FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.01.2020 klo 11:32:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: HJS 2020  (Luettu 4860 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Paikalla Paikalla


: 21.12.2019 klo 05:39:44


HJS
Perustettu 1999 (edustus 2016)
Kotikenttä: Kauriala
Varakenttä: Pulleri tekonurmi (Meijerin kenttä)
Kaudet Kakkosessa: 1

Media
Kotisivut
Facebook
Twitter
Instagram

Organisaatio
Puheenjohtaja Arto Viljanen
Varapuheenjohtaja Juho Juusela
Hallituksen muut jäsenet Heikki Hartikka, Jussi Lempinen & Marko Paasu
Toiminnanjohtaja Ville Dahlman
Vastuuvalmentaja Lauri Hakanen
Valmentaja Teuvo Palkki
Joukkueenjohtaja Perttu Urponen

Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkoi viime kauden päätteeksi lyhyitä perinteitään sen suhteen, että ei pelaa toista kautta putkeen samalla sarjatasolla. Seura itsessään on perustettu vuonna 1999, mutta edustusjoukkue polkaistiin käyntiin kaudeksi 2016, jonka jälkeen tuloksellinen saldo on ollut tämä

Koodia:
Kausi Sarjataso O V T H TM PM P Sij.
2016 Nelonen        22 22 0 0 138 6 66p 1/12
2017 Kolmonen 22 17 2 3 58 14 53p 1/12
2018 Kakkonen 22 7 1 14 31 39 22p 10/12
2019 Kolmonen 22 18 3 1 96 8 57p 1/12
88 64 6 18 323 67 198p

Alusta asti joukkuetta on valmentanut Lauri Hakanen, jonka apuna on vuodesta 2018 lähtien toiminut Teuvo Palkki. Kaksikko on pitänyt huolen, että alemmat sarjat on olleet vääriä sarjatasoja, jonka myötä edessä on toinen yrittämä Kakkosessa. Tällä kertaa ero vuoteen 2018 on siinä, että joukkue taitaa olla vieläkin nuorempi, mutta samalla myös valmiimpi. Ensimmäistä Kakkosen kautta vaikeutti kauteen valmistautuminen, sillä Hämeenlinnan ”lämmitettävä” ulkotekonurmi aiheutti päänvaivaa, jonka myötä valmennus ei saanut talvesta sitä irti mitä olisi halunnut. Sen jälkeen HJS:n luotto siihen kenttään on mennyt jäihin ja tänäkin talvena edustus on treenannut pääsääntöisesti Pullerin sisähallissa, jossa myös jatkaa treenaamista ja pelaamista läpi talven. Tuon ulkotekonurmen tilanne on kyllä ollut surkuhupaisa jo vuosia, joka osaltaan kuvastaa hyvin Hämeenlinnan kaupungin arvostusta jalkapalloa kohtaan lajina, mutta se on oma tarinansa se.

HJS:n edustushan on eriytetty junnuorganisaatiosta ja toimii virallisesti nimellä HJS Akatemia Ry. Marraskuun alussa uutisoitiin edustuksen osalta uusien taustatoimijoiden nimityksiä, kun HJS Akatemia Ry:n puheenjohtajaksi valittiin Arto ”Jasu” Viljanen, joka on paikalliselle jalkapalloväelle tuttu mies jo mm. FC Hämeenlinnan ajoilta. Lisäksi hallitukseen valittiin varapuheenjohtaja Juho Juusela, Heikki Hartikka, Jussi Lempinen ja Marko Paasu.
   Työnjako on suunniteltu niin, että Juuselan rooli tulee olemaan junioripuolen sillanrakentamisessa, Paasu kehittää markkinointipuolta, Hartikka parantaa viestintää, olosuhteita ja yhteiskuntasuhteita ja Lempinen sparraa kilpailullista puolta. (Lähde Hämeen Sanomat )

Kauteen HJS tulee lähtemään hyvin nuorella ja omavaraisella joukkueella. Viime kaudella Kolmosessa iso määrä seuran omia junioreita marssi esiin Kolmosen tasolla ja nyt sama pitäisi tehdä Kakkosessa. HJS:n P20 pelaa talvella SM-karsintoja, joissa uskon joukkueen menestyvän.

Pelaajasopimukset 2020 (tilanne 22.12.2019)

Maalivahdit
Lähde Valtteri         s.2002
Lähde on ollut edustuksen mukana treenailemassa ja penkillä istumassa jo vuodesta 2016 asti. Ensimmäiset pelit pelasi viime kaudella, Regions Cupissa pari matsia ja sarjassa kauden viimeinen peli, joten ensimmäiset minuutit miesten peleissä on nyt otettu. Tuskin on minuutteja vieläkään ihan liikaa edustuksessa tulossa.

Puolustus

Ahola Paavo         s. 1998    Linkki sopimusuutiseen   
Riihimäeltä lähtöisin oleva Ahola oli viime kaudella Tampereen Kolmosen paras toppari, joka pelasi 21 ottelua alusta loppuun tehden niissä kaksi maalia. Siirtyi HJS:ään kaudeksi 2018, mutta ensimmäinen Kakkosen kausi jäi torsoksi loukkaantumisen takia, jonka takia Ahola oli sivussa pelikentiltä kolme kuukautta. Joukkueen kapteenilta löytyy kokemusta FC Lahdesta parin ottelun verran liigakokemusta, FC Hakan riveistä kuuden ottelun Ykkösestä ja Kakkosen kokemusta HJS:stä ja FC Kuusysistä. Tulee olemaan elintärkeä palanen HJS:n puolustusta ja toivottavasti välttyy tällä kaudella loukkaantumisista. Sopimus kattaa tulevan kauden.

Gaaid Abdi         s. 2002
Ollut viime vuosina vakiokasvo ikäluokkansa maajoukkueleireillä, mutta minuutit miesten tasolla on vielä vähissä. Debytoi viime kaudella ja pelasi kaikkiaan yhdeksässä Kolmosen ottelussa 270 minuuttia. Viihtyy laidalla ja sopimus on vuoteen 2021 asti.

Kivinen Lasse      s. 2001
Ollut edustuksen treeniringissä mukana jo pidempään, mutta vastuuta alkoi irrota viime kaudella, jolloin pelasi kaikki Kolmosen 22 ottelua alusta loppuun. Debyytti edustuksessa nähtiin kaudella 2017 syyskierroksella PJK:ta vastaan, kun kutsu kävi kentälle viisi minuuttia ennen loppua ja edellisellä Kakkosen visiitillä kävi yhdessä ottelussa kentällä pelaamassa 57 minuuttia. Viime kaudella pelasi vasenta topparia ja täytti paikkansa mallikkaasti, vaikkakin suurimmassa osassa peleistä koko puolustuslinja pääsi aika helpolla. Kakkonen hyvä haaste Kiviselle.

Mosamete Giscard      s. 1996   Linkki sopimusuutiseen
HJS:n oma kasvatti on hakenut paikkaansa miesten tasolla pitkään. ”Sisu” siirtyi A-ikäisenä Härmän organisaatioon, jossa kausien 2014/2015 aikana vastuuta edustusjoukkueessa tuli kaikkiaan vain kolmessa ottelussa. Minuutit oli tiukassa myös kausien 2016/2017 aikana, jolloin Kolmosessa tuli kahden kauden aikana vastuuta kaikkiaan vähän yli tuhat minuuttia. Siirtyi HJS:ään kaudeksi 2018, mutta ei juurikaan saanut peliaikaa Kakkosessa, mutta esiintyi vahvasti Kolmosessa silloisen yhteistyöseura JanPan riveissä. Aiemmat kaudet pelipaikkana toimi laita joko keskikentän tai puolustuksen osalta, mutta viime kaudeksi siirtyi toppariksi kolmen topparin linjaan ja sitä myöden liki tuplasi minuuttinsa miesten peleissä pelaten kaikki 22 Kolmosen ottelua. Näissä syntyi kolme maalia. Pelaajana Mosamete on kovakuntoinen, juoksuvoimainen ja fysiikka on kunnossa. Sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Keskikenttä
Kaarna Valtteri      s. 1997   Linkki sopimusuutiseen
Seuran oma kasvatti otti ensiaskeleet miesten tasolla Härmässä, jossa debytoi 17-vuotiaana Kolmosessa kaudella 2014. Härmässä vierähti neljä kautta, jonka jälkeen matka vei HJS:ään Kakkoseen ja siellä pelejä kertyi 21 kappaletta ja maaleja yksi. Viime kaudella Vade nakutti Kolmosessa 9 maalia 18 otteluun. Kaarnan pelipaikkana on keskikentän keskusta ja suhteellisen nuoresta iästä huolimatta Kaarna lukeutuu joukkueen kokeneempiin pelaajiin, sillä on ehtinyt pelata urallaan miesten pelejä kaikkiaan sata matsia (Kolmosessa 63, Kakkosessa 21 ja Cupeja 16). Muodosti viime kaudella yhdessä Prince Mokuman kanssa HJS:n keskikentän ytimen ja oli tärkeä osa onnistunutta kautta. Sopimus kattaa yhden kauden.

Kalervo Mikko      s. 1985
Edustaa joukkueessa sitä kokeneempaa osastoa. Takana yli sata ottelua Ykköstä. Hienoa, että Miklukin vielä jaksaa, vaikkakin vastuu kentällä varmasti tulee olemaan aika pientä. Ollut HJS:n mukana alusta asti, vaikka kausi 2018 menikin vammojen myötä kokonaan sivu suun. Viime kaudella palasi pelikentille ja pelasi seitsemässä Kolmosen ottelussa 211 minuuttia. Pelipaikkana toimii keskikentän keskusta.

Lehtonen Ossi      s. 2001
HJS:n lahjakasta 01-syntyneiden ikäluokkaa, joka pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa miesten tasolla. Toki kävi haistelemassa Kakkosen tunnelmaa jo kaudella 2018 vajaan 30 minuutin verran, mutta viime kaudella vastuu oli suurta ja pelejä kertyi kaikkinensa 24, joista 20 Kolmosessa. Maaleja kaikkiaan kuusi, joista neljä sarjassa. Viihtyy laidalla ja on aika vikkelä kaveri, joka pitää vauhdilla vastustajan varpaillaan, mutta on vastapainoksi vielä fyysisesti aika heiveröinen.

Mokuma Prince      s. 1999 Linkki sopimusuutiseen
Debytoi miesten tasolla jo kaudella 2016 Härmässä (Kolmosessa 7 peliä, tehot 1+1). Pelipaikkana toimi silloin keskikentän keskustan lisäksi myös laitapuolustaja, mutta on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa pelin ytimessä ja on kehittynyt sen pelipaikan hyväksi osaajaksi. Ominaisuuksiltaan samantyyppinen pelaaja kuin Glen Kamara, loputon kunto ja liike, riistää hyvin, kroppa pysyy mukana ja myös pallollisesti kehittynyt entisestään viime vuosien aikana. Siirtyi HJS:ään kaudeksi 2018 ja pelasi Kakkosessa 19 peliä ja viime kaudella pelejä Kolmosessa kertyi 17. Viime kausi jäi osaltaan rikkonaiseksi armeijan takia, mutta kaikkiaan kehitys Hakasen alaisuudessa on ollut komeaa ja eikä liene liioiteltua sanoa, että Mokuma on Aholan ohella se toinen korvaamaton yksittäinen pelaaja. Sopimus kattaa kauteen 2021 asti.

Paussu Miika         s. 2001
Debytoi miesten tasolla viime kaudella ja pelasi lopulta kaikkiaan 21 Kolmosen matsia ja teki näissä 12 maalia. Oli Kolmosen tasolle todella hyvä laitapelaaja, joka piti paikoin vastustajia ihan pilkkanaan. Loppukaudesta pelasi jonkun verran myös keskikentän keskellä, mutta se on Paussulle väärä pelipaikka. Nopea, tekninen, juonikas kaveri, jonka uskon pärjäävän Kakkosessa laidalla.

Supperi Elmeri      s. 2003
Nuori kaveri, joka on pelannut edustuksessa kaikkiaan kahdeksan minuuttia, jotka kellotti viime kaudella Regions Cupissa PoPaa vastaan, muuten viime kausi meni P17 -joukkueessa.

Hyökkäys
Lamberg Eero      s. 2004   Linkki sopimusuutiseen
Parolan Visa kasvatti, josta siirtyi HJS:ään noin kymmenvuotiaana, on viime vuodet pelannut HJK:n junioriorganisaatiossa, jossa voitti tänä vuonna U15-ikäluokan Suomen mestaruuden. Klubiin matka vei vuonna 2016 HJS:n ja HJK:n yhteistyökuvion myötä ja nyt edessä on paluu takaisin kotikonnuille. Ikäluokkansa maajoukkueessa esiintyvä nuori hyökkääjä pelaa ensimmäisen kautensa miesten tasolla. Sopimus 2+1 vuotinen.

Stenius Santeri      s. 1999   Linkki sopimusuutiseen
Väkivahva hyökkääjä aloitti lajin HJS:ssä, josta siirtyi 13-vuotiaana Ilveksen junioriorganisaatioon ja teki sieltä paluun Hämeenlinnaan kaudeksi 2017, jolloin pelasi Härmässä Kolmosta. Debyyttikaudella miesten tasolla teki kolme maalia, jotka kaikki samassa pelissä ja samana päivänä kun täytti 18 vuotta. Härmästä tie vei HJS:ään Kakkosen rinkiin, joskin alkukausi 2018 meni vielä silloisen yhteistyöseura JanPan riveissä tehoja mättäessä Kolmosessa, jonka jälkeen aukesi tilaisuus Kakkosessa ja siitä saumasta Stenius ei enää luopunut, vaan mätti Kakkosessa kuusi maalia. Viime kaudella Stenius suoritti samaan aikaan varusmiespalvelusta, mutta ehti käydä 19:ssä Kolmosen pelissä mättämässä 18 maalia. "Sandessa" on potentiaalia olla myös tulevan kauden osalta joukkueen paras maalintekijä ja uskon, että Steniuksella on tulevaisuudessa potentiaalia mättää maaleja myös Kakkosta korkeammalla. Sopimus on yhden kauden kattava.
« Viimeksi muokattu: 22.12.2019 klo 21:42:31 kirjoittanut Bamsenaattori »
Bamsenaattori

Paikalla Paikalla


Vastaus #1 : 21.12.2019 klo 05:41:23

Kakkosen ottelut 2020Talven aikana HJS pääsee hiomaan peliään arvostetussa Suomen Cupissa, tai no sen esikilpailussa, jossa samassa Kakkosen lohkossa pelaa tamperelaiset Tampere United, Ilves/2 ja TPV.

Suomen Cup 2020
Koodia:
La 25.01. Ilves/2 – HJS klo 14:30 Tampere
Su 02.02. HJS – TPV klo 20:15 Hämeenlinna
Su 09.02. TamU – HJS klo 18:15 Tampere

Harjoitusottelut 2019/2020
Koodia:
Pe 20.12. HJS – Haka klo 20:15 Pullerihalli 2-2 (0-0)  Maalit: Jan-Erik Isosomppi & Simo Paakkanen
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #2 : 21.12.2019 klo 11:22:13

Kiitos Bamselle avauksesta!

Eilen aloitettiin harjoitusottelut 2-2 (0-0) tasapelillä FC Hakan kanssa. Raportti ja julkaistut sopimukset & edelliskaudesta jatkuneet sopparit luettavissa:

https://hjs.fi/hjs-tasapeliin-fc-hakan-kanssa/

Olemme uudistamassa edustusjoukkueen osalta nettisivuja, tavoitteena julkaista uudet sivut helmikuussa.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #3 : 22.12.2019 klo 15:42:26

Prince Mokuma jatkaa HJS:n riveissä seuraavat kaksi kautta!

https://hjs.fi/prince_22_12_19/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #4 : 28.12.2019 klo 16:45:37

Maalivahti Eero Viljanen jatkaa HJS:n riveissä seuraavat kaksi kautta.

https://hjs.fi/eero-viljanen-jatkaa-hjsn-maalilla/
Jarmonpoika

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 28.12.2019 klo 18:33:24

Samuli Kaasalainen ilmeisesti palailemassa kotikonnuilleen ja jonkin sortin neuvotteluja käyty HJSn kanssa. Olisi oiva lisä ryhmään.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #6 : 30.12.2019 klo 15:30:57

Timo Viljanen jatkaa HJS:n riveissä kaudella 2020

https://hjs.fi/viljanen_30_12_19/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #7 : 06.01.2020 klo 11:05:55

HJS kasvatti Santeri Korpela on solminut kaudet 2020 & 21 kattavan pelaajasopimuksen

https://hjs.fi/edustus_6_1_20/
Keskikentän väkkärä

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 07.01.2020 klo 11:54:09

Bamselta jälleen laadukas avaus, joten laitetaan ketju seurantaan ja hienoa nähä hämeenlinnalaisjoukkue taas myös pk-seudulla. Toivotaan, että jalat pysyvät maassa siinäkin vaiheessa, jos menestys ylittää kaikki odotukset. Hämeenlinnalaisella futiksella ei ole varaa enää koskaan vajota tasolle, jolla käytiin FC Hämeenlinnan lopullisen romahtamisen jälkeen.

Laren nimi kannattaa laittaa muuallakin mieleen, tulee olemaan kymmenen vuoden sisään maan kärkipään valmentajia.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #9 : 07.01.2020 klo 15:53:01

Nuori hyökkääjä Arttu Raittinen (s.2000) Ilveksen organisaatiosta HJS:ään

https://hjs.fi/edustus_7_1_20/
Hot Chocolate

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 08.01.2020 klo 17:55:31

Hämeen sanomien mukaan viime kaudella VPS:ssä pelannut Eero-Matti Auvinen treenailee joukkueen mukana. Ilman sopimusta tällä hetkellä oleva 23-vuotias puolustaja hakee sopimusta vähintään liigatason joukkueesta.
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 09.01.2020 klo 07:45:53

Hämeen sanomien mukaan viime kaudella VPS:ssä pelannut Eero-Matti Auvinen treenailee joukkueen mukana. Ilman sopimusta tällä hetkellä oleva 23-vuotias puolustaja hakee sopimusta vähintään liigatason joukkueesta.
Miksi sitten harjoittelee HJS:n kanssa?
Hasselhoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS, Suomen maajoukkue


Vastaus #12 : 09.01.2020 klo 07:52:13

Miksi sitten harjoittelee HJS:n kanssa?

HJS hänen kasvattajaseura, ehkäpä siksi.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #13 : 09.01.2020 klo 09:00:19

Hämeen sanomien mukaan viime kaudella VPS:ssä pelannut Eero-Matti Auvinen treenailee joukkueen mukana. Ilman sopimusta tällä hetkellä oleva 23-vuotias puolustaja hakee sopimusta vähintään liigatason joukkueesta.

Auvinen harjoittelee toistaiseksi HJS:n kanssa ja tavoitteena on luonnollisesti ammattilaissopimuksen saaminen joko Suomesta tai ulkomailta.

HJS hänen kasvattajaseura, ehkäpä siksi.

Alunperin toki Janakkalan Pallon riveissä aloittanut, mutta esiintyi juniorina myös HJS:n riveissä.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #14 : 11.01.2020 klo 17:34:15

Valtteri Paananen siirtyy Riihimäeltä HJS:n riveihin

https://hjs.fi/edustus_11_1_20/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #15 : eilen kello 14:01:52

Lisätään muutama uusi sopimusten uutisointi:

Kasimir Arminen (s.1997) Riihimäen Palloseurasta
https://hjs.fi/edustus_19_1_20/

Joona Dyster (s.1995) Riihimäen Palloseurasta
https://hjs.fi/edustus_14_1_20/

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines