FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2024 klo 03:22:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 11
 
Kirjoittaja Aihe: "Tampereen" Kolmonen 2020  (Luettu 110067 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


: 21.12.2019 klo 04:54:50

Kohta vaihtuu vuosikymmen ja samalla vaihtuu tämänkin sarjan virallinen nimi, kun piirejä ei enää toiminnassa ole ja kattojärjestönä toimii ”Seurojen Palloliitto”. Entinen Tampereen piiri kuuluu nykyään Läntiseen alueeseen, mutta käytännön tasolla sillä ei merkitystä ole, sillä samalla ”lohkojaolla” jatketaan tulevalle kaudelle mitä aiempinakin vuosina, eli ei tarvitse lähteä Maarianhaminaan vieraspelireissuille.

Virallista tietoa ei vieläkään taida olla tihkunut siitä ketkä sarjassa pelaa, mutta vedän listauksen oletusarvon mukaisesti ja muokkaillaan sitten tarvittaessa. Kaava on viime vuosilta tuttu eli aakkosjärjestyksessä mennään ja puuttellisia tietoja/asioita saa täydennellä/korjailla.

ACE
Perustettu: 1995
Viime kauden sijoitus: 7/12 (7-3-12 38:46 24p)
Vastuuvalmentaja: Tommi Kaipiainen
Kotisivut: http://acestudiantes.fi/index.php/ace-jalkapallo/

Sarjanousija pelasi kelvollisen debyyttikauden Kolmosessa. Tekeminen oli paikoin hyvin vahvaa ja kausi alkoikin heti komealla voitolla Ilves-Kissoista ja se ottelu nousi aika isoonkin arvoon sitten nousua ratkottaessa. Lisäksi ACE niisti tasuripisteen HJS:lta ja voitti kerran NoPSin, joten pisteitä kertyi kolme neljästä viime kauden kärkijengiltä. ACElla oli vahva tekemisen meininki niin kentällä kuin sen ulkopuolella, jossa valmennusjohto Kaipiaisen johdolla teki hienoa duunia videoiden parissa analysoiden sekä omaa että vastustajan peliä. ACElla oli selvä peli-identiteetti höystettynä hyvillä yksilöillä, joka on aina Kolmosen tasolla ilahduttavaa. Yksilötasolla erityisesti laitapelaaja Niko Virtasen panos oli iso, josta osoituksena 11 maalia. Tulevan kauden osalta ACElla on kaikki mahdollisuudet vähintään samanlaiseen sijoitukseen.

FJK
Perustettu: 1997
Viime kauden sijoitus: 10/12 (5-3-14 33:71 18p)
Vastuuvalmentaja:
Kotisivut: https://www.fjk.fi/joukkueet/6668

FJK pelasi toisen Kolmosen kautensa ja se oli likimain yhtä vaikea mitä ensimmäinen. Kahden kauden aikana FJK on voittanut Kolmosessa yhdeksän ottelua, pelannut seitsemän tasan ja hävinnyt 26 ja sijoitus löytyi tälläkin kertaa viivan alapuolelta, mutta paikka säilyy täydennysjärjestelyn myötä. Yrityksestä se ei FJK:lla kiinni ole jäänyt, sillä kentän ulkopuolella touhuun on jollain tasolla kyllä panostettu ja siellä on ollut yksi jos toinenkin valmennuksessa ynnä muussa roolissa viemässä toimintaa eteenpäin, mutta kentän tasolla se ei kyllä vielä valitettavasti ole oikein mitenkään näkynyt. FJK:lla on muutamia hyviä yksilöitä (mm. Kuisman veljekset), mutta kokonaisvaltaisesti taso on Kolmoseen ainakin vielä turhan heikko, joten mikäli sijoitusta Forssassa halutaan kohontaa, niin kyllä sinne muutama pelimies tarvittaisiin. Kaikki kunnia esim. kokeneille valmentaja Murtolahdelle ja joukkueenjohtaja Eerikäiselle, mutta ei herrojen välttämättä enää ihan noin isoja minuutteja pitäisi Kolmosessa kellottaa. Mikäli Forssaan ei jostain saada haalittua uusia vahvistuksia, niin kyllähän tässä enteet on sille, että kolmaskin kausi tulee menemään samoissa merkeissä; yksittäisiä voittoja sieltä täältä ja koko kausi putoamistaistossa.

Ilves-Kissat
Perustettu: 1932
Viime kauden sijoitus: 2/12 (18-1-3 104:22 55p)
Vastuuvalmentaja: Giorgi Ositashvili
Kotisivut: http://ilves-kissat.fi/

Jälleen lähellä, mutta silti niin kaukana. Nousu nimittäin, jonka vei HJS 57 pisteellä. Kissat oli eittämättä yksi viime kauden parhaita joukkueita myös pelillisesti ja etenkin syyskierros oli äärimmäisen vahva. Nousun hoitanut HJS jäi syyskierroskella keskinäisessä pelissä täysin Kissojen jalkoihin ja mikäli keväällä ei muutamia kompurointeja olisi tullut, niin sillä pelillä Kissat pelaisi ensi kaudella Kakkosta. Mutta se on jossittelua ja touhu raakaa, neljä pistemenetystä kauden aikana riitti ja pelit jatkuu Kolmosessa.
   Siellä pelit jatkuu uuden valmennuksen alla, kun pitkään joukkuetta valmentanut ja loistavaa työtä tehnyt Kari Sainio jää sivuun ja tilalle tuli entinen aktiivipelaaja, 34-vuotias Giorgi Ositashvili, joka hyppää käytännössä suoraan pelaajan roolista valmentajaksi. Lienee sanomattakin selvää, että vaikka Ositashivilillä on kursseja käytynä, niin aika näyttää miten homma todellisuudessa toimii. Rohkea valinta seuran uudelta nuorelta puheenjohtajalta, viime kauteen uransa lopettaneelta 26-vuotiaalta Tuomas Karjanlahdelta.
   Sosiaalisessa mediassa Kissat on aktivoitunut ja ottanut myös mm. Instagramin haltuun, jonne on tihkunut säännöllisesti pelaajasopimuksia. Toistaiseksi julkaistut nimet on olleet hyviä Kolmosen tason pelimiehiä ja kyllähän Kissoilla taitaa ihan selvä tavoite kauden päätteeksi olla sijalla yksi ja kärkipäähän myös itse Kissoja odotan. Se miten uusi päävalmentaja saa homman toimimaan ratkaisee sen millä sarjatasolla ensi kaudella joukkue pelaa, mistään muusta se ei jää kiinni.

JanPa
Perustettu: 1964
Viime kauden sijoitus: 9/12 (6-4-12 36:58 22p)
Vastuuvalmentaja: Jarkko Lehtonen
Kotisivut:

JanPan kausi oli vaikea, sillä ensimmäinen voitto tuli vasta kevätkierroksen päätösottelussa. Se avasi hieman pelillisiä ja henkisiä lukkoja ja syyskierros menikin sitten jo mallikkaamin, jonka myötä sarjapaikkakin säilyi ilman kabinettitouhuja. JanPan kaudesta jäi vähän sellainen välikauden maku suuhun. Pelaajarintamalla muutoksia oli tietenkin sen suhteen, että viime kaudella HJS pelasi samassa sarjassa ja kaudella 2018 nähtyä yhteistyötä pelaajien osalta ei tietenkään nähty, mutta noin muuten runko pysyi kasassa paperilla, mutta ei käytännössä, sillä kevätkierroksella heikkoon tulokselliseen tasoon vaikutti vahvasti myös iso määrä avainpelaajien loukkaantumisia. Syyskierroksella nähtiin jo sitä JanPaa mihin joukkue pystyy ja tulevan kauden osalta suunta riippuu pitkälti alkukaudesta. Mikäli syksyn vire jatkuu, on jopa ylempi keskikasti ihan realismia, mutta jos kausi lähtee samalla tapaa käyntiin, niin se voi hyvinkin olla toisinto kaudesta 2019.

Loiske
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 5/12 (9-4-9 47:55 31p)
Vastuuvalmentaja: Janne Malmi
Kotisivut: https://loiske.sporttisaitti.com/aikuiset/edustusjoukkue/

Loiskeen tuloksellinen käyrä osoitti ylöspäin ja joukkue olikin suvereenin kärkinelikon jälkeen paras. Yksi tekijä tähän oli maalintekijä Berat Grabovcin naaraaminen riveihin, sillä 9 otteluun tehdyt 14 maalia auttoivat Loisketta huomattavasti. Hyvä joukkue tarvii hyvän maalintekijän, joten kyllä viime kauden sijoitusta voi täysin ansaittuna pitääkin, sillä Loiske oli jälleen kerran kaikille vittumainen vastustaja, ainakin useimmiten. Edelleen joukkueelle tulee kunnon ohipelejä, jolloin tulee tukkapöllyä kunnolla, mutta vastapainoksi Loiske saattaa myös voittaa ihan kenet tahansa. Vastuuvalmentajana jatkaa Malmi ja mikäli pelaajisto pysyy samalla tasolla, niin sijoitus tulee olemaan turvallinen keskikasti. Se onko se ylempi vai alempi keskikasti riippuu pitkälti siitä jatkaako Grabovci joukkueessa, sillä miehen tulivoima on sen verran vahva, että niillä maaleilla on merkitystä sarjataulukkoon kauden päättyessä.

NoPS
Perustettu: 1968
Viime kauden sijoitus: 3/12 (16-0-6 84:37 48p)
Vastuuvalmentaja:
Kotisivut: https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/

NoPSin kausi oli.. noh, värikäs. Valmentaja Mikko Mäkelä tuli takaisin ja lähti syyskierroksella uudestaan. Siihen matkaan mahtui ihan hyviäkin pelejä, mutta siinä vaiheessa kun nousu karkasi käsistä, niin myös homma karkasi pitkälti käsistä. Etenkin pelit HJS:aa vastaan kertoo omaa kieltään siitä, että hermokontrollin kanssa NoPSilla on edelleen vähän ongelmia... laadukkaan jalkapallon pelaaminen on vaikeaa jos päänuppi ei pysy mukana. Taitotasosta touhu ei jää kiinni, sillä NoPSilla on vuodesta toiseen kova nippu Kolmosen tasolle, mutta henkinen puoli tuntuu pettävän jossain vaiheessa kautta joka vuosi.
   Facebookin puolella NoPS on julkaissut kolme jatkosopimusta (Lehti, Äijälä & Jokela) enkä usko, että NoPS ainakaan ihan liikaa pelaajamateriaalin toimesta heikentyy. Tulevan kauden osalta sen uskaltaa jo ennustaa, että NoPS tulee jälleen olemaan kärkipäässä, mutta kuinka korkealla, niin sitä ei vielä tässä vaiheessa osaa ennustaa.

Pato
Perustettu: 1902
Viime kauden sijoitus: 1/12 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Matti Hiukka
Kotisivut: https://www.pato.fi/

Perinteinen Pato palaa takaisin Kolmoseen, jossa joukkue nähtiin viimeksi vuonna 2013. Kauden päätteeksi Pato ilmoitti, että hakee paikkaa etelämmästä, mutta ainakaan Etelän Kolmosen alustavassa lohkojaossa ei Patoa missään kolmesta lohkosta ole, joten oletettavaa on, että pelit jatkuu tässä sarjassa. Pato voitti viime kaudella Nelosen häviten kaikkiaan neljä sarjapeliä kauden aikana ja näistä kolme tuli heti alkuun. Sen jälkeen peli loksahteli kohdilleen koko ajan paremmin ja lopulta Pato oli Nelosen tasolle vahva joukkue, jonka johtotähtenä hääri keskikentältä kärkeen siirretty Markus Siivonen, joka mätti peräti 28 maalia 19 ottelussa. Padolta löytyy muutamia hyviä pelimiehiä Kolmosen tasolle, mutta se nyt on selvää, että uusiakin kavereita tarvitaan, sillä viime kauden kokoonpanolla ei Kolmosessa kyllä enää välttämättä pärjää, vaikka valmennus joukkueella hyvällä tasolla onkin. Ennustuksien osalta sarjanousijalle on helppo perinteiseen tapaan todeta, että sarjapaikan säilyttäminen olisi onnistunut kausi.

PS-44
Perustettu: 1944
Viime kauden sijoitus: 4/12 (15-3-4 72:30 48p)
Vastuuvalmentaja
Kotisivut: https://www.ps-44.fi/

Valkeakoskella on nyt buumia jalkapallon saralla, kun Seppojen yhteistyöseura Haka nousi Veikkausliigaan. Kovin paljoahan Hakasta ei lopulta viime kaudella pelaajia Sepoissa edes käynyt, vaan aika pitkälti omilla menivät ja hyvin menivätkin. Pelillisesti Sepot pärjäsi muille kärkipään joukkueille, mutta ainakin ne pelit mitkä itse näki, niin kuntopohja lopulta ratkaisi ne ottelut, sillä Sepot ei muita kärkijengejä vastaan pysynyt koko ottelua mukana. Muita vastaan Sepoilla riitti jalka ja kun joukkueella on ilmiömäinen taito jäädyttää peli johtoasemassa, niin tuloskin oli sen mukaista. Kauden kaikki neljä tappiota top3 -joukkueita vastaan kertoo kaiken oleellisen. Seppojen kuvioista tulevaan en juurikaan tiedä, mutta tuskinpa siellä asiat ihan hirveästi muuttuu, päinvastoin todennäköisesti menevät jälleen pykälän eteenpäin niin kentällä kuin sen ulkopuolella, jonka myötä Sepot on jälleen rankattava sarjan kärkipäähän.

TamU
Perustettu: 1998
Viime kauden sijoitus: 12/12 (Kakkonen)
Vastuuvalmentaja: Jukka Listenmaa
Kotisivut: https://tampereunited.fi/

TamUn kaudesta Kakkosessa muodostui aikalailla täydellinen pannukakku ja 22:sta ottelusta pisteitä kertyi vain 11 (kolme voittoa, kaksi tasapeliä). Pitkään nousujohteista toimintaa pyörittänyt TamU otti nyt sen taka-askeleen joka yleensä jossain vaiheessa tulee, mutta en usko, että se tulee kentän tasolla liiaksi näkymään. TamUlla on uusi valmentaja, Jukka Listenmaa, jonka lisäksi viiden nuoren pelaajan optiot on käytetty ja uutena miehenä TamUssa nähdään Toni Tuuri, jolla on suht paljon kokemusta ylemmiltäkin sarjatasoilta. TamUlta löytyy aktiivista kannattajakuntaa tältäkin forumilta ja sitä myöden niillä on ihan oma topicikin, jota halukkaiden kannattaa seurailla.

TKT
Perustettu: 1920
Viime kauden sijoitus: 11/12 (4-3-15 30:78 15p)
Vastuuvalmentaja:
Kotisivut: https://www.tampereenkisatoverit.fi/lajit/jalkapallo/

Kaudella 2016 11/12, 2017 10/12, 2018 9/11 ja nyt 11/12.. Neljä kautta putkeen putoamisviivan alapuolella, mutta joka kerta TKT sieltä tuntuu kuivin jaloin lopulta selviytyvän. Sitkeä nippu, ei voi muuta sanoa, mutta rehellisyyden nimissä on todettava, että kyllähän TKT:n on pelastanut joka kausi se yksi vieläkin huonompi joukkue ja sitä myöden kabinetit. Kolmosesta tippuminen on ollut viime vuosina äärimmäisen vaikeaa, sillä vain viimeinen on matkannut varmuudella alaspäin ja TKT on tästä hyötynyt. Jos kokoonpanoon ei merkittäviä muutoksia ole tulossa, niin eipä tuleva kausi mitään uuttakaan tule tuomaan, vaan matka jatkuu viivan alla.

TP-T
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 6/12 (7-6-9 42:60 27p)
Vastuuvalmentaja: Harri Sola
Kotisivut: http://www.tampereenpelitoverit.net/

TP-T on takuuvarma keskikastin joukkue vuodesta toiseen, vaikka viime kaudella pelaajistossa jonkun verran muutoksia olikin. Tärkeät hyökkääjä Kulokorpi ja maalivahti Jurva kuitenkin jatkoi omalla tasollaan ja oli kenties ne tärkeimmät yksittäiset palaset tässä palapelissä. Järin isoja kertoimia ei varmaan sille saa, että TP-T:n sijoitus kaudella 2020 on sijat 5-7.

TPV/2
Perustettu: 1930
Viime kauden sijoitus: 8/12 (8-0-14 50:76 24p)
Vastuuvalmentaja:

Edustusjoukkue pelasi viime kaudella Ykköstä ja se kausi oli suhteellista turbulenssia, josta kakkosjoukkue osaltaan hyötyi. Edelleen tilanne on sama mitä viime vuosina, eli ne ottelut mitkä TPV/2 painaa puhtaasti ”omillaan” niin nenään tulee, mutta ne pelit missä on edustuksesta apuja, niin voi käydä mitä vaan. Ja edelleen edustuksesta roudataan näitä ”päävastustajia” vastaan enemmän apuja, joka on fiksua, koska sillä se sarjapaikka säilyy. Edustus tippui takaisin Kakkoseen, mutta kakkosjengiin se tuskin liikaa vaikuttaa. Nuoret saa jatkossakin kokemusta miesten peleistä ja edustuksen pelaajat käy pelaamassa sarjapaikan.

2020 Kolmonen
Koodia:
Alkusarja
1. Ilves-Kissat 11 9 2 0 47:8 +39 29p
2. NoPS        11 7 3 1 27:9 +18 24p
3. Tampere United 11 6 3 2 28:7 +21 21p
4. PS-44 11 6 3 2 24:16 +8 21p
5. Loiske 11 5 2 4 27:19 +8 17p
6. TPV/2 11 5 2 4 16:13 +3 17p
7. JanPa 11 5 0 6 23:23 0 15p
8. ACE 11 3 4 4 14:16 -2 13p
9. TP-T        11 3 0 8 12:27 -15 9p
10.TKT        11 2 2 7 11:27 -16 8p
11.Pato        11 2 1 8 10:54 -44 7p
12.FJK 11 1 2 8 10:30 -20 5p

Yläloppusarja
1. Ilves-Kissat 5 4 0 1 17:6 +11 41p
2. Tampere United 5 5 0 0 22:6 +16 36p
3. NoPS        5 2 0 3 10:10 0 30p
4. PS-44 5 2 1 2 12:10 +2 28p
5. Loiske 5 1 0 4 5:21 -16 20p
6. TPV/2 5 0 1 4 7:20 -13 18p
Alaloppusarja
7. JanPa 5 2 1 2 15:7 +8 22p
8. ACE 5 2 2 1 12:8 +4 21p
9. TKT 5 3 0 2 8:7 +1 17p
10.TP-T        5 2 0 3 8:15 -7 15p
11.Pato        5 2 1 2 8:12 -4 14p
12.FJK 5 2 0 3 9:11 -2 11p


MAALIPÖRSSIT
Koodia:
Alkusarja
  pelaaja joukkue maalit
1 Toijala Toni Ilves-Kissat 11
2 Ahonen Mika Ilves-Kissat 7
Kulokorpi Jan TP-T 7
4 Paukkeri Toni Ilves-Kissat 6
Rauhansalo Jere FJK 6
6 Mattila Jarno PS-44 5
Kostiainen Roope Tampere United 5
Hakari Matias NoPS 5
Viitaharju Ville Loiske 5
10 Lahtinen Tomi Loiske 4
Haapala Arttu Tampere United 4
Häkkinen Iikka NoPS 4
Tapanainen Eetu JanPa 4
Virtanen Eetu Ilves-Kissat 4
Virtanen Niko ACE 4
Lahdenpohja Janne Loiske 4
Osma Fation Loiske 4
Perkiö Topias TKT 4
Siivonen Markus Pato 4
Sintonen Kalle TKT 4
Stenroos Julius TPV/2 4
22 Intala Tero Loiske 3
Kunnas Justus PS-44 3
Smeets Tommi Ilves-Kissat 3
Väliaho Panu Tampere United 3
Matar Ali TPV/2 3
Turunen Ilkka JanPa 3
Jussila Mika PS-44 3
Bullock Eric Tampere United 3
Puustinen Ville Ilves-Kissat 3
Siren Aleksi Ilves-Kissat 3
Äijälä Pekka NoPS 3
Ala-Hakuni Tommi NoPS 3
34 Lamberg Eero JanPa 2
Kemppainen Juuso JanPa 2
Nieminen Joni PS-44 2
Järvelä Topias Tampere United 2
Lindholm Niklas TPV/2 2
Belbachir Hakim Tampere United 2
Jacobson Friday Pato 2
Knuuti Mika ACE 2
Mustalahti Nuutti TPV/2 2
Jokela Samu NoPS 2
Ollikainen Juuso PS-44 2
Peltoniemi Toivo JanPa 2
Raittinen Konsta Ilves-Kissat 2
Fatty Lamin TP-T 2
Hentilä Tuomo ACE 2
Kuusinen Ville NoPS 2
Lyytinen Pietu ACE 2
Rahikainen Henrik NoPS 2
Riponiemi Iiro Ilves-Kissat 2
Ruohomäki Jonas JanPa 2
Ek Eino-Veikko Tampere United 2
Ketola Santeri FJK 2
Laahanen Rasmus PS-44 2
Lehti Tuomas NoPS 2
Mbachu Emenike Uchenna Tampere United 2
Sola Kasper TP-T 2
Suhonen Harri JanPa 2
61 Nyman Daniel Pato 1
Huovila Arttu Tampere United 1
Jortikka Eero JanPa 1
Korpinen Oskari Tampere United 1
Tulehmo Janne Ilves-Kissat 1
Peltoniemi Tatu TPV/2 1
Shala Granit TPV/2 1
Grabovci Berat PS-44 1
Leinonen Lucas JanPa 1
Moussa Radwan Ilves-Kissat 1
Ahola Leevi JanPa 1
Koroma Mohamed NoPS 1
Lintula Iiro FJK 1
Chouaib Amin Ilves-Kissat 1
Jussila Matti PS-44 1
Sampila Niklas TPV/2 1
Hurme Miikka Pato 1
Jumisko Juho ACE 1
Kummola Tony Pato 1
Laurila Joni PS-44 1
Lintunen Santeri PS-44 1
Mattjus Joel Loiske 1
Mäkelä Joona TP-T 1
Nieminen Mikko ACE 1
Paajanen Mikael Ilves-Kissat 1
Öhman Niko TKT 1
Hämäläinen Rasmus ACE 1
Kajasmaa Petteri Loiske 1
Kanajev Sergo Pato 1
Peltola Pekka TKT 1
Aitbenzanzoun Ali Tampere United 1
Ekmark Sami NoPS 1
Hannula Teemu Loiske 1
Keskitalo Kaarle JanPa 1
Kuusela Elias Ilves-Kissat 1
Rahkola Eetu Tampere United 1
Seppä Markus Loiske 1
Davies Jack TKT 1
Eerikäinen Janne FJK 1
Ijäs Tommi JanPa 1
Latosaari Mikko-Petteri PS-44 1
Nieminen Veikka Loiske 1
Paavola Akseli TPV/2 1
Paloposki Markus JanPa 1
Remes Jere Ilves-Kissat 1
Suonpää Sampo Loiske 1
Collin Jesse PS-44 1

Yläloppusarja
pelaaja joukkue maalit
1 Toijala Toni Ilves-Kissat 6
Grabovci Berat PS-44 6
Kostiainen Roope Tampere United 6
4 Väliaho Panu Tampere United 5
5 Paukkeri Toni Ilves-Kissat 4
6 Lindholm Niklas TPV/2 3
Äijälä Pekka NoPS 3
8 Kuusinen Ville NoPS 2
Stenroos Julius TPV/2 2
Hannula Teemu Loiske 2
Remes Jere Ilves-Kissat 2
Chouaib Amin Ilves-Kissat 2
Järvelä Topias Tampere United 2
Mbachu Emenike Uchenna Tampere United 2
15 Hopia Lauri TPV/2 1
Ek Eino-Veikko Tampere United 1
Rahkola Eetu Tampere United 1
Siren Mauno Tampere United 1
Mustalahti Nuutti TPV/2 1
Nieminen Joni PS-44 1
Ollikainen Juuso PS-44 1
Riponiemi Iiro Ilves-Kissat 1
Strömsholm Nils Tampere United 1
Sulkko Aimo Loiske 1
Haapala Arttu Tampere United 1
Huvinen Onni PS-44 1
Lahdenpohja Janne Loiske 1
Rahikainen Henrik NoPS 1
Räisänen Eetu Tampere United 1
Ala-Hakuni Tommi NoPS 1
Bullock Eric Tampere United 1
Kausiala Rike NoPS 1
Kukkonen Oskari PS-44 1
Lehti Tuomas NoPS 1
Listo Topias PS-44 1
Siren Aleksi Ilves-Kissat 1
Valtonen Wiljam PS-44 1
Viitaharju Ville Loiske 1

Alaloppusarja
pelaaja joukkue maalit
1 Knuuti Mika ACE 5
Siivonen Markus Pato 5
3 Fatty Lamin TP-T 3
Hentilä Tuomo ACE 3
Kuisma Manu FJK 3
Virtanen Niko ACE 3
7 Ruohomäki Jonas JanPa 2
Iivonen Ilkka Pato 2
Ahola Leevi JanPa 2
Rauhansalo Jere FJK 2
Sainio Miika TP-T 2
Tapanainen Eetu JanPa 2
Leinonen Lucas JanPa 2
Lintula Iiro FJK 2
Mohammed Hariwan Salim TKT 2
Öhman Niko TKT 2
17 Jokinen Janek JanPa 1
Jokinen Paavo TKT 1
Jortikka Eero JanPa 1
Hakanen Lauri JanPa 1
Nshizirungu Innocent JanPa 1
Peltola Pekka TKT 1
Sainio Ilmari JanPa 1
Perkiö Topias TKT 1
Sintonen Kalle TKT 1
Turunen Ilkka JanPa 1
Aaltio Jussi TP-T 1
Eerikäinen Janne FJK 1
Hannelin Felix JanPa 1
Mero Matias FJK 1
Salmia Jasse Pato 1
Salminen Niklas TP-T 1
Tuovinen Miika ACE 1

« Viimeksi muokattu: 07.01.2021 klo 15:43:21 kirjoittanut Bamsenaattori »
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, West Ham United


Vastaus #1 : 21.12.2019 klo 11:17:47

Avaukselle ja Padolle Ylos vaikuttaa lutuuriselta.
kosminen nauraja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV


Vastaus #2 : 21.12.2019 klo 12:34:57

Ansiokas avausteksti, mielenkiintoinen jalkapallokausi tulossa.
Mobicool

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 21.12.2019 klo 15:33:25

Hyvää tekstiä ja seurantaan Ylos
ant

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #4 : 21.12.2019 klo 21:05:58

Vahva avaus jälleen. Läntisen alueen lähialue B on kaiketi se virallinen nimi tälle nyt. Sepä solahtaakin sukkelaan kieleltä.
Baggio_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Arsenal


Vastaus #5 : 21.12.2019 klo 23:52:18

Hyvää tekstiä ja seurantaan, Kissojen tai Nopsin vuosi tämä
Rolf Brunkeberg

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 22.12.2019 klo 19:08:27

Avaukselle Ylos.

Patoa seurataan tiiviisti etänä ja toivotaan, että vähintään sarjapaikka säilyisi. Pari kovaa muualle lähtenyttä omaa kasvattia voisi houkutella takaisin.

Mielenkiinnolla odotan, että jatkaako Niemen Sami (vuosimallia -69) vielä tolppien välissä, jonka kanssa tuli junnuna pelattua useampikin vuosi.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #7 : 23.12.2019 klo 14:44:14

Joitain lopettamisia Sepoilla tulee, suurimpana toki koskin suurimpiin futislegendoihin kuuluva Jape Mattila, joka laittaa nappiiset naulakkoon(vai alkaako valmistautumaan jo liigakauteen 2020 :D).

Hakan kanssa tuskin yhteistyö tulee jatkumaan, vaan Haka tehnee farmidiilin jonkun kakkosen porukan kanssa.

Noin muuten Seppojen hommat näyttää olevan hyvällä mallilla Ylos
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 30.12.2019 klo 18:36:49

Kiitos avauksesta, mahtavaa futiskesää odotellessa Ylos

https://www.youtube.com/channel/UCqI940gKxmQ9EOOo5mF7nuw - Loiske videojakelu

Totuttuun tapaan Loiskeen kotipeleistä ja mahdollisuuksien mukaan joistakin vieraspeleistä tulee kanavalle kooste. Ottakaa seurantaan Tuoppi
Midfeeder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, ACE


Vastaus #9 : 09.01.2020 klo 13:26:27

Uusi vuosikymmen ja uusia ACE:n kuulumisia:
ACE aloittaa valmistautumisen jalkapallokauteen

ACE:n sovitut harjoituspelit:
26.1. vs TKT
1.2. vs I-Kissat
15.3. vs TP-T
29.3. vs TamU

Artikkelissa myös maininta ACE:n pelaajaliikenteestä. Näistä seura ilmoittaa lähempänä ensimmäistä harjoitusottelua.
NoPS_tiedotus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nokian Palloseura, Huuhkajat, Helmarit


Vastaus #10 : 10.01.2020 klo 10:23:37

Hyvä avaus, lisättäköön avausviestiin että NoPS:n osalta valmennuksesta tulevalla kaudella vastaa parivaljakko Markus Halme ja Toni Rantala.

Pelaajasopimuksia on ehditty tekemään n. kymmenkunta ja uusia on toivottavasti pian luvassa lisää. Näistä tiedotamme pääasiallisesti facebookin puolella!
Midfeeder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, ACE


Vastaus #11 : 22.01.2020 klo 12:53:13

ACE potkaisi pre-seasonin käyntiin Nokialla
Midfeeder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, ACE


Vastaus #12 : 27.01.2020 klo 14:00:51

ACE sopimukseen viiden viime kauden runkopelaajan kanssa

Kauan odotettuja sopimusuutisia Hervannan Los Blancosin leiristä! Ohessa myös valmennuksen nopeat kommentit eilen pelatusta harjoitusottelusta ACE - TKT, jonka ACE vei nimiinsä 1-0 Tuomo Hentilän osumalla.
TP-T

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 29.01.2020 klo 14:43:13

Kiitos Bamse taas hienosta avauksesta ja terveisiä TP-T:n leiristä.

Ensi sunnuntaina pelataan  TPT:n kauden ensimmäinen harjoitusottelu ja vastustajaksi saapuu Nokian Palloseura. Ottelu pelataan Pirkkahallissa klo 18.15 alkaen. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa paikalle kannustamaan TPT voittoon!
#TPT #Kolmonen #Tampere
^^joku^^

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keltainen, eikä mikään v*tun Kups


Vastaus #14 : 01.02.2020 klo 12:25:41

Kissoilla aika ylikylä nippu kolmoseen. Selkeä ennakkosuosikki sarjaan.
Kallenpoika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV, AC Oulu, Hallescher FC ja Athletic Bilbao


Vastaus #15 : 07.02.2020 klo 20:46:05

Peukkuja tietystiTPV Kakkoselle.
TP-T

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 12.02.2020 klo 19:50:34

Sunnuntaina pelataan taas! Vastassa viime kaudella Kakkosesta pudonnut Tampere United, joten luvassa on hyvä tasonmittaus tulevan kauden peleihin. Ottelu alkaa klo 18:15 ja pelikenttänä toimii tietysti Pirkkahalli. Tervetuloa kannustamaan TP-T voittoon!
#TPT #Kolmonen #AmurinArsenaali
mdm

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #17 : 15.02.2020 klo 11:03:58

Sunnuntaina pelataan taas! Vastassa viime kaudella Kakkosesta pudonnut Tampere United, joten luvassa on hyvä tasonmittaus tulevan kauden peleihin. Ottelu alkaa klo 18:15 ja pelikenttänä toimii tietysti Pirkkahalli. Tervetuloa kannustamaan TP-T voittoon!
#TPT #Kolmonen #AmurinArsenaali

TamUn ennakko huomiseen otteluun: https://tampereunited.fi/peli-toverit-mittaa-sunnuntaina-tamun-talvikunnon/
Ilves-Kissat Mediatiimi

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 24.02.2020 klo 23:02:43Ilves-Kissojen kannatuskausarihaaste on käynnissä!

Kannatuskausikortilla saat aina maksuttoman sisäänpääsyn Kissojen kotipeleihin (Kolmonen ja Regions' cup), yhteistyökumppaneiden kausikorttiedut (https://www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut/) sekä sarjapeleissä ilmaisen makkaran tai kahvin ja alennukset kioskituotteista.

Kannatuskausarihaasteen tavoitteena on kerätä 150 varausta kausikorteille kampanja-aikana 24.2.-15.3.

Kampanjan toteutuessa kausikortin hinta on vain 25€ (ovh 45€) ja jäsenille 15€ (rajoitus 1kpl/jäsen). Ostaessasi kaksi kausikorttia, saat kolmannen 15€ hintaan.

Ilves-Kissojen kannatuskausikortit on nyt varattavissa osoitteesta www.ilves-kissat.fi/kausikortti.
Konnakakkonen

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 09.03.2020 klo 14:36:25

NoPS edustus voitti eilen Pirkkahallissa pelatussa harjoituspelissä Ilves kakkosen 3-2.

https://youtu.be/F406q7o0VAw?fbclid=IwAR2co4hAzQzcR487ZCbsiKOZivWhXBdBhxLe3ZtJcCotI10nhNbySnrJ688
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 09.03.2020 klo 18:33:43

Jotain huhuja kuulunut Koskin kujilla, että Seppojen haaviin tarttunut ainakin nettitiimiin porukkaa pitkän tauon jälkeen. Ja joukkueen tilanteesta tulossa lähiaikoina juttua.
Midfeeder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, ACE


Vastaus #21 : 11.03.2020 klo 01:31:18

ACE on viimeisten viikkojen aikana julkaissut tukun sopimusuutisia uusista pelaajista:

Aleksi Siro - Aleksi Siro vahvistamaan ACE:n puolustusta
Pietu Lyytinen - Nopeajalkainen Pietu Lyytinen on ACE:n uusi laituri
Kalle Syrjä - Kalle Syrjä tilkitsemään ACE:n alakertaa
Saku-Aleksi Peltonen - Monipuolinen Saku-Aleksi Peltonen ACE:n riveihin

Lisäksi nettisivuilla luettavissa uutisia viime kauden pelaajien jatkosopimuksista. Lisää tulee kauden alun lähestyessä.

Sunnuntaina pelattiin myös harjoitusottelu ACE - RiPS, jonka ACE vei nimiinsä lukemin 4-1.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 23.03.2020 klo 22:56:50

Sarjakauden alkamisesta nyt ei ole mitään tietoa, mutta jos nyt joskus palloa päästään potkimaan, vorssalaiset ja somerolaiset ovat solmineet farmisopimuksen: https://www.fjk.fi/uutiset/116537/forssan-jalkapalloklubin-seka-someron-voiman-edustusjoukkueet-farmisopimukseen

Samalla potkaistiin käyntiin myös kausikortti- ja tukipaitakampanja:
https://www.fjk.fi/uutiset/116655/kausikortti-ja-tukikampanja-kayntiin
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 13.04.2020 klo 21:52:45

Pelien jatkumisesta ei tietenkään ole kenelläkään tietoa, mutta laitetaan nyt tännekin paikallislehden uutinen kovan luokan paluumuuttajasta.

Vorssan Lehti: "Forssaan mutkien kautta palannut Jere Rauhansalo tuo tehoja FJK:n hyökkäykseen"
https://www.forssanlehti.fi/urheilu/forssaan-mutkien-kautta-palannut-jere-rauhansalo-tuo-tehoja-fjkn-hyokkaykseen-612295

Lainaus
Rauhansalo muistetaan Forssassa armottomana maalintekijänä, jonka nälkää ei edes hattutemppu aina tyydyttänyt. Hyökkääjä saattoi FJK:n aikoinaan neljä maalia tehtyään kiukutella itselleen punaisen kortin, kun epäonnistui mielestään hyvässä tekopaikassa tai koki tulleensa rapatuksi.

– Samanlainen olen vieläkin, ei sitä luonteelleen taida mitään voida. Minulle jäi Australian sarjaankin pelikielto päälle, Rauhansalo hymähtää.

Tehomies viimeisteli FJK:lle kesällä 2017 Nelosessa 31 maalia.
fergusonni

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 07.05.2020 klo 10:26:52

Mahtaaks kekään tietää, koska Kolmonen jatkuu ja millä ohjelmalla?

 
Sivuja: [1] 2 ... 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa