FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.12.2020 klo 23:13:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Joulupata 2020, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 64
 
Kirjoittaja Aihe: FC Honka 2020 - €urokiimaa  (Luettu 310605 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ErebosJr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PRC (punaiset) ja JBK


Vastaus #1450 : 24.10.2020 klo 07:54:38

Onhan tämä hienoa kun ylipäätänsä päästiin kausi pelaamaan. Turha valittaa koronatoimista. Ollut vain yksi tartunta kauden aikana.
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #1451 : 24.10.2020 klo 09:29:53

Europaikka tämän kauden otteilla on lähellä lottovoittoa, joten ilman muuta Hongan kannattaa oma äänensä antaa kauden päättämisen puolesta.

Mitään käytännön voitettavaa ei mahdollisessa yläsarjassa ole Hongan osalta - pelkästään hävittävää.

Isompien kausianalyysien aika on varmasti talvella, toivottavasti joukkue uudistuu ensi kaudeksi ja jopa mielenkiintoisia nimiä on pyörinyt kusilaareilla.

Joka tapauksessa omaa sydäntä on lämmittänyt keskikentän Hervas-Tammilehto lähes kliininen pelaaminen nyt syksyn peleissä.

Samoin Tapsa on ottanut upeasti johtajan roolia kentällä.

Vaikkakin tämä on Esport-aikakauden paskin kausi Hongalta, niin on tässä europaikan lähellä olemisen myötä ihan hyvät fiilikset.
atletico1

Poissa Poissa


Vastaus #1452 : 24.10.2020 klo 15:15:04

Europaikka tämän kauden otteilla on lähellä lottovoittoa, joten ilman muuta Hongan kannattaa oma äänensä antaa kauden päättämisen puolesta.

Mitään käytännön voitettavaa ei mahdollisessa yläsarjassa ole Hongan osalta - pelkästään hävittävää.

Isompien kausianalyysien aika on varmasti talvella, toivottavasti joukkue uudistuu ensi kaudeksi ja jopa mielenkiintoisia nimiä on pyörinyt kusilaareilla.

Joka tapauksessa omaa sydäntä on lämmittänyt keskikentän Hervas-Tammilehto lähes kliininen pelaaminen nyt syksyn peleissä.

Samoin Tapsa on ottanut upeasti johtajan roolia kentällä.

Vaikkakin tämä on Esport-aikakauden paskin kausi Hongalta, niin on tässä europaikan lähellä olemisen myötä ihan hyvät fiilikset.


Kahteen ylimpään lauseeseen kulminoituu koko järjestelmän idioottimaisuus.
Seurat pääsevät äänestämään kauden jatkumisesta sarjataulukon mukaan. Koronatilanteella ei ole suurtakaan merkitystä, kunhan saadaan kausi äkkiä poikki jotta Europaikka varmistuu.
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #1453 : 24.10.2020 klo 15:59:23

Mielenkiintoinen tilasto, Honka on Veikkausliigan ainoa seura jonka pelatuista minuuteista yli puolet on ulkomaalaisten pelaajien pelaamia. Onnittelut tästä tilastosta! https://www.transfermarkt.com/veikkausliiga/legionaereeinsaetze/wettbewerb/FI1 tämä yhdistettynä siihen että HJK:n kanssa Veikkausliigan vanhin ryhmä, niin mielestäni jos Honka jää europelien ulkopuolelle, niin aika huonosti mennyt kausi. Ainakaan imagollisesti ei kauheasti kuvaa sitä mikä itsellä ollut Hongasta eli Suomen parhaita seuroja kasvattamaan junioreita. Tästä toki kertoo sekin tilasto paljon, että omia kasvatteja on ollut kauden aikana vain yksi enemmän kuin Hakalla kentällä... mutta ehkä tämä on seuran valitsema linja ja faneille ihan ok?

« Viimeksi muokattu: 24.10.2020 klo 16:04:19 kirjoittanut Jortsukka »
KeskikokoV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keltamusta espoolainen & violetti stadilainen


Vastaus #1454 : 24.10.2020 klo 20:45:47

faneille ihan ok?
Mistä tämä päätelmä? Tai siis, miten asiaan olisi fanien pitänyt reagoida, muuten kuin kritisoimalla kuten täälläkin on jatkuvasti tehty?
Karl Immet

Poissa Poissa


Vastaus #1455 : 24.10.2020 klo 21:16:34

Syksyn pelit eroaa aina muista peleistä. Niissä pärjäämistä ei kannata yleistää ensi kautta silmällä pitäen.
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #1456 : 24.10.2020 klo 21:19:21

Mistä tämä päätelmä? Tai siis, miten asiaan olisi fanien pitänyt reagoida, muuten kuin kritisoimalla kuten täälläkin on jatkuvasti tehty?

Viimeksi kun asiasta puhuin täällä. Siis ulkomaalaisten isosta määrästä ja omien kasvattien vähäisestä, niin täällä ainakin itselleni tuolloin vastattiin että tosi hyvä asia. Ehkä sitten vain ne vastasi jotka tuota kannattaa ja ne jotka ei olivat hiljaa. Itselleni siis lähinnä ihmetyttää, koska Honka on junioreissa kuitenkin vuodesta toiseen HJK:n kanssa toiseksi eniten maajoukkuepelaajia "tuottava" seura, mutta sitä ei pystytä hyödyntämään näiden tilastojen perusteella juuri ollenkaan. Ihmettelen siis että ensin tehdään hyvää työtä, mutta siitä ei sitten yhtään hyödytä.
Floppi

Poissa Poissa


Vastaus #1457 : 25.10.2020 klo 06:32:00

Viimeksi kun asiasta puhuin täällä. Siis ulkomaalaisten isosta määrästä ja omien kasvattien vähäisestä, niin täällä ainakin itselleni tuolloin vastattiin että tosi hyvä asia.

Jokunen sivu takaperin löytyy melko hyvin sinun kantaasi tukevia viestejä, muistaakseni Syyskuun alulta kun Sejdiu lähti Lahteen.
Veslagas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #1458 : 25.10.2020 klo 12:03:39

Itseäni on kyllä huolestuttanut ja vituttanut melko pitkään tapa millä Hongan joukkuetta rakennetaan ja miten vähän omiin junioreihin luotetaan. Ja olen siitä myös maininnut tässä topicissa useampaan kertaan.

Kausi hyvin mahdollisesti loppuu Ilves-matsiin ja ei voi olla kuin tyytyväinen siihen, että näin turhauttavan kauden jälkeen Honka pääsee europeleihin. Toki loppukauden petraaminen on ollut hienoa katsottavaa.

Joukkue menee varmaan aika uusiksi. Tässä nyt on ollut ns. perusrunko kasassa jo useamman vuoden ja sen varaan on ollut hyvä rakentaa. Puolustus varmaan pysyy suht hyvin kasassa, mutta keskikenttä ja hyökkäys näkee varmaan melkoisen myllerryksen.

Saa nähdä millaista pelaajaa hankitaan tulevien lähtijöiden tilalle. Millä intensiteetillä jatkuu "nuoria lupaavia ulkkareita"-strategia? Miten omia junnuja hyödynnetään? Tuleeko joukkueeseen peruslaadukkaita liigapelaajia (tune Voutilainen)? Paluumuuttajia? Skoutataanko Espanjasta joku uusi Hervas tai Martin?
Mikenaattori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapion Honka


Vastaus #1459 : 26.10.2020 klo 10:52:49

Itse olen täällä puolustanut Hongan pelaajapolitiikkaa, vaikka tietenkin toivoisin omia junnuja nähtävän kentällä enemmän. Nyt kun ne lähinnä breikkaamista olevat junnut, eli Arifi, Heinonen ja Sejdiu ovat olleet hetken uusissa seuroissaan, on hyvä tehdä vähän analyysiä. Tilastot on transfermarktista ja laskelmissa ei huomioida loukkaantumisia.

Elmo Heinonen on pelannut sarjan häntäpään Tepsissä 6,1% tarjolla olevista veikkausliigaminuuteista. Hongsassa vastaava luku 6,2%.
Arlind Sejdiu on pelannut keskikastin FC Lahdessa 20,1% minuuteista. Hongassa 23,1%.
Doni Arifin kohdalla tilastot olivat hieman sekavat, mutta Ilveksessä minuuteista on tainnut tulla 27,9%. Hongan statseja en helpolla löytänyt, mutta varmasti huomattavasti vähemmän tuli minuutteja.

Tämän pohjalta voisi todeta, että vain Arifin kohdalla siirto on tuonut selkeää parannusta tilanteeseen. Jos jollain on Elmon ja Arlindin loukkaantumisista parempaa tietoa niin voi oikoa halutessaan.

Katsoin samalla myös 2001-2003 syntyneiden maajoukkueet läpi Palloliiton sivuilta. Honkalaisia joukkueissa oli Ville Koski, Robbie Azodo, Pauli Katajamäki, Martin Salin, Jesse Nikki, Niilo Saarikivi, Matias Kivikko, Max Silvonen ja Otso Koskinen. Näistä kolme viimeistä ei transfermarktin mukaan pelaa akatemiassa ja lopuistakaan kaikki eivät ole tilastojen mukaan vielä edes Akatemian runkopelaajia. Ulottuuko Hongan nuorten pelaajien sorsinta Akatemiaan asti vai miten tämä selittyy? Täytyy myös muistaa, että Akatemia ei ole mikään ylikylän jengi kakkosessa. Tällä hetkellä pelin vähemmän pelanneena sijalla kuusi, mutta PK-35:n jälkeen on paljon joukkueita muutaman pisteen sisällä.

Niistä pelaajista, jotka ovat Akatemian runkoa Martin Salin sai 160 liigaminuuttia viime kaudella. Nyt muutama pelaaja on käynyt pelaamassa jämäminuutit, joiden aikana kunnon näyttöjä on epäilemättä todella vaikea antaa. Tästä porukasta löytyy varmaan kuitenkin ne pelaajat, joille täällä toivotaan isompia liigaminuutteja.

Edustusjoukkueen pelaajista tälle kaudelle tulleita Heikkilä, Hatakka, Kandji, Djongou, Uusitalo, Voutilainen, Arko-Mensah, Banahene ja nyt uusimpina Rui Modesto ja Alegria. Näistä neljä viimeistä on nuoria pelaajia, joiden potentiaalin toteutuminen punnitaan vasta tulevaisuudessa. Toki on syytä kyseenalaistaa, miksi vastaavia talentteja ei koeta löytyvän omista junnuista? Muut ovat olleet varsin verran keskeisiä pelaajia kaudella. Vaikeaksi olisi europaikasta taistelu mennyt, jos näistä osa olisi jätetty hankkimatta ja minuutit jyvitetty junnuille.

Mitä ajan takaa:
- Perustelkaa kritiikkinne yksityiskohtaisemmin, älkää vain nillittäkö, että Honga hyvä junnutuotanto, Allu lähti Lahteen, Honak perseestä
- Veikkausliiga on tasokas sarja. Europaikat ja mitalit jäävät helposti haaveeksi, jos yrittää ajaa paljon junnuja sisään
- Nuorisomaajoukkuepelaajat eivät ole niin valmiita pelaajia, kuin moni antaa ymmärtää
- Jalkapallo on globaali peli. Kolumbialainen ja suomalainen junnu kilpailevat samoista näytönpaikoista, vaikka näytönpaikka olisi Suomessa

Veslagasilla hyviä kysymyksiä viestinsä lopussa!
zup

Poissa Poissa


Vastaus #1460 : 26.10.2020 klo 11:20:41

Katsoin samalla myös 2001-2003 syntyneiden maajoukkueet läpi Palloliiton sivuilta. Honkalaisia joukkueissa oli Ville Koski, Robbie Azodo, Pauli Katajamäki, Martin Salin, Jesse Nikki, Niilo Saarikivi, Matias Kivikko, Max Silvonen ja Otso Koskinen. Näistä kolme viimeistä ei transfermarktin mukaan pelaa akatemiassa ja lopuistakaan kaikki eivät ole tilastojen mukaan vielä edes Akatemian runkopelaajia. Ulottuuko Hongan nuorten pelaajien sorsinta Akatemiaan asti vai miten tämä selittyy? Täytyy myös muistaa, että Akatemia ei ole mikään ylikylän jengi kakkosessa. Tällä hetkellä pelin vähemmän pelanneena sijalla kuusi, mutta PK-35:n jälkeen on paljon joukkueita muutaman pisteen sisällä.

Kolme viimeistä + Nikki pelasivat B-SM:n voittaneessa joukkueessa. Koskinen vei sarjan maalikuninkuuden (12 maalia 9 ottelussa). Näin joukkueelta vain kaksi peliä, niissä erottuivat mun amatöörisilmiin nelikosta erityisesti Koskinen ja Nikki, sekä muista Weckström ja Tanninen.

2003 syntyneistä Akatemiassa isossa roolissa kai vain Saarikivi, muut pelaajat paria poikkeusta lukuunottamatta lähinnä 2001-02 ikäluokkaa. Tämä mutulla, koska en tiedä kaikkien pelaajien syntymävuosia. Akatemian matseja nähnyt n. viisi tällä kaudella. Siellä positiivisesti erottuneet erityisesti topparit Rale ja Koski, laidalla Azodo, sekä maalivahti Paunio.
Turkey

Poissa Poissa


Vastaus #1461 : 26.10.2020 klo 11:21:53

Mitä ajan takaa:
- Perustelkaa kritiikkinne yksityiskohtaisemmin, älkää vain nillittäkö, että Honga hyvä junnutuotanto, Allu lähti Lahteen, Honak perseestä
- Veikkausliiga on tasokas sarja. Europaikat ja mitalit jäävät helposti haaveeksi, jos yrittää ajaa paljon junnuja sisään
- Nuorisomaajoukkuepelaajat eivät ole niin valmiita pelaajia, kuin moni antaa ymmärtää
- Jalkapallo on globaali peli. Kolumbialainen ja suomalainen junnu kilpailevat samoista näytönpaikoista, vaikka näytönpaikka olisi Suomessa
Sama. Hyvin kirjoitettu Ylos

Erityisen tasokkaana sarjana en Veikkausliigaa kyllä pidä, mutta se onkin sitten jo kokonaan eri keskustelu.
Ikihonka55

Poissa Poissa


Vastaus #1462 : 26.10.2020 klo 15:40:23

Paljon hyviä pohdintoja mutta jokainen voi perustella knatansa ja olla oikeassa. Minusta ongelman muodostaa valmennusjohto joka ei oikeasti uskalla kokeilla nuorta voimaa. Pelitapa on puhtaasti tylsä ja liian varmanpäälle oleva tapa ja sen takana on kyllä Vesku. Tämä selvisi paularinteen haastattelusta.
 Hongan ongelma jos se on yleensä ongelma, niin tuo sopivasti omien nuorten eteen päin vieminen. Muut seurat sitä harrastavat paljon isommassa määrin. Tämä heijastuu jo U 19 maajoukkueen Honka pelaajien määrässä verrattuna aikasempiin joukkueisiin. Taitaa olla jo Veskun aikainen suuntaus. Mun mielestä Vesa ei jatkoon. Rohkeampaa miestä tilalle.
Minusta koko veikkausliiga on aivan yli arvostettu liiga, ja sen voi jokainen nähdä ja verrata muihin liigoihin nähden. Tästä ole Turkeyn kanssa samaa mieltä
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #1463 : 26.10.2020 klo 16:23:44

Liigan tasoa voidaan tietysti moittia kovasti, mutten tiedä voiko se käytössä olevilla pelimerkeillä olla paljoa parempi. Jos haluttaisiin kovempi taso, ihan kaikkea pitäisi pystyä kehittämään, junioritoiminnasta edustusjoukkueiden resursseihin asti. Hongan valmennus tosiaan pelaa aika varman päälle, eikä tämänhetkisen tilanteen mukaan kauden alussa esitettyihin tavoitteisiin ole päästy, mutta varsin lähelle kuitenkin. Europaikassa ollaan kiinni. Puolustaminen toimii hyvin, mutta hyökkämisessä olisi ollut ja on parannettava. Mikäli käytössä olisi ollut viime kauden parhaalla tasollaan pelannut Kandji, pisteitä olisi uskoakseni muutama enemmän. Nyt kävi niin, ettei Kandji ole viime kauden tasolla ja että Dongou lopukkaantui nopeasti sen jälkeen kun alkoi tekemään maaleja. On hyvä myös huomata, että viime kauden runkosarjassa Honka saavutti kolme pistettä vähemmän kuin nyt on jo plakkarissa kun yksi kierros on vielä pelaamatta. Päästettyjen maalien määrä oli viime kauden runkosarjassa 27, nyt on tähän mennessä päästetty 13. Ei tämä kausi ihan huonosti ole mennyt Hongalta kuitenkaan.
Yksittäisistä pelaajista sen verran, että Heinosta en jää kaipaamaan, koska en usko hänestä kehittyvän liigatasolle tehokasta maalintekijää. Sejdiun päästäminen on mielestäni edelleen paha virhe, vaikka vastuuta ei vielä näytä Lahdessa paljoa tulleenkaan. Uskon hänestä kehittyvän kelpo laiturin/hyökkääjän liigatasolle.
Hoddle

Poissa Poissa


Vastaus #1464 : 26.10.2020 klo 17:03:27

Itse olen täällä puolustanut Hongan pelaajapolitiikkaa, vaikka tietenkin toivoisin omia junnuja nähtävän kentällä enemmän. Nyt kun ne lähinnä breikkaamista olevat junnut, eli Arifi, Heinonen ja Sejdiu ovat olleet hetken uusissa seuroissaan, on hyvä tehdä vähän analyysiä. Tilastot on transfermarktista ja laskelmissa ei huomioida loukkaantumisia.

Elmo Heinonen on pelannut sarjan häntäpään Tepsissä 6,1% tarjolla olevista veikkausliigaminuuteista. Hongsassa vastaava luku 6,2%.
Arlind Sejdiu on pelannut keskikastin FC Lahdessa 20,1% minuuteista. Hongassa 23,1%.
Doni Arifin kohdalla tilastot olivat hieman sekavat, mutta Ilveksessä minuuteista on tainnut tulla 27,9%. Hongan statseja en helpolla löytänyt, mutta varmasti huomattavasti vähemmän tuli minuutteja.

Tämän pohjalta voisi todeta, että vain Arifin kohdalla siirto on tuonut selkeää parannusta tilanteeseen. Jos jollain on Elmon ja Arlindin loukkaantumisista parempaa tietoa niin voi oikoa halutessaan.
Vieraisiin pöytiin pyynnöstä huudellen: Elmo ei ole ollut koko aikaa pelikuntoinen täällä Turussa. Ei kai suurempaa loukkia mutta jotain vaivoja ollut. Olisiko ollut puolet peleistä pois.

Ainakaan Elmoa ei minusta enää voi junioriksi sanoa -97 - syntyneenä. Eikä ainakaan omaksi junioriksi siellä teillä päin. Kyllä Elmon junioriaika tietääkseni vierähti Salossa ja B-ikäisenä 1-2 kautta lisäksi KaaPossa.

Olen aikanaan nähnyt Elmon pelejä juniorina jonkin verran. Ihan hyvä maalintekijä oli silloin mutta jotain minusta puuttui, syöttösilmää ainakin. Sejdiun olen nähnyt luullakseni kerran noin kolme kautta sitten ja hän kyllä säväytti enemmän.
heponen

Poissa Poissa


Vastaus #1465 : 26.10.2020 klo 21:05:19

Paljon hyviä pohdintoja mutta jokainen voi perustella kantansa ja olla oikeassa.

Näin se on. Ja jos joku kokee, että on kiinnostavampaa nähdä Veikkausliigassa kotimaisia junnuja kuin ulkomaisia junnuja, niin ei siitä voi oikein lähteä kiistelemään. Nämä ovat ihan henkilökohtaisia mielipiteitä, ei muuta. Tänä vuonna tällä foorumilla on aika kärkkäästi kommentoitu "vääriä" mielipiteitä. Ikävä trendi, mutta jääpä aikaa sitten muuhun, kun tänne kirjoitteluun. :)Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #1466 : 26.10.2020 klo 23:16:47

Mitä ajan takaa:
- Perustelkaa kritiikkinne yksityiskohtaisemmin, älkää vain nillittäkö, että Honga hyvä junnutuotanto, Allu lähti Lahteen, Honak perseestä
- Veikkausliiga on tasokas sarja. Europaikat ja mitalit jäävät helposti haaveeksi, jos yrittää ajaa paljon junnuja sisään
- Nuorisomaajoukkuepelaajat eivät ole niin valmiita pelaajia, kuin moni antaa ymmärtää
- Jalkapallo on globaali peli. Kolumbialainen ja suomalainen junnu kilpailevat samoista näytönpaikoista, vaikka näytönpaikka olisi Suomessa

Itse ajoin sitä takaa, että miten on mahdollista että Honka, jolla kuitenkin on perinteet ns. merkittävänä junioriseurana, hyvät olosuhteet junioreille ja paljon nuorisomaajoukkuepelaajia ei ole pystynyt kasvattamaan näitä viime vuosina käytännössä yhtään oman edustuksen käyttöön. Noin esimerkkinä Hongan kanssa lähes samoissa pisteissä oleva Ilves on vuodesta toiseen pystynyt nostamaan omia junioreita Veikkausliigaan viimeiset vuodet. Ilveksellä ei ole Honkaa enempää nuorisomaajoukkueissa pelaajia, Ilveksellä on heikommat olosuhteet junioreilla ja liigan nuorimpia joukkueita. Silti se taistelee samoista sijoista Hongan kanssa. Tämä siis siitä huolimatta että Hongalla on erinomaisia ulkomaalaisia ja Ilveksellä vain yksi ulkomaalaispelaaja on vakituisesti avauksessa ja edustaa sarjan kärkipäätä(Jair). Tällä samalla kaavalla Ilves on kuitenkin ollut muutaman vuoden ajan Euroopassa ja tänä vuonnakin se on vielä mahdollista(tosin epätodennäköistä). Peluuttamalla kauden aikana 13 omaa kasvattia(Hongan vastaava luku 4). Ison budjetin joukkueista myös KuPS on peluuttanut 10 omaa kasvattiaan ja HJK:nkin, jota kritisoitu paljon 7:ää. Esim. KuPS on nuorisomaajoukkueissa selvästi vähemmän edustettu kuin Honka ja on viime vuosina menestynyt liigassa hyvin sekä omaa ison budjetin. Ovat kuitenkin pystyneet kasaamaan rungon omista kasvateista ja pystyvät tuota myös jatkamaan.

Siitä toki olemme samaa mieltä että nuorisomaajoukkuepelaajat eivät ole valmiita pelaajia, mutta onko myöskään Hongalla selvää polkua näille? Tai suunnitelmaa miten näitä ajaa sisään. Näin ulkopuolisesta ei siltä näytä.

Itselläni siis tämä koko ajatus heräsi siitä ihmetyksestä, että miten Hongalla asia ei ole paremmin, koska kuitenkin kuten sanottua olosuhteet on, pelaajamassaa on, mutta selvästi joku sakkaa jossain välissä ja ulkopuolisena yritin sitä selvittää että mitkä ovat ne syyt miksi näin.

Nämä puheet että "ei voida menestyä vain omilla junnuilla" toki pitävät paikkansa, mutta se että hyödynnetään sitä omaa juniorituotantoa sekä luomaan runko menestyvälle joukkueelle, että täydennetään sitä, että myydään pelaajia ulkomaille rahasta on luonnollista toimintaa maailmalla ja liigamestareita jotka näin tekevät löytyy esim. Ruotsista, Tanskasta, Belgiasta tai Hollannista.

Toistan vielä, enemmän siis kyse ihmetyksestä ja olin suorastaan äimistynyt kun noita tilastoja katselin Veikkausliigasta ja juuri Hongan osalta.
« Viimeksi muokattu: 26.10.2020 klo 23:19:19 kirjoittanut Jortsukka »
Ikihonka55

Poissa Poissa


Vastaus #1467 : 26.10.2020 klo 23:37:31

Olen Jortsukan kansa samaa mielt. Ehkä se on jo tämän ketjun nimessä se vastaus. On pakko keinolla millä hyvänsä saada se europaikka. Muut pelaavat pienellä riskillä ja voitavat. Huomaavat että nuoret lunastaa aika nopeasti paikansa. Veskulla ei kantti siihne riitä ja geeämmä varmaan hengittää niskaan
Opaa

Poissa Poissa


Vastaus #1468 : 27.10.2020 klo 00:25:24

Tällä samalla kaavalla Ilves on kuitenkin ollut muutaman vuoden ajan Euroopassa ja tänä vuonnakin se on vielä mahdollista(tosin epätodennäköistä). Peluuttamalla kauden aikana 13 omaa kasvattia(Hongan vastaava luku 4).

Hongalla on ollut tällä kaudella kokoonpanossa 11 omaa kasvattia, joista 9 on käynyt kentällä.
huuliherpeskostaja

Poissa Poissa


Vastaus #1469 : 27.10.2020 klo 08:18:51

Kolme viimeistä + Nikki pelasivat B-SM:n voittaneessa joukkueessa. Koskinen vei sarjan maalikuninkuuden (12 maalia 9 ottelussa). Näin joukkueelta vain kaksi peliä, niissä erottuivat mun amatöörisilmiin nelikosta erityisesti Koskinen ja Nikki, sekä muista Weckström ja Tanninen.

2003 syntyneistä Akatemiassa isossa roolissa kai vain Saarikivi, muut pelaajat paria poikkeusta lukuunottamatta lähinnä 2001-02 ikäluokkaa. Tämä mutulla, koska en tiedä kaikkien pelaajien syntymävuosia. Akatemian matseja nähnyt n. viisi tällä kaudella. Siellä positiivisesti erottuneet erityisesti topparit Rale ja Koski, laidalla Azodo, sekä maalivahti Paunio.

Onko tuo mainittu Weckström jotain sukua seurassa aiemmin vaikuttaneelle "Taikuri" -Weckströmille?
zup

Poissa Poissa


Vastaus #1470 : 27.10.2020 klo 10:15:33

Onko tuo mainittu Weckström jotain sukua seurassa aiemmin vaikuttaneelle "Taikuri" -Weckströmille?

Sama kävi mielessä, en tiedä. Joukkeessa pelasi myös Elias Äijälä. Iltsun lapset ei taida "ihan" vielä 17 olla.
hatepallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka, Deportivo La Coruña


Vastaus #1471 : 27.10.2020 klo 10:27:10

Täällähän on intouduttu keskustelemaan ihan asiasta!

Kun Hexi & co pohtii kenelle pistetään sopimusta kouraan, pelaajat rankataan about neljään eri lootaan:

1. Tekee joukkueesta paremman ja mahdollisuus myydä voitolla tulevaisuudessa.
2. Tekee joukkueesta paremman, ei mahdollisuutta myydä.
3. Ei paranna joukkuetta, mutta omaa potentiaalia kehittyä (=myydään voitolla).
4. Ei paranna joukkuetta, ei myyntipotentiaalia.

Mitä enemmän joukkueessa on kategorian 1 pelaajia, sitä parempi. Niin kuin yllä joku kirjoittikin, se on ihan sama onko passi myönnetty Kolumbiassa tai Suomessa. Se, mikä on erottanut Honkaa muista joukkueista on pelaajien määrä kategoriasta 2. Tämä taas on tarkoittanut tilan pois jäämistä kolmoskategorian pelaajilta. Sen sijaan Lahdessa ja Tampereella "kolmosille" riittää tilaa.

Ketkä Hongan rosterista ovat sellaisia pelaajia jotka pelaavat ensi kaudella merkittävässä roolissa, ja jotka mahdollisesti myydään ulkomaille? Banahene, Arko-Mensah, Modesto, Alegria ainakin. Riittääkö Leislahdella? Mikä on Dongoun sopimustilanne? Mihin Ollikainen pystyy terveenä?

Ps. Tips tiedotti palkanneensa Hongan mv-valmentajan Mentadon.
Hundijalan Piski

Poissa Poissa


Vastaus #1472 : 27.10.2020 klo 11:10:16

Peluuttamalla kauden aikana 13 omaa kasvattia(Hongan vastaava luku 4). Ison budjetin joukkueista myös KuPS on peluuttanut 10 omaa kasvattiaan ja HJK:nkin, jota kritisoitu paljon 7:ää.
Mistä tämän luvun oikein kaivoit? :D
Ikihonka55

Poissa Poissa


Vastaus #1473 : 27.10.2020 klo 13:48:57

Kiitos Hatepallo erittäin ansiokkaasta kirjoitukseta. Tuota pitä kysyä geeämmältä ja Veskulta. Eivät ole vielä ymmärtäneet tätä ja muut mainitut  seurat korjaavat voitot tästä ymmärtämättömyydestä. näin se menee

entäs kun rahoittaja panee rahahanat kiinni niin se on tällä menolla samalla lappu luukulle. Toisiin se ei vaikuta niin plajon kun joukkuepohja on terveempi ja nuorempi ja otaksun että halvempi
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #1474 : 27.10.2020 klo 21:28:31

Mistä tämän luvun oikein kaivoit? :D

https://www.transfermarkt.com/veikkausliiga/eigengewaechse/wettbewerb/FI1

Täältä, koska Veikkausliiga ei esim. tälläisiä tilastoja yhtään julkista tai joukkueet. Harmi sinänsä, koska olisi kiinnostavaa dataa. Katsoin muutaman joukkueen osalta ja oletin että pitäisi Hongan osaltakin paikkansa, mutta ilmeisesti ei pitänyt. Hyvä niin. Tähän liittyen jos Suomessa moni muukin asia laahaa maailmaa jäljessä, niin on todella outoa että Veikkausliigan sivuilta ei oikein löydy mitään tilastoja kuin tyyliin "maalit ja pelit" pelaajista.

Hongalla on ollut tällä kaudella kokoonpanossa 11 omaa kasvattia, joista 9 on käynyt kentällä.

Kiitos korjauksesta.

 
Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 64
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines