FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.01.2020 klo 11:48:27 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal Ykkönen (naiset)  (Luettu 3918 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kulmannurkka

Poissa Poissa


: 30.10.2019 klo 00:34:54

Millaisia mietteitä Futsal Ykkösestä naisten puolella? Onko huomattavia tasoeroja kahden eri lohkon välillä? Mitkä joukkueet ennakkosuosikkeja ja mitkä mielenkiintoisia silmällä pidettäviä? Miten sarjan taso kehittyy?
tamppaaja

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 30.10.2019 klo 21:59:17

Tälle vuodelle sarja jaettiin kahteen lohkoon (taloudellisesti varmasti hyvä ratkaisu) ja pelkästään nimiä tutkimalla etelälohko vaikuttaisi kovempi tasoiselta, mutta omat kokemukset vain pohjoislohkosta, joten niistä joukkueista pienet arviot:
FC Brändöpojkarna
Paljon kokemusta jalkapallon puolelta ja fyysisiä pelaajia, futsalin puolella varmasti opeteltavaa pelityylissä. Tulee olemaan kova joukkue vaikka hävisikin avauspelin Tarmolle selkeästi. Kaustisella kuitenkin voitti harjoitusturnauksen.
FC Botnia
Luopui sarjasta muutama viikko ennen sarjan alkua, harmillista.
FC Seinäjoki
Seinäjoella osataan pelata futsaliakin, ilmeisesti nuori joukkue ja uusia pelaajia haalittu futsalin puolelle. Hävisivät Brändölle harkkapelin, mutta sielläkin aletaan vasta hiomaan kuvioita kuntoon. Ei varmasti tule olemaan mikään heittopussi.
GBK
B-tytöissä SM-kultaa ja suomenmestari (Sievi) valmentaja Kimmo Mattila ruorissa, voidaan odoittaa todella kovaa porukkaa ja on sarjan ennakkosuosikkeja. Ensimmäisessä pelissä tuli tappio Kaustisella, mutta varmasti tullaan näkemään pelaaja vahvistuksia GBK:n edustuksen puolelta, sekä Kimmon taktiikoita jatkossa ja tulosta alkaa syntyä.
Kampuksen dynamo (kady 2)
Ykkösjoukkue pelaa liigaa, joten kakkosjoukkue ei voi sinne nousta? Yksi sarjan kovimmista joukkueista ehdottomasti ja varsinkin jos saavat vielä apuja liigaporukasta silloin tällöin.
KP-V etu
Kaustisella osataan kannustaa omia ja se tuleekin olemaan monelle joukkueelle vaikea vieraspelipaikka. Kp-v pelannut muutaman kauden ykköstä ja ollut keskikastia aikaisemmin, rutiini saattaa viedä voiton muutamasta nousijajoukkueesta.
KuPS futsal
Kuopiosta löytyy jalkapallo osaamista vaikka millä mitalla, nyt nähdään miten se yhdistyy futsalin puolella, mielenkiintoinen joukkue.
Kälviän Tarmo
Nousijajoukkue joka vei Brändöä mennen tullen, jos tulokseen on uskominen. Onko tässä sarjan yllättäjä joka vie vastustajia peli toisensa jälkeen, saa nähdä..
WJK Varkaus
Luopuivat sarjasta viikkoa ennen kauden alkua, hävetkää.

Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #2 : 30.10.2019 klo 22:17:17

KaDyn nimen alla pelaa käytännössä b-tyttöjen joukkue (pelaavat myös ikäluokkansa sarjassa) ja tarkemmin peluutuspolitiikkaa tuntematta on varmaankin tarkoitus pikemminkin saada näille nuorille silloin tällöin tilaisuuksia liigapeleihin, kuin kierrättää liigapelaajia ykkösessä. Pitkään ovat käsittääkseni yhdessä pelanneet hyvässä valmennuksessa ja voihan se pitkällekin sarjassa riittää. Mukavasti ainakin voitolla alkoi. Se on tietysti harmi että Riemu aseteltiin etelälohkon puolelle.

Kampuksen dynamo (kady 2)
Ykkösjoukkue pelaa liigaa, joten kakkosjoukkue ei voi sinne nousta? Yksi sarjan kovimmista joukkueista ehdottomasti ja varsinkin jos saavat vielä apuja liigaporukasta silloin tällöin.

Random1

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 06.11.2019 klo 11:29:29

Etelälohkosta veikkaan Fc Nokian, Ilves fs/2 ja Fc Halikon kilpailevan kärkipaikasta,EBK voi olla myös vahvoilla. Mad Max ei kahden ensimmäisen pelin perusteella tule olemaan yhtä vaarallinen kuin viime kaudella, toki kausi on vasta alussa.
Ihmettelen kovasti Ilveksen lippujen hintoja, 5e on kova hinta, eivät ilmeisesti kaipaa katsomoon väkeä. Samaan hintaan pääsee naisten liigaakin katselemaan esim YIlveksen peleihin.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2019 klo 11:57:56 kirjoittanut Random1 »
Kulmannurkka

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.11.2019 klo 23:57:28

Joo itsellänikin tietoa lähinnä pohjoislohkon joukkueista. Etelälohko tosiaan varmasti kovatasoisempi, mutta mielenkiintoista on sarjan edetessä nähdä, kuinka isot tasoerot kummassakin lohkossa on joukkueiden välillä. Itseni yllätti hieman Seinäjoen voimattomuus sarjan ekoilla kierroksilla. GBK tosiaan panostanut ja tänään se voitti Tarmon 6-4, vaikka kakkosessa oli otteluparin häviäjä muistaakseni aina. Liekö muutokset jo vaikuttaneen.
Vasarahai

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 08.11.2019 klo 00:58:26

Naisten futsalin tason kannalta ikävä ratkaisu joukkuemäärän nostaminen ja jakaminen kahteen lohkoon.

Etelälohkon joukkueista ei hirveästi ole tietoja, mutta veikkaisin Nokiaa ja Riemua korkealle.

Pohjoislohkon joukkueet enemmän tuttuja, mutta rohkenen väittää ettei liigaan asti ole sieltä rahkeita kenelläkään.

Lohkon voittajaksi veikkaisin KP-V etua, vaikka joukkueen/sarjan paras pelaaja on vaihtanut maisemaa, niin joukkueesta pitäisi löytyä riittävästi laatua voittamaan sarja.

Toiseksi tulee lopulta päätymään GBK. Alkukaudesta kone saattaa vielä tökkiä, sillä Mattilan laadukkaat futsalopit eivät välttämättä heti pure nuoriin tyttöihin ja tulosta rupeaa syntymään loppukaudesta.

Tämän jälkeen arvelen tulevan Kady2 sekä KuPS.

Näiden jälkeen taulukosta tulee löytymään Tarmo. Joukkueesta löytyy hyviä pelaajia, mutta joukkue ei mielestäni ole taktisesti riittävällä tasolla.

Samaan kastiin lukeutuu Vaasalainen Brandöpojkarna, mutta keskinäisen kohtaamisen vuoksi sijoitusta alempana.

Lohkon viimeiseksi tulee päätymään edelliskausien tapaan FC Seinäjoki. Pelkän hyvän maalivahdin turvin ei tulla pisteitä ottamaan.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #6 : 08.12.2019 klo 18:46:09

KaDyn gimmat painaa puhtaalla pelillä ja tänään lyötiin Kaustinen nollille. Toki ollut kotipainotteinen ohjelma, silti.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #7 : 05.01.2020 klo 16:20:08

Pohjoislohkon osalta voidaan tässä vaiheessa todeta KaDyn gimmojen olleen toistaiseksi aivan omaa luokkaansa. Loppuohjelmassa toki neljä peliä vieraissa ja vain yksi kotikentällä, mutta yksi tai todnäk kaksikaan tappiota ei riittäisi viemään sarjavoittoa, jonka ainoa uhkaaja on Kaustinen.
tamppaaja

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 17.01.2020 klo 00:00:15

Etelälohkosta ei paljoa juttuniekkoja täällä liiku, Halikko nyt näyttäisi vievän sen ja kova porukka heillä on heittää pohjoislohkon voittajaa vastaan.
Mielenkiintoista tulee olemaan, jos kady liigassa sattuisi toiseksi viimeiseksi pääsemään ja kady 2 häviäisi lohkovoittajien pelin niin silloinhan tulisi kady 1 vs 2, todella jännittävä taistelu varmasti..
Kaustinen hävinnyt tärkeät ottelut KuPS kotona ja kady vieraissa niin pitäisi kadyn melkoisesti kompuroida, että lohkovoitto olisi uhattuna.
GBK:lla mennyt tulokasjoukkueeksi ihan kohtuudella vaikka ei ole pystynyt kärkijoukkueilta paljoa pinnoja napsimaan.
Brändö ollut vahva piskuisessa kotisalissaan ja Tarmo on erikoisella pelityylillään aiheuttanut harmia ja hauskoja tilanteita, mutta eipä muuta.
Seinäjoki on yrittänyt kasvojenpesua pestaamalla uusia pelaajia loppukaudeksi, saa nähdä jos vielä kiusaavat joitakin vastustajia.
Ebba

Poissa Poissa


Vastaus #9 : eilen kello 09:01:34

Etelälohkossa Halikko hallinnut sarjaa yllättävänkin ylivoimaisella tavalla. Neljä kierrosta ennen sarjan päätöstä joukkueen ero takana tuleviin jo 12 pistettä, joten karsintapaikka lienee selviö. Periaatteessa Nokia ja sarjan pirtein yllättäjä Luja saattavat vielä kiilata ohi, mutta aikamoinen käänne täytyy tapahtua että näin kävisi. Taitaa Halikossa jo useamman vuoden junnupuolella hyvää työtä tehneen Tomi Tuomisen kädenjälki näkyä vahvasti myös tämän naisjoukkueen pärjäämisessä.
Nokia aloitti sarjan todella vahvasti voittaen alkukaudesta pelin toisensa jälkeen, mutta joulukuun jälkeen peli yskähdellyt ja ero Halikkoon kasvanut jo tavoittamattomaksi.
Sarjanousijat MU,EBK ja Luja pelanneet varsin pirteästi pystyen haastamaan ja napsimaan pisteitä sarjan kärkijoukkueiltakin. Erityisesti Huittisissa nimenomaan lajiosaaminen hyvällä tasolla ja plussaa hyvin järjestetyistä ottelutapahtumista.
Nousijoista RaiFu oli alkukaudesta sarjan pisteautomaatti, mutta joulun jälkeen useampi voitto nostanut joukkueen pois häntäpaikalta. Alkukausi kenties vielä opettelua sarjan rytmiin, mutta loppukautta kohti tulostakin syntynyt.
Ilves/2:lta saattoi odottaa enemmänkin, yhteistyö liigaryhmän kanssa antanut mahdollisuuden pelaajaliikenteeseen molempiin suuntiin.
Viime kauden liigajoukkue Riemu ja liigakarsintoihin yltänyt Mad Max veikattiin täälläkin ennen kautta sarjan kärkitaistoon, mutta molemmat ajautuneet yllättäen taisteluun putoamista vastaan.

Jos ei mitään yllättävää käännettä kummassakaan lohkossa loppukaudesta tapahdu, karsinnat pelataan Halikon ja KaDy/2:n kesken. Mielenkiintoiseksi tuon parin tekee tosiaan se että KaDy:n liigajoukkue tällä hetkellä liigassa karsijan paikalla, joten parhaassa tapauksessa päästäisiin näkemään kiihkeä taisto liigapaikasta välillä KaDy - KaDy/2
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #10 : eilen kello 12:05:13

Mielenkiintoiseksi tuon parin tekee tosiaan se että KaDy:n liigajoukkue tällä hetkellä liigassa karsijan paikalla, joten parhaassa tapauksessa päästäisiin näkemään kiihkeä taisto liigapaikasta välillä KaDy - KaDy/2

Itselläni ei ole tietoa tai aavistustakaan sen suhteen, mikä on seuran lähestymistapa tähän jopa todennäköiseen skenarioon, mutta tottahan sellainen varmasti mietinnän alla jo on. Joka tapauksessa ulkomuistista heitettynä ainakin 3-4 b-tyttöjen (a.k.a KaDy/2) pelaajaa on esiintynyt enemmän tai vähemmän vakituiseen myös kauden liigapeleissä ja lienee ilmeistä, että KaDyn edustuksen runko (millä sarjaportaalla sitten pelaakaan) koostuukin jo ihan seuraavilla kausilla näistä nuorista.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines