FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.09.2020 klo 13:48:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Jos ei Riveiron jatkoa lasketa, mikä nykyrosterin katkolla olevista soppareista olisi tärkeintä pidentää
Moisander
Hämäläinen
Ketting
Ruane
Muniz
Annan
Paananen
Mastokangas
Liliu

Sivuja: 1 ... 37 [38] 39 ... 109
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2020 - Riven johdolla Eurooppaan... taas kerran  (Luettu 509974 kertaa)
1 Jäsen ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
katsomotreenari

Poissa Poissa


Vastaus #925 : 09.02.2020 klo 10:50:45

Cup-otteluiden tulosten perusteella ei saa tuudittautua hyvänolontunteeseen. Mifk pelin 1-jakso on hyvää, mutta mifk on vasta rakenteilla. Honka peli oli molemmilta todella heikkoa peliä ja honka pelasi ilman vakituisia kärkimiehiä. Klubi vei interiä toisella jaksolla pahasti.

Inter kaipaa hyökkääviä pelaajia ja leveyttä joukkueeseen. Penkiltä löytyy vain valmentajia ja muita taustahenkilöitä, mutta todelliset vaihtoehdot pelin suunnan muuttamiseksi puuttuvat. Jos vastustaja tiputtaa linjansa alas loppuvat interiltä keinot tällä pelaajamateriaalilla. Onneksi on kuukausi aikaa löytää vahvistuksia.
lentävä emiraatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Football Club International Turku


Vastaus #926 : 09.02.2020 klo 15:33:37

https://fcinter.fi/taiki-kagayama-fc-interiin/

Jaa-a. Dominoi divarissa, mutta Kokkolassa homma ei toiminut edes vähää alusta.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #927 : 09.02.2020 klo 15:34:37

Huhhu.. KPV:n hylkiö suomen hopeaseuraan. Onko tää joku vitsi?

e: mielummin olisi kannattanut ottaa joku halpa spanski espanjan alasarjoista.
« Viimeksi muokattu: 09.02.2020 klo 15:42:17 kirjoittanut laitakoira »
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #928 : 09.02.2020 klo 15:36:27

https://fcinter.fi/taiki-kagayama-fc-interiin/

Jaa-a. Dominoi divarissa, mutta Kokkolassa homma ei toiminut edes vähää alusta.

Helvetin hyvä hankinta... kunhan ei vaan päästetä avariin tai odoteta mitään järkevää pallon kanssa. Korkeassa prässissä ja vastustajien iholla roikkumisessa kuitenkin erittäin hyvää tekemistä sarjatasosta riippumatta, joten ehdottomasti johtoasemassa matsin loppuvaiheissa kehiin pörräämään väsymättömästi pallon perässä.

Mikä parasta, ei ole edes arpa sillä pidemmän aikaa jo ollut tutkan alla ja Rive miehistöineen tietää saletisti mitä tämän hankinnan myötä saa, toisin kuin joidenkin vuonna 2015 yhden pelin Marseillessa pelanneista kiertolaisista joilla sattuu olemaan hyvin kasattu Youtube-kohokohtakollaasi.
« Viimeksi muokattu: 09.02.2020 klo 16:45:01 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Väliinpudottaja

Poissa Poissa


Vastaus #929 : 09.02.2020 klo 15:40:40

Oikeassa roolissa varmasti käyttokelpoinen pelaaja Ylos ja luulisi jättävän vielä pelaajabudjettiinkin tilaa.
Perlenbacher

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kajahtanut hinaajayrittäjä


Vastaus #930 : 09.02.2020 klo 15:49:38

Inter oli huhujen mukaan jo tekemässä sopparia ennen viime kautta Taikin kanssa, mutta sitten tuli sauma napata Valencic. Eli kyllä tossa ukossa jotain nähdään ja nyt Riveiro saanut vielä vuoden lisäaikaa tarkkailla ukkoa lähempää.
harlequin

Poissa Poissa


Vastaus #931 : 09.02.2020 klo 15:52:00

Ei jumalauta.. Täysin onneton liigassa viime vuonna.

Toivottavasti joku saa palloa toimitettua Furkalle. Eilinen antoi taas osviittaa pallotta jäämisestä seuraavasta turhautumisesta.
katsomotreenari

Poissa Poissa


Vastaus #932 : 09.02.2020 klo 16:30:36

Hyvä vahvistus, järkevä hankinta
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #933 : 09.02.2020 klo 16:56:15

Semmonen hankinta, ei varmaan ole kallis jos jotain positiivista pitää hakea.
Bubi-huuhkaja

Poissa Poissa


Vastaus #934 : 09.02.2020 klo 17:27:00

TPS-KPV-karsintamatsista jäi mieleen Kagayama työteliäänä prässääjänä ja hyvin syöttelevänä pallovarmana pelaajana, jolta kuitenkin tuntui puuttuvan jotain ollakseen tähti liigassa. Paremmalta tuo tossa pelissä näytti kuin paljon parjattu Yartey ja omaan silmään aiheutti ihmetystä, kun mies ei täyttä peliaikaa karsintamatseissa saanut pallon perässä juosta.
Eioototta

Poissa Poissa


Vastaus #935 : 09.02.2020 klo 17:57:28

TPS-KPV-karsintamatsista jäi mieleen Kagayama työteliäänä prässääjänä ja hyvin syöttelevänä pallovarmana pelaajana, jolta kuitenkin tuntui puuttuvan jotain ollakseen tähti liigassa. Paremmalta tuo tossa pelissä näytti kuin paljon parjattu Yartey ja omaan silmään aiheutti ihmetystä, kun mies ei täyttä peliaikaa karsintamatseissa saanut pallon perässä juosta.
Riveiro. Jose hioo Taikista timantin.
Tähtikaartin Amiraali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Åbo Club de Fùtbol , FC Inter Turku


Vastaus #936 : 09.02.2020 klo 18:24:16

Uusi Hanson Boakai tulee väistämättä mieleen. Aasian markkinat haltuun ja kaikkien japanilaisten selässä lukee kesällä Taiki Ylos En usko mieheen yhtään, mutta halpana menköön hyökkäyspään rotaatioon ja Rive osaa kyllä roolittaa oikein.
Rokki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS-jp


Vastaus #937 : 09.02.2020 klo 18:39:07

https://fcinter.fi/taiki-kagayama-fc-interiin/

Jaa-a. Dominoi divarissa, mutta Kokkolassa homma ei toiminut edes vähää alusta.

Jos joku olisi edes villeimmissä unissaan ehdottanut viime heinäkuussa Anthony Annan-Taiki Kagayama -tandemia dominoimaan sinimustiin, olisi hänelle naurettu räkäisesti moisten utopioiden lietsojana. Tänä sunnuntaina kyseinen duo ei näemmä aiheuta evän värähtelyä suuntaan tahi toiseen. Onneksi kevät on nuori, joten katsotaan... 
taulutelkkari

Poissa Poissa


Vastaus #938 : 09.02.2020 klo 21:21:15

Aasian markkinat haltuun ja kaikkien japanilaisten selässä lukee kesällä Taiki Ylos

Tämä. Nyt äkkiä teettämään t-paitoja japsin nimellä. Kyllä ne niitä ostelee ja paljon. Nyt toimisto hereillä!
Hiekasta noussut

Paikalla Paikalla


Vastaus #939 : 10.02.2020 klo 00:17:19

TPS-KPV-karsintamatsista jäi mieleen Kagayama työteliäänä prässääjänä ja hyvin syöttelevänä pallovarmana pelaajana, jolta kuitenkin tuntui puuttuvan jotain ollakseen tähti liigassa.

Tuollainen oli KPV:ssä muutenkin. Teki samaa työtä kuin Simo Roiha, ollen toki eri aikaan kentällä. Mutta maalit jäivät häneltä puuttumaan. Inter oli yllättävä hankkija Taikille siihen nähden, että olen nähnyt turkulaisseuran suosivan suoraviivaista hyökkäyspeliä. No, jospa Riveiro katsoo ihan perustellusti, että nyt tarvitaan pallojen ronkkijoitakin, kun miehet vanhenevat ja poistuvat kuvioista.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #940 : 10.02.2020 klo 12:20:44

Tämänhetkisellä miehistöllä avaritoive ja omissa silmissäni optimiavari:

                 Furu            Masto
 Engström  Ojala  Diego  Muniz     KKB
           Ketting     Hämis   Hoskonen
                       Henkka/Aati

Penkki: Henkka/Aati, Nurmi, Klooster, Haukioja, Annan, Taiki, Iliu, joku oma junnu

Maaliin tällä hetkellä on aivan sama kumman laittaa. Molemmilla on omat vahvuutensa (Henkalla jalkatyöskentely ja Aatilla torjuntatyöskentely) ja heikkoutensa (Henkalla suoritusvarmuus ja Aatilla pelin avaaminen) mutta enimmäkseen luottavaisin mielin olen aina kun matsi alkaa ja kumpi tahansa on maalissa. Nurmelle tosiaan tämä on vielä aikuisten tasolla opettelun kausi, mutta peliaikaa tulee varmasti kaudella ihan "luonnollisella tavalla". Hämis ja Hoskonen ovat peruskallioita sekä seuran omankin imagon kannalta tärkeitä nimiä ja Kettingiä tarvitaan erikoistilanteissa molemmissa päissä kenttää. Annan on edelleen juuri ja juuri tusinan paremmalla puolella, Haukiojan ollessa lähinnä puolustuspään monikäyttömies. Klooster ei ole esittänyt vielä ainakaan ihan niin vakuuttavia otteita että haluaisin nähdä avauksessa ja japsin oletettua roolia vaihdosta kentälle tulevana juoksukoneena tässä tulikin jo eilen avattua. Iliu haisee flopille noin kilsan päähän joten siitä ei enempää.
P.Anomies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: INTER


Vastaus #941 : 10.02.2020 klo 21:32:14

On tämä mielenkiintoista, kun jonkun vitun kokkolan penkiltä siirtyy joukkueeseen mikä lähtökohtaisesti pelaa ensikaudellakin mitalleista. Mutta luotto Riveiroon ja taustaryhmään on vankkumaton ja varmasti tietävät mitä tekevät
Raul Peralta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku


Vastaus #942 : 11.02.2020 klo 00:50:27

Tuosta Källmanin lainasta vielä.

Beni täyttää ensi vuonna 23. Se tarkoittaa kasvatusajan päättymistä. Tuon jälkeen hänestä ei tarvitse ilmaisen siirron yhteydessä tilittää noita kasvatusrahoja. Ne ovat kuitenkin enemmän kuin ei mitään. Esimerkiksi muutaman kauden KuPSissa pelanneen Omat Colleyn kasvattajaraha oli aikoinaan  lähes 100 000 euroa.

Jos nyt sitten Benjamin ei tällä kaudella lyö läpi, niin ollaan tilanteessa, jossa ikiliikkuja päättyy lopulta korvauksettomaan siirtoon. Ensi vuonna ei hänestä enää isoa summaa olla valmiita maksamaan, koska vuoden päätteeksi lähtisi ilmaiseksi.

Eli kaikki varpaat ristiin Benin läpimurrosta, jotta kassaan kilahtaisi edes jotain. Jos näin ei käy, niin uhkapeli myynnin suhteen kostautuu isosti.

Ei kai tolla kasvattajarahalla Benin keississä ole isompaa merkitystä? Sopimusta kuitenkin jatkettiin taas vuodella eli jos kaikki menee tulevalla kaudella ns. päin vittua niin sopparia kauden jälkeen kuitenkin 1.5v jäljellä Interin kanssa. Kai tolla lainallakin Inter tekee profittia kymppitonnin tai pari + jos ollaan yhtään käytetty pelisilmää neuvotteluissa niin mahdolliset EM-kisakorvaukset luulisi menevän vähintään tyyliin 50-50 norskien kanssa. En sit tiedä minkäsuuruinen osto-optio on lainan kylkeen sovittu mutta vaikeeta syyttää Interiä kovin pahasta puuhastelusta ainakaan tiedoilla mitkä itellä on. Jos jostain syystä taso ei riittäisi tällä kaudella Norjaan tai pahempaa loukkia tulee niin ens kaudella vaan ottamaan vauhtia Interistä eli aika vaikee tota joskus päättyvää ikiliikkujaa on ainakaan tällä hetkellä tuomita.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anthony Annanin järjettömät pulkat


Vastaus #943 : 11.02.2020 klo 09:23:16

Ei kai tolla kasvattajarahalla Benin keississä ole isompaa merkitystä? Sopimusta kuitenkin jatkettiin taas vuodella eli jos kaikki menee tulevalla kaudella ns. päin vittua niin sopparia kauden jälkeen kuitenkin 1.5v jäljellä Interin kanssa. Kai tolla lainallakin Inter tekee profittia kymppitonnin tai pari + jos ollaan yhtään käytetty pelisilmää neuvotteluissa niin mahdolliset EM-kisakorvaukset luulisi menevän vähintään tyyliin 50-50 norskien kanssa. En sit tiedä minkäsuuruinen osto-optio on lainan kylkeen sovittu mutta vaikeeta syyttää Interiä kovin pahasta puuhastelusta ainakaan tiedoilla mitkä itellä on. Jos jostain syystä taso ei riittäisi tällä kaudella Norjaan tai pahempaa loukkia tulee niin ens kaudella vaan ottamaan vauhtia Interistä eli aika vaikee tota joskus päättyvää ikiliikkujaa on ainakaan tällä hetkellä tuomita.
En ole tuominnut puuhasteluksi (vielä). Fifan taulukon mukaan esimerkiksi Ruotsi ja Tanska kuuluu kategoriaan 2, joka on 60 000 euron kategoria. Tämän mukaan summa kerrotaan täysillä vuosilla, jotka pelaaja on edustanut seuraa ennen 21-vuotissyntymäpäivää. Benjamin tuli Interiin vuonna, jolloin täytti 18. Näin ollen kausia on kolme. Tämä tekisi rahassa 180 000 euroa. Joku, joka tuon järjestelmän ymmärtää paremmin (Velmu?) korjatkoon minua. Jos tosiaan "ilmainen" siirtokin toisi 180 000, niin tämän kauden katsoisin ja jos ei breikkaa, antaisin mennä.

Tuossa on muuten myös sääntö, että kasvattajarahan menettää, jos ei tarjoa pelaajalle sopimusta viimeistään 60 päivää ennen sopimuksen päättymistä. Eli Ademin kasvattajaraha oikeus on säilynyt, koska hänelle diiliä tarjottiin. Kunkun kohdalla ilmeisesti raha on menetetty.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #944 : 11.02.2020 klo 10:01:53

Edelliset kaksi siirtoa tarkoittanevat sitä, että Filip ei ole tulossa takaisin.

Kunkun tilanne on kyllä outo. Joko miehen pyyntö kaudesta on ihan väärin arvioitu tai sitten hän on lopettamassa huipulla. Mielellään olisin kyllä Interissä pitänyt
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #945 : 11.02.2020 klo 10:12:20

Edelliset kaksi siirtoa tarkoittanevat sitä, että Filip ei ole tulossa takaisin.

Rive sanoi minuutteja ennen HJK-pelin alkuvihellystä että hakusessa on vielä kaksi hyökkäyssuuntaan orientoitunutta peluria, joista sitten Taiki on varmaan se toinen joten toivonkipinä elää vielä, joskin hyvin hyvin hyvin pieni sellainen. Maaliskuusta lähtien palkanmaksu pyörimään kulujen minimoinniksi tjms.

Foorumin oma norskiekspertti voisi kertoa että onko Valencic esiintynyt mitenkään paikallisessa mediassa tai treenipeleissä?
Pläkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alan Shearerin ja Gary Maccan hiukset


Vastaus #946 : 11.02.2020 klo 10:56:30

Kagayamassa on hurja potentiaali. En pitäisi KPV stinttiä yhtään minään tason näyttönä kun hommana oli lähinnä potkia palloa helvettiin ja koittaa sitten prässätä se takaisin vastustajan puolustajilta. 6 ottelua liigaa ja sitä ennen Ykkösessä täysin dominoiva pelaaja.

Hyvä tuosta tulee.
Petsari

Poissa Poissa


Vastaus #947 : 11.02.2020 klo 11:18:01

Stabaekin sivuilta olen huomannut kolme treenipeliä.
Ensimmäisessä Filip pelasi 1. puoliajan ja kahdessa muussa ei Filip ollut avauksessa. Maaleja ei ole ainakaan tehnyt.
Samo

Poissa Poissa


Vastaus #948 : 11.02.2020 klo 11:21:32

En oo norjanexpertti, mut käsittääkseni Filip ei edellisessä harkkapelis ollut ollenkaan kentällä, aikasemmissakin tais tulla vasta vaihdosta. Sitä en tiiä, voiko tai kannattaako tosta ees yrittää lukea mitään.

E. Hidas
Markisio

Poissa Poissa


Vastaus #949 : 11.02.2020 klo 11:39:04

Kagayamassa on hurja potentiaali. En pitäisi KPV stinttiä yhtään minään tason näyttönä kun hommana oli lähinnä potkia palloa helvettiin ja koittaa sitten prässätä se takaisin vastustajan puolustajilta. 6 ottelua liigaa ja sitä ennen Ykkösessä täysin dominoiva pelaaja.

Hyvä tuosta tulee.
Tämä. Pelkäänpä että kostautuu Interissä kovan luokan pelimieheksi, kun pääsee pelaamaan vahvuuksillaan. Ainakin omaan silmään näytti laatupelaajalta kauden lopulla SJK-KPV matsissa.

 
Sivuja: 1 ... 37 [38] 39 ... 109
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines