FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.07.2020 klo 08:48:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 12
 
Kirjoittaja Aihe: Pallo-Iirot 2020 - Ylös vai alaspäin?  (Luettu 81648 kertaa)
1 Jäsen ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Leijona33

Poissa Poissa


Vastaus #225 : 14.06.2020 klo 17:44:00

Tänään muuten paperisessa Länsi-Suomessa jobinpostia: Torkkelilta murtunut nilkasta jotain ja sairasloman pituudesta ei ollut tietoa.
Stifado

Poissa Poissa


Vastaus #226 : 15.06.2020 klo 11:10:03

Kauden avauksesta yks piste ja raporttien perusteella Iiroilla ei yhtään maalipaikkaa. Sen verran mitä tuli striimin kautta matsia katottua niin kotijoukkue hallitsi peliä ja Iirot puolusti. Muutaman vaarallisen paikan HJS sai luotua ja vaarallisin pääty tolppaan kun pystysyötöllä läpi pelattu kaveri ei saanu sijoitettua palloa puitten sisään.
HJS:n pelaaminen näytti paljon kontrolloidummalta kuin Iiroilla mut jos se tosta paranis ku kaikki ukot saadaan treeneihin ja peleihin mukaan. HJS matsissa peli meni pelkäksi pitkän ruikkimiseksi. Toivottavasti ei koko kesää oo samaa satelliittipalloa.


Eikös se koko viime kesäkin ollut satelliittipalloa, niin tuskin muuttuu.
Sukeltava Sorsa

Poissa Poissa


Vastaus #227 : 15.06.2020 klo 13:16:58

Eikös se koko viime kesäkin ollut satelliittipalloa, niin tuskin muuttuu.

Sitä se oli. Toivoin salaa ettei tällä kaudella enää olis ollu kun kuitenkin hankittu keskikentälle pelintekijöitä.
Tai ainakin ennakkojuttujen perusteella Ramos ja Bridgeman olisi peliätekeviä kavereita.
Alarcon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Horst Lüning


Vastaus #228 : 15.06.2020 klo 20:30:12

Sitä se oli. Toivoin salaa ettei tällä kaudella enää olis ollu kun kuitenkin hankittu keskikentälle pelintekijöitä.
Tai ainakin ennakkojuttujen perusteella Ramos ja Bridgeman olisi peliätekeviä kavereita.


Juuso Aalto ei sopinut Greenin pelitapaan viime kaudella, niin mitä tekee Iirot? Hankkii täysin samantyyppisen ja vieläpä ulkonäöltäänkin melkein identtisen pelaajan tilalle. :D Ylos Tuoppi
MonsuuniTortilla

Poissa Poissa


Vastaus #229 : 16.06.2020 klo 00:01:21

Green ja poterovahtimanageri ovat huhujen mukaan lopettamassa kakkosjoukkueen, jonka takia a junnut ajettiin alas... Tää onkin mahtava yhtälö, kaksi joukkuetta alas vuodessa joissa nuorten omien kasvattien pitäisi saada kovempia pelejä kohti edustusta. Jos syy on ettei pelaajia riitä niin on peiliin katsomisen paikka kun raumalaisia pelaa ympäri satakuntaa eri sarjatasoilla. Ei muuta kuin lisää rahaa venakkoihin, britteihin ja tummiin malli poikiin... Hyi saatana mitä touhuu,tässähän alkaa hieman jo usko huojumaan kilpailupäällikön vankkaan ammattitaitoon jalkapallon suhteen.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #230 : 16.06.2020 klo 08:33:31

Eilen lopullinen vahvistus sille että Hautala nyt ainakin toistaiseksi pelaa Iiroissa ja pelilupa kunnossa heti
https://www.palloiirot.fi/?x254096=2688988

Iso vahvistus laitapuolustajaosastolle
Papa_Joe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallo-Iirot, Werder Bremen


Vastaus #231 : 17.06.2020 klo 14:32:47

Kotiavaus tänään helteisellä Äijänsuolla. Hiljaista on näkyvyyden kannalta, mitään tietoa ei ole missään esimerkiksi koronan vaikutuksista kotipelien järjestelyihin. Kotisivuilla ei mitään ennakkoa, paikallislehti ei edes ilmesty tänään ja sen nettisivuilla ei ole kuin mainoksia.

Kilpailujaoston viimeinen kausi ja joutsenlaulu, tähän asti kiivetty perse edellä puuhun ja rakennettu muukalaislegioonaa Football Manager tyyliin valmentajan näköiseksi, samalla kun raumalaisia, jotka on ajettu pois tai eivät muka joukkueen pelitapaan sovi, pelaa joukkueellinen muualla.
« Viimeksi muokattu: 17.06.2020 klo 14:44:41 kirjoittanut Papa_Joe »
Kolmasmies

Poissa Poissa


Vastaus #232 : 17.06.2020 klo 15:35:53

Kotisivuilla ei mitään ennakkoa.

Mahtaakohan seuralla/edustuksella olla tällä kaudella mediavastaavaa. Twitterin puolella näin alkukeväästä ennen koronahulinoita jonkun ilmoituksen, jossa haettiin mediavastaavaa, mutta onkohan sitten niin, ettei sopivaa tekijää ole löytynyt.

Raumalla on ehkä seuran tuottaman median suhteen totuttu kakkosen tasolla keskimääräistä parempaan, ja nyt kun taso laskenut keskimääräiseen ehkäpä jopa vähän sen alle niin sisällön puute tuntuu isommalta.

Itse kyllä kaipaisin lisää sisältöä varsinkin edustusjoukkueeseen liittyen. Saa nähdä onko maalikoosteita luvassa tällä kaudella.
Sukeltava Sorsa

Poissa Poissa


Vastaus #233 : 17.06.2020 klo 17:00:21

witterin puolella näin alkukeväästä ennen koronahulinoita jonkun ilmoituksen, jossa haettiin mediavastaavaa, mutta onkohan sitten niin, ettei sopivaa tekijää ole löytynyt.

Ei löytyny tekijää, eikä seuralla taida olla ketään mediahommia hoitamassa tällä hetkellä.
Koosteista en osaa sanoa mutta seura kuvaa matsit ja ne lähetetään Solidsportsin kautta livenä joten materiaalia ainakin olisi ja seuralta löytyy myös editointikalusto joten sen puoleen pitäis onnistua mut taas taitaa olla että se tekijä puuttuu.

Seuralla on yhteys lähes kaikkiin Rauman nuoriin joten luulis et Raumalta löytyy media alasta kiinnostuneita nuoria jotka vois kesätyönä tehdä sisältöä ja kasvattaa omaa osaamistaan mut valitettavasti seura ei kovin aktiivinen ole tälläsissä asoissa vaan tekijöiden oletetaan ottavan seuraan yhteyttä.  
 
MonsuuniTortilla

Poissa Poissa


Vastaus #234 : 17.06.2020 klo 21:47:18

Mahtava startti poteroiiroilta. 1pinna ja 0 tehtyä maalia kahta sarjanousijaa vastaan. Tummat pojat täysin farssi osastoa. B junnut osaa puolustaa paremmin kuin Majapuro joka edelleen säntäilee joka suuntaan väärään aikaan kuin rusakko pilleriyliannostuksen saaneena teknoluolassa. Rapalan pelinrakentelu yhtä vankalla pohjalla kuin 2vuotiaan legotornin rakentaminen. Ramos ainoa ketä kehtaa ulkomaalaisvahvistukseksi kutsua. Ei muuta kuin lisää massii kiertoon pohjattomasta kassasta, eiköhän jossain kohtaa löydy tumma poika joka osaa edes hypätä palloon.
John Gonzalez

Poissa Poissa


Vastaus #235 : 17.06.2020 klo 23:30:56

Surullisin joukkue miesmuistiin. Surullisin kauden aloitus Äijänsuolla miesmuistiin. Surullisin yleisö miesmuistiin. Kaikkien aikojen surullisin valmentaja. Jatkuispa korona.
Kolmasmies

Poissa Poissa


Vastaus #236 : 18.06.2020 klo 00:37:35

Surkein esitys, jonka Äijänsuolla olen kotijoukkueelta nähnyt.

Tourun aikana oli vastaavia tuntemuksia, mutta kyllä tämä oli vielä huonompaa. Sarjanousija pyöritteli keltapaitoja miten tahtoi, jopa vajaalla. Pelissä ei tuntunut olevan järjen hiventäkään, Saarinen ja Schultz lyövät vuorotellen pitkää kärjessä pelaavalle ~150cm Ramosille, joka ei yhtäkään noista palloista tainnut voittaa, tai ainakaan yksikään kakkospallo ei päätynyt kotijoukkueelle. Keskikentän rooliksi jäi lähinnä katsella yli lentäviä palloja. Green kommentoi ottelun jälkeen, että "yhteistä pelitapaa täytyy vielä harjoitella". Herää vain kysymys, mikä se pelitapa on. Pitkän roiskiminen tuntuu olevan jo hyvin pelaajilla hallussa.
Kumpikaan laitahyökkääjistä ei saanut laukaustakaan maalia kohti ja miesten suorittaminen muutenkin oli sanalla sanoen umpisurkeaa, kuten oli jo Hämeenlinnassakin. Haltuunotot karkailevat minne sattuu ja tilanteet jäävät toistuvasti kesken. Toisaalta ymmärtäähän sen kun toisella miehellä jaloista toinen osoittaa itään ja toinen länteen. Muita avuja paikkaamaan luulisi edes fyysistä kamppailukykyä lyötyvän, sitähän sopimustiedoitteissa hehkutettiin, mutta toistuvasti punapaitaiset veivät voiton. Käsittämätöntä, että tällaisia ulkomaalaisia raahataan Raumalle, vahvistusta he eivät ainakaan ole nähneetkään. Vaarallisimmat tilanteet iiroilta olivat erikoistilanteet ja Ramosin kaukolaukaus ensimmäisellä puoliajalla.
Pienen kahakan jälkeen päästiin vielä miehen ylivoimalle reiluksi puoleksi tunniksi, mutta pelitapahtumissa se ei juurikaan näkynyt. Iirot sai painettua peliä pari kertaa vastustajan kenttäpuoliskolle, mutta toisaalta PIF oli silti lähempänä lisämaaleja.

Muusta joukkueesta mainittakoon, että Saarinen torjui totutusti hyvin, eikä voinut maalille mitään. Otti myös pari hyvää torjuntaa. Majapuro pelaaminen oli sähellystä pallon kanssa ja ilman. Junnuikäiset laitapakit pelasivat ihan ok, vaikka kovuus kaksinkamppailuissa ei riitäkään. Tänään heitä ei sillä osa-alueella vielä kauheasti testattu, onneksi. Keskikentälle ei juuri arvosanaa voi antaa, Greenin taktiikassa heitä ei juuri tarvita, kuin puolustussuuntaan. Onneksi telakalla on kuitenkin vielä useampi avauksen pelaaja, suuret toiveet lepäävät Silvennoisen harteilla. Uudet ulkomaalaiset eivät voi ainakaan huonompia olla kuin tänään nähdyt.

Kaikenkaikkiaan tällä hetkellä näyttää siltä, että paljon saa muuttua, ettei kolmonen kutsu kauden päätteeksi. Toivotaan kuitenkin parasta, kausi on vielä nuori, mutta myös lyhyt. Aikaa korjausliikkeille ei ole liikaa.
Ilpo Ritola

Poissa Poissa


Vastaus #237 : 19.06.2020 klo 19:54:10

Että sitte sellanen kotiavaus.
Tainnu se ulkomaanihme ketä hehkutti toppreita hitaaksi itteensä verrattuna vetää muutaman höpö höpö brownien liikaa. Eihän se päässy kenestäkää kunnolla ohi. Ja millä ilveellä se toinen kärkimies on tällä tasolla maaleja tehny? Pilkulta?

Taktiikkanero briteistä näytti taas miten nättiä futis voi parhaillaan olla.

Ei muuta ku rotaatiota vaan ja lisää uusia äijiä sisään. Ehkä ne pelaa joukkueena sitte joskus lokakuussa.
scamppi

Poissa Poissa


Vastaus #238 : 24.06.2020 klo 21:11:19

Surkein esitys, jonka Äijänsuolla olen kotijoukkueelta nähnyt.

Tourun aikana oli vastaavia tuntemuksia, mutta kyllä tämä oli vielä huonompaa. Sarjanousija pyöritteli keltapaitoja miten tahtoi, jopa vajaalla. Pelissä ei tuntunut olevan järjen hiventäkään, Saarinen ja Schultz lyövät vuorotellen pitkää kärjessä pelaavalle ~150cm Ramosille, joka ei yhtäkään noista palloista tainnut voittaa, tai ainakaan yksikään kakkospallo ei päätynyt kotijoukkueelle. Keskikentän rooliksi jäi lähinnä katsella yli lentäviä palloja. Green kommentoi ottelun jälkeen, että "yhteistä pelitapaa täytyy vielä harjoitella". Herää vain kysymys, mikä se pelitapa on. Pitkän roiskiminen tuntuu olevan jo hyvin pelaajilla hallussa.
Kumpikaan laitahyökkääjistä ei saanut laukaustakaan maalia kohti ja miesten suorittaminen muutenkin oli sanalla sanoen umpisurkeaa, kuten oli jo Hämeenlinnassakin. Haltuunotot karkailevat minne sattuu ja tilanteet jäävät toistuvasti kesken. Toisaalta ymmärtäähän sen kun toisella miehellä jaloista toinen osoittaa itään ja toinen länteen. Muita avuja paikkaamaan luulisi edes fyysistä kamppailukykyä lyötyvän, sitähän sopimustiedoitteissa hehkutettiin, mutta toistuvasti punapaitaiset veivät voiton. Käsittämätöntä, että tällaisia ulkomaalaisia raahataan Raumalle, vahvistusta he eivät ainakaan ole nähneetkään. Vaarallisimmat tilanteet iiroilta olivat erikoistilanteet ja Ramosin kaukolaukaus ensimmäisellä puoliajalla.
Pienen kahakan jälkeen päästiin vielä miehen ylivoimalle reiluksi puoleksi tunniksi, mutta pelitapahtumissa se ei juurikaan näkynyt. Iirot sai painettua peliä pari kertaa vastustajan kenttäpuoliskolle, mutta toisaalta PIF oli silti lähempänä lisämaaleja.

Muusta joukkueesta mainittakoon, että Saarinen torjui totutusti hyvin, eikä voinut maalille mitään. Otti myös pari hyvää torjuntaa. Majapuro pelaaminen oli sähellystä pallon kanssa ja ilman. Junnuikäiset laitapakit pelasivat ihan ok, vaikka kovuus kaksinkamppailuissa ei riitäkään. Tänään heitä ei sillä osa-alueella vielä kauheasti testattu, onneksi. Keskikentälle ei juuri arvosanaa voi antaa, Greenin taktiikassa heitä ei juuri tarvita, kuin puolustussuuntaan. Onneksi telakalla on kuitenkin vielä useampi avauksen pelaaja, suuret toiveet lepäävät Silvennoisen harteilla. Uudet ulkomaalaiset eivät voi ainakaan huonompia olla kuin tänään nähdyt.

Kaikenkaikkiaan tällä hetkellä näyttää siltä, että paljon saa muuttua, ettei kolmonen kutsu kauden päätteeksi. Toivotaan kuitenkin parasta, kausi on vielä nuori, mutta myös lyhyt. Aikaa korjausliikkeille ei ole liikaa.


Treenipeleissä ja PIF pelissä loppui joukkueelta selvästi bensa tankista. Eikö pelaajat ole ottaneet vastuuta vai onko muka brittitreenit olleet liian köykäisiä? Edelleen odotan näkeväni aktiivisempaa ja selkeämpää pallollista peliä katsomosta käsin. Välillä tuntuu ettei kukaan tiedä mitä pitäisi tietää.
Sukeltava Sorsa

Poissa Poissa


Vastaus #239 : 25.06.2020 klo 19:16:22

Raumalla on ainakin toistaiseksi kääntynyt naisfutiksen ja miesten voimasuhteet toisinpäin ja naisten edustus on kaupungin kirkkaampi edustusjoukkue.
Naisten edustus porskuttaa sarjanousijana Ykkösessä ja pelaa kaunista futista, kausi avattu kahdella suurnumeroisella voitolla ja valmentajalla käsissä positiivinen ongelma pelaajien kanssa:

"Onhan tämä sarjan alku ollut hieno. Kaksi selkeää voittoa, jotka on oikeastaan molemmat ratkaistu jo ensimmäisellä jaksolla. Lyhyeen valmistautumisjaksoon nähden joukkueen peli on todella hyvässä mallissa", totesi Koivula, ja jatkoi "Valmennusurani aikana en ole koskaan ollut näin hienossa tilanteessa. Laadukkaita sopimuspelaajia on 18 ja B- tytöistä on nyt jo viisi debytoinut naisten ykkösessä. Ja lisää on tulossa varmaan jo sunnuntaina Vaasassa. Näin ei tarvitse ajaa joukkueen avainpelaajia loppuun ottelurasituksen takia, vaan on mahdollisuus kierrättää pelaajia, tason laskematta juuri ollenkaan. Hienoa on myös se, että maalintekijöitä löytyy nyt laajalta sektorilta. Nuorten esiinmarssin lisäksi, myös viime kauden tärkeät maalintekijät Kannosto ja Juhola ovat saaneet maalitilinsä auki".

Lisäksi B-tytöt viime kaudella mitaleilla. Ehkä joskus taas miehissä ja pojissa yhtä positiivinen tilanne.

Anyways, sunnuntaina Espoon retki miehillä edessä. Seuran Twitter-päivitysen mukaan varmuudella poissa Whiting, Torkkeli, Walden, Majapuro, Radchenko, Bridgman. Akuvuon pelikunto kysymysmerkki.
FC Espoo avannu kahdella tappiolla ja ennakkoon Iirojen pitäis olla suosikki mut PIF pelin sekavuuden jälkeen kaikki on mahdollista.
latiks

Poissa Poissa


Vastaus #240 : 26.06.2020 klo 21:30:58

Noilla esityksillä ja toiminnalla iirot ei ole yhdessäkään pelissä suosikki... ( Ja ehkä hyvä niin...)
Ja nyt taidetaan olla menossa sellaiseen kuoppaan, että sieltä nouseminen vie kauuuuuan... ( Kädet ristiin ettei näin käy, mut todella pahoin pelkään...)
latiks

Poissa Poissa


Vastaus #241 : 26.06.2020 klo 21:32:29

Siis nimenomaan miesten/poikien puolella...
Papa_Joe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallo-Iirot, Werder Bremen


Vastaus #242 : 27.06.2020 klo 20:29:29

Joukkue oli kuulemma pitänyt kauden ensimmäisen kriisikokouksen jo PIF-tappion jälkeen kopissa.

Mahtaako Hakrilasta löytyä luottoa Greeniin koko kaudeksi, nyt on jatkettu siitä mihin viime kaudella jäätiin, pelitapa ei vaikuta muuttuneen, kunhan osa "omista pojista" korvattiin ilmasillan tai kasitien kautta tulleilla.
Kolmasmies

Poissa Poissa


Vastaus #243 : 28.06.2020 klo 12:05:09

Tänään vieraissa Fc Espoota vastaan, joka vielä toistaiseksi majailee nollakerhossa. Itseluottamuksen ja uskottavuuden kannalta olisi todella tärkeää ottaa avausvoitto tänään, mutta kyllä tässä pelonsekaisin tuntein odotellaan. Edelleen loukkaantumisten ja pelilupa-asioiden takia paljon pelaajia telakalla, mutta positiivista on Silvennoisen paluu kokoonpanoon, joskin vielä vaihtoon.

Mahdetaanko ottelua striimata?
Ilpo Ritola

Poissa Poissa


Vastaus #244 : 28.06.2020 klo 18:02:45

Espoosta 2-0 kuokkaan.
latiks

Poissa Poissa


Vastaus #245 : 28.06.2020 klo 19:43:44

Se on sitten näkemiin.... Viimeinen sammuttaa valot
John Gonzalez

Poissa Poissa


Vastaus #246 : 29.06.2020 klo 23:24:11

Raporttia olisi kiva saada kun ei paikanpäälle päässyt.
Daewoo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallo-Iirot


Vastaus #247 : 30.06.2020 klo 08:21:17

Nihkeästi tosiaan lähtenyt kausi käyntiin :( Itse tuota herkkua pääsee katsomaan reilun parin viikon päästä kun tarkoitus käydä katsomassa Atlantis- Iirot. Jos peliotteet jatkuvat samanlaisina niin toivottavasti siellä edes myydään bisseä :) Tuoppi
Sukeltava Sorsa

Poissa Poissa


Vastaus #248 : 30.06.2020 klo 11:16:58

FC Espoo tehnyt raporttia matsista, Iirojen puolella hiljasempaa.

https://www.fcespoo.fi/?x254121=1244730
Lainaus
FC Espoon miehet ottivat kauden avausvoiton kotikentältään su-iltapäivänä, kun 389:n katsojan silmien alla Pallo-Iirot kaatui 2-0 (1-0)Ottelun ratkaisuhetkiä elettiin avauspuolikkaan 40 minuutilla, kun FC Espoo sai sivuvaparin hyvästä paikasta kuudentoista alueen kulmalta. Kovan ja kierteisen vaparin antoi sinisten Oliver Gunes, ja maalin edestä pallon ohjasi verkkoon kotijoukkueen Mosawer Ahadi ennen Iiro-maalivahti Henri Saarista. Raumalaiset prostestoivat maalia voimakkaasti käsivirheeksi, ja jälkiseurauksena lopulta Aleksi Arvela ajettiin punaisella kortilla ulos vielä ennen kuin Raumalaiset jatkoivat peliä keskiympyrästä.
 

Toinen 45minuuttinen alkoi siten, että oli vain ajan kysymys milloin miesylivoimalla pelaava FC Espoo iskee iltapäivän toisen maalinsa. Viimeiset ratkaisut olivat kuitenkin joukkueelle vaikeita, eikä ratkaisua tullut ennen kuin 89:lla minuutilla Haris Ibrahimovicin toimesta pallo toimitettiin Raumalaismaaliin toistamiseeen, ja peli oli sillä selvä. 2-0 voitto ja joukkue suuntaa kohti seuraavaa paikallispeliä Grifk:a vastaan ensi viikon sunnuntaina 5.7.


FC Espoo
1 Linnas Otso
6 Said Ahmed Abdulkadir
10 Ibrahimovic Haris
13 Smidtslund Rasmus
14 Lahtinen Joel
15 Mäntyselkä Aarni-Matti
16 Souza da Penha Filho Sergio
21 Zaknoun Jonas
30 Günes Oliver
63 Forsström Alexander
80 Ahadi Mosawer
VAIHTOPELAAJAT

5 Tawil Zakaria
7 Platonenko Dmitro
8 Sadki Ayoub
9 Lemarie Antoine
11 Ademaj Pashtrik
22 Massinen Jani-Petteri
31 Korpela Miika
 

P-Iirot
10 Gomes Ramos Nicolas
11 Harrevelt Randell
12 Saarinen Henri
14 Niilo Hautala
15 Schultz Otto
16 Saari Samu
18 Rapala Aake
20 Tomberg Aleksanteri
28 Haromo Leevi
31 Arvela Aleksi
32 Babb Markus
VAIHTOPELAAJAT

1 Lainio Miko
2 Niiranen Jere
9 Akuvuo Chinedu
17 Rantamäki Miska
21 Fofana Haya
22 Silvennoinen Topias
 

VAIHDOT
-   +   
21 Zaknoun Jonas   9 Lemarie Antoine   59'
80 Ahadi Mosawer   11 Ademaj Pashtrik   66'
30 Günes Oliver   22 Massinen Jani-Petteri   87'
-   +   
10 Gomes Ramos Nicolas   22 Silvennoinen Topias   71'
28 Haromo Leevi   21 Fofana Haya   71'
32 Babb Markus   9 Akuvuo Chinedu   71'
 

MAALINTEKIJÄT
80 Ahadi Mosawer   40'
10 Ibrahimovic Haris   89'
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #249 : 30.06.2020 klo 12:22:19

Nihkeästi tosiaan lähtenyt kausi käyntiin Itse tuota herkkua pääsee katsomaan reilun parin viikon päästä kun tarkoitus käydä katsomassa Atlantis- Iirot. Jos peliotteet jatkuvat samanlaisina niin toivottavasti siellä edes myydään bisseä :) Tuoppi

Ei myydä bisseä. :(

 
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines