FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.09.2020 klo 19:45:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 70 [71] 72 ... 76
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves 2020 - Keltavihreä Tampere  (Luettu 348466 kertaa)
2 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #1750 : 14.09.2020 klo 03:53:42

Vittu mikä yllätys, että Saksela hajoaa taas tomuksi mitään sanomattamassa tilanteessa, niin kuin joka kerta kun pari peliä pääsee pelaamaan. Varmaan tosiaan parempi katsella muita hommia. Hirveältä näytti. Silloin harvoin kun on pelikunnossa on kyllä hyvä pelaaja, mutta ei tuollaisen varaan voi mitään laskea.


Tuure Mäntynen on kuin se joku Tarvonen viime kaudella. Ykkösen keskitason pelaaja jostain syystä pelaamassa Liigaa.


Veteli on erinomainen pelaaja, vaikka nyt hassuttelikin joulukortin ja sitä kautta pelikieltoa. Missi Mezu vaikutti potentiaaliselta tämän pelin perusteella. Mukava nähdä mihin riittää heikompia joukkueita vastaan. Olisin lähtenyt aika toisenlaisella avauksella, mutta kai Wiss laski, että vaihtopelaajilla ikään kuin yllätetään sitten HJK.


Ilveksen osalta voisi sanoa, että eiköhän se ollut siinä. Toki tiukka vääntö yläloppusarjan paikasta, mutta ei sillä oikeastaan ole merkitystä onko huutolaisena yläloppusarjassa vai kunkkuna alaloppusarjassa. Asiaa ei ole europeleihin, eikä ole putoamisuhkaakaan.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2020 klo 04:01:59 kirjoittanut Ben »
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #1751 : 14.09.2020 klo 06:26:13

Hirveältä näyttää, taisi mennä jopa poikki :( Toivottavasti ei kuitenkaan ura ollut siinä.

Karmee. :(
Veikkaan ettei riitä nilkan luut mitä on menny rikkipoikki vaan puhutaan jo pohje- ja sääriluistakin.
Kirvonen

Poissa Poissa


Vastaus #1752 : 14.09.2020 klo 08:56:57

Karmee. :(
Veikkaan ettei riitä nilkan luut mitä on menny rikkipoikki vaan puhutaan jo pohje- ja sääriluistakin.
Sen verran anatomiasta, että sääri- ja pohjeluu nimenomaan muodostavat "nilkan luut". Paha virheasento on tuossa kuvassa, eli todennäköisesti murtuma sieltä löytyy. Minimissään vakava nivelsidevamma.
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #1753 : 14.09.2020 klo 09:05:12

"Paha virheasento" kuulostaa kyllä todella isolta aliarvioilta, tai sitten siellä on Sakari Orava kirjoittamassa? Uskomattoman pahalta näyttää, tulee mieleen että seuraavaksi katsellaan titaaniproteesia nilkkaan.

Toisaalta tuli tässä "toivoa paremmasta" flashback, kun tunnettu lasinilkka Coman palasi peliin loukkaantumisen jälkeen ja rikkoi nilkkansa heti taas samassa pelissä. Muistan miten oli tuskissaan, pelaajat tsemppasivat Comania ja vielä kun häntä lähdettiin paareilla kantamaan pois kentältä, Ribéry sanoi jotain Comanille ja suuteli otsaan. Siitä vaan Coman on kuitenkin taas päässyt jaloilleen ja oli tärkeässä roolissa kun Bayern voitti kesällä triplan (Coman teki CL-finaalin ainoan ja siten voittomaalin).

https://www.fotmob.com/news/wqg7r1o57jey16yv12u0n1poj-kimmich-%27almost-in-tears%27-over-coman-injury


Eilinen peli muuten; Vetelin tyhmään korttiin loppui pahin kiri. Silti sen jälkeenkin oli paikkoja rakentaa vaarallisia tilanteita, mutta liikaa tehtiin helppoja virheitä rakenteluvaiheessa, ja toisaalta rikkeitä ja päästettiin HJK pelaamaan aikaan ja katkomaan pelin soljuvuutta. Kun mennään prässäämään, niin sääntönä on tietenkin aina, että ei tehdä rikettä, koska rike katkaisee pelin ja siten prässin.

Joillain pelaajilla on selvästi malttia ajatella kokonaisuutta kirivaiheessakin, toisilla taas mennään jossain luolamiesmoodissa "ööööööö" huutaen ja järjettömiä ratkaisuja tehden.


Ja toisaalta se HJK:n toinen maali. Miksi oikea laita oli täysin auki ja HJK:n laitapakki pääsi keskittämään täysin vapaasti. Sen näki heti kun puolenvaihto lähti eikä siellä ollut ketään ilvesläistä, että jos nyt ei tule maalia niin ei koskaan.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2020 klo 09:16:40 kirjoittanut Jääpoiju »
rojadirecta

Poissa Poissa


Vastaus #1754 : 14.09.2020 klo 09:25:58

"Paha virheasento" kuulostaa kyllä todella isolta aliarvioilta, tai sitten siellä on Sakari Orava kirjoittamassa? Uskomattoman pahalta näyttää, tulee mieleen että seuraavaksi katsellaan titaaniproteesia nilkkaan.

On näistä vakavista nilkkavammoista toipumisista onneksi hyviäkin esimerkkejä. Evertonin Andre Gomes toipui keväällä horror-nilkkavammasta (murtuma + sijoiltaan) kolmessa kuukaudessa treenivahvuuteen.

Tsemppiä Sakselalle toipumiseen!
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #1755 : 14.09.2020 klo 09:32:44

Ja toisaalta se HJK:n toinen maali. Miksi oikea laita oli täysin auki ja HJK:n laitapakki pääsi keskittämään täysin vapaasti. Sen näki heti kun puolenvaihto lähti eikä siellä ollut ketään ilvesläistä, että jos nyt ei tule maalia niin ei koskaan.

Hyvä kysymys ja vaikea sanoa. Tuntui, että keskikentällä ei oikein saatu sovittua vastuita alaspäin. Neljän linja kavensi tiiviiksi keskelle (ihan varmaan hyvä idea tukkia keskustaa), mutta sitten jäi laidat auki ja niihin ei löytynyt vastuullisia...... tässä maalipaikassa, kun Aspegren iski pallolliseen, niin laitaan jäi tila jota kukaan ei lähtenyt täyttämään. Ajatusvirhe kahden "laitapakin" Aspegren ja Saksela välillä...Ekassa maalissa Atom nousee taustalta, puolustusnelikolla on kädet täynnä työtä, Saksela näkee kokonaiskuvan mutta ei silti ota asiakseen tulla merkkaamaan Atomia...

Ben

Poissa Poissa


Vastaus #1756 : 14.09.2020 klo 09:34:18

Kun mennään prässäämään, niin sääntönä on tietenkin aina, että ei tehdä rikettä, koska rike katkaisee pelin ja siten prässin.

Joillain pelaajilla on selvästi malttia ajatella kokonaisuutta kirivaiheessakin, toisilla taas mennään jossain luolamiesmoodissa "ööööööö" huutaen ja järjettömiä ratkaisuja tehden.

Tämä. Pelin loppuvaiheessa jokainen vastustajan rajaheitto vie 20 sekuntia, jokainen maalipotku tai vapaapotku 30 sekuntia (plus sitten vielä satunnaiset vapaapotkua seuraavat kieriskelyt tai pelikatkolla sopivasti sattuvat krampit tai "krampit", joista tuomari antaa tai ei anna lisää lisäaikaa) ja se pallo pitää silti edelleenkin voittaa niiltä takaisin. Siksi rikkomista pitää välttää ja samoin helppoja pallon lahjoittamisia ja roiskaisuja sitten, kun sen pallon saa itselleen. Kaikkein ääliömäisintä on hakea 35 metristä ei-edes-kerran-elämässä-maalia minuutti ennen lisäajan loppua, kuten Tuure Siira.
Jeyl

Paikalla Paikalla


Vastaus #1757 : 14.09.2020 klo 09:38:35

Hyvä kysymys ja vaikea sanoa. Tuntui, että keskikentällä ei oikein saatu sovittua vastuita alaspäin. Neljän linja kavensi tiiviiksi keskelle (ihan varmaan hyvä idea tukkia keskustaa), mutta sitten jäi laidat auki ja niihin ei löytynyt vastuullisia...... tässä maalipaikassa, kun Aspegren iski pallolliseen, niin laitaan jäi tila jota kukaan ei lähtenyt täyttämään. Ajatusvirhe kahden "laitapakin" Aspegren ja Saksela välillä...Ekassa maalissa Atom nousee taustalta, puolustusnelikolla on kädet täynnä työtä, Saksela näkee kokonaiskuvan mutta ei silti ota asiakseen tulla merkkaamaan Atomia...Toussa 0-1 Maalissa vielä näki kuinka Saksela sätti itseään että ei seurannat Atomia vaikka tais kyllä enemmän olla Febun aluetta. Sakselasta näki maalin jälkeen että Janne näki mitä oli tapahtumassa jostain syystä ei päättänyt reagoida siihen ja syytti itseeän (ehkäpä jopa syystä).

Tuossa 0-2 Maalissa kyllä Sakselan ja Febun yhteistyö ei taaskaan toiminnut vaan molemmat riensivät palloon joka ehkä kuitenkin oli enemmän Febun paikka ja Jannen sitten taas paikata Febun jättämää tyhjää tilaa... Mutta ehkä se vieraampi paikka näkyi tässä.


Vielä peliin eihän mäntynen mikään Tamminen ollut ylöspäin mutta yllättävän vaarallisen oloinen ja fiksuja juoksuja maalille. Tosin sitten siellä puuttui se tietty terävyys kun ei selkäesti ollut tuttua...
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #1758 : 14.09.2020 klo 09:46:44

Toussa 0-1 Maalissa vielä näki kuinka Saksela sätti itseään että ei seurannat Atomia vaikka tais kyllä enemmän olla Febun aluetta. Sakselasta näki maalin jälkeen että Janne näki mitä oli tapahtumassa jostain syystä ei päättänyt reagoida siihen ja syytti itseeän (ehkäpä jopa syystä).

Ei tuollaisessa paikassa ole väliä alueella, kun toppari on auttamassa laitapakkia ja maalin eteen jää kaksi 1vs1 paria. Aspegrenilla oli mies, keskikentän olisi pitänyt ilman muuta hoitaa Atomin nousu. Saksela oli nyt tuossa lähimpänä ja alimpana ja vaan hölkkäilee kun tilanne rakentuu. Tuollainen aika hidas hyökkäys vielä, ei olisi pitänyt olla ihmeellinen puolustaa. Ankkuria ei oltu sovittu keskikentälle...
vuittoni

Poissa Poissa


Vastaus #1759 : 14.09.2020 klo 09:53:14

Mäntysellä on kyllä pallollista osaamista mutta mikä hänessä turhauttaa on tietynlainen arkaileminen
« Viimeksi muokattu: 14.09.2020 klo 09:55:50 kirjoittanut vuittoni »
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #1760 : 14.09.2020 klo 09:55:42

... Kaikkein ääliömäisintä on hakea 35 metristä ei-edes-kerran-elämässä-maalia minuutti ennen lisäajan loppua, kuten Tuure Siira.

- Joten mitä olisi pitänyt tehdä? Sisäsyrjäsyötellä, ettei vain menetetä palloa? Lopputulos sama, kuin rohkeammissa maalinhauissa, paitsi varmemmin: Ei maalia. Joten so not. En nyt lähtisi syyllistämään niitä, jotka uskaltavat sitä tasoitusta hakea.

Muutaman kerran elämässä, sillä Siiralla on ihan kohtuullinen kaukolaukaus. Esimerkiksi tulee mieleen Maarianhaminassa syksyllä 2016, vaikka olikin ekalla jaksolla.

 
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #1761 : 14.09.2020 klo 10:06:07

Ei, vaan hakea lähempää sitä vetopaikkaa. Noin kaukaa ne vedot eivät mene ihan oikeasti koskaan maaliin ja tosiaan tuossa vaiheessa maalipotkussa menee se 30 sekuntia.


Muuten kyllä eilenkin taas vitutti, että hyökkäyspään rajaheitoissa Ilveksen ratkaisu on ihan aina heitto puolustukseen päin ja alimmalle kenttäpelaajalle joskus jopa maalivahdille, eikä koskaan haeta nopeaa keskityspaikkaa. Eilenkään ei kovin paljon maalipaikoille päästy, niin luulisi, että hyökkäyspäädyn rajaheitoista suhteellisen kovalla todennäköisyydellä  saatavissa oleva keskitys laidasta kannattaisi edes joskus käyttää.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2020 klo 10:10:03 kirjoittanut Ben »
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #1762 : 14.09.2020 klo 10:20:23

Joo, en lähtis haukkumaan ketään joka yrittää. Laukauksissa aina myös mahdollisuutensa (suorana maaliin, karapallot...).

Pelaamisessa alaspäin ja jossain määrin ylöspäinkin näkyy, että ollaan käytetty jo lähes 30 pelaajaa kauden aikana kentällä. Yhteistyön löytymiseen varsinkin puolustaessa vaaditaan yhteisiä minuutteja paljon enemmän kuin mitä nyt on saatu kasaan. Liian paljon vaihtuvuutta.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #1763 : 14.09.2020 klo 10:34:43

Pelaamisessa alaspäin ja jossain määrin ylöspäinkin näkyy, että ollaan käytetty jo lähes 30 pelaajaa kauden aikana kentällä. Yhteistyön löytymiseen varsinkin puolustaessa vaaditaan yhteisiä minuutteja paljon enemmän kuin mitä nyt on saatu kasaan. Liian paljon vaihtuvuutta.

- Tärkeä pointti. Josta tulee mieleen, että toivottavasti tämä viiden vaihdon systeemi ei jää pysyväksi käytännöksi. Katsojan kannaltakin rikkoo aivan liikaa pelin rytmiä. Ei pelkkien vaihtotapahtumien takia (koska niitä edelleen max3?), mutta juuri tuon pelaajien vaihtuvuuden takia. Lisäksi viiden vaihdon systeemi suosii isoja, joilla on varaa pitää isoa laadukasta rinkiä. Tämä kaikki muistaen, että eilinen ei siihen ratkennut, ja että Ilves taitaa olla VL-seuroista eniten viittä vaihtoa käyttänyt joukkue. Ja että tiiviissä ottelutahdissa siihen on loogisia puolustasvia näkökantoja olemassa.
zzenoj

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, FC Fastav Zlín


Vastaus #1764 : 14.09.2020 klo 10:50:24

Saksela keskiviikkona leikkauspöydälle, nilkassa useita murtumia.

https://www.aamulehti.fi/a/1f42b82b-bebf-40e8-8614-d211e0943ef9?c=1522737894164
Bubi-huuhkaja

Poissa Poissa


Vastaus #1765 : 14.09.2020 klo 12:29:28

Karmea juttu, mutta minkäs teet. Onnea kuntoutukseen.

Sakselan profiilihankinta viime kauden pyttyjahdissa jää ehkä suurimmaksi mitäjos-spekulaatioksi takaraivoon kummittelemaan näiltä kausilta. Miehen keskitystaito on puhtaasti liigan absoluuttista eliittiä, mutta mitään sen ympärille ei nyt pystytty rakentamaan. Ilveksen resursseille Saksela oli jättihankinta kotimaisena maajoukkuestatuksen pelaajana ja tottakai loukkaantumishistoria oli tiedossa eikä mies ilman sitä olisi Tampereelle päätynytkään, mutta kyllähän tässä on melkein se worst case scenario toteutunut reilun vuoden aikana.
Jariel Haan

Poissa Poissa


Vastaus #1766 : 14.09.2020 klo 12:55:44

Karmee. :(
Veikkaan ettei riitä nilkan luut mitä on menny rikkipoikki vaan puhutaan jo pohje- ja sääriluistakin.

Taisi olla uran päätös.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #1767 : 14.09.2020 klo 17:14:33

Taisi olla uran päätös.
Toivottavasti ei. Tsemppiä Sakselalle Ylos
Toivoton

Poissa Poissa


Vastaus #1768 : 14.09.2020 klo 20:35:51

Veikkausliigan runkosarjan jälkeen pelataan vielä jonkinlaiset yksinkertaiset ylä- ja alaloppusarjat. Talvi taitaa ehtiä tulemaan ennen kuin sarjat päättyvät. Viimeiset pelit ovat 22.11. Ilvekselle lähin tavoite on ylempään loppusarjaan pääsy. 24 pistettä on jaossa ja laskeskelin että nykyisellä pelaamisella 31-33 pistettä voisi olla runkosarjan päättyessä plakkarissa. Aika näyttää riittääkö se? Epäilen, mutta kaikki on vielä "omissa käsissä"!
vuittoni

Poissa Poissa


Vastaus #1769 : 14.09.2020 klo 22:44:38

Stenion karanteeni loppunut tänään. Lähipäivinä varmaankin mahdollisia uutisia
Viitapiru

Poissa Poissa


Vastaus #1770 : 15.09.2020 klo 09:41:43

Ilveksen ja HJK:n välisestä ottelusta analyysiä Seinä kolmannelle podcastissa:
https://www.buzzsprout.com/921514/5434360?s=09
Czakon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Sheffield United, ACF Fiorentina


Vastaus #1771 : 15.09.2020 klo 11:49:03

Ketään ei kiinnosta, Aamulehdessä ei ollut minkäänlaista ennakkoa pelistä eikä edes perinteistä pientä mainosta.
haksu

Paikalla Paikalla


Vastaus #1772 : 15.09.2020 klo 22:32:17

En pidättelisi henkeä. Yli vuoteen ei ole ollut aikuisten kannattajapaitoja myynnissä. Heinäkuun alussa tiedustelin sähköpostitse, onko tulossa. Vastattiin, että tilattu on, mutta ei tietoa milloin tulee.

Komea asu kyllä.

Eipä ole tullut paitoja myyntiin. Lisäksi ilvesedustus.fi -sivun pudotusvalikosta on poistettu kokonaan linkkaus Ilves-Kauppaan. Mistäköhän kyse? Jatkossa mennään pelkällä kendojaoston tuotetarjonnalla?

Lisäksi onko kuulunut Stenioksesta? (Tai kuka nyt todellisuudessa näiden siirtohuhujen kohde onkaan)
vuittoni

Poissa Poissa


Vastaus #1773 : 16.09.2020 klo 12:49:00

Eipä ole tullut paitoja myyntiin. Lisäksi ilvesedustus.fi -sivun pudotusvalikosta on poistettu kokonaan linkkaus Ilves-Kauppaan. Mistäköhän kyse? Jatkossa mennään pelkällä kendojaoston tuotetarjonnalla?

Lisäksi onko kuulunut Stenioksesta? (Tai kuka nyt todellisuudessa näiden siirtohuhujen kohde onkaan)
Kysyin pari päivää sitten Instagram directissä ”U coming to Ilves? ja vastaus oli ”Yes bro” joten siitä voi päätellä sitten loput. Tiedottaminen sopimusten suhteen Ilveksellä useinkin hidasta
Jeyl

Paikalla Paikalla


Vastaus #1774 : 16.09.2020 klo 12:53:06

Kysyin pari päivää sitten Instagram directissä ”U coming to Ilves? ja vastaus oli ”Yes bro” joten siitä voi päätellä sitten loput. Tiedottaminen sopimusten suhteen Ilveksellä useinkin hidasta

Oletan että Ilves julkaisee sopparin vasta try-outin jälkeen nyt kun peli ei iske päälle toisin kun Missin kanssa.

 
Sivuja: 1 ... 70 [71] 72 ... 76
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines