FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.06.2021 klo 21:22:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 63
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2020 - Budjettipisteitä puuttuu vielä  (Luettu 286351 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 29.12.2019 klo 08:32:30MyPan sensaatiomainen nousu takaisin kotimaiselle jalkapallokartalle on tuonut uutta eloa koko Myllykoskelle, miksei myös laajemmin Kouvolaan sekä Kymenlaaksoonkin. Kausi 2019 oli paluu pitkän, pitkän ajan jälkeen Ykköseen, minkä myötä palasi myös suomalaisista derbyistä se ylivertaisin, Kymenlaakson derby. Ensimmäinen derby oli myllykoskelaisittain varmasti se mieleenpainuvin, kun kaudelta ikuisiksi ajoiksi mieleen jäävä Johannes Kytilä tasoitti ottelun loppuhetkillä komealla puolivolleyllä. Ei MyPa huono muissakaan derbyissä ollut, mutta KTP oli valitettavan ansaitusti parempi, kuten ennakkoasetelmatkin toki antoivat ymmärtää.

Derbyt olivat kesän kohokohtia, mutta itse kaudesta oli helppo odottaa vaikeaa. MyPan nuori joukkue oli noussut kahdessa kaudessa Kolmosesta Ykköseen näyttäen pystyvän nostamaan tasoaan toistuvasti, mutta Ykkönen on sarjana Kakkoseen nähden toiselta planeetalta. Amatöörijoukkue alkoi antamaan näennäisiä korvauksia osalle pelaajista ja joutui myös rekryämään lisävahvistuksia.

Ennen kauden alkua sisään tuli mm. U19-maajoukkueen kapteeni  Kytilä, liigakokemuksella varustetut Niko Ikävalko ja Tomi Saarelma sekä entinen huippulupaus Rony Huhtala. Kymenlaaksolaispelureita saapui myös Onur Celikin, Joona Raatikaisen sekä Nuutti Laaksosen muodossa.

Liikenne ulospäin koetteli erityisesti alakertaa, kun Heikki Pulkkinen ripusti nappulat naulaan ja Simo Majander suuntasi Rovaniemelle opiskelujen perässä.

Kausi tarjosi melkoista tunnemyrskyä ja vuoristorataa. Parhaimmillaan MyPa pystyi kurittamaan karsintojen kautta noussutta Tepsiä kotonaan näytöstyyliin, huonoimmillaan vain Tomas Turusen huipputorjunnat pitivät lukemat edes jossain määrin siedettävinä. Kauden edetessä alkoi iskeä jo melkoinen epätoivo säilymisen suhteen ja pelastusta haettiin yhteistyöseura HIFK:sta. Isokokoinen mutta sitäkin kankeampi toppari Tino Palmasto taisi tehdä puolikkaassa kaudessa seurahistorian ennätyksen omien maalien määrässä ja laitapuolustajaksi lainalle saapunut Silver Grauberg oli luultavasti seurahistorian huonoin pelaaja (Koffi Konan, olet armahdettu). Jälkimmäinen näistä palailikin lainalta emoseuraan parin ottelun jälkeen, Luojan kiitos. Päästiin jossain vaiheessa ihan kansainväliseksikin hitiksi, kun Anttoni Huttunen ampui vapaapotkun Ikävalkon persuksiin, menetti pallon vielä pari kertaa perään ja Kajaani painoi Myllykoskella ohi sysäten punavalkoiset entistä haastavampaan tilanteeseen. Nitti keksi tästä vielä hassutella vapaa-ajallaan videomuodossa, mikä olikin miehen viihdyttävintä antia koko kaudella.

Kun hätä oli suurin, alkoivat hankinnatkin onnistua. Vasen laita meni uusiksi kun Espanjassa viihtynyt Rico Finnäs saapui puolustajan tontille ja KPV:ssa vaille vastuuta jäänyt virolainen Maksim Gussev ylemmälle oksalle. Hiljalleen MyPa alkoi napsimaan myös pisteitä, etenkin kun Huhtala kärjessä alkoi olemaan vastustajille jatkuva pelote ja Jussi-Pekka Rämän työmäärä realisoitui enemmän myös tulostaululle.

Lopulta oltiinkin tilanteessa, missä voitto kauden toiseksi viimeisessä ottelusta riittäisi varmaan sarjapaikkaan. Vanha tuttu TPV vastassa, Saviniemen kehuttua tunnelmaa ja yksi kaikkien aikojen otteluista. TPV meni jo 2-0 johtoon, mutta puoliajan lopussa vierailijoiden maalivahdin vähintäänkin hämmentävä vastaantulo laski Gussevin nostamaan helpohkosti elintärkeän kavennuksen. Toisella jaksolla päästiin jo juhlimaan Rämän tasoitusta, mutta käsittämätön paitsioliputus Vallin tuomitsevien katseiden alla pilasi nämä juhlat, mutta vain hetkellisesti. Pian todistettiinkin maalia, jonka ajattelin muistaa vielä palvelutalossa paskat housussa, eli tällaisten vuoristoratakausien jälkeen melko pian. Kytilän vasemman jalan kaukolaukaus yläkulmaan tuntuu edelleen unenomaiselta hetkeltä, jota on vaikea uskoa todeksi. Etenkin kun lisäajalla sama mies puski Saarelman sivuvaparin verkkoon varmistaen sarjapaikan, voidaan ”Skyde” nostaa sankareiden joukkoon ikuisiksi ajoiksi.


Hetki jolloin oli helppo tuntea rakkautta Johannes Kytilää kohtaan.

Tästä päästään tulevaan kauteen. Talvi on ollut lähinnä farssi. Aivan puun takaa MyPa ilmoitti irtisanoneensa päävalmentaja Jukka Karjalaisen, jota ilman MyPa ei taatusti Ykköstä pelaisi. Riidat on sovittu ja MyPa on korvauksensa Jukalle maksanut, mutta koko keissi jätti lähtökohtaisesti paskan maun varmaan itse kunkin suuhun. ”Lakimiehiä on konsultoitu” ei paljoa tässä seurassa lohduta, sillä jotkut saattavat muistaa edellisen kerran kun MyPassa on erotettu kyseenalaisin syin valmentaja. Janne Hyppösen potkut tulivat kalliiksi, vaikka irtisanomishetkellä lakimies löytyi toiminnanjohtajan penkiltä.

Lopulta seurajohdossa päätettiin kaivaa naftaliinista 2005 kultaa tuonut Ilkka Mäkelä. Ykkösessä Ili nähtiin edellisen kerran MP:n peräsimessä 2015, 2016 taas mies siirrettiin Mikkelissä sivuun päävalmentajan paikalta kun homma ei oikein Kakkosessakaan rullannut. Ili sai kritiikkiä paitsi ihmisjohtamisestaan niin myös vanhanaikaisista metodeistaan. Ili on ikuisen arvostuksen mestaruudesta ansainnut, mutta pisteitä se ei takaa. Kakkosvalmentajaksi nimitettiin Marko ”Mano” Honkanen.


Ili Mäkelä palaa Saviniemessä penkin päähän.

Kokoonpano on vielä auki, sillä maalivahtitilanteen lisäksi kysymysmerkkejä löytyy kaikista linjoista. Turusella ei ole voimassa olevaa sopimusta, myös Miika Korpelan tilanne on sama. Puolustuksessa Kytilän tilanne on auki, ilmeisesti KTP ei miehelle käyttöä nähnyt. Myös Finnäsin tilanne on selvityksessä. 25-vuotias Stephen Obeng tuo Mäkelän mukaan fyysisyyttä, mutta toistaiseksi vyöltä löytyy kokemusta vain Kakkosesta.

Keskikentältä merkittävä varma poislähtijä on Kaarel Usta. Virolainen viihtyi pohjapelaajana ja laidalla ollen ihan hyvä lisä rinkiin. Jari Hasselin ja Samuel Lindemanin jatkot ovat elintärkeitä. Huttunen on pitkässä loukkaantumisessa, mutta sopimus voimassa ja rehellisyyden nimissä nuorimies joutuu ottamaan isoja harppauksia pärjätäkseen tällä tasolla

Hyökkäyspää on myös kaventunut. Rämän jatko on äärimmäisen tärkeä sopimus, kuitenkin Huhtala siirtynee pois ja myös Tomi Räikkönen jatkaa uraansa korkeintaan alemmilla tasoilla. Gusseviin tuskin pelimerkit riittävät ja Kiffenistä siirtynyt 20-vuotias Nathael Ishii on tälle tasolle täysi arpa.

Pelaajatilanteeseen toivotaan myös tällä kertaa oikeasti apua Helsingistä, kun MyPa ja HIFK tekivät farmisopimuksen.

Mitä sitten kaudesta voi odottaa? Budjettia on nostettu, mutta jonkinlainen osa siitä pölähti Karjalaisen potkuihin. Itse potkuista tullaan keskustelemaan pitkään ja hartaasti varmasti aiheestakin, mutta muuta kylmää faktaa ei taida olla kuin se, ettei se ilmaista ollut. Realiteetti on se, että meillä on vasta joitain sopimuksia, isoja kysymysmerkkejä niin pelaajistossa kuin valmennuksessakin ja edessä raskas sekä haastava kausi, eli tulossa on kamppailua sarjapaikasta.

Onneksi realiteetti on myös se, että tämä seura on jaksanut nyt monta vuotta putkeen yllättää positiivisesti, useammalla on kaikki potentiaali parantaa edellisestä kaudesta ja tämän seuran suurin hienous piilee yhteisössä. On oikeastaan aivan se ja sama, että mitä tämä seura on kansallisesti, sillä sen takana oleville ihmisille se on kaikki. MyPan pelit ovat koko kylän kohtaamispaikka, missä osa katsojista on käynyt syntymästään asti. Nykyään se yhdistää kunniakkaan historian ja rajun nousun konkurssin raunioista jo maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. On helppo pohtia kannattaako tukeutua vanhaan menestykseen esimerkiksi valmentajavalinnassa, mutta toisaalta syyllistynen tähän vanhojen kaipailuun itsekin pitäen itsepintaisesti kirjoitusasun tässäkin tekstissä näkyvässä muodossa. MyPassa on niin historiassaan kuin nykyhetkessäkin jotain ainutlaatuista, mitä kannattaa tulla katsomaan. Nähdään Saviniemessä.

« Viimeksi muokattu: 30.09.2020 klo 21:37:55 kirjoittanut BorisC »
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 29.12.2019 klo 08:33:54

Pelaajat ja siirrot:

Maalivahdit:
Tomas Turunen #1
24.11.1995
- Turusen veljessarjan nuorimmainen on liioittelematta luultavasti sarjan paras reaktiotorjuja, joskin keskityspallot ja etenkin jalalla pelaaminen tuottaa haasteita. Kapteenin jatkosopimus otetaan lämmöllä vastaan, sillä hintalaatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

Eetu Peltola #12 (Jatkaa lainalla Purhassa)
02.02.2001
- Purhan maalilla Kaakon Nelosessa torjunut "Peltsi Jr." sai sopimuksensa MyPaan. Lupaava ulottuva maalivahti joka on etenkin jalalla pelaamistaan kehittänyt kuluneina vuosina. Nelosessa ollut parhaimmistoa, hyppy Ykköseen luonnollisesti suuri, mutta toisaalta nuorella miehellä on kehityksensä suhteen taivas auki. Sai tulikasteensa cupissa Gnistania vastaan minkä hoitikin odotetun varmasti, sillä onhan mies nyt kovempia paineita kohdannut Inkeroisissa kerta toisensa jälkeen. On myös hieno mies.

Maalivahtitilanne on Turusen myötä hyvällä tolalla, joskin loukkaantumisiin ei varaa ole kapean mv-ringin myötä. Peltola on Ykköseen todella kokematon, muistaakseni lähtee larppaamaan sotilasta kesällä ja kolmatta maalivahtia ei ole. Huhuja ollut myös, että Helsingistä saapuisi nuori lainavahti. Katsellaan ja odotellaan.

Puolustajat:

Rico Ryöpäs #7
06.01.1996
- Susista saapunut Ryöpäs menee mukavasti keskikentällä sekä puolustuksessa. Ei varsinaisesti ole vahvinta tukirankaa rosterissa, mutta arvokas lisä rinkiin.

Olli Kähkönen #13

-  Vähällä vastuulla, ilmeisesti kovin rikkonaiset kaudet alla. Jalkoja löytyy, harppausta tarvitaan.

Nuutti Laaksonen #23
09.08.1999
- Aikoinaan kovakin talentti, joka jatkoi matkaansa Lahti Akatemiaan kuitenkaan FC Lahden riveihin kykenemättä murtautumaan. Jalat käyvät kyllä, pää hieman perässä. Ajoittain kohtalaisia otteita laitapuolustajana tai linkkinä, muttei varsinaisesti suuremmin ole vakuuttanut.

Stephen Obeng #21
29.10.1994
-Ikää 25-vuotta, takana kausia Kakkosessa, tuo Mäkelän mukaan alakertaan fyysisyyttä. Katsomaton kortti, toivotaan tulokseksi nyt edes neljä oikein. Päivitellään cupin alkulohkon jälkeen, että neljä oikein oli elämäni utopistisin ajattelu. Tähän asti otteet olleet lähinnä luokkaa "ei mitään käyttöä edes Korian Ponnessa."

Benjamin Niveri #2
10.06.1997
- Benkku jatkoi odotetusti. Talvehtii opiskelupaikkakunnallaan, mutta toiveissa on kesällä jälleen yksi kehitysaskel. Ominaisuuksia ja edellytyksiä löytyy. Toppari, mutta myös laitapakin tontti menee. Sopii foorumilla kaipailtuun kolmen linjaan, mikä toivottavasti on jo nähty.

Ahmed Said Ahmed #25
04.07.1998
- Tarjosi parannusta Obengiin ja ensimmäisessä pelissään vaikutti jopa vahvistukselta. Nopeasti kuitenkin järkyttävät puutteet sijoittumisessa nostaneet päätään ja esimerkiksi korkeita palloja lukee isoksi mieheksi poikkeuksellisen huonosti. Pelinavaaminen Obengia paremmalla tasolla, mutta vastapainona löytyy molemmille miehille ominaista ylipelaamista mikä näyttää juuri siltä, että tulee maksamaan useamman rangaistuspotkun kesän aikana. Varaa parantaa on paljon.

Juuso Laitinen #62
09.01.1990
Tekijämies. Kokeneelle pelimiehelle ei Kotkassa käyttöä nähty, joten mies tajusi siirtyä Kymin paremmalle puolelle. Alakertaan selkeä vahvistus, jolle isoin osa puolustustaakasta tulee väkisinkin jäämään. Ilahduin vilpittömästi salakuljettajan saapumisesta, niin varmaan kaikki muutkin.

Puolustus on MyPan selvästi heikoin kohta. Toppareista Laitinen riittää, Ahmed ja Niveri huippupäivänä ja Obeng ei silloinkaan. Kytilää on isosti ikävä, myös edelliseltä kaudelta Pasasen kelpuuttaisin mukaan ilomielin. Palmastoa ei ole nyt lainalla näkynyt, kesästä vaikea sanoa mitään. Edellisellä kaudella oli luokattoman surkea, mutta potentiaalin realisoituminen nyt ei mikään täysi mahdottomuus ole.

Keskikenttä:

Samuel Lindeman #6
29.12.1997
- Hyvää syntymäpäivää Linde! Linde on siitä mielenkiintoinen kaveri, että taso nousee vastustajan mukaan. Kehitys Kolmosesta Ykkösen tasolle on huimaa ja mikäli tähän tahtiin jatkuu, tulee MyPan keskikentällä olemaan todella laadukas kaveri tulevana kesänä. Tämä kaveri suurennuslasin alle.

Anttoni Huttunen #11
17.12.2001
- 18-vuotias "jo", joskin todella raakile. Hutu jr. on kiistatta potentiaalinen pelaaja, tosin fysiikassa jää pahasti jalkoihin ja pallo tarttuu liian pitkäksi aikaa jalkoihin. Kesällä oli huono vitsi, että nuorukainen kantoi erikoistilannevastuuta vaikka suoritukset olivat hirveitä niin pilkulta, vapareista kuin kulmistakin. Pelikäsitystä löytyy ja osaa liikkua pelattavaksi poikkeuksellisen hyvin, joten palasten loksahtaessa kohdilleen vain taivas on rajana. Pitkä loukkaantuminen pitää vielä toistaiseksi poissa reenikentiltä, toivotaan isoja kehitysaskeleita tälle kaudelle.

Niklas Rautomäki #15
20.08.2001
- Rautomäki on päässyt haistelemaan vasta tunnelmaa, toivotaan kehityksen jatkuvan. Pöläytti maalin päätöskierroksella Hakan verkkoon.

Jari Hassel #17
26.05.1997
- MyPan peli parani selkeästi, kun ”Japa” korvasi Huttusen tämän loukkaannuttua. Sydämeltään MyPan mies ja se näkyy tekemisessä. Japan puurtamista on ilo katsoa, pärjää myös fyysisessä väännössä mikä on kaivattu ominaisuus tässä joukkueessa. On myös vallan komea poikakulta.

Valtteri Kangasniemi
05.03.2001
- Nostettiin rinkiin toissakauden lopussa, tunnelmaa ollut aistimassa, ei suuria odotuksia.

Joakim Lindberg #31
15.05.1994
- Jokke oli edellisen kauden valopilkkuja. Myös niissä peleissä, kun mikään ei joukkueelta sujunut, oli keskikentän pohjalla toisen polven MyPan mies tasaisen hyvä. Pelaa kovaa kuin isänsäkin ja toivottavasti säilyy kunnossa tulevana kesänä. Potentiaalinen avainpelaaja.

Kun puolustus on se selvästi heikoin osa-alue, on keskikenttä taasen vahvin. Lindberg-Hassel-Lindeman on laadukas keskikenttä Ykköseen ja kolmikon ollessa kasassa homma yleensä toimii. Anttoni Huttusen kuntoutuminen tuo yhden vaihtoehdon lisää, mikäli poika kasvaa pelaajana toivotulla tavalla. HIFKistä lainalla ollut Toivo Xiaong oli sen verran huumorimies, että toivottavasti ei pelaa peliäkään. Muista lainamiehistä FOFANA ei menetellyt kuin nimensä puolesta. Vitinho väläytteli Gnistania vastaan tilaa saadessaan, mutta muissa cupin peleissä oli epämotivoitunut ja toistuvasti vääriä ratkaisuita tekevä turhake. Vitinho näistä luultavasti myös kesällä mukana, toivottavasti suorittaminen paranee.

Hyökkääjät:

Jussi-Pekka Rämä #16

15.02.1996
- Jupe sai jossain määrin jopa kritiikkiä suorittamisestaan, kun tehoja ei ihan Kakkosen tahtiin tullut. Kuitenkin elintärkeä palanen hyökkäystä ja on järjestään jossain määrin mukana suurimmassa osassa joukkueen maaleista. Väkevänä vääntäjänä sitoo puolustajia itseensä ja röyhkeydellään pystyy iskemään maalitilanteisiin likipitäen tyhjästä. Vallin suuri suosikki, ansaitusti.

Tommi Roponen #27
24.06.2001
- 01-syntyneitä ringinleventäjiä, toivotaan, että kehitystä tapahtuu. Mittaa 190 cm, joten raameja piisaa.

Nathael Ishii
04.05.2001
- En tiedä kyllä tästä kaverista mitään. Try outin kautta joukkueeseen, kuulemma monipuolinen ja vissiin jalatkin on ihan vikkelät. Toivotaan, toivotaan.

Arjan Goljahanpoor #8
06.07.1995
Edellisellä kaudella TPV:ssä MyPaakin rokottaneen Suomen ja Irakin passilla operoivan laitahyökkääjän nimi ilmaantui kaikessa hiljaisuudessa pelaajalistaan. Gnistania vastaan pelasi erittäin hyvän pelin, joskin täytyy todeta, että Gnistanin puolustuspeli oli täysin hajalla. Saa uuden mahdollisuuden Ykkösessä, toivottavasti sen myös käyttää.

Edmundo Robinson #9
16.10.1996
Nopea jenkkihyökkääjä on väläytellyt potentiaaliaan, mutta on luonnollisesti hyvin katsomaton kortti. Huhujen tasolla koronatilanteen myötä pakannut laukkunsa, mene ja tiedä tästä. Ei varmastikaan ilmaiseksi operoi, joten syytä olisi onnistua, mikäli kesällä vielä riveissä on.


Suurimmat odotukset osuvat jälleen kerran Jussi-Pekka Rämään. Vahva ja työteliäs hyökkääjä oli parhaimmillaan saadessaan vierelleen nopean Huhtalan, joka nyt siis vaikuttaa Gnistanin paidassa. Robinsonin tarkoitus kai on tämä Huhtalan tontti paikata, Ishiin ja Goljahanpoorin painaessa laidoilla. Kumpikaan ei mikään Gussev ole, mutta toivotaan parasta. Myös HIFKin Vitinho nähtäneen laidalla. Edelliskaudella hyökkääjärotaatiota täydensi rikkinäinen ja ylipainoinen Ikävalko, jonka poistuminen ei ainakaan heikennä joukkuetta.

Valmennus: Ilkka Mäkelä, Marko Honkanen, Jussi Riikonen (mv).

Siirrot sisään:
Nathael Ishii - Kiffen
Stephen Obeng - TiPS
Arjan Goljahanpoor - TPV
Edmundo Robinson - Greenville Triumph SC
Juuso Laitinen - FC KTP
Ahmed Said Ahmed - VJS
Eetu Peltola - PurhaEivät jatka (Päivitellään sitä mukaa, kun varmistuu. Saa huudella jos allekirjoittaneella jotain on ohi mennyt) :

Miika Korpela - FC Espoo - Pari vuotta sitten ulottuva maalivahti pelasi upean kauden Kolmosessa, mutta Kakkonen ja Ykkönen olivat kuitenkin selvästi liikaa ainakin toistaiseksi. Tsempit Miikalle Espooseen!

Kaarel Usta – Siirtyi ilmeisesti Viroon. Monipuolinen ja teräväjalkainen kaveri joka kaikkine puutteineenkin oli hyvä lisä joukkueeseen. Tsemppiä Kaarelille ja faijalle kotimaan valloitukseen!

Leevi Perkiö – Vastuuta ei puolustajalle tullut ja vammojakin oli. Tsempit myös sinne jatkoon, missä ikinä pelit jatkuvatkin.

Heikki Pulkkinen – Nostoväessä saapui talkoisiin, mutta loukkaantui sen verran että pelit on pelattu. Jatkaa hallituksen pj:nä.

Tomi Räikkönen - Purha – Komea sykli MyPan uudessa tulemisessa, syttyi myös todenteolla taisteluun sarjapaikasta ja oli loppukaudesta työmoraalillaan arvokas pala kokonaisuutta. Kaakkois-Suomen piirin sarjoissa yksi kaikkien aikojen maalintekijöitä jatkanee sitä mitä parhaiten osaa: maalien tekemistä, joskin hieman alemmilla tasoilla nyt. Iso kiitos Tompalle!

Rony Huhtala - Gnistan - Pääkaupunkiseudun houkutus oli liikaa ja mies jatkaa maalitehtailuaan Gnistanissa. Gnistan-debyytti luonnollisesti Pekka Sihvolan pelipaidassa, mutta en tästä jaksa ruveta keksimään mitään kaurismäkeläisellä tunnelmalla hiljaisuudessa kaljalasin kanssa tapahtuvaa symboliikkaa ympyrän tai toisen sulkeutumiseen viitaten.

Johannes Kytilä - AC Kajaani - Skydeä ei ilmeisesti tarjottu huonompi sopimus (huhu) tai pienempi rooli (huhu) kiinnostanut. Vähempikin idiotismi riittää ajamaan miehen raiteiltaan, sillä mikään muu ei voisi ajaa ihmisraunioioiden kaatopaikalle AC Kajaaniin. Ainoastaan Kajaanissa voitiin toivoa tämän päättyvän näin. Upea pelaaja, suuret kiitokset hänelle ja vilpittömät osanotot, että jouduit tuonne.

Maksim Gussev - Legion Tallinn - Tälle miehelle ollaan myös kiitokset velkaa. Kiinnostusta jatkoon olisi ollut, mutta hyvin avoimesti haastattelussa totesi, että palkka on perheelliselle miehelle liian pieni. Onnea kotimaan valloitukseen.

Rico Finnäs - Klubi 04 - Yksityiskohtia tietämättä, vaikuttaa talven typerimmältä siirrolta. Ehdottomasti Ykkösen tasoinen jätkä lähti painamaan tyhjille katsomoille Kakkoseen. Toivottavasti olen väärässä ja miestä tullaan vielä liigatasolla näkemään, koska potentiaalia löytyy vaikka millä mitalla. Huikean työn teki MyPan sarjapaikan eteen.

Niko Ikävalko - Eiköhän tämänkin tänne uskalla jo laittaa. Ei pysynyt kasassa, oli varmaan sarjan huonokuntoisin pelaaja ja ei osunut kertaakaan. Hieno mies siihen nähden, että tulee Kotkasta, mutta valitettavasti mitään käyttöä N1771:lle ei ollut eikä tule olemaan.


Tomppa ja Hessu kuvan keskiössä, iso kiitos molemmille.
« Viimeksi muokattu: 16.06.2020 klo 21:17:37 kirjoittanut BorisC »
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #2 : 29.12.2019 klo 09:26:12

Odotettu avaus ja jälleen kerran erinomainen, hyvin kirjoitettu ja informatiivinen avaus johon voi samaistua, kiitos. Mielenkiinnolla odotan minkälainen pelaajisto saadaan kasaan ja mitä valmennus saa siitä irti.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #3 : 29.12.2019 klo 11:50:29

Hyvä.
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #4 : 29.12.2019 klo 12:10:05

Hieno avaus, kiitos! (y)

Edellisessä topicissa olikin jo lainattu Mäkelää, että 18+2 pelaajaa riittää.
Eli tulossa on siis vielä 5 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia.
Toivotaan että nämä 5 ovat aivan maagisia pelaajia. Tai että HIFK-vahvistukset ovat astetta viimevuotisia parempia.
Tänä vuonna vahvistuksien hankkiminen syksyllä on aivan liian myöhäistä kun 3 tippuu sarjasta.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #5 : 29.12.2019 klo 14:52:13

Hyvä ja asiantunteva avaus. Ylos
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #6 : 30.12.2019 klo 03:45:12

Hieno ja asiantunteva avaus!
Itseäni hieman hirvittää tuo Mäkelän "18+2"- lausahdus. Eihän tietysti laaja rinki takaa laatua mutta jos lähdetään kauteen kapealla materiaalilla niin ukkojen olisi syytä pysyä kasassa, isoihin loukkaantumissumiin ei vaan ole resursseja. Ja olisi mukava tietää kuinka monta pelaajaa hesoista on tulossa Saviniemeen. Jos tuo pelaajamäärä on se mikä itse hankitaan niin ainakin 3-5 Ykkösessä pärjäävää pelaajaa pitäisi hesoissa bussin kyytiin laittaa. Omat märät unet samoja kun jo mainittu, Kytilä ja Gussev aiheuttaisivat maireaa hymyä kasvoille kevään ajaksi. Rämä ei "yksinään" pärjää kärjessä vaan nyt pitäisi jostain saada kaivettua Ykköseen mitat täyttävä kärkimies, helpommin sanottu kun tehty! Toivon todella hartaasti, että Mäkelä on pitänyt pelikirjansa ajan tasalla ja ehkä saanut hieman nöyryyttäkin mukaan tekemiseensä.
Elämme jännittäviä aikoja!
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #7 : 30.12.2019 klo 11:57:33

Omat märät unet samoja kun jo mainittu, Kytilä ja Gussev aiheuttaisivat maireaa hymyä kasvoille kevään ajaksi.
Gussev vissiin ylihuomisesta alkaen takaisin Floraan. Eli saa nähdä.
https://www.transfermarkt.com/maksim-gussev/profil/spieler/159932
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #8 : 30.12.2019 klo 12:09:22

Kymen Sanomat:
Uutinen
Mäkelä jättää Lehtomäessä pelaamiselle takaportin auki, jos talvi jatkuu lauhana vielä helmikuussa.

— Voisihan se siinä tapauksessa olla mahdollista, mutta toisaalta ei yllättäisi, jos helmikuussa olisi kylmää. 15 asteen pakkanen alkaa olla kriittinen raja jalkapallon pelaamiselle ulkona. Kylmää ilmaa vasten voi pelata ja pukeutumisella vaikuttaa asiaan, mutta kentän on oltava turvallinen. .

Muokattu Ala-Kymen lukijoille tästä aiemmasta:
https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/1fa4ae01-e37f-4197-9352-c317d53e6090
Rokki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS-jp


Vastaus #9 : 30.12.2019 klo 14:25:09

Gussev vissiin ylihuomisesta alkaen takaisin Floraan. Eli saa nähdä.
https://www.transfermarkt.com/maksim-gussev/profil/spieler/159932
Jos vähänkään aina luotettavaa Transfermarkkua osaan lukea, niin:
30.12 hän on MYPA:n pelaaja
31.12 hän on FLORA:n pelaaja
1.1 hän on vapaa agentti
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #10 : 30.12.2019 klo 14:52:37

Jos vähänkään aina luotettavaa Transfermarkkua osaan lukea, niin:
30.12 hän on MYPA:n pelaaja
31.12 hän on FLORA:n pelaaja
1.1 hän on vapaa agentti
Kiitos.

Uutinen
MYPA on ilmaissut halunsa jatkaa yhteistyötä, mutta Gussev kertoo empivänsä taloudellisten seikkojen takia.

- Minulla on perhe ja tarvitsen rahaa, jota MYPA:lla ei ole. Suomessa eläminen on lisäksi kalliimpaa.
http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2019/12/08/gussev-tulee-pian-jalleen-virolaislaituri-jatkamassa-suomessa
« Viimeksi muokattu: 30.12.2019 klo 14:55:50 kirjoittanut Szachnitowski »
Taavi Usta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPaKTP


Vastaus #11 : 30.12.2019 klo 15:44:22Kaarel Usta – Siirtyi ilmeisesti Viroon. Monipuolinen ja teräväjalkainen kaveri joka kaikkine puutteineenkin oli hyvä lisä joukkueeseen. Tsemppiä Kaarelille ja faijalle kotimaan valloitukseen!

Kiitos! Kaarelin ensimäiset ottelut Nõmme Kalju FCn kanssa. Perinteinen palloliiton kaudenpäätös turnaus Kaarel pelasi Premium Liiga (viron korkein taso) sarjassa: https://youtu.be/lLyRwPPszps

_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #12 : 31.12.2019 klo 04:20:37

Olishan meillä rahaa pelaajiin jos ei makseltais kahden päävalmentajan palkkaa päällekkäin sekä "taustajoukkojen ammattilaistamisen" eli entisen puheenjohtajan palkkaa. No ne yhdessä on vaan kymmeniä tuhansia...

edit. Avaukselle peukku 
« Viimeksi muokattu: 31.12.2019 klo 04:24:55 kirjoittanut _SativA_ »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #13 : 31.12.2019 klo 12:24:08

Olishan meillä rahaa pelaajiin jos ei makseltais kahden päävalmentajan palkkaa päällekkäin sekä "taustajoukkojen ammattilaistamisen" eli entisen puheenjohtajan palkkaa. No ne yhdessä on vaan kymmeniä tuhansia...
Kerro toki lisää.
Faktoja.
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #14 : 31.12.2019 klo 16:44:19

Kerro toki lisää.
Faktoja.

Kaletonille maksetaan tällä kaudella muutakin kuin puheenjohtajan matkakuluja, joka on laitettu budjettiin ja oli tiedossa että "taustajoukkojen" kulut nousevat suhteessa enemmän kuin pelaajabudjetti.

Karjalaiselle viisinumeroinen summa, tämä kahden eri hallituksen jäsenen suusta kuultuna, joten ei ole faktaa kun en itse sitä sopimuspaperia kädessä ole pitänyt mutta en näe syytä miksi olisivat valehdelleet.
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #15 : 31.12.2019 klo 17:27:24

Kyllähän tuossa nyt hieman paineita on että jotain lisäarvoa pitää saada myös aikaan kun kerran on päätetty satsata taustoihin. Pahinta olisi se että vain taustakulut kasvavat ja sitten jysähdetään piirisarjaan jonka jälkeen niihin menoihin ei olisikaan taas varaa. Toistaiseksi on siis saatu aikaan lisäkuluja ja yksi sponsori päätti poistua listoilta.

Tuo kuulostaa kyllä pelottavalta että emme tarvitse pelaajia kun IFK on luvannut antaa apuja. Siis vekkuli kiinalainen on luvannut lähettää jonkun. Kyllä ne 5+2 pelaajaa pitää nyt olla aika kovia luita kuten joku totesikin.
« Viimeksi muokattu: 31.12.2019 klo 17:47:16 kirjoittanut supstanssi »
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #16 : 31.12.2019 klo 17:49:37

Kerro toki lisää.
Faktoja.

Sori, ei ole jakaa tähän jotain somelinkkiä jonka kaikki löytäisivät muutenkin.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #17 : 31.12.2019 klo 18:10:00

Kaletonille maksetaan tällä kaudella muutakin kuin puheenjohtajan matkakuluja, joka on laitettu budjettiin ja oli tiedossa että "taustajoukkojen" kulut nousevat suhteessa enemmän kuin pelaajabudjetti.
 Ei mennä enää talkoilla.

Lainaus
Karjalaiselle viisinumeroinen summa, tämä kahden eri hallituksen jäsenen suusta kuultuna, joten ei ole faktaa kun en itse sitä sopimuspaperia kädessä ole pitänyt mutta en näe syytä miksi olisivat valehdelleet.
Loppuvuoden palkka + muutama erotonni?
Ne varmaan myös kertoivat, miksi päättivät erottaa Karjalaisen?
« Viimeksi muokattu: 31.12.2019 klo 18:13:13 kirjoittanut Szachnitowski »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #18 : 31.12.2019 klo 18:11:48

yksi sponsori päätti poistua listoilta.
Uhkasi?
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #19 : 31.12.2019 klo 18:16:17

Uhkasi?

Nimi ainakin poistunut listoilta.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten kakkonen


Vastaus #20 : 31.12.2019 klo 20:29:28

Tuo kuulostaa kyllä pelottavalta että emme tarvitse pelaajia kun IFK on luvannut antaa apuja.

.. taas totuuden sanoja ilman muuta. Se, ettei foorumin fantasy-football -osasto osaa vielä joulukuussa piirtää avauskokoonpanoa paperille on toinen juttu, mutta mutta..

Kotkalaisilta rahat loppu kun ei edes Kytilään ollu varaa, täältäkö luin?
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten kakkonen


Vastaus #21 : 31.12.2019 klo 20:30:59

Niin ja vallin pojille hyvät uudet vuodet Tuoppi.
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #22 : 31.12.2019 klo 21:15:00

Kaletonille maksetaan tällä kaudella muutakin kuin puheenjohtajan matkakuluja, joka on laitettu budjettiin ja oli tiedossa että "taustajoukkojen" kulut nousevat suhteessa enemmän kuin pelaajabudjetti.

Karjalaiselle viisinumeroinen summa, tämä kahden eri hallituksen jäsenen suusta kuultuna, joten ei ole faktaa kun en itse sitä sopimuspaperia kädessä ole pitänyt mutta en näe syytä miksi olisivat valehdelleet.

Näin minäkin olen kuullut. Lisäkuluja siis taustajoukkoihin kun ex-puheenjohtaja päätti tehdä itsestään toiminnanjohtajan. Ei siinä, tällä tasolla toiminnanjohtajaa tarvitaan aivan varmasti, mutta tuo samalla isot odotukset.

Minulle myös on hallituksen jäsenien huulilta kantautunut että Karjalaisen ”muutama erotonni” on todellakin viisinumeroinen summa eikä taida käsittääkseni ykkösellä alkaa.

Näillä ”faktoilla” totesin aikaisemmin kyseessä olevan todella suuri summa. Ja mielestäni olisi todella hölmöä että seura maksaisi tuollaisia summia mikäli potkuille olisi ollut edes jonkinlaiset perusteet.

S:towski varmaan heittää omat faktat pöytään?

Itse joukkueesta sitten. Vaikka huomenna on vasta tammikuu, niin tällä rosterilla ja mitä julkisuudesta lukee niin kyllä itse ainakin olen huolissani. Joukkuueessa ei tällä hetkellä ole yhtään kunnon Ykkösen tasoista pelaajaa, 5+2 on tulossa ja luotetaan että HIFK pelastaa. Ei vakuuta minua.
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #23 : 31.12.2019 klo 21:34:07

Kaikille Mypa-mielisille hyvää uuttavuotta! Ja kotkalaisille myös. Kyllä se tästä taas lähtee kevään lämmittäessä kentät..
pikitiivi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #24 : 31.12.2019 klo 21:39:23

Ne hallituksen jäsenet jotka noita summia vuotaa..no...kuuluisiko heidän hallituksessa edes olla.
Hyvää uuttavuotta!

 
Sivuja: [1] 2 ... 63
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa