FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 18:04:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Ketkä pitäisi mielestäsi ottaa mukaan?
Niklas Moisander pitäisi valita kisoihin - 669 (15.9%)
Niklas Moisanderia ei pitäisi valita kisoihin - 200 (4.8%)
Perparim Hetemaj pitäisi valita kisoihin - 325 (7.7%)
Perparim Hetemaj'ta ei pitäisi valita kisoihin - 392 (9.3%)
Alex Ring pitäisi valita kisoihin - 152 (3.6%)
Alex Ringiä ei pitäisi valita kisoihin - 550 (13.1%)
Roman Eremenko pitäisi valita kisoihin - 753 (17.9%)
Roman Eremenkoa ei pitäisi valita kisoihin - 166 (4%)
Kaikki maajoukkuepelinsä lopettaneet pitäisi valita kisoihin, mikäli taso riittää. Kisoihin on saatava paras mahdollinen joukkue! - 455 (10.8%)
Ketään maajoukkuepelejään lopettanutta ei pitäisi valita kisoihin. Ryhmähenkeä on vaalittava, ja kun on kerran maajoukkueen jättänyt niin pysyköön sitten poissa! - 234 (5.6%)
Topikki lukkoon ja avaajalle bannia! - 305 (7.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 1327

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 6
 
Kirjoittaja Aihe: ÄÄNESTYS: Maajoukkueessa lopettaneiden pelaajien EM-kisoihin mukaan ottaminen  (Luettu 21612 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 01.12.2019 klo 03:12:44

Toki myös täydet minuutit Kreikassa.

Tuolloin kisapaikka oli Suomelle jo taisteltu., joten Väisäsen varsinainen osuus kisapaikan saavuttamisessa oli 4 minuuttia 2-0-johdon turvaamista Liechtensteinia vastaan.


Tarkoitukseni ei ole hyökätä erityisesti Väisästä vastaan vaan osoittaa kuinka absurdia on fakkiutuminen tähän "nämä meidät kisoihin pelasivat, joten emme huoli vahvistusta joukkueeseen vaikka mitä tulisi"-ääliömäisyyteen. Nämä vahvistukset, kuten Euroopan huippuliigassa pelaava Moisander, kun eivät olisi tulossa niiden pelaajien tilalle, jotka OIKEASTI sen kisapaikan pelasivat vaan parantamaan kokonaismateriaalia karsinnoissa miniroolissa olleiden veikkausliiga- ja pimppidivarijamppojen tilalle.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2019 klo 03:17:26 kirjoittanut Ben »
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yhteisöjäni ja arvojani edustavat


Vastaus #76 : 01.12.2019 klo 03:32:46

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006327253.html

Talvisota mainittu.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 01.12.2019 klo 09:06:34


- Mielenkiintoinen, mutta onko silti kovin onnistunut asettelu, kun mainitaan yksituumainen kansakunta ja rintamakelpoisuus, ja koko jutun tarkoituksena on vaatia muiden muassa Roman Eremenkoa vahvuuteen taistelemaan. Myös itärintamalle.
Savon keisari

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 01.12.2019 klo 22:02:32

Nyt Urheiluruudussa Sparv käytti muotoilua "olisi surullista", jos joku karsinnoissa pelannut pelaaja joutuisi pois sen takia, että joku "kieltäytyjä" tulisi joukkueeseen. Toki muisti mainita, että se on Riven päätös, mutta olisi sitten itse voinut malttaa olla asiaan ottamatta kantaa.

Sen täälläkin myyttisiin mittoihin nostetun joukkuehengen kannalta ei varmaan ole ihan optimaalista, jos joukkueen kapteeni julkisuuden kautta jo viestii tietyille mahdollisille joukkueen jäsenille, että eivät ole tervetulleita.
pilkku seiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Just leave me alone - I know what i´m doing


Vastaus #79 : 01.12.2019 klo 22:33:51

Nyt Urheiluruudussa Sparv käytti muotoilua "olisi surullista", jos joku karsinnoissa pelannut pelaaja joutuisi pois sen takia, että joku "kieltäytyjä" tulisi joukkueeseen. Toki muisti mainita, että se on Riven päätös, mutta olisi sitten itse voinut malttaa olla asiaan ottamatta kantaa.

Totta kai on surullista, mutta jatkuva kilpailuasetelma joukkueiden ja pelaajien välillä kuuluu lajin luonteeseen. Sparv on ehkä toiminut hiukan harkitsemattomasti näitä kommentteja antaessaan. Hän on ikään kuin tahattomasti rajannut valmennusjohdon liikkumatilaa asiassa. Miltä esim. näyttäisi suuren yleisön silmissä, kun Rive valitsisi kisakoneeseen pelaajan Norjan divarista, joka sitten kisoissa aiheuttaisi maajoukkueelleen täydellisen epäonnistumisen - ja kaikki tämä vain siksi, koska pelaaja on ollut mukana karsinnoissa? Jos samaan aikaan olisi saatavilla ollut tekijämiehiä kovista sarjoista, veikkaisin valmennusjohdon päätyvän myrskyn silmään liiallisesta periaatteiden noudattamisesta.
NyrkkiRauta

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 01.12.2019 klo 22:51:46

Rive on ilmoittanut että hänen numeronsa on kaikkien lopettaneiden pelaajien tiedossa. Joten siitä vaan luuri käteen mikäli motivaatiota oikeasti löytyy.
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 01.12.2019 klo 23:04:21

Sen täälläkin myyttisiin mittoihin nostetun joukkuehengen kannalta ei varmaan ole ihan optimaalista, jos joukkueen kapteeni julkisuuden kautta jo viestii tietyille mahdollisille joukkueen jäsenille, että eivät ole tervetulleita.

Eiköhän Sparv itse parhaita tiedä mitä joukkuehenki on ollut näiden rottien kanssa ja mitä se on nyt. Kun ottaa huomioon Sparvin yli 10 vuotisen historian Riven luottomiehenä ja sen, että Sparv-Rive -duo on vienyt Suomen kahdesti kisoihin, niin on turvallista olettaa, että Sparvin ja Riven näkemykset ovat tässäkin asiassa yhteneväisiä. Kisoihin mennyt joukkue on ehdottomasti Sparvin ja Riven jengi, ja jos Sparv ja Rive ovat sitä mieltä, että joukkuehenkeä myrkyttäviä rintamakarkureita ei kaivata, niin sitten niitä ei kaivata, vaikka forumin jonnet seurastatuksille onanoivatkin.

Rive on ilmoittanut että hänen numeronsa on kaikkien lopettaneiden pelaajien tiedossa. Joten siitä vaan luuri käteen mikäli motivaatiota oikeasti löytyy.

Tätä en itsekään käsitä. Jos oikeasti haluat kisoihin, niin miksi valittelet kuinka maajoukkuevalmentaja ei ole yhteyksissä tai itke, että itse et kyllä tee asian eteen mitään, MINUA pitää pyytää erikseen. Luulisi, että jos on ilmoittanut lopettavansa A-maajoukkueessa ja kisoihin osallistuminen kiinnostaa, niin ensimmäisenä ottaa yhteyttä päävalmentajaan itse ja kysyy mitä täytyy tehdä, että kisakoneeseen pääsisi. Tuon luulisi olevan se vähimmäisvaatimus sille, että kisalipun antamista voi edes aloittaa harkitsemaan.
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #82 : 01.12.2019 klo 23:20:23

Sparville pisteet. Kapteeni käskee: pysykää haaskapöllöt poissa.
Kohis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suolahden Urho 1908,Suomalaiset pelaajat mailmalla


Vastaus #83 : 01.12.2019 klo 23:22:20

Murdock puhuu asiaa. Tämän hetkisessä joukkueessa on varmasti semmonen henki päällä, että oksat pois.

Oishan se ankeeta, kun kisakoneeseen roudattais joku huippusarjassa pelaava ex-maju, joka tappais yhteishengen.

"pakko, ottaa kun pelaa kovia minuutteja, kovassa sarjassa"

Sparv on hieno mies kun sanoo suoraan miten asiat on. Ylos
Savon keisari

Poissa Poissa


Vastaus #84 : 01.12.2019 klo 23:26:19

https://areena.yle.fi/1-4596286?

Tuossa tuo Urheiluruutu, Sparvin kommentit n. ajasta 13.15 lähtien.
Lauantai-illan Nostalgia

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #85 : 02.12.2019 klo 01:37:59


Nämä sotavertaukset voisi suosiolla jättää niille Scoda Cupia keväisin katsoville karjalahatuille. Jalkapallo on elämää, mutta turha rinnastaa sitä sodan kauheuksiin.
Ensimmäinen kosketus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lehtolan goatee


Vastaus #86 : 02.12.2019 klo 02:39:26

Voi änkeröinen, talvisota ja sisu tulee nyt totta kai jalkapalloonkin kun nämä wanhanajan sohvafilosofit ja "urheilumiehet" innostuvat SUOMEN MENESTYKSESTÄ, ja alkavat jakaa asiantuntemustaan ja kokemuksen rintaääntään palstoilla. Pienellä "ei pärjätä kuitenkaan" negistelyllä tietenkin höystettynä.

Onneksi teininuoriso tuntunut osaavan lähestyä tätä "buumia" jokseenkin freesisti ja positiivisen kautta, otan mielummin vaikka JVG:t sun muut tubettajatyypit tekemään kisabiisejä ja muuta ennakko-fiilistelyä kuin tätä (tämänhenkistä) setäosastoa kehittämään futiskulttuuria omaan suuntaansa. Sen ymmärtää et kaikista kannattajista ei tule klassisia forumisteja ja old-school-smjk:laisia chanttaajia. Mutta joku roti pitää olla, menee niin monella tavalla metsään toi talvisota-retoriikka.


Mikä Tim Sparvin kommentteihin tulee, lähestytään hieman harmaata aluetta sen suhteen, mitä kapteenin kannattaa medialle sanoa ja mitä ei. Toivottavasti siellä joukkueen sisällä kommunikoidaan myös nää hommat järkevästi, jottei tule mitään arvovalta-ongelmia jatkossa (Tietenkään nyt ei ole mitään syytä olettaa, ettei näin jo toimittaisi) Voi nimittäin olla negatiivinen vaikutus myös kesän kisa-hengen kannalta. Sparvin sana totta kai painaa enemmän, kuin vaikka Schüllerin tai Pirisen, mutta ennen kaikkea joukkueen ja valmennuksen sisäinen asia.

Medialla (kuten eri keskusteluyhteisöilläkin) on toki oma roolinsa spekuloinnissa, mutta pelaajien ei tulisi osallistua ennen kuin on määritetty sisäisesti selkeä linja ulostulojen kanssa.
« Viimeksi muokattu: 02.12.2019 klo 02:52:44 kirjoittanut Ensimmäinen kosketus »
kyösti lauren

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 02.12.2019 klo 08:26:17

Mistä on syntynyt sellainen totuus että joukkuehenki olisi huonompi, jos siellä pelaisivat vaikkapa Roman, Perpa ja Nikke?    Kukaan ei sitä voi varmasti sanoa miten näissä karsinnoissa olisi Riven johdolla käynyt jos nämä olisivat vielä olleet mukana.  On kyllä hemmetin amatöörimäistä tällaisessa tilanteessa kapteenin alkaa julkisesti tähän asiaa ottamaan kantaa.  Mistä hitosta me tiedetään montako nykyistä aloituksen kaveria on edes pelikunnossa?

Joskus aikoinaan taidettiin lätkän puolellakin itkeä kun joku änäripelaaja vei paikan MM-höntsissä, mutta nykyisin ei näitä enää kuule.  

Jokainen "lopettaneista" on antanut isosti elämästään majulle, ja samalla antoi muille mahdollisuuden kun jättäytyi syrjään.   Nyt on taas paikaa ottaa roolia, jos taso ja sitoutuminen pelitapaan ja joukkueeseen riittää; vaikka siten penkillä.

Itsellä on sellainen kutina että tässä kuitenkin tulee vielä jotain loukkaanutumista eteen kevään aikana ja joukkue todellakin tulee tarvitsemaan taitoa leveämmällä tasolla kesällä.
Kiharatukka

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 02.12.2019 klo 09:54:09

Sparvin kommentit kyllä todella harmaalla alueella. Tuonkaltainen kommentointi kuuluu vain ja ainoastaan valmentajalle, ei kenellekään muulle.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #89 : 02.12.2019 klo 10:01:30

Sparvin kommentit kyllä todella harmaalla alueella. Tuonkaltainen kommentointi kuuluu vain ja ainoastaan valmentajalle, ei kenellekään muulle.
Pyh. Kyllä pelaajillakin saa olla mielipiteitä. Valmentajan ei ole mikään pakko niitä kuunnella. Toivon, että Rive saa parhaan mahdollisen kokoonpanon tarkoitti se vaikka sitten Ringin ottamista mukaan - uskon, että Rive ja kaverit osaavat kyllä valita pelaajat ja toivottavasti saavat haluamansa pelaajat mukaan.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #90 : 02.12.2019 klo 10:42:05

Voi änkeröinen, talvisota ja sisu tulee nyt totta kai jalkapalloonkin kun nämä wanhanajan sohvafilosofit ja "urheilumiehet" innostuvat SUOMEN MENESTYKSESTÄ, ja alkavat jakaa asiantuntemustaan ja kokemuksen rintaääntään palstoilla.

- Kiitos kutsusta! Eiköhän tässä jotain keksitä. 8)

Mikä Tim Sparvin kommentteihin tulee, lähestytään hieman harmaata aluetta sen suhteen, mitä kapteenin kannattaa medialle sanoa ja mitä ei.

- Tästä nimenomaan on kyse. Eikä seuraavasta:

Pyh. Kyllä pelaajillakin saa olla mielipiteitä. Valmentajan ei ole mikään pakko niitä kuunnella...

- Kapteenin rooliin yleensä kuuluu jopa velvollisuus välittää joukkueen tuntoja eteenpäin. Ja valmentajan on yleensä vähintäänkin viisasta kuunnella. Mutta media ei ole se, minkä kautta keskustelua on hyvä käydä.
Raaka

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 02.12.2019 klo 10:50:49

Mistä on syntynyt sellainen totuus että joukkuehenki olisi huonompi, jos siellä pelaisivat vaikkapa Roman, Perpa ja Nikke?    Kukaan ei sitä voi varmasti sanoa miten näissä karsinnoissa olisi Riven johdolla käynyt jos nämä olisivat vielä olleet mukana.  
Ei niin, näissä karsinnoissa. Mutta niistä karsinnoista, joissa nämä tosi pelimiehet niistä kovista sarjoista olivat mukana, Suomi ei mennyt arvokisoihin.
Kiharatukka

Poissa Poissa


Vastaus #92 : 02.12.2019 klo 10:59:49

Median kautta näitä asioita ei puida, se on kirjoittamaton sääntö ammattilais-urheilussa. Vaikka Sparvia pidän hienona (pano)miehenä, tämä oli häneltä väärä liike.

Loppukädessä Rivellä on asiasta vastuu. Mikäli  Rive tahtoo, että joukkue täydentyisi vaikka Nikellä ja Perpalla, mitäköhän nuo lausunnot tekisivät paljon puhutulle joukkuehengelle?
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #93 : 02.12.2019 klo 11:07:45

...Mikäli  Rive tahtoo, että joukkue täydentyisi vaikka Nikellä ja Perpalla, mitäköhän nuo lausunnot tekisivät paljon puhutulle joukkuehengelle?

- Toisaalta, Sparv voi tietää paljonkin siitä, mitä Rive tahtoo. Jos Rive kunnolla tahtoisi nuo mukaan, ottaisi varmaan itse yhteyttä, eikä sanoisi, että saavat soitella.
Kiharatukka

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 02.12.2019 klo 11:18:06

- Toisaalta, Sparv voi tietää paljonkin siitä, mitä Rive tahtoo. Jos Rive kunnolla tahtoisi nuo mukaan, ottaisi varmaan itse yhteyttä, eikä sanoisi, että saavat soitella.

Totta tämä myös, ajattelin tätä myös itse. Siitä huolimatta mielestäni Sparvilta ajattelematon lausunto.
Kuitenkin, oma mielipiteeni yksinkertaisesti on, ettei pelaajat puhu asioita medialle. Valmentaja kantaa joukkueesta vastuun, valmentaja kertoo asiat medialle. Se ei ole pelaajan, edes kapteenin tehtävä. Eri asia sitten, mitä joukkueen sisällä puhutaan.
KorkkiKiinni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mystis: Kausikorttimyynti korkeakorkoista lainaa.


Vastaus #95 : 02.12.2019 klo 11:45:57

- Toisaalta, Sparv voi tietää paljonkin siitä, mitä Rive tahtoo. Jos Rive kunnolla tahtoisi nuo mukaan, ottaisi varmaan itse yhteyttä, eikä sanoisi, että saavat soitella.

Sparvilta kapteenin nauha pois koska luulee olevansa suurempi kuin joukkue. Ennenkuulumatonta että pelaajat rupeavat valitsemaan kuka pelaa ja kuka ei. Täysin tyylittömiä lausuntoja.
winnie

Poissa Poissa


Vastaus #96 : 02.12.2019 klo 12:37:50

Varsinkin kun noista lausunnoista joku ikävä voisi vähän lukea rivien välistä, että Sparv pelkää oman paikkansa puolesta. Näistä 4 pelaajasta 3 pelaisi enemmän tai vähemmän suoraan Sparvin paikalla ja Sparvhan on jalkapalloilijana aika huono. Luultavasti yksi historian heikkotasoisimmista arvokisakapteeneista ja myös Suomen kapteeneista ainakin nykyajan heikoin. Nimenomaan pelaajana, johtajana ilmeisen hyvä, vaikka nyt tulikin virhearvio.
Munasuojat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS, Spurs, Football is coming home


Vastaus #97 : 02.12.2019 klo 12:49:59

Kyllä mä henkilökohtaisesti uskon, että Suomen pelillinen suorituskykymaksimi nousisi jos Sparv => Roma. Riskinsä tuollaisessa siirrossa tietysti olisi, mutta näkisin, että dynaamisemmalla Kamara-Roma duolla olisi potentiaalisesti enemmän annettavaa. Tämä on toki täysin spekulatiivista pohdintaa ja olen hyvin varma siitä, että kunnossa ollessaan Kamara-Sparv on aloittava kaksikko kisoissa.

Kaikki kunnia Sparville ansioistaan majussa, mutta olihan tuo kommentti typerä. Olisi vaan pitänyt mölyt mahassaan. Rive sen päätöksen lopulta tekee, kuten itsekin totesi.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #98 : 02.12.2019 klo 12:59:18

Riskinsä tuollaisessa siirrossa tietysti olisi, mutta näkisin, että dynaamisemmalla Kamara-Roma duolla olisi potentiaalisesti enemmän annettavaa.
Uutinen
Viimeisen neljän vuoden aikana Huuhkajat on pelannut 26 karsintaottelua, joista 11:ssä Sparv on ollut syystä tai toisesta sivussa. 15 ottelussa hän on pelannut.

Sparvin kanssa Huuhkajat on saanut 38 pistettä, ilman häntä 3.

https://www.is.fi/huuhkajat/art-2000006270707.html

Ei ole ihan ajantasaista tietoa tämä uutinen, mutta Sparvin merkitys on kuitenkin suuri. Ei ole maailmanluokan pelaaja, mutta ilmeisen hyvin osaa ohjata muun joukkueen tekemistä. Sparv on siis se liima, joka pitää Huuhkajia kasassa. :) Mikäli mitään erikoisempaa ei tapahdu, niin Sparville ei kyllä korvaajaa kannata miettiä vaan ennemminkin Romalle ja kumppaneille löytyisi muitakin rooleja täytettäväksi.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 02.12.2019 klo 13:09:48

... ja Sparvhan on jalkapalloilijana aika huono. Luultavasti yksi historian heikkotasoisimmista arvokisakapteeneista ja myös Suomen kapteeneista ainakin nykyajan heikoin.

- Suomalainen alemmuudentunto on toki tunnettua ja istuu tiukassa. Mutta yritä nyt edes vähän!


 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines