FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.03.2020 klo 11:19:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 58 [59] 60
 
Kirjoittaja Aihe: PlayOff - Veikkausliigaa myös tosi-TV:nä  (Luettu 213235 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #1450 : 24.03.2020 klo 13:23:04

Harvoin saunominen pääsee noin hyvin jonkun ihon alle.

Tämä :D Pitaa pahaa sauna on Ribunille tehnyt?

Itse skill challenge ei sitten tuonut ohjelmaan mitään lisäarvoa, sillä sitä ei oltu esitetty katsojalle millään strukturoidulla tavalla. Jossain niistä haasteissa esimerkiksi mainittiin, että tietystä onnistumisesta saa kolme pistettä, toisesta yhden pisteen. Tämän jälkeen näistä pisteistä ei sitten mitään enää kuulunutkaan. Eli jälleen kerran grafiikoiden puute, joka on ollut tässä ohjelmassa jo aikaisemmin ongelma. Nyt tämän osion toteutus tuntui olevan tehty ajatuksella "annetaan jätkien ampua vähe hehtaaripyssyjä ja kuvataan niitä hidastuksella". Oikein tehtynähän tällainen skill challenge olisi ollut aivan loistava ja viihdyttävä idea välipäivälle. Viihdyttävään toteutukseen olisi saanut apua vaikkapa muutaman Youtube-videon katsomalla.

Jep. Ideana ihan potentiaalinen taitohaaste skill challenge toteutettiin kyllä surkeasti. Kovasta kilpailuhengestä puhuttiin mutta oikeasti mitään kilpailun tuntua ei välittynyt. Kaiken huippuna paidat, joihin osumisen oli tarkoitus olla se tavoite, tosiaan katosivat välillä ylänurkista mystisesti. Samanlaista kilpailutilanteen vesittämistä siis kuin aiemmissakin jaksoissa (grafiikoiden puute on osa tätä ongelmaa), näyttää aina siltä että tyypit nyt on laitettu tekemään jotakin mutta kenellekään ei ole merkitystä sillä kuka voittaa. Hassu juttu, kun kilpaurheilussa kaiken A ja O on kilpaileminen. Ankeuden kruunasi, että kikkamestarin ratkaisukisana piti osata syöttää sisäsyrjällä suoraan. Näyttävää ja viihdyttävää!

Teatterihomma oli hauska, tosin olisi siitäkin voinut saada enemmän irti jos hommaan olisi käytetty vähän enemmän aikaa ja Kuosmanen olisi voinut vetää hommaa jotenkin. Nyt näytti siltä, että esitys valmisteltiin vartissa ja Kuosmanen ei oikeastaan tehnyt mitään. Mieleen tulivat ala-asteella äikäntunneilla samalla metodilla tehdyt näytelmät jotka myös olivat öbaut samaa tasoa. Odotin jotain samantapaista kuin Suosalon koutsaus minihuuhkajille, mutta kyllä tämä oli heikompaa viihdettä vaikka kyse on ihan viihdeohjelmasta.

Kaljumäen putoaminen ja Sowahin jatko kyllä yllättivät sen jälkeen, kun viime jaksossa oli todettu että Sowah on fyysisesti hajalla ja "mentaalista vammaakin" on ja Kaljumäe vastaavasti tiedetään kelvolliseksi liigatason peluriksi.

En muista, milloin tässä sarjassa olisi viimeksi pelattu jalkapalloa. Oisko ens kerralla taas aika?
Infamy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KJK, Maju


Vastaus #1451 : 24.03.2020 klo 13:32:00

Olen, oletko kenties itse?

Suorastaan satoja miesten pelejä takana ja voin sanoa, että kyllä nuo saunaillat luovat aika vankan pohjan joukkuehengen rakentamiselle.
Suomen Huonoin Ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huolestuneet hesalaiset, savolainen johtajuus


Vastaus #1452 : 24.03.2020 klo 20:35:00

Kuten Monska mainitsikin, niin kiinnitin tuohon camp-huumoriin huomiota minäkin. Pudonneet viedään pois kulahtaneella Primeralla, kun muuten pelaajia roudataan mainostusmielessä Autotalo Hartikaisen uudenkarheilla -mutta ei pröystäilevillä- autoilla hehe. Voisko olla, että Saku Kuosmanen keksiny tuon? Hänellehän oli Kaurismäki sanonut: "Pudotat vuorosanasi kuin tiiliskivi uppoaa märkään sementtiin." Noh, tuleehan siitä jäykähköä keskustelua :)

« Viimeksi muokattu: 24.03.2020 klo 21:01:08 kirjoittanut Suomen Huonoin Ponnari »
QPS12

Poissa Poissa


Vastaus #1453 : 24.03.2020 klo 21:48:45

Keskuskentällä KuPSin pukukopin vieressä on saunakin ja luultavasti jos KuPSissa meinaa pelata niin aika usein joutuu saunassakin käymään, toki ei kai sinne kukaan pakota. Ja käyhän joukkueet saunailloissa eri paikoissa muutaman kerran kaudessa muutenkin ja viime syksynä KuPSista innokkaimmat kylvettivät mestaruusveistosta aika monta vuorokautta putkeen. Eiköhän aika monella muullakin Veikkausliigan seuralla pukukoppien yhteydessä sauna. Kuopiossa muistaakseni on sauna myös vierasjoukkueen pukukopin yhteydessä tai voi olla että on toisen pukukopin viereesä mutta kaksi saunaa sieltä löytyy.

Keskuskentän puolikkaalla stadionilla on kahden kopin (toinen edustuksen) välissä sauna, johonka pääsee molemmista kopeista. Ainakin kun itse oli vielä mukana niin saatettiin pelin jälkeen käydä saunassa vierasjoukkueen kanssa. :)
Suomen Huonoin Ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huolestuneet hesalaiset, savolainen johtajuus


Vastaus #1454 : 24.03.2020 klo 22:11:41

Edelleen Lennard Sowah vaikuttaa mulkuhkolta tyypiltä. Ääripäänä Bruno, joka on tosi symppis. Mikä on parasta joukkueelle- jos unohdetaan, että Bruno ainakin mukana KuPSissa- eli mulkku has been nilkkavammanen vai symppis tulevaisuuden toivo? Tuskin kumpikaan. Liian symppikset ei pärjää, koska heillä ei oo ns. tiikerinsilmää ja liian mulkut tyypit ei pärjää, koska kysymys on joukkuelajista. Joten ei Lennua eikä Brunoa jatkoon laiteta. Toki tiedän, että Bruno kävin muutaman minuutin pelaamassa talvella cupissa. Lausutaan "kap". Jos sanot kup, niin ei kai siinä mitään.. :)
Suomen Huonoin Ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huolestuneet hesalaiset, savolainen johtajuus


Vastaus #1455 : 24.03.2020 klo 22:32:38

Nimimerkki "Chief" lopeta ja ajattele itsetuntosi kannalta. Se on sinun päässä kun mietit, että mitähän Mats ajattelee kun vähän tulee juutupettajaa. Ei häntä kiinnosta. Sinä mietit pienessä päässäsi, että mitähän se meistä huvittuneena ajattelee. 70-luvulle jätetään nämä kun mietitään näitä. Suomi on itse asiassa benchmark moneen asiaan. Me ollaan se. Ja Mats tietää mihin on tullu. Ei sinun tarvii hänen puolestaan jännittää. Tämä viesti toki kaikille keravalaisille. Hankkikaa sauna!
Ribun

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: GrIFK ja Helmarit


Vastaus #1456 : 24.03.2020 klo 23:44:15

Tämä :D Pitaa pahaa sauna on Ribunille tehnyt?
Ei ole mitään pahaa tehnyt, haluan vaan korostaa ettei saunalla ole mitään tekemistä jalkapalloilun kanssa... Toki nyt ei pelata ollenkaan joten tän ohjelman toteutus ja lopputuloksella ei ole mitään väliä, koko veikkausliigaa ei varmaan pelata, hallitushan laittaa lähipäivinä nyt Uusimaan karanteeniin. Korona levinnyt niin pahasti jne. Tämä on pahempi kuin Tjernobyl -86
Pikka

Poissa Poissa


Vastaus #1457 : 25.03.2020 klo 00:06:46

Aika pitkälti kauden kohokohtia saunaillat joukkueurheilussa oli laji mikä tahansa? ??? Toki en ole huipputasolla pelannut missään lajissa, mutta olettaisin aivan korkeimmillakin sarjatasoilla jengin tykkäävän niistä...
Rokki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS-jp


Vastaus #1458 : 25.03.2020 klo 00:13:37

Pudonneet viedään pois kulahtaneella Primeralla, kun muuten pelaajia roudataan mainostusmielessä Autotalo Hartikaisen uudenkarheilla -mutta ei pröystäilevillä- autoilla hehe.
Tämä oli sentään hoidettu tyylikkäästi, homma ei korostunut liikaa esim. juontajaäänenä, joka olisi maininnut sponssin erikseen. Hyvä leikkaustiimi & Sebu!

Plussaa:
+ Välipäivä-konsepti - Saunaa, jäävettä, Miettisen mentaalimakeaa ja näytelmää Finlandia-Kuosmasen mentoroimana... LOISTAVA kasvojenkohotus viimeistä edeltävästä! Sebun rooli jätkämäisenä juontajana parantaa kuin sika juoksuaan ja Keke synnynnäisenä brittinä jakelee herrasmiesmäisiä kohteliaisuuksia tämän tästä. Letkeästi rullaava lepopäivä sanon minä! Yrmympi Aarni myös antoi hyväksyntänsä prosessille, joten eiköhän tästä vielä kelpo pelimiehet rinkiin saada. Ilari-Pron sainaus ei ollut kaiketi halvimmasta päästä, mutta hän toi tarvittua extramotivaatiota varsinkin Fareedille Tuoppi Mukava idea pelinomaisempien settien väliin.Miinusta:
- Johtoryhmä... - Tämän kaksikon setit olisi voinut korvata... Mikä heidän roolinsa oikein on?

Pikka

Poissa Poissa


Vastaus #1459 : 25.03.2020 klo 00:17:11

Ei kai tuo Ilaripro nyt mitenkään överisti voi maksaa. Sehän sai itse tuossa näkyvyyttä televisiosta.
Suomen Huonoin Ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huolestuneet hesalaiset, savolainen johtajuus


Vastaus #1460 : 25.03.2020 klo 00:29:34

Johtoryhmän tehtäväkö ei vielä selvillä? Se on tuoda toinen mestaruus putkeen.
Suomen Huonoin Ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huolestuneet hesalaiset, savolainen johtajuus


Vastaus #1461 : 25.03.2020 klo 00:34:41

Ihan mahtavaa kun korona selvitetään niin KuPS lähtee mestareiden liigaan. Mitä pelkoa se on aiheuttanu? Muiden joukkueiden fanit- esim. Inter sun muut paskasakit- pelkää ettei se ookaan klubi joka tunaroi vaan entäpä jos KuPS pärjää? Pelko on aiheutettu olotila. Vaali sitä pelle.
Wolfpac

Poissa Poissa


Vastaus #1462 : 25.03.2020 klo 02:53:49

Ihan paska jakso mutta, Sakari Kuosmasen tulo kyl kieltämättä räjäytti. :D
Labour Blow

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BAKU-BAKU-ROMA


Vastaus #1463 : 25.03.2020 klo 02:55:45

Ihan paska jakso mutta, Sakari Kuosmasen tulo kyl kieltämättä räjäytti. :D

Voisi olla varteenotettava vaihtoehto urheilutoimenjohtajaksi jos Liverbird ei juhannukseen mennessä lunasta odotuksia.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #1464 : 25.03.2020 klo 07:43:44

Ihan ok jakso vaikkakin IlariPron osio oli leikattu miten sattuu. Siinä ilmeisesti oli useampia osioita, joita ei kaikkia edes kunnolla mainittu. Ne paitojen ”katoamiset” selittyy sillä, että ”ylärimahaasteessa” niitä ei tarvittu. Homma meni sekavaksi kun ylärimahaasteen osioita oli leikattu sinne väleihin ja itse haaste jäi vähän mysteeriksi.

Saunominen kuuluu ehdottomasti urheiluun ja joukkuelajeissa nimenomaan sinne henkiselle puolelle. Toki myös fyysiselle, sillä kylmä-kuuma vaihtelut auttavat palautumaan kovien treenien jälkeen. Keski-Euroopassakin on harjoittelukeskuksiin rakennettu saunoja. Lisäksi niissä on niitä kylmäaltaita. Suomessa riittää, että sauna on järven rannalla, niin siinä vieressä on valmiina sen kylmäallas. Myös kesällä. ;)

Itse pidin mentaalipuolen haasteista. Nelikenttä paljastaa paljon jos sen tekee kunnolla ja sitä osaa lukea hyvin. Myös Kuosmasen teatterihaaste oli loistava. Pitää osata myös heittäytyä, sillä se tekee hyvää mm. Joukkuehengelle, eikä aina tarvii olla niin vakavaa.

Kyllähän jatkoon meno on kokonaisuus. Eli yksittäiset testit ja osiot eivät vaikuta paljoa. Esim. Marek, Pöyliö ja jopa Juuso olivat Lennua parempia niissä testeissä, mutta kuka meni silti jatkoon? Seuraavaksi putoaa John ja ehkä myös Fareed.
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #1465 : 25.03.2020 klo 08:05:31

IlariPro-kohtausta olisi voinut näyttää enemmänkin, kun se oli ainoa missä vähän pelattiin futistakin. Tai ainakin se oli tehty sen verran kökösti, että ei oikein selvinnyt kuka pärjäsi ja kuka ei. Tosin onhan nuo eri pelipaikan pelaajia, että hienot kikat eivät välttämättä onnistu jokaiselta.

Näistä osallistujista palkkaisin kyllä Lagerblomin tai Keijon.
maranpaja

Poissa Poissa


Vastaus #1466 : 25.03.2020 klo 08:12:02

Sarjan alku oli ihan lupaava. Sen jälkeen joka jakso ollut entistä huonompi.
Tämänkin jakson olisi hyvin voinut olla näyttämättä.

Toiveissa olisi enemmän fudista, jota tukee sitten statistiikka.
Tuhoaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Maajoukkueet, HJK, ACH


Vastaus #1467 : 25.03.2020 klo 09:35:26

Ihan viihdyttävä ja kyllä uutta jaksoa aina odottaa. Kokemattomuus tuotannossa paistaa läpi. Tehdään ensimmäistä kertaa tällaista. Se näkyy juuri noissa grafiikan puutteissa jne. Ohjelmaa tehdessä on ajateltu että ne voittajat kyllä huomaa siitä kuvasta. Todellisuudessa editoinnin jälkeen jää jäljelle vaan hieman sekava pätkä.
ackaz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapiola


Vastaus #1468 : 25.03.2020 klo 09:58:01

Olenko ainoa jonka mielestä jopa IlariPron omat videot Youtubessa ovat paremmin leikattuja kuin tämä ohjelmassa nähty pätkä? Helvetisti hidastuksia, kaikkea tarpeetonta sälää ja lopuksi kerrottiin et "Sä taisit voittaa yhden, sä ja sä kans." :D
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #1469 : 25.03.2020 klo 10:34:58

Keskuskentän puolikkaalla stadionilla on kahden kopin (toinen edustuksen) välissä sauna, johonka pääsee molemmista kopeista. Ainakin kun itse oli vielä mukana niin saatettiin pelin jälkeen käydä saunassa vierasjoukkueen kanssa. :)

Kyllä siellä pitäisi olla kaksi saunaa, siinä toisessa on yleensä käyty talkoolaisten kauden päättäjäisissä ja siinä on muistaakseni joku koppi välissäkin, yhden kerran saatiin olla KuPSin edustuksen kopissa ja käydä siellä saunassa. Ite en edes ole kova saunomaan kun en kestä kovia löylyjä mutta kyllähän se rentouttaa vähempikin löyly.
Kullipoliisi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kanu, San Jose Sharks, Suomi


Vastaus #1470 : 25.03.2020 klo 11:16:42

Hyvät keskustelut täällä kiitos niistä! Piti ihan rekisteröidä jotta pääsee kommentoimaan. Alusta alkaen sarjaa seurannut. Ensimmäisen jakson katsoin vähän sattumalta. Markkinointi? Ehkä enemmän suomi futista seuraaville eli teillä tiedossa mutta muuten en juuri mainontaa huomannut. Ensimmäiset jaksot hyvää viihdettä yksi tuttu pärstäkin oli mukana. Ei päässyt jatkoon. Sitten olikohan 4-5 jakso kun oli matsi KuPS junnuja vastaan, siitä pidin. Mutta nämä kaksi viimeistä? Onko pelattu jalkapalloa lainkaan? No tärkeitä urheilijan ominaisuuksia toki mitattu. Saunominen kuuluu olennaisena joukkue urheiluun ja urheiluun muutenkin mm. loistava palautumis muoto ja se kuka väittää että näillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa on väärässä. Ei varmaan ole kestänyt kunnon löylyjä! Saunailloissa se joukkue hitsautuu yhteen läppä lentää ja tarinoita kerrotaan. Tämä nyt ei varsinainen sauna ilta vielä ollut kun ei alkoholia nautittu eikä ollut koko joukkue mukana mutta hyvä keino näyttää mukana oleville ulkomaalais pelaajille että Suomessa on tämmöinen tapa. Keke on huippu tyyppi Mariannekin menettelee mutta näiden pukumiesten rooli on kyllä koominen.
Rokki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS-jp


Vastaus #1471 : 25.03.2020 klo 18:23:40

Ensimmäisen jakson katsoin vähän sattumalta. Markkinointi? Ehkä enemmän suomi futista seuraaville eli teillä tiedossa mutta muuten en juuri mainontaa huomannut.
Sebu kävi pienen promootiokierroksen hoitamassa Sanomatalolla...

Radio Rockin Korporaatiossa puhetta luonnollisesti sadan tonnin sopparista, herrojen yhteisestä ystävästä Roman Tiinuksesta sekä Väinölänniemen kentästä...

Uutinen


Matka jatkui Pallokerhon Podcastiin, jossa Sebu puffaa ohjelman Oivion grillissä. Mielenkiintoinen tarina, että KuPS:n Heiskanen oli miettinyt ajatelman tasolla tätä idea-aihiota jo vuosia sitten...

Uutinen


Lisäksi Savon Sanomat piti hyvää möykkää aiheesta!

Ollaan oltu paitsi doereita, myös dreamereita.

- Sebastian Sorsa
diagonaali

Poissa Poissa


Vastaus #1472 : 25.03.2020 klo 19:36:47

Markkinointibudjetti siis varmasti lähellä nollaa. Ihan vitun halvaltahan tuo lopputuloskin näyttää. Kiva että voivat tässä vähän harjoitella Veikkausliigajoukkueella ennen kuin pistävät vastaavan sirkuksen kendoliigaan. Silloin varmasti sponsoroinnitkin ovat ihan eri tasoa.
Kullipoliisi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kanu, San Jose Sharks, Suomi


Vastaus #1473 : 25.03.2020 klo 22:22:09

Tuosta Ilari pron osuudesta myös samaa mieltä. Kummi pojan kanssa katseltu joitain jampan videoita ja ovat kyllä olleet laadukkaita ja ihan hauskojakin. Tämä oli kyllä ihmeen tönkösti toteutettu. Kuva kulmat huonoja ja se kilpailu mitä Marianne innoissaan kehui ei välittynyt lainkaan. Minäkin pystyn ex jääkiekkoilijan pohkeillani syöttämään sisä syrjä syötön?? Kunnon haasteita olisi kaivannut.
lähiötyyli

Poissa Poissa


Vastaus #1474 : 26.03.2020 klo 23:34:10

”I like older women” Ylos


Kyl! Putosin tolle täysin. Muut kiertelee, ei haluu vastata, ei keksi mitään - sit Bruno tulee ja tiputtaa pommin.

Mitä tää saunasta itkeminen on? Koko ikäni Vantaalla ja Helsingissä (kerrostalo)asuneena saunon niin usein ku vaan mahdollista. Jengiä, jotka ei sauno, en pidä juuri minään.

 
Sivuja: 1 ... 58 [59] 60
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines