FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.01.2023 klo 21:53:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Saitko lippuja?
Joo - 577 (42.8%)
En - 511 (37.9%)
Olen 1612-klubilainen - 260 (19.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 1343

Sivuja: [1] 2 ... 253
 
Kirjoittaja Aihe: Euro2020 -lippujen hankintatopic (Huuhkajien peleihin)  (Luettu 616187 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Corsten

Paikalla Paikalla


: 01.12.2019 klo 14:05:11

Nyt on varmasti aika laittaa topic sitten seuraavanlaiseen aihepiiriin: EURO2020 -lippujen hankintatopic Huuhkajien peleihin (info, vaihdot/jälleenmyynti). Kasaillaan taas tähän ekaan postaukseen kaikki tarvittava. SMJK:n puolella omat kuvionsa.

HUOM. SMJK:n jäsenille on oma pääsylipputopic: http://futisforum2.org/index.php?topic=228820.1125


LIPPUARVONTA

-   Arvonta on 4.-18.12. Tässä infoa arvonnasta:
  •   Arvonnassa on lippuja jaossa Suomen kiintiöstä yhteenä 13 200 kpl. Palloliiton osuus on 1000 lippua / peli ja SMJK:n 1612 lippua/peli. Tällöin arvontakiintiiööm jää seuraavasti lippuja:

Köpis (arvontakiintiö 2388 lippua)
CAT 1  (358 lippua)
CAT 2 (716 lippua)
CAT 3 (1194 lippua)

Pietari (arvontakiintiö 5388 lippua)
CAT 1 (808 lippua)
CAT 2 (1616 lippua)
CAT 3 (2694 lippua)

  •   Lippuja voi hakea myös muista maakiintiöistä, silloin pitää valita Suomen sijaan "all countries" ja valitset silti Suomen pelit tämän jälkeen.
  •   Hakuvaiheessa valitaan VAIN yksi kategoria, josta lippuja haetaan. Voit kuitenkin lisätä täpän kohtaan "salli lippuja myös muista kategorioista". Tämä saattaa parantaa mahdollisuuksia saada lippuja, mutta on epätodennäköistä. Tätä kohtaa sovelletaan vain silloin, jos kategoriaan ei tule tarpeeksi hakemuksia.
  •   Kategoriat A: 185e pitkät sivut. B: 125e kaarteet. C: 50e päädyt (ns. smjk fanikatsomo).
  •   Yli puolet lipuista on kategorian C:n lippuja: https://www.uefa.com/insideuefa/news/newsid=2635162.html
  •   Millä kategorialla olisi parhaimmat mahdollisuudet saada lippu? Uefan FAQ:n mukaan hakemalla kategoriasta 2 ja ruksaamalla täpän "hyväksyn myös lippuja muista kategorioista" on paras mahdollisuus voittaa.
  •   Yhdessä hakemuksssa voidaan hakea 1-4 lippua/peli. Hakemukseen voidaan liittää arvat myös kaikkiin Suomen peleihin, jolloin lippuja haetaan 3-12kpl. Jokaisen "friendin" tietot pitää lisätä tässä vaiheessa (passi, syntymäaika, osoitteet jne). Duplikaatti-hakemukset hylätään, jos UEFA sellaisia löytää.
  •   Hakemus voi siis sisältää arvat kaikkiin Suomen peleihin. Voit myös määritellä eri määriä/peli, esim 3 lippua Köpikseen, 4 lippua Pietariin jne.
  •   Hakemuksen kaikki voittavat arvat on joko LUNASTETTAVA tai PALAUTETTAVA. Et pysty valitsemaan tässä vaiheessa, että "otat vain liput Pietariin".  Tässä vielä esimerkki miten voit voittaa lippuja hakemuksen kanssa (haettu lippuja kaikki Suomen peleihin:
- ei lippuja mihinkään peliin
- yhteen peliin (esim kolme köpikseen)
- kahteen peliin (esim kolme köpikseen ja neljä Pietariin)
- kaikkiin kolmeen peliin (3+4+3=10 lippua)

Ne liput, joita en käytä, voit myydä pois maaliskuussa aukeavasta UEFA:n re-sale-platformista, mutta ne on silti LUNASTETTAVA arvonnan jälkeen.LIPPUJEN KOHTALO
-  Lipun toimitustapa on eTicket. Tämä vaikeuttaa asiaa niin, että lippu tulee UEFA:n äppiin niiden yhteystietojen mukaan, mitä arvontaan on syötetty. UEFA:n sivujen mukaan stadionilla tarvitset älypuhelimen, jossa on lippu valmiiksi ladattuna ja bluetooth-yhteys. Tämä tarkoittaisi sitä, että eTicketin jälleenmyynti on vaikeaa, ellet sitten saa käsiisi myyjän UEFA-tunnuksia, joilla sitten kirjaudut omaan UEFA-äppiisi puhelimessasi.
-    Forkan sisäiset treidit ja myynnit tulevat olemaan säätöä, mutta mahdollista tuon uefa:n tunnusten vaihdon puitteissa.

Muuta infoa:
  
  o   Pietariin tarvitsee FANid:n. Ilmoitetaan venäjälle lipun tiedot, passin tiedot ja kuva johonkin osoitteeseen keväällä, niin saa postissa sitten laminoidun FANid:n, joka käy viisumista. Jos saa hommattua lipun vasta vähän ennen peliä, tekee FANid hakemuksen netissä ja ottaa mukaan sit sen tulosteen. Laminoidun passin saa Pietarista sitten. Rajalta pääsee sillä tulosteella eteenpäin. FanID:n voi EHKÄ saada myös perheelleen, vaikka kaikille ei olisikaan lippua  (lähde: viime mm-kisat).
  o   Jos ei ole lippua Pietariin ja lähtee sieltä haistelemaan lippua paikanpäältä, tarvitsee hankkia eVisa (viisumi).


RE-SALE PORTAALI
Keväällä tosiaan aukeaa myös UEFA:n portaalissa re-sale platform, jossa fanit voivat laittaa lippunsa vielä myytäväksi. Esimerkiksi huuhkajafani, joka sai kesällä lipun Rooman peliin ja nyt tammikuussa Huuhkajien peliin, voi laittaa Rooman lippunsa myyntiin. Toivottavasti tämä tieto on ollut tiedossa, että on ottanut peruutusturvan lennoille ja majoitukset vielä peruttavissa.

Tuonne platformiin tulee ensimmäinen aalto isona könttänä ja mentaliteetti on "nopeimmat syö hitaat". Jossain UEFA:n FAQ-postauksessa oli mainittu, että noita aaltoja tulisi pari kertaa. Sen jälkeen ne saattaa vaan ilmestyä sinne sitä mukaan kun porukka vie ne myyntiin. Lippuja ei voi tämän hetken tiedon mukaan myydä silloin suoraan kaverille, mutta odotellaan lisätietoa tuosta sit. Tuo platform on kuitenkin auki pelipäivänäkin, joten sinne voi laittaa myyntiin lippuja vielä ihan viime metreillä. Sitä ei pysty sanomaan, että mikä viive palvelussa on (monta minuuttia menee, että oma lippu ilmestyy myyntiin) ja pystyykö siinä kikkailemaan kaverin kaa olemalla online yhtäaikaa. Mutta varmaa on se, että kyllä Suomen pelin liput siellä myydään alta aikayksikön.


VIP LIPUT
Vain 1500e VIP-lippuja on Pietariin enää myynnissä: https://euro2020.hospitality.uefa.com/venues/st-petersburg  Köpiksen VIP-liput jo myyty loppuun.
« Viimeksi muokattu: 13.12.2019 klo 07:56:24 kirjoittanut Corsten »
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 01.12.2019 klo 14:12:08

Ei tuo vip-lippu ole pahan hintainen kun miettii että saa sitten ainakin olla varmasti stadionilla eikä matakuluihin mene juuri mitään rahaa. Johonkin Bakuun olisi mennyt tuo tonni että olisi päässyt edes paikkakunnalle.
Jutimar

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 01.12.2019 klo 14:50:07

Kiitos tyhjentävästä aloituksesta. Pari kysymystä vielä:
1. Kaverille osuu liput Pietariin omalla nimellä, mutta hän ei mene peliin. Pääsenkö peliin kaverin lipulla?Ja Onko silloin mahdollista saada FAN ID:tä vai voisiko viisumin tällöin ostaa ihan normaalisti?
2.  Onko osumisprosentti suurempi, mikäli koittaa hakea vain 2 lippua 4 lipun sijaan?
zlatdinhaldo

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 01.12.2019 klo 14:56:31

Voinko siis valjastaa koko sukuni, jotka eivät ole lähdössä kisoihin arpajaisiin minua ja ja kavereitani varten? Täytyykö heidän siis osallistua arvontaan omalla nimellään ja tiedoillaan? Ja mikäli näin on, voiko liput siis käyttää joku muu (minä ja kaverit), mitä lipuissa lukee ja FAN-ID:n saan kuitenkin pelkällä jollain numerosarjalla tms?
Kulttuurilasagne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Endnu ukendt


Vastaus #4 : 01.12.2019 klo 14:57:42

Kiitos tyhjentävästä aloituksesta. Pari kysymystä vielä:
1. Kaverille osuu liput Pietariin omalla nimellä, mutta hän ei mene peliin. Pääsenkö peliin kaverin lipulla?Ja Onko silloin mahdollista saada FAN ID:tä vai voisiko viisumin tällöin ostaa ihan normaalisti?
2.  Onko osumisprosentti suurempi, mikäli koittaa hakea vain 2 lippua 4 lipun sijaan?

1. MM-kisoihin ainakin pääsi, ja sai myös FAN-IDn ihan normaalisti.

2. Tätä ei taida tietää kukaan (paitsi ehkä UEFA)
JM

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 01.12.2019 klo 14:58:40

Rekisteröinnin yhteydessä pitää kirjata passin numero

Tai henkilötunnus (ID), eikös näin?
Kalalokki

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 01.12.2019 klo 15:00:33

HUOM. Jos olet rekisteröinyt siellä aiemman passisi numeron tyyliin 2-4v sitten, se pitää käydä vaihtamassa ensitilassa uuden passisi numeroon.
-   passin pitää olla voimassa matkalle lähtiessä luonnollisesti, mutta Venäjän ja Azereiden suhteen sen pitää olla voimassa myös 6kk matkan jälkeen.
-   Arvonta on 4.-18.12.
Mitäs tämä uusitun passinumeron vaihto "ensi tilassa" käytännössä tarkoittaa, pitääkö olla tuohon 18.12 mennessä päivittynyt tieto järjestelmässä? Vai onko mitään väliä? Sen pari viikkoahan se ottaa että on uusi passi hanskassa ja jostain luin että Uefa tekee muutoksen parin päivän viiveellä muutosviestin lähettämisestä. Fan-id:tähän tähän kuvioon ei tarvitse sotkea?

Terveisin nimimerkillä passi vanhenee elokuussa ja huomenna olisi tarkoitus suunnata passikuvaamoon..
« Viimeksi muokattu: 01.12.2019 klo 15:02:36 kirjoittanut Kalalokki »
Nice10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support FF


Vastaus #7 : 01.12.2019 klo 15:02:37

Osaako joku stadioneilla paikanpäällä käynyt sanoa, että onnistuuko noissa ns. kiertäminen stadionin sisällä kuinka hyvin oletusarvoisesti? Lähinnä haen sitä, että kunhan nyt pääsee stadikalle sisään esim. katkarapulipuilla, niin minkälaista varjoissa liikkumista ja aitojen yli kiipeilyä vaatii päästä päätyyn joskus tunti ennen peliä tai ryysiksessä kansallislaulujen alla? Onko Pietarissa takana kiertävä ravintolaputki kuten uusilla stadikoilla esim. Friendsillä tai edes katsomon puolelta aidoilla rajaamaton liikkuvuus tyyliin Olympiastadion. Parken etenkin vaikuttaa sellaiselta katiskalta, että ulkona jo ohjataan oikeaan katsomonosaan?
Olsen

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 01.12.2019 klo 15:14:22

Osaako joku stadioneilla paikanpäällä käynyt sanoa, että onnistuuko noissa ns. kiertäminen stadionin sisällä kuinka hyvin oletusarvoisesti? Lähinnä haen sitä, että kunhan nyt pääsee stadikalle sisään esim. katkarapulipuilla, niin minkälaista varjoissa liikkumista ja aitojen yli kiipeilyä vaatii päästä päätyyn joskus tunti ennen peliä tai ryysiksessä kansallislaulujen alla? Onko Pietarissa takana kiertävä ravintolaputki kuten uusilla stadikoilla esim. Friendsillä tai edes katsomon puolelta aidoilla rajaamaton liikkuvuus tyyliin Olympiastadion. Parken etenkin vaikuttaa sellaiselta katiskalta, että ulkona jo ohjataan oikeaan katsomonosaan?

Stretshovskille pääsi paikalleen helposti vielä kansallislaulujen aikaan. Ainakin Iran-Marokko -väännössä. Venäjä-Egyptissä en onnea kokeillut vaan puoli tuntia ennen peliä painuin paikalleni. Stadionin ulkopuolella on tilaa ja helkutisti uloskäyntejä.
Bootlegger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, SAPA, Roma.


Vastaus #9 : 01.12.2019 klo 15:17:07

Pietarissa pystyy koko stadikan kiertämään ympäri ainakin ulkokautta. Mutta ihan normaalisti ne katselee sitten katsomolohkoon mentäessä vielä lippuja. Tosin sisällä ei mitään aitoja ole.

Toldo

Paikalla Paikalla


Vastaus #10 : 01.12.2019 klo 15:24:30

Osaako kukaan sanoa onko Follow Your Team -lipun saaminen todennäköisempää kuin yksittäisen matsilipun?
Corsten

Paikalla Paikalla


Vastaus #11 : 01.12.2019 klo 15:27:53

Mitäs tämä uusitun passinumeron vaihto "ensi tilassa" käytännössä tarkoittaa, pitääkö olla tuohon 18.12 mennessä päivittynyt tieto järjestelmässä? Vai onko mitään väliä? Sen pari viikkoahan se ottaa että on uusi passi hanskassa ja jostain luin että Uefa tekee muutoksen parin päivän viiveellä muutosviestin lähettämisestä. Fan-id:tähän tähän kuvioon ei tarvitse sotkea?

Terveisin nimimerkillä passi vanhenee elokuussa ja huomenna olisi tarkoitus suunnata passikuvaamoon..
Nou hätä, pääsee arvontaan vanhalla passilla joka on voimassa, sit vaan fan id hakemukseen uuden passin tiedot.
Ändy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkue


Vastaus #12 : 01.12.2019 klo 15:32:28

UEFA:n säännöissähän lukee, että yksi hakija voi hakea vain kerran lippuja, että duplikaatit poistetaan jos niitä löydetään

Tarkennetaan nyt vielä sen verran, että kaikki hakemukset, joista löytyy duplikaatteja poistetaan, eli jos haet itse lippua ja kaveri pistää sinut hakemukseensa, niin molempien hakemukset perutaan kokonaan.

Lainaus
If a person is found to be involved in multiple applications – all those applications will be cancelled and will not participate in the lottery.

Vähän pelottaa riskeerata, vaikka aiemmat kokemukset ovatkin sellaisia, ettei niistä oikeasti välitetä. Toisaalta tekisi kovinkin mieli parantaa omia mahdollisuuksia arpajaisissa...

Vielä yksi kysymys, onko niin, että on todennäkösempää saada yleismyynnistä liput vai kuitenkin maakiintiöstä?
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #13 : 01.12.2019 klo 15:40:34

Tarkennetaan nyt vielä sen verran, että kaikki hakemukset, joista löytyy duplikaatteja poistetaan, eli jos haet itse lippua ja kaveri pistää sinut hakemukseensa, niin molempien hakemukset perutaan kokonaan.

Vaikea uskoa. Tuossahan olisi ihan selkeä kiusanteon paikkakin vaan sabotoida joidenkin lippuhakemuksia.

Eri asia on edelleen, jos siellä vaaditaan tarkat passitiedot kaikilta hakemuksessa olevilta henkilöiltä.
Kulttuurilasagne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Endnu ukendt


Vastaus #14 : 01.12.2019 klo 15:44:48


Eri asia on edelleen, jos siellä vaaditaan tarkat passitiedot kaikilta hakemuksessa olevilta henkilöiltä.
Edelleen, ainakin MM-kisoissa vaadittiin passinro tai henkilötunnus kaikilta hakemuksessa olevilta henkilöiltä.
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #15 : 01.12.2019 klo 15:48:56

Edelleen, ainakin MM-kisoissa vaadittiin passinro tai henkilötunnus kaikilta hakemuksessa olevilta henkilöiltä.

Näin on. Sitten nuo alkaa kuulostamaan jo vähän uskottavammilta uhkauksilta. Ei toki edelleenkään poista sitä mahdollisuutta, että jokainen laittaa vaikka perheenjäsenten tiedot sinne, vaikka kaveriporukka onkin lähdössä.
1x2

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 01.12.2019 klo 15:51:24

Suomen FAQ käsittelee näköjään vain access koodilla ostettavia lippuja, mutta muiden maiden osiossa kerrotaan että passin numero tarvitaan myös vierailta. Esim Tanskan FAQ:sta:

Lainaus
You are required to provide the following information:

Guest(s): last name, first name, date of birth, nationality, passport/ID card number.

Oletettavasti koskee Suomeakin?
Kulttuurilasagne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Endnu ukendt


Vastaus #17 : 01.12.2019 klo 15:53:22

Mietin esimerkiksi tällaista hypoteettista asiaa:

Jos laitan esim. veljeni nimissä hakemuksen menemään, mutta laitan ne Guestit tällaisilla tekaistuilla nimillä / henkilötunnuksilla:
https://www.fakenamegenerator.com/gen-random-fi-fi.php

Ja sama setti monen muun sukulaisten nimillä, ja aina guestit tekaistuja.

Tällöinhän olisi mahis saada aika monta arpaa sisään. Tämä siis täysin hypoteettista spekulointia enkä tietenkään kehoita ketään huijaamaan!

Edit: ja tämä ei siis vaikuttaisi omaan hakemukseeni mitenkään, eli riskit on aika pienet. Jos nuo blokataan niin ne blokataan eikä linkity mun normaaliin hakemukseen mitenkään.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2019 klo 15:56:25 kirjoittanut Kulttuurilasagne »
PPartyy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EURO2020


Vastaus #18 : 01.12.2019 klo 15:55:03

Vaikuttaa siltä, että tämä "multibuukkauksien" hehkutus saattaa arvaamatta nostaa huomattavasti omia mahdollisuuksia saada lippuja, kun ahneiden moninkertaisesti ilmoitetut ID:t ja passinumerot blokataan täysin.
Corsten

Paikalla Paikalla


Vastaus #19 : 01.12.2019 klo 15:58:31

Onko joku, joka sai lippuja kesän arvonnasta. Kysykää siltä, mitä tietoja kysyttiin. Mun kaveri sanoi 90% varmuudella että vain hakijan nimi laitettiin hakemukseen.
Ändy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkue


Vastaus #20 : 01.12.2019 klo 16:00:06

Jos on muuten enemmän kuin yksi passi, voi varmaan aika turvallisesti hakea itse lippuja ja osallistua kaverin hakemukseen toisella passilla?
Nade

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #21 : 01.12.2019 klo 16:04:40

Onko joku, joka sai lippuja kesän arvonnasta. Kysykää siltä, mitä tietoja kysyttiin. Mun kaveri sanoi 90% varmuudella että vain hakijan nimi laitettiin hakemukseen.
Nimi oli ainoa mitä hakemukseen pistettiin. Passin numeroita tai muita ei kysytty.
Kulttuurilasagne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Endnu ukendt


Vastaus #22 : 01.12.2019 klo 16:05:34

Onko joku, joka sai lippuja kesän arvonnasta. Kysykää siltä, mitä tietoja kysyttiin. Mun kaveri sanoi 90% varmuudella että vain hakijan nimi laitettiin hakemukseen.
Hyvä pointti. Kysyin just äsken kaverilta ja se sanoi kanssa että vaan omalla nimellä haettiin, ei tarttenut kavereiden nimiä edes, eikä siis mitään muitakaan tietoja.
K3ppu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: -100e


Vastaus #23 : 01.12.2019 klo 16:10:47

.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2020 klo 21:46:30 kirjoittanut K3ppu »
Corsten

Paikalla Paikalla


Vastaus #24 : 01.12.2019 klo 16:12:05

Noni, eli tässä vaiheessa iso rauha. Keskiviikkona kun lippuportaali aukeaa, tiedetään lisää.

 
Sivuja: [1] 2 ... 253
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa