FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.09.2020 klo 04:45:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 20
 
Kirjoittaja Aihe: Pallo-Iirot 2020 - Ylös vai alaspäin?  (Luettu 128599 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Kolmasmies

Poissa Poissa


: 25.11.2019 klo 02:06:36Perustettu: 1930
Kotikenttä: Äijänsuon stadion (Alsecco stadion)
Puheenjohtaja: Jarmo Savikurki
Kotisivut: https://www.palloiirot.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/PalloIirot
Twitter: https://twitter.com/palloiirot
Instagram: https://www.instagram.com/palloiirotofficial/


Kausi 2019
Pallo-Iirot palasi Kakkoseen kolmen kolmosessa vietetyn kauden jälkeen, kun se voitti Länsi-Suomen piirin kolmosen Akusti Salosen johdolla lopulta varsin selkeästi. Saloselle ei kuitenkaan jatkosopimusta tarjottu, vaan tilalle avoimen rekrytoinnin jälkeen palkattiin Portsmoutin akatemiasta britti Scott Green. Tavoitteena oli nostaa toimintakulttuuri aiempaa korkeammalle tasolle ja vaatimustaso nousikin joukkueessa. Vaatimustason nousu vaikutti myös joukkueen rekrytointiin, kun Greenin vaatimuksena oli lähes 100% läsnäolo harjoituksissa. Tämä ei esimerkiksi Turussa asuville pelaajille ole aivan yksinkertaista. Kausi alkaisi kuitenkin jo suhteellisen aikaisessa vaiheessa cupin vuoksi, joten jonkinlainen joukkue tuli saada kasaan varsin nopeasti. Testipelaajia nähtiinkin jonkin verran.
 
Kilpailullinen kausi 2019 alkoi jo tammikuussa Kakkosen cupin otteluilla KaaPoa ja SalPaa vastaan. KaaPolta tuli takkiin 3-0 ja SalPalta 3-2. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ollut tarvetta sen suurempaan huoleen, koska nousijajoukkue oli vasta kasausvaiheessa ja vastustajana rutinoituneita kakkosen joukkueita. Lisäksi otteluissa näkyi lupaavia pilkahduksia.

Melko suuri osa kakkoseen nousseesta joukkueestakin pysyi kasassa ja varsinkin molempien Aaltojen pysyminen joukkueessa oli hyvä asia. Joukkue jäi Suomen cup rypistyksen jälkeen omatoimiselle tauolle jonka jälkeen seuraava harjoitusottelu pelattiin vasta maaliskuun lopussa. Noista viidestä kautta edeltäneestä harjoitusottelusta (NoPS, Haka, TPS, Atlantis ja NJS) tuli saldoksi 0-1-4 maalierolla 1-16. Joukkueen peli ei ottanut toimiakseen. Puolustus vuosi ja maalintekokaan ei toiminut. Vahvistuksia kaivattiin ja niitä saatiinkin lainasopimuksien muodossa Turusta ja Porista. Kauden alla saatiin vielä jobinpostia kun ykkösmaalivahti Saarinen loukkaantui. Tämä avasi näyttöpaikan Miko Lainiolle, joka paikkasikin Saarista mallikkaasti. Vielä ennen kautta Jussi Aallon ja Greenin välit tulehtuivat ja maalitykki jatkoikin matkaansa kasitietä pohjoiseen ja punapaitaan, jossa lopulta voitti B-lohkon maalikuninkuuden 12 maalilla.

Kausi alkoi komealla 0-1 vierasvoitolla Käpylästä. Sen jälkeen kausi jatkui varsin mallikkaasti ja joukkue haki muun muassa vieraspisteet silloiselta sarjakärjeltä FC Espoolta. Kesäkuussa tuli rumasti turpaan Tampereella kun Ilves2 takoi taululle peräti 8-0 lukemat. Kasvojen ainakin osittainen pesu tapahtui Raumalla juhannusviikon ottelussa yli tuhannen katsojan seuratessa 2-2 tasapeliä Jazzia vastaan. Vielä ennen kautta raumalaisten riveissä ollut Jussi Aalto kuritti kasvattajaseuraansa kahdella maalilla. Seuraava suurempi tapahtuma kaudella oli Pitsiyön spesiaali, jossa otettiin dominoiva 3-0 voitto TamUsta. Tuo voitto oli erittäin tärkeä, koska edellisestä voitosta oli kulunut jo puolitoista kuukautta. Sarjapaikka varmistui viimeistään 0-2 vierasvoitolla Jazzista ja kausi päättyi hienoon kotivoittoon lopulta sarjassa toiseksi sijoittuneesta KaaPosta. Joukkueen maalikuningas oli Juuso Aalto, joka lopulta irti päästyään teki viisi maalia viimeiseen neljään otteluun.

Yhteenvetona voi todeta, että nousijajoukkueelle kausi oli varsin onnistunut, sillä tärkein eli sarjapaikka säilytettiin. Green sai kuitenkin kauden aikana melko paljon kritiikkiä osakseen muun muassa Juuso Aallon penkittämisestä. Lisäksi lainapelaajia pyöri Raumalla suhteellisen paljon. Saatiinpa kesällä mukaan myös kaksi brittivahvistusta, Johnston ja Whiting, jotka onnistuivat varsin hyvin, vaikka miesten peleihin tottuminen veikin aikansa. Lisäksi huhut Greenin sekoilusta kentän ulkopuolella levisivät ainakin foorumille ja asettivat kysymysmerkkejä miehen saaman jatkosopimuksen ylle.

Ennen kautta seura ilmoitti lakkauttavansa A-juniorit ja yhdistävänsä tuon joukkueen sekä edustuksen reservin yhdeksi nelosta pelaavaksi joukkueeksi. Tuon päätöksen vaikutuksia en osaa arvioida, mutta ilmeisesti kakkosjoukkueen pelaajia siirtyi tai lopetti kauden aikana varsin monia, ja loppukaudesta tuotakin sarjaa pelasi suurilta osin edustusjoukkueen pelaajat. Sarjapaikka nelosessa säilyi, joten ensi kausi näyttää, lähteekö kakkosjoukkuetoiminta parempaan lentoon juniorien osalta.

Yleisömäärä kasvoi kolmosen kausilta ja juhannusviikon ottelussa päästiin pitkästä aika yli tuhannen katsojan, kun Jazz ottelua seurasi 1024 katsojaa. Lopulta yleisökeskiarvo asettui lukuun 444, joka oli lohkon kolmanneksi suurin lukema Gnistanin ja EPS:n jälkeen ja koko Kakkosessakin seitsemänneksi suurin. Loppukauden panoksettomat ottelut laskivat keskiarvoa, joka keikkui pitkään yli viidessäsadassa.
 
Edustusjoukkueen ulkopuolella kausi sujui jopa erittäin hyvin. Naiset sijoittuivat kakkosen lohkossaan toiseksi ja saavuttivat nousun ykköseen kaksiosaisessa karsinnassa Kuusysiä vastaan. T18 yj toi Raumalle SM-mitalin pitkästä aikaa, kun se sijoittui hopealle. Joukkueen valmentaja Markus Nurmi valittiinkin Captain's Ball -gaalassa vuoden tyttöjoukkueen valmentajaksi ja hopeajoukkueessa pelannut Aada Nurmi vuoden tyttöpelaajaksi. Lisäksi Pallo-Iirot sai gaalassa vuoden Grassroots seura -palkinnon. Lisäksi useat juniorijoukkueet pelasivat ELL-sarjaa, mikä on pelaajakehityksen kannalta erittäin tärkeää. Pelaajia on myös ollut mukana maajoukkuetapahtumissa niin tyttö- kuin poikapuoleltakin.

Edellisten vuosien ketjuja:
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007

Kausi 2020

Scott Green jatkaa siis valmentajana ja joukkueen kasaaminen kaudelle 2020 on jo alkanut Joukkueeseen on kiinnitetty jo muun muassa ykkösmaalivahti Henri Saarinen ja Raumalle muuttava toppari Otto Schultz. Seura kertoi tiedotteessaan, että mahdollisimman moni viime kauden joukkueesta halutaan pitää ja sopimustarjouksia on tehty ainakin Juuso Aallolle, Konsta Siivoselle ja Aleksi Toivoselle. Aika näyttää miten näiden pelaajien kanssa käy. Ainakin Aallon jatkoa pidän suhteellisen epätodennäköisenä viime kauden penkillä istumisen jälkeen, mutta olen mielelläni väärässä. Myös brittivahvistukset saattavat jatkaa, mutta brexit aiheuttanee ongelmia.
Lopettaneita pelaajia on kapteeni Eetu Kaipio ja Valtteri Veijanen. Eetu Setänen siirtyi Jazziin, mikä ainakin sivuunkirjoittanutta kirpaisee, mutta suuret kiitokset Iirojen eteen tehdystä työstä. Lisäksi viime kauden joukkueesta jatkaa tuskin TPS-laina Erik Mirel. Muitakin lähtijöitä varmasti löytyy, kunhan kausi lähestyy.

Vahvistusta tarvitaan siis tässä vaiheessa maalivahtiosastoa lukuun ottamatta kaikkialle. Lähtijät tulee vähintään korvata ja lisäksi ainakin kärkeen tarvitaan joku maalintekoon pystyvä hyökkääjä. Viime kaudella MuSa laina Riihimäki jäi kyllä valitettavan tehottomaksi vaikka työnteon puutteesta ei miestä voi syyttää. Jos tavoitteet asetetaan korkeammalle, vahvistuksia tarvitaan muualekin kuin kärkeen. Mielenkiintoista on myös kuulla, millaiset tavoitteet seura edustusjoukkueelle ensi kaudeksi asettaa. Joko pyritään neljän parhaan joukkoon ja loppusarjaan vai halutaanko vakiinnuttaa asema keskikastissa?

Ensi kaudella Pallo-Iirot pelaa kakkosen B-lohkossa, joka on käytännössä sama kuin viime kauden lohko. Toki pääkaupunkiseudun joukkueet ilmeisesti arvottiin saunassa ja ne viime kaudesta nousijoiden ja putoajien ohella muuttuvat. Näin nopeasti arvioituna lohko on jopa ehkä aavistuksen kovempi kuin viime kauden lohko, mutta aika näyttää. Kausi pyörähtänee (ei pyörähtänyt) käyntiin jälleen varsin aikaisin kakkosen cupin merkeissä, joten joulukuun aikana on varmasti oletettavissa jo lisää pelaajauutisia.

Sopimuspelaajat: (tilanne 11.7.)
Maalivahdit:
1 Miko Lainio
12 Henri Saarinen

Puolustajat:
2 Jere Niiranen
3 Samu Saari
4 Otto Schultz "C"
5 Kirill Radchenko
6 Matias Majapuro

Keskikenttäpelaajat:
7 Juho Torkkeli
8 James Whiting
14 Niilo Hautala
18 Aake Rapala
22 Topias Silvennoinen
30 Stanley Bridgman

Hyökkääjät:
9 Chinedu Akuvuo
10 Nicolas Gomes Ramos
11 Randell Harrevelt
16 Aleksanteri Tomberg
17 Miska Rantamäki
20 Marcus Walden
21 Fofana Haya

Tulleet
Chinedu Akuvuo (KäPa)
Marcus Walden (EuPa)
Jere Niiranen (-)
Nicolas Gomes Ramos (Jazz)
Aleksanteri Tomberg (Jazz)
Randell Harrevelt (St. Miroslava, Romania)
Stanley Bridgman (Portsmouth, Englanti)
Kirill Radchenko (Zvevda St. Petersburg, Venäjä)
Samu Saari (Iirot 2)
Fofana Haya (AKT)
Niilo Hautala (Gute, Ruotsi)

Lähteneet
Eetu Setänen (Jazz)
Aleksi Toivonen (Jazz)
Miika Pertola (EuPa)
Aleksi Pihlainen (EuPa)
Juuso Aalto (MuSa)
Emenike (TamU)
Eetu Kaipio (lopetti)
Valtteri Veijanen (lopetti)
Erik Mirel (SalPa)
Waltteri Riihimäki (Jazz)
Aleksi Leppänen (MuSa)
Oscar Johnston (-)
Kalle Kankare (-)
Konsta Siivonen (lopetti)
Roope Virtanen (MaPS)

Kakkonen lohko B
Atlantis FC
FC Espoo
FC Jazz
Grankulla IFK
Klubi 04
HJS
Ilves/2
Kaarinan Pojat
Pallo-Iirot
Pargas IF
Salon Palloilijat
Tampereen Pallo-Veikot

Päävalmentaja: Scott Green
Joukkueenjohtaja: Mikko Väänänen
« Viimeksi muokattu: 07.08.2020 klo 12:47:03 kirjoittanut Kolmasmies »
Kolmasmies

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 25.11.2019 klo 02:08:03

Ottelut 2020

Harjoitusottelut:
21.3. klo 16 Pallo-Iirot - EuPa
26.3. klo 18 MuSa - Pallo-Iirot
4.4. NJS - Pallo-Iirot
10.4. klo 15 Pallo-Iirot - FC Honka Akatemia
18.4. klo 15 HJS - Pallo-Iirot

2.6. klo 19 EuPa - Pallo-Iirot 0-1 (0-1) Ramos
6.6. klo 15 MuSa - Pallo-Iirot 3-1 (3-1) Ramos

Kakkosen cup:
Ei osallistu

Kakkonen:
La 25.4.2020     Klo 17   Äijänsuo   Pallo-Iirot-Ilves/2               
La 2.5.2020   Klo 14   Äijänsuo   Pallo-Iirot-FC Espoo               
La 9.5.2020   Klo 18.30   Helsinki   HJK Klubi 04-Pallo-Iirot               
Su 17.5.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-GrIFK               
Su 24.5.2020   Klo 18.30   Hämeenlinna HJS -Pallo-Iirot               
To 28.5.2020   Klo 18.30   Äijänsuo   Pallo-Iirot-FC Jazz               
Ke 3.6.2020   Klo 18.30   Salo   SalPa-Pallo-Iirot               
La 13.6.2020   Klo 13   Äijänsuo   Pallo-Iirot-FC Atlantis   
Ke 17.6.2020   Klo 19   Äijänsuo   Pallo-Iirot - PIF            
Ti 23.6.2020   Klo 18.30   Tampere   TPV-Pallo-Iirot                               
Ma 6.7.2020   Klo 19   Kaarina   KaaPo-Pallo-Iirot               
La 11.7.2020   Klo 17   Espoo   FC Espoo-Pallo-Iirot               
Pe 24.7.2020   Klo 19   Äijänsuo   Pallo-Iirot-HJK Klubi 04               
Su 2.8.2020   Klo 18.30   Kauniainen   GrIFK-Pallo-Iirot               
Su 9.8.2020   Klo 18.30   Äijänsuo   Pallo-Iirot-HJS Akatemia               
Pe 14.8.2020   Klo 18.30   Pori   FC Jazz-Pallo-Iirot               
Su 23.8.2020   Klo 18.30   Äijänsuo   Pallo-Iirot-SalPa               
La 29.8.2020   Klo 17   Helsinki   FC Atlantis-Pallo-Iirot               
La 12.9.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-TPV               
Su 20.9.2020   Klo XX   Tampere   Ilves/2-Pallo-Iirot               
La 26.9.2020   Klo 15   Parainen   PIF-Pallo-Iirot               
La 3.10.2020   Klo 14   Äijänsuo   Pallo-Iirot-KaaPo


Pe 12.6.2020     Klo 18.30   Hämeenlinna   HJS-Pallo-Iirot    0-0           
Ke 17.6.2020   Klo 19   Äijänsuo   Pallo-Iirot-PIF        0-1 (0-1)       
Su 28.6.2020   Klo 15   Espoo   FC Espoo-Pallo-Iirot        2-0 (1-0)       
La 4.7.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-SalPa 1-4 (0-3)               
La 11.7.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-TPV    3-2 (3-1)           
La 18.7.2020   Klo 15   Helsinki   Atlantis-Pallo-Iirot               
La 1.8.2020   Klo 17   Pori   FC Jazz-Pallo-Iirot               
La 8.8.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-PIF               
La 15.8.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-KaaPo               
To 27.8.2020   Klo 19   Parainen   PIF-Pallo-Iirot               
La 12.9.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-FC Jazz               
Su 20.9.2020   Klo 14   Kaarina   KaaPo-Pallo-Iirot               
La 26.9.2020   Klo 15   Äijänsuo   Pallo-Iirot-GrIFK               
Pe 2.10.2020   Klo 18.30   Pori   FC Jazz-Pallo-Iirot               
La 17.10.2020   Klo 14   Äijänsuo   Pallo-Iirot-Ilves2               
Su 25.10.2020   Klo 14   Helsinki   Klubi04-Pallo-Iirot               
La 31.10.2020   Klo XX   Kaarina   KaaPo-Pallo-Iirot
« Viimeksi muokattu: 11.07.2020 klo 18:41:17 kirjoittanut Kolmasmies »
RobbieRensenbrink

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, KaaPo, FC Jazz


Vastaus #2 : 25.11.2019 klo 20:31:06

Hyvä kausiavaus, päihittää Jazzin vastaavan.

Pelaajatilanne vaikuttaa sen sijaan huolestuttavalta. Jazzissa tilanne sikäli parempi. Juuso Aalto saa tulla Jazziin.
MonsuuniTortilla

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 26.11.2019 klo 17:51:47

Sopimustilanteesta pisti silmään että onko muka fysiovelho Kuupakko tehnyt vuoden poissaolon jälkeen paluun edustuksen toimintaan? Käsittääkseni apuvalmentaja Hakasellakaan ole sopimusta. Mutta oon varmaan taas väärässä ja kirjoitan vaan paskaa.
Märkäorava

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 26.11.2019 klo 18:07:48

Mutta oon varmaan taas väärässä ja kirjoitan vaan paskaa.

Alat oppia
Kolmasmies

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 26.11.2019 klo 20:42:36

Sopimustilanteesta pisti silmään että onko muka fysiovelho Kuupakko tehnyt vuoden poissaolon jälkeen paluun edustuksen toimintaan? Käsittääkseni apuvalmentaja Hakasellakaan ole sopimusta.
Käsi pystyyn. Muistin Kuupakon palanneen seuraan, mutta olikin näköjään fysiikkavalmentajana junnupuolella. Hakasen tilanteesta ei tietoa, bongasin vain seuran sivuilta.
Sukeltava Sorsa

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 02.12.2019 klo 16:03:56

Onko kellään tietoa osallistuuko Iirot Kakkosen Cuppiin vai jääkö väliin?
Stifado

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 03.12.2019 klo 17:39:55

Onko kellään tietoa osallistuuko Iirot Kakkosen Cuppiin vai jääkö väliin?

Millä pelaajilla?
Sukeltava Sorsa

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 04.12.2019 klo 17:37:52

Millä pelaajilla?

Kai tulevaa kauttakin varten tarvii joukkue kairata kasaan?
Stifado

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 04.12.2019 klo 21:09:27

Kakkosen cup alkaa reilu kuukauden päästä(?). Kasassa kahdeksan sopimusta joista kaksi ilmeisesti kakkosjoukkueeseen. Joukkueharjoitukset eivät ole alkaneet. Melko ryhmärämällä siihen cupiin menee iirot jos menee.

Koska muuten viimeksi harjoitukset eivät ole vielä tähän aikaan vuodesta alkaneet? Saati pelaajatilanne ollut tälläinen?
No toivotaan tyyntä myrskyn edellä ja kohta kasa sopimuksia ja testipelaajia...
scamppi

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 04.12.2019 klo 23:33:02

Kakkosen cup alkaa reilu kuukauden päästä(?). Kasassa kahdeksan sopimusta joista kaksi ilmeisesti kakkosjoukkueeseen. Joukkueharjoitukset eivät ole alkaneet. Melko ryhmärämällä siihen cupiin menee iirot jos menee.

Koska muuten viimeksi harjoitukset eivät ole vielä tähän aikaan vuodesta alkaneet? Saati pelaajatilanne ollut tälläinen?
No toivotaan tyyntä myrskyn edellä ja kohta kasa sopimuksia ja testipelaajia...

Onko sisäpiirin tietoa yhtään, että pitääkö Green taas preseasonilla joukkueellaan tauon ennen sarjan alkua? Viimeksi kehui ja perusteli levon ja ajatusten siirtämisen muualle olleen hyvä asia pelaajia ajatellen ennen sarjan alkua?
MonsuuniTortilla

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 05.12.2019 klo 17:57:59

Hallilta kantautuneiden faksien mukaan joukkueen rakentaminen jatkuu tammikuussa ja nyt mitä ns edustus on harjoitellut niin ryhmä ollut viime kauden b juniori joukkueen runko. Epätoivoa täytyy olla jos on soiteltu jo viime kaudella lopettaneille pelaajille jotka eivät mahtuneet Greenin ryhmään. Viime kauden pelaajista Toivonen ilmeisesti saanut Jazziin sopimuksen ja polvipuimuri Pertola siirtyy Eupaan, jonne myös Iirot legenda Marchis siirtyy kolmos joukkueesta.
Sukeltava Sorsa

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 11.12.2019 klo 11:24:31

Eilen näyttivät treenaavan hallilla. Paikalla oli kokonaista 6 pelaajaa, aika ohuella mennään. Odotellaanko muiden joukkueiden jämiä vai mistä kiikastaa?
TeemukiKiemunki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Jazz, MuSa, PoPa, ToVe, KFutis, PTU,MäKi,RuoVi


Vastaus #13 : 11.12.2019 klo 11:29:07

Eilen näyttivät treenaavan hallilla. Paikalla oli kokonaista 6 pelaajaa, aika ohuella mennään. Odotellaanko muiden joukkueiden jämiä vai mistä kiikastaa?

Riittää treenien pitämiseen. Peleihin pitää sitten ottaa joku junnu tai valmentaja, että saa tarvittavan 7 pelaajaa aloitukseen. Ei hätiä mitiä!
MonsuuniTortilla

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 11.12.2019 klo 15:24:16

Ei mitään hätää lauloi jo Samuli Edelmanni aikanaan. Viime vuonna kun sanottiin että vetoa seuraan on niin paljon että ulkopaikkakunnista soitetaan että saako liittyä kakkosjoukkueeseen jos edarin rinkiin ei pääse. Onhan meillä ammattitaitoinen General manageri ja ammattivalmentaja niin eiköhän joukkue myös tule olemaan heidän ammattitaitonsa näköinen.
Ilpo Ritola

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 19.12.2019 klo 09:52:41

Paikallislehdessä näyttäis olevan ajankohtanen otsikko tänään:
"Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue uudistuu rajusti ja pelaajia siirtyy Poriin – miksi vaihtuvuus on nyt niin suuri, kilpailupäällikkö Juho Suoramaa?"

Juttu maksullinen joten sisällöstä ei muuta tietoa kuin kuvateksti jonka mukaan Juuso Aalto lähtee Musaan.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #16 : 19.12.2019 klo 12:25:44

Aleksi Toivonen Jazziin. Ja Kakkosen cupiin P-Iirot ei osallistu, kerrottiin tämän lopussa. Sinänsä monilla cupiin lähtevillä joukkueilla on vielä varsin ohut rinki ja eka pelit vedetäänkin aika lonkalta.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2019 klo 12:29:06 kirjoittanut supstanssi »
Kolmasmies

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 20.12.2019 klo 13:29:05

Lähtijöiden lista tosiaan vain pitenee. Rapala ja Torkkeli kuitenkin jatkavat eli ainakin hieman raumalaisväriä nähdään ensi kaudellakin.
Ilpo Ritola

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 07.01.2020 klo 20:06:36

Lähtijöiden lista tosiaan vain pitenee. Rapala ja Torkkeli kuitenkin jatkavat eli ainakin hieman raumalaisväriä nähdään ensi kaudellakin.
Torkkeli taitaa mennä vielä avauksen kaverista Kakkosessa mut Rapalalle ei tainnu viime kaudellakaan minuutteja juurikaan tulla. Ihan ok Kolmosen jyrä.

On aika huolestuttava toi rosteri. Kerkeekö Hakrilan kilpailujaosto miettimään pelureita ennen kiekkoliigan seuraavaa maaottelutaukoa?
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 08.01.2020 klo 15:33:01

Lainaus
Juuso Aalto ja MuSa ovat tehneet sopimuksen ensi kaudesta. Raumalta kotoisin oleva 29-vuotias Aalto pelasi viime kaudella Kakkosta Pallo-Iirojen riveissä tehden viisi maalia 15 otteluun. Aalto osallistui viime kauden lopulla järjestettyyn try out-tapahtumaan ja vakuutti siellä MuSan valmennusjohdon.

MuSa julkaisi vihdoin Aallon sopimuksen joten virta porin suuntaan jatkuu edelleen.
Pallottelia

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 15.01.2020 klo 04:27:57

Tammikuu puolessa välissä ja 9 pelaajasopimusta kaudelle. Joko olisi kinkut sulateltu ja aikaa etsiä pelaajia? Kovaa vauhtia kohti kolmosta.
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 15.01.2020 klo 09:13:09

Eilen ollut kaksi japanilaista harjoituksissa. Huhujen mukaan olisivat kahden viikon tryoutilla. Sitä en tosin tiedä mistä näihin rahaa löytyy, sillä EU-alueen ulkopuolelta tuleville pitäisi se min. 1250€/kk maksaa.

Ilmeisesti myös toinen briteistä olisi jatkamassa myös tällä kaudella.
latiks

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 15.01.2020 klo 19:35:55

El katastrof
John Gonzalez

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 15.01.2020 klo 20:07:45

RTS

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 15.01.2020 klo 21:41:27

Eilen ollut kaksi japanilaista harjoituksissa. Huhujen mukaan olisivat kahden viikon tryoutilla. Sitä en tosin tiedä mistä näihin rahaa löytyy, sillä EU-alueen ulkopuolelta tuleville pitäisi se min. 1250€/kk maksaa.

Ilmeisesti myös toinen briteistä olisi jatkamassa myös tällä kaudella.
Ei pidä. Luontaisedut vähennetään maksettavasta palkasta. Esim. lounasetu on about 300€ kuussa ja varmaan Raumalla asuntoon uppoaa vähän enemmän. Joten ihan rahapalkaksi jää minimitasolla joku 500€ kuussa.

 
Sivuja: [1] 2 ... 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines