FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.09.2020 klo 15:39:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: HJS 2020  (Luettu 33037 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


: 21.12.2019 klo 06:39:44


HJS
Perustettu 1999 (edustus 2016)
Kotikenttä: Kauriala
Varakenttä: Pulleri tekonurmi (Meijerin kenttä)
Kaudet Kakkosessa: 1

Media
Kotisivut
Facebook
Twitter
Instagram

Organisaatio
Puheenjohtaja Arto Viljanen
Varapuheenjohtaja Juho Juusela
Hallituksen muut jäsenet Heikki Hartikka, Jussi Lempinen & Marko Paasu
Toiminnanjohtaja Ville Dahlman
Vastuuvalmentaja Lauri Hakanen
Valmentaja Teuvo Palkki
Joukkueenjohtaja Perttu Urponen

Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkoi viime kauden päätteeksi lyhyitä perinteitään sen suhteen, että ei pelaa toista kautta putkeen samalla sarjatasolla. Seura itsessään on perustettu vuonna 1999, mutta edustusjoukkue polkaistiin käyntiin kaudeksi 2016, jonka jälkeen tuloksellinen saldo on ollut tämä

Koodia:
Kausi Sarjataso O V T H TM PM P Sij.
2016 Nelonen        22 22 0 0 138 6 66p 1/12
2017 Kolmonen 22 17 2 3 58 14 53p 1/12
2018 Kakkonen 22 7 1 14 31 39 22p 10/12
2019 Kolmonen 22 18 3 1 96 8 57p 1/12
88 64 6 18 323 67 198p

Alusta asti joukkuetta on valmentanut Lauri Hakanen, jonka apuna on vuodesta 2018 lähtien toiminut Teuvo Palkki. Kaksikko on pitänyt huolen, että alemmat sarjat on olleet vääriä sarjatasoja, jonka myötä edessä on toinen yrittämä Kakkosessa. Tällä kertaa ero vuoteen 2018 on siinä, että joukkue taitaa olla vieläkin nuorempi, mutta samalla myös valmiimpi. Ensimmäistä Kakkosen kautta vaikeutti kauteen valmistautuminen, sillä Hämeenlinnan ”lämmitettävä” ulkotekonurmi aiheutti päänvaivaa, jonka myötä valmennus ei saanut talvesta sitä irti mitä olisi halunnut. Sen jälkeen HJS:n luotto siihen kenttään on mennyt jäihin ja tänäkin talvena edustus on treenannut pääsääntöisesti Pullerin sisähallissa, jossa myös jatkaa treenaamista ja pelaamista läpi talven. Tuon ulkotekonurmen tilanne on kyllä ollut surkuhupaisa jo vuosia, joka osaltaan kuvastaa hyvin Hämeenlinnan kaupungin arvostusta jalkapalloa kohtaan lajina, mutta se on oma tarinansa se.

HJS:n edustushan on eriytetty junnuorganisaatiosta ja toimii virallisesti nimellä HJS Akatemia Ry. Marraskuun alussa uutisoitiin edustuksen osalta uusien taustatoimijoiden nimityksiä, kun HJS Akatemia Ry:n puheenjohtajaksi valittiin Arto ”Jasu” Viljanen, joka on paikalliselle jalkapalloväelle tuttu mies jo mm. FC Hämeenlinnan ajoilta. Lisäksi hallitukseen valittiin varapuheenjohtaja Juho Juusela, Heikki Hartikka, Jussi Lempinen ja Marko Paasu.
   Työnjako on suunniteltu niin, että Juuselan rooli tulee olemaan junioripuolen sillanrakentamisessa, Paasu kehittää markkinointipuolta, Hartikka parantaa viestintää, olosuhteita ja yhteiskuntasuhteita ja Lempinen sparraa kilpailullista puolta. (Lähde Hämeen Sanomat )

Kauteen HJS tulee lähtemään hyvin nuorella ja omavaraisella joukkueella. Viime kaudella Kolmosessa iso määrä seuran omia junioreita marssi esiin Kolmosen tasolla ja nyt sama pitäisi tehdä Kakkosessa. HJS:n P20 pelaa talvella SM-karsintoja, joissa uskon joukkueen menestyvän.

Pelaajasopimukset 2020 (tilanne 3.2.2020)

Maalivahdit
Lähde Valtteri         s.2002
Lähde on ollut edustuksen mukana treenailemassa ja penkillä istumassa jo vuodesta 2016 asti. Ensimmäiset pelit pelasi viime kaudella, Regions Cupissa pari matsia ja sarjassa kauden viimeinen peli, joten ensimmäiset minuutit miesten peleissä on nyt otettu. Tuskin on minuutteja vieläkään ihan liikaa edustuksessa tulossa.

Viljanen Eero         s. 1996 Linkki sopimusuutiseen
Seuran oma kasvatti jatkaa torjuntatöitä ainakin seuraavat kaksi kautta HJS:n paidassa. Ensimmäiset minuuttinsa aikuisten tasolla pelasi Härmässä, josta siirtyi takaisin HJS:ään kaudeksi 2018. Ensimmäisellä HJS-kaudella Kakkosessa vastuuta tuli kolmessa ottelussa, joista kaikista tuli tappio ja päästettyjä maaleja kertyi 13. Viime kaudella Viljanen otti kuitenkin ykköstorjujan paikan, kun Kalervon Ville ripusteli nappikset naulaan ja Eero vastasi vastuuseen torjumalla 17 nollapeliä 21:ssä ottelussa. Toki on todettava, että HJS oli sen verran ylivoimainen viime kaudella, että maalivahtejakaan ei oikeasti edes kunnolla testattu, mutta tilastot on kovat ja kyllähän Viljanen ne harvat ottelut joissa vastustaja sai pidettyä HJS:ää ahtaalla, hoiti hienosti.

Puolustus

Ahola Paavo         s. 1998    Linkki sopimusuutiseen   
Riihimäeltä lähtöisin oleva Ahola oli viime kaudella Tampereen Kolmosen paras toppari, joka pelasi 21 ottelua alusta loppuun tehden niissä kaksi maalia. Siirtyi HJS:ään kaudeksi 2018, mutta ensimmäinen Kakkosen kausi jäi torsoksi loukkaantumisen takia, jonka takia Ahola oli sivussa pelikentiltä kolme kuukautta. Joukkueen kapteenilta löytyy kokemusta FC Lahdesta parin ottelun verran liigakokemusta, FC Hakan riveistä kuuden ottelun Ykkösestä ja Kakkosen kokemusta HJS:stä ja FC Kuusysistä. Tulee olemaan elintärkeä palanen HJS:n puolustusta ja toivottavasti välttyy tällä kaudella loukkaantumisista. Sopimus kattaa tulevan kauden.

Gaaid Abdi         s. 2002
Ollut viime vuosina vakiokasvo ikäluokkansa maajoukkueleireillä, mutta minuutit miesten tasolla on vielä vähissä. Debytoi viime kaudella ja pelasi kaikkiaan yhdeksässä Kolmosen ottelussa 270 minuuttia. Viihtyy laidalla ja sopimus on vuoteen 2021 asti.

Kallio Eppu         s. 1995 Linkki sopimusuutiseen
Laitapuolustaja Kallio on kuulunut HJS:n avainpelaajiin jo sen perustamisesta lähtien ja kaikkiaan sarja- ja cup-otteluita on kertynyt HJS:n paidassa jo 84, joista 70 avauskokoonpanossa. Viidennen kautensa HJS:ssä aloittava Kallio on tuolla lukemalla eniten otteluita HJS:n edustusjoukkueen historiassa pelannut pelaaja ja takuuvarma suorittaja tulee saamaan varmasti vastuuta myös tälläkin kaudella. Sopimus sorvattiin yhdeksi kaudeksi.

Kivinen Lasse      s. 2001
Ollut edustuksen treeniringissä mukana jo pidempään, mutta vastuuta alkoi irrota viime kaudella, jolloin pelasi kaikki Kolmosen 22 ottelua alusta loppuun. Debyytti edustuksessa nähtiin kaudella 2017 syyskierroksella PJK:ta vastaan, kun kutsu kävi kentälle viisi minuuttia ennen loppua ja edellisellä Kakkosen visiitillä kävi yhdessä ottelussa kentällä pelaamassa 57 minuuttia. Viime kaudella pelasi vasenta topparia ja täytti paikkansa mallikkaasti, vaikkakin suurimmassa osassa peleistä koko puolustuslinja pääsi aika helpolla. Kakkonen hyvä haaste Kiviselle.

Mosamete Giscard      s. 1996   Linkki sopimusuutiseen
HJS:n oma kasvatti on hakenut paikkaansa miesten tasolla pitkään. ”Sisu” siirtyi A-ikäisenä Härmän organisaatioon, jossa kausien 2014/2015 aikana vastuuta edustusjoukkueessa tuli kaikkiaan vain kolmessa ottelussa. Minuutit oli tiukassa myös kausien 2016/2017 aikana, jolloin Kolmosessa tuli kahden kauden aikana vastuuta kaikkiaan vähän yli tuhat minuuttia. Siirtyi HJS:ään kaudeksi 2018, mutta ei juurikaan saanut peliaikaa Kakkosessa, mutta esiintyi vahvasti Kolmosessa silloisen yhteistyöseura JanPan riveissä. Aiemmat kaudet pelipaikkana toimi laita joko keskikentän tai puolustuksen osalta, mutta viime kaudeksi siirtyi toppariksi kolmen topparin linjaan ja sitä myöden liki tuplasi minuuttinsa miesten peleissä pelaten kaikki 22 Kolmosen ottelua. Näissä syntyi kolme maalia. Pelaajana Mosamete on kovakuntoinen, juoksuvoimainen ja fysiikka on kunnossa. Sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Paananen Valtteri      s. 2000 Linkki sopimusuutiseen
Riihimäen Palloseurasta siirtyvä topparismies vakuutti HJS:n valmennuksen niin, että Paanasen nimi löytyi lopulta kahden vuoden sopimuspaperista. Nuoresta iästä huolimatta on jo aika kokenut kaveri miesten tasolla, sillä on pelannut RiPSissä Kolmosta isoilla minuuteilla kaudesta 2016 eteenpäin. Suorittaa nyt varusmiespalvelusta Parolassa. Näin miehen Hakaa vastaan harkkamatsissa ja voin allekirjoittaa valmentaja Hakasen uutisessa mainitsemat sanat ”fyysinen ja urheilullinen”. HJS:n toppariosio oli viime kaudella aika kapea, joten Paananen tuo tärkeän vaihtoehdon toppariosastolle.

Viljanen Timo      s.1997 Linkki sopimusuutiseen
Nuorempi Viljanen vakiinnutti viime kaudella paikkansa vasempana wing-backina. Seuran oma kasvatti debytoi HJS:ssä jo kaudella 2016 pelaten yhdessä Suomen Cupin ja yhdessä Nelosen ottelussa, mutta sitten riesaksi tuli ainakin yksi vakavampi jalkavamma ja viime kausi oli ensimmäinen ehjä ja kokonainen kausi aikuisten tasolla. Kaudella 2018 Kakkosen pelejä Viljaselle ehti kertyä neljä, joten kokemusta tältä sarjatasolta ei vielä liiaksi ole, mutta valmiudet pärjätä Kakkosessa on olemassa. Sopimus kattaa kauden 2020.

Keskikenttä
Arminen Kasimir      s. 1997 Linkki sopimusuutiseen
Debytoi RiPSissä miesten tasolla jo B-ikäisenä vuonna 2014 pelaten heti täydet minuutit keskikentän ytimessä, joka miehen ominaisin paikka myös on. Pelannut siitä asti RiPSin edustuksessa paljon Kolmosessa, mutta Kakkonen on miehelle uusi sarjataso. HJS:n keskikentän keskusta oli viime kaudella kapea ja jos toinen kaksikosta Mokuma&Kaarna ei ollut käytettävissä, niin se näkyi heti ja Armisesta on iso apu tähän ongelmaan. Sopimus kattaa kaksi kautta.

Kaarna Valtteri      s. 1997   Linkki sopimusuutiseen
Seuran oma kasvatti otti ensiaskeleet miesten tasolla Härmässä, jossa debytoi 17-vuotiaana Kolmosessa kaudella 2014. Härmässä vierähti neljä kautta, jonka jälkeen matka vei HJS:ään Kakkoseen ja siellä pelejä kertyi 21 kappaletta ja maaleja yksi. Viime kaudella Vade nakutti Kolmosessa 9 maalia 18 otteluun. Kaarnan pelipaikkana on keskikentän keskusta ja suhteellisen nuoresta iästä huolimatta Kaarna lukeutuu joukkueen kokeneempiin pelaajiin, sillä on ehtinyt pelata urallaan miesten pelejä kaikkiaan sata matsia (Kolmosessa 63, Kakkosessa 21 ja Cupeja 16). Muodosti viime kaudella yhdessä Prince Mokuman kanssa HJS:n keskikentän ytimen ja oli tärkeä osa onnistunutta kautta. Sopimus kattaa yhden kauden.

Kalervo Mikko      s. 1985
Edustaa joukkueessa sitä kokeneempaa osastoa. Takana yli sata ottelua Ykköstä. Hienoa, että Miklukin vielä jaksaa, vaikkakin vastuu kentällä varmasti tulee olemaan aika pientä. Ollut HJS:n mukana alusta asti, vaikka kausi 2018 menikin vammojen myötä kokonaan sivu suun. Viime kaudella palasi pelikentille ja pelasi seitsemässä Kolmosen ottelussa 211 minuuttia. Pelipaikkana toimii keskikentän keskusta.

Korpela Santeri      s. 2000 Linkki sopimusuutiseen
Seuran oma kasvatti ei vielä liiaksi miesten pelejä ole ehtinyt pelailla, sillä viimeiset pari vuotta on mennyt vielä juniorisarjoissa. Ikä riittää vieläkin P20-sarjaan, jossa uskon tulevan enemmän vastuuta mitä edustuksessa. ”Korpun” taidot tulee parhaiten esiin keskikentän keskustassa. Miesten tasolla pelejä on kuusi kappaletta Kolmosesta Härmän paidassa kaudelta 2017 ja muutamia esiintymisiä Cup-kilpailuissa Härmän ja HJS:n paidoissa. Sopimus kattaa seuraavat pari vuotta.

Lehtonen Ossi      s. 2001
HJS:n lahjakasta 01-syntyneiden ikäluokkaa, joka pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa miesten tasolla. Toki kävi haistelemassa Kakkosen tunnelmaa jo kaudella 2018 vajaan 30 minuutin verran, mutta viime kaudella vastuu oli suurta ja pelejä kertyi kaikkinensa 24, joista 20 Kolmosessa. Maaleja kaikkiaan kuusi, joista neljä sarjassa. Viihtyy laidalla ja on aika vikkelä kaveri, joka pitää vauhdilla vastustajan varpaillaan, mutta on vastapainoksi vielä fyysisesti aika heiveröinen.

Mokuma Prince      s. 1999 Linkki sopimusuutiseen
Debytoi miesten tasolla jo kaudella 2016 Härmässä (Kolmosessa 7 peliä, tehot 1+1). Pelipaikkana toimi silloin keskikentän keskustan lisäksi myös laitapuolustaja, mutta on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa pelin ytimessä ja on kehittynyt sen pelipaikan hyväksi osaajaksi. Ominaisuuksiltaan samantyyppinen pelaaja kuin Glen Kamara, loputon kunto ja liike, riistää hyvin, kroppa pysyy mukana ja myös pallollisesti kehittynyt entisestään viime vuosien aikana. Siirtyi HJS:ään kaudeksi 2018 ja pelasi Kakkosessa 19 peliä ja viime kaudella pelejä Kolmosessa kertyi 17. Viime kausi jäi osaltaan rikkonaiseksi armeijan takia, mutta kaikkiaan kehitys Hakasen alaisuudessa on ollut komeaa ja eikä liene liioiteltua sanoa, että Mokuma on Aholan ohella se toinen korvaamaton yksittäinen pelaaja. Sopimus kattaa kauteen 2021 asti.

Paussu Miika         s. 2001
Debytoi miesten tasolla viime kaudella ja pelasi lopulta kaikkiaan 21 Kolmosen matsia ja teki näissä 12 maalia. Oli Kolmosen tasolle todella hyvä laitapelaaja, joka piti paikoin vastustajia ihan pilkkanaan. Loppukaudesta pelasi jonkun verran myös keskikentän keskellä, mutta se on Paussulle väärä pelipaikka. Nopea, tekninen, juonikas kaveri, jonka uskon pärjäävän Kakkosessa laidalla.

Supperi Elmeri      s. 2003
Nuori kaveri, joka on pelannut edustuksessa kaikkiaan kahdeksan minuuttia, jotka kellotti viime kaudella Regions Cupissa PoPaa vastaan, muuten viime kausi meni P17 -joukkueessa.

Hyökkäys
Dyster Joona         s. 1995 Linkki sopimusuutiseen
Viimeiset kolme kautta RiPSissä pelannut hyökkääjä teki kahden vuoden sopimuksen HJS:n kanssa. Dyster iski viime kaudella RiPSille 17 maalia ja sillä määrällä irtosi joukkueen maalikuninkuus, eli taitoa maalintekoon mieheltä löytyy.

Lamberg Eero      s. 2004   Linkki sopimusuutiseen
Parolan Visa kasvatti, josta siirtyi HJS:ään noin kymmenvuotiaana, on viime vuodet pelannut HJK:n junioriorganisaatiossa, jossa voitti tänä vuonna U15-ikäluokan Suomen mestaruuden. Klubiin matka vei vuonna 2016 HJS:n ja HJK:n yhteistyökuvion myötä ja nyt edessä on paluu takaisin kotikonnuille. Ikäluokkansa maajoukkueessa esiintyvä nuori hyökkääjä pelaa ensimmäisen kautensa miesten tasolla. Sopimus 2+1 vuotinen.

Raittinen Arttu      s. 2000 Linkki sopimusuutiseen
Tampereelta Ilveksestä siirtyvä Raittinen suorittaa Parolannumella varusmiespalvelusta ja siirtyi siinä ohella pelaamaan HJS:ään Kakkosta. Ilveksen organisaatiossa Raittinen on viime vuosina pelannut niin Ilves/2:ssa kuin ikäluokkansa SM-sarjaa. Debyytti miesten tasolla tapahtui jo 16-vuotiaana Ilves/3:n riveissä Vitosessa. Intti voi vähän sotkea harrastamista jalkapallon osalta, mutta toivotaan että siitä ei liiaksi haittaa ole, sillä Raittinen on hyvä lisä nopeilla jaloillaan HJS:n nopeaan hyökkäyspelaamiseen. Sopimus kattaa tämän kauden.

Stenius Santeri      s. 1999   Linkki sopimusuutiseen
Väkivahva hyökkääjä aloitti lajin HJS:ssä, josta siirtyi 13-vuotiaana Ilveksen junioriorganisaatioon ja teki sieltä paluun Hämeenlinnaan kaudeksi 2017, jolloin pelasi Härmässä Kolmosta. Debyyttikaudella miesten tasolla teki kolme maalia, jotka kaikki samassa pelissä ja samana päivänä kun täytti 18 vuotta. Härmästä tie vei HJS:ään Kakkosen rinkiin, joskin alkukausi 2018 meni vielä silloisen yhteistyöseura JanPan riveissä tehoja mättäessä Kolmosessa, jonka jälkeen aukesi tilaisuus Kakkosessa ja siitä saumasta Stenius ei enää luopunut, vaan mätti Kakkosessa kuusi maalia. Viime kaudella Stenius suoritti samaan aikaan varusmiespalvelusta, mutta ehti käydä 19:ssä Kolmosen pelissä mättämässä 18 maalia. "Sandessa" on potentiaalia olla myös tulevan kauden osalta joukkueen paras maalintekijä ja uskon, että Steniuksella on tulevaisuudessa potentiaalia mättää maaleja myös Kakkosta korkeammalla. Sopimus on yhden kauden kattava.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2020 klo 13:51:47 kirjoittanut Bamsenaattori »
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 21.12.2019 klo 06:41:23

Kakkosen ottelut 2020Talven aikana HJS pääsee hiomaan peliään arvostetussa Suomen Cupissa, tai no sen esikilpailussa, jossa samassa Kakkosen lohkossa pelaa tamperelaiset Tampere United, Ilves/2 ja TPV.

Suomen Cup 2020
Koodia:
La 25.01. Ilves/2 – HJS klo 14:30 Tampere          1-2 (1-0)    Lehtonen & Raittinen
Su 02.02. HJS – TPV klo 20:15 Hämeenlinna      4-2 (3-0)    Stenius(2), Lehtonen & Mokuma
Su 09.02. TamU – HJS klo 18:15 Tampere

Harjoitusottelut 2019/2020
Koodia:
Pe 20.12. HJS – Haka klo 20:15 Pullerihalli   2-2 (0-0)   Jan-Erik Isosomppi & Simo Paakkanen
« Viimeksi muokattu: 03.02.2020 klo 12:43:19 kirjoittanut Bamsenaattori »
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #2 : 21.12.2019 klo 12:22:13

Kiitos Bamselle avauksesta!

Eilen aloitettiin harjoitusottelut 2-2 (0-0) tasapelillä FC Hakan kanssa. Raportti ja julkaistut sopimukset & edelliskaudesta jatkuneet sopparit luettavissa:

https://hjs.fi/hjs-tasapeliin-fc-hakan-kanssa/

Olemme uudistamassa edustusjoukkueen osalta nettisivuja, tavoitteena julkaista uudet sivut helmikuussa.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #3 : 22.12.2019 klo 16:42:26

Prince Mokuma jatkaa HJS:n riveissä seuraavat kaksi kautta!

https://hjs.fi/prince_22_12_19/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #4 : 28.12.2019 klo 17:45:37

Maalivahti Eero Viljanen jatkaa HJS:n riveissä seuraavat kaksi kautta.

https://hjs.fi/eero-viljanen-jatkaa-hjsn-maalilla/
Jarmonpoika

Paikalla Paikalla


Vastaus #5 : 28.12.2019 klo 19:33:24

Samuli Kaasalainen ilmeisesti palailemassa kotikonnuilleen ja jonkin sortin neuvotteluja käyty HJSn kanssa. Olisi oiva lisä ryhmään.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #6 : 30.12.2019 klo 16:30:57

Timo Viljanen jatkaa HJS:n riveissä kaudella 2020

https://hjs.fi/viljanen_30_12_19/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #7 : 06.01.2020 klo 12:05:55

HJS kasvatti Santeri Korpela on solminut kaudet 2020 & 21 kattavan pelaajasopimuksen

https://hjs.fi/edustus_6_1_20/
Keskikentän väkkärä

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 07.01.2020 klo 12:54:09

Bamselta jälleen laadukas avaus, joten laitetaan ketju seurantaan ja hienoa nähä hämeenlinnalaisjoukkue taas myös pk-seudulla. Toivotaan, että jalat pysyvät maassa siinäkin vaiheessa, jos menestys ylittää kaikki odotukset. Hämeenlinnalaisella futiksella ei ole varaa enää koskaan vajota tasolle, jolla käytiin FC Hämeenlinnan lopullisen romahtamisen jälkeen.

Laren nimi kannattaa laittaa muuallakin mieleen, tulee olemaan kymmenen vuoden sisään maan kärkipään valmentajia.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #9 : 07.01.2020 klo 16:53:01

Nuori hyökkääjä Arttu Raittinen (s.2000) Ilveksen organisaatiosta HJS:ään

https://hjs.fi/edustus_7_1_20/
Hot Chocolate

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 08.01.2020 klo 18:55:31

Hämeen sanomien mukaan viime kaudella VPS:ssä pelannut Eero-Matti Auvinen treenailee joukkueen mukana. Ilman sopimusta tällä hetkellä oleva 23-vuotias puolustaja hakee sopimusta vähintään liigatason joukkueesta.
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 09.01.2020 klo 08:45:53

Hämeen sanomien mukaan viime kaudella VPS:ssä pelannut Eero-Matti Auvinen treenailee joukkueen mukana. Ilman sopimusta tällä hetkellä oleva 23-vuotias puolustaja hakee sopimusta vähintään liigatason joukkueesta.
Miksi sitten harjoittelee HJS:n kanssa?
Hasselhoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS, Suomen maajoukkue


Vastaus #12 : 09.01.2020 klo 08:52:13

Miksi sitten harjoittelee HJS:n kanssa?

HJS hänen kasvattajaseura, ehkäpä siksi.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #13 : 09.01.2020 klo 10:00:19

Hämeen sanomien mukaan viime kaudella VPS:ssä pelannut Eero-Matti Auvinen treenailee joukkueen mukana. Ilman sopimusta tällä hetkellä oleva 23-vuotias puolustaja hakee sopimusta vähintään liigatason joukkueesta.

Auvinen harjoittelee toistaiseksi HJS:n kanssa ja tavoitteena on luonnollisesti ammattilaissopimuksen saaminen joko Suomesta tai ulkomailta.

HJS hänen kasvattajaseura, ehkäpä siksi.

Alunperin toki Janakkalan Pallon riveissä aloittanut, mutta esiintyi juniorina myös HJS:n riveissä.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #14 : 11.01.2020 klo 18:34:15

Valtteri Paananen siirtyy Riihimäeltä HJS:n riveihin

https://hjs.fi/edustus_11_1_20/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #15 : 19.01.2020 klo 15:01:52

Lisätään muutama uusi sopimusten uutisointi:

Kasimir Arminen (s.1997) Riihimäen Palloseurasta
https://hjs.fi/edustus_19_1_20/

Joona Dyster (s.1995) Riihimäen Palloseurasta
https://hjs.fi/edustus_14_1_20/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #16 : 23.01.2020 klo 16:57:39

Eppu Kallio (s.1995) jatkaa HJS:n riveissä

https://hjs.fi/edustus_23_1_20/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #17 : 24.01.2020 klo 23:31:42

HJS avaa Kakkosen cupin huomenna:

https://hjs.fi/hjs-matkustaa-ilves-2n-vieraaksi-kakkosen-cupin-avausotteluun/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #18 : 26.01.2020 klo 10:21:19

Ilves/2 - HJS 1-2 (1-0)
1-0 Rasmus Lehtonen
1-1 Ossi Lehtonen
1-2 Arttu Raittinen

Päävalmentaja Lauri Hakasen näkemys eilisestä vierasvoitosta Tampereelta luettavissa hjs.fi - sivuilla:
https://hjs.fi/cup-kayntiin-vierasvoitolla_20/

Seuraava ottelu: HJS - TPV sunnuntaina 2.2. kello 20.15 Säästöpankki Areenalla
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #19 : 29.01.2020 klo 22:14:53

Ensimmäisen virallisen pelinsä miesten tasolla lauantaina Kakkosen Cupissa pelannut Eero Lamberg 2004-syntyneiden maajoukkueleiritykseen helmikuussa.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-poikien-maajoukkue-leirille-eerikkilaan
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #20 : 01.02.2020 klo 12:07:57

Mielenkiintoinen peli edessä huomenna TPV:tä vastaan. Ennakko luettavissa kotisivuilla.

https://hjs.fi/hjs-ja-tpv-mittaavat-paremmuuttaan-sunnuntaina/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #21 : 03.02.2020 klo 00:33:54

HJS - TPV 4-2 (3-0)

Kotijoukkueen maalit:
1-0 Santeri Stenius
2-0 Santeri Stenius, RP
3-0 Ossi Lehtonen
4-0 Prince Mokuma

Raporttia tulossa ottelusta myöhemmin.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 03.02.2020 klo 14:03:41

Päivittelin avauksen sopimustilanteen.

Eilen pääsin katsastamaan ensimmäistä kertaa tällä vuosikymmenellä HJS:n pelikunnon ja se kunto oli kyllä kova. Viime kaudella Ykkösessä pelannut TPV jäi Pullerihallissa täysin HJS:n jalkoihin ja loppulukemat kirjattiin ylläpostatun mukaisesti 4-2 (3-0). Etenkin ensimmäinen jakso oli hyytävää kyytiä vieraille, jotka ei päässyt kontrolloidusti edes puolikentän yli. HJS:n prässipelaaminen oli todella kaunista ja toimivaa, joka tuotti enemmän kuin suuria vaikeuksia TPV:lle.

Avausmaalin laukoi Santeri Stenius, joka sai pystypallon toppari Paavo Aholalta. Laukaus pienestä kulmasta meni helpohkosti etukulmasta sisään, mutta se ei Steniuksen laukauksen laadusta mitään ota pois, kova ja tarkka laukaus. Ahola jakeli avauspuolikkaalla 3-4 todella kaunista palloa, joista jokaisesta aukesi potentiaalinen maalipaikka. Toisenkin maalin laukoi Stenius, tällä kertaa rankkarista, kun ahnaasti boksiin noussutta wingback Timo Viljasta rikottiin riittävästi. Tuomari klaarasi tämän tuomion todella upeasti ja malttoi katsoa hyödyn loppuun asti, jonka jälkeen tuli oikeudenmukainen pilkkuvihellys. Kiva, että kerrankin pallo vietiin pilkulle ilman että pelaajan tarvi selvän rikkeen jäljiltä kaatua. Avausjakson lopulla pirteästi pelannut Ossi Lehtonen painoi pallon hienosti tolpan juureen ja vei HJS:n jo kolmen maalin johtoon. Tähän maaliin syötön merkautti kaksi ensimmäistä maalia tehnyt Stenius.

Toinen jakso alkoi samalla tapaa, eli TPV yritti mitä pystyi ja HJS ei päästänyt vastustajaa omalta alueelta pois. Yhden loistavan prässin seurauksena Mokuma pääsi katkomaan helposti TPV:n syötön ja tälläsi sen jälkeen pallon maaliin, peli jo 4-0. Tämän jälkeen viideskin maali oli suht lähellä, mutta muistaakseni Viljasen laukaus meni jo tolpan ohi, mutta kolahti sen vieressä olevaan renkaaseen ja kimposi siitä takaisin peliin. Tunnin kohdilla HJS:ltä alkoi vähän bensa loppumaan, mikä on ymmärrettävää, sillä pelitapa on kyllä äärimmäisen fyysinen ja kuluttava. Vaihdot tuntui palvelevan hieman paremmin TPV:tä, joka lopulta pääsi kaunistelemaan muutamalla maalilla lukemin.

Voiton myötä HJS jatkaa Suomen Cupissa ja viimeinen peli TamUa vastaan on tuloksen puolesta merkityksetön. Ottaen huomioon, että nyt mennään oikeasti vasta helmikuun alkua, niin HJS:n peli näytti siihen nähden jo todella hyvältä. Totta kai vielä on tekemistä, kuten aina, mutta sitä ei ainakaan tarvitse miettiä onko HJS oikealla tiellä vai ei.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #23 : 03.02.2020 klo 18:03:28

Otteluraportti eilisestä TPV-voitosta:

https://hjs.fi/hjs-prassasi-tpvn-tainnoksiin/
ant

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #24 : 04.02.2020 klo 01:16:09

Ei mitään pois HJS:ltä, koska on ollut selvästi paras nyt näistä neljästä tämän lohkon joukkueista., mutta TPV:tä mittarina arvioidessa kannttaa katsoa, mitä joukkueessa on viime kauden jälkeen tapahtunut, ja keitä nykyisestäkin miehistöstä oli HJS:ää vastaan poissa. Ilveskän ei Suomen Cupissa tullut vastaan sillä joukkueella, joka kesällä nähdään.

Siitä huolimatta hieno kyllä nähdä, että HJS:ssä on tekeminen hyvällä mallilla. Toivottavasti tällä kertaa varmistatte Kakkosessa säilymisen jo hyvissä ajoin.
« Viimeksi muokattu: 05.02.2020 klo 08:32:58 kirjoittanut ant »

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines