FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.12.2020 klo 23:14:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Joulupata 2020, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 146 [147] 148 ... 155
 
Kirjoittaja Aihe: RoPS 2020 - juhlakausi  (Luettu 664193 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Taye3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #3650 : 27.10.2020 klo 02:00:37

Uskon, että useampi junnu RoPS:ssa voisi räjäyttää potin ykkösessä. Isoimmat odotukset Tammisessa (jos jää), Kaukuassa ja Niskassa. Tulee olemaan myös mielenkiintoista seurata Alan ja Degermannin otteita.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3651 : 27.10.2020 klo 08:59:02

Välissä tuntuu että seuran taloudellista tilannetta eivät tiedä edes tämä porukka, ketä siellä kirstun päällä istuu.
Eikös nuista rahojen menopuolesta olla oltu useampanakin vuotena yllättyneitä kun tilinpäätöksiä on vedetty ja saatu silmien eteen.


On oltu yllättyneitä siltainsinöörin aikaan ainakin ja sitten vielä oltiin yllättyneitä lankomiehen aikaan ja lopulta sen Telian ryhmäpäällikön aikaan, mutta nyt on viimeaikoina oltu kartalla paremmin. Tappiota tulee tältä kaudelta jotain 100k euroa vai mitenseoli ja tänään viimeksi Niva on sanonut, että haasteellinen on tilanne, mutta tilanne on varmaan sama kaikilla.

Edelleen ensi vuonna pelataan puoliammattilaisena ja ainoastaan osa pelaajista saa pelaamisesta päätoimeentulonsa suuren osan pelatessa osa-aikaisena ja opiskellen/töitä tehden talvet. Sillä tavallakin voi divarissa menestyä kohtalaisesti.
keane

Poissa Poissa


Vastaus #3652 : 27.10.2020 klo 11:00:48

Sillä tavoin voi jopa tienata. Suomessa puoliammattilaisuus voi oikeasti sopia kokeneemmille pelaajille. Taksikuskit ja opettajat ovat pudottaneet eurokentillä kaikille tuttuja joukkueita jatkosta, joten menestyminen Ykkösessä on mahdollista. Tippuminen Ykköseen voi osottautua vielä onnenpotkuksi, jos omat junnut ottavat isoja kehitysaskeleita, kun taso ei ole liian kova. Muistetaan, että RFA:n riveistä näitä Kakkosessa hyvällä tasolla esiintyneitä nuoria pelaajia löytyy runsaasti. Mielenkiintoista nähdä, kuinka moni lunastaa paikkansa Ykkösestä.

Samalla on todettava se, että nuorten pelaajien kehittymisen sekä talouden kannalta tärkeiden pelaajamyyntien vuoksi Ykköseen ei voida jämähtää paria kautta pidemmäksi aikaa. Ykkösestä ei pääse junnumajun matkaan.

Tammisen jatkoon en usko. Nuori ja harvinainen kotimainen pelaajatyyppi kiinnostaa varmasti liigaseuroja. Selkeästi kehittynyt Rovaniemellä, vaikka edelleen paljon töitä edessä. Mahdollisuus jopa myydä maailmalle tulevaisuudessa. Korvaako Hakan penkillä Markkasen? Toinen mahdollinen Hakaan siirtyjä on Sihvonen. Haka tarvitsee laatua takalinjoille eikä Hyypiä mentorina ainakaan vähennä siirron mahdollisuutta. Mihin menee Rahimi? Ehdottomasti liigaan, mutta suuntaa en osaa vielä veikata. Toivottavasti Hyvärinen matkaa ulkomaille...
Sterling

Poissa Poissa


Vastaus #3653 : 27.10.2020 klo 12:05:05

Tammisen jatkoon en usko. Nuori ja harvinainen kotimainen pelaajatyyppi kiinnostaa varmasti liigaseuroja. Selkeästi kehittynyt Rovaniemellä, vaikka edelleen paljon töitä edessä. Mahdollisuus jopa myydä maailmalle tulevaisuudessa. Korvaako Hakan penkillä Markkasen? Toinen mahdollinen Hakaan siirtyjä on Sihvonen. Haka tarvitsee laatua takalinjoille eikä Hyypiä mentorina ainakaan vähennä siirron mahdollisuutta. Mihin menee Rahimi? Ehdottomasti liigaan, mutta suuntaa en osaa vielä veikata. Toivottavasti Hyvärinen matkaa ulkomaille...

Uskon Tammisen saavan jopa yllättävän kovan siirron kauden jälkeen. En sulkisi pois edes HJK:ta, koska Koskelan löytöhän kotkalainen B-junioreiden ykkösdivarista oli. Lainalle vaan vuodeksi-pariksi johonkin pienempään liigaseuraan.

Toivottavasti Hyvärinen siirtyy tosiaan suoraan ulkomaille, mutta todennäköisempää on kuitenkin jatko liigassa. HJK:ssa lienee tilaa, kun Alho ja Toivomäki saattavat nostaa kytkintä, mutta veikkaisin silti jotain matalamman profiilin seuraa.
Sihvonen ja Rahimi kelpaavat hyvin myös IFK Mariehamnin tai Hakan kaltaisiin seuroihin. Muista vaikea sanoa.
khat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, KÖNÖ & Mathare United


Vastaus #3654 : 27.10.2020 klo 13:50:44

Kaukuasta juttua: http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2020/10/26/tuomas-kaukua-on-nuoresta-iastaan-huolimatta-jo-kokenut-ropsilainen
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pesäpallo, keihäänheitto, vammaisurheilu


Vastaus #3655 : 27.10.2020 klo 14:08:52

Kun katsoo tämän kauden suorittamista niin ainakin urheilullisesti ykkönen on RoPSille oikeampi sarjataso.

Njoo, mutta alun perin tuossa puhuttiin, että tässä olisi taloudellisia syitä.

Taloudelliset syyt voivat tietysti puoltaa Kakkosessa tai Kolmosessa pelaamista, mutta tuskin sentään Ykkösessä.
Klondyke

Poissa Poissa


Vastaus #3656 : 27.10.2020 klo 16:24:37

No niin aletaanpas ihmettelemään miten Rops on tullut tähän tilanteeseen mikä on eli on juhlavuosi ja seuran surkein vuosi liigassa eli katastrofi.
Miten voi tulla kahdessa vuodessa hopeamitalista sarjan selväksi jumboksi se on uskomatonta etenkin tämä vuosi , jos taloudesta puhutaan niin vuosi sitten oli muistaakseni lehtijuttu että Rops on liigan vakavaraisin seura hyvillä sijoituksilla , koronan syyksi ei voi laittaa sillä se on rokottanut kaikkia seuroja samalla lailla kun vertaillaan tasoeroja muihin seuroihin.
Oliko tämän hetken tilanne ja kohtalo jo tiedossa viime talvena jolloin joukkuetta rakennettiin , mitä tapahtui vuonna 2018 kun saatiin hopeamitali uskomattoman hyvällä pelillä vai oliko se vain hyvää tuuria vai mitä ?
Mikä on RoPSin juniorituotanto kun ei ole tullut tarpeeksi hyviä pelaajia ja tarpeeksi monta omasta takaa liigaan ja pitää hommata liigan muista seuroista ylijäämä pelaajia tai b - luokan ulkomaalaisia ?
Onko nyt suuri vaara että käy Kemin kohtalo sillä ennusmerkit näyttävät nyt samaan suuntaan eli miksi ihmeessä tuota lappilaista jalkapalloa on niin vaikeaa pyörittää ?
Miten muut liigaseurat ovat pystyneet välttämään RoPSin nykyisen tilanteen ja kohtalon omalla kohdallaan , sepä hyvä kysymys ?
« Viimeksi muokattu: 27.10.2020 klo 16:29:25 kirjoittanut Klondyke »
Sterling

Poissa Poissa


Vastaus #3657 : 27.10.2020 klo 18:17:21

No niin......

Peräänkuuluttaisiin realismia näihin RoPSiin kohdistuviin odotuksiin. On selvä, että tällä kaudella epäonnistui kaikki, mutta yhtälailla on fakta, että RoPS ei ole resursseiltaan Suomessa kymmenen suurimman jalkapalloseuran joukossa. Seura on Kari Virtasen viime valmennuspätkästä lähtien suorittanut kentällä niin yläkanttiin, että helposti tuntuu katastrofilta, jos RoPS taisteleekin putoamisesta eli on juuri siellä minne resursseiltaan kuuluisikin.
RoPS on urheilupuolella tehnyt viime vuosina sen verran hyviä valintoja, että on pystynyt olemaan kokoaan suurempi suomalaisella jalkapallokentällä. Kuitenkaan mikään seura ei pysty ikuisesti suoriutumaan yläkanttiin tai edes tasollaan, ohikausia tulee aina. RoPSille on hienoa, jos niitä ohikausia tulee vain kymmenen vuoden välein: silloin on tehty isossa kuvassa jotain oikein.
Mitä omaan pelaajatuotantoon ja junioritoimintaan tulee, se on tällä hetkellä seurassa varmaankin parhaassa kuosissa ikinä. Ei ole kuitenkaan realismia odottaa putkesta putkahtavan huipputalentteja joka vuosi.
Kaiken kurjuuden keskellä kannattaa aina muistaa, että ilman kaiken rahoittavaa namusetää RoPSin täytyy tulla toimeen talousalueella, joka on pienempi kuin jotkut kaupunginosat Helsingissä, ja maakunnassa, jossa on vähemmän asukkaita kuin esimerkiksi Vantaalla.
tulostaulu

Poissa Poissa


Vastaus #3658 : 27.10.2020 klo 19:31:37

Täällä jopa jotkut näkee hyvänä Rops tippumisen divariin. Ku talous sitä sun tätä ja ku omat junnut taas sitä sun tätä ja tulevaisuus junnujen myötä näyttää siltä ja tältä....

Ja ettei Rops ole resusseiltaan Suomen kymmenen parhaan joukossa... kyllä oli mut hommat kustiin.

Kiitos toimiston.

Itse en näe tippumisessa mitään hyvää ja vähiten edellämainituista syistä.
Edustustuksen tarvii olla aina ylimmällä tasolla jotta se on tarvittavan kiinnostava mm sponsoreille, yleisölle, junnuille... sekä kaupungin kiinnostus olosuhteiden parantamiseen, yhteistyöhön (joka oli huonoa jo Liigassa).

Pelaajien motiiveista jatkaa tai tulla Rops onkin sit täysin oma tarinansa joka jää nähtäväksi.

Niva jatkakoon muu toimiston väki vaihtoon.

Yöttömän yön ottelu Rops-Musa

Asiaa, Rock:n Roll
Klondyke

Poissa Poissa


Vastaus #3659 : 27.10.2020 klo 20:21:05

Sanokoot muut mitä vaan mutta onhan se täysin käsittämätöntä perseilyä seuralta munia liigan hopeatila 2018 ja hyvä noste kahdessa vuodessa surkeaan ja selkeään jumbotilaan ykköseen vain 5 pistettä joka on perinteiseltä joukkueeelta häpeällinen suoritus , mennyt alas kuin lehmän häntä.
Eniten ja edelleen pistää silmään se aiemmin mediassa mainittu sana ``liigan vakavaraisin seura ’’ josta nyt ei ole tietoakaan minne lie hävlnnyt.
Ei se mitään jos on viimeinen , jonkun täytyy olla , mutta tapa miten se on tullut tänä vuonna on todella surkea ja ala-arvoinen suorastaan säälittävä.

Sekin täytyy kyllä rehellisyyden nimissä mainita että Ropsilla oli tai on ykkösen tasoinen joukkue koko kauden vaikka liigaa pitäisi pelata , ei jatkoon , ei mopolla moottoritielle. !!!    
« Viimeksi muokattu: 27.10.2020 klo 20:25:05 kirjoittanut Klondyke »
Lauantai-illan Nostalgia

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #3660 : 27.10.2020 klo 20:26:37

Sanokoot muut mitä vaan mutta onhan se täysin käsittämätöntä perseilyä seuralta munia liigan hopeatila 2018 ja hyvä noste kahdessa vuodessa surkeaan ja selkeään jumbotilaan ykköseen vain 5 pistettä joka on perinteiseltä joukkueeelta häpeällinen suoritus , mennyt alas kuin lehmän häntä.
Eniten ja edelleen pistää silmään se aiemmin mediassa mainittu sana ``liigan vakavaraisin seura ’’ josta nyt ei ole tietoakaan minne lie hävlnnyt.
Ei se mitään jos on viimeinen , jonkun täytyy olla , mutta tapa miten se on tullut tänä vuonna on surkea.

Sekin täytyy kyllä rehellisyyden nimissä mainita että Ropsilla oli tai on ykkösen tasoinen joukkue koko kauden vaikka liigaa pitäisi pelata , ei jatkoon , ei mopolla moottoritielle. !!!     

Missä olet viimeksi nähnyt kommentin "vakavaraisesta RoPSista? Löysin yhden kommentin Nivalta vuodelta 2011, mutta sen jälkeen on aika hemmetisti vettä virrannut Kemijoessa.
Klondyke

Poissa Poissa


Vastaus #3661 : 27.10.2020 klo 20:33:32

Noin vuosi kaks oli muistaakseni urheilulehti tai veikkaaja lehti joku kuitenkin jossa oli juttua Ropsista ja heidän kiinteistösijoitus bisneksestään ja muista liiketoimistaan josta tämä särähti silmään heti kun sitä verrattiin muihin seuroihin.
khat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, KÖNÖ & Mathare United


Vastaus #3662 : 27.10.2020 klo 21:41:02

Noin vuosi kaks oli muistaakseni urheilulehti tai veikkaaja lehti joku kuitenkin jossa oli juttua Ropsista ja heidän kiinteistösijoitus bisneksestään ja muista liiketoimistaan josta tämä särähti silmään heti kun sitä verrattiin muihin seuroihin.

Ei siitä mielestäni myöskään kauaa ole ku tätä jargonia jauhettiin. Taisi olla puhe veloista sillonki... huoh.
Taktiikkapalaveri

Poissa Poissa


Vastaus #3663 : 27.10.2020 klo 23:20:47

Sanokoot muut mitä vaan mutta onhan se täysin käsittämätöntä perseilyä seuralta munia liigan hopeatila 2018 ja hyvä noste kahdessa vuodessa surkeaan ja selkeään jumbotilaan ykköseen vain 5 pistettä joka on perinteiseltä joukkueeelta häpeällinen suoritus , mennyt alas kuin lehmän häntä.

Kun edustusjoukkueesta puhutaan, niin se on tasan niin hyvä kuin sen pelaajat ja valmennus on. Vuosien 2013-18 menestyspätkä oli seurausta hyvästä pelaajistosta ja valmennuksesta. Vuoden 2015 avauksen pelaajista melkein puolet ylsi myöhemmin joko liigakultaan tai maajoukkueeseen. Vuoden 2018 joukkue oli täynnä verkkaripalkalla pelanneita tulevia maajoukkuepelaajia ja lisäksi vahvistuksena Taye Taiwo, yksi parhaista VL:ssä ikinä pelanneista pelaajista - harrasteliksalla. Kauden 2013 joukkuetta valmensi Suomen paras puolustuspelin osaaja, vuoden 2015 joukkuetta myöhempi Pikkuhuuhkajaluotsi ja 2018 joukkuetta myöhempi kultamiltalisti (tai siltä ainakin näyttää nyt). Suomeksi: ne olivat hyviä ja huokeita joukkueita erityisesti pelaajiston ja valmentajien laatuun nähden.

Tuollaisia (puoli)hiottuja timantteja ei tule Rovaniemelle joka vuosi pilkkahinnoilla ja pienillä palkoilla. Pelaaja- ja valmennusbudjetin tuplaamisella saataisiin tuplasti parempi joukkue, mutta mistäs tempaiset rahat? Varmasti myyntipuolella on otettu takapakkia, mutta paikallisiin yhteiskumppaneihin pohjautuva myyntistrategia on kiinni niistä paikallisista firmoista, joilla ei välttämättä mene niin kauhean kovaa.

Junioritoiminta on varsin hyvää, mistä hyvänä mittarina on ropsilaisten juniorimaajoukkuepelaajien määrä. Riittääkö sitten omien pelaajien laatu nostamaan RoPS takaisin liigaan? Se jää nähtäväksi.
Oregon

Poissa Poissa


Vastaus #3664 : 28.10.2020 klo 05:33:42

Ropsi on koko Lapin lippulaiva ykkösseura sportissa niin luulisi sponsseja löytyvän niin Rollosta kuin koko Lapista laajalta alueelta sen minkä tarvitsee.   
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3665 : 28.10.2020 klo 08:09:36

Lapin Radion aamussa Mäntykenttä jututti Nivaa. Meni osa ohi, mutta Niva heitti ilmeisen kieli poskessa, että tässä on jo pidempään etsitty provikkapalkkaista 7 päivää viikossa töitä ilman lomakertymiä tekevää tyyppiä, mutta ei ole löydetty. Päälle kertoi, että luontaisetuna on yleinen paskan puhuminen.

Omasta jatkostaan ei sanonut mitään.. Se oiskin vekkulia, kun koko PJ ja hallitus kertoisivat yhteen ääneen, että vituiksi on mennyt, hankkikaa uudet.
Sissossaatana

Poissa Poissa


Vastaus #3666 : 28.10.2020 klo 12:38:53

No ihan ensin nyt lähdetään siitä, että kerrostalosta varmaan pannaan ne airbnb/booking -kämpät ainakin osaksi pitkäaikaiseen vuokraukseen ja sitä on varmasti valmisteltu hallituksessa istuvan kiinteistövälittäjän kanssa. Tämä siksi, että ensi kesänä tuskin kovin monelle pelaajalle tarvitsee sitä kämppää kaivaa.

Muutenkin nämä hassuttelut seuran kuoppaamisesta on ihan hämmentäviä. Joo palkataan Mikko Mannila parin vuoden sopparilla ja sitten parin kuukauden päästä ilmoitetaan, että me mennään konkkaan. Luulen, en tiedä, että MAnnila tietää tasan tarkasti seuran taloudellisen tilanteen ja siitä huolimatta lähti mukaan. Hyvärinen varmasti lähtee, mutta Kaukua, Pyyny, Niska, Degerman ja miksei jopa Tamminen ja Sihvonen tuskin ihan hirveätä kiimaa liigaseuroissa herätä, vaikka suhteessa halpoja pelaajia olisivatkin.

Rovaniemellä taas varmasti siirrytään pitkälti puoliammattilaisuuteen, eli joukkueessa on ihan muutama ammatikseen pelaava ja loput sitten opiskelevat tai tekevät ainakin osan aikaa vuodesta (osa-aikaista) työtä. Sitten noustaan kun on sen aika. Hakalla meni oma aikansa nousuun ja niin siinä menee Napapiirilläkin oma aikansa.


Kyllä etelän Ykköset kiinnostaa varmasti enemmän kuin napapiirin, jos pelaajat on ykköseen mennäkseen. Ja varmasti pääsylippu on helposti saatavissa etelämmäs! Säästyy purevilta pakkasilta, pimeydeltä, pitkiltä matkoilta ja harjoitusolosuhteet plus muu elämä on monin verroin parempaa.

Sääli kuitenkin, että juhlavuonna käy näin...
Snuskungen

Poissa Poissa


Vastaus #3667 : 28.10.2020 klo 12:42:15

Ropsi on koko Lapin lippulaiva ykkösseura sportissa niin luulisi sponsseja löytyvän niin Rollosta kuin koko Lapista laajalta alueelta sen minkä tarvitsee.   
Maksimissaan Reilut 80km, ihan mihin ilmansuuntaan tahansa rollosta, väittäisin että ropsin tekemiset tai olemassaolo juurikaan kiinnostele ketään.
Klondyke

Poissa Poissa


Vastaus #3668 : 28.10.2020 klo 13:31:25

On se kumma juttu jos Ropsiin sattuisi tulemaan joku hyvä tai kohtalainen pelaaja niin yleensä tuskin viihtyy vuotta kauemmin seurassa oli menestys hyvä tai huono eli ei oikein pitkäjänteisyyttä ollenkaan ja näin saa olla koko ajan houkutttelemassa uusia tilalle loputtomassa kierteessä.
Oregon

Poissa Poissa


Vastaus #3669 : 28.10.2020 klo 13:43:05

Saapi nähdä kuin kehtaavat enää seuran johtomiehet sekä pelaajat naamaansa näytellä Rollon kaduilla sen verran häpeällistä tuo sarjasta putoaminen noin surkialla ja paskalla esityksellä ?
« Viimeksi muokattu: 28.10.2020 klo 13:56:07 kirjoittanut Oregon »
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #3670 : 28.10.2020 klo 13:56:29

On se kumma juttu jos Ropsiin sattuisi tulemaan joku hyvä tai kohtalainen pelaaja niin yleensä tuskin viihtyy vuotta kauemmin seurassa oli menestys hyvä tai huono eli ei oikein pitkäjänteisyyttä ollenkaan ja näin saa olla koko ajan houkutttelemassa uusia tilalle loputtomassa kierteessä.

Ai niinkun vaikka Okkonen tai Muinonen ???
Klondyke

Poissa Poissa


Vastaus #3671 : 28.10.2020 klo 14:00:15

Okkonen ja Muinonen ovat harvinaisia poikkeuksia.
Seppo Hevi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rops 2020 - ennätysten tekijä


Vastaus #3672 : 28.10.2020 klo 14:19:51

Okkonen ja Muinonen ovat harvinaisia poikkeuksia.

Harvinaisia poikkeuksia on myös Kokko 7 vuotta, Reguero 4 vuotta, Obilor 4 vuotta, Saxman 4 vuotta, Saksela 3 vuotta, Taiwo, Pirinen, Lingman, Lappalainen,Väisänen, Taylor pari kautta.
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pesäpallo, keihäänheitto, vammaisurheilu


Vastaus #3673 : 28.10.2020 klo 16:05:57

Ropsi on koko Lapin lippulaiva ykkösseura sportissa niin luulisi sponsseja löytyvän niin Rollosta kuin koko Lapista laajalta alueelta sen minkä tarvitsee.    

Lapin bruttokansantuote saattaa tässä kohta supistua semmoiset 10 %. Silloin tuskin löytyy innokkaita sponsoreita jonoksi asti.

Säästyy purevilta pakkasilta, pimeydeltä,

Ei ole suurimman osan ajasta talvi, kun jalkapallojoukkue toimii. RoPSin treenit alkavat tammikuun puolivälissä. Tulevaisuudessa varmaan myöhemmin.

harjoitusolosuhteet

Mitä silmäni näkevätkään ??? ???

plus muu elämä on monin verroin parempaa.

Höpsis pöpsis.

Harvinaisia poikkeuksia on myös Kokko 7 vuotta, Reguero 4 vuotta, Obilor 4 vuotta, Saxman 4 vuotta, Saksela 3 vuotta, Taiwo, Pirinen, Lingman, Lappalainen,Väisänen, Taylor pari kautta.

Noistakin moni olisi halunnut jäädä pidemmäksi aikaa, mutta seuralle ei ole kaikissa tapauksissa käynyt tai siirto muualle on ollut järkijuttu. Ja muista pelaajista myös, Ricardo nyt vaikka!
Muoks. Lisäsin toisen kysymysmerkkihymiön.
Seppo Hevi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rops 2020 - ennätysten tekijä


Vastaus #3674 : 28.10.2020 klo 16:21:39


Noistakin moni olisi halunnut jäädä pidemmäksi aikaa, mutta seuralle ei ole kaikissa tapauksissa käynyt tai siirto muualle on ollut järkijuttu. Ja muista pelaajista myös, Ricardo nyt vaikka!

Kyllä, ja jos en ihan väärässä ole,niin Taiwo ois halunnu jäädä vieläkin,mutta päätettiin mennä Niskalla ja Majanderilla. Listasta unohtunu toki myös Albin Granlund,joka tais olla täällä sen 3-4 vuotta.  Onhan noita täällä useamman kauden pelanneita vaikka ketä,kunhan vain jaksais muistella

 
Sivuja: 1 ... 146 [147] 148 ... 155
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines