FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.01.2020 klo 18:48:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 18
 
Kirjoittaja Aihe: Millä ja miten kisoihin?  (Luettu 63697 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #375 : 14.01.2020 klo 20:42:18

Jokainen voisi nyt selvyyden vuoksi listata tähän topiciin seuraavat asiat:

1. Matkan pituus ja onko ennakkoluuloja matkakohteesta

Kööpenhaminassa tarkoituksena on viettää yksi yö. Kaupungissa olen kerran jo käynyt ja se on kaikin puolin kiva matkakohde.

11. päivän iltana bröm bröm Satakunnasta Turkuun vanhempien kanssa ja tarkoituksena päästä yölaivalla Tukholmaan.
12. päivä brömistellään hiljakseen Ruotsin läpi jonnekin akselille Halmstad-Helsingborg josta yöpaikka.
13. päivän aamuna sitten Köpikseen ja pikkuhiljaa hulinat päälle. Toivottavasti faija saa matsilipun jostakin.
14. päivästä voi tulla tiukka sillä silloin suoritetaan krapulatilasta riippumatta nopeatempoinen rykäys välillä Kööpenhamina-Tukholma ja tarkoitus ehtiä vielä yölaivaan.
15. päivän aamuna porukat suuntaa töihinsä ja minä joko a) menen mukana levätäkseni illan, jotta voin lähteä 16. päivän aamuna ihan freesinä kohti Hesaa tai b) suuntaan junalla Hesaan suoraan Turusta. Hesasta matka jatkuu soolona kohti pietaria joko a) Allegrolla b) smäikän bussilla c) muulla bussilla tai d) nahkatakki-Igorin laittomalla kimppataksilla. Mihin näistä nyt mukaan sattuu mahtumaankaan ja aikatauluihin sopimaan.

Venäjällä en ole ennen käynyt mutta kesäkuisen Pietarin ennakkoluulen olevan kaunis, monipuolinen ja tarjoavan ihan riittävästi tekemistä siellä vietetyksi noin viikoksi. Museoita ja muita kulttuurikohteita bongaan siellä luultavasti perinteiset pari-kolme, mutta aion kuluttaa tällaisen besserwisseröinnin vastapainoksi myös paikallista ruokaa ja alkoholia aivan asiaankuuluvan määrän, todennäköisesti hyvin junttimaisesti lähinnä muiden jalkapalloa katsomaan tulleiden tsuhnien kanssa sosialisoiden. Jonakin iltana tarkoitus on tosin nähdä myös pietarilainen ystäväni, joka kutsui minut kotiinsa kokeilemaan venäläistä saunaa heti kuultuaan että olen tulossa kaupunkiin. Yhtään ystävääni ja venäläisyyttä tuntien uskon kutsuun sisältyvän myös ne edellämainitut ruoan ja alkoholin.

Aion bongata reissun mittaan myös Viipurin ja varauksella isoisäni syntymäpaikka Räisälän, mutta budjettisyistä jälkimmäisestä kohteesta pitää neuvotella nahkatakki-Igorin kanssa vielä myöhemmin. Pietarissa vietän aikaa 23. tai 24. päivään asti ja sitten suuntaan joko junalla kämpilleni Vaasaan tai vaihtoehtoisesti Riikaan, josta lienee Helsinki-Vantaata edullisempaa jatkaa ilmateitse matkaa siihen kohteeseen, jossa Suomi pelaa neljännesvälieränsä. Matkani jatkuu niin pitkään kun Suomi pelaa kisoissa.

Lainaus
2. Syy matkan pituudelle ja mahdollinen russofobia

Matkustan niin pitkään kun on tarpeen nähdäkseni kaikki Suomen kisoissa pelaamat ottelut. Yksin reissatessa menisin Malmöön tai Köpikseen varmaan päivää-paria aikaisemminkin, mutta vanhempien kanssa matkustaessa pitää tehdä tämä kompromissi, koska he eivät ole riittävän HC-luturisteja soittaakseen pomolle.

Tanskalaisista ei ole muita vahvoja ennakkoluuloja kuin että he ovat kovin iloisia ja tykkäävät juoda olutta. Venäläiset ihmiset ovat keskimäärin hyvin mielenkiintoisia, sekä hyvässä että pahassa. Venäjästä en pidä valtiona ollenkaan, mutta en anna sen kontrolloida matkasuunnitelmaani sillä venäjän valtiosta pitämättömyys ei ole elämässäni suurempi prioriteetti kuin A-maajoukkueen ensimmäisten arvokisojen näkeminen, joten en nakkaa paskaakaan siitä vaikka reissuni loppupeleissä ehkä ropiseekin Putinin laariin.

Lainaus
3. Lomien saamisen helppous ja työpaikka

Olen opiskelija ilman mitään siteitä mihinkään ja siksi halutessani voin töiden tai läksyjen tekemisen sijaan rellestää opintolainalla pitkin Eurooppaa. Ehkä jos Suomi menee tyyliin finaaliin asti niin se alkaa jo kiristää tulevan vuoden budjettia mutta siinä skenaariossa taloudelliset seikat lienevät jo aika toissijaisia ja maksan sen reissun aiheuttamia pikavippivelkoja hymy huulilla vaikka lopun elämääni.
CadornaFC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #376 : 14.01.2020 klo 21:41:12


1. Matkan pituus ja onko ennakkoluuloja matkakohteesta

2. Syy matkan pituudelle ja mahdollinen russofobia

3. Lomien saamisen helppous ja työpaikka
1. Kööpenhamina epäilyttää,vaikuttaa melkoiselta hipsterien paratiisilta.Perjantaina mestoille ja sunnuntaina pois.Maanantai-aamuna kotona,kalsareiden vaihto ja Pietariin.
Pietari on parin tunnin päässä ja tuli 2018 nähtyä joten pidemmälle reissulle ei liene tarvetta.Kaunis kaupunki,hyviä rafloja jne. Näkemisen arvoinen.

2.Pyrin ottamaan kontaktia alkuasukkaiden kanssa mahdollisimman vähän joten fobialle ei ole tarvetta.

3.Ei ongelmaa,ilmoitus riittää
VekkuliPekuli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kokoomus, Pori, Liverpool, Värisuora


Vastaus #377 : 14.01.2020 klo 21:43:40

Pakko arvostaa jos on niin periaatteen mies, että jättää elämässään ainutlaatuiset matsit väliin ihan vain sen takia koska Venäjä on ihan perseestä ja venäläiset tyhmiä.
Periaatteita on hyvä olla. Tanskaan olen toki menossa ja sitä pidän näistä kolmesta pelistä ainutlaatuisena kun se on se eka peli. Matka oli tärkein ja tästä pelistä odotan oikeastaan vain sitä kun Tim Sparv kapteenina johdattaa UEFA:n tunnarin soidessa joukkueen kentälle.
Oma reissu kestää ehkä jopa pari viikkoa kun ajatuksena on mennä ensin Ruotsi-peliin ja sieltä hiljalleen kohti Köpistä.
roberto carlos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Brasilia, Suomi, Mäntän Valo


Vastaus #378 : 14.01.2020 klo 23:38:10

1. Matkan pituus ja onko ennakkoluuloja matkakohteesta

2. Syy matkan pituudelle ja mahdollinen russofobia

3. Lomien saamisen helppous ja työpaikka[/b


1. Kahdeksan päivää Pietarissa. Ennakkoluulot ovat karisseet vuosien aikana, kun takana on jotain 25 matkaa Venäjälle. Täytyy myöntää, että ensimmäisellä reissullani Viipuriin oli kyllä hirveät ennakkoluulot. Se on kyllä selvä, että jos on hyväuskoinen, niin kyllä Pietaristakin löytyy sellaisia baareja, joissa turistia kusetetaan.

2. Kun lähtee liikkeelle Pirkanmaan ja Keski-Suomen rajamailta, niin ei jaksa edestakaisin matkustella. Maajoukkueen vieraspelimatkoilla minulle pelin ohella maahan tutustuminen on yksi tärkeä osa reissua. Neljä välipäivää saa hyvin kulumaan siellä. Tarkoitus on tehdä ainakin yksi päiväretki Pietarin ulkopuolelle. Ei ole mitään fobioita.

3. Loman saamisessa ei ollut mitään ongelmaa. Päätyönäni ajan koululaislinjoja linja-autolla. Työsopimus loppuu aina koulujen loppuessa eli kesäkuussa olen työtön tästä hommasta. Sivutöinäni ajan keikkoja kuorma-autolla sekä taksia muutamalle isännälle. Näitä hommia teen silloin, kun ne sopivat omaan ohjelmaani.
Snägäri

Poissa Poissa


Vastaus #379 : 15.01.2020 klo 00:03:02

Onko uhka vai mahdollisuus mennä köpikseen asuntoautolla/vaunulla ja yöpyä leirintäalueella? Ei ole pistänyt silmään, että kukaan olisi näin tekemässä. Onko siinä joku ongelmakohta, joka ei nyt itselleni tule mieleen?
euroflex

Poissa Poissa


Vastaus #380 : 15.01.2020 klo 02:11:05

Onko uhka vai mahdollisuus mennä köpikseen asuntoautolla/vaunulla ja yöpyä leirintäalueella?
Voi olla, että kirjoitan paskaa,mutta siltamaksu asuntoautolle ~100€ / suunta.  Junalippu Malmö-Kööpenhamina ~10€/suunta.

Camping siis Ruotsin puolelta
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #381 : 15.01.2020 klo 07:07:19

Ei tainnut olla pötyä. :( Googlaamalla siitä siltamaksusta...
https://www.oresundsbron.com/en/prices
Edit. Vaunusta vielä lähes tuplahinta verrattuna autoon
« Viimeksi muokattu: 15.01.2020 klo 07:09:32 kirjoittanut Puupiä »
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #382 : 15.01.2020 klo 08:44:02

Hivenen yllätyin, että Helsingborg-Helsingör henkilöauto ja 2 ihmistä maksoi 50 euroa 20 minuutin matkasta. Elämä on.

E: Paljos siltamaksu muuten on henkilöautolta ja olikos tuota mahdollisuus/kannattaako ostaa jotenkin etukäteen? Joo, googlekin on keksitty... E: Joo, tossa linkissähän se onkin, eli 14 e vissiinkin. E2: Jaksas lukea koko sivunkin, jotain 50 e se on sekin vissiin satunnaisturrelle kesällä.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2020 klo 10:06:55 kirjoittanut D mies »
Antti Rinne

Poissa Poissa


Vastaus #383 : 15.01.2020 klo 09:41:09

Matka pituus viikko.

Syy matkan pituudelle mahdollisimman pitkä kisakokemus.

Olin russofoobikko viime jalkapallon MM-kisoihin asti mutta kisamatka vähensi niitä kummasti. Tuppaavat tykkäämään suomalaisista. Nevskillä laulettu Venäjän kansallislaulu Suomeksi neljännesvälieräpelin jälkimainingeissa vahvassa nousukännissä viereisessä pöydässä  ZSKA Moskovan paita päällä istuvalle vanhemmalle herrasmiehelle - yhdisti kummasti. Tilasi suorituksemme jälkeen kyyneleet silmissä pöytämme täyteen votkaa!

3. Lomien saamisen helppous ja työpaikka Ilmoitus pomolle: ''Lähen sit kisoihin viikoks, jos ei onnistu, otan loparit'' - Ok!

Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #384 : 15.01.2020 klo 09:59:15


E: Paljos siltamaksu muuten on henkilöautolta ja olikos tuota mahdollisuus/kannattaako ostaa jotenkin etukäteen? Joo, googlekin on keksitty...

No se on satunnaismatkailijalta sen saman viitisenkymppiä suunta kuin laivalla, tai jos ostaa siltapassin, niin saa menopaluun hintaa kympillä alas: https://www.oresundsbron.com/en/prices

14e "Smut Tur"-alennus voimassa toukokuun loppuun nähdäkseni.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2020 klo 10:02:53 kirjoittanut Cafffkaff »
ALPPIK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tim Hortonin munkit ja kahvit


Vastaus #385 : 15.01.2020 klo 15:21:27

Huh, tämähän menee logistisesti mielenkiintoiseksi palapeliksi!

14.6. aamulla Jukolan Viestin 6 tai 7 osuus Rovaniemellä
15.6. 18:30 Honka-Kups Tapiolassa
17.6. iltapäivällä Suomi-Venäjä Leningradissa
DAF

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Futbolnyi Klub Zenit Sankt-Peterburg


Vastaus #386 : 15.01.2020 klo 19:16:01

Huh, tämähän menee logistisesti mielenkiintoiseksi palapeliksi!

14.6. aamulla Jukolan Viestin 6 tai 7 osuus Rovaniemellä
15.6. 18:30 Honka-Kups Tapiolassa
17.6. iltapäivällä Suomi-Venäjä Leningradissa

Tästä spinoffina muuten se, että kun jengi odottaa Allegrojen myynnin alkua Jukolan yöjunat etelästä on jo nyt myyty isolta osin pakettitoimistoille. Vähän epäilen, että vastaava bisnes mahtaa olla Allegrojen ympärillä, eli jännä nähdä mikä määrä niitä paikkoja tulee ylipäätään sen maagisen 3 kk ennen edes myyntiin.
Koipsin kasvatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: punamustat, KoiPS


Vastaus #387 : 15.01.2020 klo 23:38:19

14e "Smut Tur"-alennus voimassa toukokuun loppuun nähdäkseni.
Tuossa siis ehtona se, että yötä ei vietetä Köpiksessä vaan ajetaan vain matsiin ja takaisin. 43e siis taitaa edestakainen piljetti olla henkilöautolle?
hzn4000

Poissa Poissa


Vastaus #388 : 17.01.2020 klo 22:31:49

SMJK:n lennot ja bussit myynnissä. Yhdensuuntaisia busseja Suomesta tai vällipäiville ei vielä kaupan, niiden kiinnostuksesta laittakaa meiliä lennot@suomifanit.com tänne kertomisen lisäksi. Kuten sanottu, kysyntään pyritään vastaamaan. Virallisempaa tiedotetta viikonlopun aikana.
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #389 : 17.01.2020 klo 23:14:47

Koska olen malttamaton, niin kysyn jo heti: bussit varmaan edelleen myynnissä samaan hintaan 3kk ennen kisoja? Tarkoituksena koittaa Allegroa, ja jos ei toteudu, niin mennään näillä kyydeillä.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #390 : 17.01.2020 klo 23:25:16

Tarkoituksena koittaa Allegroa, ja jos ei toteudu, niin mennään näillä kyydeillä.
Sama agenda, joskin mielikuvana että busseja järjestetään tyyliin niin paljon kuin on kysyntää. Vai?
Koipsin kasvatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: punamustat, KoiPS


Vastaus #391 : 18.01.2020 klo 01:12:02

Täällä kiinnostusta yksisuuntaiselle Pietariin 16. tai 17.6.
northlaneleevi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Helsinki


Vastaus #392 : 18.01.2020 klo 09:19:35

SMJK:n lennot ja bussit myynnissä. Yhdensuuntaisia busseja Suomesta tai vällipäiville ei vielä kaupan, niiden kiinnostuksesta laittakaa meiliä lennot@suomifanit.com tänne kertomisen lisäksi. Kuten sanottu, kysyntään pyritään vastaamaan. Virallisempaa tiedotetta viikonlopun aikana.
Dösä Pietarista pois 18.6. kiinnostaa, pelkkä paluu siis.
Alfons X

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barça, TPS, CE Europa, Huuhkajat


Vastaus #393 : 18.01.2020 klo 09:42:07

Koska olen malttamaton, niin kysyn jo heti: bussit varmaan edelleen myynnissä samaan hintaan 3kk ennen kisoja? Tarkoituksena koittaa Allegroa, ja jos ei toteudu, niin mennään näillä kyydeillä.
Sama suunnitelma.
AMS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Crystal Palace


Vastaus #394 : 18.01.2020 klo 09:50:53

Täällä tarve Pietarin kyydeille päivää ennen ja jälkeen pelien.
stonax

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #395 : 18.01.2020 klo 11:16:16

Täällä tarve Pietarin kyydeille päivää ennen ja jälkeen pelien.
Sama
hzn4000

Poissa Poissa


Vastaus #396 : 18.01.2020 klo 11:17:57

Koska olen malttamaton, niin kysyn jo heti: bussit varmaan edelleen myynnissä samaan hintaan 3kk ennen kisoja? Tarkoituksena koittaa Allegroa, ja jos ei toteudu, niin mennään näillä kyydeillä.
Jos ei bussit ole täynnä :) eli ihan samalla hinnalla on tarkoitus myydä koko ajan. Ja tarkoitus on tilata busseja myös lisää, jos/kun nämä täyttyy. Tämä katsotaan aivan tilanteen/kysynnän mukaan. Just myös katoin Allegron hinnat ihan sattumanvaraisille päiville maaliskuussa edestakas Pietariin, niin halvimmillaan löyty Helsingistä 90€ ja Kouvolasta 60€ (LPR oli 80€). Jotenkin en usko VR:n myyvän noita kesäkuussa juuri edullisemmin, kun kysyntää on.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #397 : 18.01.2020 klo 11:36:58

16.6. Mikkeli-Pietari ja 23.6. Pietari-Mikkeli olisi itselle passelein, mutta koska moista ei löydy eikä viitsi 160 euroakaan kahdesta maksaa, niin katellaan vielä.
Kalakalle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP, Maajoukkue


Vastaus #398 : 18.01.2020 klo 13:15:25

16.6. Mikkeli-Pietari ja 23.6. Pietari-Mikkeli olisi itselle passelein, mutta koska moista ei löydy eikä viitsi 160 euroakaan kahdesta maksaa, niin katellaan vielä.
Paluukyytiin sama.
Spili

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi


Vastaus #399 : 18.01.2020 klo 14:18:30

Jokainen voisi nyt selvyyden vuoksi listata tähän topiciin seuraavat asiat:

1. Matkan pituus ja onko ennakkoluuloja matkakohteesta

2. Syy matkan pituudelle ja mahdollinen russofobia

3. Lomien saamisen helppous ja työpaikka


1. Lähtö perjantaina 12.6, lennot Oulu-Helsinki-Tukholma-Kööpenhamina. Majoitusmuotona on hotelli Malmössa rautatieaseman vieressä. Tanskassa ja Ruotsissa pelottaa lähinnä krapula.
Tanskasta Charterilla Pietariin 15.6, jossa kahdessa eri hotellissa 23.6 asti. Kerran aiemmin olen käynyt Pietarissa ja kerran Moskovassa. Venäjällä pelottaa eniten krapula.
Kotimatkaa ei ole vielä varattu. Odotan vielä että SMJK järjestää tilataksimatkan Pietari-Oulu, joka alkaa mahdollisimman läheltä Hotel Petropolin alaovea. Lähtö mielellään noin 15 minuuttia check-out ajan jälkeen ja hinta halvempi kuin itse varattuna maksaisi. Myös minibussi käy.

2. Pakko tyytyä vajaan parin viikon reissuun ettei sydän pysähdy liiasta lystinpidosta. Pidemmässä reissussa pelottaa eniten krapula. En pidä Venäjästä, mutta ei se nyt varsinaisesti inhota tai pelotakaan. Paitsi se krapula.

3. En ole vielä kysynyt lomaa. Olisi melko yllätys jos siinä olisi jotain ongelmia. Työpaikkana koodiorjuus.

 
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines