FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 19:59:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: [1] 2 ... 112
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves 2020 - Keltavihreä Tampere  (Luettu 527122 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


: 14.12.2019 klo 19:38:17

Pyörittelin pitkään tematiikkaa ja lähestymiskulmaa tulevalle kaudelle. Perusasiat ovat kunnossa: liigakelpoinen runko kasassa jo varhain syksyllä, valmennus ja taustat pitkäjänteisellä sitoutuneisuudella, nälkäisen oloinen kakkosjoukkue ja junnut, kasvavat yleisömäärät ja yleinen mielenkiinto, kohtuullista menestystä ja Cupin voiton kaltaisia kokemuksia. Millaista nousujohteisuutta tuleva kausi voi tarjota jalkapallon aktiiviseuraajalle? Vai olisiko paikallaan vaihtaa tarkastelukulmaa elämyshakuisesta, hedonistisesta menestyshakuisuudesta johonkin yksilöä suurempaan ja merkityksellisempään?Ilveksellä on historia. Historiaa on mahdoton feikata, väärentää, näytellä. Aktiivisinkaan uuden rakentaja ei voi reissata Euroopan stadioneilla kopioimassa omaan toimintaansa parhaita paloja muiden seurojen historiasta. Historia luo merkityksiä ja syvyyttä keltavihreään elämäntapaan. Ilveksellä on historiassaan paljon varjoisia laaksoja. Ne luovat kontrastia tehden hyvistä hetkistä ja menestyksen pilkahduksista nautittavampia. Ilveksen johto tuntuisi ymmärtävän historiaa ja laajemminkin seuratoiminnan merkitystä yhteisölle.Uutinen
– Kun tulin Tampereelle aikoinani, minulla oli kaksi isoa tavoitetta. Halusin, että ilvesläiset pikkujuniorit voivat kantaa ylpeänä Ilveksen värejä. (...)
Karri Kivi, Aamulehti (30.9.2019)

Haluaisin ajatella, että tavoite ei ollut Karrin yksityisajattelua, vaan esittelee laajemminkin seuran arvoja, tavoitteita ja strategiaa. Jos Karri Kivi -sitaatti tai Risto Jalo -maininta eivät ole riittäviä provokaatioita, nostetaan esille myös käsite Ilves-perhe, jolle jotkut tuntuvat olevan allergisia. Aivan syyttä - pitää tiedostaa, että me perheettömät futisnörtit olemme marginaalissa. Todellinen seuratyö tehdään ruohonjuuritasolla osallistumisen kautta, parhaimmillaan lajien välisessä idealistisessa harmoniassa. Siellä lapsuuden kokemusmaailmassa, Ilves-perheen syleilyssä, rakentuu aito, kestävä tarttumapinta keltavihreän sävyttämään universumiin. Monella suhde katkeaa teini-iässä, mutta pohjat ovat rakentuneet myöhemmälle lämminhenkiselle uudelleenheräämiselle.Ilves toimii tällä hetkellä jopa määrätietoisen oloisesti rakentaessaan pohjaa Keltavihreälle Tampereelle. Keltavihreä Tampere tuntuu arjessa, se tuottaa mielekästä ja yhteisöllistä sisältöä elämään. Keltavihreää voi nykyään kantaa ylpeästi niin lapset kuin vanhemmatkin. Keltavihreää ei tarvitse hävetä myöskään kentällä. Keltavihreä tarjoaa lupsakkaa ja luturistista ohjelmaa paikkakunnalle muuttaneille savolaisille tai täällä vieraileville helsinkiläisille. Ison matsin jälkeen on hienoa, jopa universaalin kansainvälistä liikuskella keltavihreänä kesäiltaisella kaupungilla. Keltavihreällä verukkeella voi reissata seikkailuhenkisesti, jopa kaikki mielekkyyden rajat ylittävälle Maarianhaminan reissulle, joita tulee väkisinkin muisteltua vuosikaudet tapahtumien jälkeen. Keltavihreä rakentaa puitteet miellyttävään istuskelun ja jutustelun niin Tammelan, Pirkkahallin kuin Ratinankin katsomossa.Tulevalta kaudelta odotan ennen kaikkea tämän yhteisöllisyyden ylläpitoa ja vahvistamista. Menestys on aina nautittavaa, mutta sen pitää tapahtua kestävällä tavalla. Menestymättömyyskään ei haittaa, jos perusasiat ovat kunnossa ja tekemistä ei tarvitse hävetä. Edistys on ollut tasaista ja maltillista vuodesta 2007 alkaen. Toivottavasti käyrä jatkuu nousevana myös tulevalla kaudella.Viimeinen kausi Tammelassa?

Tammelan stadionprojekti on tällä hetkellä tarjousvaiheessa. Mukana kilpailussa ovat YIT, SRV ja Pohjola. Allianssitoteutus on tavoitteena käynnistää 31.1.2020 mennessä jolloin toteuttaja olisi luonnollisesti selvillä. Alustavien suunnitelmien mukaan rakennustyöt alkavat 2021 ja stadion valmistuu 2023.Näillä tiedoin tuleva kausi 2020 on siis viimeinen nostalgisessa nyky-Tammelassa. Tämän jälkeen siirrytään ainakin pariksi kaudeksi evakkoon Ratinaan. Kannattaa nauttia perinteisestä tunnelmasta vielä kun se on mahdollista. Uusi stadion on väistämättä muovinen (ei siinä mitään, niin se vaan menee), sekä kentällä että katsomoissa. Toivottavasti pahimmat miinat ja geneerisyydet vältetään suunnittelussa ja pystytään luomaan vähintään Seinäjoen tasoista toimivuutta. Muovimattoa alustana on mahdoton välttää, mutta toivottavasti suunnittelu hoidetaan niin, että takaisin luonnonnurmeen on mahdollista vaihtaa (lähi)tulevaisuudessa.

Paikallisottelut

Yksi tulevaa kautta leimaava asia on Tainion mestarillisesti johtaman Hakan nousu liigakartalle. Myös Hakaan pätee paljon edellä kirjoitettua, vaikkakin väestö- ja kaupunkikehitys ei tarjoakaan aivan yhtä suotuisaa toimintaympäristöä. Henkilökohtaisesti symppaan Hakaa todella paljon ja tuntuu että pirkanmaalaisten joukossa tällaista suhtautumista on laajemminkin, joten keinotekoisten vastakkainasetteluiden rakentaminen tuntuu hankalalta. Vaikka matsien jännite ja tunnelma ei nousisiskaan tästä syystä yhtä dramaattiseksi kuin vaikka Klubia vastaan, niin tupa on varmasti täynnä niin Koskissa kuin Tammelassakin.Euro-ottelut

Kaudella 2020 palataan jälleen Eurooppa-liigan karsintaa vuoden tauon jälkeen. Slavia Sofia -otteluiden jälkeen Wiss nosti esille kouriintuntuvat taso-, tempo- ja kovuuserot. Materiaalieroille ei voi tietysti kauhean paljon, mutta tällä kerralla lähtökohdat ovat varmasti konkreettisempana tiedossa etukäteen. Toivottavasti valmistautuminen ja tahtotason virittäminen osuu kohdalleen ja onnistutaan hankkimaan pääsy toiselle kierrokselle. Helppoa se ei missään tapauksessa tule olemaan, sillä arvonnassa ollaan tällä eurohistorialla sijoittamattomien puolella.Toissa kaudella makua laimensi seurajohdon piikkiin mennyt pelipaikkafiasko. Vaikka ottelupari ei varmasti ratkennut vieraskentällä pelattuun kotiotteluun, oli se ikävä isku meille euro-ottelua kuumeisesti odottaneille kannattajille. Epäonnistumisesta on varmasti opittu kaikki mahdollinen ja ilmeisesti Ratina on jo tässä vaiheessa buukattu kotiotteluiden mahdollisiin ajankohtiin.
« Viimeksi muokattu: 16.10.2020 klo 11:13:23 kirjoittanut Rikkiviisas »
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #1 : 14.12.2019 klo 19:38:56

Pelaajarunko oli pitkälti kasassa jo päättyneen kauden puolella. Tätä kirjoittaessa kasassa on 22 sopimusta.

Seurojen sopimustilanteet kaudella 2020
Liigan varmistuneet siirrot 2020

Maalivahdit

1 - Mika Hilander
32 - Matias Riikonen

Tutuilla kuvioilla mennään. Hilander valittiin vuoden 2019 liigavahdiksi ja mitään merkkejä ei ole ilmassa, etteikö yhtä vakuuttava meno jatkuisi myös tulevalla kaudella. Iän myötä varmuus ja tasaisuus on vain lisääntynyt. Riikonen kirittää ja pelannee myös kakkosta. Harmillisen vähän on päässyt seuraamaan hänen esityksiään, mutta ne pelit, joita on nähnyt, ovat olleet lupaavia. Luukkanen lähtee johonkin toisaalle.

Pois: Johannes Luukkanen

Puolustus

Topparit:
3 - Diogo Tomas
13 - Baba Mensah
16 - Tatu Miettunen
17 - Juho Pietola

Laitapakit:
2 - Janne Saksela
4 - Felipe Aspegren
15 - Mikael Almen

Toppariosasto on kasassa ja liigan parhaimmistoa. Viime kaudella topparien laatu muodosti jopa positiivisen ongelman: kun kaikki pysyivät terveenä ja formissa, kaikille ei riittänyt "orgaanista" peliaikaa. Välillä pelattiin kolmen linjalla (pääosin heikonsävyisellä menestyksellä) ja silloin tällöin Tomas otti kärkimiehen tontin (kerran mukavan yllätyksellisesti, välillä ahdistavan tehottomasti). Pietola pelannee pääosin kakkosta.

Laitapakkiosasto kaipaa vielä täydennystä ennen kauden alkua. Hidas mutta kankea Addy poistuu rosterista ja Kazi lähti isiensä maille Bangladeshiin kokeilemaan siipiään. Aspegrenin esitykset ovat tasaisen laadukkaita, mutta Sakselan terveys ja Almenin liigakelpoisuus herättävät kysymyksiä. Mitähän Haukioja aikoo?

Pois: Roope Huhtala, David Addy, Tariq Kazi

Keskikenttä

5 - Jair
8 - Iiro Järvinen
10 - Lauri Ala-Myllymäki
14 - Tuure Siira
21 - Janne-Pekka Laine
23 - Naatan Skyttä
25 - Emile Paul Tendeng
30 - Yusif Daouda Moussa

Keskikenttä näyttää varsin hyvältä. Jair osoittautui todella kovaksi vahvistukseksi ja valittiinkin vuoden liigatulokkaaksi 2019. Yusif Moussa sai paljon vastuuta ja hoiti erilaiset roolinsa hienosti. Järvinen ja Tendeng eivät pelanneet viime kaudella aivan tasollaan, heiltä voi odottaa enemmän alkavalla kaudella. AMM:n kyvyt ovat tiedossa ja Skyttä välillä suorastaan säkenöi saadessaan vastuuta loppukaudesta. Molemmille toivoo samaan aikaan sekä urakehityksen kannalta hyvää siirtoa että pysymistä joukkueen riveissä.

Siiran kaltaista vääntäjää tarvitaan. Ojala hoiti aina duunit sovitusti, ja loistikin paikoitellen. Ehkä rosterissa olisi tilaa jonkinlaiselle korvaajalle, mahdollisesti hieman toisessa roolissa, samalla varautuen mahdolliseen Skytän / AMM:n lähtöön?

Pois: Matias Ojala

Hyökkäys

9 - Ilari Mettälä
18 - Eemeli Raittinen
19 - Eetu Mömmö
20 - Eero Tamminen
26 - Tiemoko Fofana

Hyökkäyspäätä on vaivannut tehottomuus. Hankinnat eivät osuneet nappiin viime kaudella. Samuel Afum lähetettiin kotiin alkukaudesta ja Jaques Haman kostautui tuhnuksi. Tarvonen kärsi vaivoista ja Raittinen ei vielä kohonnut liigatason kärjeksi pre-seasonin lupaavista esityksistä huolimatta. Myöskään Mettälä, Tamminen ja Fofana eivät kukaan ole (itse)varmoja maaliruiskuja. Joukkueeseen onkin avoimesti haettu ykköskärkeä. Nykypelaajista kaikki pystyisivät tukemaan tällaista hahmoa eikä sekään ole ollenkaan poissuljettua, etteikö joku ylläolevasta viisikosta nousisi lentoon. Sen varaan ei kuitenkaan ole mielekästä laskea.

Pois: Jaques Haman, Jesse Huhtala, Aleksi Tarvonen
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #2 : 14.12.2019 klo 19:39:37

Varaus
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #3 : 14.12.2019 klo 19:41:03

Varaus
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #4 : 14.12.2019 klo 20:16:01

Kiitokset avauksesta Ylos Aika samanlaisella rungolla tosiaan jatketaan kuin viime kaudellakin, mutta ei ole ollenkaan huono juttu. Toivottavasti kuitenkin arpoja alkaa ilmestymään Pirkkahallille jossain kohtaa talvea niin saadaan jotain jännitystä tähänkin preseasoniin. Varsinkin jos sieltä pitkästä aikaa löytyisi voittava lippu ykköskärjen kohdalta, niin eiköhän kärkisijoja taas tavoitella.
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 14.12.2019 klo 20:30:20

Hauska nähdä kauan katsotaan josko pojat olisi kasvanut ykköskärjiksi vai lotto lappuja kylään Tampereelle. Harkan raportti antaa ymmärtää että vielä ei ole ihan varmoja mille kaikille paikoille haetaan täsmävahvistuksia
sähköpässi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #6 : 14.12.2019 klo 20:54:29

Avaukselle Tuoppi

Harkkapeli oli kyllä tavan talvihöntsää josta ei kovin suuria johtopäätöksiä voi vetää. Stjopin ja Mömmö jäivät nuorisosta mieleen pirteine otteineen. Järvinen Almen -pakkiparilla en kauteen lähtisi.
Baggio_

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ilves, Arsenal


Vastaus #7 : 14.12.2019 klo 21:41:28

Kiitokset avaajalle, ketju vahvaan seurantaan. Europelejä odotellessa
Sinäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, AS Roma


Vastaus #8 : 14.12.2019 klo 22:06:18

Hieno ja seuran arvoinen avaus. Jos kaudesta tulee yhtä hyvä niin päästään taas juhlimaan.

Pohjat on tosiaan hyvät, kun jengi on ollu pitkään kasassa. Samaa mieltä siitä, että laitapakkiosastolle vois täydennystä tarvita ja ehkä kärkeen, vähän riippuen miten Fofana talven aikana kehittyy. Muuten ei välttämättä, jos kukaan ei lähe tammikuussa.
harhis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Ilves


Vastaus #9 : 14.12.2019 klo 23:51:31

Avaukselle peukkua! Toivottavasti avauksessa mainittu keltavihreän yhteisöllisyyden kasvu ja vahvuus näkyisi myös kannattajaryhmän osalta jonkin ajan kuluessa.

Ensi kausi voi olla huikea! Joukkue on valmiimpi tähän aikaan vuodesta, kuin varmaan koskaan. Pari täsmähankintaa ja kaikki on mahdollista. Sijoituksia en uskalla vielä veikata kun moni seura on niin paljon uudistunut, mutta jos joku veikkaisi TOP3 sijoituksia ensi kaudelle, en vastaan sanoisi.

Oishan se upeaa päättää ensi kausi mitalijuhliin viimeistä kertaa vanhassa Tammelassa huikean kannattajaryhmän keskellä. Aijai.

Hyvä fiilis kaiken kaikkiaan.
Alenyar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Pimentoneros


Vastaus #10 : 15.12.2019 klo 00:02:34

Oishan se upeaa päättää ensi kausi mitalijuhliin viimeistä kertaa vanhassa Tammelassa huikean kannattajaryhmän keskellä. Aijai.

Ai että, siinä jos jossain olisi jalkapalloromantiikka kohdillaan. Viimeinen kotiottelu, viileä ja sumuinen lokakuun ilta Tammelan iltavaloissa, AMM räjäyttää pankin juuri ennen loppua ja mitalit kaulaan.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 15.12.2019 klo 00:23:02

Kiitokset ketjun avauksesta ja otetaan samalla ketju seurantaan.

Jo aiemmin mainittujen laitapakkien jä ykköskärjen lisäksi itse nostaisin hankintalistalle myös keskikentän pohjalle paikkaajan Tuure Siiralle. Muut vaihtoehdot pohjapelaajiksi ovat fyysisesti heikompia ja aina, kun Siira ei syystä tai toisesta pysty pelaamaan se näkyy pelissä.
lake79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, Pahalampi


Vastaus #12 : 15.12.2019 klo 08:35:28

Mikäli AMM jatkaa, on miehen noustava taas uudelle tasolle kehityksessä ja nyt sitten se kausi ja meno pysyy, jolla viime kausi alkoi. Ei enää kuvasta katoamisia ja toivottavasti tulee ehjä kausi. Skytän kautta odotan suurella mielenkiinnolla ja pelkään miten kauan Saksela pysyy ehjänä.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 15.12.2019 klo 08:53:56

Kipi Kuulan kuvalle: Ylos
ihimine

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 15.12.2019 klo 09:23:08

Otetaanpa ketju seurantaan. Koska tamperelaistumiseni on kohtuullisen tuoretta, ei Ilves herätä minussa mitään erityisiä tunteita, mutta on sitä silti muutama peli tullut katsomossa väijyttyä ihan vain jalkapallon takia.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #15 : 15.12.2019 klo 09:29:41

Oho, tervetuloa Tampereelle, ihimine! Ihimiset on aina tervetulleita.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2019 klo 10:59:40 kirjoittanut 13ergkamp »
Taktiikkapalaveri

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 15.12.2019 klo 10:23:47

Olipas hyvä avaus! Harvemmin näissä pohditaan jalkapallon ja/tai seuran/seurojen laajempaa merkitystä ja asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa ja paikallisyhteisössä. Ilves on tietenkin yksi keskeisistä tekijöissä tamperelaisessa urheilukulttuurissa, mikä heijastuu laajemminkin tamperelaiseen tai jopa pirkanmaalaiseen mielenmaisemaan.  Laajemmassa suomalaisessa kontekstissa ja mittakaavassa Ilves on erinomainen esimerkki urheiluseuran positiivisesta yhteisöllisestä vaikuttamisesta.

Jos taas mennään Ilveksen tulevan kauden joukkueeseen, niin sieltä nousee esille vahva keskikentän keskusta. Laiturit ja maaleja tasaiseen tahtiin mättävä sentteri ovat niitä heikkoja kohtia. Jos Afrikan koneet tuovat Pirkkalaan edes yhden tuulennopean laiturin, niin Ilves on mukana mestaruustaistossa.
Julkea bulbul

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TamU (JJK)


Vastaus #17 : 15.12.2019 klo 10:27:26

Täällä on ihimisen hyvä olla.

Erinomainen avaus: Ylos.
GERP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iloinen Ilves-perhe


Vastaus #18 : 15.12.2019 klo 12:17:43

Päälajissa menestyminen ja alkava europelikausi eivät totutusti luo helpointa asetelmaa alkukaudelle. Kaikkien keinojen tulee olla sallittua ja toivottavasti organisaatiolta löytyy tarvittaessa röyhkeyttä vyöryttää rahaa, ja lyödä kunnolla sitä toimintamaksua taas Ilves-perheen yksinhuoltajaäidinkin turpa täyteen. Kyllä kesän aikana sitten viiletetään keltavihreässä Tampereen yössä siinä määrin, että kausimaksutkin muuttuvat saataviksi.

Joukkue tarvitsee vahvistuksia usealle alueelle.

- topparit. Kaikki kolme ovat Veikkausliigan kärkipään tasoa, kunhan eivät ole samanaikaisesti kentällä. Pietolalla ei fysiikan puolesta vielä riitä. Eniten mielenkiintoa nuoremmasta osastosta herättää Dahanin kuntoutumisen eteneminen.

- keskikentän keskusta. Ylhäällä AMM, ikämies-Tendeng, Järvinen ja mahdollinen Skyttä (ellei ole jo hankkimassa paikkaa muualta). Myös monikäyttöinen Moussa. Alempana sitten edellisten lisäksi Jair ja Siira. Tähänkään ei kannattane lisäyksiä hakea. Hyökkäävien asettaminen kentälle toki aiheuttanee päänvaivaa, ja tästä päästäänkin muihin ongelmakohtiin ellei linjaa aseteta ilman klassisia laitureita.

- laiturit. Tamminen ja Mettälä ei vaan oikein tunnu nykyisellään riittävän, vaikka ovatkin mieluisia nimiä joukkuetta laajentamaan. Mömmö on lupaavimpia nuoria nimiä, mutta ei tietenkään vielä näiden paikkojen pelastajana. Fofanaa voi myös heittää laitaan, mutta parhaat muistot miehen esityksistä on kärjessä silloin, kun siellä ei joudu yksin vääntämään. Laitaan KPV:n Yartey ja olisin äärimmäisen tyytyväinen

- hyökkääjät. Fofana pääsi kelpo vireeseen loppukautena, ja hänellä on kaikki mahdollisuudet nousta uudelle tasolle ensi kaudella. Mettälän vahvuudet eivät ole keskellä, eikä junioreista ole toistaiseksi paikkaa täyttämään. Tämä on se toiseksi tärkein tontti, johon pitää tekijämies löytää. Toiveena kaksintaisteluja voittava, palloa hyvin jakava pelaaja (Tune: Tuco).

- laitapakit. Hirveälle näyttää. Saksela lienee lähempänä sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalveluita kuin ehjää kautta. Aspegrenin vammahistoria ei myöskään lohduta, vaikka pelaaja onkin erinomainen. Siinäpä ne pääsarjatasoiset pelaajat sitten olivatkin.

- maalivahdit. Hilander pelastaa, taustalla Riikonen paikkaa tarvittaessa jotenkin. Pitää muistaa että Eetu Huuhtanenkin pelasi kakkosessa nollapelin, kun yhtään maalipaikkaa ei tullut. Vanhempi Huuhtanen on ilmeisesti mainettaan huonompi (kenties pelaajanakin), kun meni hifkiin. Jotain muuta siis pitäisi keksiä lähikausia ajatellen, ja toiveena onkin ensi vuoden aikana mukaan junnuvuodet ylittänyt hahmo. Jo divarissakin nähtiin mitä hyvälle joukkueelle käy, jos maalilla heiluu muuhun joukkueeseen suhteutettuna Mikko Kruusin tasoinen turisti.

Odotan tulevalta kaudelta lupsakkaa mestis-paikasta taistelua, perhelomaa Viru Hotellissa Nömme Kaljun vieraana ja ennen kaikkea iloista yhteisöllisyyttä kera makkaranrasvaa tirskahtelevien kulmataputuksien.

Oi Ilves on!
(Oi Ilves on!)
Oi Ilves on!
(Oi Ilves on!)
Oi Ilves on niin ihana!
On meillä hmphh hhmm mh hmmph hhmm
Oi Ilves on niin ihana!Glamour Tits

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #19 : 15.12.2019 klo 12:54:27

Hieno avaus! Joskaan en vähempää odottanutkaan Ylos
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Raita Vappulan ennustukset


Vastaus #20 : 15.12.2019 klo 13:23:21

Olipa tosiaan lutuurinen ja lämminhenkinen avaus jopa tällaiselle ulkopuoliselle (rehellisesti sanottuna eräässä Ilves-Juve -matsissakin joku aika sitten tuli Ratinassa enemmän seurattua Rossia, Boniekia ja kumppaneita kuin isäntäjoukkueen ukkoja :) ).

Jos ottaisi ensi kauden tavoitteksi käydä kerran Tammelassa, kun se vielä on sellainen kuin muistoissa. Tulevan Ultimate Koff Plastic Stadiumin osalta tamperelaisten puolesta sellainen toive, että se rakennettaisiin Pohjois-Euroopan oloihin sopivaksi (pitkät lipat ja mahdollisimman vähän tuulitunneliefektejä). Suomessa tämä on kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys.
Jats

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #21 : 15.12.2019 klo 14:31:48

Mahtava topiikin avaus.

Hyökkääjäähän tuo joukkue huutaa.
Onko muuten mitään tietoa milloin ne Eurooppa pelit pelataan.
Pitäs kohta ruveta toivomaan kesälomia..

Mikä se Sakselan tilanne on? Kuntoutuuko se tässä pre-seasonin aikana? Aika nihkeesti on tietoo tullut.. Jos vaikka vertaa Baban kuntoutuksen informointia.

Kyllä ens kauden tavoitteena tulee olemaan..

VL sijat 1-3
Suomen Cupin mestaruuden uusiminen.
Euroopassa jatkoon ekalta kierrokselta.

Ja ei muuta kun hommiin.

Oman panostuksen teen ja ostan kausarin niin booli juhlia voidaan jo ruveta suunnittelemaan.

Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 15.12.2019 klo 14:37:24

Olipa tosiaan lutuurinen ja lämminhenkinen avaus jopa tällaiselle ulkopuoliselle (rehellisesti sanottuna eräässä Ilves-Juve -matsissakin joku aika sitten tuli Ratinassa enemmän seurattua Rossia, Boniekia ja kumppaneita kuin isäntäjoukkueen ukkoja :) ).

Jos ottaisi ensi kauden tavoitteksi käydä kerran Tammelassa, kun se vielä on sellainen kuin muistoissa. Tulevan Ultimate Koff Plastic Stadiumin osalta tamperelaisten puolesta sellainen toive, että se rakennettaisiin Pohjois-Euroopan oloihin sopivaksi (pitkät lipat ja mahdollisimman vähän tuulitunneliefektejä). Suomessa tämä on kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys.

Lopun toiveeseen herättää mielenkiintoa ympärillä samassa komplesissa olevat asunnot. Ja tietenkin korttelin joka puolella olevat kerrostalot. Näiden kahden yhdistelmällä luulisi tuulesta pääsevän...
Bajenska

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 15.12.2019 klo 15:43:27VL sijat 1-3
Suomen Cupin mestaruuden uusiminen.
Euroopassa jatkoon ekalta kierrokselta.Vähempään emme tyydy.
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #24 : 15.12.2019 klo 15:51:29

VL sija 1
Suomen Cupin mestaruuden uusiminen.
Eurooppa-liigaan ja jatkoon lohkovaiheesta.

Ja ei muuta kun hommiin.
Korjattu Ylos

 
Sivuja: [1] 2 ... 112
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa