FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.11.2020 klo 04:23:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka on Hakan vuoden pelaaja 2020?
Michael Hartmann
Joonas Immonen
Jakob Tånnander
Jami Kyöstilä
Niklas Friberg
Ville-Valtteri Starck
Luiyi De Lucas
Henri Malundama
Jonas Häkkinen
Seth Saarinen
Jacob Bushue
Medo
Anton Popovitch
Tino Purme
Saibou Keita
Samuel Chidi
Antto Hilska
Leevi Antinaho
Akseli Lehtojuuri
Maximus Tainio
Salomo Ojala
Eero Markkanen
Jonni Thusberg
Liverpool

Sivuja: [1] 2 ... 51
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2020 - Mitäs tänne kuuluu?  (Luettu 299390 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


: 04.11.2019 klo 22:37:02


Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 61
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2015 Ykkösessä: 5.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: www.facebook.com/fchakavalkeakoski
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial
Instagram: https://www.instagram.com/fchakaofficial
Snapchat: Löytyy, osoitteesta ei hajua

KAUSI 2019

Hakan seurajohto asetti hyvissä ajoin ennen 85-vuotisjuhlaukautta tavoitteen, joka oli, no, juhlava. Haka aikoo nousta Veikkausliigaan kaudeksi 2020. Seurajohdon puheet olivat yllättävänkin avoimesti sillä kannalla, että nousu on ainoa tavoite kaudelle 2019.

Soraääniä löytyi, minä etunenässä. Yhtäältä olin sitä mieltä, että nousun pitääkin olla tavoite. Jos tavoittelee jotain muuta kuin nousua, saa usein jotain muuta kuin nousun. Toisaalta olin sitä mieltä, että nousutavoite asetettiin seuran ja Teemu Tainion näkökulmasta liian aikaisin. Seuran talous ei vieläkään ole terve, vaikka se onkin koko ajan vakaammalla ja vakaammalla pohjalla. Teemu Tainiolle kausi 2019 oli puolestaan ensimmäinen miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana.

Missään vaiheessa en toisaalta sanonut, että nousu ei voisi olla mahdollinen. Sitä se oli, mutta todennäköisenä en sitä pitänyt. Olin sitä mieltä, että Hakan pelatessa täysosumakauden, nousu voisi olla mahdollinen.
Sitä se toden totta oli. Täysosumakausi. Haka pelasi pistemäärällä mitattuna sellaisen ennätyskauden, jollaista ei Ykkösessä voi enää tehdä ilman, että sarjajärjestelmää muutetaan. Senkin jälkeen se on epätodennäköistä. 24 voittoa, kaksi tasapeliä, yksi tappio. Se on saldo, jollaista kukaan ei odottanut tässä maailmassa Hakalta viime kaudeksi. Ei kukaan. Kauden ainoa tappio tuli nousun varmistuttua let down –matsissa TPS:aa vastaan. TPS:aa, joka olisi millä tahansa mulla kaudella voittanut Ykkösen, jopa heittämällä. Nyt TPS jäi kakkoseksi 19 pisteen erolla Hakaan.

Hakan peli oli läpi kauden murhaavan tehokasta ja nautinnollisen viihdyttävää. Tainion miehistö piti palloa ja jos ei pitänyt, hankki sen itselleen takaisin niin ylhäällä kuin mahdollista. Elias Ahteen piti olla Hakan ykköshyökkääjä, mutta Salomo Ojala oli pelaaja, joka varasti shown. Ojala viimeisteli päällä, vasurilla ja oikealla. Ojala viimeisteli läheltä ja kaukaa. Ojala viimeisteli pilkulta ja pelitilanteista. Ojala viimeisteli kulmapotkuista. Ojala viimeisteli.

Ojalasta huolimatta Haka oli nimenomaan joukkue. Ehkä hyvähenkisin joukkue seuran 85-vuotisessa historiassa. Joukkue, joka hyödynsi Salomo Ojalan monipuolisuutta ihailtavalla tavalla. Hakan hyökkäyspeli oli hyvin varioitua, sitä hienosäädettiin vastustajien mukaan, mutta ennen kaikkea siinä riitti vaihtoehtoja, joiden edessä vastustaja toisensa jälkeen olivat ihmeissään.

Haka myös puolusti parhaiten hyökkäämällä siitä huolimatta, että sarjan paras toppari, Niklas Friberg, pelasi Hakan riveissä. Hakan pallollinen pelaaminen oli myös puolustamista.

Seuran talouden kannalta kausi ei voinut olla parempi. Katsomoissa oli väkeä enemmän kuin vuosiin, eikä Hakan tarvinnut hankkia kesken kauden yhtäkään pelaajaa seuran ulkopuolelta. Se säästi varmasti resursseja kaudeksi 2020. Se kertoo paljon Hakan kaudesta, että Samuel Mansourin ja Jean Fridolin Nganbe Nganben kaltaisten pelaajien loukkaantumisia ei tarvinnut paikata. Oman osansa tekee myös kausarikampanja, jonka myötä kauden 2020 kausikortteja on varattu jo yli 2500 kappaletta. Varauksia ovat tehneet sellaisetkin katsojat, jotka eivät tiedä, mikä on Tehtaan kenttä.
Kausi 2019 oli niin lähellä täydellistä kuin kausi voi olla.

KAUSI 2020

Hakalla on edessä ensimmäinen Veikkausliigakausi seitsemään vuoteen. Kaudella 2012 edellisen kerran Veikkausliigassa pelannut perinneseura lähtee luonnollisesti altavastaajana tulevaan kauteen, eikä olisi maailman suurin yllätys, jos Hakan visiitti Liigassa jäisi tällä erää yhden kauden mittaiseksi.

Toisaalta Hakan nostanut runko on pysynyt hyvin kasassa. Veikkausliigapaikka tuonee ainakin hetkellistä boostia myös yhteistyökumppanimyyntiin, joten rahaa voi olla joukkueen vahvistamiseksi käytössä aiempaa enemmän. Teemu Tainion johdolla Haka on varmasti yllätysvalmis nippu kaudella 2020 ja etenkin kotona Tehtaan kentällä Hakan pitää pystyä ulosmittaamaan kannattajistaan kaikki mahdollinen vastustajien pelaamisen hankaloittamiseksi.

Teemu Tainiota ei ole vielä testattu tilanteessa, jossa Haka rämpisi tappioputkessa. Sellainenkin saattaa olla edessä kaudella 2020 ja silloin Tainion motivointitaidot punnitaan.
Haka tarvitsee vahvistuksia kaudelle 2020 ja niitä on myös luvattu. Odotukset kaudelle määräytyvät totta kai niiden mukaisesti, mutta tätä kirjoitettaessa Hakan kannattajat voivat hyvin mielin uskoa siihen, että Hakalla on täysi mahdollisuus säilyä Veikkausliigassa kauden 2020 päätteeksi. Asiat näyttävät Valkeakoskella paremmilta kuin vuosiin, riippumatta siitä, miten kausi 2020 päättyy.

LOPPUTODISTUS 2019

MAALIVAHDIT


1 Santeri Aaltonen, 9+
- Salosta tullut maalivahti oli mies paikallaan. Hoiti ruutunsa mallikkaasti ja torjui sen mitä piti. Hakan maalivahdit olivat oikeastaan vähän epäedullisessa tilanteessa, sillä tekemistä oli vähän, eikä sellaisille katsomoa kohahduttaville ja pisteitä pelastaville torjunnoille ollut liian usein tarvetta. Antoi sen, mitä kauden alla tilattiin.

30 Joonas Immonen, 9
- Ehkä aavistuksen Aaltosen perässä nokkimisjärjestyksessä, mutta hoiti ruutunsa jälleen kerran. Pitkään Hakan mukana ollut maalivahti kehittyy jatkuvasti pienin askelin. Seuraavaksi Ykkösvahdin tontti Ykkösen alakerran joukkueesta tai Kakkosesta ja sitä kautta kohti ylempiä kenttiä?

35 Samu Lindgren, -
- Ei minuutteja, ei numeroa.

PUOLUSTUS

2 Jami Kyöstilä, 9½
- Yksi Hakan parhaista viime kaudella. Suomen Mitchell Weiser (No, ehkä Mitchell Weiser on Saksan Jami Kyöstilä) on kehittynyt valtavasti viimeisten vuosien aikana ja nyt poimitaan sen kehityksen hedelmiä. Todella vaarallinen hyökkäyssuuntaan ja vuorenvarma alaspäin. Jatkaa Hakassa ja ansaitsee ehdottomasti näyttöpaikkansa Veikkausliigassa. Loistava pelaaja.

3 Niklas Friberg, 10-
- Miinus numeron eteen tulee vähän hitaasta alusta. Talvikaudella ja ihan sarjakauden ensimmäisissä otteluissa oli hienoista hakemista uuden joukkueen jäsenenä, mutta jo toukokuun aikana Friberg löysi dominanssinsa, josta ei luopunut koko kauden aikana. Ykkösen paras toppari, johon Hakan puolustus pystyi nojaamaan joka ilta syyskylmille saakka.

4 Ville-Valtteri Starck 9½
- Ylivoimaisesti paras kautensa Hakassa. Hoiti ruutunsa jatkuvasti hyvällä tasolla ja muodosti Fribergin kanssa tasapainoisen toppariparin Mansourin loukkaannuttua. Uransa paras kausi.

5 Samuel Mansour, 9+
- Tainion hankkima arpalippu osoittautui luottamuksen arvoiseksi. Ei ehtinyt näyttämään välttämättä parastaan ennen loukkaantumistaan, mutta sen näki, että mies oli pala nousijajoukkuetta. Ei jatka Hakassa, joten hyvää jatkoa.

20 Henri Malundama, 10-
- Sympaattinen ”Mamba” oli vastustajille kaikkea muuta kuin sympaattinen. Koko ajan iholla puolustuspäässä ja aina karkaamassa hyökkäyspäässä. Tunteet paremmin kurissa kuin aiemmilla kausilla, mikä vähensi tilanteista pihalle höntyilyt lähes minimiin. Jatkosopimus oli ilouutinen, ansaitsee paikan Veikkausliigassa.

22 Noah Leong, 5½
- Kauden 2019 jäniskevennys löydettiin jenkeistä. (Käsittääkseni) ilmainen arpalippu ei tällä kertaa tuottanut voittoa, mutta ei pystynyt koomaamisillaan myöskään horjuttamaan nousutavoitetta. Ensimmäinen puoliaika Porissa Taiki Kagayaman vietävänä oli surkuhupaisaa katsottavaa. Yksi lohduttomimmista esityksistä Hakan joukkueessa sitten Jhon Caguan pelaamisen Lahdessa kaudella 2009.

KESKIKENTTÄ

6 Jacob Bushue, 10-
- Miinus tulee älyttömistä kuumenemisista, jotka aiheuttivat jopa vajaalla pelaamista (TPV-away). Ne eivät olleet kapteenille soveliaita. Muuten Bushue päälliköikin koko sarjaa ihan miten halusi. Riisti palloja, rakensi peliä ja niittasi siinä sivussa yhden maalinkin. Erinomainen hankinta jatkaa Hakassa myös kaudella 2020.

8 Jean Fridolin Nganbe Nganbe, 9-
- Paha loukkaantuminen söi parhaan terän, mutta hoiti ruutunsa silloin, kun kentälle pääsi. Ei avainpelaaja, mutta hyvä runkopelaaja joka tapauksessa. Hieno mies.

11 Erkka Helminen, 9+
- Taikuri Helminen sai vastuuta jälleen aika vaihtelevasti, mutta toi aina kentällä ollessaan Hakan hyökkäyspelaamiseen pelityylilleen ominaista arvaamattomuutta. Siitä todisteena ovat muun muassa viisi tarjoiltua maalisyöttöä kauden kuluessa.

14 Anton Popovitch, 10+
- Lopullinen läpimurtokausi miesten tasolla. Huimaa dominanssia jatkuvasti Hakan keskikentällä. Pallollinen osaaminen oli löytänyt seurakseen lisää ilkeyttä. Popovitch riisti palloja tilanteissa, joissa monilta olisi jäänyt riisto tekemättä, tai tuloksena olisi ollut rike ja vastustajan vapaapotku. Erikoistilannespesialisti jatkaa ensi kaudella Hakan riveissä ja yllättää monet Veikkausliigaa seuraavat, vaikka sukunimen moni jo tietääkin.

15 Tino Purme, 9+
- Tainion löyty Nurmijärveltä. Moni koskilainen piti nimen perusteella Purmetta keksittynä kaverina, mutta kauden aikana hänet opittiin tuntemaan monikäyttöisenä ja etenkin luotettavana rotaatiopelaajana. Kehittyi kauden aikana paljon ja kehittyy varmasti tulevaisuudessa lisää. Täydet mahdollisuudet kasvaa hyväksi Veikkausliigapelaajaksi.

16 Joona Kari 8-
- Roikkui mukana kentälle päästyään, mutta ei ollut vahvistus nousijajoukkueelle. Näytti paremmalta kuin oli Hakan muun joukkueen pelaamisen myötä. Ura jatkuu muualla, mikä on varmasti kaikkien kannalta paras vaihtoehto.

18 Joona Tapani 9-
- Jäi ehkä odotettua pienempään rooliin, mutta hoiti sen, oli se mikä tahansa, aina laadukkaasti kentälle päästyään. Taistelun ja periksiantamattomuuden ruumiillistuma. Joukkuepelaaja isolla J:llä.

21 Severi Keskitalo, -
Ei roolia, ei numeroa.

24 Leevi Antinaho, -
Sama.

HYÖKKÄYS

7 Antto Hilska, 10-
- Löysi roolinsa Hakan ryhmästä upeasti. Työteliäs laituri pelasi nöyrästi alaspäin Malundaman (ja muun joukkueen tukena), riisti palloja ja teki vähän tehojakin. Jos jalkapallossa jaettaisiin kakkossyöttöjä, olisi Hilska tehopörssissä korkealla. Oli käynnistämässä montaa sellaista hyökkäystä, jotka päätyivät otsikoihin Salomo Ojalan kautta.

9 Elias Ahde, 9-
- Loukkaantumiset ja Salomo Ojala kiusasivat. Tuli Hakaan oletettavasti ykköshyökkääjän töppöset mielessään, mutta jäi soittamaan kakkosviulua. Hoiti ruutunsa kentällä mukisematta, mutta maalintekijät muistetaan maaleistaan ja ne olivat tällä kaudella voittopuolisesti Ojalan heiniä. Jatkaa Ykkösessä KPV:n riveissä, mikä voi olla Ahteen kannalta hyvä juttu.

10 Samuel Chidi, 10-
- Yksi kovimmista yllättäjistä menneellä kaudella, enkä oikein ymmärrä edes miksi laitoin miinuksen perään. Ehkä viimeistelyssä olisi sitten voinut olla vielä himpun terävämpi. Nöyrä puolustussuuntaan, yllättävä hyökkäyssuuntaan. Erinomainen joukkuepelaaja.

17 Akseli Lehtojuuri, 8½
- Siinä ja tässä onko minuutteja tarpeeksi numeroa varten, mutta etenkin loppukauden esitykset olivat sellaisia, että ansaitsee maininnan. Hyvä ura edessä, jos jaksaa tehdä töitä.

19 Jonni Thusberg, 9+
- Röyhkeä laituri toi Hakan hyökkäyspelaamiseen hyvää ryminää kentällä ollessaan. Suoraviivainen ja nopea pelaaja oli hyvä lisä Tainion työkalupakkiin.

23 Salomo Ojala, 100000000000539935953535539585398539853895+
- Vittu mikä jätkä.

VALMENNUS

Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa. Teemu Tainio, Jallu Mäkelä, Asko Jussila ja Pauli Jussila muodostivat kvartetin, joka teki ihmeen. Yksi kaikkien aikojen nelikoista Hakan peräsimessä. Kiitos herroille.

ODOTUKSET KAUDELLE 2020

Odotukset ovat nousukauden jälkeen isot. Tuntuu siltä, että ensi kaudelle jatkavan joukkueen rungon potentiaalia ei edes täysin ulosmitattu kaudella 2019. Se lupaa paljon, etenkin jos hankinnassa olevat vahvistukset onnistuvat.

Samalla talouspuolesta pitää pitää edelleen huolta. Haka ei voi lähteä kilpavarusteluun niin, että mahdollinen putoaminen takaisin Ykköseen vaarantaisi seuran talouden. Hakan pitää tunnistaa realiteetit, omat vahvuudet ja mahdolliset uhkakuvat. Olli Huttusen johdolla Hakan seurajohto on isojen asioiden ääressä. Edessä on upea mahdollisuus palauttaa Haka pysyväksi palaksi Veikkausliigaan. Nyt on aika etsiä keinot siihen mahdollisuuteen tarttumiseksi.

Kannattajat voivat olla toiveikkaita. Sarjassa säilyminen on täysin mahdollista.
« Viimeksi muokattu: 08.09.2020 klo 10:30:51 kirjoittanut Rikkiviisas »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #1 : 04.11.2019 klo 23:20:36

Varaus.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #2 : 04.11.2019 klo 23:20:41

Varaus.
voseli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #3 : 05.11.2019 klo 07:13:53

Varaan oikeuden ensimmäiseen viestiin.
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 05.11.2019 klo 07:30:06

Varaan oikeuden kiittää Vastista jälleen kerran!
ursus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #5 : 05.11.2019 klo 08:07:19

Henkalle jatkosopimus Ylos
http://fchaka.fi/?p=8737
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #6 : 05.11.2019 klo 08:45:28

Mamban jatko on kyllä hieno uutinen. Kundi on ansainnut ehdottomasti saumansa Hakan liiganipussa. Ylos
quinton

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 05.11.2019 klo 09:50:55

Tervehdin sekä tulevaa liiga-kautta että Mamban jatkoa suurella ilolla.

Hakalla on nyt koossa sopimukset käytännössä koko viime kauden avauskokoonpanon kanssa, mikä on erittäin hieno asia. Kaikki olivat äärimmäisen tärkeitä pelaajia ja tulevat sitä myöskin monella tapaa olemaan ensi kaudellakin. Moni pelaaja viime kauden nipusta on ehdottomasti ansainnut paikkansa liigajoukkueessa. Hakalla oli 2019 kauteen lähtiessä paletti hyvin kasassa ja runko selkeästi koossa jo varhain talvella ja nyt ennen kautta 2020, on sama ryhmä lukittuna jo vielä hivenen aiemmin. Motivaation ja haasteiden puutteesta ei varmasti myöskään tarvitse huolta kantaa ja sarjatason nosto on varmasti monelle menneellä kaudella kehistysaskelia ottaneelle, mitä parhain asia jatkaa eteenpäin sekä henkilökohtaisesta näkökulmasta kuin myös joukkueenkin kannalta.

Kirjoitellaanpa lisää myös ajan kanssa sitten aikanaan Ylos
Markisio

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 05.11.2019 klo 10:56:58

Tervetuloa takaisin liigaan! Perinteikäs joukkue on enemmän kuin tervetullut, varsinkin kun se näyttää tapahtuvan kestävällä pohjalla. Toivotaan että joukkue kuitenkin vahvistuu (maltillisesti ja talouden ehdoilla) sen verran, että on tullut jäädäkseen. Mielenkiintoinen seura, eikä mikään rahalla tehty nousu.
Kutvonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valioliiga-RoPS


Vastaus #9 : 05.11.2019 klo 12:46:53

Mukava nähdä Suomen ykkösjoukkue jälleen siellä, minne se kuuluukin eli korkeimmalla sarjatasolla. Ylos
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yhteisöjäni ja arvojani edustavat


Vastaus #10 : 05.11.2019 klo 13:01:15

https://youtu.be/cuPmUD0_l90
mooses pessi

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 05.11.2019 klo 14:15:27

Mukava nähdä Suomen ykkösjoukkue jälleen siellä, minne se kuuluukin eli korkeimmalla sarjatasolla. Ylos

Juurikin näin. Ja kärsimättömästi odotellaan Vastiksen avausta.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #12 : 05.11.2019 klo 15:00:46

Topikki haltuun. Kyllä on hianoo. Vastapallolle viikon loma, jotta jää aikaa kirjoittaa avaus. Heti olikin hyviä sopimusuutisia.

Missä viipyy lasku hyväntekeväisyyskausareista?
« Viimeksi muokattu: 05.11.2019 klo 22:50:42 kirjoittanut Homer »
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #13 : 05.11.2019 klo 15:18:51

Kuten joku jo mainitsikin, käytännössä koko menneen kauden avauskokoonpano tehnyt jatkosopparit, mikä on mahtava asia. Taso riittää nimittäin heittämällä liigaan.
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #14 : 05.11.2019 klo 17:05:34

Paluulle Ylos

Helmisen nimi löytyy Pelaajayhdistyksen pelaajapörssistä. Ilmeisesti mittaa oman arvonsa ja Haka ei ainakaan heti ole lyönyt (tarpeeksi hyvää)sopimustarjousta naaman eteen.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #15 : 05.11.2019 klo 17:35:28

Missä viipyy lasku hyväntekeväisyyskausareita?

Laskuja lähetetään sysäyksittäin. Näin vastattiin kun kyselin ensimmäisenä mahdollisena päivänä varaamani kausarin laskun perään. Eli tulee jossain vaiheessa lähiviikkoina.

Positiivinen viesti sille, että kassa ei ole täysin kuiva kun ei ole ollut kiirettä kaikkia laskuja saada nopeasti maailmalle.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #16 : 08.11.2019 klo 12:13:13

http://fchaka.fi/?p=8741

Valmennuksen lisenssiongelmat ratkaistu. Ja jos miehen nimi on Mikko Manninen, ei hän voi olla läpeensä paha.
voseli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #17 : 08.11.2019 klo 12:21:18

Purmeelle tuttu kaveri.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #18 : 08.11.2019 klo 12:44:14

Onko tää sama Manninen, joka pelasi MP:ssä ysärillä liigaa?

e: ei kyllä taida olla.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #19 : 08.11.2019 klo 13:06:45

Pari vuotta nuorempi tämä Mikko kuin Mikkelin Mikko.

Ihan hyväntutuinen haku. Ja tosiaan taas vähän uusia aatoksia valmennukseen, liikaa ei tämän kauden jälkeen kannata sotkea.
#66

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 08.11.2019 klo 14:20:09

Haisee hyvälle haulle. Jallu teki siis tilaa.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #21 : 08.11.2019 klo 14:30:44

Pari vuotta nuorempi tämä Mikko kuin Mikkelin Mikko.

Ihan hyväntutuinen haku. Ja tosiaan taas vähän uusia aatoksia valmennukseen, liikaa ei tämän kauden jälkeen kannata sotkea.
Sama. Hyvä sainaus, josta on todennäköisesti hyötyä niin edustusjoukkueelle kuin junnupuolella. Samalla ratkesi Uefa-Pro lisenssiasia. Ylos
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Çaykur Rizespor


Vastaus #22 : 09.11.2019 klo 19:15:10

Elias Ahde menee Kokkolaan. Ilmeisesti Ahde ei ole ihan liigatasoa, vai kuinka?
M0ppi

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 10.11.2019 klo 11:49:34

Elias Ahde menee Kokkolaan. Ilmeisesti Ahde ei ole ihan liigatasoa, vai kuinka?

En jää kaipaamaan vaikka näytti olevan seremoniamestarina joukkueen keskuudessa. Loppu kaudesta kuitenkin istui enemmän penkillä ja nuori Lehtojuuri sai nekin minuutit. Tiedä sitten oliko sitten loukkaantunut tai puolikuntoinen koko kauden ajan.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #24 : 10.11.2019 klo 15:07:13

En jää kaipaamaan vaikka näytti olevan seremoniamestarina joukkueen keskuudessa. Loppu kaudesta kuitenkin istui enemmän penkillä ja nuori Lehtojuuri sai nekin minuutit. Tiedä sitten oliko sitten loukkaantunut tai puolikuntoinen koko kauden ajan.

Väläytteli ajoittain oikein hyvin. Loukkaantumiset hidastivat kehitystä.

 
Sivuja: [1] 2 ... 51
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines