FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.09.2020 klo 20:57:12 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 133 [134] 135 136
 
Kirjoittaja Aihe: RoPS 2020 - juhlakausi  (Luettu 576214 kertaa)
2 jäsentä ja 18 vierasta katselee tätä aihetta.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3325 : 16.09.2020 klo 21:08:37

Mun mielestä noita kysyttiin ja jonkinlaiset vastaukset tuli myös.


Kysyttiin, mutta tuskin kukaan voi kauheasti sanoa, että edeltäjän pelitapa oli kasa paskaa ja nyt aletaan tekemään paremmin.
Soolo2

Poissa Poissa


Vastaus #3326 : 16.09.2020 klo 23:01:03

Ei kai tämä vielä täysin tekemätön paikka ole. Voitot Tepsistä ja lopuista muista otteluista 2-3 pinnaa enemmän kuin he niin karsinnoissa ollaan.

Tune: Tuntemattoman Salo
KendoYanar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #3327 : 16.09.2020 klo 23:49:02

Lyhytnäköisesti katseltuna valmentajanvaihdosta ois toivonu nopeamminkin. Peliesitys meni mielestäni jopa paskempaan alkukauden paikottain pirteistä otteista. Mutta eipä noita hätiköityjä päätöksiäkään kannata tehdä tyyliin "kunhan joku tilalle", hyvä että tuohon nyt haettiin jotain tiettyjä. On joku ajatus tai strategia. Valakari ois tietenki ollu mielenkiintoista nähdä. Isossa kuvassa divarikeikka ei oo kuitenkaan ongelma eikä mikään. Jos säilytään niin se antaa viitteitä että ensi kausi ei ole niin vaikea. Jos tiputaan, niin divarissa on hyvä kasvaa valmiimmaksi. Ihan sama tilanne kai valmentajamarkkinoilla sinänsä pätee kuin pelaajamarkkinoilla, joku tuntemattomampi nouseva nimi, jolla on kova näyttöhalu sen sijaan että tulee joku menestynyt valmentaja paistatteleen ja nostaan isoa palkkaa ja vaatiin kalliita pelaajia.

Jotenkin tämän Vessen ropsin aikana konkretisoitunu se että valmentajan tietynlainen ulosanti antaa viitteitä heijastumisesta myös kentälle tietynlaisena otteena. Malinen -> kentälle kirmaa kuolasuiset ajokoirat jotka tappelee. Joko otetaan kunnolla käkättimeen tai annetaan, välimuotoa ei ole. Vesse -> kentälle löntystelee vähän vaisusti viritetty nippu, taktinen ajatus voi olla taustalla mutta ei sitä saa paskan asenteen tai "munien puuttumisen" takia tuotua esille. Ja toisaalta ei siinä mitään jos ei tiedä mitä tehdä, mutta se että asennekin näkyy niin että ei kiinnosta. Niva kun toivoa tosikannatusta vaikeina aikoina, mutta sitä on vaikea kannattajilla toteuttaa jos pelaajistakin heijastuu kiinnostamattomuus. Tottakai materiaaleilla noissa Vesse versus Malinen on hirveä ero, mutta anyway. Mun mielestä veikkausliigassa tarvitaan myös psyykkaavaa valmentajaa, varsinkin kun suomalaisilla urheilijoilla on tapana paskoa housuun lajista riippumatta. Pasi Tuutti oli tässä mielessä sopiva aisapari sinänsä introvertille Koskelalle. Josta tulee mieleen että ihan sama pätee kärkijengeihinkin. Onko esim. koskela riittävän agressiivisen asenteen omaava valmentaja klubiin.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2020 klo 23:52:12 kirjoittanut KendoYanar »
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3328 : 17.09.2020 klo 08:49:48

Mikko meidän,
joka olet penkin päässä
toivottavasti onnistut
edeltäjääsi paremmin.

Toimikoon pelisuunnitelmasi.
Onnistukoon pelaajasi,
niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa,
Anna meille tällä kaudella edes pari voittoa
ja nosta meidät viivan päälle,
niin kuin me sitten kannamme rahamme
seuran kassaan,
Älä anna meidän vaipua synkkyyteen,
vaan päästä meidät pahasta.
Sillä sinulla on valta, voima ja tukemme
niin kauan kuin ensimmäinen tappio tulee.

Niin ja Saukko tosiaan kirjoittelu, että Karo Virtasta oli jo aiemmin pyydelty Tauriaiselle kaveriksi, mutta oli kieltäytnyt ja Valakari oli ilmeisesti ihan tosissaan miettinyt.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2020 klo 08:52:40 kirjoittanut Erkki Rapala »
shots

Poissa Poissa


Vastaus #3329 : 17.09.2020 klo 08:58:26

Nimimerkille KickAndRundall tiedoksi: Emojien käyttö on kielletty forkan säännöissä, joten jos huomioit tämän, saattaa jatkossa osa viesteistä jopa jäädä luettavaksi.

Lainaus
1.7 Emojien käyttö on kielletty
- Kyseisiä paskapalluroita ei voi käyttää oikein. Täältä ohjeet hymiöiden käyttöön. (Katso myös 1.5.)

http://futisforum2.org/index.php?topic=191085.msg9965466#msg9965466
KickAndRundall

Poissa Poissa


Vastaus #3330 : 17.09.2020 klo 09:14:45

Lehteen meni sitten läpi Tannerin vitsi, että 38 pisteellä säilyy varmasti.
12 peliä jäljellä ja 36 pistettä on vielä jaossa. RoPSilla on 2 pistettä eli voittamalla putkeen loput 12 peliä päädytään tuohon 38 pisteeseen. Kertonee näiden toimittajien tasosta jos asia otetaan tosissaan.

Gyasin tapauksesta Kirjoitettiin että sopimuksen purku oli säästötoimi. Tämän jälkeen toimittaja pahoitteli virheellistä
tietoa RoPSilta ja Nivalta. Asiaan piti palata "loman jälkeen', mutta itseltäni ainakin tuo palaaminen on mennyt ohi.
Tämä toimittajan analyysi Vessestä äijäporukan johtajana
täällä on jo nostettu vähän aikaa sitten.
Eiköhän tämän linjakas valinta näkökulmankin voi jättää omaan arvoonsa. Vai onko toimittajilla itsessään tarkempaa tietoa valmentajasta. Kysymyksistä päätellen ovat
vähintään yhtä pihalla kuin me muutkin.
Itse näen myös tämän pitkän sopimuksen keston riskinä. Valmentajan omien sanojen mukaan näitä mahdollisuuksia ei usein tarjota - minulle ainakaan. Tähän voi tietenkin joku syy olla tai sitten ei. Jokatapauksessa kyseessä on tälle tasolle kokematon valmentaja tai yleensäkin vähän miehiä valmentanut. Tämän takia pitkässä 2,5 vuoden sopimuksessa on myös omat riskinsä.

Ei sinänsä mitään kyseistä kirjoittajaa vastaan, mutta toivoisi vaan fanipoikamaisen kirjoittelun sijaan oikeasti laadukkaampaa futiskirjoittelua missä prosesseja,
valintaperusteita, pelifilosofiaa avattaisiin tarkemmin tai vastauksiin suhtauduttaisiin kriittisemmin, lähteitä tai kysymyksiä kysyttäisiin esim entisiltä valmennettavilta tai
muuta.
Nyt kaikki perustuu enimmäkseen pelkkään oletukseen mistä organisaatiosta uusi valmentaja tulee = pallonhallintavalnentaja joka hallitsee positional play pelin
periaatteet, siihen mitä Risto sanoo tai uusi koutsi itse.
Itse seuralle tai siis Ristolle ei koko lehdistötilaisuudessa esitetty ainoatakaan kysymystä.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2020 klo 09:19:13 kirjoittanut KickAndRundall »
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3331 : 17.09.2020 klo 09:37:25

Aikanaan Karo Virtasen jälkeen Maliselle tehtiin kahden vuoden sopimus (2014-2015) ja sen jälkeen kolmen vuoden sopimus (2016-2018) ja Jumalin lähti kauden 2017 lopuksi maajoukkuetouhuihin. Sen jälkeen tehtiin sopimus Koskelan kanssa kolmeksi vuodeksi (2018-2020) eli nyt pitäisi olla alkuperäisen suunnitelman mukaan Koskelan viimeinen kausi. Jälkikäteen selvisi, että sopimuksessa oli 6kk irtisanomisaika puolin ja toisin.

Viime vuonna näihin aikoihin tehtiin Vesa Tauriaisen kanssa kahden vuoden sopimus (2020-2021) joka siis nyt purettiin ja palkkaa ei tarvi maksaa, kun herra palaa vanhoihin hommiinsa. Nyt on sitten tehty sopimus vuoteen 2022 asti. Ainahan se on riski ja varmasti siihen on sovittu joku näppärä irtisanomispykälä, tai sitten ei..

Rannaltahan on helppo huudella, kun merellä myrskyää. Toimittaja kertoili omiin tietoihinsa perustuen, että Virtasta oli jo aiemmin kyselty, mutta kieltäytyi. Niva sanoi, että kuukauden päivät on tässä palloteltu asiaa ja mietitty. Valakari oli jo lähellä, mutta olisiko hänestä ollut saatavilla valmentajaa ensi vuodeksi, vai vain loppukauden valmentaja?

Nyt tehty ratkaisu antaa signaalin selkeäsi, että ensi vuotta suunnitellaan jo täydellä touhulla ja tyhjän päällä ei olla, vaikka divariin mentäisiinkin. Jos pitkä sopimus on riski, niin aina voi ottaa yhden vuoden sopimuksella jonkun Arne Erlanderin tms. joka ulosmittaa joukkueesta jotain tälle kaudelle.

Lähinnä mietityttää, miten päädyttiin Tauriaiseen, jos kerran rahaa olisi ollut käytettävissä sen verran, että muualtakin olisi voinut saada ihan pätevän valmentajan?? Ja jatkokysymyksenä sitten voisi kysyä, että mikä juttu oli tämä Kuate, Kompalla jne. jampat. Eikö ihan aidosti löytynyt ketään muuta??
Arabialainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klubi 04


Vastaus #3332 : 17.09.2020 klo 09:44:26

Kysyttiin, mutta tuskin kukaan voi kauheasti sanoa, että edeltäjän pelitapa oli kasa paskaa ja nyt aletaan tekemään paremmin.
Joo, ja ekassa pressissä ei varmaan kannata alkaa puhumaan Miigamaisesti Liverpoolista ja siitä kuinka ei tulla häviämään enää yhtään palloa omassa boksissa. Voisi tulla lyhyt keikka.
Taktiikkapalaveri

Poissa Poissa


Vastaus #3333 : 17.09.2020 klo 11:18:21

Lähinnä mietityttää, miten päädyttiin Tauriaiseen, jos kerran rahaa olisi ollut käytettävissä sen verran, että muualtakin olisi voinut saada ihan pätevän valmentajan?? Ja jatkokysymyksenä sitten voisi kysyä, että mikä juttu oli tämä Kuate, Kompalla jne. jampat. Eikö ihan aidosti löytynyt ketään muuta??

Tauriaiseen taidettiin päätyä paikallisten aitapappojen ja muun yhteisön paineesta. Vesse oli hyvässä maineessa ja nosteessa RoPS/2:n a.k.a. "Farmin" ja nykyisen RFA:n nostamisessa Kolmosesta Kakkoseen ja myös pärjäämisessä hyvin Kakkosessa viime kaudella. Oman kylän poika, seuralegenda ja UEFA Pro-lisenssi - kuka voi vastustaa tai kritisoida tällaista valintaa?

Totuus oli, että Tauriaisen rahkeet eivät sitten ihan riittäneetkään Veikkausliigajoukkueen päävalmentajaksi asti. Ensin meni pieleen pelaajahankinnat, ja sitten peli ei kehittynytkään. Lisäksi keskeisiä pelaajia loukkaantui julmetusti. Varmasti epäonneakin oli, mutta loukkaantumissuma on 80%:sti harjoittelun tulosta. Jotain tehtiin harjoittelussa väärin. Valmennustiimikin oli aika heppoisesti valittu.

Jos Tauriaisen kaudesta voi sanoa jotain positiivista, niin ainakin omat juniorit saivat paljon peliaikaa ja -kokemusta Veikkausliigasta. Pitkällä tähtäimellä tämä on hyvä asia, lyhyellä ei.
Kroatian Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #3334 : 17.09.2020 klo 11:38:33

Jospa uudella valkulla kuka sit ikinä onkaan niin on järkee sen verran, että ymmärtää suoraviivaistaa peliä eli lusikka kauniiseen käteen ja pelataan tyhmän yksinkertaisesti. Siis ajatus pallonhallinta taktiikasta huisin sinne, sillä Rops ei ole siihen oikeita pelaajia.

Ehdotan Juha Malisen pelitapaa prässää prässää ja prässää....

Tosin tämä vaihto taidettiin tehdä liian myöhään.

Tähän sapluunaan tuli nyt väärä valkku. Pallottelua puolustuksen ja Malolon välillä ja parin minuutin jälkeen roiskaisu ylös.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3335 : 17.09.2020 klo 11:50:57

Tähän sapluunaan tuli nyt väärä valkku. Pallottelua puolustuksen ja Malolon välillä ja parin minuutin jälkeen roiskaisu ylös.

Nyt ehtii pari kuukautta harjoitella ja sitten ensi vuonna divarissa on enemmän aikaa pallotella.
keane

Poissa Poissa


Vastaus #3336 : 17.09.2020 klo 12:09:24

Tähän sapluunaan tuli nyt väärä valkku. Pallottelua puolustuksen ja Malolon välillä ja parin minuutin jälkeen roiskaisu ylös.

Tämähän se pelko on, että tuli joku pakkomielteinen pallonkierrättäjä. Koskelan aikakaudella peli oli puuduttavaa. Vähäinenkin tempo tapettiin tarkoituksella, jos vain siihen mahdollisuus annettiin. Hopeakaudella oltiin ajettu bussi niin syvälle omaan päähän, ettei päästy toteuttamaan pallollisena omaa temmon tappamista, vaan jouduttiin pelaamaan palloa nopeasti pystyyn Lappalaiselle. Vessen kanssa heinäkuussa otteet olivat lupauksia herättäviä ja välillä jopa mukavaa seurattavaa, mutta elokuusta lähtien täyttä sontaa eikä mitään merkkejä paremmasta ollut enää ilmassa. Sinänsä vaihto ymmärrettävä ja ainoa oikea vaihtoehto, kun yritetään rakentaa jo tulevaa kauttakin - sarjatasosta riippumatta.
Pumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Therese Johaug


Vastaus #3337 : 17.09.2020 klo 13:28:39

RoPS on siitä mielenkiintoinen seura, että kauden saa vetää läpi vaikka ilman voittoja, mutta suurin synti vuodesta toiseen on pallon syöttäminen alaspäin.
Soolo2

Poissa Poissa


Vastaus #3338 : 17.09.2020 klo 21:09:31

Nyt jos koskaan on se kolme pinnaa sunnuntaina tarjolla.
Kepakko

Poissa Poissa


Vastaus #3339 : 17.09.2020 klo 21:23:04

Nyt jos koskaan on se kolme pinnaa sunnuntaina tarjolla.

No jaa. Varmasti leppuuttavat mahdollisimman laajalti pelaajia, mutta eiköhän sinne astele silti KuPS:lla todella laadukas joukkue. Mestaruutta ajatellen ei ole varaa himmailla. 
Förster

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sodankylän Raju


Vastaus #3340 : 17.09.2020 klo 21:37:48

Onnea Tammimies 70v.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3341 : 18.09.2020 klo 10:56:12

No jaa. Varmasti leppuuttavat mahdollisimman laajalti pelaajia, mutta eiköhän sinne astele silti KuPS:lla todella laadukas joukkue. Mestaruutta ajatellen ei ole varaa himmailla. 

Joo ja seurajohto sitten kauden jälkeen päättää lähteä kakkoseen, koska ei se seiso kuitenkaan.
tulostaulu

Poissa Poissa


Vastaus #3342 : 18.09.2020 klo 11:29:42

Lehteen meni sitten läpi Tannerin vitsi, että 38 pisteellä säilyy varmasti.
12 peliä jäljellä ja 36 pistettä on vielä jaossa. RoPSilla on 2 pistettä eli voittamalla putkeen loput 12 peliä päädytään tuohon 38 pisteeseen. Kertonee näiden toimittajien tasosta jos asia otetaan tosissaan.

Gyasin tapauksesta Kirjoitettiin että sopimuksen purku oli säästötoimi. Tämän jälkeen toimittaja pahoitteli virheellistä
tietoa RoPSilta ja Nivalta. Asiaan piti palata "loman jälkeen', mutta itseltäni ainakin tuo palaaminen on mennyt ohi.
Tämä toimittajan analyysi Vessestä äijäporukan johtajana
täällä on jo nostettu vähän aikaa sitten.
Eiköhän tämän linjakas valinta näkökulmankin voi jättää omaan arvoonsa. Vai onko toimittajilla itsessään tarkempaa tietoa valmentajasta. Kysymyksistä päätellen ovat
vähintään yhtä pihalla kuin me muutkin.
Itse näen myös tämän pitkän sopimuksen keston riskinä. Valmentajan omien sanojen mukaan näitä mahdollisuuksia ei usein tarjota - minulle ainakaan. Tähän voi tietenkin joku syy olla tai sitten ei. Jokatapauksessa kyseessä on tälle tasolle kokematon valmentaja tai yleensäkin vähän miehiä valmentanut. Tämän takia pitkässä 2,5 vuoden sopimuksessa on myös omat riskinsä.

Ei sinänsä mitään kyseistä kirjoittajaa vastaan, mutta toivoisi vaan fanipoikamaisen kirjoittelun sijaan oikeasti laadukkaampaa futiskirjoittelua missä prosesseja,
valintaperusteita, pelifilosofiaa avattaisiin tarkemmin tai vastauksiin suhtauduttaisiin kriittisemmin, lähteitä tai kysymyksiä kysyttäisiin esim entisiltä valmennettavilta tai
muuta.
Nyt kaikki perustuu enimmäkseen pelkkään oletukseen mistä organisaatiosta uusi valmentaja tulee = pallonhallintavalnentaja joka hallitsee positional play pelin
periaatteet, siihen mitä Risto sanoo tai uusi koutsi itse.
Itse seuralle tai siis Ristolle ei koko lehdistötilaisuudessa esitetty ainoatakaan kysymystä.
Täysin samaa mieltä. Tästä itsekkin pari sivua aiemmin mainitsin. Rops tiedotustilaisuudet on heikkoja, toimittajat joo kysyy esim pelitavasta juu mutta niihin voisi vähän ennemmän ottaa kiinni ja pohtia syvällisemmin. Tämä nyt vaan yhtenä esimerkkinä. Myöskään tosiaan Nivala ei taidettu kysyä yhtään kysymystä sen jälkeen kun oli lopettanut avauspuheenvuoron.

Malinen se osasi tämän media mailman, eikä pelkästään tv:ssä.

No pelin taso ja tiedotustilaisuudet samaa tasoa.
johnsoni

Poissa Poissa


Vastaus #3343 : 18.09.2020 klo 11:37:14

Valmentajan vaihto on aina se helpoin niin kuin nytkin. En silti lähtisi syyttämään Vesseä kaikesta.
Lähinnä herää ajatus näin seuran fanina että löytyykö kuitenkin ne todelliset syyt "romahdukseen" seuran sisältä? Seurajohto ja hallitus? Junioripolku rakennettu hyvin, satsaukset tuottaa tulosta ja nuoria noussut maajoukkueisiin tytöissä kuin pojissa.
Ei tämä minun silmään hyvältä näytä että valmentajia tulee ja menee, missä kestävä kehitys ja pitkäjänteinen työ.. Olisko kuitenkin aika saada tuoreita kasvoja seurajohtoon ja uusia tuulia? On älytöntä ettei tämän kokoisessa kaupungissa osata hyödyntää resursseja ja ajatella mitkä todelliset vahvat rakenteet meillä olisi täällä satsata futikseen.

Kiistalan aikakausi päättyi ikävästi mutta silti seuran talous oli stabiili. Ollaan noustu hissijoukkueesta liigajoukkueeksi joka säilyy ja nyt edessä on taas se putoamiskamppailu. Seuran taru ei pääty mikäli putoaminen tulee ja jos tulee toivoisin että seuran sisällä reagoitaisiin ja olisiko se merkki uuden vuosituhannen sivun kirjoittamiseen?

Ollaan tehty hyviä pelaajamyyntejä, hopea kausia, europelit ja hienoja yleisömääriä, Koskelastan valmentajamyynti etc.
Mihin kaikki nämä saadut tulot on sijoitettu? On verohallinnon protestilistaa vastineena? Missä mennään ROPS? Ei kaikkea tätä voi viedä bingon alasajon taakse? Pahoittelen avautumistani, siksi kai tämä foorumi on keksitty että saisi edes jonnekin seuran tilannetta avata ja saada näkökulmia..
MarkoR

Poissa Poissa


Vastaus #3344 : 18.09.2020 klo 13:21:17

Valmentajan vaihto on aina se helpoin niin kuin nytkin. En silti lähtisi syyttämään Vesseä kaikesta.
Lähinnä herää ajatus näin seuran fanina että löytyykö kuitenkin ne todelliset syyt "romahdukseen" seuran sisältä? Seurajohto ja hallitus? Junioripolku rakennettu hyvin, satsaukset tuottaa tulosta ja nuoria noussut maajoukkueisiin tytöissä kuin pojissa.
Ei tämä minun silmään hyvältä näytä että valmentajia tulee ja menee, missä kestävä kehitys ja pitkäjänteinen työ.. Olisko kuitenkin aika saada tuoreita kasvoja seurajohtoon ja uusia tuulia? On älytöntä ettei tämän kokoisessa kaupungissa osata hyödyntää resursseja ja ajatella mitkä todelliset vahvat rakenteet meillä olisi täällä satsata futikseen.

Kiistalan aikakausi päättyi ikävästi mutta silti seuran talous oli stabiili. Ollaan noustu hissijoukkueesta liigajoukkueeksi joka säilyy ja nyt edessä on taas se putoamiskamppailu. Seuran taru ei pääty mikäli putoaminen tulee ja jos tulee toivoisin että seuran sisällä reagoitaisiin ja olisiko se merkki uuden vuosituhannen sivun kirjoittamiseen?

Ollaan tehty hyviä pelaajamyyntejä, hopea kausia, europelit ja hienoja yleisömääriä, Koskelastan valmentajamyynti etc.
Mihin kaikki nämä saadut tulot on sijoitettu? On verohallinnon protestilistaa vastineena? Missä mennään ROPS? Ei kaikkea tätä voi viedä bingon alasajon taakse? Pahoittelen avautumistani, siksi kai tämä foorumi on keksitty että saisi edes jonnekin seuran tilannetta avata ja saada näkökulmia..

Ei itseänikään huolestuta/haittaa niinkään se että tiputaan ykköseen,kunhan seura pysyy jalkapallokartalla...
Enemmänki huolta aiheuttaa tuo taloudellinen puoli,mihin nuo kaikki rahat on hassattu???onko seurassa asiansa osaavat ihmiset tuota touhua ollu pyörittämässä,entä jatkossa?
Tarja SauIukko

Poissa Poissa


Vastaus #3345 : 18.09.2020 klo 14:05:08

Mihin kaikki nämä saadut tulot on sijoitettu?
Bingotalon remontteihin ja kaupungin ahnaaseen kitaan.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3346 : 18.09.2020 klo 14:08:41

Ei itseänikään huolestuta/haittaa niinkään se että tiputaan ykköseen,kunhan seura pysyy jalkapallokartalla...
Enemmänki huolta aiheuttaa tuo taloudellinen puoli,mihin nuo kaikki rahat on hassattu???onko seurassa asiansa osaavat ihmiset tuota touhua ollu pyörittämässä,entä jatkossa?

No menet sinne kokoukseen tarjoutumaan tekijämiehenä mukaan, niin kyllä sieltä saa vastuuta aivan varmasti. Rahat on tosiaan menneet bingotalon remppaan ja kaupungin kitaan sekä sen tappiollisen bingon pyörittämiseen, mutta onhan siinä tietenkin ollut sosiaalinen aspekti, kun viime vuoden lopulla irtisanottiin viimeinen bingon työntekijä 38 vuoden jälkeen ja tuskin on ihan heti uusia töitä saamassa.
Ikifani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #3347 : 18.09.2020 klo 14:31:46

Tämähän se pelko on, että tuli joku pakkomielteinen pallonkierrättäjä. Koskelan aikakaudella peli oli puuduttavaa. Vähäinenkin tempo tapettiin tarkoituksella, jos vain siihen mahdollisuus annettiin. Hopeakaudella oltiin ajettu bussi niin syvälle omaan päähän, ettei päästy toteuttamaan pallollisena omaa temmon tappamista, vaan jouduttiin pelaamaan palloa nopeasti pystyyn Lappalaiselle.

Ehdottomasti väärin voitettu hopea ennakolta niin ylivoimaiseksi arvioidulta joukkueelta. Ehdottoman huonosti valmennettu.
puolueeton

Poissa Poissa


Vastaus #3348 : 18.09.2020 klo 14:41:03

Valmentajan vaihto on aina se helpoin niin kuin nytkin. En silti lähtisi syyttämään Vesseä kaikesta.
Lähinnä herää ajatus näin seuran fanina että löytyykö kuitenkin ne todelliset syyt "romahdukseen" seuran sisältä? Seurajohto ja hallitus? Junioripolku rakennettu hyvin, satsaukset tuottaa tulosta ja nuoria noussut maajoukkueisiin tytöissä kuin pojissa.
Ei tämä minun silmään hyvältä näytä että valmentajia tulee ja menee, missä kestävä kehitys ja pitkäjänteinen työ.. Olisko kuitenkin aika saada tuoreita kasvoja seurajohtoon ja uusia tuulia? On älytöntä ettei tämän kokoisessa kaupungissa osata hyödyntää resursseja ja ajatella mitkä todelliset vahvat rakenteet meillä olisi täällä satsata futikseen.

Kiistalan aikakausi päättyi ikävästi mutta silti seuran talous oli stabiili. Ollaan noustu hissijoukkueesta liigajoukkueeksi joka säilyy ja nyt edessä on taas se putoamiskamppailu. Seuran taru ei pääty mikäli putoaminen tulee ja jos tulee toivoisin että seuran sisällä reagoitaisiin ja olisiko se merkki uuden vuosituhannen sivun kirjoittamiseen?

Ollaan tehty hyviä pelaajamyyntejä, hopea kausia, europelit ja hienoja yleisömääriä, Koskelastan valmentajamyynti etc.
Mihin kaikki nämä saadut tulot on sijoitettu? On verohallinnon protestilistaa vastineena? Missä mennään ROPS? Ei kaikkea tätä voi viedä bingon alasajon taakse? Pahoittelen avautumistani, siksi kai tämä foorumi on keksitty että saisi edes jonnekin seuran tilannetta avata ja saada näkökulmia..
Kun menoja on enemmän kuin tuloja ja sitä jatkuu pitkään niin lopputulos on vararikko - ei sen ihmeellisempää ole :)
danone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #3349 : 18.09.2020 klo 15:23:35

https://yle.fi/urheilu/3-11552567

Läheltä liippaa.

 
Sivuja: 1 ... 133 [134] 135 136
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines