FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 05:15:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Äänestys
Kysymys: Ketkä pitäisi mielestäsi ottaa mukaan?
Niklas Moisander pitäisi valita kisoihin - 733 (14.9%)
Niklas Moisanderia ei pitäisi valita kisoihin - 265 (5.4%)
Perparim Hetemaj pitäisi valita kisoihin - 417 (8.5%)
Perparim Hetemaj'ta ei pitäisi valita kisoihin - 438 (8.9%)
Alex Ring pitäisi valita kisoihin - 190 (3.9%)
Alex Ringiä ei pitäisi valita kisoihin - 624 (12.7%)
Roman Eremenko pitäisi valita kisoihin - 837 (17%)
Roman Eremenkoa ei pitäisi valita kisoihin - 219 (4.5%)
Kaikki maajoukkuepelinsä lopettaneet pitäisi valita kisoihin, mikäli taso riittää. Kisoihin on saatava paras mahdollinen joukkue! - 523 (10.6%)
Ketään maajoukkuepelejään lopettanutta ei pitäisi valita kisoihin. Ryhmähenkeä on vaalittava, ja kun on kerran maajoukkueen jättänyt niin pysyköön sitten poissa! - 306 (6.2%)
Topikki lukkoon ja avaajalle bannia! - 368 (7.5%)
Äänestäjiä yhteensä: 1579

Sivuja: 1 [2] 3 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: ÄÄNESTYS: Maajoukkueessa lopettaneiden pelaajien EM-kisoihin mukaan ottaminen  (Luettu 36970 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ensimmäinen kosketus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sympaattiset divariseurat


Vastaus #25 : 28.11.2019 klo 02:08:12

Perpa, Nikke, Roma, Alex ja jopa Kallu voivat jokainen tulla mukaan kisakoneeseen, jos ja vain jos vahvistavat joukkuetta. Tietäjät voivat sitten miettiä että mitkä ovat nämä vahvistavuuden erityiset kriteerit.

Mistään uskonnollisesta syystä(kuten esimerkiksi HUUMEET, maanpetturuus, käsienlevittelevyys, itkipilliys tai "maajoukkueuran lopettanut on maajoukkueuran lopettanut"-ajattelu) ei parane mukaanliittymistä estää tai rajoittaa.
uh

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 28.11.2019 klo 08:35:23

Kenenkään ei pidä antaa tulla kaivelemaan rusinoita pullasta, ennemmin nuorisoa mukaan, joilla on annettavaa myös tulevissa karsinnoissa.
Ja kisoista on tulossa kuitenkin kolme tappiota.
Belmero

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 28.11.2019 klo 08:41:45

Roman kieltäytyi osallistumasta karsintoihin, niin vedelköön ensi kesänä viivoja Venäjällä.
kuppi-istuin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Timo Jutila


Vastaus #28 : 28.11.2019 klo 08:52:10

On täällä jengillä kyllä kriteerit joukkueen kokoamiseen :D

Osa tuntuisi valitsevan maailman kilpailluimman lajin arvokisoihin mielummin 20 nuhteettomalla taustalla absolutistielämää elänyttä tsempparia, kuin Euroopan huippusarjoissa kaikkensa antavia ammattilaisia, jotka ovat päättäneet karsia peliensä määrää että pysyvät kunnossa ja pystyvät pelaamaan vielä vuoden tai pari lisää eurooppalaisella huipputasolla.

Se että Granlundien taso riittää Liechtensteinia vastaan ei tarkoita että se riittää Belgiaa tai Italiaa(Ei ihan Udinessa riittänyt :D ) vastaan.
coconutjim

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 28.11.2019 klo 08:56:02

Moisander Granlundin tilalle, Ring Schüllerin tilalle ja Roman melkee ihan kenen vaa tilalle. Ylos
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 28.11.2019 klo 09:19:40

Ja Litti Kamaran tilalle ja Kolkka Soirin tilalle ja Johansson Pukin tilalle ja Kuqi Tuomisen tilalle ja Niemi Luken tilalle ja...mielestäni on ainoastaan kohtuullista antaa kultaiselle sukupolvelle EM-kisakokemus, kun se aikanaan heiltä vääryydellä riistettiin.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 28.11.2019 klo 09:22:30

Osa tuntuisi valitsevan maailman kilpailluimman lajin arvokisoihin mielummin 20 nuhteettomalla taustalla absolutistielämää elänyttä tsempparia,

- Ei, vaan sitä porukkaa, jota kiinnosti pelata Suomelle se arvokisapaikka.

Se että Granlundien taso riittää Liechtensteinia vastaan ei tarkoita että se riittää Belgiaa tai Italiaa(Ei ihan Udinessa riittänyt :D ) vastaan.

- Granlundin taso riitti hyvin esimerkiksi Italia-kotipelissä.
se7en

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 28.11.2019 klo 09:38:21

Varmaan seuraavat lopettamista maajoukkueessa miettivät toisenkin kerran miten asian hoitavat. Jos esim. Moisander olisi ilmoittanut pari vuotta sitten, että nyt on takki niin tyhjä, että henkilökohtaisista syistä vetäytyy maajoukkuetehtävistä toistaiseksi, mutta toivottaa isosti tsemppiä joukkueelle je elää hengessä mukana. Kyllähän mies mainitsi perhesyitä jne.

Kommunikoinnilla iso merkitys tässä. Mikäli lopettaa niin lopettaa, mutta miksi lopettaa jos kuitenkin on edes pienen pieni mahdollisuus palata? Kuinka monta kertaa joku Janne Ahonenkin lopetti uransa ja tuli takaisin? Mikä järki, onko se jotenkin hienoa sitten ilmoittaa lopettamisestaan? Jari Litmanen ei ole vieläkään lopettanut yhtään mitään ja miksi pitäisikään. Väärin lopetettu.
Tritonus

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 28.11.2019 klo 10:25:34

Tähän mennessä tullut viitisensataa ääntä, ja tämä otanta varmaan kertoo jo aika hyvin forumin populaation kannan asiaan. Eli forkan mielestä Nikke ja varsinkin Roma tulisi selkeästi ottaa mukaan kisoihin, Perpan kohdalla äänet menevät tällä hetkellä täsmälleen tasan, mutta Ringiä ei sen sijaan todellakaan haluta mukaan. Ylipäänsä forum vaikuttaisi olevan aika suopea näiden lopettaneiden kisahaaveita kohtaan, toisin kuin esimerkiksi kapteeni Tim Sparv, mutta katsotaan mitä Rive päättää, ja oli päätös mikä tahansa niin toivottavasti se tehdään ajoissa, niin että se saadaan suurimmilta osin puitua ajoissa pois alta eikä siihen keskitytä liikaa ennen kisoja, niin että asia pääsisi häiritsisemään joukkuetta.

Itse nyt päädyin aika samankaltaiseen ratkaisuun, eli Roman ja Niken ottaisin mukaan, mutta Perpan ja Ringin jättäisin ulos. Puolustuslinjassa taso tuntuu tippuvan heti pahasti kun joku nykyisestä nelikosta loukkaantuu, ja Nikke toimisi tasokkaampana varamiehenä jokaiselle paikalle. Voisi tarvittaessa tuurata varmaan keskikentälläkin, ja kellään tuskin on mitään tätä erinomaista pukukoppipelaajaa ja Bundesliigajoukkueen kapteenia vastaan. Roma sitten olisi sellainen huipputaitava yksilö joka joukkueesta puuttuu ja toisi ns. x-factoria joukkueeseen pystyen ruokkimaan Pukkia syötöillään paremmin kuin kukaan muu. Romahan ei varsinaisesti edes ole majupelejään lopettanut, ja olisi aika kiva vaihtoehto ottaa tappioasemasta Pukin taakse, tai vaikka keskikentälle esim. Sparvin tilalle kun on pakko hyökätä. Molemmat siis lähtökohtaisesti vaihtopelaajiksi mukaan, mutta peliaikaa kisoissa kummallekin varmasti tulisi.

Perpan ja Ringin jättäisin sitten ulos. Perpa ei ole enää niin kovalla tasolla että kannattaisi tuoda väkisin mukaan, ja Ringin lopettaminen siinä iässä oli sellainen perseennäyttö maajoukkueelle että häntä ei selkeästi kiinnostanut, muilla lopettaneilla oli sentään perustellut syyt, enemmän ikää takana ja olivat antaneet jo majulle paljon enemmän. Ring myöskin on ilmeisen epäsuosittu pelaaja kopissa, joten senkään takia häntä ei kannattaisi tuoda loistavaa joukkuehenkeä sotkemaan. Olisi kyllä tasoltaan varmasti kova vahvistus ja sopivan tyyppinenkin pelaaja, mutta joukkueen edun nimissä en ottaisi mukaan vaikka haluaisikin. Niin, ja toki muistin äänestää myös itselleni bannia.

kustaa vaasa

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 28.11.2019 klo 10:56:19

Mites Litmanen? Ei kuitenkaan ole vielä lopettanut jalkapallouraansa joten nyt olisi mahdollisuus antaa kuninkaalle arvoisensa jäähyväisottelut.
Kapteeni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Hibernian


Vastaus #35 : 28.11.2019 klo 12:02:41

Mites näitten sankareiden kohdalla sitten homma jatkuu, kun kisat on ohi? (jos siis ovet avattaisiin herroille)
Ehkä ajattelen lyhytjänteisesti, mutta mielestäni aivan sama.
keketsu

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 28.11.2019 klo 12:09:17

Moisander ainoastaan mukaan jos sattuu loukkaantumissuma joukkueeseen.

Roma mukaan jos suostuu vetämään myös MM-karsinnat kisojen jälkeen.

Ketään muita ei edes harkita ottaa.
Logech

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 28.11.2019 klo 12:34:25

Moisanderin voi ottaa mukaan penkille, sillä menee heittämällä 3. toppariksi.
Ringiä ei tarvita leventämään rinkiä. Perpan kanssa vähän niin ja näin.

Romanin kanssa on ristiriitaiset tunteet sillä taso riittäisi ehdottomasti, mutta motivaation kanssa on hieman epävarmaa miten hän suoritiutuisi. Miksi ei ollut mukana karsinnoissa?

Joka tapauksessa uskon, että Rive tekee oikeat päätökset ja varmasti keskustelee Sparvin ja muun joukkueen kanssa miten he asian näkevät.
Wiwilson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nur der SC, Liverpool


Vastaus #38 : 28.11.2019 klo 12:43:23

Ring out varmasti. Moisander, Roma ja Perpa: jos ovat kaikki tai jokin heistä mukana niin kisojen jälkeistäkin sitoutumista täytys ehottomasti puntaroida. Tulemalla vaan kisojen vuoksi mukaan jää kokonaisuudessa kalsa fiilis.

Litmanen ei ole lopettanut joten hän mukaan saamaan arvoisensa minuutit EM-alttarilla.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 28.11.2019 klo 14:01:07

Oma kolmen pennin mielipide on se että Suomen pitää lähteä rakentamaan joukkue tavallaan alusta kisoja silmällä pitäen eikä ketään sivuuteta jolla taso vaan riittää. Tässä on kuitenkin yli puoli vuotta kisojen alkuun ja siinä ajassa ehtii tapahtua paljon, moni nuori voi saada ison roolin hyvissä sarjoissa jne. Eli kaikki mukaan mutta mitään takeita peliajasta ei anneta kenellekään vaan se kisapaikka pitää ansaita antamalla näyttöjä ja osoittamalla sitoutumista joukkueen pelitapaan ja muuhun toimintaan. Jos ei karsintoihin osallistuneilla ei pää kestä kilpailua niin onkohan ne kisat sitten sellaiselle pelaajalle edes oikea paikka?
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #40 : 28.11.2019 klo 14:59:44

Jos oot out ja ei kiinnosta niin olet myös OUT. Ja avaajalle bänniä.

En kaivannut ketään itsensä ulostanutta pelaajaa karsinnoissa enkä tule kaipaamaan KETÄÄN heistä kisoissakaan.
Schmeichel
Vastaus #41 : 28.11.2019 klo 15:59:40

Murentaa varmasti yhteishenkeä, jos kisoihin valitaan "parhaat" (paras seurajoukkuestatus, paras seurajengin tsemppari, paras seurajoukkuepelaaja, yms) ja kisapaikka kuitenkin on hankittu ilman näitä "parhaita".

On se nyt jumalauta jos ei aikuisella miehellä sana pysy vaan pitää lähteä huutelemaan juurikin näitä rusinoita pullasta.
Ymmärrän halun pelata kisoissa, mutta silloin varmaan olisi pitänyt olla mukana hankkimassa kisapaikkaakin?

Itsekin mukana olen ollut joskus joukkuetoiminnassa ja ei itsekunnioitus antaisi periksi huudella tilaa MINULLE kun olenhan MINÄ nyt varmasti PAREMPI vaihtoehto kuin joku toinen joka oikeasti on näyttöjä juurikin majussa antanut.

Never forget "tää on meidän taso" ulinat.


Seuraaviin EM-/MM-karsintoihin toisaalta antaisin mahdollisuuden tulla mukaan. Tervetuloa vaan jos taso riittää.

edit. Toki jos meillä nyt sattuisi menemään koko puolustus klesaksi 1kk ennen kisoja, niin sitten voisin miettiä hätäratkaisuna Nikkeä ja kumppaneita mukaan.
Etzo

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 28.11.2019 klo 16:29:51

Eremenko ei ole lopettanut maajoukkueessa, joten ainoana "poissaolevana" ottaisin kisakoneeseen. Muut majupeleissä lopettaneet rannalle.
Ensimmäinen kosketus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sympaattiset divariseurat


Vastaus #43 : 28.11.2019 klo 18:18:07

Ring toki vähän erikoisesti, toisaalta ymmärrettävistä (perhe-elämään liittyvistä?) syistä lopetti maajoukkueuransa nuorehkolla iällä, ja itsekin ihmettelen etteikö voinut esimerkiksi sopia jostain tauosta maaotteluiden saralla. Mutta mistä johtuu tämän osaston yksiääninen Ring-vastaisuus, jos muut saa halutessaan tulla mutta Lexa ei?
Onhan se kova futaaja, jota voi moneenkin eri pelipaikkaan tarvittaessa sovittaa?
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #44 : 28.11.2019 klo 18:21:56

Mutta mistä johtuu tämän osaston yksiääninen Ring-vastaisuus, jos muut saa halutessaan tulla mutta Lexa ei?
Onhan se kova futaaja, jota voi moneenkin eri pelipaikkaan tarvittaessa sovittaa?

Jossain iltapaskassa mainittiin sivulauseessa ettei Ring ole kopissa suosittu pelaaja ja asiasta syntyi lähdettä kyseenalaistamatta forum-totuus.
bjorn

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 28.11.2019 klo 18:40:47

Yksinkertainen homma. Rive päättää ja sillä selvä. Ei mun maailma ainakaan siiheen kaadu jos joku Moisander tulee vahvistamaan rosteria.
Vakioveikkaaja

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 28.11.2019 klo 18:46:47

Jossain iltapaskassa mainittiin sivulauseessa ettei Ring ole kopissa suosittu pelaaja ja asiasta syntyi lähdettä kyseenalaistamatta forum-totuus.

Ihan hyvin voi olla tottakin.
rangaistuspotku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, Suomi , Veikkausliigan €uroseurat, Jymyjussit


Vastaus #47 : 28.11.2019 klo 18:56:13

Se narkkari pysyköön poissa. Mutta Litti kisakoneeseen!
Ensimmäinen kosketus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sympaattiset divariseurat


Vastaus #48 : 28.11.2019 klo 19:05:03

Ihan hyvin voi olla tottakin.
Sekin voi olla, että Muuriselle naureskeltiin selän takana, ja että Litmanen valitsi aina kokoonpanot ollessaan mukana, ja että Mixu inhosi Littiä ja lopetti sen takia sen maajoukkueuran. Mitään näyttöä näistä ei silti taida olla?
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #49 : 28.11.2019 klo 19:15:13

Ihan hyvin voi olla tottakin.

En itsekään ihmettelisi tuota Rinkulan kohdalla yhtään, mutta se, että asia voi olla totta ei tee sitä vielä todeksi.

---

Itse olen kovasti yrittänyt muodostaa omaa vastausta äänestyksen kysymyksiin mutta näyttää vahvasti siltä, että mitä kauemmin asioita pyörittelen mielessäni, niin sitä enemmän epävarmuus kasvaa, mitä kunkin pelaajan kohdalla tekisin.

Onneksi puikoissa on Rive enkä minä ja uskon että mitä ikinä hän tekeekin, niin päätös on oikea.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa