FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.05.2020 klo 09:16:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 69 [70]
 
Kirjoittaja Aihe: PlayOff - Veikkausliigaa myös tosi-TV:nä  (Luettu 266444 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #1725 : 18.04.2020 klo 16:17:01

Haluatko kokistuoppi avata tuota miten ihan häpeä. Voisiko olla sinun häpeä? Jos ei puhuta sinun itsetunnosta, niin miltä tuntuu tämä ohjelma?Tuntuuko sinusta siltä, että voisit miettiä muita reittejä parempaan itsetuntoon? Hakea lapsuudesta niitä ongelmia, mitä käsittelet ja sitä kautta pääset mukavampaan elämään? Voisitko tätä reittiä miettiä?

Yritäpä kysyä uudestaan aikuismaisen asiallisesti ilman ad hominemia, niin avataan.
Albinus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #1726 : 18.04.2020 klo 21:00:05

Taitaa Huonoin Ponnari olla viime kesänä keltamustien kelkkaan hypännyt gloryhunter. Suhde seuraan vasta ihastumisvaiheessa, joten kritiikkiä on hankala kuunnella.

Aivan surkea sarja oli tämä, vaikka miten päin asiaa kääntelisi. Toteutus alusta loppuun yläkoululaisten tasolla ja lopetus täyttä Kummeli-tason huumoria. Mutta hyvä kun saitte muutaman mummelin tv:n ääressä näkemään tämän puuhastelun.
Suomen Huonoin Ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huolestuneet hesalaiset, savolainen johtajuus


Vastaus #1727 : 19.04.2020 klo 02:00:50

Tartun nyt tuohon täkyyn vielä ja sanon käyneeni KuPSin peleissä vuosikymmeniä ennen SJK:n perustamista. Mutta se siitä ja hyvää työtä on Sarajärvi tehnyt Seinäjoella. Näin dagen efterinä myönnän, että monet juttuni ovat olleet turhan aggressiivisia. Pahoittelut siitä itse kullekin. Toisaalta urheiluun/penkkiurheiluun mielestäni kuuluu vastakkainasettelu, se lisää mielenkiintoa. Yhteiskunnassa mielestäni sitävastoin pitäisi kaikkien puhaltaa enemmän yhteen hiileen.

Playoffia olen kyllä kritisoinut. Varsinkin lopun veti Seban tuotantotiimi täysin vihkoon. Mölymäen podcastissa käytiin mielestäni hyvin läpi ohjelman plussat ja miinukset. KuPSille tästä tuskin harmia oli, vaikka jotkut täällä yrittävät niin väittääkin. Se ei poista sitä tosiasiaa, että ohjelma oli huonosti toteutettu. Jos Seban tuotantotiimi vastaavia ohjelmia vielä joskus tekee, niin toivottavasti ottavat opikseen, jotta jälki olisi parempaa jatkossa.
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #1728 : 19.04.2020 klo 12:20:21

Sohvaperunoissa kerran katsoivat tätä ja kukaan ei ainakaan tyrmännyt ohjelmaa. Minusta he edustavat aika keskivertoa suomalaisista ja mitä voi vähän heidän yleissivistyksestä päätellä niin he eivät ymmärrä jalkapallosta mitään, tosin varmaan jotkut seuraavat satunnaisesti arvokisoja tai isoimpia seurajoukkuekilpailuja mutta kotimaisesta jalkapallosta harva tietää yhtään mitään.

Jos heiltä kysyttäisiin mitkä joukkueet pelaa Veikkausliigassa niin ehkä muutama pystyy nimeämään KuPSin, HJK:n, Hakan ja TPS:n kun nämä ovat pelanneet eniten SM-sarjassa ja Veikkausliigassa. Monille varmaan mysteeri mikä on Veikkausliiga. Heikosta toteutuksesta huolimatta monille reality oli mielenkiintoinen. Toki harva varmaan katsoi kaikkia jaksoja mutta jos vähänkin ovat katsoneet niin sekin on valtavasti eteenpäin jos suhteuttaa mihin maaperään ohjelma on tarkoitettu. En usko että kovin moni edes kaipasi mitään kunnon treenejä ja pelejä kuten moni futisforumilainen on täällä valittanut kun heillä ei ole muutenkaan pelistä mitään hajua ja luulen että moni oli enemmän kiinnostunut persoonista kuin mistään pelillisestä tasosta.
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #1729 : 19.04.2020 klo 21:23:33

Sohvaperunoissa kerran katsoivat tätä ja kukaan ei ainakaan tyrmännyt ohjelmaa...he eivät ymmärrä jalkapallosta mitään, tosin varmaan jotkut seuraavat satunnaisesti arvokisoja tai isoimpia seurajoukkuekilpailuja mutta kotimaisesta jalkapallosta harva tietää yhtään mitään.

Jos heiltä kysyttäisiin mitkä joukkueet pelaa Veikkausliigassa niin ehkä muutama pystyy nimeämään KuPSin, HJK:n, Hakan ja TPS:n kun nämä ovat pelanneet eniten SM-sarjassa ja Veikkausliigassa. Monille varmaan mysteeri mikä on Veikkausliiga. Heikosta toteutuksesta huolimatta monille reality oli mielenkiintoinen.
Yhden sohvaperunan voin sieltä nostaa esiin joka asui Kuopiossa useamman vuoden ja olin tämän kanssa silloin töissä. Tietää varsin hyvin mikä on KuPS eikä jalkapallokaan ole millään tapaa vieras laji.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #1730 : 23.04.2020 klo 00:16:24

Tuli nyt parin illan aikana katsottua tämä sarja loppuun, viitisen jaksoa taisi olla näkemättä. Ja kyllähän tämä vähän loppua kohden väsähti, muuttui tylsemmäksi, joten enemmän se vain pyöri taustalla. Kotikutoinen sarja ja olihan tuo loppu hätäinen ja mitään jännitystä ei ollut, kun ehdolla oli kaksi jo kaikkien KuPS pelaajiksi tietämiä, joista voittaja tuotiin takaoven kautta sarjaan.

Edelleen on fiilis, että tästä aiheesta voisi tehdä hyvän ja viihdyttävän sarjan, kunhan olisi osaavat tekijät, joka johtaisi parempaan formaattiin. Minäkin kaipasin enemmän futista tähän sarjaan, ja miksi ei mahtuisi vaikka useampikin peli, ja ne voisi näyttää vaikka kokonaan. Kunhan ensin on tehty pelaajat tutuiksi niin varmasti kiinnostaisi nähdä heidät myös pelitoimissa, jolloin voisi itsekin paremmin arvioida tasoa jne.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #1731 : 23.04.2020 klo 00:52:20

Jos joskus vielä futista pelataan, niin ei kun uutta yritystä ens kerralla vaikka KuPSin naisten, öh, Subway Kansallisen Liigan joukkueen kanssa.
Newbie

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & Suomi


Vastaus #1732 : 23.04.2020 klo 11:08:43

Meillä ainakin superjunnut tykkäsivät ohjelmasta ja odottivat kovasti seuraavaa jaksoa. Tosin "loppuhuipennuksen" jälkeen kommentti ja spekulointi oli vain tasoa "Aha.."
Potentiaalia tuossa oli, enemmän futista ja toimintaa, vähemmän turhia höpinöitä. Mielenkiintoa toisi jos tähtivalmentajat eivät tietäisi tulevista kokelaistaan ennakkoon mitään. Sarjan perään vielä joku spin-off jakso, jossa seurataan miten arki ja pelit ammattijoukkueessa ovat sujuneet.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #1733 : 23.04.2020 klo 11:52:57

Meillä ainakin superjunnut tykkäsivät ohjelmasta ja odottivat kovasti seuraavaa jaksoa.

Joko Chieffi on jyrähtänyt kun lupileiristä löytyi tällainen rikkuri?
MatsZ

Poissa Poissa


Vastaus #1734 : 23.04.2020 klo 12:03:12

Toisen pojan joukkuekavereista osa tykkäsi sarjasta paljon ja muutama haluaa nähdä Palloseuran pelin. Vaikkei ole muuta yhteyttä KuPSiin.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #1735 : 24.04.2020 klo 07:55:53

Jos tälle seuraa jatkoa, niin aikataulut aikaisemmaksi, eli kuvaukset purkkiin paljon ennen joulua ja viimeistään heti tammikuun alusta nopealla syklillä jaksot ulos. Ennen kuin Cupin pelit alkaa pitää voittaja olla selvillä.

Toki joku alemman sarjatason systeemikin voisi toimia. Esim jos haettais KuFuun uusia nuoria kykyjä ja heillä olis sitten baana auki aina Veikkausliigaan saakka. Tällöin ei tarviis puhua edes mistään sadan tonnin sopparista.
jormakaariainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mika Salminen


Vastaus #1736 : 27.05.2020 klo 10:26:34

Sain vasta nyt katsottua viimeiset kolme jaksoa. Alkuun ohjelma oli sympaattisen kotikutoinen, mutta loppua kohti se räpeltäminen ei ollut enää sympaattista tai hassua. Jopa minä olisin käsikirjoittanut sarjan paremmin. Välillä tuntui ettei sarjaa oltu käsikirjoitettu ollenkaan, vaan mentiin improten.

Todennäköisesti käsikirjoitus oli kotikaupunkijaksossa luokkaa:
-käydään Kuopion torilla
-maistetaan kalakukkoa
-käydään Puijon tornissa
-jutellaan kaupungista

Ja mikä hinku näillä ohjelmantekijöillä on saada Sakari Kuosmanen mukaan aina kun ohjelma jollain tavalla liittyy Kuopioon? Tässäkin sarjassa Sakun rooli oli täysi nolla.Kun tätä joku tekijöistä kuitenkin lukee niin kehitysehdotuksia, jos seuraavaa kautta koskaan tulee:

-Tilastoja, grafiikkaa, tietoja.

Esimerkiksi siinä vaiheessa kun pelaajia oli jäljellä noin 10, olisi voinut jokaisen esitellä sellaisen pelaajakortin avulla, josta katsojalle olisi käynyt ilmi vähintään nimi, ikä, seurahistoria ja pelipaikka. Noilla pelaajakorteilla olisi voinut myös esitellä pelaajia aiemmin silloin kun käytiin läpi yksittäistä pelaajaa tarkemmin. Testituloksia olisi voinut näyttää muitakin kuin cooperin tulokset. Samoin kaupungin ihmiset olisivat voineet olla tyytyväisempiä johonkin 5 minuutin Kuopio-info -pätkään, jossa olisi ollut kuvattuna kaupunkia KESÄLLÄ ja samalla olisi näytetty ja kerrottu jotain nippelitietoa kaupungista.

-Sebastian Sorsa ei ole hyvä juontaja. Jos tulee uusi kausi niin joku vähän luontevampi kaveri tilalle.
-Vähän tarkempi käsikirjoitus. Varsinkin kun ohjelman esiintyjät eivät ole mitään villehaapasaloja, jotka sulautuvat mihin tahansa tilanteeseen.
-Tehkää sarjaan nyt jonkinlainen suunniteltu loppuhuipennus. Tuo pukukoppilopetus oli aivan säälittävä.Lopuksi jotain plussaakin

+valmentajat ja heidän väliset keskustelut olivat hyviä
+yliopistolla tehdyt testit oli mukava lisä ja hyvin selitetty auki
+Anulan ja Arnen selitys treeneistä ja niiden tarkoituksesta olivat hyvä lisä
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #1737 : eilen kello 20:01:07

No en nyt viitti tätä tuotesijoittelupläjäystä arvioida syvemmin, mutta oikein hyvä idea sössittiin sillä, ettei tekijöillä ollut alkeellistakaan käsitystä realityn tekemisestä, johon pätevät ihan samat säännöt kuin draamaan.

Olisin miettinyt myös hostin tarpeellisuutta. Mikä hänen roolinsa on jos päädytään siihen?

Kun tehdään moniosaista realitya, ensimmäisenä mietitään loppuhuipennus ja miten siihen päästään.

Kun tehdään kustannustehokkaasti, jokaisen osan jokainen kohtaus pitää olla mietitty etukäteen vaikka kyseessä on seurantareality. Interventioiden pitää palvella myös loppuhuipennusta.

Casting on tietenkin tärkein. Lähdettiinkö nyt tässä suhteessa soitellen sotaan?

En nyt halua dumata enempää, sillä tämä oli tehty selvästi pikkurahalla.

 
Sivuja: 1 ... 69 [70]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines