

KaDy voitti tänään Kaustisilla ja varmisti lohkon ykköstilan ennen kahta viimeistä otteluaan. Sarjavoitto putipuhtaalla pelillä olisi komea juttu ja siihen on tietysti varsin hyvät mahdollisuudetkin.
Hieno ja jännittävä ottelu kaikinpuolin. Hyvin on Kytölä saanut nuoret tytöt pelaamaan välillä oikein näyttävää futsalia. Muutaman vuoden kuluttua voisi olla tuolla ryhmällä asiaa liigakentillekkin.

Yleisömäärä oli myös kiitettävä naisten peliin, 178 katsojaa paikalla.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #16 : 04.03.2020 klo 10:27:01

Mitenkäs nämä karsinnat Halikon ja KaDy/2:n välillä menevät: yhteistulos vaiko paras kolmesta ja mahdollisen ratkaisevan ottelun kotietu arvalla?
Ebba

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 04.03.2020 klo 13:00:10

Mitenkäs nämä karsinnat Halikon ja KaDy/2:n välillä menevät: yhteistulos vaiko paras kolmesta ja mahdollisen ratkaisevan ottelun kotietu arvalla?
Kahden ottelun yhteistuloksella. Ottelut aloitetaan sarjassa vähemmän pisteitä/ottelu keränneen kotona ja ratkaiseva ottelu paremman kotikentällä.
Tulospalvelun mukaan ottelut aloitetaan Halikossa tulevana sunnuntaina 8.3 ja ratkaiseva ottelu Jyväskylässä Monnarilla 15.3

Molemmat joukkueet tahkosivat läpi sarjojensa ilman tappioita. KaDy marssi Kytölän johdolla vakuuttavasti läpi kauden voitosta voittoon, Halikolla tilillä 14 voittoa ja 2 tasuria. Molempien ollessa täysin ylivoimaisia omissa lohkoissaan, varmasti oikeat joukkueet ansainneet paikan karsinnoissa.
 
tamppaaja

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 04.03.2020 klo 17:37:29

Tuli laitettua arviot pohjoislohkon joukkueista niin laitetaan nyt mielipide kauden päätyttyä:
FC Brändöpojkarna
Pisti hyvin kampoihin monelle joukkueelle ja varsinkin kotonaan oli vaikeasti voitettavissa. Vielä kehittymistä erikoistilanteisiin niin ensi vuonna saattaa löytyä pari sijaa ylempää.
FC Seinäjoki
Sanoin ennen kauden alkua ettei tule olemaan mikään heittopussi, mutta sitä juuri oli. Joukkueesta löytyy yksi sarjan parhaimmista maalivahdeista minkä ansiosta pelit eivät revenneet ihan hirmuisesti. Eiköhän Seinäjoki kuitenkin sarjapaikan saa uusia kabinetin kautta.
GBK
Kauden pahin pettymys omasta mielestäni, alku oli ihan lupaavan oloista, mutta kehitystä ei tapahtunut kauden mittaan ja sitten ilmeisesti pelaajat karkasi jalkapallon puolelle. Hyvä asia oli kun raportteja, ennakoita ja videoita tuli, harmitti vähän kuitenkin kun jo ennakoissa seliteltiin tulevaa tappiota.
Kampuksen dynamo
Puhtaalla pelillä lohkovoitto, eipä siinä ole paljon selittelemistä, vielä kun karsintapeleissä pääsee näkemään saako kadyläiset pidettyä yhden joukkueen liigassa.
KP-V etu
Alkukausi oli vähän yskähtelyä, loppua kohden parani vaikka kadyltä ei kotona saanutkaan pisteitä napattua. Selkeitä kakkosia ja ensi kaudella tosissaan haastamaan kärkiporukoita.
KuPS futsal
Kuopiossa myös mentiin eteenpäin kauden edetessä, fyysinen ja taitava joukkue jolla on tulevaisuudessa hyvät mahdollisuudet edetä karsintoihin tai mitä ne sitten taas seuraavina vuosina on.
Kälviän Tarmo
Eipä yllättänyt muuten kuin erikoisella pelityylillään. Lahjakkaita pelaajia muutamia, mutta tarvitsevat futsalista tietävän valmentajan penkille, jotta saisivat parempaa menestystä.
Kim

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 18.05.2020 klo 15:05:19

Tässä listattuna 2020-2021 naisten Ykköseen ilmoittautuneet (maksaneet):

Muutamia "omituisuuksia":
* KPV-etu noussee vielä liigaan (mutta missä on Kady/2 - vai tuleeko uusi seura)
* missä on RaiFu, FC Seinäjoki, GBK
* uusia nousijoita FS Tawastia, FC Sport/2 ja TU/Nice..............eikö jostain vielä löytyisi muutama lisää -tuolla määrällä surkeata pelata kahdessa lohkossa...........tulee tosi vähän pelejä, ellei pelaa esim. 3-kertaisen sarjan.

EBK
MAD MAX
FC Nokia
MU
FS TAWASTIA
Ilves/FS 2
LLuja

Liikunnan Riemu
KuPS Naiset
FC Sport-j/2
KP-V etu / Kady/2
Tarmo
TU/Nice
FC Brändöpojkarna
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #20 : 14.11.2021 klo 15:44:48

Ei näy kausitopikkia ainakaan pikaisesti vilkaistuna olevan (tai haen takkini mikäli on) niin pakko tulla kehaisemasn tuota meininkiä KuPS:n osalta. Nättiä katottavaa ja striimi suht. kelvollinen, kuuluu hyvin pelaajien äänet ja katsomosta yleisönkin ääniä välillä. Maalibiisinä soi "Meiltähän tämä käy!" jota saakin soitella yhtenään.

Kysymys paremmin lajissa mukana oleville, onkos nämä kaikki pelit jossain ahtaissa koulun saleissa ja missä käy eniten yleisöä? Pelataanko europelejä? Joskus käynyt katsomassa just vastaavantyylisessä paikassa mistä striimikin on niin siellä oli kuumaa & kylmää juomaa ja kotitekoisia pikkupurtavia. Mikä on yleensä tapahtumien palvelutaso ja vaihteleeko valikoimat paljonkin?

Pitänee täällä etelässä käydä katsomassa joku neutraali matsi testimielessä niin onkos suosituksia "kanttiinin" ja katsomo-olosuhteiden perusteella mikä seura osaa järjestää matsit toimivasti ja pelikin on suht. viihdyttävää?
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #21 : 06.03.2022 klo 11:01:00


Runkosarja paketissa ja neljä parasta ratkovat keskenään suoran liiganousun ja liigakarsinnan paikat:

Lohko A:
PU-62, Mikkeli
EBK, Espoo

Lohko B:
FC OPA, Oulu
KuPS, Kuopio

Sen verran jännäksi meni A-lohkossa, että MadMax oli EBK:n kompuroitua omassa päätöspelissään kakkospaikassa kiinni vielä runsaat 3 minuuttia ennen loppua, mutta kun PEPO tasoitti loppulukemiksi 2-2, jäi EBK sarjataulukossa pisteen verran edelle ja eteni loppukahinoihin.  Saas nähdä laajeneeko naisten futsal-liiga pitkästä aikaa Itä-Suomen puolelle, saako GFT paikallisen kilpailijan vai nouseeko Oulu takaisin liigakartalle.

Otteluparit EBK vs. FC OPA ja PU-62 vs. KuPS.
cougaref

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 06.03.2022 klo 12:04:24

Runkosarja paketissa ja neljä parasta ratkovat keskenään suoran liiganousun ja liigakarsinnan paikat:

Lohko A:
PU-62, Mikkeli
EBK, Espoo

Lohko B:
FC OPA, Oulu
KuPS, Kuopio

Sen verran jännäksi meni A-lohkossa, että MadMax oli EBK:n kompuroitua omassa päätöspelissään kakkospaikassa kiinni vielä runsaat 3 minuuttia ennen loppua, mutta kun PEPO tasoitti loppulukemiksi 2-2, jäi EBK sarjataulukossa pisteen verran edelle ja eteni loppukahinoihin.  Saas nähdä laajeneeko naisten futsal-liiga pitkästä aikaa Itä-Suomen puolelle, saako GFT paikallisen kilpailijan vai nouseeko Oulu takaisin liigakartalle.

Otteluparit EBK vs. FC OPA ja PU-62 vs. KuPS.


Kyseessä taitaa olla kuitenkin jatkosarja kaikki kaikkia vastaan otteluparien sijaan.
roippa

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 09.03.2022 klo 19:58:51

Kyseessä taitaa olla kuitenkin jatkosarja kaikki kaikkia vastaan otteluparien sijaan.

Kyllä. "Naisten Futsal-Ykkösen jatkosarjan voittaja nousee Naisten Futsal-Liigaan kaudelle 2022-2023. Jatkosarjan 2.sijoittunut joukkue jatkaa Naisten Futsal-Liigan karsintaan."
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #24 : 27.03.2022 klo 13:40:36

EBK tekee selvää jälkeä Kuopiossa, tauolle 1-5 eikä paremmasta ole jäänyt mitään epäselvyyttä.

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa